Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Günaydın millet :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HelmettolgA
27.May.2017, 11:55
Ramazanin ilk gununden şafti kaymis herkese gunaydin RR milleti......
HelmettolgA
27.May.2017, 11:58
herkese günaydın. bu gün biraz erkenciyiz :)
ne yapsak ne yapsak dedik sonunda Assos ta bir denize girip gelelim dedik. 20 dakikaya teker döner
Yuhhhh artik beaaa sieeee beaa komşiiiii
mübarek o tarafta yağış var nereye denize giriyon : D
ne yapsak ne yapsak dedik sonunda Assos ta bir denize girip gelelim dedik. 20 dakikaya teker döner
Ooohh maşallah yolun açık olsun. 8)
Birkan Bozkuş
27.May.2017, 13:13
Millet gunaydin
Atıl abi iyi yolculuklar dikkatli olun hava yağış veriyo
alibaba07
27.May.2017, 13:16
günaydın beyler
Falcon07
27.May.2017, 13:32
Günaydın RR ailesi 😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
27.May.2017, 16:33
Eskişehir'de feci yağmur var :soru?
downoflight
27.May.2017, 16:35
Eskişehir'de feci yağmur var :soru?
Eskişehirdeki yağmur yağmur olmaktan çıkmaya başladı zaten bi ara. Bildiğin konuştu falan yani öyle bir yağmaktı o :D
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/0ae5a5bffa76840a0c57f883acf8b863.jpg
Eceabat tan Çanakkale yolcusu kalmasın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nedemek
27.May.2017, 16:59
tünaydın millet biraz günü yemişim farkında olmadan uyuyarak :(
mmaai1221
27.May.2017, 18:17
Yeni üyeyim yardımcı olurmusunuz motor almayı düşünüyorum bilgi almam gereken konular var
Yeni üyeyim yardımcı olurmusunuz motor almayı düşünüyorum bilgi almam gereken konular var
http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?27-Tan%FD%FEma
buraya tıklayıp yeni konu açıp kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.. sonrası sağ üst köşede arama butonundan aradığınız sorulara cevap bulamaz iseniz yeni konu açarsanız elimizden ne geliyorsa yardımcı olamya çalışırız..
nedemek
27.May.2017, 19:45
"Mami" selam tüm üyelerimiz forum kuralları gereği sisteme üye olurken gerçek bilgilerini girmeleri gerekiyor sonuçta RaptoRRiders bir aile ve bu forum bu ailenin birincil iletişim platformu ve yine forum kuralları gereği ilk mesajını üyelerimizin aşağıda linkini paylaştığım tanışma başlığı altında kendine yeni konu açarak kendilerini detaylıca tanıtmalarını bekliyoruz ki biz de kiminle muhattap olduğumuzu bilelim. Kendini tanıtırsan İzmir ekibinden arkadaşlar sana birebir biz de forum üzerinden detaylıca yardımcı olmaya çalışırız
http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?27-Tan%FD%FEma
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/74e444a6bcbf92ff8f4c6e2ea763666c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/d4dce6588d280827f563a086760b0ba9.jpg
Assos şamata kamping sen selamlar
alibaba07
27.May.2017, 20:53
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/74e444a6bcbf92ff8f4c6e2ea763666c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/d4dce6588d280827f563a086760b0ba9.jpg
Assos şamata kamping sen selamlar
Neseniz muhabbetiniz bol olsun.
Atıl helal sana , en iyisini yaptın kaçmakla , eğlen ... her şey gönlünce olsun ...
Atıl helal sana , en iyisini yaptın kaçmakla , eğlen ... her şey gönlünce olsun ...
Teşekkür ederim abi. Sabah 10 da karar verdik. Gerçi hatun karar verdi.
Ezan okundu , pek muhterem dini bütün arkadaşlarımın ilk iftarı hayırlara vesile olur inşallah , Allah kabul etsin , afiyet olsun ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/80678edca0670fd303c4b91f1fb878a3.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170527/2957dd107c5aa58bda38cb5dc03bbadc.jpg
Yelekler yollarda. Olması gerekektiği gibi. Gururla RR
Atıl oranın sularıda kireçlimi bardakta kireçten beyaz oluyormuş ? içerken dikkat et !
Atıl oranın sularıda kireçlimi bardakta kireçten beyaz oluyormuş ? içerken dikkat et !
Ha haaaaaa
Aynen. Bidamlada beyazlıyo su. Bu ne yaa.
centaur
27.May.2017, 23:47
Ha haaaaaa
Aynen. Bidamlada beyazlıyo su. Bu ne yaa.
Bozcaada'ya da geçin abi vaktiniz varsa 8) Bu mevsimde efsane olur ada.. Rüzgar güllerinin oradan gün batımında Yunanistan'ın ışıklarını görebilirsiniz hava açıksa..
downoflight
27.May.2017, 23:51
Bozcaada'ya da geçin abi vaktiniz varsa 8) Bu mevsimde efsane olur ada.. Rüzgar güllerinin oradan gün batımında Yunanistan'ın ışıklarını görebilirsiniz hava açıksa..
İlle insanın canını yol çektireceksin abi :D
centaur
27.May.2017, 23:55
İlle insanın canını yol çektireceksin abi :D
Balıkesir festivalinden sonra gitmeyi planlıyorum Caner .. Bir yıl çalıştım orada .. Bildiğin kendi köyüm gibi herkes tanıdık 8) Kadim dostluklarım var , hem tatil hem de dostları görmek güzel olur.. Ve tabii ki yanımızda bir de sizler olursanız tadından yenmez :)
downoflight
27.May.2017, 23:56
Balıkesir festivalinden sonra gitmeyi planlıyorum Caner .. Bir yıl çalıştım orada .. Bildiğin kendi köyüm gibi herkes tanıdık 8) Kadim dostluklarım var , hem tatil hem de dostları görmek güzel olur.. Ve tabii ki yanımızda bir de sizler olursanız tadından yenmez :)
Eğer ki imkanım olursa benim de kafamda var hadi hayırlısı :D
centaur
27.May.2017, 23:59
Eğer ki imkanım olursa benim de kafamda var hadi hayırlısı :D
18-20 Ağustos Kocaeli'ye muhakkak imkan yarat :) Ben teklif edeceğim kendilerinden,patch törenini başkanlarımız yapsınlar. Senin için de efsane bir anı olur..
downoflight
28.May.2017, 00:03
18-20 Ağustos Kocaeli'ye muhakkak imkan yarat :) Ben teklif edeceğim kendilerinden,patch törenini başkanlarımız yapsınlar. Senin için de efsane bir anı olur..
