Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
emreozkok
14.Mart.2017, 09:46
Cok gecmis olsun benim kedi 5. Kattan atlamışti isyeaaasan ulen diye bi kelebegin pesine sadece disi kirilmisti.Kapi ve pencerelere sineklik takmaktan baska.pek bi cözüm yok yoksa her sinegin pesine asagidalar.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
14.Mart.2017, 10:02
Cok gecmis olsun benim kedi 5. Kattan atlamışti isyeaaasan ulen diye bi kelebegin pesine sadece disi kirilmisti.Kapi ve pencerelere sineklik takmaktan baska.pek bi cözüm yok yoksa her sinegin pesine asagidalar.
İki sineklik yırttı eşek sıpası :) Normalde sadece izler zaten kendi korkuyor dışarıdan :) Bi de benim kız kucağından indirmiyor sürekli pışpışlanıyor :) Kedi olduğunu unuttu sanırım.. Az sonra doktor amcasına gideceğiz.. Sessizce uyuyor taşıma çantasında şu anda..
nedemek
14.Mart.2017, 10:08
herkese günaydın :Rockn Roll:
benim kedi de 3 aylıkken 9.kattan düşmüştü ufak bir kafa travması dışında bir şey olmadı onu da bir haftada topladı zaten ama o bir hafta uykusuz başında nöbet tutmuştuk :( Mart ayındayız ya abi ondan dengesi bozulmuştur pisiciğin :) çok geçmiş olsun abi
centaur
14.Mart.2017, 10:10
herkese günaydın :Rockn Roll:
benim kedi de 3 aylıkken 9.kattan düşmüştü ufak bir kafa travması dışında bir şey olmadı onu da bir haftada topladı zaten ama o bir hafta uykusuz başında nöbet tutmuştuk :( Mart ayındayız ya abi ondan dengesi bozulmuştur pisiciğin :) çok geçmiş olsun abi
Haklısın dostum :) Çıkıyoruz şimdi veterinere bakalım ya nasip :) İyi olsun da canımız feda..
Eray Gürman
14.Mart.2017, 10:12
Eray Görmesin : DDDD
Görsün yeaaa kartondan kolaj yapmadığımdan sıkıntı yok 😂
çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
adam yapmış, yani biraz çalıntı da olsa mantıklı şeyler çıkmış :) üretkenliğini yemeklere saklıyor o acaba bugün ne yesemmmm ::))
emreozkok
14.Mart.2017, 10:12
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/e14b422dc8edc9f559c7bf741d797457.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/af2db7d429746ddb2bb541d309670058.jpg
Benim essek sipasida buydu...🐺
Eray Gürman
14.Mart.2017, 10:14
Eray Görmesin : DDDD
Kopermik misin lan sen 😅😅😅
o nedemek lan :) şimdi berk efendim der.. :)
kına yak :D
gel beraber olsun :) ben niye kına yakıyorum delimisin delimiyim
nedemek
14.Mart.2017, 10:16
adam yapmış, yani biraz çalıntı da olsa mantıklı şeyler çıkmış :) üretkenliğini yemeklere saklıyor o acaba bugün ne yesemmmm ::))
hayat yemekle keyifli abi şu dünyada yemek kadar keyifli başka bir şey yok bence :)
Eray Gürman
14.Mart.2017, 10:20
hayat yemekle keyifli abi şu dünyada yemek kadar keyifli başka bir şey yok bence :)
:) yanlışın var :)
RAFOCANN
14.Mart.2017, 10:20
Hayırlı sabahakar cümleten
Can Akkuzuluoglu
14.Mart.2017, 10:28
Günaydınlar ☀️
Bypale
14.Mart.2017, 10:28
Herkese günaydın8)
Herkese günaydın8)
Sanada günaydın uğur abi buyur geL beraber kahvaLtı yapalim
Bypale
14.Mart.2017, 10:33
Sanada günaydın uğur abi buyur geL beraber kahvaLtı yapalim
Eyvallah abi. Afiyet bal şeker olsun. 8)
Eyvallah abi. Afiyet bal şeker olsun. 8)
Şekerim yok o yuzden seni çağırdım Bal şeker oLasın diye : DDDDD
nedemek
14.Mart.2017, 10:35
:) yanlışın var :)
bence senin yanlışın var :) akına gelen her şeyi yapman için gerekli enerjiyi yiyip içtiğinle bedenine kazandırıyorsun :) tabi senin kartonla yaşadığın derin aşk konusuna girmiyorum hiç :p
Bypale
14.Mart.2017, 10:39
Şekerim yok o yuzden seni çağırdım Bal şeker oLasın diye : DDDDD
Tatlı şey. :) İki günndür yoğunum biraz abi. Eşim rahatsız.Bu teklifini ilerleyen günlerde değerlendiricem 8)
Geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize..
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
Cümleten günaydın RR Ailesi.. Dün akşamüstü minik 7 aylık kedimiz Selçuk ,ev havalandırılırken pencereden (yaklaşık 2,5 m) den aşağıya düştü. Kuş sevdası minik oğlumu az daha heba ediyordu. Hemen veterinere gittik. Rabbime hamdolsun, açık bir hayvan hastanesini tam kapanmak üzereyken bulduk. İğneleri yapıldı. Gece geri geldik. 09:00'dan sonra tekrardan gideceğiz .. Röntgen vesaire.. Hafif ayağının üzerine basıyor,öyle ağlaması,mızıklaması da yok. Kırıktan ziyade çatlak olabilir diye düşünüyorum.
