Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
cihan54
28.June.2014, 03:57
Hoş geldin Ramazan.
He he, zannederim artık 1 ay forum dolu olacak hep benim online olduğum gecenin ilerleyen saatlerinde:)
Hayırlı sahurlar efenim :)
Tanju Mayda
28.June.2014, 04:05
Sağol Cihan kardeşim, sana hayırlı sahurlar, bana ise dilesen dilesen hayırlı gece dileyebilirsin.Zira hayatımda ilk kez oruç tutamayacağım.
P.tesi den bu yana yorgan döşek yatıyorum.Ç.şamba akşamı tam iyileştim derken p.şembe yine çakıldım yatağa.Antibiotik ve diğer haplanmaya devam.
Tanju Mayda
28.June.2014, 04:07
Bu arada iyiki Celil ler Eceabat da gecelememişler Ç.amba gecesi.Yoksa p.şembe sabahı onları T.dağ da karşılamak üzere yola çıkacaktım ve muhtemelen dönüşüm ızdırap olacaktı bana:)
ercankarşı
28.June.2014, 10:04
günaydın ahalii kimsecikler yok mu?
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Tanju geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşirsin :(
omer_cip23
28.June.2014, 13:01
günaydınlar olsun güzel insanlar herkezin ramazan ayı hayırlara vesile olur inşallah allah herkezin yardımcısı olsun :)
Herkese günaydın, hayırlı ramazanlar iyi hafta sonları.
Sizede efendim 8)
Hoş geldin Ramazan.
He he, zannederim artık 1 ay forum dolu olacak hep benim online olduğum gecenin ilerleyen saatlerinde:)
Sahura kalkacaklar için birde uyandırma butonu eklense süper olur :)
Bu arada geçmiş olsun
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10410517_724729200927319_4726377727061840890_n.jpg
günaydın ahalii kimsecikler yok mu?
Günaydın...
Tanju Mayda
29.June.2014, 00:08
Tanju geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşirsin :(
Sağolasın,
2-3 güne kadar enginlere sığmam taşarım, nur topu gibi temiz yüzlü , gülücükler dağatan bir çocuk olacağım.
Sen gezdin geldin, aldın hevesini de olan benim gibi zaman yok garibanlarına oluyor.
Ramazan ayında müsaitim, hadi planla ufak bir gezi de ben de katılayım Celil:)
Tanju Mayda
29.June.2014, 00:10
Sahura kalkacaklar için birde uyandırma butonu eklense süper olur :)
Bu arada geçmiş olsun
Sağolasın kardeşim,
Tanju Mayda
30.June.2014, 03:27
Merhaba Kemal aramıza hoş geldin :)
Her motorcu her uzun yoldan sonra genelde motorunu büyütmek ister bakalım seyahatten sonra senin fikrin ne olucak 8)
Celil, 350 üstü olmadığına göre yoksa RR yi değiştirmeyi mi planlıyorsun 2100 km. den sonra :)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese iyi Haftalar :)
Sağolasın,
2-3 güne kadar enginlere sığmam taşarım, nur topu gibi temiz yüzlü , gülücükler dağatan bir çocuk olacağım.
Sen gezdin geldin, aldın hevesini de olan benim gibi zaman yok garibanlarına oluyor.
Ramazan ayında müsaitim, hadi planla ufak bir gezi de ben de katılayım Celil:)
Tanju ramazanda ben oruçlu olduğumdan yol yapacak hal kalmıyor malesef :mrgreen:
Ramazanda yapacağım tek aktivite her sene yaptığımız iftar yemeği toplatısı olucak ozaman sen bize gelirsin berabr iftar yapar muhabbet ederiz 8)
Celil, 350 üstü olmadığına göre yoksa RR yi değiştirmeyi mi planlıyorsun 2100 km. den sonra :)
Turdan önce bir ara kafamda 650 cc vardı ama yolda RR 350 cc beni hiç üzmedi ve büyütme fikrimden vaz geçtim 8)
mploken
01.July.2014, 08:06
Motorsiklet İle Mangal Yakmak: http://youtu.be/BOawEzsXQ0A
Bu nasil birşey boyle
Herkese günaydın, hayırlı işler olsun...
Emrehan
02.July.2014, 10:32
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Günaydınlar Herkese :)
Arkadaşlar bir günaydın yazmak zormu geliyor kendi kendime yazıyorum galiba :p
Doğan BARLAK
02.July.2014, 12:56
Günaydın Celil abim ve butun abilerim kardeşlerim :)
Bülent
02.July.2014, 13:18
Abi Tünaydın , özür :)8)
Doğan BARLAK
02.July.2014, 13:31
Bülent abi ape hanger gidonuna hastayım abi ya ilk hayalim daytona ikinci hayalim bu :)
sercan.m
02.July.2014, 14:35
Bülent abii bende hayranım gidonuna :mrgreen:
Bülent abi ape hanger gidonuna hastayım abi ya ilk hayalim daytona ikinci hayalim bu :)
sercan.m
02.July.2014, 14:38
CELİL BEY ABİM ŞU REKORU YENİLESEK ARTIK http://i.hizliresim.com/vzkNq6.jpg (http://hizliresim.com/vzkNq6)
bi başlık açalım hem yoklama olur 7.7.14 (tarihde güzel :p) yeni rekor denemesi yapalım
CELİL BEY ABİM ŞU REKORU YENİLESEK ARTIK http://i.hizliresim.com/vzkNq6.jpg (http://hizliresim.com/vzkNq6)
bi başlık açalım hem yoklama olur 7.7.14 (tarihde güzel :p) yeni rekor denemesi yapalım
Rekoru yenilecek ve geçecek kadar üyemiz var ama online olmadan takip ediyorlar
başlık açmak istersen bence sorun olmaz ama yaz tatil döneminde insanları buraya çekmek zor 8)
sercan.m
02.July.2014, 14:54
Hoca çağıracak ki cemaat gelsin :mrgreen:
Neyse başka bahara artık belki fark etmeden kırılır bu rekor Ha biz ankara olarak 100kişi toplardık oda ayrı konu
:tr::oky::tr::alkis::alkis:
Rekoru yenilecek ve geçecek kadar üyemiz var ama online olmadan takip ediyorlar
başlık açmak istersen bence sorun olmaz ama yaz tatil döneminde insanları buraya çekmek zor 8)
Hoca çağıracak ki cemaat gelsin :mrgreen:
Neyse başka bahara artık belki fark etmeden kırılır bu rekor Ha biz ankara olarak 100kişi toplardık oda ayrı konu
:tr::oky::tr::alkis::alkis:
Ankarayı takdir ediyorum çok iyi gidiyor nazar:cheesy:
Bugün kimin günüydü ya unuttum, neyse herkese günaydın, haftayı yarıladık ama ramazanı yarılayamadık.
Emrehan
03.July.2014, 10:16
Cihan günü gelmiş; yola çıkmama 2 gün kalmış. Güzel şeyler bunlar... :mrgreen:
Cihan günü gelmiş; yola çıkmama 2 gün kalmış. Güzel şeyler bunlar... :mrgreen:
Adam festivali iptal ediyor sen yol diyorsun :?
