Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
marlox
26.June.2013, 14:19
ee koç taş ta yokmu yeni birşeyler yahu çıkmıyormu krom malzemelerden bize meze?
cihan54
27.June.2013, 09:02
Ve şafak doğan güneş mi diyoruz :mrgreen:
Günaydınlar efenim.. :happy:
marlox
27.June.2013, 09:09
Günaydın RR ailesi...
cihan54
27.June.2013, 11:45
Nerede bu yüce kırmızı :?:
Eey ulu manito, nereyesun beyaaa :|
Geldim herkese selamlar 8)
cihan54
27.June.2013, 12:30
Nerdesin abi çok korktum :(
cihan54
28.June.2013, 09:11
Heeeey uyanın ahali :) Yola çıkıyoruz :cheesy:
Hayırlı cumalar efenim :|
Erkan 28
28.June.2013, 09:34
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS :?8):mrgreen::cheesy::cheesy:
Hepinizin yolu açık olsun bana kart atmayı unutmayın :mrgreen::mrgreen:
cihan54
28.June.2013, 09:40
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS :?8):mrgreen::cheesy::cheesy:
Hepinizin yolu açık olsun bana kart atmayı unutmayın :mrgreen::mrgreen:
Çatla patla e mi :ntr:
REALİST
28.June.2013, 09:45
Günaydın RR akşam iş çıkışı Korayla buluştuk Kemere doğru sürdük Besimide alıp orman yolundan Tarabya balık ekmek vs vs eksozlarını beğendim ses çok iyi ama sıcaktan sararmış buda kötü yanı sanırımnazar
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1017664_10151671473427567_1374095817_n.jpg
Erkan 28
28.June.2013, 09:46
Çatla patla e mi :ntr:
dur olm aşırı derecede kıskançlıklar içerisindeyim :x:x şimdi google amcaya baktum burdan 310 km imiş acaba uçarak c.tesi akşamı gitsemmiiiiiiiiiiii diye iç geçiriyorum ama boşber ya daha nice gücel buluşmalarımız olacak o zaman şişiririm kafanı. Hepinizin yolu açık olsun Tekerinize taş değmesin nazarnazarnazarnazarnazarnazar
off ulen offff
cihan54
28.June.2013, 09:46
Günaydın RR akşam iş çıkışı Korayla buluştuk Kemere doğru sürdük Besimide alıp orman yolundan Tarabya balık ekmek vs vs eksozlarını beğendim ses çok iyi ama sıcaktan sararmış buda kötü yanı sanırımnazar
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1017664_10151671473427567_1374095817_n.jpg
Orjinal egsoz dışındaki herhangi bir sanayi tipi egsozda o sararmanın önüne geçemiyorsun. Naapacan mecbuuur :mrgreen:
cihan54
28.June.2013, 09:47
dur olm aşırı derecede kıskançlıklar içerisindeyim :x:x şimdi google amcaya baktum burdan 310 km imiş acaba uçarak c.tesi akşamı gitsemmiiiiiiiiiiii diye iç geçiriyorum ama boşber ya daha nice gücel buluşmalarımız olacak o zaman şişiririm kafanı. Hepinizin yolu açık olsun Tekerinize taş değmesin nazarnazarnazarnazarnazarnazar
off ulen offff
Dur daha senle açılışı yaptım, müvekkilimi çatlatcam daha.. Arıycam telefonla, herkes koro şeklinde söyliycek "Müvekkil, ÇATLA PATLA E Mİİİİ!" diye :mrgreen:
Erkan 28
28.June.2013, 09:51
Dur daha senle açılışı yaptım, müvekkilimi çatlatcam daha.. Arıycam telefonla, herkes koro şeklinde söyliycek "Müvekkil, ÇATLA PATLA E Mİİİİ!" diye :mrgreen:
dur olm adamın tek dersi kaldı bırakta derine çalışsın, biz onunla güzel bir plan yaptık ramazandan sonra çookkk güzel olacak çokkkk
cihan54
28.June.2013, 09:52
dur olm adamın tek dersi kaldı bırakta derine çalışsın, biz onunla güzel bir plan yaptık ramazandan sonra çookkk güzel olacak çokkkk
Ne planı bre :ntr:
Günaydın cancağızzlarım :D yolculuk ne vaziyette
cihan54
28.June.2013, 10:32
Sen de gelsen dadına doyum olmayacak da, ben gelip mi artçı alsam seni :?
GüNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
ve yol hazırlıkları için ben kaçar görüşmek üzere :cheesy:
Emrehan
28.June.2013, 11:57
Hüloooooğğ!!! :p
cihan54
28.June.2013, 12:00
festival konusuna yazdığımı okumuşsundur inşallah :x
Sen de gelsen dadına doyum olmayacak da, ben gelip mi artçı alsam seni :?
valla fayzerle grayzerrrle yapıştırsan yakıtı karşılarım :D büyük sevabada girersin :D
cihan54
28.June.2013, 12:24
valla fayzerle grayzerrrle yapıştırsan yakıtı karşılarım :D büyük sevabada girersin :D
Şunu dün söyleyemez miydin :?: Bugün tam gün izin alır gelirdim. Dönüşte de Emrehanı Nevzatı toplardık gelirdik bree.. [smilie=greencolorz:
Şunu dün söyleyemez miydin :?: Bugün tam gün izin alır gelirdim. Dönüşte de Emrehanı Nevzatı toplardık gelirdik bree.. [smilie=greencolorz:
ya ben yazdıydım gezi etkinlik konusuna Arabayla yada veyahut veya artçı olarak hertürlü gelirim diye ancak artlar dolu olduğu için gelemedim forumada yokmu beni arkasına alan diyede yazmak istemedim :D
cihan54
28.June.2013, 12:30
ya ben yazdıydım gezi etkinlik konusuna Arabayla yada veyahut veya artçı olarak hertürlü gelirim diye ancak artlar dolu olduğu için gelemedim forumada yokmu beni arkasına alan diyede yazmak istemedim :D
Onu değil, yakıtı karşılayacağını yazsaydın keşke diyorum :p çünkü benim oraya gelip seni alıp ereğliye götürmem tekrar ankaraya bırakıp dönmeeeeeem.... ten point goes tooooo... 400 törkiş lira :p:p
Onu değil, yakıtı karşılayacağını yazsaydın keşke diyorum :p çünkü benim oraya gelip seni alıp ereğliye götürmem tekrar ankaraya bırakıp dönmeeeeeem.... ten point goes tooooo... 400 törkiş lira :p:p
yahu 2500cc arabayla gelip dönmem zaten o parayı geçiyor benim :D hem grayzer gibi bir motomotoyla alacağım keyifi vermeyecekti :D değilmi :D tenn pointt goess toooo fifti fifti :D
cihan54
28.June.2013, 12:37
yahu 2500cc arabayla gelip dönmem zaten o parayı geçiyor benim :D hem grayzer gibi bir motomotoyla alacağım keyifi vermeyecekti :D değilmi :D tenn pointt goess toooo fifti fifti :D
ehuehue dün bu konuyu konuşmuş olsaydık şu saatlerde Ankarada senle bi cafede oturmuş yorgunluk kahvesi yudumluyo olurduk..
ehuehue dün bu konuyu konuşmuş olsaydık şu saatlerde Ankarada senle bi cafede oturmuş yorgunluk kahvesi yudumluyo olurduk..
dün gece yarısı 2'ye kadar mesaiye kaldım foruma da giremedim doğru düzgün dedim şimdi kimsenin başını ağrıtmayayım nasip kısmet başka sefere artık :D geleceğin zaman haber ver de seni bir kızılcahamama götüreyim 80 derece suda kemiklerin haşlansın :D
cihan54
28.June.2013, 12:47
dün gece yarısı 2'ye kadar mesaiye kaldım foruma da giremedim doğru düzgün dedim şimdi kimsenin başını ağrıtmayayım nasip kısmet başka sefere artık :D geleceğin zaman haber ver de seni bir kızılcahamama götüreyim 80 derece suda kemiklerin haşlansın :D
Hiç sevmem :p buralarda termali kaplıcası bolca var.. Daha birine bile gitmiş değilim.. :p
REALİST
29.June.2013, 10:25
Günaydın arkadaşlar:oops::oops::oops:
Gunaydinlar olsun RR ailesi :)
cihan54
30.June.2013, 19:46
Hayırlı akşamlaaaar :)
cihan54
01.July.2013, 09:08
Günaydın gençlik.. Güzel bir hafta diliyorum hepimize, kazasız belasız huzurlu günler olsun bu hafta da :happy:
Emrehan
01.July.2013, 10:08
Günaydınlarreptırradırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar
HERKESE İYİ HAFTALAR 8)
cihan54
01.July.2013, 11:40
Bu arada; benim arıza için fazer üstadları ile görüştüm.