Ailevi sıkıntılarım olmasa geri kalan kısmını ben hallediyorum zaten. Ama bu laftan sonra aile kısmına da bir şekilde ayar çekmem gerekiyor elimden geldiğince :D hadi gazamız mübarek olsun :D
Ne doveriz ama haaaa ehehahehhhaaa yani severiz : )))
downoflight
28.May.2017, 00:32
Namını duydum evet :D ama o dayağın da tadı ayrı olur şimdi :D
Oğuzhan Ocak
28.May.2017, 01:33
Bu memlekette sakin kalmak gercekten zor yahu :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi geceler ... hayırlı sahurlar ...
HeavyCustom
28.May.2017, 02:42
Herkese iyi geceler
nedemek
28.May.2017, 03:43
Namını duydum evet :D ama o dayağın da tadı ayrı olur şimdi :D
aman Atıl abi duymasın :)
downoflight
28.May.2017, 04:56
aman Atıl abi duymasın :)
Benim ne yapıp ne edip ayarlamam ve oraya gelmem lazım :D hadi bakalım hayırlısı
downoflight
28.May.2017, 04:59
Yarınki buluşma için inşallah hava düzelir bir şekilde diye hava durumunu takip ediyordum. Kullandığım uygulamanın "That f...ing sky is leaking!" Yazısı ile karşılaştım. Nasip kısmet yapacak birşey yok haftaya artık :D
kadirercan
28.May.2017, 05:59
Uyuyamayrum :(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170528/f87447d4d3c398024225bb090dcea605.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın ahali
alibaba07
28.May.2017, 10:16
Herkese günaydın. Iyi pazarlar
Herkese Günaydınlar iyi pazarlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
Günaydın ahali. Havada yine kasvet var. Yaz gelse artık. Ruhumuz patladı 8)
Ali ÜNVERDİ
28.May.2017, 10:41
Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları.
Günaydın arkadaşlar .... Bugün kızımı göreceğim ... yaşasın ...
Günaydın millet
Falcon07
28.May.2017, 11:26
Günaydınlar RR ailesi herkese iyi pazarlar 😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri dövmek mi dedi. Nezaman. Şimdiden dövsek olmazmı. Daha olmadı bizim keli dövelim. Ahımı tuttu ne. Güneş açmadı.
Gözün aydın abicim.
Aynen katılıyorum. Ada çok güzel. Ama neyazıkki vakit yok. Kısa bir kaçamaktı. Yaza olur tabi
Gözün aydın abi. Günün güzel geçsin. Ahhh bende kızımı özledim şimdi.
HeavyCustom
28.May.2017, 12:16
Günaydın millet
Keşke hergün öğlen 12 de dükkan açsam : DDD günaydın
Uyuyamayrum :(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170528/f87447d4d3c398024225bb090dcea605.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- kulaklarını aç ve beni iyi dinLe : DDDD tipe bak yaa allan şaşıı
nedemek
28.May.2017, 12:44
herkese günaydın millet :) bugün Semih(freedom~)'in ehliyet sınavı vardı sabah kalktım oraya gittim geçmiş gibi görünüyordu hata yapmadı sınavda ama trafikte son durum neydi bilmiyorum kurs hocasının suratında pişmiş kelle gibi bir sırıtma vardı :) kısacası bir tatlı yolda görünüyor :)
herkese günaydın millet :) bugün Semih(freedom~)'in ehliyet sınavı vardı sabah kalktım oraya gittim geçmiş gibi görünüyordu hata yapmadı sınavda ama trafikte son durum neydi bilmiyorum kurs hocasının suratında pişmiş kelle gibi bir sırıtma vardı :) kısacası bir tatlı yolda görünüyor :)
Hadi bakalım gözü aydın olur inşallah. Sen napıyon ibo. Varmı planın falan. Takılsakmı biyerlerde laflarık varmı katılcak birileri.
- kulaklarını aç ve beni iyi dinLe : DDDD tipe bak yaa allan şaşıı
Devrem bu aynı bizim kele benziyor. Berabermisiniz. [emoji16]
Devrem bu aynı bizim kele benziyor. Berabermisiniz. [emoji16]
hahahaaa sanırım uzaktan akrabası : DDDD kadir ercana sormak lazim
Günaydın
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1510671-plakalara-agir-kusur-ayari
plakacılar muayenede dikkat : D
Günaydın
Akşam oldu ne günaydın ı. Biraz daha uyuyaydın. [emoji16]
Sabada günaydın
Akşam oldu ne günaydın ı. Biraz daha uyuyaydın. [emoji16]
Sabada günaydın
Abi ben bitirme ödevi yazıyorum 6 saat uyuyorum zaten 10 gündür motora binemedim cok gerginim uyanıp kalkasım gelmiyo -_-
Abi ben bitirme ödevi yazıyorum 6 saat uyuyorum zaten 10 gündür motora binemedim cok gerginim uyanıp kalkasım gelmiyo -_-
Ooo. Kolay gelsin sana.
Kolay gelsin kardeşim işin zormuş. Dilerim uğraştığına değer. Keyfinde yerine gelir o keyflede bol kmler yaparsın.
Ooo. Kolay gelsin sana.
Teşekkürler son 5 gün :D
Kolay gelsin kardeşim işin zormuş. Dilerim uğraştığına değer. Keyfinde yerine gelir o keyflede bol kmler yaparsın.