İyi tatiller diyelim o zaman
Emrehan
03.July.2014, 10:38
Adam festivali iptal ediyor sen yol diyorsun :?
İyi tatiller diyelim o zaman
Abim teşekkür ederim. :)
Emrehan ne tarafa tatile gidiyorsun
Ömer ramazan zor biter daha çok var :mrgreen:
Emrehan
03.July.2014, 10:46
Emrehan ne tarafa tatile gidiyorsun
Ömer ramazan zor biter daha çok var :mrgreen:
Pîrim Cumartesi yola çıkıyoruz kısmetse. İlk durak Eğridir Gölü. Cumartesi gecesi konaklama; Pazar da ver elini Ölüdeniz. :cheesy:
9 gün Ölüdeniz'deyiz. Çevreyi gezeriz. Dönüşte de yolun yarısında falan bir yerde 1 gece konaklarız, sonra da home sweet home. :mrgreen:
Pîrim Cumartesi yola çıkıyoruz kısmetse. İlk durak Eğridir Gölü. Cumartesi gecesi konaklama; Pazar da ver elini Ölüdeniz. :cheesy:
9 gün Ölüdeniz'deyiz. Çevreyi gezeriz. Dönüşte de yolun yarısında falan bir yerde 1 gece konaklarız, sonra da home sweet home. :mrgreen:
Güzelmiş Şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eglenceler bol bol resim çek 8)
Bülent
03.July.2014, 11:34
Günaydınlarrrr. Süpermen iyi yolculuklar, hayat sana güzelll :cheesy::cheesy::cheesy:
Doğan BARLAK
03.July.2014, 11:37
Günaydın herkese
Emrehan abim şimdiden hayirli yolculuklar iyi tatiller :)
Emrehan
03.July.2014, 11:49
Güzelmiş Şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eglenceler bol bol resim çek 8)
Günaydınlarrrr. Süpermen iyi yolculuklar, hayat sana güzelll :cheesy::cheesy::cheesy:
Günaydın herkese
Emrehan abim şimdiden hayirli yolculuklar iyi tatiller :)
Tişikirler hepinize. :mrgreen:
Bu arada hoşgeldin Doğan. 8)
Doğan BARLAK
03.July.2014, 12:10
Tişikirler hepinize. :mrgreen:
Bu arada hoşgeldin Doğan. 8)
Hoşbulduk Emrehan abi :)
cihan54
03.July.2014, 12:27
OhoooO millet geziyo :x geziyo da bi Sakarya'ya gelemedi kendileri.. :-1:
Ölüdeniz iyi seçim, gezilecek yerleri, yapılacak aktiviteleri çok. Denizi çok güzel.. 8) aferin börülcem :cheesy:
sercan.m
03.July.2014, 12:29
Superim gomumumu buldun 10 gun tatil :p senin 2014 350cc spiderin parasi oludenizs8n serin sularina gidecek anlasilan
Emrehan
03.July.2014, 13:35
OhoooO millet geziyo :x geziyo da bi Sakarya'ya gelemedi kendileri.. :-1:
Ölüdeniz iyi seçim, gezilecek yerleri, yapılacak aktiviteleri çok. Denizi çok güzel.. 8) aferin börülcem :cheesy:
Yaaa yaa dimiii... Birileri Ankara'nın yollarını aşındırdı ya; Sakarya'ya gidemedik diye trip yapıyo. :x
Canım ben bu sefer yatmaya gidiyorum Ölüdeniz'e. 2012'de de 10 gün oradaydım; o tatilde etmediğim aktivite, görmediğim köşe bucak bırakmadım zaten. Bu sefer yatış. :p
Superim gomumumu buldun 10 gun tatil :p senin 2014 350cc spiderin parasi oludenizs8n serin sularina gidecek anlasilan
Yok be kardeşim ne gömüsü. Alın teri tamamen. :mrgreen: Hatta bilumum başka bölümlerde de terlemeler oldu son 1 yıldır. Hakettik uzun tatili bence. Bu arada 10 değil 11 gün. :p :p
2014 350 Spyder'da da hiç gözüm yok valla. Benim ufaklık hem rahatlıkta hem de performansta her türlü yer 350 Spyder'ı. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
cihan54
03.July.2014, 13:49
Yaaa yaa dimiii... Birileri Ankara'nın yollarını aşındırdı ya; Sakarya'ya gidemedik diye trip yapıyo. :x
Canım ben bu sefer yatmaya gidiyorum Ölüdeniz'e. 2012'de de 10 gün oradaydım; o tatilde etmediğim aktivite, görmediğim köşe bucak bırakmadım zaten. Bu sefer yatış. :p
Atarlı giderli ergen gençlik.. Hem gelcem diyo gelmiyo hem sen niye gelmedin diyo.. Ayrıca madem daha önce on gün ordaydın, farklı mekan dene bu sefer o zaman birader..
Emrehan
03.July.2014, 15:14
Atarlı giderli ergen gençlik.. Hem gelcem diyo gelmiyo hem sen niye gelmedin diyo.. Ayrıca madem daha önce on gün ordaydın, farklı mekan dene bu sefer o zaman birader..
Farklı mekan özellikle istemedim bebişim. Dediğim gibi yatmak istiyorum. Çok yoruldum. :(
Şimdi yeni göreceğim bir mekana gidersem yine yerimde duramam; ordan oraya koştururum; yorulup dönerim tatilden. Ben dinlenmek istiyorum bu sefer. 8)
Bayramdan 1-2 gün önce Bursa'ya giderken Sakarya'ya yolumu düşürebilirim hazırlığını yap. :p
cihan54
03.July.2014, 16:43
Farklı mekan özellikle istemedim bebişim. Dediğim gibi yatmak istiyorum. Çok yoruldum. :(
Şimdi yeni göreceğim bir mekana gidersem yine yerimde duramam; ordan oraya koştururum; yorulup dönerim tatilden. Ben dinlenmek istiyorum bu sefer. 8)
Bayramdan 1-2 gün önce Bursa'ya giderken Sakarya'ya yolumu düşürebilirim hazırlığını yap. :p
Bu söylediklerinin hepsi motorunan mı :ntr:
Emrehan
03.July.2014, 16:47
Bu söylediklerinin hepsi motorunan mı :ntr:
Hee. :mrgreen:
cihan54
03.July.2014, 17:56
Hee. :mrgreen:
Buraya geldiğinde moturuna pinçem :ntr:
Emrehan
03.July.2014, 18:12
Buraya geldiğinde moturuna pinçem :ntr:
Taam değişiriz bi tur. :p
Tanju Mayda
04.July.2014, 00:37
Herkese hayırlı Cuma lar:)
Tanju Mayda
04.July.2014, 00:39
Cumartesi yollarda olacağım
Bu yüzden herkesin günlük küneşlik Cumartesi sini şimdiden motor tepesinde geçirmesi temennilerimle
:):):):):):):):):):):):)
Tanju Mayda
04.July.2014, 00:41
Aha,
Pazar da yollarda olacağım.
Hekese mutlu, umutlu bir hafta sonu.