İlker geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur :(
Tatlı şey. :) İki günndür yoğunum biraz abi. Eşim rahatsız.Bu teklifini ilerleyen günlerde değerlendiricem 8)
Uğur geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır :(
Punisher45
14.Mart.2017, 11:11
Günaydınlar aile keyifli huzurlu bir gün geçirmemiz dileğiyle.. 8)
Eray Gürman
14.Mart.2017, 11:15
bence senin yanlışın var :) akına gelen her şeyi yapman için gerekli enerjiyi yiyip içtiğinle bedenine kazandırıyorsun :) tabi senin kartonla yaşadığın derin aşk konusuna girmiyorum hiç :p
ne laf soktu lannnn :) mantıklı
Eray Gürman
14.Mart.2017, 11:17
bu havalara dikkat etmek lazım uğurcum, geçmiş olsun.
Bypale
14.Mart.2017, 11:24
Geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize..
Uğur geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır :(
bu havalara dikkat etmek lazım uğurcum, geçmiş olsun.
Sağolun teşekkürler. Böbrekte taş varmış. Sağolsu n umut yardımcı oluyo. Şimdi tomogrofi film çekilecek. Koşturmaca. İnşallah başka bişe çıkmaz.
Kerem Düzgün
14.Mart.2017, 11:32
Sağolun teşekkürler. Böbrekte taş varmış. Sağolsu n umut yardımcı oluyo. Şimdi tomogrofi film çekilecek. Koşturmaca. İnşallah başka bişe çıkmaz.
Geçmiş olsun adamım varmı yapılabilecek birşey
acryvz
14.Mart.2017, 11:38
Uğur eşine acil şifalar dilerim , geçmiş olsun ....
İlker sanada geçmiş olsun ....
Saygılar herkese ...
nedemek
14.Mart.2017, 11:52
Uğur abi öncelikle çok geçmiş olsun, böbrek taşının en efsane ilacı buscopan +(plus) ve mısır püskülünü kaynatıp onun suyu etkilerini bir çok kez ben ve aile bireylerinde gözlemledik genetik olarak bolca taş ürettiğimizden direk alıştık artık ağrı olduğunda bu ikisine sarılıyoruz :) tabi doktor kontrolünde bunlara devam etmek lazım
ne laf soktu lannnn :) mantıklı
ne laf sokması be Eray :) sevdiğimizden :p
HelmettolgA
14.Mart.2017, 12:14
Ugur kardesim yengeye acil sifalar dilerim...😞😞😞
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Eray Gürman
14.Mart.2017, 12:19
ne laf sokması be Eray :) sevdiğimizden :p
bilmukabele dostum
Can Akkuzuluoglu
14.Mart.2017, 12:26
Uğur kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim
aycanblmts
14.Mart.2017, 12:32
Uğur geçmiş olsun.
İlker geçmiş olsun.
Sağlık mutluluk sizlerle olsun.
nedemek
14.Mart.2017, 12:35
bence grup olarak hamama gidip kurşun falan döktürelim :)
Acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.
aycanblmts
14.Mart.2017, 12:40
haftalık buluşmayı hamamda yapalım. AC/DC eşliğinde çiğköfte yiyerek kese attırırız.
Eray Gürman
14.Mart.2017, 12:42
bence grup olarak hamama gidip kurşun falan döktürelim :)
hamam ve kurşun :) ikisi birden olacak kadar vahim değiliz lan
Recep YAŞAR
14.Mart.2017, 12:44
geçmiş olsun LAN Uğur :)
Uğur,
geçmiş olsun. Dilerim, düşürülecek büyüklükte bir taştır, bol su ile halledersiniz. Yoksa ses dalgaları ile taş parçalayan yerler var, biraz cüzdana da ağrı veriyor ama taşın ağrısı ve acısı beterdir. Allah yardımcısı olsun. acil şifalar.
HelmettolgA
14.Mart.2017, 13:01
haftalık buluşmayı hamamda yapalım. AC/DC eşliğinde çiğköfte yiyerek kese attırırız.
Heyyyttttt abimmm benim ben varim AC⚡DC candir cannnnn😍😍😍😍onemli olan tellak kim olucek......
Aycan;
SNICKERS yeme zamanı gelmiş....
Oğuzhan Ocak
14.Mart.2017, 13:16
Herkese günaydın İlker abi Uğur abi geçmiş olsun
Eray Gürman
14.Mart.2017, 13:16
Aycan;
süper espiri :)
Eray Gürman
14.Mart.2017, 13:17
offff süper olur
nedemek
14.Mart.2017, 13:36
offff süper olur
kesinlikle 8)
Bypale
14.Mart.2017, 13:54
Aycan;
En son batu yemişti 😅😅
Enes Sarıgene
14.Mart.2017, 15:01
Geçmiş olsun Uğur abi :/
Yarın hava nasıl.. Kahin kerem
Kerem Düzgün
14.Mart.2017, 16:43
Yarın hava nasıl.. Kahin kerem
sana metrobüs yolları mr foul :)
emreozkok
14.Mart.2017, 17:17
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/f07e8cabed649030608858a5fd582eae.jpg
Arkadaslar Erol abi dragsrari satiyomus sahibindene koymus.Mehmet Ustunbas abi ile 1 2 defa gelmisti toplantilara hatirlatsiniz.ilgilenen varsa ilan numarasinan bakabilir.
aslantürk34
14.Mart.2017, 17:22
Arkadaslar Erol abi dragsrari satiyomus sahibindene koymus.Mehmet Ustunbas abi ile 1 2 defa gelmisti toplantilara hatirlatsiniz.ilgilenen varsa ilan numarasinan bakabilir.