Ödevi teslim etmeye sırtta canyayla gidecem verecem okul cıkısı sehir dısı :D
Ödevi teslim etmeye sırtta canyayla gidecem verecem okul cıkısı sehir dısı :D
Bu iyi habermiş. Rks yide aldın. Durmazsın artık :)
Bu iyi habermiş. Rks yide aldın. Durmazsın artık :)
28 günde 2bin km nasıl yaotım hic bi fikrim yok motor yakmıyo dostum ve gidiyo durmam tabi :D geliriz oralara :))
28 günde 2bin km nasıl yaotım hic bi fikrim yok motor yakmıyo dostum ve gidiyo durmam tabi :D geliriz oralara :))
Buyur gel kardeşim. 8)
nedemek
28.May.2017, 13:27
Hadi bakalım gözü aydın olur inşallah. Sen napıyon ibo. Varmı planın falan. Takılsakmı biyerlerde laflarık varmı katılcak birileri.
abi bir arkadaşa sözüm var 1 gibi onunla buluşacağım bir saat falan takılır kaçarım sonrası boşum
abi bir arkadaşa sözüm var 1 gibi onunla buluşacağım bir saat falan takılır kaçarım sonrası boşum
Ok ozamn ben 1.buçuk gibi evden çıkarım. Cafeye geçicem.
nedemek
28.May.2017, 14:07
Ok ozamn ben 1.buçuk gibi evden çıkarım. Cafeye geçicem.
Tamamdır abi boşa çıktığımda yazarım 👍
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Birkan Bozkuş
28.May.2017, 14:13
Bende 2 de evden cikip gelicem kafeye orda gorusuruz
Bende geleyim oruçluyken evde zaman geçmiyor :)
Birkan Bozkuş
28.May.2017, 14:33
Ben cikiyorum 10 dkkaya
Bende geleyim oruçluyken evde zaman geçmiyor :)
Eee ben dedim sana. Küçük sözü dinlemiyorsunki. Buraya gelecektin. Hopp 2 gün geçerdi. [emoji16]
Eee ben dedim sana. Küçük sözü dinlemiyorsunki. Buraya gelecektin. Hopp 2 gün geçerdi. [emoji16]
Görünen ve görünmeyen 2 kişininde sana selamı var. Hadi gel hadi kıskanma :::::::::::::::::::::::::::::::::::https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170528/9372ef98905080772d52da4b2926f8b8.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yuhh yaaaaa bugun çarşamdaba benmi bilmiyorum : DD harikasiniz..
Enes Sarıgene
28.May.2017, 17:56
Muhabbetiniz bol olsun abi ben beşiktaşa şampiyonluk kutlamaya gidicem beşiktaşlı olan olmayan herkesi beklerim
yuhh yaaaaa bugun çarşamdaba benmi bilmiyorum : DD harikasiniz..
Keşke gelsen )
Muhabbetiniz bol olsun abi ben beşiktaşa şampiyonluk kutlamaya gidicem beşiktaşlı olan olmayan herkesi beklerim ��
Kutlarım kardeşim 8)
Lütfen Yeleksiz olanları benim yerimede kucaklayın hihihihii : DDDD
Görünen ve görünmeyen 2 kişininde sana selamı var. Hadi gel hadi kıskanma :::::::::::::::::::::::::::::::::::https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170528/9372ef98905080772d52da4b2926f8b8.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne. Toplantı günümü değişti.
Bu ne. Toplantı günümü değişti.
Tuvalete gitsek 10 kişi oluyoz neyin derdindesin :::::::::::::::::
Tuvalete gitsek 10 kişi oluyoz neyin derdindesin :::::::::::::::::
Siz bizi sevmiyormusunuz. Biz gidince tuvalete bile 10 kişi gidiyorsunuz.
Hayaller hayatlar adlı çalışmamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170528/5e2c820e9bd135b7d36ac4a15e48764d.jpg
nedemek
28.May.2017, 21:11
evet ahali evdeyim Bakırköy'e geçerken yolda tam önümde adam bayılıp epilepsi krizi geçirdi, adamı ayılttık kafada kask vardı aceleyle çıkarmadım diye adam ayılınca ürktü benden :( :) video'yu youtube'a atıp linkini paylaşacağım :) uploadda şuan 8)
[QUOTE=nedemek;281955]evet ahali evdeyim Bakırköy'e geçerken yolda tam önümde adam bayılıp epilepsi krizi geçirdi, adamı ayılttık kafada kask vardı aceleyle çıkarmadım diye adam ayılınca ürktü benden :( :) video'yu youtube'a atıp linkini paylaşacağım :) uploadda
Sen ne adamsın be. Adam ı kalpten gönderecekmişin. Adam neye üzülsün. Kriz geçirdiğine mi yoksa kalp krizi geçirdiğine mi. Gerçi iyi olmuş kaskını çıkarmadığın. Normal halini görse kesin kalp krizi geçirirdi.
Bu arada adamın sağlığından dolayı teşhir etmesen daha yakışık alır gibime geliyor.
nedemek
28.May.2017, 21:46
Sen ne adamsın be. Adam ı kalpten gönderecekmişin. Adam neye üzülsün. Kriz geçirdiğine mi yoksa kalp krizi geçirdiğine mi. Gerçi iyi olmuş kaskını çıkarmadığın. Normal halini görse kesin kalp krizi geçirirdi.
Bu arada adamın sağlığından dolayı teşhir etmesen daha yakışık alır gibime geliyor.
haklısın abi o zaman ben videoyu editleyeyim bir tur en azından yüze bir mozaik atayım :)
haklısın abi o zaman ben videoyu editleyeyim bir tur en azından yüze bir mozaik atayım :)
Aynen dostum. Sonuçta sağlık bu. O kişiyi rencide etmemek gerek. Benim ailedede olmuştu düşük şekerden feribotta bayılmıştı. Sonra internet te görmek İnan hoş olmuyor. Seni çok takdir ediyorum yardımlarından dolayı bu arada.
centaur
28.May.2017, 22:00
Lütfen Yeleksiz olanları benim yerimede kucaklayın hihihihii : DDDD
Biz RR Eskişehir olarak utanmasak yatarken de yelek giyeceğiz :x Hiç sırtımızdan çıkmıyor desek yeridir.. Motorsuzken de giyiyoruz..
Biz RR Eskişehir olarak utanmasak yatarken de yelek giyeceğiz :x Hiç sırtımızdan çıkmıyor desek yeridir.. Motorsuzken de giyiyoruz..
İşte bu [emoji1591]
Beşiktaşlılar hayırlı olsun 3 yıldız oldunuz sonunda :D
kaan tokyol
28.May.2017, 23:02
Iyi aksamlar RR havalarin guzellesmesiyle finallerimin gelmesi bir oldu yine çılgın atıyorum :cry:
Iyi aksamlar RR havalarin guzellesmesiyle finallerimin gelmesi bir oldu yine çılgın atıyorum :cry:
Güzel havalar bitmez merak etme sen derslerine yoğunlaş. Sonra acısını cıkaririz bol bol.
centaur
28.May.2017, 23:32
Ramazan geldi mübarek, forum da oruç tutmaya başladı resmen :x Nerdesiniz yahu ??