Bekarlar zaten motor tepesinde olurlar da, evli olup da yengeden izin alamayanlar dişlerini fazla sıkmasınlar, kırılırlar sonra .Meşe sopası sıksınlar dişlerinin arasında.
:):):):):):):):):):):):):):):):)
Tanju Mayda
04.July.2014, 00:45
Sahi pazartesi de yollarda olacaktım yahu.
Şİmdiden herkese mutlu bir hafta başı dileyeceğim kesinlikle arkadaşlar
:):):):):):):):)
Tanju Mayda
04.July.2014, 00:49
Hadi bari Salı sabahınızı da şimdiden günaydın lıyayım ....moraller bozuk olacak, zira photoshop başına kakılmış olacağım %99, fırsatım olmaz salı gecesine kadar herhalde geyiklemeye
:):):):):):)
ercankarşı
04.July.2014, 00:50
ankarada hava çok güzel motoru şimdi parkettim hala süresim var.bu keyf bi harika dostummm :D
Doğan BARLAK
04.July.2014, 01:45
Hadi bari Salı sabahınızı da şimdiden günaydın lıyayım ....moraller bozuk olacak, zira photoshop başına kakılmış olacağım %99, fırsatım olmaz salı gecesine kadar herhalde geyiklemeye
:):):):):):)
Tanju abi sanada hayırlı cumalar yolun açık olsun abi neşen yerinde maşallah Allah daha da aarttırsın :)
Anijad
04.July.2014, 01:57
ankarada hava çok güzel motoru şimdi parkettim hala süresim var.bu keyf bi harika dostummm :D
aynen ercan benımde ole hala cıkasın falan var :)) bugunku bulusma cok zevklı oldu
Emrehan
04.July.2014, 10:13
Güneşli bir Celil Günü, yarın Eğridir, Pazar Ölüdeniz yolu ve çılgınlar gibi yatış... :p Hayat ne güzel bazen... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
cihan54
04.July.2014, 10:35
Hayırlı cumalar herkese.. :)
Güneşli bir Celil Günü, yarın Eğridir, Pazar Ölüdeniz yolu ve çılgınlar gibi yatış... :p Hayat ne güzel bazen... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Sakarya üzerinden eğridir di mi :ntr:
ercankarşı
04.July.2014, 10:36
günaydın ahali :)
Gün Celil günü ama kendisi hala uyumakta anlaşılan, herkese hayırlı cumalar. Şimdiden iyi hafta sonları...
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :)
Bahadır la beraber motor muayenesindeyiz 8)
Doğan BARLAK
04.July.2014, 12:28
Herkese Günaydınlarr hayırlı cumalar :)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :)
Bahadır la beraber motor muayenesindeyiz 8)
Akşam konuşup sabah unutuyorum. Sanırım tatil zamanı geldi :)
Gel bayram gel:(
Akşam konuşup sabah unutuyorum. Sanırım tatil zamanı geldi :)
Gel bayram gel:(
Ramazanda olur böyle Şeyler. :mrgreen:8)
Bahadır
04.July.2014, 18:29
çok güzel muayeneydi.Tüm katılımcılara teşekkür ederim :p
Bahadır ın muayene selfisi :mrgreen:
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/q71/s480x480/10392273_874741649220121_7607639665490744540_n.jpg
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=874741649220121&set=gm.682614485125276&type=1)
Doğan BARLAK
05.July.2014, 12:48
Herkeseeeeeeeee günaydın keyifli haftasonları :)
omer_cip23
05.July.2014, 16:15
hayırlı günler raptor ridersın güzel insanları :D
cihan54
07.July.2014, 09:11
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun efenim. Sağlıklı, mutlu, kazasız belasız bir hafta geçirmenizi diliyorum. Hayırlı ramazanlar olsun :happy:
Anijad
07.July.2014, 09:41
Herkese günaydın kazasız seyirler dilerim tüm arkadaşlara
Günaydınlar efendim, herkese güzel ve bol kazançlı bir hafta olsun.
Herkese Günaydınlar İyi Haftalar Raptor Rıders Ailesi :)
omer_cip23
07.July.2014, 11:49
günaydınlar olsun herkeze hayırlı haftalar.şu pazartesinin ismini değiştirsek olmuyormu yav :D
Doğan BARLAK
07.July.2014, 13:05
Günaydın pardon pardon tünaydın sizlere :)
caglar
07.July.2014, 13:17
Yarin istanbula gidiyorumda istanbulda motor kiyafeti deri yelek gibi seyleri alabilecegim nereler var
Yarin istanbula gidiyorumda istanbulda motor kiyafeti deri yelek gibi seyleri alabilecegim nereler var
En çok firmanın bir arada olduğu bölge şirinevler 8)
Bugün Salı, çarşamba perşembe Cuma hafta sonu gelmiş herkese hayırlı cumalar deyip gidesim var:oops:
Herkese günaydın, gününüz güzel geçsin...
omer_cip23
08.July.2014, 09:43
günaydınn mutlu salı günleri :D ömer abi ne güzel dedin ya valla bir an hayal ettimde ne güzel olurdu :D
dragendo
08.July.2014, 10:26
Kayıtlara geçsin lütfen ilk Günaydınım :) Herkese hayırlı sabahlar..
Bende ramazan hemen bitsin istiyorum :(:mrgreen:8)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10501697_790075897692438_7355377176526827880_n.jpg
Doğan BARLAK
08.July.2014, 11:42
Günaydın abilerim bütünleme sınavı için kütahyaya gidiyorum bana şans dileyin :) :)
Günaydın abilerim bütünleme sınavı için kütahyaya gidiyorum bana şans dileyin :) :)
Başarılar dilerim 8)
Doğan Başarılar dilerim Şansın zihnin açık olsun iyi geçer inşallah nazar8)
Doğan BARLAK
08.July.2014, 11:51
Teşekkür ederim abilerim inşallah :)
Bülent
08.July.2014, 12:33
Günaydın RR , sınava girecek genç kardeşime başarılar.nazar
Doğan BARLAK
08.July.2014, 13:06
Sağol Bülent abi :)
Barisinal
08.July.2014, 15:07
günün ilk tünaydını da benden olsun .. Ailenin en yenisinden ^^
işte hız sınırı uygulaması ile ilgili dilekçenin cevabı.
Demek ki erken gaza gelip sürü pisikolojisi ile hareket etmeyeceğiz.
Delinin biri kuyuya taş att, bizim gibi akıllılar çıkarmaya çalışıyor :?
http://hizliresimyukle.com/images/2014/07/08/Dilekce.png
işte hız sınırı uygulaması ile ilgili dilekçenin cevabı.
Demek ki erken gaza gelip sürü pisikolojisi ile hareket etmeyeceğiz.
Delinin biri kuyuya taş att, bizim gibi akıllılar çıkarmaya çalışıyor :?
http://hizliresimyukle.com/images/2014/07/08/Dilekce.png
Ben başvuracağımız idari makamın kim olduğunu anlamadım :?
omer_cip23
09.July.2014, 10:40
günaydınlar olsun güneşli bir istanbul sabahından oruc tutan abilerimin kardeşlerimin allah yar ve yardımcısı olsun.