Butcemi aşıyor maalesef temiz makinaymis
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Düzgün
14.Mart.2017, 17:30
Biz bu sene de örümceğe binicez belki seneye inş bize de temiz bir makine düşer :(
sana metrobüs yolları mr foul :)
yarın servise gitmem Lazim bi güzellik yapabilirmiyiz Hava durumunda : D
Kerem Düzgün
14.Mart.2017, 17:42
yarın servise gitmem Lazim bi güzellik yapabilirmiyiz Hava durumunda : D
öğlen gidiceksen sıkıntı yok 6 dan sonra yağmur başlar :)
centaur
14.Mart.2017, 18:33
Selçuk'un sağ bacak kırılmış.. Raşitik kedi olduğu için bebeklik döneminde yetersiz anne sütü almış ve bu yüzden kemikler zayıf kalmış.. Kırık sağ arka adelenin çok yakınında olduğu için bandaj yapılmadı. Ameliyat olasılığı da vardı lakin koyacakları platin de raşitik olduğu için pek bir mana ifade etmeyecekmiş. 15 gün kafeste bacağın üzerine basmadan dinlenmesi ve kemiğin kaynaması gerekiyormuş. Duruş bozukluğu yok yani kalıcı bir hareket kısıtlılığı olmayacak. Yemek ve wc dışında kafesinde kalacak. Ev kedisi olsun diye yaratılmış benim oğlum resmen :) Hamdolsun Rabbime bununla atlattık..
Punisher45
14.Mart.2017, 18:36
Selçuk'un sağ bacak kırılmış.. Raşitik kedi olduğu için bebeklik döneminde yetersiz anne sütü almış ve bu yüzden kemikler zayıf kalmış.. Kırık sağ arka adelenin çok yakınında olduğu için bandaj yapılmadı. Ameliyat olasılığı da vardı lakin koyacakları platin de raşitik olduğu için pek bir mana ifade etmeyecekmiş. 15 gün kafeste bacağın üzerine basmadan dinlenmesi ve kemiğin kaynaması gerekiyormuş. Duruş bozukluğu yok yani kalıcı bir hareket kısıtlılığı olmayacak. Yemek ve wc dışında kafesinde kalacak. Ev kedisi olsun diye yaratılmış benim oğlum resmen :) Hamdolsun Rabbime bununla atlattık..
Abi çok geçmiş olsun inşallah bir daha başınıza gelmez böyle bir şey 8)
rozenlot
14.Mart.2017, 19:27
selamlar herkese ya dragstar hakkında detaylı bilgisi olan varmı hararet ve yaz için soruyorum herkes bişiler söylüyor
İlker Geçmiş olsun :(
nedemek
14.Mart.2017, 21:30
kıyamam yavurucum ya :( geçmiş olsun
Bypale
14.Mart.2017, 21:42
Abi geçmiş olsun
aslantürk34
14.Mart.2017, 21:46
Geçmiş olsun abi https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/291cbb6f672f0a49341587b68ea2eafd.jpg
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rozenlot
14.Mart.2017, 22:12
Gecmiş olsun hocam
Recep YAŞAR
14.Mart.2017, 22:31
Geçmiş olsun hocam
Umarim tekrarı yaşanmaz akıllanmıştır umarım ufaklık .
Kemikleri tüyleri için vitaminler var
Ben arada alıp veriyorum bizim ufakliğa
Birde kendiniz kahvaltı yaparken aşırıya kacmamak şartı ile peynir haşlanmış yumurta çekirdeksiz siyah zeytin 1 2 tane mesela
Verirseniz sürekli mamaya bağlı kalmaz
Birde aynı insanlardaki gibi kemik içi ilik onların canı
Kemik haşlayıp suyuna ekmek atarak 1 öğün verebilirsiniz.
Telgraf ile bunu gönderdi
Ilker geçmiş olsun. Ve kolay gelsin.
İlker geçmiş olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Recep YAŞAR
14.Mart.2017, 23:43
4 silindir makinenin şanzımanı
Debriyaj seti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/87973bfa2bf7ca9560b87814415ef803.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/b006e12221a76fd6717e9be7c8157c54.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/12da10b892f57419a879f6a0470cadc8.jpg
batebay
15.Mart.2017, 00:02
nerde ne zaman :DD
batebay
15.Mart.2017, 00:03
En son batu yemişti 😅😅
nerde ne zaman :DD
rozenlot
15.Mart.2017, 00:25
Iyi geceler raptorriders ailesi
RAFOCANN
15.Mart.2017, 01:25
iyigeceler ailem
HelmettolgA
15.Mart.2017, 01:30
iyi geceler herkese 💤💤💤💤💤💤💤⚡⚡⚡⚡
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 02:02
Gecmis olsun abi belki akillanir kerata 😊
Poseidon tarafindan gönderildi...
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 02:04
İyi geceler herkese bi belim tutulmamisti oda oldu 😁
Mehmet Üstünbaş
15.Mart.2017, 02:13
İyi geceler millet.
acryvz
15.Mart.2017, 02:21
İyi geceler arkadaşlar ....
Recep YAŞAR
15.Mart.2017, 02:22
Yani yatalım
Bu gün uzun bir gün olacak
İyi geceler ...
nedemek
15.Mart.2017, 08:39
herkese günaydın pek kıymetli RR ailesi
Recep YAŞAR
15.Mart.2017, 08:42
Günaydın
Birkan Bozkuş
15.Mart.2017, 08:50
Toplantı gününden herkese günaydın :Rockn Roll:
alibaba07
15.Mart.2017, 09:08
Herkese günaydın iyi sabahlar
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
15.Mart.2017, 09:14
Tüm aileye günaydın ..
Günaydın.. bana keremi bulun : S
centaur
15.Mart.2017, 09:28
Hayır olsun inşallah üstad ? :)
o sucunu biliyor hani hava güzel olacakti gündüz..
centaur
15.Mart.2017, 09:36
o sucunu biliyor hani hava güzel olacakti gündüz..