Ramazan geldi mübarek, forum da oruç tutmaya başladı resmen :x Nerdesiniz yahu ??
Uğur un dediği gibi. Sanırsam onlar Hale'n tuvalette 10 kişi
Bende anlamadım neredeler
centaur
28.May.2017, 23:38
Atıl Abi ben de uzunca bir süredir anlayamıyorum (yani Ramazandan öncesi de var) Samimiyetle söylemek gerekirse düzenli olarak bi sizin RR Avrupa(7-8 kişi) , bi bizim RR Eskişehir( Hepi-topu 2-3 kişi) RR Antalya'dan alibaba var.. Diğerleri arasıra bi görünüp çıkıyorlar..
centaur
28.May.2017, 23:41
Bazen inanır mısın kendim yazıyorum bakıyorum kimseden ses yok , kendime cevap yazıyorum o derece :x 8)
Atıl Abi ben de uzunca bir süredir anlayamıyorum (yani Ramazandan öncesi de var) Samimiyetle söylemek gerekirse düzenli olarak bi sizin RR Avrupa(7-8 kişi) , bi bizim RR Eskişehir( Hepi-topu 2-3 kişi) RR Antalya'dan alibaba var.. Diğerleri arasıra bi görünüp çıkıyorlar..
Aynen kardeşim. Biliyorum. Ama olsun be. Bizim muhabbeti miz yüz yüze görmesekte daim olsun. Ben biliyorum ki yolum otaraflara düşse bir arkadaş var oralarda. Buda güzel. Tabi isterim ki her daim arkadaşlar burda olsun. Samimiyetimiz ilerlerlesin dostluk artsın. Oda olur umarım
centaur
28.May.2017, 23:46
Aynen kardeşim. Biliyorum. Ama olsun be. Bizim muhabbeti miz yüz yüze görmesekte daim olsun. Ben biliyorum ki yolum otaraflara düşse bir arkadaş var oralarda. Buda güzel. Tabi isterim ki her daim arkadaşlar burda olsun. Samimiyetimiz ilerlerlesin dostluk artsın. Oda olur umarım
Ne zaman isterseniz abi.. Şehrimizin kapıları sizlere sonuna kadar açık.. Biz yola çıktık demeniz yeterli.. Bu aileden her kimin yolu buraya düşerse düşsün ikram edeceğimiz sıcak çayımız, güler yüzümüz ve dostluğumuz var..
centaur
28.May.2017, 23:48
Acar Abi 1666 dasın :x Manidar bir sayı.. Bir gönderme mi ? Tesadüf mü? Alegori mi?
Ne zaman isterseniz abi.. Şehrimizin kapıları sizlere sonuna kadar açık.. Biz yola çıktık demeniz yeterli.. Bu aileden her kimin yolu buraya düşerse düşsün ikram edeceğimiz sıcak çayımız, güler yüzümüz ve dostluğumuz var..
Biliyorum çok teşekkür ler. Bu sözleri duymak bile güzel
nedemek
28.May.2017, 23:53
abi aynı şeylerin senin için de geçerli olduğunu söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum :) kapım RR ailesinden herkese her daim açıktır :Rockn Roll:
centaur
28.May.2017, 23:54
bu arada RR Eskişehir neredesiniz? Sıpalar kayış atmış bu akşam :soru? ::::: Ozi , Cani ve Memo ?? Yoklama almaya geldim yoksunuz :x
centaur
28.May.2017, 23:55
abi aynı şeylerin senin için de geçerli olduğunu söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum :) kapım RR ailesinden herkese her daim açıktır :Rockn Roll:
Biliyorum dostum.. Böyle kapılarımız oldukça sırtımız yere gelmez 8)
nedemek
29.May.2017, 00:31
iyi geceler millet dün geceden uykusuzluğum sebebi ile bugün erken yatıyorum malum sabah iş var :(
Acar Abi 1666 dasın :x Manidar bir sayı.. Bir gönderme mi ? Tesadüf mü? Alegori mi?
Neolmişki ?
🤔
Google sordum büyük Londra yangını olmuş
😂
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Malum yarın 400 km yol var
centaur
29.May.2017, 01:46
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Malum yarın 400 km yol var
Allah hayırlı yolculuk versin abi, tekerine taş değmesin,iyi yolculuklar..
centaur
29.May.2017, 01:47
Neolmişki ?
🤔
Google sordum büyük Londra yangını olmuş
😂
Londra yangını yanılmıyorsam Eylül 1666 ta ..
İyi geceler arkadaşlar ....
Allah hayırlı yolculuk versin abi, tekerine taş değmesin,iyi yolculuklar..
Saol İlker im. Güzel dileklerin teşekkürlerler. Cümleten kazasısız sürüşler dilerim
Atıl sanada sağlam geri gelmeler ... ararsan ben camideyim benim 9753233686633689675457466 tanecik namaz kazam varda ...
centaur
29.May.2017, 01:52
Atıl sanada sağlam geri gelmeler ... ararsan ben camideyim benim 9753233686633689675457466 tanecik namaz kazam varda ...
Geçen ben ciddi ciddi hesapladım :x
Londra yangını yanılmıyorsam Eylül 1666 ta ..
He ben oradaydım , hemen senin arkanda , tabi aradan zaman geçti , hatırlamazsın ...
centaur
29.May.2017, 01:55
He ben oradaydım , hemen senin arkanda , tabi aradan zaman geçti , hatırlamazsın ...
10000 ev yanmıştı Acar Abi dile kolay..
downoflight
29.May.2017, 01:58
bu arada RR Eskişehir neredesiniz? Sıpalar kayış atmış bu akşam :soru? ::::: Ozi , Cani ve Memo ?? Yoklama almaya geldim yoksunuz :x
Telefonla konuştuk o kadar baktım yoklama mesajını yeni görüyorum abi kamufle etmişsin araya :D
centaur
29.May.2017, 01:59
Bipolar olmak zor Acar Abi artık biraz idare edeceksiniz beni Ramazanda.. İlaçları düzenli alamayınca contayı yakıyorum :x
centaur
29.May.2017, 02:00
Telefonla konuştuk o kadar baktım yoklama mesajını yeni görüyorum abi kamufle etmişsin araya :D
Olm zaten çaktırmadan, zuladan yapınca yoklama oluyor :x
downoflight
29.May.2017, 02:00
Olm zaten çaktırmadan, zuladan yapınca yoklama oluyor :x
Online geyikte aradım mesajını zor buldum :D gözler cavlamıyor benim artık yaşlandım mı nedir
10000 ev yanmıştı Acar Abi dile kolay..