Günaydınlar Hekese :) :) :)
Bugün hava çok sıcakkk
omer_cip23
09.July.2014, 10:46
Günaydınlar Hekese :) :) :)
Bugün hava çok sıcakkk
mümkün olduğunca serin yerlerde gölgelerde durmak lazım açıklık yerlerden kaçınmak lazım yoksa bu hava oruclu oruclu üzer bizi abi :D
Herkese günaydın, gününüz güzel geçsin.
18 gün kalmış... Bitti bitti bişey kalmadı :|
Bülent
09.July.2014, 10:51
Günaydınlar abiler, kardeşler.
Bugün gerçektende Ankara da sıcak, 1/3 bitti gerisi gelir inşallah:cheesy:
mümkün olduğunca serin yerlerde gölgelerde durmak lazım açıklık yerlerden kaçınmak lazım yoksa bu hava oruclu oruclu üzer bizi abi :D
Herkese günaydın, gününüz güzel geçsin.
18 gün kalmış... Bitti bitti bişey kalmadı :|
Günaydınlar abiler, kardeşler.
Bugün gerçektende Ankara da sıcak, 1/3 bitti gerisi gelir inşallah:cheesy:
Diren Raptor Rıders diren :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
dragendo
09.July.2014, 11:06
Herkese Günaydınlar :) Güzel bir çarşambaya merhaba..
Perşembe günün sabahından herkese günaydın...
dragendo
10.July.2014, 10:26
Herkese günaydın Perşembede bitti sayılır hadi son iki gün az sabır :)
Bülent
10.July.2014, 10:52
Ankaradan da Kocaman bi GÜNAYDIN:cheesy:
Herkese Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Bahadır
10.July.2014, 11:09
sabah-ı şerifleriniz hayrolsun :)
Gorgonzolat
10.July.2014, 15:25
Tünaydın arkadaşlar. Perşembeleri cumalar kadar çok sevmesem de genede bir tık aşağıda sevdiğim perşembe günü işiniz rast gitsin :? :cheesy:
omer_cip23
10.July.2014, 15:31
tünaydınlar abiler kardeşler büyük ailedeki herkezin işi gücü rast gele allah kolaylık bol kazanç vere :)
Tanju Mayda
11.July.2014, 01:20
Herkese hayırlı Cuma'lar
dragendo
11.July.2014, 10:17
Hepinize günaydınlar , hayırlı cumalar.. Güne tebessümle başlayalım :)
Bugün Salı, çarşamba perşembe Cuma hafta sonu gelmiş herkese hayırlı cumalar deyip gidesim var:oops:
Herkese günaydın, gününüz güzel geçsin...
Vay be :)
Herkese bir Celil gününden daha hayırlı Cumalar olsun. Gününüz güzel, hafta sonunuz daha da güzel geçsin 8)
Bülent
11.July.2014, 10:46
Günaydınlar Ankaradan, hayırlı Cumalar
omer_cip23
11.July.2014, 11:01
günaydınlar olsun abilerime kardeşlerime cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah süper bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile :)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi bir cuma daha geldi hoş geldi 8)
Tanju Mayda
12.July.2014, 01:17
Celil Pazar günü sen de Bolu ya kaçacakmışsın gibi geliyor bana?
Celil Pazar günü sen de Bolu ya kaçacakmışsın gibi geliyor bana?
Gerçektende gitmeyi çok ciddi olarak düşündüm ama benden 315 km yol tutuyor oruçlu olduğumdan vaz geçtim ramazan olmasa kesin süpriz yapacaktım artık ankara ile ramazan sonrası orta buluşmamızda görüşürüz artık 8)
Bu gece iftardan sonra 03.00 - 04.00 a kadar yeşilköy röne park sahildeyiz herkesi bekleriz 8)
Doğan BARLAK
12.July.2014, 13:34
Herkese günaydın keyifli bi hafta sonu dileğiyle :)
Haftanın ilk ve en sevilen gününden ilk günaydın benden olsun.
Herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle günaydın...
Herkese Günaydınlar iyi Haftalar Raptor Rıders Ailesi 8)
Bahadır
14.July.2014, 11:27
Haftanın ilk ve en sevilen gününden ilk günaydın benden olsun.
Herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle günaydın...
En sevilen mi?Abi amerikalıların bi lafı var bildin mi? herkes pazartesiden nefret eder :D
Ama hayırlı ve bol kazançlı hafta olsun tabi :D
cihan54
14.July.2014, 11:27
Günaydın millet..
Geçen hafta pek uğrayamadım kafam bulanıktı, kaza yaptım ve birkaç gündür istirahatteydim.
Nassınız iysiniz inşallah.. :|
Günaydın millet..
Geçen hafta pek uğrayamadım kafam bulanıktı, kaza yaptım ve birkaç gündür istirahatteydim.
Çok Geçmiş olsun ne kazası hiç haberim yok :(
Günaydın millet..
Cihan geçmiş olsun, inşallah çok önemli bir durum yoktur.:(
En sevilen mi?Abi amerikalıların bi lafı var bildin mi? herkes pazartesiden nefret eder :D
Ama hayırlı ve bol kazançlı hafta olsun tabi :D
Birinci uykuyu açmak içindi.
Sen doğruyu bulmuşsun ikincide devam :)
UCANLAZ
14.July.2014, 12:54
Günaydın millet..
Geçmiş olsun,bende başkan uğramıyor hiç,hayırdır inşallah diyordum.İnşallah önemli birşey yoktur?
sirinbaba can
14.July.2014, 14:18
Size de iyi haftalar Celil abi :cheesy:
Cihan la konuştum çok şükür önemli bir durumu yok 40- 50 km ile motor üstündeyken gözü kararmış düşmüş ayakta morarma sekme var ama şuan iyi ayağa kalmış işe gitmiş
Tanju Mayda
14.July.2014, 19:24
Günaydın millet..
Vay Cihan vay, okuyunca oldukça üzüldüm, hafif bir kaza olduğu için de bir o kadar şükrettim, geçmiş olsun kardeşim, iyiki sürat yokmuş, verilmiş sadakan varmış.En kısa zamanda kaportandaki morlukların da geçerek, en seksisinden motorunun tepesinde olduğunun haberlerini duymak temennilerimle:):)
Tekrar geçmiş olsun, Rab'bimizin seni ve hepimizi kaza ve beladan koruması dualarımla...
omer_cip23
14.July.2014, 22:04
allah kabul etsin abilerrr kardesler 17 biter goz acip kapayincaya kadar gecti valla allah kolayligini
Veriyor :)bu arada cihan abi cok cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin abi bidaha korkutma
Bizi :)
cihan54
15.July.2014, 10:52
Vay Cihan vay, okuyunca oldukça üzüldüm, hafif bir kaza olduğu için de bir o kadar şükrettim, geçmiş olsun kardeşim, iyiki sürat yokmuş, verilmiş sadakan varmış.En kısa zamanda kaportandaki morlukların da geçerek, en seksisinden motorunun tepesinde olduğunun haberlerini duymak temennilerimle:):)
Tekrar geçmiş olsun, Rab'bimizin seni ve hepimizi kaza ve beladan koruması dualarımla...