Eskişehir'e göre söylemiştir çocuk :) Burası Sibirya gibi :)
acryvz
15.Mart.2017, 09:37
Kutsal Çarşambadan (Tolganın lafı izniyle çalınmıştır ) günaydın ....
emreozkok
15.Mart.2017, 09:38
Gunaydin aile aksam beraberiz yine....😎
acryvz
15.Mart.2017, 09:44
Ne biri tatlımı dedi .....
HelmettolgA
15.Mart.2017, 09:49
Kutsal CARŞAMBA dan herkeşe günaydın canimciklarim⚡⚡⚡⚡
nedemek
15.Mart.2017, 09:57
tatlı değil de el emeği göz nuru ev böreği gibi bir şey vardı bir aralar? :p
batebay
15.Mart.2017, 10:03
Gunaydin milllleeettt mesaidekilere kolay gelsin [emoji4][emoji1417][emoji1605]
Can Akkuzuluoglu
15.Mart.2017, 10:05
Günaydınlar ☀️☂️
nedemek
15.Mart.2017, 10:18
Günaydınlar ☀ï¸â˜‚ï¸
nasıl oldun abi? var mı bir ihtiyaç?
Punisher45
15.Mart.2017, 10:20
Selamlar herkese günaydınlar olsun.. 8)
Recep YAŞAR
15.Mart.2017, 10:25
Evet evet biri tatlı demiş [emoji1]
Recep YAŞAR
15.Mart.2017, 10:26
tatlı değil de el emeği göz nuru ev böreği gibi bir şey vardı bir aralar? :p
Kerem yok piyasada baksana [emoji23] [emoji23]
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:26
hahaha burda güneş var sen nerde yaşıyorsun sayın foul :)
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:27
günaydın RR ailesi
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:27
Kerem yok piyasada baksana [emoji23] [emoji23]
yeni geldim işe ancak :)
Recep YAŞAR
15.Mart.2017, 10:28
yeni geldim işe ancak :)
Börek diyorlar.... bende Kerem diyorum
Yeterince açıklayıcı demi [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:30
Börek diyorlar.... bende Kerem diyorum
Yeterince açıklayıcı demi [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
Tünele girdim çekmiyor telefon :)
rozenlot
15.Mart.2017, 10:38
günaydın RR ailesiii :)
o börek buraya gelecek : DDDD
hahaha burda güneş var sen nerde yaşıyorsun sayın foul :)
senin gibi kahini : DDD
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:53
senin gibi kahini : DDD
hadi yağmur yağmadan git hallet işini :)
HelmettolgA
15.Mart.2017, 10:55
Bugun motorla gelcek babayigit ler varmiiiiii ben ✋✋✋✋✋
hadi yağmur yağmadan git hallet işini :)
gidon elcik kumandalar.. murat abinin arabada.. hava iyi olursa orada buluşuruz demiştik.. sanirim öğleden sonra benimde işim ancak biter havada toparlamış olur
Bypale
15.Mart.2017, 10:56
Buluşma gününden herkese Günaydın RaptorRiders Ailesi 8)
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 10:57
gidon elcik kumandalar.. murat abinin arabada.. hava iyi olursa orada buluşuruz demiştik.. sanirim öğleden sonra benimde işim ancak biter havada toparlamış olur
gidonu değiştirince gelemezsen yaz gelelim :D:D:D:D
nedemek
15.Mart.2017, 10:58
bugün gece 12'ye kadar yağmur yok gibi görünüyor 8)
var demek istiyorum : DD
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 11:07
bende motorumu özledim düşünüyorum gelmeyi 8)
Ohhhoooo bnm gidon ahmet ustaya gitmis biLe yaleee ya leeleee sabah murat abi sağolsun birakmiş : DDD
HelmettolgA
15.Mart.2017, 11:39
Ohhhoooo bnm gidon ahmet ustaya gitmis biLe yaleee ya leeleee sabah murat abi sağolsun birakmiş : DDD
Bundan 3 hafta oncede ayni konumdaydin ne gidonmus arkadas getir 0 iscilikle yapiyim
K.Erkut
15.Mart.2017, 11:46
Günaydın RR.
Can Akkuzuluoglu
15.Mart.2017, 11:52
nasıl oldun abi? var mı bir ihtiyaç?
Teşekkürler kardeşim daha iyiyim haftaya bişeyim kalmaz saniyorum [emoji869]
nedemek
15.Mart.2017, 11:54
daha iyi olmana çok sevindim aman abi sen iyice herşey sapasağlam olmadan kendini zorlama, zor iyileşen bölge kaburga zaten :) hem geldiğinde kucaklaşmak için iyice iyileşmen gerekiyor malum biz biraz sert sırt okşarız :)
HelmettolgA
15.Mart.2017, 11:55
Guzelll bu gel kardesim gel ne olursan ol yine gel.
Tüm aileye günaydın. Akşam tatlıları hazırladınız mı?
HelmettolgA
15.Mart.2017, 11:57
Tüm aileye günaydın. Akşam tatlıları hazırladınız mı?
Ömer abi tatlinin adi bile gecmiyor[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Olsun biz böreğe de razıyız :) Gelir mi acaba ?
zebani
15.Mart.2017, 12:08
merhabaa :)
HelmettolgA
15.Mart.2017, 12:13
Olsun biz böreğe de razıyız :) Gelir mi acaba ?