Birde hatırlarmısın veba salgını vardı , o yangın vebanın 1665 izlerini silmesiylede hatırlanır ,bitmesini sağlamıştı , yangında kralın fırıncısının dükyanında başlamıştı , bizim Mahmut abi ( namı diyer thoma farynor ) 13200 ev 87 klise yanmıştı ...
Abi sen bize lazımsın. Çarpılmayasın anan dikkat
centaur
29.May.2017, 02:04
Birde hatırlarmısın veba salgını vardı , o yangın vebanın 1665 izlerini silmesiylede hatırlanır ,bitmesini sağlamıştı , yangında kralın fırıncısının dükyanında başlamıştı , bizim Mahmut abi ( namı diyer thoma farynor ) 13200 ev 87 klise yanmıştı ...
Hatırlıyorum abi lakin ben IV. Felipe 'nin cenazesindeydim o vakit. Sonrasında yedisi,kırkı ,helvası falan derken bayağı bi kaldım İspanya'da.. Rahmetli iyi adamdı ama genç öldü.
Abi sen bize lazımsın. Çarpılmayasın anan dikkat
Amen ........
Hatırlıyorum abi lakin ben IV. Felipe 'nin cenazesindeydim o vakit. Sonrasında yedisi,kırkı ,helvası falan derken bayağı bi kaldım İspanya'da.. Rahmetli iyi adamdı ama genç öldü.
Ha bizim rahmetli felipe ....
Amen ........
Sıkıntı yok abi. Ben bugün elektrikiriği aldım. Problem yok
Voltaj çoook az
Sıkıntı yok abi. Ben bugün elektrikiriği aldım. Problem yok
Bende şu an nükleer santraldeyim , ayıptır söylemesi ....
Tabi assos da. İstanbul'da bilmiyorum voltajı
centaur
29.May.2017, 02:12
Sultan 3ncü Mustafa çağırmıştı Almanya üzerinden böyle gezine gezine inerken Barhofft (O zaman İsveç'e bağlıydı) Erasmus'u (Erman Şeyhmus) gördüm. Meydandan aşağı doğru inince Aziz Nikolay Kilisesinin hemen dibinde avel avel gökyüzüne bakıyordu. Dünyanın ilk ufo savaşına bakıyordu. Aktif bir gözlem yaptık. Sonrasında günlüklerine bunu ''Der wunder-reiche Ueberzug unserer Neider-Welt/Oder Erd-umgebende'' diye geçmişti rahmetli.. İstanbul'a bir ay sonra döndüm. Sulatn Mustafa da Hakk'ın rahmetine kavuştu. Yine yedisi,kırkı,helvası..
Tabi assos da. İstanbul'da bilmiyorum voltajı
Burda 12 volt bende bir sıvı var , tamamen kimyasal , 220 volt yapıyor .... istersen buraya geldiğinde beraber çalışalım bir gece ...
centaur
29.May.2017, 02:13
Bende şu an nükleer santraldeyim , ayıptır söylemesi ....
Biz ölümsüzlerin işi de zor be Acar Abi :x
Sultan 3ncü Mustafa çağırmıştı Almanya üzerinden böyle gezine gezine inerken Barhofft (O zaman İsveç'e bağlıydı) Erasmus'u (Erman Şeyhmus) gördüm. Meydandan aşağı doğru inince Aziz Nikolay Kilisesinin hemen dibinde avel avel gökyüzüne bakıyordu. Dünyanın ilk ufo savaşına bakıyordu. Aktif bir gözlem yaptık. Sonrasında günlüklerine bunu ''Der wunder-reiche Ueberzug unserer Neider-Welt/Oder Erd-umgebende'' diye geçmişti rahmetli.. İstanbul'a bir ay sonra döndüm. Sulatn Mustafa da Hakk'ın rahmetine kavuştu. Yine yedisi,kırkı,helvası..
O Mustafaya yani bizim Mustiye deli diyoyorlar biliyon mu?
centaur
29.May.2017, 02:15
O Mustafaya yani bizim Mustiye deli diyoyorlar biliyon mu?
Deliydi meliydi lakin şimdikilerden iyiydi Acar Abi.. Ah nerde o eski sultanlar ! Heyhat !
Burda 12 volt bende bir sıvı var , tamamen kimyasal , 220 volt yapıyor .... istersen buraya geldiğinde beraber çalışalım bir gece ...
Fena olmaz abi. Biz motorcuyuz. Yeniliklere açığız. Ver voltajı be abi
Deliydi meliydi lakin şimdikilerden iyiydi Acar Abi.. Ah nerde o eski sultanlar ! Heyhat !
Yenisi var , külliyede ...
Çok yaşa padişahım
Çok yaşa padişahım
Çok yaşa padişahım
centaur
29.May.2017, 02:18
Yenisi var , külliyede ...
Çok yaşa padişahım
Çok yaşa padişahım
Çok yaşa padişahım
Bak Gılgamıştan iki hafta sonra doğdum pek çoklarını gördüm ama böylesini görmedim :x
Ya bırakın o devşirmeleri de varmı bi güzellik abi çıkalım yola.
centaur
29.May.2017, 02:20
Acar Abi ve ben ölümsüz olduğumuz için hayat bize sıkıcı geliyor Atıl Abi :x
Mutluluk bende Atılım ....
centaur
29.May.2017, 02:27
Cümleten iyi geceler ağalar.. Bu yeniçeri kaçar..
Acar Abi ve ben ölümsüz olduğumuz için hayat bize sıkıcı geliyor Atıl Abi :x
Ölümsüzlük güzel be. Bende zeus tapınağındayım. Gerçi oda ölümsüz diyorlar ama bi tek i paylaşmadan geçemedim. Bilmiyorum zeus Evet Zeus.