Teşekkürler Allah razı olsun. :| Baldırımdaki morluğu dün akşam başkanlarım gördü de, tepkileri enteresan oldu ":shock: bunun fotoğrafını çek internete yay. Full koruma ile ve 40km/h hızla düştüğünüzdeki sonuç budur." diye.. :mrgreen:
Günaydınlar Raptor RIders Ailesi :)
Herkese Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Bülent
16.July.2014, 11:08
günaydınlar abiler8)
Bülent
16.July.2014, 11:10
cihan kardeşim çok geçmiş olsun, p.tesi de ben tanıştım asfaltla :(
M.Mert
16.July.2014, 11:24
Abilerim kardeşlerim dikkat edin kendinize üzmeyin bu aileyi.
cihan54
16.July.2014, 11:28
Geçmiş olsun.. Allah cümlemizi beterinden korusun..
Bülent çok geçmiş olsun önemli bir durum yoktur inşallah :(
Geçmiş olsun.
Gorgonzolat
16.July.2014, 14:46
aman dikkat edin arkadaşlar diycem fakat hepiniz benden daha deneyimlisiniz :) Olsun genede dikkat edin :cheesy:
Kaza yapanlara da çok çok geçmiş olsun.
decimate
16.July.2014, 17:29
başkanım forumdaki anketin yenilenmesini talep ediyorum. o anket daytona > spider cikacaktir.
başkanım forumdaki anketin yenilenmesini talep ediyorum. o anket daytona > spider cikacaktir.
O anket eskiden kalma ayarlarında altta yazı yazıyor :mrgreen:
Anket 07-12-2011 tarihinde ve Saat 21:15 kapanaçaktır
decimate
16.July.2014, 18:02
tamam abi yenisini yapak.:)
tamam abi yenisini yapak.:)
Tamam aç :mrgreen:
Onun için bir başlıkta yeni konu açıyorsun oluşumda açtığın yeni sayfanın en altında anket açmak istiyormusun kutucuğu var onu işaretliyor ve açılan sayfadaki düzenlemeleri yapıyorsun kolay gelsin :mrgreen:
decimate
16.July.2014, 19:14
abi sen komple emekli olmussun hahahaha. cigkoftecide misin ugricam 30dkya
abi sen komple emekli olmussun hahahaha. cigkoftecide misin ugricam 30dkya
yok evdeyim yayılmaca :mrgreen:
Bülent
17.July.2014, 01:03
Bende önemli bişey yok ufak tefek sıyrıklar,Allahtan fullface vardı kafamı iyi vurmama rağmen bişey olmadı. Kaskım önemini bir kez daha anlamış oldum. Motorunda çizik ble yok heybeler korumuş sadece yan heybe bayağı Bi deforme olmuş
Bende önemli bişey yok ufak tefek sıyrıklar,Allahtan fullface vardı kafamı iyi vurmama rağmen bişey olmadı. Kaskım önemini bir kez daha anlamış oldum. Motorunda çizik ble yok heybeler korumuş sadece yan heybe bayağı Bi deforme olmuş
Allah korumuş Allah tekrarından korusun nazar
Tanju Mayda
17.July.2014, 01:25
Hop, ne oluyor,
Önce Cihan, sonra sen.
Allah'dan ufak tefek kazalar.
Çok geçmiş olsun Bülent kardeşimnazar
Tanju Mayda
17.July.2014, 01:26
yok bu iş böyle omayacak, ben şu foruma bol bol nazar boncuğu takmaya başlayayım en iyisi:)
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazar
cagtili
17.July.2014, 02:24
Çok geçmiş olsun, yarin için bi arkadaşı iftara cagiracaktim mesaj attım cevap yok aradım cevap yok , ondadahHonda cbr var idi dun kaza yapmış yoğun bakımda imiş karaciğeri çizilmiş kaval kemiği kırılmış, inşallah kalıcı hasar olmadan kurtulur, :(
Bu arada iyice tirsmaya başladım cevre baskısı ile bayramdan sinra sstiliga cikartabilirim motoru, ama rr ankara ile buluşmayı çok istiyorum öncesinde :(
Çok geçmiş olsun, yarin için bi arkadaşı iftara cagiracaktim mesaj attım cevap yok aradım cevap yok , ondadahHonda cbr var idi dun kaza yapmış yoğun bakımda imiş karaciğeri çizilmiş kaval kemiği kırılmış, inşallah kalıcı hasar olmadan kurtulur, :(
Bu arada iyice tirsmaya başladım cevre baskısı ile bayramdan sinra sstiliga cikartabilirim motoru, ama rr ankara ile buluşmayı çok istiyorum öncesinde :(
Arkadaşa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(
Motorda kaza riski herzaman var ama sağlam koruma techizat ve tedbirli kullanımla riski enaza indirebiliriz korkunun ecele faysası yok insanın alınına ne yazılmışsa o olur 8)
Tanju Mayda
17.July.2014, 04:08
''Motorcunun Hikayesi'' başlığında da yazmıştım : Yılın 12 ayında yerde kar-buz olmadığı sürece motor kullanıyorum.Eşim hep bir gün motor kazası dolayısı ile hastahaneye düşeceğimi tahmin ederken, düğünün birinde kamera çekiminde, damat zıplarken ayağımın üzerine bastı yanlışlıkla ve aşil tendonum koptu.İlk operede bir yanlışlık sonucunda üzerine 9 ameliyat daha oldum ve bu toplam 10 ameliyatım boyunca, 11 ay yatağa çakılı kaldım.
Ameliyatlar arasında eve taburcu oldum ara ara ve evde yatarken aşırı derecede bunaldığımdan, koltuk değneklerinden kurtulur kurtulmaz, biraz ayağımı yere değdirmeye, dikişli ayağıma fazla yük uygulamadan, seke seke yürüyebilmeyi başarabildiğim zamanlarda, hemen scooter motoruma atladım ve özgürlüğün tadına vardım.
SONUÇ : Ayağımda 40 ın üzerinde dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Ayağımda 65 dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Ayağımda 98 dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Sayılarını hatırlayamadığım daha nice dikişlerim vardı, ben yine motor tepesindeydim.
Ben bile ara ara motor sürerken korkmuş, ''len Tanju, mal gibi kaza yapacaksın, düşeceksin hastahane yataklarına, dikkat etsene lavuk'' diye zaman zaman kendime kızmama rağmen, nasibim işimi yaparken damadın ayağıma yanlışlıkla basmasıyla yatağa çakılmakmış.
Herkesin bir alın yazısı var.
Herkesin nasibi neyse bu hayatda, onu alıyor ne yazıkki.
DENİZİ TESTİYE DOLDURSAN NE ALIR ?
...........BİR GÜNÜN NASİBİNİ...........
Dil gönülden efkarlı..
Söyleyemez heceleri..
Dile kolay gönül bu..