Ondanda ses yok ömer abi kurnaz bunlar [emoji15] [emoji15] [emoji15]
HelmettolgA
15.Mart.2017, 12:13
merhabaa :)
Sanada merhaba kardesim[emoji106] [emoji106]
acryvz
15.Mart.2017, 12:20
Ondanda ses yok ömer abi kurnaz bunlar [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Tabi ya unuttuk , neden ses çıkmıyor ? Börek kıymalımı , peynirlimi , patateslimi söylemedik , ondan ... hata bizde yani... ben hakkımı patatesliden kullanıyor kıymalıya asla hayır demiyorum ... Saygılar
HelmettolgA
15.Mart.2017, 12:22
Tabi ya unuttuk , neden ses çıkmıyor ? Börek kıymalımı , peynirlimi , patateslimi söylemedik , ondan ... hata bizde yani... ben hakkımı patatesliden kullanıyor kıymalıya asla hayır demiyorum ... Saygılar
Bizim grup icin boregin nasil oldugunun onemi yoktur ark tanidigim kadariyla adamlar tazmania canavari gibi ne bulursa yok ediyor seviyorum hepsini saygilar.......
Ali ÜNVERDİ
15.Mart.2017, 12:28
Günaydın gençlik;
nedemek
15.Mart.2017, 12:29
Bizim grup icin boregin nasil oldugunun onemi yoktur ark tanidigim kadariyla adamlar tazmania canavari gibi ne bulursa yok ediyor seviyorum hepsini saygilar.......
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ âš¡
2 değil 25 tepsi olsa max yarım saat içerisinde ekmekle dibini sıyırırız böreğin :)
Gurubun amblemini kartal şeklinden piranaya dönüştürmek için başkanlara teklif sunuyorum.
Bypale
15.Mart.2017, 12:42
https://youtu.be/deF2cVIsBpU
Böreği görünce biz. Temsili ::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bunlar başkan falan dinlemiyor Uğur, direkt dalıyorlar. Bizde hiç değilse başkana bir fırsat verip resim çektiriyoruz :)
Oğuzhan Ocak
15.Mart.2017, 12:55
Hrkese günaydın[emoji123]
HelmettolgA
15.Mart.2017, 12:58
https://youtu.be/deF2cVIsBpU
RR piranha clup
nedemek
15.Mart.2017, 13:06
abi çok da temsili değil sanki :)
RR piranha clup
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈[/QUOTE]
Hey, maaşallah, yarasın...:oky:
RR piranha clup
Hey, maaşallah, yarasın...:oky:[/QUOTE]
Nasıl götürdüğümüzün en canlı şahiti sensin süleyman abi : DDDD Daha paket açılmasıyLa 5 snyede Paket temiz : DDD
http://2.bp.blogspot.com/-qUHR7Tt12Us/UyxCNGGRDbI/AAAAAAAAAdU/rrq3QDFm578/s1600/hashasl%C4%B1+tatl%C4%B1.jpg
: DDDDDD pınarın tarif defterini buLdum hepsini kerem yemiş : DDDDD
Fatih Ucek
15.Mart.2017, 14:37
selam gençler.
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 14:48
http://2.bp.blogspot.com/-qUHR7Tt12Us/UyxCNGGRDbI/AAAAAAAAAdU/rrq3QDFm578/s1600/hashasl%C4%B1+tatl%C4%B1.jpg
: DDDDDD pınarın tarif defterini buLdum hepsini kerem yemiş : DDDDD
al işte yine foul yaptı :D soru 1 tarif defteri nedir ? soru 2 tarif defteri yenir mi :) ben diyetteyim tatlı falan almayın akşama hahaha
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 14:49
selam gençler.
a.s muhterem :cheesy:
al işte yine foul yaptı :D soru 1 tarif defteri nedir ? soru 2 tarif defteri yenir mi :) ben diyetteyim tatlı falan almayın akşama hahaha
oo pazular koLay yetişmiyor kerem bey demekki defterin içindekiLeri değiL defteri yemekle oLUyor : DDD
selam gençler.
Fatih abi senin üniversite sınavına girdigini düşünüyorumda : DDD düşünemiyorum asLinda : DDDD
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 14:50
oo pazular koLay yetişmiyor kerem bey demekki defterin içindekiLeri değiL defteri yemekle oLUyor : DDD
:cheesy::cheesy::cheesy: sen hala gitmedin mi ahmet abiye laf yetiştirmekten motoru yetiştiremicek adam toplantıya 8)
:cheesy::cheesy::cheesy: sen hala gitmedin mi ahmet abiye laf yetiştirmekten motoru yetiştiremicek adam toplantıya 8)
Hiç sorma.. iş yükü var.. onu bir atlatayım.. gitmeyi planliyorum : DDD
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 15:13
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170315/ad8496290f8825e7241e53f65891cd70.jpg
Eksiklerimizi yavas yavas tamamliyoruz 👍
Fatih Ucek
15.Mart.2017, 15:40
Fatih abi senin üniversite sınavına girdigini düşünüyorumda : DDD düşünemiyorum asLinda : DDDD
başkan ben sınava girdiğim zaman okuldan ilk çıkan ben olmuştum millet sordu kapıda nasıldı? nasıldı diye toplaştı bütün veliler başıma :) dedim çok kolaydı 200 soruyu da cevapladım, sonra biri atladı; nasıl ya?? 200 soru mu sordular diye o an fark ettim bir yanlışlık olduğunu :)) 70-80 sorudan sonra sıkılmıştım direkt cevap anahtarından sallamıştım da meğer 180 soru varmış :))
Börek açarken bunu mu kullanacaksın :)
centaur
15.Mart.2017, 16:05
Güle güle kullan dostum. Hem motorda hem börek açarken [emoji12] Hem güzeldir börek-yemek yapmak.. Unutkanın aksine dünyanın en iyi aşçıları adamlardır[emoji106]
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
15.Mart.2017, 16:06
Unutulanın*
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 16:07
Börek açarken bunu mu kullanacaksın :)
Soğan doğrarken genelde ömer abi :)
Güle güle kullan dostum. Hem motorda hem börek açarken [emoji12] Hem güzeldir börek-yemek yapmak.. Unutkanın aksine dünyanın en iyi aşçıları adamlardır[emoji106]
Saolasın ilker abi 2-3 parça siparişim kaldı onlar da gelince bu sezonun eksikleri tamamlanmış oluyor hayırlısıyla 8)
Acar bey ofisinizdemisiniz.. birazdan makina basina gecicem..
acryvz
15.Mart.2017, 16:48
Acar bey ofisinizdemisiniz.. birazdan makina basina gecicem..