Her kese iyi geceler. Benim 16 km var kampa. Sakın başkan duymasın Zeus la iki tek attım. Gerçi tapınakta o da olsa en azı dan Yunan adasına karşı bi tek ne olursa atardı.
downoflight
29.May.2017, 02:52
İyi geceler RR :)
alibaba07
29.May.2017, 08:31
Herkese günaydın.
downoflight
29.May.2017, 08:45
Günaydın RR ailesii :D
Birkan Bozkuş
29.May.2017, 08:45
günaydın millet iyi haftalar:Rockn Roll:
emreozkok
29.May.2017, 09:38
Gunaydin aile
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedemek
29.May.2017, 09:41
alayınıza günaydın millet :)
emreozkok
29.May.2017, 09:41
Gunaydin aile...
HeavyCustom
29.May.2017, 10:04
Günaydın herkese iyi haftalar
HelmettolgA
29.May.2017, 10:15
Günaydin KOCA AİLE......
aycanblmts
29.May.2017, 10:20
Günaydın millet. iyi haftalar.
Ali ÜNVERDİ
29.May.2017, 10:24
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar.
https://youtu.be/Us7uP0nZyec
sabah sabah dinleyip bi kendimize gelelim : D
Tüm aileye güzel bir hafta olması dileğiyle günaydın...
Herkese iyi haftalar Hayırlı işler Raptor Riders Ailesi :) 8)
Eray Gürman
29.May.2017, 12:30
günaydın RR ahalisi
nedemek
29.May.2017, 13:21
Acar abi yine senlik bir şarkı buldum :)
https://www.youtube.com/watch?v=_Tdrrq5IFzI
İbo
Bu daha anlaşılır
Başta gitar sesi anlaşılıyor en azından
Sonunu dinlemedim ama sonda sapıtmıyor inşallah arkadaş
nedemek
29.May.2017, 15:20
İbo
Bu daha anlaşılır
Başta gitar sesi anlaşılıyor en azından
Sonunu dinlemedim ama sonda sapıtmıyor inşallah arkadaş
birazcık abi çok değil :) :Rockn Roll:
Fatih Ucek
29.May.2017, 15:45
iyi günler millet.
Birkan Bozkuş
29.May.2017, 17:13
Egzoz bitti beyler çarşamba kulak pası silmeye geliyorum8)
nedemek
29.May.2017, 17:15
gel gel biraz ses yapalım :) 8)
Birkan Bozkuş
29.May.2017, 17:16
gel gel biraz ses yapalım :) 8)
Valla kanka taktım ama daha yerinden oynatamadım motoru akşam olsa da yola çıksam diye bekliyorum
emreozkok
29.May.2017, 17:19
Valla kanka taktım ama daha yerinden oynatamadım motoru akşam olsa da yola çıksam diye bekliyorum
Gelde patirtadalim.aksam.kanka..😀
Birkan Bozkuş
29.May.2017, 17:23
çarşamba kapışırız:p, bir zamanlar egzozlu ama şaft sesli bir makine var dı dalga geçtiğiniz hor gördüğünüz dışladığınız :d:d:d
Şaka bi yana çarşamba haberleşiriz aynı güzergah dan gidiyoruz yolda buluşur beraber geçeriz gümbür gümbür:Rockn Roll:
nedemek
29.May.2017, 17:26
ses gelmesi için binersin, ses geldikçe daha çok binesin gelir :)
centaur
29.May.2017, 17:55
https://www.youtube.com/watch?v=iuhMvs6O-ro
Efsane bir adamdı.. Zeki,içten ve irrite edici ..Toprağı bol olsun..
nedemek
29.May.2017, 18:09
ahahahaha ne güldüm ya :)
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aNdVbzA_700b.jpg
centaur
29.May.2017, 18:26
Bir de bunu deneyin
https://www.youtube.com/watch?v=V4qMbWRzCRA
Eskişehir'de gök delindi, niyetliyim ve bu videolar yüzünden gülme krizine girdim :::::
Uğra bana. 8nci kattan kapıya gelirsem bilki olmuştur o egsoz. Yok inmezsem. Bırak motoru kapıya al daytonayı evine git ::::::::::::::::::::::::::::::::
Hayırlı olsun Birkan ....
Özellikler Ali Bey ,Murat ve Anıl .... Çarşamba motorlarınızın alarmlarını kurmadan park ediyorsunuz .... Unutmayın ...
Özellikler Ali Bey ,Murat ve Anıl .... Çarşamba motorlarınızın alarmlarını kurmadan park ediyorsunuz .... Unutmayın ...
abi benim daha iyi bir fikrim var 100 metre ileriye çeksinler ne işleri var biz fakirlerin yanında gürr gürr gürrr
abi benim daha iyi bir fikrim var 100 metre ileriye çeksinler ne işleri var biz fakirlerin yanında gürr gürr gürrr
Titreşim modu yokmu bunların ::::::::::::::
centaur
29.May.2017, 21:49
Tüm aileye hayırlı iftarlar.. Bugün az daha kargocuları kesiyordum :x
centaur
29.May.2017, 21:50
RR Eskişehir olarak iftar sonrası çaya kaçıyoruz.. Misafir kabulümüzdür.. Bekleriz 8)
downoflight
29.May.2017, 21:50
RR Eskişehir olarak iftar sonrası çaya kaçıyoruz.. Misafir kabulümüzdür.. Bekleriz 8)
9 buçukta sizin evin önündeyim abi :D
nedemek
29.May.2017, 23:17
Tüm aileye hayırlı iftarlar.. Bugün az daha kargocuları kesiyordum :x
hayırdır abi atına eşşek mi dediler neden kesiyordun :)
centaur
30.May.2017, 00:34
hayırdır abi atına eşşek mi dediler neden kesiyordun :)
Uzun hikaye bro :) Oldum-olası sevmiyorum kargocuları
Biraz uzun yoldan geldiniz abi ama olsun :D
centaur
30.May.2017, 00:38
Caner ve Mehmet'e teşekkür ederiz.. Güzel bir iftar sonrası oldu , ıslandık ,çaylandık ve arındık :)
nedemek
30.May.2017, 00:38
Uzun hikaye bro :) Oldum-olası sevmiyorum kargocuları
Pijamamı giyindim yatağa girdim abi :) uyumadan bir korku,gerilim hikayesi alırım 😂😂
centaur
30.May.2017, 00:45
Pijamamı giyindim yatağa girdim abi :) uyumadan bir korku,gerilim hikayesi alırım 😂😂
Bipolar life bro :Rockn Roll: Oruçlu iken ben ben değilim ::::: Adres yanlış hesabı bakmamışlar bile. Bi de gelin şubeden alın diye posta koyuyorlar. Sen misin bu diyen ! Aradım kuryeyi '' yatarım kargonun önüne pusuya, illaki yakalarım sizi '' diye :) Gerilimden ziyade fantastik bilim kurgu oldu benimki. Harbiden o kafayla gidecektim lakin bi şekilde sakinleştim..