Uyutmaz geceleri..[smilie=greencolorz:
Cihaaaan:?: .. Nerdesin? Geyik taklaya gelmiş, tut şunun boynuzundan, iki gündür yazan yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Günaydınlar :) .. Bu yağmurda iftar toplantısı nasip olacak mı? [smilie=greencolorz:
Yağmur yağdı ama sonrası açık yağmur kesiliyor yola devam 8)
Bende fırsat kolluyordum. Yağmurluğu deneme zamanı :)
Bahadır
19.July.2014, 15:18
Bende fırsat kolluyordum. Yağmurluğu deneme zamanı :)
bizde bacaklara poşet geçirip geliriz artık :shock:
Samet AKTEPE
19.July.2014, 16:47
Aman arkadaşlar abiler haberlerde gördüm de yağmurun yaptıklarını dikkatli olun yemek falan var bugün bildiğim kadarıyla . İnş düzelir o vakte kadar
omer_cip23
21.July.2014, 09:22
Günaydınlar yurdumun güzel insanları hayırlı haftalar hayırlı işler bol kazançlar. yine filistindeki savaşın bitmesini dört gözle başladığımız bugün hayırlara vesile olur inşallah
Merhabalar Raptor Rıders Ailesi Herkese iyi haftalar :)
Chopper ve race karşılaşması:)
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/l/t1.0-9/s526x395/10423270_581468008640097_6452014146366006415_n.jpg ?oh=d2c4bc9ebb283423b4bb8b950b1bda1e&oe=543F5FE2
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581468008640097&set=a.198625910257644.43368.196277757159126&type=1)
Tanju Mayda
23.July.2014, 01:29
Kim vurdu len bizim geyiğimizi can çekişiyor böyle.
Nerde bu devlet, nerde bu millet?
Kendi kendime günaydın demekten sıkıldım sayfayı kendi haline bıraktım :x
decimate
23.July.2014, 01:53
ah abi sen olmasan bu forum nolcakti. allah seni basimizdan eksik etmesin. acikcasi sen olmasan bende bu ekiple samimi olamicaktim
Tanju Mayda
23.July.2014, 02:03
Kendikendime günaydın demekten sıkıldım sayfayı kendi haline bıraktım :x
He he,
Celil desene kendin pişir kendin ye olmuş yahu :)
Tanju Mayda
23.July.2014, 02:26
http://www.resimsakla.com/data/media/21/Anne_Kz_Motorsiklet_Pozu_verir.jpg
Tanju Mayda
23.July.2014, 07:31
Hoooppp, günaydın RR ailesi.
Hadi kalkın artık len, ben çalışırken koca gece uyudunuz, kalkın da ben yatayım artık.Geyik boş kalmasın, nöbeti devralın.
He he, gele gele Celil gelir:)
Her geleniniz hızır her geceniz kadir olsun. Kadir gecemiz hepimiz için hayırlara vesile olsun.
Herkese günaydın...
omer_cip23
23.July.2014, 09:39
günaydınlar raptor riders :)
Emrehan
23.July.2014, 10:02
Bahadır
23.July.2014, 11:13
Hayırlı sabahlar.Geceniz mübarek olsun :)
Biraz tuhaf durdu sabah ve geceye dair tek mesaj :D
Günaydınlar Herkeseeeeeeeee :)
Kadir gecesi hayırlara vesile olur inşallah
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10530773_10154393929365594_7730027085386025402_n.j pg
decimate
23.July.2014, 15:30
Kadir geceniz mubarek olsun.
bu ne sicaktir arkadas yandik yahu
Doğan BARLAK
23.July.2014, 16:05
Herkesee tünaydınlar :)
Tanju Mayda
24.July.2014, 03:13
Herkesin Kadir gecesinin hayırlara vesile olması dileklerimle
Bülent
24.July.2014, 03:28
Dogrusu, Biz Kurani Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne oldugunu bilirmisin? Kadir gecesi bin aydan daha hayirlidir. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her türlü is iÇin inerler. O gece tan yerinin agarmasina kadar esenliktir. (Kadir suresi meali)
Kadir geceniz mübarek olsun.
Herkese günaydın, haftayıda Ramazanı da artık bitirmek üzereyiz.
Yola çıkacak olanlara veya yolda olanlara kazasız belasız yolculuklar.
Emrehan
24.July.2014, 09:49
Günaydınlarr Raptor Rıdersssss :)
özgürr
24.July.2014, 11:03
Gunaydin herkeze bu aileyi seviyorum ya :)
Doğan BARLAK
24.July.2014, 12:41
Abilerim kardeşlerim hepinize günaydın siz motorla ben arabayla kazasız sürüşler herkese :)
Tanju Mayda
25.July.2014, 03:01
Herkese hayırlı Cuma'lar.Hafta bitiyor.
Hafta sonu yolların tozunu atmanız temennilerimle.Her ne kadar arefe de olsa :)
Günaydınlarrrrr Raptor Rıders Ailesi :)
dragendo
25.July.2014, 10:06
Herkese Günaydınlar .. Tatil geliyooooooo :)
Emrehan
25.July.2014, 10:21
Celil gününüz güzel geçsin. 8)
Günaydın herkese hayırlı cumalar 8)
özgürr
25.July.2014, 10:29
Ve özgür 3000 bakimina gider :)
Bülent
25.July.2014, 13:35
Günayddın arkadaşlar,şafak 2 :)nazarnazar8)8)
omer_cip23
26.July.2014, 13:14
Tunaydinlar olsun buyuk aile
SÜRÜCÜ
26.July.2014, 13:50
Bayramınız mübarek olsun büyüklerimin ellerinde küçüklerimin gözlerinden öperim motordaşlarım:d
Bahadır
26.July.2014, 15:55
Bayramınız mübarek olsun büyüklerimin ellerinde küçüklerimin gözlerinden öperim motordaşlarım:d
Avustralya da mı yaşıyorsun bu ne hız:)
Emre bayram tatiline başlamış anlaşılan sanada iyi bayramlar yarın akşam genel bir bayramlaşma başlığı açıcam 8)
Ramazanın son gününden herkese GÜNAYDINLAR ramazanıda Allahın izniyle bitirdik izdivaya çekilme zamanı bitti şimdi sezona kaldığımız yerden devam 8)
özgürr
27.July.2014, 13:29
Ramazanın son gününden herkese GÜNAYDINLAR ramazanıda Allahın izniyle bitirdik izdivaya çekilme zamanı bitti şimdi sezona kaldığımız yerden devam 8)
Başlasın kamplar festivaller :)
Tanju Mayda
28.July.2014, 01:46
Celil kampta dikkat et kendine :)
Ramazan Bayraminizi en icten dileklerimle kutlar nice mutlu bayramlar dilerim.