Seyrediyorum seni şu an kameradan......
Kerem Düzgün
15.Mart.2017, 16:49
Seyrediyorum seni şu an kameradan......
:cheesy::cheesy:
acryvz
15.Mart.2017, 16:50
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170315/e45100c684fb8844e4e17ff23daf0a53.jpg
Kaçmaz bendennnn
RAKI kullanılarak kadeh aracılığıyla gönderildi
Erkan1855
15.Mart.2017, 17:07
Kaçmaz bendennnn
istanbulda kapkaççı paniği :)
centaur
15.Mart.2017, 19:41
Kaçmaz bendennnn
İstanbul Avcılar'da İnanılmaz Olay!!
Bugün akşam saatlerinde Istanbul Avcılar'da bir alışveriş merkezinin otoparkında kanlara durgunluk veren bir olay yaşandı. Egsoz sesi yüzünden çıkan tartışmada birbirlerine sisybar(Arka yaslanma şeysi) ile girişen M.K.(39) ve Alışveriş Merkezi Sorumlusu A.Y.(44) gözaltına alındı. "Senin egsozun mu gürlüyor yoksa benimki mi?" inatlaşması ile başlayan ve büyüyen tartışma sayesinde çok sayıda yaralı olduğu tahmin edilmektedir.
acryvz
15.Mart.2017, 19:58
İstanbul Avcılar'da İnanılmaz Olay!!
Bugün akşam saatlerinde Istanbul Avcılar'da bir alışveriş merkezinin otoparkında kanlara durgunluk veren bir olay yaşandı. Egsoz sesi yüzünden çıkan tartışmada birbirlerine sisybar(Arka yaslanma şeysi) ile girişen M.K.(39) ve Alışveriş Merkezi Sorumlusu A.Y.(44) gözaltına alındı. "Senin egsozun mu gürlüyor yoksa benimki mi?" inatlaşması ile başlayan ve büyüyen tartışma sayesinde çok sayıda yaralı olduğu tahmin edilmektedir.
Olay yerindeki tanıkların ifadesine göre ,sonrasında A.Y nin egzos sesini duyan M.K. olay yerinden tırıs tırıs kaçarak kurtuldu...
centaur
15.Mart.2017, 21:22
Olay yerindeki tanıkların ifadesine göre ,sonrasında A.Y nin egzos sesini duyan M.K. olay yerinden tırıs tırıs kaçarak kurtuldu...
Bu da alternatif bi bakış açısı Acar Abi.. Yahu yalan haber üretmek,yapmak ne kadar zormuş :) Ana akım medyanın işi harbi kolay değil :)
centaur
15.Mart.2017, 23:23
Cümleten iyi geceler RR Ailesi.. Kutsal Çarşamba'daki canlara da ayrıca selam olsun..
Kerem Düzgün
16.Mart.2017, 00:25
İyi geceler RR ailesi
kadirercan
16.Mart.2017, 00:33
İyi geceler millet 8)
nedemek
16.Mart.2017, 00:50
herkese iyi geceler millet 8)
acryvz
16.Mart.2017, 02:01
İyi geceler cümleten ....
K.Erkut
16.Mart.2017, 03:42
İyi geceler RR ailesi.
alibaba07
16.Mart.2017, 08:09
Herkese günaydın
acryvz
16.Mart.2017, 08:16
Günaydın arkadaşlar .....
centaur
16.Mart.2017, 08:39
Günaydın RR Ailesi..
emreozkok
16.Mart.2017, 09:43
Herkese gunaydin dostlar...
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
Tüm aileye günaydın.
Eskiden hafta sonu beklerdik. Şimdi güneşli hava bekler olduk :)
HelmettolgA
16.Mart.2017, 10:35
Tum RR cemiyetine günaydinlar olsun 😍⚡🙏
gorkemYılmaz
16.Mart.2017, 10:36
Gunaydin RR
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkan1855
16.Mart.2017, 10:44
Günaydınlar RR ailesi :Rockn Roll:
Punisher45
16.Mart.2017, 11:07
Günaydın millet güzel bir gün olması dileğiyle.. 8)
Bypale
16.Mart.2017, 11:11
Günaydın RaptorRiders ailesi. 8)
Kerem Düzgün
16.Mart.2017, 11:11
Günaydın RR ailesi
Tugay Güreşen
16.Mart.2017, 11:36
Günaydın millet izmirden hava bugün güzel :Rockn Roll:
bronks
16.Mart.2017, 11:43
Günaydın millet :)
Can Akkuzuluoglu
16.Mart.2017, 11:50
Günaydınlar ☔️☔️
nedemek
16.Mart.2017, 13:10
güne yoğun başladım o yüzden ancak girebildim herkese geç de olsa günaydın ve kolay gelsin :)
Oğuzhan Ocak
16.Mart.2017, 13:15
Herkese günaydın 😄
Kasvetli istanbul havası.. bizede yansıyor galiba : D
işyerinden dışarıya adım atmadım :)
Kasvetli istanbul havası.. bizede yansıyor galiba : D
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 16:16
Selam GENÇLER bu kötü havada durumlar nasıl bakalım.