"Başta söylediklerin tps arızasına benziyordu fakat işin içine
- kornanın bayılması
- uzun far kapanması
- ekranın gidip gelmesi
- motorun marş almaması
gibi ibareler girince çok büyük bir ihtimalle sorunun aküden kaynaklandığı kanısındayım. Ya akü bitmekte, ya da akünün şarj edilmesinde bir sıkıntı oluşmakta. Zaten akü problemi ise yine tps sıkıntılarına benzer sıkıntılar da oluşur. Yüksek devirlere çıkarken veya ani gaz çektiğinde stop etmesinin sebebi, aküden ekstra voltaj çekme istemi ile akünün cevapsız kalması sebebi ile de olabilir..."
Cevabını aldım. Olay aküye doğru yöneldi şimdi. Bu haftasonu bir Fazer arkadaşımla aküleri değiştircem, test edicem. :roll:
marlox
01.July.2013, 11:44
günaydın millet hayırlı haftalar...
Bu arada; benim arıza için fazer üstadları ile görüştüm.
"Başta söylediklerin tps arızasına benziyordu fakat işin içine
- kornanın bayılması
- uzun far kapanması
- ekranın gidip gelmesi
- motorun marş almaması
gibi ibareler girince çok büyük bir ihtimalle sorunun aküden kaynaklandığı kanısındayım. Ya akü bitmekte, ya da akünün şarj edilmesinde bir sıkıntı oluşmakta. Zaten akü problemi ise yine tps sıkıntılarına benzer sıkıntılar da oluşur. Yüksek devirlere çıkarken veya ani gaz çektiğinde stop etmesinin sebebi, aküden ekstra voltaj çekme istemi ile akünün cevapsız kalması sebebi ile de olabilir..."
Cevabını aldım. Olay aküye doğru yöneldi şimdi. Bu haftasonu bir Fazer arkadaşımla aküleri değiştircem, test edicem. :roll:
katılıyorum
hatırlarsan gösterge paneli gitti diyince ben bir ara sana elektirik kesiyor söylemiştim konjektörle ilğili olabilir kolay gelsin 8)
cihan54
01.July.2013, 11:56
katılıyorum
hatırlarsan gösterge paneli gitti diyince ben bir ara sana elektirik kesiyor söylemiştim konjektörle ilğili olabilir kolay gelsin 8)
Akü beslemesiyle ilgili problem çıkmasın da akü bitmiş olsun ona razıyım. zaten geçenlerde ustama gittiğimde merak ettim aküyü söktürdüm ne akü koymuş eski sahibi diye. Haze diye saçmasalak bi akü var içinde. Bu da bana bahane olur işte, veririm 200 lira alırım bi Yuasa bakarım keyfime, içim de rahat olur...
Suzuki M800 için
Yan kapak: 348 TL
Kapaktaki M800 Amblemi: 45 TL
Kapak üzerindeki kilit: 158 TL
--------------------------- --------
TOPLAM 551 TL
cihan54
01.July.2013, 16:56
Suzuki M800 için
TOPLAM 551 TL
Soğuk su vereyim mi abim.. [smilie=greencolorz:
Soğuk su vereyim mi abim.. [smilie=greencolorz:
Keser mi acaba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fiyat motorun piyasa fiyatının 34'te biri :?: Yani kilitli amblemli 34 kapak bir motosiklet ediyor :lol::mrgreen:
cihan54
01.July.2013, 17:25
Keser mi acaba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fiyat motorun piyasa fiyatının 34'te biri :?: Yani kilitli amblemli 34 kapak bir motosiklet ediyor :lol::mrgreen:
Bilerek düşebilecek bir parça yapmışlar abi. Satışta değil de yedek parçada kazanma politikası o kapakta başlıyor :lol::mrgreen:
Bilerek düşebilecek bir parça yapmışlar abi. Satışta değil de yedek parçada kazanma politikası o kapakta başlıyor :lol::mrgreen:
Sultanahmet'de Japon görmeyeyim, çok fena yapıcam :x:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
01.July.2013, 17:31
Sultanahmet'de Japon görmeyeyim, çok fena yapıcam :x:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yakasına yapışıp "Ben kapağımı istiyorum :x" dersin :p Düşürdüğün yer uzak mı abim. Gidip bi bakınsan oraya. En azından belki kilidi amblemi falan sağlam kalmıştır :ntr:
Yakasına yapışıp "Ben kapağımı istiyorum :x" dersin :p Düşürdüğün yer uzak mı abim. Gidip bi bakınsan oraya. En azından belki kilidi amblemi falan sağlam kalmıştır :ntr:
Uzak be Cihan, pek aranacak bir yer değil. 10 km'lik şeridi aramak gerek, üstelik otoban üstü.
ruhumm
01.July.2013, 17:57
Uzak be Cihan, pek aranacak bir yer değil. 10 km'lik şeridi aramak gerek, üstelik otoban üstü.
Bi arama tarama ekibi kursak tekrar bakınsak bizede bahane olur yol yaparız:mrgreen:
cihan54
01.July.2013, 18:02
Bi arama tarama ekibi kursak tekrar bakınsak bizede bahane olur yol yaparız:mrgreen:
Akümü kapıp geleyim :mrgreen:
Salih bu gezi sana fena pahalıya geldi geçmiş olsun :(
REALİST
01.July.2013, 18:15
Suzuki M800 için
TOPLAM 551 TL
Geçmiş olsun.....
Yine gazı kapatırız, bu sefer sağ kapağı da kaybederim, takım olur :lol::mrgreen::mrgreen:
Salih bu gezi sana fena pahalıya geldi geçmiş olsun :(
190'ı görünce makine havlu niyetine yan kapağı attı. :mrgreen::mrgreen: Fermuarı bozmanın bedeli :mrgreen: Yakın takipte farkederdiniz muhakkak.
Akümü kapıp geleyim :mrgreen:
Cihan ne mutlu sana, problem aküdenmiş 8)
cihan54
01.July.2013, 18:26
Cihan ne mutlu sana, problem aküdenmiş 8)
Kesinleşmedi ama yüksek ihtimal abim. bu cumartesi Fazer arkadaşla aküleri takas edip deniycez. Aküdense çakarım oğluma bi yuasa bakarım yoluma basa basa.. :x aha valla da oldu be :lol::cheesy::p
Enteresan :|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-banyoya-girdi-fiyati-dustu-129639610/detay
cihan54
02.July.2013, 14:33
Enteresan :|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-banyoya-girdi-fiyati-dustu-129639610/detay
Ayna yerine vantilatör mü koymuşlardır dersin :p
Bu da enteresan :mrgreen:
http://www.hurriyet.com.tr/yasam/23634060.asp
Kürsüde vaaz verirken cemaati görüp gaza gelirse fena :p
cihan54
02.July.2013, 14:38
Bu da enteresan :mrgreen:
http://www.hurriyet.com.tr/yasam/23634060.asp
Kürsüde vaaz verirken cemaati görüp gaza gelirse fena :p
Cemaat de tarikat zikirleri gibi kafa sallayarak zikre başlar ortam tam olur :lol:
marlox
02.July.2013, 16:10
haftayı yarıladık bu da mı enteresan :D
cihan54
02.July.2013, 16:18
Daha salı sallanmadı [smilie=greencolorz:
cihan54
03.July.2013, 09:04
Uyuyorum uyuyorum ayakta uyuyorum. :cry: akşam toplantıdır vs.dir yatmam 2 buçuğu buldu şimdi gözlerim yanıyo kapanıyo. Uykuya hasretim beeen.. (Şarkı gibi söyledim, kafanızda canlandırın işte)
Bana günaymadı yani... Sizlere günaydınlar ailem...