centaur
30.May.2017, 00:47
Biraz uzun yoldan geldiniz abi ama olsun :D
Yollar dosta çıkıyorsa mühim değil bro..
nedemek
30.May.2017, 00:58
Bipolar life bro :Rockn Roll: Oruçlu iken ben ben değilim ::::: Adres yanlış hesabı bakmamışlar bile. Bi de gelin şubeden alın diye posta koyuyorlar. Sen misin bu diyen ! Aradım kuryeyi '' yatarım kargonun önüne pusuya, illaki yakalarım sizi '' diye :) Gerilimden ziyade fantastik bilim kurgu oldu benimki. Harbiden o kafayla gidecektim lakin bi şekilde sakinleştim..
Yakarım bu gezegeni yakarııııım :)
İyi geceler millet :Rockn Roll:
İyi geceler arkadaşlar ....
downoflight
30.May.2017, 03:03
Yollar dosta çıkıyorsa mühim değil bro..
Yollar dosta çıkıyor da dostun çıkardığı yolları napıcaz abi :D
tarhkan
30.May.2017, 03:27
Iyi geceler herkese
LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
30.May.2017, 06:40
Cümleten günaydın RR Ailesi.. Bugün tarihe debriyaj balatasının hallolduğu ve benim de rahatladığım gün olarak geçecek inşallah..
Günaydın RR Ailesi. Evden yazlık çıktık. Dışarda yağmur var. Geri viteste yapmadık. Bakalım açar inşallah 8)
alibaba07
30.May.2017, 08:42
Herkese günaydın
Günaydın herkese
Günaydın millet
Günaydın Millet :cheesy:
Dipnot: İstanbul'da bugün boğulma tehlikesi var dikkatli olalım
Günaydın millet
Ooo şehzade hazretleri dönmüşler. :) hoşgeldin abi 8)
ahahha :cheesy: :cheesy: Ülkeyi kurtarıyordum da o yüzden bu aralar pek yazamadım :cheesy:
nedemek
30.May.2017, 09:11
herkese günaydın, servisi kaçırıp 35 geçe yataktan kalkarak işe gecikmeden gelmenin tek yolu motorla gelmenin ıslaklığını yaşıyorum .. evet donuma kadar ıslandım!
Birkan Bozkuş
30.May.2017, 09:12
Teşekkür ederim acar abi
Uğra bana. 8nci kattan kapıya gelirsem bilki olmuştur o egsoz. Yok inmezsem. Bırak motoru kapıya al daytonayı evine git ::::::::::::::::::::::::::::::::
8. kat mı bunlar yakın mesafeler :artiz:
Oğuzhan Ocak
30.May.2017, 09:16
Herkese günaydın :-
Herkese günaydın :-
Günaydın oğuzhan , yağmur mağdurlarından oldun mu sende :D
Oğuzhan Ocak
30.May.2017, 09:19
Günaydın oğuzhan , yağmur mağdurlarından oldun mu sende :D
Yok kanka aşırı yağmur vardı ben motorla gelmedim kutahyadayim suan sinava gidiyorum :) :)
8. kat mı bunlar yakın mesafeler :artiz:
Yaw heeee heeee. :::::::::::::::::
Yok kanka aşırı yağmur vardı ben motorla gelmedim kutahyadayim suan sinava gidiyorum :) :)
İyi yapmşsın valla mantıklı olmuş.Bu arada Başarılar kardeşim
Oğuzhan Ocak
30.May.2017, 09:20
İyi yapmşsın valla mantıklı olmuş.Bu arada Başarılar kardeşim
Eyvallah kanka sen ise mi gidiyon sabahin köründe uyanmisin :)
Eyvallah kanka sen ise mi gidiyon sabahin köründe uyanmisin :)
Aynen bizim sınavlar geçen haftaydı bitti , işteym şu an
Oğuzhan Ocak
30.May.2017, 09:22
Oh ne guzel sen kurtulmusun kolay gelsin :) bu arada motor nasil :)
Oh ne guzel sen kurtulmusun kolay gelsin :) bu arada motor nasil :)
Valla kardeşm canavar gibi maşallah , Allah nazar değdirmesin daha hiç teklemedi .
Oğuzhan Ocak
30.May.2017, 09:31
Valla kardeşm canavar gibi maşallah , Allah nazar değdirmesin daha hiç teklemedi .
Oh oh maşallah :) bu hafta buluşmada canere artci var BEN :)
aslantürk34
30.May.2017, 09:31
Günaydın aile
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji23] ahaha hadi bakalm caner sevinecek bu işe
Offf off yine kürkçü dükkanındayım.
Sendemi brütüs. Küçük Kadir dem illalah dedik bide sen mi çıktın
Yağmurlu istanbul sabahından Günaydın..
Eray Gürman
30.May.2017, 10:10
Yağmurlu istanbul sabahından Günaydın..
+aynısından :))))
Birkan Bozkuş
30.May.2017, 10:15
Sendemi brütüs. Küçük Kadir dem illalah dedik bide sen mi çıktın
Şaft sesini duymaktan motordan soğumuştum dün bütün gece çıksam mı ya bi tur atar gelirim diye diye çıkmadım :cheesy::cheesy:
aycanblmts
30.May.2017, 10:27
Günaydın millet. Yaz neredesin sesime geeell.
Gösteriyo ama gelmiyo abi yaa :)
nedemek
30.May.2017, 10:52
benim için bugünün anlam ve önemini anlatan bir çalışma :)
https://www.youtube.com/watch?v=PKXLmPKBmZs
Enes Sarıgene
30.May.2017, 11:27
Günaydın RR
K.Erkut
30.May.2017, 11:32
Günaydın RR.