Erkan1855
16.Mart.2017, 16:25
kuyumcukent civarı güneş açtı abi hava buralarda güzel :D
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 16:28
kuyumcukent civarı güneş açtı abi hava buralarda güzel :D
Tolganın yakınlarındasın oyüzden sana öylegeliyordur kardeşim.
Bu taraf hem soğuk hemde kapalı :(
Erkan1855
16.Mart.2017, 16:30
Hee yansımadan diyosun abi :D öle olsun ne diyim:cheesy:
acryvz
16.Mart.2017, 16:31
Hımm ondan Avcılar soğuk ve yağışlı , çünkü Tolgadan uzağım , onun güneşi burayı ısıtamıyor , nasip işte ....
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 16:34
Hımm ondan Avcılar soğuk ve yağışlı , çünkü Tolgadan uzağım , onun güneşi burayı ısıtamıyor , nasip işte ....
Erkanın dediği gibi abi Tolganın Yansıtmaya avcılar yönüne doğru ince ayar yaparsak orada biraz ısınır. :D :D
HelmettolgA
16.Mart.2017, 16:35
Cok kotu[emoji37] [emoji37] [emoji37] [emoji22]
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 16:38
Cok kotu[emoji37] [emoji37] [emoji37] [emoji22]
Niye len hayırdır ne oldu.
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:24
Niye len hayırdır ne oldu.
Hic bisi olmadi cok kotu cunku bu havada motora biniyorum.Binmiyen tatli su motorcularini uzdugum icin kendimi cok kotu hissediyom[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji123]
Recep YAŞAR
16.Mart.2017, 17:31
Hic bisi olmadi cok kotu cunku bu havada motora biniyorum.Binmiyen tatli su motorcularini uzdugum icin kendimi cok kotu hissediyom[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji123]
Binmiyen tatli su motorcularini üzülüyorum :D vurdu goll oldu :))))
ben gece 2,30 a kadar motor üzerindeydim :)
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 17:32
arkadaş bende bişey oldu sandım. :D
tabiki yine rahat durmayıp bana sardın.
SOĞUK kardeşim SOĞUK
Senin gibi pizzacı değiliz kardeşim biz. Zevk için biniyoruz motora ( Soğuk havada hiçde zevkli olmuyor doğrusu )
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:34
Binmiyen tatli su motorcularini üzülüyorum :D vurdu goll oldu :))))
ben gece 2,30 a kadar motor üzerindeydim :)
Benide manita arkadan isitsin bende binerim[emoji12] [emoji12] [emoji12]
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:35
arkadaş bende bişey oldu sandım. :D
tabiki yine rahat durmayıp bana sardın.
SOĞUK kardeşim SOĞUK
Senin gibi pizzacı değiliz kardeşim biz. Zevk için biniyoruz motora ( Soğuk havada hiçde zevkli olmuyor doğrusu )
Iste biz gercek motorcuyuz siz cakma motorcu biz zevki her mevsimde yasariz tatli su 4 tekercisi[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji7]
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 17:41
Benide manita arkadan isitsin bende binerim[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Hımmm bak işte şimdi konu değişti. Bu durumda bende binerim "Motosiklete" ( motor olduğunu belirteyimde yanlış anlaşılma olmasın. Dimi Uğur bey kardeşim ) :D
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 17:45
Iste biz gercek motorcuyuz siz cakma motorcu biz zevki her mevsimde yasariz tatli su 4 tekercisi[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji7]
bi 10 sene sonra görürüm seni gerçek motorcu. Dizlerde romatizma, Belde fıtık, Gögüste hırıltı, Sonra Asansör düğmesi :)
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:48
bi 10 sene sonra görürüm seni gerçek motorcu. Dizlerde romatizma, Belde fıtık, Gögüste hırıltı, Sonra Asansör düğmesi :)
Sen rahat ol tatli su arabacisi bi pok olmaz gulu seven bu sorunlara katlanir ne zamn binicem bu mubarek makineye 60 yasindami simdi bin huzur icinde öl.Puslik 4 tekerci[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 17:53
Sen rahat ol tatli su arabacisi bi pok olmaz gulu seven bu sorunlara katlanir ne zamn binicem bu mubarek makineye 60 yasindami simdi bin huzur icinde öl.Puslik 4 tekerci[emoji12] [emoji12] [emoji12]
yaklaşık 1 Ay sonra seni günlük ziyarete gebilirim. O zaman motor havası olabilir işte :D
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:54
yaklaşık 1 Ay sonra seni günlük ziyarete gebilirim. O zaman motor havası olabilir işte :D
Simdi gel toton yiyorsa motorla ALLAH in morugu
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 17:55
Simdi gel toton yiyorsa motorla ALLAH in morugu
sıkıntı orda işte yemiyo kardeşim. :D
HelmettolgA
16.Mart.2017, 17:58
sıkıntı orda işte yemiyo kardeşim. :D
Hem ewli hem moruk vede cocuklu sen bitmissin hic deilse bin motora mutlu yaslan [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Mehmet Üstünbaş
16.Mart.2017, 18:06
Hem ewli hem moruk vede cocuklu sen bitmissin hic deilse bin motora mutlu yaslan [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Yaramı deşme şimdi. Rahatdur. :(
Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten :D ama zamanı gelince
kaan tokyol
16.Mart.2017, 20:27
Sabahin 8 bucugundan beri okuldaydim yeni geldim beynim ates atıyo resmen ve tek dileğim aksamki toplantiya gidip bi kaç bira devirmek :Rockn Roll:
nedemek
16.Mart.2017, 21:37
ben de daha yeni geldim eve yoğun bir gündü :(
nedemek
17.Mart.2017, 00:14
İyi geceler pek kıymetli RR ailesi 8)
aycanblmts
17.Mart.2017, 01:02
iyi geceler millet.
batebay
17.Mart.2017, 01:11
iyi geceler millet :)
Eray Gürman
17.Mart.2017, 02:13
mehmet abi daha yatmamışsın :)
kaan tokyol
17.Mart.2017, 02:25
Herkese iyi geceler :uyuyorum
Mehmet Üstünbaş
17.Mart.2017, 03:31
mehmet abi daha yatmamışsın :)
öncelikle herkeze iyi geceler.