Emrehan
03.July.2013, 11:03
Eeeee nooldu toplantıda? :p
cihan54
03.July.2013, 11:09
Pıçahlar şişeler tapancalar havada uçuştu. bi yönetim kurulu üyesi ihrac edildi biri istifa etti. Biz gençlerin önü açıldı :p
Emrehan
03.July.2013, 11:26
Pıçahlar şişeler tapancalar havada uçuştu. bi yönetim kurulu üyesi ihrac edildi biri istifa etti. Biz gençlerin önü açıldı :p
Ne pismişiniz arkadaş... Medeni olun biraz yahu. :p
Sen nooldun şimdi? Başkan mı oldun? :mrgreen:
cihan54
03.July.2013, 11:31
Ne pismişiniz arkadaş... Medeni olun biraz yahu. :p
Sen nooldun şimdi? Başkan mı oldun? :mrgreen:
Hiç sorma olm birden pisleşti ortam. Sakarya insanı serttir hafıs akıllı olcan :x
Yok bişey olduğum yok :p Kulüpte başkanlık sistemi yok, yönetim kurulu sistemi var. Şu an ön plana beni çıkarıyorlar da. Bir dahaki kurul toplantısında sanırım beni kurul kadrosuna geçirecekler. :ntr:
Emrehan
03.July.2013, 11:35
Hiç sorma olm birden pisleşti ortam. Sakarya insanı serttir hafıs akıllı olcan :x
Yok bişey olduğum yok :p Kulüpte başkanlık sistemi yok, yönetim kurulu sistemi var. Şu an ön plana beni çıkarıyorlar da. Bir dahaki kurul toplantısında sanırım beni kurul kadrosuna geçirecekler. :ntr:
Vaay... Sakarya Sert Adamlar MC diyosun. :p
Hadi hayırlısı bakalım. :mrgreen:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan tebrik ederim kolay gelsin nazar8)
Biz gençlerin önü açıldı :p
Celil abi ne diyor bu adam? Gençlerin ön açılsın mı diyor.. :? Mesaj mı veriyor? :?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
Günaydınlar 8)
cihan54
03.July.2013, 12:17
Celil abi ne diyor bu adam? Gençlerin ön açılsın mı diyor.. :? Mesaj mı veriyor? :?
Günaydınlar 8)
hahahahua :p
Açın Celil abinin önünü :?: ıhhh konu kötü yerlere gidiyo [smilie=greencolorz::p
Günaydınlar 8)
yooo ben öyle mesaj almadım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan yoksa almamımı istedi acaba :?
cihan54
03.July.2013, 12:26
Cihan bişey mi ima etmeye çalışmış. :? ne demiş ne demiş :shock:
Çok provokatörüm :mrgreen:
Bu ''ön'' meselesi ile ilgili sabah sabah güzel espriler geliyor aklıma ama.. Cık.. Yazmayacağım :p:p:p
cihan54
03.July.2013, 12:37
Bu ''ön'' meselesi ile ilgili sabah sabah güzel espriler geliyor aklıma ama.. Cık.. Yazmayacağım :p:p:p
#DirenCelil :p
#DirenCelil :p
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
zamançırağı
03.July.2013, 12:45
150 Km yaptım :cheesy:
Çakma bir kaskım var hala seçim yapıp bir kask alamadım :( "hayat böle daha iyiymiş"
cihan54
03.July.2013, 12:46
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
FORUM KURALLARI!
7) Her yere anlamsız yada arka arkaya mesaj yada sadece smili şeklinde mesajlar atmayınız.
İmam, rica ediyorum :?
ruhumm
03.July.2013, 12:50
Dün öğlen bi gaza gelmişim ki sormayin baktım istanbulda hayat yok
Bastım marşa Tekirdağ üstünden geldim avşa Adasına denizde pek güzelmiş:mrgreen:
cihan54
03.July.2013, 12:53
Bastım marşa Tekirdağ üstünden geldim avşa Adasına denizde pek güzelmiş:mrgreen:
İnsanın tatili haftaiçi olunca :happy: başta bi afalladım dün salı değilmiydi diye. Sonra hatırladım :mrgreen:
ruhumm
03.July.2013, 12:55
İnsanın tatili haftaiçi olunca :happy: başta bi afalladım dün salı değilmiydi diye. Sonra hatırladım :mrgreen:
Sizden sonra bnm 3 gün daha vaktim vardi dedim buralara gelek:mrgreen:
en iyisini yapmışsın iyi eğlenceler 8)
ruhumm
03.July.2013, 12:58
en iyisini yapmışsın iyi eğlenceler 8)
Saol abim bnm keşke birlikte gelseydik :)
cihan54
04.July.2013, 09:04
Günaydın Canlaaaar :)
Akşam müvekkilimle konuştuk.. Adam kaçmış yine Niğdelere.. Tabi, sınavları bitti ya keratanın. 8)
Motorunu Harleycilere bırakmıştı, onlar da yapamamışlar. Artık ümitler tükendi, motor kronik rahatsızlığıyla başbaşa kaldı, öyle görünüyor.. :ntr:
marlox
04.July.2013, 09:24
Günaydın arkadaşlar...
ozguralic
04.July.2013, 09:52
Günaydın Canlaaaar :)
Akşam müvekkilimle konuştuk.. Adam kaçmış yine Niğdelere.. Tabi, sınavları bitti ya keratanın. 8)
Motorunu Harleycilere bırakmıştı, onlar da yapamamışlar. Artık ümitler tükendi, motor kronik rahatsızlığıyla başbaşa kaldı, öyle görünüyor.. :ntr:
Günaydın
Ne rahatsızlığı var Cihan motorun?
cihan54
04.July.2013, 09:57
Günaydın
Ne rahatsızlığı var Cihan motorun?
motor GV650 ya olm. Bildiğin kronik arızaları işte.. Motorla giderken durduk yere stop ediyo çalışmıyo. Sanki motor küsüyomuş gibi.. Her yere götürdü.. Azaltabilen oldu ama tamamen düzeltebilen çıkmadı.. Beyinsel bir sıkıntı büyük ihtimal..
Sat şu motoru diyorum satmıyo da tok satıcı..
Emrehan
04.July.2013, 11:06
Celil Abi geldi toparlanın. :p
cihan54
04.July.2013, 11:09
Celil Abi geldi toparlanın. :p
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar :dil: zaten oğulları olarak tahttan indirecez, yakındır. Yeniçeri olmak kolay mı olm :dil:
Günaydınlarrr Herkese 8)
Cihan adamın motorunun gizemlerini açık etmesene motor benim üstüme zaten satamıcak üstümde kalıcak :mrgreen:
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar :dil: zaten oğulları olarak tahttan indirecez, yakındır. Yeniçeri olmak kolay mı olm :dil:
bunu ögrendiğim iyi oldu demek kazan kaldırma hazırlığı var tez vurun başını
cihan54
04.July.2013, 11:20
Günaydınlarrr Herkese 8)
Cihan adamın motorunun gizemlerini açık etmesene motor benim üstüme zaten satamıcak üstümde kalıcak :mrgreen:
Yabancı yok abim :p hem herşey ortada, gv650 olması yetmez mi :mrgreen: satılığa koymuş faiş fiyata, arayana söylüyomuş kronik arızası var çözemedik diye. Adamlar yüzüne kapatıyomuş :p
bunu ögrendiğim iyi oldu demek kazan kaldırma hazırlığı var tez vurun başını
Arkamda milyonlar var, yemez :x (Sitede milyon üye olmasa da onlar bizim gönlümüzün milyonları :p )
ozguralic
04.July.2013, 11:29
Günaydınlarrr Herkese 8)
Adam haklı beyler dağılalım.. :mrgreen:,
Cihan harbiden motoru afiş ettin resmen, bursa'da bi ustamız var. Adam Harley felan herşeye bakıyor ve çok da mütevazi bir adam. Bi arasın konuşsun. Yapamayacak olursa zaten getirtmez usta.
cihan54
04.July.2013, 11:33
Adam haklı beyler dağılalım.. :mrgreen:,
Cihan harbiden motoru afiş ettin resmen, bursa'da bi ustamız var. Adam Harley felan herşeye bakıyor ve çok da mütevazi bir adam. Bi arasın konuşsun. Yapamayacak olursa zaten getirtmez usta.
Müvekkile söyleyelim..
Ya ben akşam dedim müvekkilim dedim bi bidon benzin dökelim çakmak benden dedim. Ama sonra durdum düşündüm, benzin çok pahalı bizim ülkemizde :?
ozguralic
04.July.2013, 11:36
alma mazlumun ahını.. yeğen :lol: :mrgreen:
cihan54
04.July.2013, 11:41
alma mazlumun ahını.. yeğen :lol: :mrgreen:
Benden gayet aheste çıkıyo zaten olm, bak motor yine yatışta. Garajı çok seviyo, bu haftasonu ustaya götürcem bakalım. Akü bitmiş olabilir. Sadece aküyse 200 lirayla yırtarız. Akü değilse korkunç masraflar çıkabilir, çünkü elektroniksel sıkıntı...