Tanju Mayda
29.July.2014, 02:34
Hop nerde bu millet:)
Yoksa muhteşem 11 ayların başlangıcını mı kutluyorlar:)
Tanju Abi gececilerden bi biz varız sanırım. Saat kaçta baksam seni online görüyorum. Benim uyku problemi var seni de uyku tutmuyor herhal abicim? :)
Bayramın 2.ci gününden herkese günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
özgürr
29.July.2014, 11:10
Gunaydinlarr :) abi bu aksam cekmece bulusmasi yapalım gelicem ben :)
Bülent
29.July.2014, 11:26
Manavgattan gunaydınnn
Gunaydinlarr :) abi bu aksam cekmece bulusmasi yapalım gelicem ben :)
Tamam yapalım 8)
O zaman bu akşam B.çekmece buluşuyoruz gelenler haber versin 8)
Manavgattan gunaydınnn
Bülent iyi tatiller 8)
Ruberjack
29.July.2014, 12:09
bodrumdan herkese selam
bodrumdan herkese selam
Uğur yazlık mekana geçmişsin sanada iyi tatiller 8)
özgürr
29.July.2014, 12:29
Altıda çıkıcam direkt b.çekmece :)
Günaydına yetişemedik ama tünaydınla tüm aileye selam olsun.
Ruberjack
29.July.2014, 14:34
Uğur yazlık mekana geçmişsin sanada iyi tatiller 8)
Evet 2 haftadir Bodrum'da tatildeyim. Motoru buradan aldim. 2 vistede proboem var. Turgutreis'de regal raptor tamirini yapan bir usta buldum.
Parca siparisini cuma gunu verdi. Bu Perşembe teslim motoru teslim ederiz dedi. Ehliyet sinavi geçtikten s9nra ağustos sonu motoru istanbula götüreceğim. O zamana kadar bol bol çalışacağım ve pratik yapacağım.
Evet 2 haftadir Bodrum'da tatildeyim. Motoru buradan aldim. 2 vistede proboem var. Turgutreis'de regal raptor tamirini yapan bir usta buldum.
Parca siparisini cuma gunu verdi. Bu Perşembe teslim motoru teslim ederiz dedi. Ehliyet sinavi geçtikten s9nra ağustos sonu motoru istanbula götüreceğim. O zamana kadar bol bol çalışacağım ve pratik yapacağım.
Geçmiş olsun inşallah dişli sorunsuz çabuk halledilir motorsuz kalmazsın motoru aldıktan sonra Turgutreis den senin akyarlar yakın pratik yapmak içinde güzel yol istanbula gelinceye kadar o yolda çalışır ustalaşırsın bodrum merkeze inme fena trafik var :mrgreen: 8)
Ruberjack
29.July.2014, 14:52
Akyalarda oturuyorum. Dediğingibi burada çalışacağım tek korkum trafikpolisi. :shock:
Akyalarda oturuyorum. Dediğingibi burada çalışacağım tek korkum trafikpolisi. :shock:
sahil yolunda çevirme olacağını sanmıyorum ana yolda çevirme yapıyorlar ama yinede tedbirli ol kafanda kask mutlaka olsun polis kasksız görürse kesin çeviriyor kolay gelsin :)
Tanju Mayda
30.July.2014, 03:47
Tanju Abi gececilerden bi biz varız sanırım. Saat kaçta baksam seni online görüyorum. Benim uyku problemi var seni de uyku tutmuyor herhal abicim? :)
Abisi, fotoğrafçıyım, albüm tasarımlarımı gecenin sessizliğinde rahatsız edilmeden yapıyorum.Ya da Cuma-c.tesi-pazar düğün çekimlerindeyim ve eve gelmem zaten gece 2-3 gibilerde.O arada da foruma bakıyorum:)
cihan54
31.July.2014, 09:53
Herkese hayırlı sabahlar, geçmiş bayramınızı kutluyorum efenim :happy:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi işbaşı yapanlara hayırlı işler kolay gelsin :)
Doğan BARLAK
31.July.2014, 13:07
Herkese günaydın hayırlı işler :)
Tanju Mayda
01.August.2014, 03:36
Hayırlı Cuma'lar
Bülent
01.August.2014, 10:01
Günaydınlar, hayırlı cumalar8)
Bahadır
01.August.2014, 10:05
Hayırlı cumalar.Tüm aileye selam olsun.:)
Emrehan
01.August.2014, 10:35
Şu güzel Celil Günü'nde CELİL gibi yatmak vardı şimdi... :p :p :p
SÜRÜCÜ
01.August.2014, 10:52
çorludan herkese selamlar cumanız mubarek olsun raptör ailesi :d
CELİL
01.August.2014, 11:31
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :(:)
Emrehan birgün sizde benim gibi emekli olup yatıp keyif yaparsız inşallah 8)
omer_cip23
01.August.2014, 12:03
Gunaydinlar olsunnn hayirli cumalarr guzel hafta sonlarii :)
Doğan BARLAK
01.August.2014, 12:43
Herkese Günaydın hayırlı cumalar :)
Tanju Mayda
02.August.2014, 04:16
Günlük-günelik tam motorluk Cumartesi'ler:)
CELİL
02.August.2014, 11:06
Günaydınlar iyi hafta sonları herkese :)
Ama istanbulda hava kapalı :(
Doğan BARLAK
02.August.2014, 12:37
Günaydın dostlar :)
krmkrtn
02.August.2014, 22:21
merhaba regal raptor dd 250 kullananıyorum lastikleri değiştirmek istiyorum fakat karar veremedim ne alacağıma IRC marka lastik toplam maliyeti 250 tutarken Michelin 2 katı tutuyo ne yapsam karar veremedim yazın kullanıyorum motoru kışında 1 ay filan güneşli havada ne yapıyım sizce IRC lastik hakkında bilgisi veya kullanan varmı benim en çok korktuğum ıslak zemin direk kayıyo lastikler şuanda
Gorgonzolat
04.August.2014, 09:00
Günaydın Raptor Raiders :)
Emrehan
04.August.2014, 10:08
Emrehan
04.August.2014, 10:19
merhaba regal raptor dd 250 kullananıyorum lastikleri değiştirmek istiyorum fakat karar veremedim ne alacağıma IRC marka lastik toplam maliyeti 250 tutarken Michelin 2 katı tutuyo ne yapsam karar veremedim yazın kullanıyorum motoru kışında 1 ay filan güneşli havada ne yapıyım sizce IRC lastik hakkında bilgisi veya kullanan varmı benim en çok korktuğum ıslak zemin direk kayıyo lastikler şuanda
Kerem ben bir süredir IRC kullanıyorum; bir şikayetim yok. Ankara'da moderatörüm Erkan ve Can da IRC kullanıyorlar, onlar da memnun.
Ama ıslak zeminde hiç kaymayacak lastik yok, bilgin olsun. 8)
CELİL
04.August.2014, 11:09
izinde kalan son partide bugün işbaşı yaptı onlarada kolay gelsin 8)
Veee Büyük RR Türkiye buluşması için herkesi bekliyoruz ilgili başlık alttaki linkte 8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=9433
cihan54
04.August.2014, 11:17
gutmornink tiiçıır..
izinde kalan son partide bugün işbaşı yaptı onlarada kolay gelsin 8)
Veee Büyük RR Türkiye buluşması için herkesi bekliyoruz ilğili başlık alttaki linkte 8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=9433
ilğili :mrgreen:
Doğan BARLAK
04.August.2014, 14:10
Kütahyadan tünaydın :)
krmkrtn
04.August.2014, 20:14
Kerem ben bir süredir IRC kullanıyorum; bir şikayetim yok. Ankara'da moderatörüm Erkan ve Can da IRC kullanıyorlar, onlar da memnun.