Evet kardeşim baya bi zamandır uyku tutmuyor.
Sen neden uyumadın yarın iş yokmu.
alibaba07
17.Mart.2017, 08:08
Herkese günaydın. Hayırlı cumalar
bronks
17.Mart.2017, 08:26
Günaydın RR :)
nedemek
17.Mart.2017, 08:44
herkese günaydın, yine yağmurlu bir güne başladık :( ama akşam 6'dan sonra yağmur bir süreliğine gidiyor gibi :artiz:
Bypale
17.Mart.2017, 08:48
Günaydın millet. Hayırlı cumalar. Sıkın dişleri pazardan sonra açıyo hava 8)
nedemek
17.Mart.2017, 08:56
Günaydın millet. Hayırlı cumalar. Sıkın dişleri pazardan sonra açıyo hava 8)
http://mcdn01.gittigidiyor.net/23019/tn30/230197684_tn30_0.jpg
iyi mi böyle :)
Tüm aileye günaydın herkese hayırlı cumalar
Birkan Bozkuş
17.Mart.2017, 09:14
Günaydın RaptoRRiders ailesi bitsin artık bu yağmur çamur
centaur
17.Mart.2017, 09:25
Günaydın güzel insanlar.. Yarın rahmetli validemin mevlüdü için bi kaç gündür temizlik yapıyorum ve sanırım anı hareket ettim. Boyun geriye yatmıyordu,sırtta pertti. Gece bi hastane yaptık. Kas gevşetici falan geçirdiler,ilaç verdiler. Neyse ki eskisine göre bi tık daha iyiyim..
nedemek
17.Mart.2017, 09:31
Günaydın güzel insanlar.. Yarın rahmetli validemin mevlüdü için bi kaç gündür temizlik yapıyorum ve sanırım anı hareket ettim. Boyun geriye yatmıyordu,sırtta pertti. Gece bi hastane yaptık. Kas gevşetici falan geçirdiler,ilaç verdiler. Neyse ki eskisine göre bi tık daha iyiyim..
geçmiş olsun abi :( bir kaç gün sürer sancısı ama dikkat et kendine çok zorlama boynunu ve kollara çok yüklenme malum aynı derdi fıtıklar yüzünden sık sık çekiyorum :(
Geçmiş olsun HavaLar hala sancılı dikkat etmek gerekiyor..
Bardaktan boşanıcasına Yağan yağmurlu istanbul sabahından GÜNAYDIN
emreozkok
17.Mart.2017, 10:45
Gunaydin ailem hayirli cumalar.
Can Akkuzuluoglu
17.Mart.2017, 10:50
Günaydınlar, İlker geçmiş olsun[emoji1317]
Eray Gürman
17.Mart.2017, 10:55
günaydın güzel insanlar, hayırlı cumalar.
Bypale
17.Mart.2017, 11:18
Abi çok geçmiş. Dikkat et. Şimdiden allah kabul etsin. Mekanı cennet bahçesi olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
İlker geçmiş olsun kendine dikkat et iyi davran daha yaz gelecek gezmeye gidicez :)
kadirercan
17.Mart.2017, 13:50
Günaydın millet bu soğuk havada sıcacık yataktan çıkası gelmiyor insanın 😴😴
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kadirercan
17.Mart.2017, 13:52
Abi çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Allah kabul etsin mekanı cennet olsun Annemizin.
Fatih Ucek
17.Mart.2017, 13:55
İyi günler dostlar. az kaldı bitecek bu hafta da
Bypale
17.Mart.2017, 13:56
Dua et. Bugün cuma . Buna cumartesi cevap vericem 😂😂😂
Bypale
17.Mart.2017, 13:57
İyi günler dostlar. az kaldı bitecek bu hafta da
Hep öyle avunduk bee 😅😅
kadirercan
17.Mart.2017, 14:02
Dua et. Bugün cuma . Buna cumartesi cevap vericem 😂😂😂
Cuma'nın yüzü suyu hürmetine lütfen 😂😂😂😂
Birkan Bozkuş
17.Mart.2017, 14:04
Abicim geçmiş olsun dikkat et kendine :)
Birkan Bozkuş
17.Mart.2017, 14:05
Terbiyesiz.:p
kadirercan
17.Mart.2017, 14:27
Dışarda kar yağıyor kar kar bu havada çıkılmaz agaaa 😊😊
İlker geçmiş olsun. Kendine iyi bak. Mevlüdü ve duaları da Allah kabul etsin.
Kadir,
Birkan'a gönülden katıldığımı söyleyebilirim.:Rockn Roll:
acryvz
17.Mart.2017, 14:50
Tünaydınlı Günaydın herkese .... yarın ki yol hazırlıklarından anca vakit buldum ......
kadirercan
17.Mart.2017, 14:56
Kadir,
Birkan'a gönülden katıldığımı söyleyebilirim.:Rockn Roll:
Süleyman abi bunun acısı çıkacak sanırım :Rockn Roll: :Rockn Roll: :) :)
Bypale
17.Mart.2017, 14:58
Süleyman abi bunun acısı çıkacak sanırım :Rockn Roll: :Rockn Roll: :) :)
Hem terbiyesiz hem tehditkâr :p:Rockn Roll:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.