Ben de milletle uğraşarak kendimi avutuyorum işte :p var mı senin motorda sıkıntı :p:p
Emrehan
04.July.2013, 11:43
Benden gayet aheste çıkıyo zaten olm, bak motor yine yatışta. Garajı çok seviyo, bu haftasonu ustaya götürcem bakalım. Akü bitmiş olabilir. Sadece aküyse 200 lirayla yırtarız. Akü değilse korkunç masraflar çıkabilir, çünkü elektroniksel sıkıntı...
Ben de milletle uğraşarak kendimi avutuyorum işte :p var mı senin motorda sıkıntı :p:p
Benim motor "tıngırdıyo" ya... Bulamadım hangi cıvata olduğunu. :p :p
Kurtarır mı Cihan'ım börülcem? :p
cihan54
04.July.2013, 11:56
Benim motor "tıngırdıyo" ya... Bulamadım hangi cıvata olduğunu. :p :p
Kurtarır mı Cihan'ım börülcem? :p
Tam dayaklıksın :p
ozguralic
04.July.2013, 12:50
Var, koltuk çok rahat sürerken durmak istemiyorum hep gitmek istiyorum, bi de çok az yakıyor. Sis farlarım da çok aydınlatıyor ustacım, ne yapabilriz :mrgreen:
cihan54
04.July.2013, 13:48
Var, koltuk çok rahat sürerken durmak istemiyorum hep gitmek istiyorum, bi de çok az yakıyor. Sis farlarım da çok aydınlatıyor ustacım, ne yapabilriz :mrgreen:
Ver sen onu bana :p
Aaaaa cuma gelmiş merhaba raptor rıders 8)
cihan54
05.July.2013, 12:17
Aaaaa cuma gelmiş merhaba raptor rıders 8)
Abim bugün senin günün. Ne ısmarlıyosun bize :ntr:
Abim bugün senin günün. Ne ısmarlıyosun bize :ntr:
kendime akşam 19 .00 da hareketle 300km gidiş 300km dönüş 600 km hafta sonu konaklamalı özel tur ısmalıyorum 8)
cihan54
05.July.2013, 12:26
kendime akşam 19 .00 da hareketle 300km gidiş 300km dönüş 600 km hafta sonu konaklamalı özel tur ısmalıyorum 8)
Nereye be :?
Nereye be :?
çanakkele yakınlarında enes 'e 8)
bu tur özel katılım alamıyoruz malesef arkadaşın evinde kalıcaz kimse duymasın salih te geliyor :mrgreen:
cihan54
05.July.2013, 12:32
çanakkele yakınlarında enes 'e 8)
bu tur özel katılım alamıyoruz malesef arkadaşın evinde kalıcaz kimse duymasın salih te geliyor :mrgreen:
:p vay tam benlikmiş, beni almayın siz tabi. Celil abimle Salih abim bi yere gidiyo ben yokum tabi ya..
:p vay tam benlikmiş, beni almayın siz tabi. Celil abimle Salih abim bi yere gidiyo ben yokum tabi ya..
Cihan'ın en sevdiği yol :mrgreen:
geçen haftada sana geldik 8):mrgreen:
Cihan'ın en sevdiği yol :mrgreen:
valla o kaymak gibi uzun yolda ne güzel gider o fazer :mrgreen:
cihan54
05.July.2013, 12:38
arızalı ama :(
arızalı ama :(
arızalısı daha iyi oluyor 110 u geçemeyen fazer'ı geçme zevkine varıyorum :mrgreen:
cihan54
05.July.2013, 12:41
arızalısı daha iyi oluyor 110 u geçemeyen fazer'ı geçme zevkine varıyorum :mrgreen:
Vaay arkamdan ne komplolar ne kumpaslar.. Tamaaam.. :x
Vaay arkamdan ne komplolar ne kumpaslar.. Tamaaam.. :x
cihan54
05.July.2013, 12:54
FORUM KURALLARI
7) Her yere anlamsız yada arka arkaya mesaj yada sadece smili şeklinde mesajlar atmayınız.
iki oldu :-1:
Fiyatlar yüksek, nedir bu dolardan çektiğimiz. Hala bir spyder alamadım :(
Abi tahrik etme, Ağustosta Sakarya var :p
cihan54
05.July.2013, 13:03
Gelsin gelsin. Neler yapcam ben ona :x
Gelsin gelsin. Neler yapcam ben ona :x
buluruz bir orta yol artık :mrgreen:8)
Fiyatlar yüksek, nedir bu dolardan çektiğimiz. Hala bir spyder alamadım :(
Sıfır spyder in fiyatını dolar etkilemiyor sezon başında ne ise sezon sonuda o fiyat düşmez :(
cihan54
05.July.2013, 13:19
Niye motorla gitmiyosunuz?
Niye motorla gitmiyosunuz?
kim motorla gitmiyor ?
cihan54
05.July.2013, 13:28
kim motorla gitmiyor ?
Motorla gidiyosunuz bi de :?: beni nasıl almazsınız.. :?:
Küstüm [smilie=redcolorz3_:
çık gel o zaman :mrgreen:8)
Cihan gelebilirsen gel8)
cihan54
05.July.2013, 14:45
Cihan gelebilirsen gel8)
Şaka yapıyorum abim :happy: sırf Celil abiyi kızdırmak için :ntr: motor arızalı. Yarın götürcem ustaya bırakıcam. Bu haftasonu evde pineklemek zorundayım yani..
marlox
05.July.2013, 15:55
selam millet sizlere bir sorum olacak
sizce benim motora ( spyder )
daytona arka çamurluğu nasıl durur??
ve komple daytona arka çamurluk seti fiyatı nedir????
daytona arka çamurluğu nasıl durur??
Engin çamurluğu biraz daha kısaltırsan, senin sele de tekliydi sanırım, şöyle bişey olur:
http://databikes.com/imgs/a/b/c/q/e/harley_davidson__fxcwc_rocker_c_customized_2011_1_ lgw.jpg
marlox
05.July.2013, 16:31
yok abi kısaltmıcam direk spyder a daytona çamuruğu takıcam daytonanın arka çamurluğu daha hoş duruyor ama spyder ın da maşası uzun iki motorun sevdiğim özelliklerini birleştireyim diyorum...
ne kadar dır fiyatı daytona çamurluğunun ???
farklı güzel olabilir fiyatı emre ltd ye sorman lazım 8)
cihan54
05.July.2013, 16:54
Engin.. İzmot geliyo Sakarya'ya.. Haberin yoktur belki, bilgin olsun.. :ntr:
marlox
05.July.2013, 18:25
izmot değil İZMOK
cihan54
05.July.2013, 18:32
PArdon :mrgreen: iş yerinde face'e bakamıyorum, aklımda öyle kalmış ne bağırıyon :x
cihan54
07.July.2013, 01:32
Meydan bana kalmış :? Hazır böyleyken bu mutlu günümde alayım sazımı elime..
Sayın çok saygıdeğer ailem.. Hani Ereğli yolunda çektiğim çile, moral bozukluğum, başımın püsküllü belası arızam vardı ya motorumda.. Hah bugün onu ustama gösterdim. Ustama Giderken kafamda sayıyorum. Akü bitse 200tl ile yırtarız :ntr: tps arızası ise 1 ay yatışa geçip parça bekleriz, 600tl ile arızayı gideririz :? Beslemedense bin liraya yakın tutar heralde :( Ya beyinse :shock: hiiiii, milyarlar girer bi tarafıma :cry: Ustama gittim böyle böyle oldu. Raptorriders'le geçirdiğim vaktimi zehir etti dedim bu arıza, döv o arızayı ustam dedim [smilie=greencolorz: Böyle bişeyle daha önce hiç karşılaşmadım, beyinden gibi görünüyo dedi :( Ama herşeyden önce bi açıp kontrol edelim hastamızı dedi. Açtık ciğerleri tesisat akü sensör ne varsa bakınıyoruz. Birden dikkatimizi çekti; "bu kadar oksitlenme nasıl oldu, ne zaman oldu, nerede oldu!" bariz bir oksitlenme vardı akü kutup başlarında, jaklarda, tesisatta vs. ustam aldı eline çözücü spreyi, başladı her gördüğü yere fısır fısır sıkmaya.. Sıktııık sıktııık.. Biraz havayla temizledik falan.. Bismillah, bastık marşa. Marşı aldı, sıkıntı yok. Cayır cayır gazı köklemeye başladı ustam.. Amanın.. AMANIN... Ne stop ediyo ne tekliyo ne tıksırıyo ne elektriksel bi sıkıntı var.. Benim yüzümde kucağına bi dünya şeker çikolata tutuşturulmuş çocuk gibi bir gülümseme.. OĞLUM YAŞIYCAAAK.. http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif (Yanımda kulüp yöneticilerinden bir abim vardı. İlk sözü şu oldu: "Baksana lan, mutlu oldu adam! :mrgreen: ") olmam mı beyaaa...