Ama ıslak zeminde hiç kaymayacak lastik yok, bilgin olsun. 8)
içim rahatladı abi biraz olsun ırc kullanan biri çıktı bütçeme uygun ama duro ve ırc hangisi dersiniz ?
Emrehan
04.August.2014, 23:51
içim rahatladı abi biraz olsun ırc kullanan biri çıktı bütçeme uygun ama duro ve ırc hangisi dersiniz ?
Kerem Duro'yu tercih eden de var, IRC'yi tercih eden de. Bana sorarsan bulacağın Duro ve IRC lastiklerden hangisi daha yeni tarihl iyse onu al derim. 8)
omer_cip23
05.August.2014, 11:43
Tunaydinn eyy ahaliii :)
CELİL
05.August.2014, 11:51
Günaydınlarrr Herkeseeee :) :) :)
Gorgonzolat
05.August.2014, 11:54
gud morning :cheesy:
Tanju Mayda
06.August.2014, 03:40
he he,
geyik yine can çekişiyor.
şimdiden herkese hayırlı Cuma'lar ve kurban bayramını kutlarım:)
cihan54
06.August.2014, 09:23
he he,
geyik yine can çekişiyor.
şimdiden herkese hayırlı Cuma'lar ve kurban bayramını kutlarım:)
:p:p off bu sert olmuş :mrgreen:
Bahadır
06.August.2014, 09:51
Tüm aileye selam olsun:|
Emrehan
06.August.2014, 10:19
Büyük buluşmaya 24 gün kaldı. Hazırlıklara başlayalım ufaktan. :mrgreen:
Soru soracağım; basit bir şey olduğu için yeni başlık açmıyorum. Sorum şu;
Şişme yatağımı arka çantadan çıkarırken kenardaki metal L desteğe sürtüp çizilmişti. Şişirince o çizilen yerden delinecek büyük ihtimal. O bölgeye yama falan yapılabilir diye düşünüyorum ama nasıl? Hazır iç lastik yamaları falan vardı, onlar uygulanabilir mi acaba?
aidikurt
06.August.2014, 10:50
Günaydın kardesım
Şişme yataklar ve botlar ıcın ozel yamalar var kendı yapıskanıyla bırlıkte normalde aldıgın urunun kutularında cıkıyor.
CELİL
06.August.2014, 12:36
Büyük buluşmaya 24 gün kaldı. Hazırlıklara başlayalım ufaktan. :mrgreen:
Soru soracağım; basit bir şey olduğu için yeni başlık açmıyorum. Sorum şu;
Şişme yatağımı arka çantadan çıkarırken kenardaki metal L desteğe sürtüp çizilmişti. Şişirince o çizilen yerden delinecek büyük ihtimal. O bölgeye yama falan yapılabilir diye düşünüyorum ama nasıl? Hazır iç lastik yamaları falan vardı, onlar uygulanabilir mi acaba?
Emrehan biskletcilerde satılan ucuz yamalar iş görür olmadı eskiden bisiklette bizim yaptığım gibi küçük şamyel parçası bul deliğe göre yuvarlak kes yapıtıracağın yüzeyi ve lastiğin deliğini zımpara ile az tozunu al yamaya ve lastiğe bally sür az kurut yapıştır üzerine bir ağırlık koy kuruyunca işlem tamam kolay gelsin 8)
Ömer
06.August.2014, 19:10
Herkese keyifli istirahatler. Mesai bitti, bitmeyenler idare etsin :)
Emrehan tamir edemezsen haber ver, gelirken neopren yApıştırıcısı var getiririm, buluşma yerinde tamir ederiz.
Tanju Mayda
07.August.2014, 02:04
:p:p off bu sert olmuş :mrgreen:
he he,
Ne yapayım Cihan yahu, millet kayıp:)
Emrehan
07.August.2014, 09:49
Cihan günü mü bugün? Özledim keratayı valla. Kaç senedir Ankara'ya gelicem deyip deyip gelmiyo. :p :p
Emrehan
07.August.2014, 10:15
Herkese keyifli istirahatler. Mesai bitti, bitmeyenler idare etsin :)
Emrehan tamir edemezsen haber ver, gelirken neopren yApıştırıcısı var getiririm, buluşma yerinde tamir ederiz.
Tamamdır abim çok tenkyu. :cheesy:
Zafer
07.August.2014, 10:38
Günaydın RR Ailesi :)
CELİL
07.August.2014, 11:45
Günaydınlar herkeseeee 8)
Doğan BARLAK
07.August.2014, 12:56
Misss gibi Bursa'ma kavuştum günaydın herkese :)
Ömer
07.August.2014, 20:47
Tokat'tan tüm aileye selamlar
Hafta sonu istanbul kampına yetişemiyorum ama büyük buluşmada herkesi birarada görürüz inşallah
omer_cip23
08.August.2014, 09:48
güzel bir kamp gününden herkese günaydınlar :)
Emrehan
08.August.2014, 10:05
Ankara yağmuru abartan bir gecenin ardından güneşli bir Celil gününe uyandı. :)
cihan54
08.August.2014, 10:12
Ankara yağmuru abartan bir gecenin ardından güneşli bir Celil gününe uyandı. :)
Gutmornik tiçır..
Hayırlı cumalar canlar.. 8)
Emrehan
08.August.2014, 10:21
Gutmornik tiçır..
Hayırlı cumalar canlar.. 8)
Sen yirmidokuzunda Ankara'ya gelsene. Beraber gideriz Eskişehir'e. :love:
İmza kampanyama da destek ver; Salih Abi Eskişehir'e gelsin diye kampanya başlattım. :mrgreen:
cihan54
08.August.2014, 11:34
Sen yirmidokuzunda Ankara'ya gelsene. Beraber gideriz Eskişehir'e. :love:
İmza kampanyama da destek ver; Salih Abi Eskişehir'e gelsin diye kampanya başlattım. :mrgreen:
Verdim zaten.. Verişim k... neyse :mrgreen: Olm motorum bi çıksa neler yapmıycam (Gerçi motorun masraflarına da cepteki tüm parayı bayılmaya başladım bile). Sen burdan geç burdan gidelim daha havadar olur :dil:
CELİL
08.August.2014, 12:05
Günaydınlar Herkeseee :)
Emrehan
08.August.2014, 12:42
Verdim zaten.. Verişim k... neyse :mrgreen: Olm motorum bi çıksa neler yapmıycam (Gerçi motorun masraflarına da cepteki tüm parayı bayılmaya başladım bile). Sen burdan geç burdan gidelim daha havadar olur :dil:
Anlaştık Eskişehir'de buluşuyoruz. :cheesy: :p :p
Bu arada, Celil Abim katıldı mı acaba imza kampanyama?
Ayrıca geçmiş olsun Pîrim. :(
Emrehan
08.August.2014, 12:44
Belirtmeden de edemeyeceğim bir husus var;
Bu mesajımdan itibaren anasayfada sol cenahta adımı görebilirsiniz ReptırRaydırs!!! :p
Taze damat Ağa'cığımın tahtına kuruldum. :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.