Anıl DEMİRSOY
30.May.2017, 12:09
Gününüz aydınlık olsun gençler ve daima genç kalanlar
kaan tokyol
30.May.2017, 13:10
Gunaydin RR herkese iyi gunler calisan herkese kolay gelsin okuyanların ise salladiklarini tutturmasi dilegiyle finaller is coming
nedemek
30.May.2017, 13:27
bugünkü sağanak yağmurun sebebi belli oldu Recep dün eve dönerken su birikintisinden geçmiş :)
baykuş acaip merak ettim makinanın sesini. yarın hava nasıl bilmiyorum. iyi olursa bende makinayla geleceğim. bana susturucuları söktürme yanlız .
aslantürk34
30.May.2017, 16:00
Yazı çalmışlar abii bulan olursa haber versin
nedemek
30.May.2017, 16:01
Yazı çalmışlar abii bulan olursa haber versin
hep o Adana'da güneşe ateş eden adam yüzünden ... -_-
Birkan Bozkuş
30.May.2017, 16:10
baykuş acaip merak ettim makinanın sesini. yarın hava nasıl bilmiyorum. iyi olursa bende makinayla geleceğim. bana susturucuları söktürme yanlız .
Valla egzozlarını bile sökebilirsin :d:d:d ateş ediyo ateşş:cheesy:
Valla egzozlarını bile sökebilirsin :d:d:d ateş ediyo ateşş:cheesy:
Satıyonmu motoru 😁
aslantürk34
30.May.2017, 16:22
hep o Adana'da güneşe ateş eden adam yüzünden ... -_-
Adanadan bahsediyorsun normal ne kadar garip olay var hep Adana'da [emoji4]
Birkan Bozkuş
30.May.2017, 16:32
Satıyonmu motoru 😁
Aramız düzeliyo tekrar eski ilişkimize dönmek üzereyiz :p
Aramız düzeliyo tekrar eski ilişkimize dönmek üzereyiz :p
Allah bozmasın. E bi antalya festivalmi yapsak ne ??? Tatil ikinizede iyi gelir. Balayı gibi :::::
Birkan Bozkuş
30.May.2017, 17:35
Allah bozmasın. E bi antalya festivalmi yapsak ne ??? Tatil ikinizede iyi gelir. Balayı gibi :::::
Değerlendirilebilinir konuşuruz detaylı8)
centaur
30.May.2017, 18:22
Emre motor sahtekarlık konusundaki kurumsal ve profesyonel başarısını bir kez daha kanıtladı :x Tam bir haftadır bir adet debriyaj balatasını servise kargolayacak lakin yapamadı. Üstelik servisi de dün gönderdik deyip kandırmış.. Adamcağız gel değiştirelim az sonra gelir dedi gittim. Sonrasında dünyanın belki de en yavşak distribütörünün oyununa geldiğimizi anladık ::::: Ramazan günü dua ediyorum Rabbim duy sesimi , Allah belanı versin Emre Motor !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170530/f0a78109c85819f60905365c175e5a5c.jpg
Baykuş hadi yırttın. Yarın motorla gelemiyorum. Bune. Yolu yapacakları tuttu.
Enduroya geçecektim. Engellediniz. Zorla teşvik ediyorlar.
nedemek
30.May.2017, 22:00
ramazanda iftar saatinde yolların boş olması gibi forum da boş :(
ramazanda iftar saatinde yolların boş olması gibi forum da boş :(
Herkeş Camide , imam Atıl , gerisini sen hesapla 😂😂😂😂
nedemek
30.May.2017, 23:49
Herkeş Camide , imam Atıl , gerisini sen hesapla 😂😂😂😂
O gemi çölde buz dağına çarpar abi 😂😂😂
centaur
30.May.2017, 23:52
O gemi çölde buz dağına çarpar abi 😂😂😂
Caner dün sordu bro benim artçı ne oldu diye ::::: Ciddi ciddi beklenti içerisine girmiş.. Hangi bana artçı göndereceklerdi diyor.. Boşver buz dağını ben çocuğa ne diyim :x
nedemek
30.May.2017, 23:54
Caner dün sordu bro benim artçı ne oldu diye ::::: Ciddi ciddi beklenti içerisine girmiş.. Hangi bana artçı göndereceklerdi diyor.. Boşver buz dağını ben çocuğa ne diyim :x
Bir hafta vermiştik yarın doluyor süresi abi 😂😂😂 bulamadıysa tez zamanda ayarlayıp bu hafta içi kargolarım sana sen de haftasonu buluşmada tanıştırır aralarını yaparsın bir yüzük takarsın 😂😂
centaur
30.May.2017, 23:56
Acar Abi ;
Caner kardeşimize karınca-kararınca bi artçı yapmak niyetindeyiz.. Berk organize edecek.. Cansız manken olur, şişmesi olur vesaire.. Malum canlı artçı bulamıyoruz. Geçen bi tane bulmuş gecenin bi vakti o da 70 lik hacı baba ::::: ''Evladım beni şuracığa kadar götürün mü?'' demiş..
centaur
30.May.2017, 23:58
Bir hafta vermiştik yarın doluyor süresi abi 😂😂😂 bulamadıysa tez zamanda ayarlayıp bu hafta içi kargolarım sana sen de haftasonu buluşmada tanıştırır aralarını yaparsın bir yüzük takarsın 😂😂
Bacakları olmasına gerek yok bro.. Üst gövde ,kafa ve kolları olsun yeter.. Yalnız kollara bi mekanizma üretmek lazım. Caner duygusal çocuk.. Artçısı ona sarılsın ister yolda..
nedemek
31.May.2017, 00:06
Bacakları olmasına gerek yok bro.. Üst gövde ,kafa ve kolları olsun yeter.. Yalnız kollara bi mekanizma üretmek lazım. Caner duygusal çocuk.. Artçısı ona sarılsın ister yolda..
katlanabilir eklemli ayarlamamız lazım yani 8) tamam abi konuyu araştırıyorum halledeceğim olmadı esneyebilen köpük türevi strafordan oyarak işleyeceğiz :) ya da şişme falan artık :)
Recep YAŞAR
31.May.2017, 01:11
Allah'tan ben arada artçı buluyorum kendime bu muhabbetten uzağım 😁
siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.