Velhasıl, 30 lira işçilikle kurtardık paçayı.. McQueen'im sağlıklı ve maşallahı var.. Yollara döndük onunla :cheesy:
Meydan bana kalmış :? Hazır böyleyken bu mutlu günümde alayım sazımı elime..
Sayın çok saygıdeğer ailem.. Hani Ereğli yolunda çektiğim çile, moral bozukluğum, başımın püsküllü belası arızam vardı ya motorumda.. Hah bugün onu ustama gösterdim. Ustama Giderken kafamda sayıyorum. Akü bitse 200tl ile yırtarız :ntr: tps arızası ise 1 ay yatışa geçip parça bekleriz, 600tl ile arızayı gideririz :? Beslemedense bin liraya yakın tutar heralde :( Ya beyinse :shock: hiiiii, milyarlar girer bi tarafıma :cry: Ustama gittim böyle böyle oldu. Raptorriders'le geçirdiğim vaktimi zehir etti dedim bu arıza, döv o arızayı ustam dedim [smilie=greencolorz: Böyle bişeyle daha önce hiç karşılaşmadım, beyinden gibi görünüyo dedi :( Ama herşeyden önce bi açıp kontrol edelim hastamızı dedi. Açtık ciğerleri tesisat akü sensör ne varsa bakınıyoruz. Birden dikkatimizi çekti; "bu kadar oksitlenme nasıl oldu, ne zaman oldu, nerede oldu!" bariz bir oksitlenme vardı akü kutup başlarında, jaklarda, tesisatta vs. ustam aldı eline çözücü spreyi, başladı her gördüğü yere fısır fısır sıkmaya.. Sıktııık sıktııık.. Biraz havayla temizledik falan.. Bismillah, bastık marşa. Marşı aldı, sıkıntı yok. Cayır cayır gazı köklemeye başladı ustam.. Amanın.. AMANIN... Ne stop ediyo ne tekliyo ne tıksırıyo ne elektriksel bi sıkıntı var.. Benim yüzümde kucağına bi dünya şeker çikolata tutuşturulmuş çocuk gibi bir gülümseme.. OĞLUM YAŞIYCAAAK.. http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif (Yanımda kulüp yöneticilerinden bir abim vardı. İlk sözü şu oldu: "Baksana lan, mutlu oldu adam! :mrgreen: ") olmam mı beyaaa...
Velhasıl, 30 lira işçilikle kurtardık paçayı.. McQueen'im sağlıklı ve maşallahı var.. Yollara döndük onunla :cheesy:
Meydan sana kalır haaaaaaa nıhaahahahaaaaaa
Çooook beklersin......................................... .:evil::evil:
Sen kıştan beri şimşek Mcqueen deyip dur ondan sonra tırtı çekince "nasıııııı yaniiiii" de.Yok öyle şey.Sonra bu Şimşek Mcqueen niye Şimşek Mcturtle oldu diye kendi kendine dövün:mrgreen::mrgreen::p:p:p
Kıştan çıkınca muhakkak bujisine,yağına,antifrizine sigortalarına,balatalarına,aküsüne,sinir sistemine(elektrik tesisatı) sağına soluna bi bakman,sevmen,okşaman gerekirdi sevgili kardeşim.Öyle yapmazsan bööööle olur.
cihan54
07.July.2013, 02:41
Meydan sana kalır haaaaaaa nıhaahahahaaaaaa
Çooook beklersin......................................... .:evil::evil:
Sen kıştan beri şimşek Mcqueen deyip dur ondan sonra tırtı çekince "nasıııııı yaniiiii" de.Yok öyle şey.Sonra bu Şimşek Mcqueen niye Şimşek Mcturtle oldu diye kendi kendine dövün:mrgreen::mrgreen::p:p:p
Kıştan çıkınca muhakkak bujisine,yağına,antifrizine sigortalarına,balatalarına,aküsüne,sinir sistemine(elektrik tesisatı) sağına soluna bi bakman,sevmen,okşaman gerekirdi sevgili kardeşim.Öyle yapmazsan bööööle olur.
Sen böööle deyince seni ne kadar özlediğimi bi daha farkettim abim :mrgreen:
Sen böööle deyince seni ne kadar özlediğimi bi daha farkettim abim :mrgreen:
Eyvallah sağolasın Cihan'ım,şimşeğim,McQueenim,McTurtle ım.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bende seni özledim kardeşim.Geçen seneden bu yana görüşmek kısmet olmadı fakat Dünya küçük biliyorsun.Olur beyaaa nasipse olur da görüşürüz...
Çok fazla yokuz bu dünyada.İyi insanlardan fazla kalmadı günümüz şartlarında. Olanlarda kabuklarına çekilip orada yaşamaya çalışıyor.Biraz cesaretliler ise bu gibi forum sitelerinde kendi gibi insanlar arıyor.Yani kısaca az kaldık azınlıkta kaldık,değerini bilelim.8)
marlox
08.July.2013, 10:40
Günaydın hayırlı haftalar
GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDERS AİLESİ İYİ HAFTALAR nazar8)
marlox
08.July.2013, 11:12
İhtiyacı olanlar bakabilir...,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-113567359/detay
Erkan 28
08.July.2013, 11:19
GÜNAYDINLAR
Güzel :tr: ülkemin Güzel saygıdeğer insanları
NASILSINIZ :mrgreen::mrgreen::cheesy::+1::alkis::oky::oky::tr :
cihan54
08.July.2013, 11:42
GÜNAYDINLAR
Güzel :tr: ülkemin Güzel saygıdeğer insanları
NASILSINIZ :mrgreen::mrgreen::cheesy::+1::alkis::oky::oky::tr :
Canını yidiiim nerelerdesin sen..
Erkan 28
08.July.2013, 12:10
Canını yidiiim nerelerdesin sen..
Ula insan 1 sefer arar sorar bu adam öldümü kaldımı, nirelerde diye ama nerdeeeeeeeeeeee:( siz sadece gezin ben fotolara bakayım offffffffff offffffffffff. canına yandığımın ülkesi :mrgreen::|:?8):p:D:x:lol::):shock::cry::?:[smilie=greencolorz::cheesy::(:twisted::offtopic: :ban: (psikolojimi görüyorsun dimi)
cihan54
08.July.2013, 12:16
Ula insan 1 sefer arar sorar bu adam öldümü kaldımı, nirelerde diye ama nerdeeeeeeeeeeee:( siz sadece gezin ben fotolara bakayım offffffffff offffffffffff. canına yandığımın ülkesi :mrgreen::|:?8):p:D:x:lol::):shock::cry::?:[smilie=greencolorz::cheesy::(:twisted::offtopic: :ban: (psikolojimi görüyorsun dimi)
Evet psikolojini görüyorum. Hoşgörüyle yaklaştım kötekle devam ediyorum. Len buralara uğramayan sensin biz sana kızmamız lazım.. :x
eralp_goksu
08.July.2013, 12:19
Gunaydin Raptor Riders! :) harbiden Erkan abi nerelerdesin
REALİST
08.July.2013, 12:24
Günaydın arkadaşlar.
Erkan 28
08.July.2013, 12:30
Ayıp be hep suçlu hep suçlu :mrgreen::mrgreen: insan bizim bir arkadaşımız vardı uzun zamandır yok bi telefon edeyim acaba başına birşeylermi geldi der ya yuhhhh Eralp senin dersler ne alemde okul nasıl gidiyor
barış günaydınlar dün aradım seni ama açmadın işyerindeysen bi telefon açacağım dremel 3000 varmı sizde bi bilgi verebilirmisin bana :mrgreen::mrgreen:
eralp_goksu
08.July.2013, 12:49
Ayıp be hep suçlu hep suçlu :mrgreen::mrgreen: insan bizim bir arkadaşımız vardı uzun zamandır yok bi telefon edeyim acaba başına birşeylermi geldi der ya yuhhhh Eralp senin dersler ne alemde okul nasıl gidiyor
barış günaydınlar dün aradım seni ama açmadın işyerindeysen bi telefon açacağım dremel 3000 varmı sizde bi bilgi verebilirmisin bana :mrgreen::mrgreen:
Ben iyiyim abi okulum henuz yok biliyosun lys bitti 3400. Oldum seneye buyuk ihtimalle ege tiptayim kucuk ihtimalle dokuz eylul tip :)
Erkan 28
08.July.2013, 12:51
Ben iyiyim abi okulum henuz yok biliyosun lys bitti 3400. Oldum seneye buyuk ihtimalle ege tiptayim kucuk ihtimalle dokuz eylul tip :)
Hadi hayırlısı eralpim sen hangisini istiyorsun
eralp_goksu
08.July.2013, 12:56
Hadi hayırlısı eralpim sen hangisini istiyorsun
Sagolasin abi. Ege istiyorum ben hem daha iyi egitimli hem dr daha prestijli. Ama dokuz eylul de cok iyi. Ikisine de cok sevinicem yani.
ozguralic
08.July.2013, 12:57
Erkan naber ? Baya oldu sesin çıkmıyor. Bursa'ya gelsene 8)
Erkan 28
08.July.2013, 13:38
Erkan naber ? Baya oldu sesin çıkmıyor. Bursa'ya gelsene 8)
Özgür bu aralar işyerinden dışarı çıkamıyorum. bırak bursaya gelmeyi istanbuldakileri bile uzun zamandır görüşemiyoruz. 3 haftadır yeğen amca denize gidelim diyor onu bile ekiyorum. şu aralar varsa yoksa işim işim işim.
:?[smilie=greencolorz::cry::?::cheesy:
şu aralar varsa yoksa işim işim işim.
Ağustos böceği ile karınca hikayesi geldi aklıma :lol::mrgreen: Bir an panik yaptım :mrgreen:
Seni görmek güzel Erkan 8)
cihan54
08.July.2013, 13:47
Abi adam yazın çalışıp kışın yemiyo ki, rahat ol.. Adam bilfiil çalışıyor. Kefene cep mi diktirecek ne yapacaksa :mrgreen:
Erkan 28
08.July.2013, 13:48
Ağustos böceği ile karınca hikayesi geldi aklıma :lol::mrgreen: Bir an panik yaptım :mrgreen:
Seni görmek güzel Erkan 8)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: senide abi. vallahi senide emreyide çok kıskanmaya başladım facede sürekli fotolar yayınlıyonuz zoruma gitmeye başladı. en sonunda patlatacağım facenizi haberiniz olsun.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Abi adam yazın çalışıp kışın yemiyo ki, rahat ol.. Adam bilfiil çalışıyor. Kefene cep mi diktirecek ne yapacaksa :mrgreen:
cep diktirmeye gerek yok kefene sararken beraber sardırtacağım.:mrgreen:
adamın işi gcü benimle uğraşmak ama tenezzür edipte 1 sefer aramaz
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: senide abi. vallahi senide emreyide çok kıskanmaya başladım facede sürekli fotolar yayınlıyonuz zoruma gitmeye başladı. en sonunda patlatacağım facenizi haberiniz olsun.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hackle bizi Erkan :lol: :mrgreen:
Emre'yi tutana aşkolsun, adamı en son Gürcistan sınırda gördüm, sonra Konya'da. Motoru kargoyla gönderip uçakla mı gidiyor nedir? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cep diktirmeye gerek yok kefene sararken beraber sardırtacağım.:mrgreen:
İmam efendiye detaylı anlatmak lazım, ''Hocam kenarıma sar başka tarafa iliştirmeye kalkma sakın'' diye..:p8):p:p:p:p
eralp_goksu
08.July.2013, 14:10
Emre'yi tutana aşkolsun, adamı en son Gürcistan sınırda gördüm, sonra Konya'da. Motoru kargoyla gönderip uçakla mı gidiyor nedir? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bence emre abinin seyahahatinin sirrini bulduk, ben de ayni seyi dusunuyorum :D
İmam efendiye detaylı anlatmak lazım, ''Hocam kenarıma sar başka tarafa iliştirmeye kalkma sakın'' diye..:p8):p:p:p:p
Erkan 28
08.July.2013, 14:21
o konuda benimde kafam karışık ama :mrgreen::mrgreen: neyse
AHANDA GELMİŞLERRR. :mrgreen: dönüşleri çok hızlı yapmışlar belli
cihan54
08.July.2013, 14:23
Salih abi is on the board :p yine performansın yerinde abim :p
o noktada pamuk olacağından dolayı hoca efendinin karıştırmayacağı kanısındayım:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
08.July.2013, 14:48
o noktada pamuk olacağından dolayı hoca efendinin karıştırmayacağı kanısındayım:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ne çektin be Erkan :p #DIRENERKAN
Erkan 28
08.July.2013, 14:59
Ne çektin be Erkan :p #DIRENERKAN
hep salih abinin yüzünden :mrgreen::mrgreen:
hep salih abinin yüzünden :mrgreen::mrgreen:
Arkası gelecekti ama mevzu bahis olan ''Erkan'ımınki olunca:p.. Hani hepimizinki olsa :p
cihan54
08.July.2013, 15:22
Offf.. Salih abim tavan yaptı.. :p:cheesy:
Bi de bi duyum aldım, bazı yerlerde pamuk diye silikon kullanıyolarmış. Bu konuda ne düşünüyorsunuz Salih bey abi :p
Offf.. Salih abim tavan yaptı.. :p:cheesy:
Bi de bi duyum aldım, bazı yerlerde pamuk diye silikon kullanıyolarmış. Bu konuda ne düşünüyorsunuz Salih bey abi :p
Silikon tabancasıyla mı? :p:p:p
Celil bey müdahale ediniz, muhabbetin freni patlak yokuş aşağı gidiyor :p:p:p
cihan54
08.July.2013, 15:29
muhabbetin freni patlak yokuş aşağı gidiyor :p:p:p
Aslında 2 dk önce aynı şeyi ben düşündüm. Biri bizi durdursun..
EVET O TABANCAYLA. HANİ UCU SİVRİ :lol: :p:p:p
Günaydınlar Raptor Rıders alilesi :D
bugün ramazanın 1 günü oruçlu arkadaşlar bugün akşam zor olacak Allah hepimize güç kuvvet versin nazar:cheesy:
cihan54
09.July.2013, 12:03
Günaydın abim. Ama sen niye taktın bugün buna anlamadım, sen sigara içmiyosunki :mrgreen: bu millet açlık susuzluk nedir bilmez. Ama emziğini elinden al bak ne oluyo :p
Günaydın abim. Ama sen niye taktın bugün buna anlamadım, sen sigara içmiyosunki :mrgreen: bu millet açlık susuzluk nedir bilmez. Ama emziğini elinden al bak ne oluyo :p
evet sigara içenlerin durumu dahada zor :(
cihan54
09.July.2013, 12:12
evet sigara içenlerin durumu dahada zor :(
İradelerini sınama zamanı :|
İradelerini sınama zamanı :|
Belkide sigarayı bırakabilme fırsatı olabilir 8)
cihan54
09.July.2013, 12:27
Ramazanda sigara bırakması daha zor olur. Benim tavsiyem, hastayken bırakılması. Ben hep bıraktığımda hastayken bıraktım, çok daha kolay oluyo :happy:
Arkadaşlar yuvaya döndüm, bir ses edeyim dedim :mrgreen: Çok şükür ciddi bir kaza bela olmadan dün eve kadar vardım, bugün iş yerindeyim. Hayırlı ramazanlar hepinize 8)
cihan54
09.July.2013, 14:13
Arkadaşlar yuvaya döndüm, bir ses edeyim dedim :mrgreen: Çok şükür ciddi bir kaza bela olmadan dün eve kadar vardım, bugün iş yerindeyim. Hayırlı ramazanlar hepinize 8)
Geçmiş olsuuun :mrgreen: rapor ne zaman rapor :sleep:
Merhaba Emre hoş geldin nazar:)
en kısa sürede bir araya gelip maceralarını dinlememiz lazım 8)
cihan54
09.July.2013, 15:17
Merhaba Emre hoş geldin nazar:)
en kısa sürede bir araya gelip maceralarını dinlememiz lazım 8)
İftar düzenleyin orda anlatır :lol: ben de gelcem :mrgreen: ama avrupa yakasında olmasın yav :(
Ben yazacaktım Celil Abi, Cihan yazmış, iftarda buluşuruz inş. diyecektim :) Anadolu yakası banada mantıklı geldi :mrgreen:
Cihan' ım çok resim var, ben bu rapor işini beceremeyeceğim galiba :( Bakalım enerjimi toparlayabilirsem gün gün yazmayaca çalışacam 8)
cihan54
09.July.2013, 15:44
Bidenem heeeç ecele yoh.. Yoldan geldiin daha yorgunsuun hele bi soluklan voaeiyy....
İftar düzenleyin orda anlatır :lol: ben de gelcem :mrgreen: ama avrupa yakasında olmasın yav :(
Ben yazacaktım Celil Abi, Cihan yazmış, iftarda buluşuruz inş. diyecektim :) Anadolu yakası banada mantıklı geldi :mrgreen:
8)
Ramazan iftar yemeği toplantısı her sene olduğu gibi yaparız ama biraz alışalım ramazanın ortaları gelsin 8)
cihan54
09.July.2013, 16:03
Ramazan iftar yemeği toplantısı her sene olduğu gibi yaparız ama biraz alışalım ramazanın ortaları gelsin 8)
20-21 temmuz olan haftasonunda ben yokum, Ankarada sınavda olcam. Bilginize sayın yüce kırmızı :ntr:
Bidenem heeeç ecele yoh.. Yoldan geldiin daha yorgunsuun hele bi soluklan voaeiyy....
Yorgunluk ne kelime, vücudum daha orjinal şeklini alamadı :p
Tamamdır Celil Abi, dediğin gibi biraz olayı idrak edelim :)
eralp_goksu
09.July.2013, 16:37
20-21 temmuz olan haftasonunda ben yokum, Ankarada sınavda olcam. Bilginize sayın yüce kırmızı :ntr:
Ne sinavi birader?
cihan54
09.July.2013, 16:42
Ne sinavi birader?
Okuycam ben yaaa :evil:
Erkan 28
09.July.2013, 16:53
Ne sinavi birader?
bak bak terbiyesize bak abinesine kafa tutuyor :mrgreen::mrgreen:
Herkese merhabalar, Emre hoş geldin kardeşim şükür kavuşturana. Bir ara gürcistan felan derken emre soluğu rusyadan alır diye düşündüm ama :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu arada celil abi iftarla ilgili bir konu açta biraz özlem giderek göresim geldi hepinizi nazar:shock:cheesy:
cihan54
09.July.2013, 16:56
Bu arada celil abi iftarla ilgili bir konu açta biraz özlem giderek göresim geldi hepinizi nazar :shock: :cheesy:
Bu arkadaşı ben artçı alırım :mrgreen:
Erkan 28
09.July.2013, 17:05
Bu arkadaşı ben artçı alırım :mrgreen:
yaya olarak bile senden hızlıyım olm :mrgreen::mrgreen: iyi bilirsin :mrgreen::mrgreen:
cihan54
09.July.2013, 17:15
yaya olarak bile senden hızlıyım olm :mrgreen::mrgreen: iyi bilirsin :mrgreen::mrgreen:
uuUUuu :?: Hayal gücün çok kuvvetli :mrgreen:
Sen avrupa yakasında mı oturuyodun. Git gel yaptırma bana şimdi, insan gibi anadolu yakasında otur da, iftara seni götüreyim, adamı hasta etme :x
Erkan 28
09.July.2013, 17:18
uuUUuu :?: Hayal gücün çok kuvvetli :mrgreen:
Sen avrupa yakasında mı oturuyodun. Git gel yaptırma bana şimdi, insan gibi anadolu yakasında otur da, iftara seni götüreyim, adamı hasta etme :x
birileri hayal gücümü dedi, benmi yanlış anladım.
hatırlarsan eğer osmanbeyden mecidiyeköye sen motorla ben yaya idim ne oldu :mrgreen::mrgreen: mecidiyeköy ışıklarda şaplağı yemiştin, hatırladınmı :mrgreen::mrgreen:
neyse az önce cevo ile görüştüm ay ortasında (14-15 temmuz ) dönüş yapıyormuş. iftar tarihi ile ilgili konuşalım
cihan54
09.July.2013, 17:22
birileri hayal gücümü dedi, benmi yanlış anladım.
hatırlarsan eğer osmanbeyden mecidiyeköye sen motorla ben yaya idim ne oldu :mrgreen::mrgreen: mecidiyeköy ışıklarda şaplağı yemiştin, hatırladınmı :mrgreen::mrgreen:
neyse az önce cevo ile görüştüm ay ortasında (14-15 temmuz ) dönüş yapıyormuş. iftar tarihi ile ilgili konuşalım
Çok pis hararet yapmıştım :? Fazer'ımı ilk aldığım günlerdi, sizin hasretinize koşup geldim yana yana.. Sonra baktım o trafikte Fazer'ım yanıyo :?
Tarih ile ilgili konuşalım diyosun. Oke, 27 Temmuz akşamı iftarda görüşürüz bebeem :cheesy::mrgreen:
Erkan 28
09.July.2013, 17:30
Çok pis hararet yapmıştım :? Fazer'ımı ilk aldığım günlerdi, sizin hasretinize koşup geldim yana yana.. Sonra baktım o trafikte Fazer'ım yanıyo :?
Tarih ile ilgili konuşalım diyosun. Oke, 27 Temmuz akşamı iftarda görüşürüz bebeem :cheesy::mrgreen:
ok konuyu ben açıyorum o zaman
cihan54
09.July.2013, 17:34
Oy oy oy sen konu da mı açardın oy kıyamam ben sana.. :p Emrehan bak, konu da açabiliyomuş bu, çok şeker bak :mrgreen:
Erkan 28
09.July.2013, 17:45
Oy oy oy sen konu da mı açardın oy kıyamam ben sana.. :p Emrehan bak, konu da açabiliyomuş bu, çok şeker bak :mrgreen:
terbiyesiz olm geçen yılda ben açmıştım bu yılda kısmet benimmiş :mrgreen::mrgreen: bak psikolojime bak sen ce nasıl.
:mrgreen::(:x:p:lol::evil::shock::cry:8):?:yesil:: hırr::+1::-1:[smilie=redcolorz3_::oky::scared::duvar::twisted: :twisted: :pls:
:offtopic: :ban: :oops: :tr:
cihan54
09.July.2013, 17:46
terbiyesiz olm geçen yılda ben açmıştım bu yılda kısmet benimmiş :mrgreen::mrgreen: bak psikolojime bak sen ce nasıl.
:mrgreen::(:x:p:lol::evil::shock::cry:8):?:yesil:: hırr::+1::-1:[smilie=redcolorz3_::oky::scared::duvar::twisted: :twisted: :pls:
:offtopic: :ban: :oops: :tr:
Kıyamaaam :( gel sen gel böyle kanatlarımın altına alayım ben seni gel :happy:
Emrehan
09.July.2013, 17:47
Maaşallah, Allah bağışlasın. :p
Sana da yaranılmıyo olm. :p
Adam sırf seni görmek için iftar organize ediyo lan. Çok romantik bence. :p :p :p
cihan54
09.July.2013, 17:49
Maaşallah, Allah bağışlasın. :p
Sana da yaranılmıyo olm. :p
Adam sırf seni görmek için iftar organize ediyo lan. Çok romantik bence. :p :p :p
Kıskanmıyon mu sen şimdi :p Müvekkil görse bu lafını, köpürür heralde.. Cihanla romantizm bana özeldir diye atarlı gençlik takılır :p
Emrehan
09.July.2013, 17:52
Kıskanmıyon mu sen şimdi :p Müvekkil görse bu lafını, köpürür heralde.. Cihanla romantizm bana özeldir diye atarlı gençlik takılır :p
Yok lan Kule de kıskansa benden kıskanırdı seni çadırıma aldığımda. :p :p
cihan54
09.July.2013, 17:54
Yok lan Kule de kıskansa benden kıskanırdı seni çadırıma aldığımda. :p :p
Şş olm ifşa etme haberi yok, duysa yakar o GV650'yi.. :ntr: (Hoş, zaten sebep olmasa da yakacak :p )
ozguralic
09.July.2013, 17:56
noluyo burada, ramazan geldi azıttınız :mrgreen:
Erkan 28
09.July.2013, 17:59
Konuyu yumaşatayım biraz yoksa başkaları yumuşayacak :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ARKADAŞLAR AV. CEVDET dostumuzun herkeslere selamı var.
Emrehan
09.July.2013, 17:59
Şş olm ifşa etme haberi yok, duysa yakar o GV650'yi.. :ntr: (Hoş, zaten sebep olmasa da yakacak :p )
Yakma bağa vir. :p
cihan54
09.July.2013, 18:03
Yakma bağa vir. :p
Bak yaa.. Müvekkilime söyliycen artık.. Ama sana kıyamaz gibime geliyo :p
Erkan 28
09.July.2013, 18:08
Birileri GV 650 mi dediiii..
http://u1307.hizliresim.com/1c/9/q27fz.png (http://bit.ly/c25MCx)
cihan54
09.July.2013, 18:11
Birileri GV 650 mi dediiii..
http://u1307.hizliresim.com/1c/9/q27fz.png (http://bit.ly/c25MCx)
Müvekkil nerelerde yaa adamın sınavları bitti yine gelmiyo siteye :?
cevdet Niğde'de tatilde anneciğinin yanında :mrgreen: 8)
cihan54
09.July.2013, 18:22
cevdet Niğde'de tatilde anneciğinin yanında :mrgreen: 8)
Niğde :ntr: Peki oraya daha internet çekilmemiş mi, TURKTELEKOM duy sesimizi. İç anadoluya da ulaşmanı istiyoruz :x
Emrehan
09.July.2013, 18:30
#direnniğde
cihan54
09.July.2013, 18:31
#direnniğde
#DirenCevo :ntr:
Sen de hatunu alıp iftara gessene gessene :?
Emrehan
09.July.2013, 18:34
#DirenCevo :ntr:
Sen de hatunu alıp iftara gessene gessene :?
Canım o tarihte yollarda olucaz büyük ihtimal. :| #direnwhitesea :mrgreen:
cihan54
09.July.2013, 18:37
Canım o tarihte yollarda olucaz büyük ihtimal. :| #direnwhitesea :mrgreen:
Düşman mı çatlatıyon, ben de gidecem ki.. Huhh... #DirenCihan :(
ozguralic
10.July.2013, 16:54
Ramazan'ın ilk Teravih Namazı'nı 19 dakikada kıldırarak Yozgat'ın gururu olan Merkez Camii İmamı Asım Doğan'a doping şoku...
http://www.zaytung.com/fotos/dopingli_imam.JPG (http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=218315)
cihan54
10.July.2013, 16:59
Ramazan'ın ilk Teravih Namazı'nı 19 dakikada kıldırarak Yozgat'ın gururu olan Merkez Camii İmamı Asım Doğan'a doping şoku...
http://www.zaytung.com/fotos/dopingli_imam.JPG (http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=218315)
19 dakika mı.. Doping'i az almış ya da yaşlanıyo. Geçen senelerde daha hızlı kıldırıyodu yav. :mrgreen:
Erkan 28
11.July.2013, 17:33
Arkadaş bugun kimse uğramadımı buralara :mrgreen:
cihan54
11.July.2013, 17:34
Arkadaş bugun kimse uğramadımı buralara :mrgreen:
Sen veya müvekkil gelsin de uğrasın buraya diye bekliyodum.. :ntr: özledim bulaşığı be..
Erkan 28
11.July.2013, 17:47
Sen veya müvekkil gelsin de uğrasın buraya diye bekliyodum.. :ntr: özledim bulaşığı be..
bu ay izin kullanıyorum 4 gün ayın 26sı antalyaya gideyrum sende gelsene :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
11.July.2013, 17:56
bu ay izin kullanıyorum 4 gün ayın 26sı antalyaya gideyrum sende gelsene :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
iftarda yoksun yani. :ntr:
Erkan 28
11.July.2013, 19:24
iftarda yoksun yani. :ntr:
şaka şaka nerde bende izin kullanabilecek şanş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
12.July.2013, 09:03
Bir Celil günü daha geldi çattı.. :happy: Herkese hayırlı sabahlar, Hayırlı cumalar olsun efenim :happy:
Erkan 28
12.July.2013, 09:41
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi8):cheesy:nazar
ozguralic
12.July.2013, 11:10
Günaydınlar 8)
Hayırlı Cumalar, hayırlı Ramazanlar, hayırlı günler, hepisi hayırlı olsun inş. 8)
Bir Celil günü daha geldi çattı.. :happy: Herkese hayırlı sabahlar, Hayırlı cumalar olsun efenim :happy:
GÜNAYDINLARRR RAPOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan bende günler iyice karıştı senin yazını görünceye kadar bugünü c.tesi sanıyordum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
12.July.2013, 12:19
GÜNAYDINLARRR RAPOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan bende günler iyice karıştı senin yazını görünceye kadar bugünü c.tesi sanıyordum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Vay bu kadar aşağılanmamıştım. Biz haldır huldur çalışıyoruz, günleri sayıyoruz cumartesi gelsin diye; beyefendiye hergün cumartesi.. TABİ YEEAAAA :x
mrtckrt
13.July.2013, 12:15
Herkese selam güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle ...
Dün itibariyle Kars'a gelmiş bulunuyorum yeni iş yerime katılış yaptım
Eşyalarımı ve çok özlediğim motorumu yaklaşık 3 hafta sonra getireceğim
Bakalım Kars SPYDER'a hazır mı? :)
Madem kars ta hiç regalci yok kendimi buranın şehir temsilcisi
ilan ediyorum :)
Buarada regal servislerinin listesine nerden ulasabilirim acaba Kars'ta servis var mıdır? (hiç sanmıyorum)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar:)
Murat geçmiş olsun işallah kars ta güzel günler geçirirsin kolay gelsin
servis listesinde bulamadım artık istanbuldan parçayı alıp orada bir iyi bir usta bulup halledicen
servis listesi :
http://www.emremotor.com/marmara.htm
Ten0baY
14.July.2013, 02:31
merhaba ben bir suredir site uyesiyim regal almaya karar verince katilmak istemistim. suan elimde 250e-10 spydr var modifiye yapiliyor fakat bir ara gordugum ve spydr da gordugum bir egzozu bulamiyorum yani egzozzun bir adi varmi onuda bilmiyorum burdan sadece terif edebilcem size ins. yardimci olursunuz. egzoz normal bir sekilde geliyor yolcu ayakligina kadar ordan yukari cikiyor camurluk mesafesinde ve tekrar duz bir sekilde bitiyor yani egzoz cikisi yukari bakmiyor arkaya bakiyor ama camurluk seviyesinde
merhaba ben bir suredir site uyesiyim regal almaya karar verince katilmak istemistim. suan elimde 250e-10 spydr var modifiye yapiliyor fakat bir ara gordugum ve spydr da gordugum bir egzozu bulamiyorum yani egzozzun bir adi varmi onuda bilmiyorum burdan sadece terif edebilcem size ins. yardimci olursunuz. egzoz normal bir sekilde geliyor yolcu ayakligina kadar ordan yukari cikiyor camurluk mesafesinde ve tekrar duz bir sekilde bitiyor yani egzoz cikisi yukari bakmiyor arkaya bakiyor ama camurluk seviyesinde
nizam bir ara tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
Tanışma başlığı link: http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
tarif ettiğin eksozu anladım bir ismi varmı bende bilmiyorum özel eksoz maliyetleri çok yüksek istanbulda bu işi profesyonel istediğin her modeli yapıp gönderecek firma linkini aşağı yapıştırıyorum ama en az 700-800 tl çeker
http://www.ercanmotorcycle.com/motosiklet.html
Ten0baY
14.July.2013, 02:56
malesef elimde sadece motor sahibinin adi soyadi kaldi :D resim bile yok artik verdiginiz link isime yaricak sanirim bu isi yapan bursada cememircustom varmis yarin onlarlada irtibata gecicem. birde son sorum var elimdeki 2012 model soyah kasa boyle aldim cunki balansor dediler titresim 135 km bile rahatsiz etmiyor 2011 modellerde 110 km bile gidemessiniz deniyor ben motorumu yeni aldim biraz titresim var ama tabi 130km hiz yapmadim dusuk vitesde yuksek dewir rolantede yuksek dewir diyelim hani. motor 5000 km civarinda uzerinde ki motoru alip 350 cc V motor attircam kesin attircam :) siz bu motor konusunda ne dusunuyosunuz kup motoru kullanip V motormu bindirim en kisa zamanda yapmam nazil olur
malesef elimde sadece motor sahibinin adi soyadi kaldi :D resim bile yok artik verdiginiz link isime yaricak sanirim bu isi yapan bursada cememircustom varmis yarin onlarlada irtibata gecicem. birde son sorum var elimdeki 2012 model soyah kasa boyle aldim cunki balansor dediler titresim 135 km bile rahatsiz etmiyor 2011 modellerde 110 km bile gidemessiniz deniyor ben motorumu yeni aldim biraz titresim var ama tabi 130km hiz yapmadim dusuk vitesde yuksek dewir rolantede yuksek dewir diyelim hani. motor 5000 km civarinda uzerinde ki motoru alip 350 cc V motor attircam kesin attircam :) siz bu motor konusunda ne dusunuyosunuz kup motoru kullanip V motormu bindirim en kisa zamanda yapmam nazil olur
2011 ve sonrası modellerde motor bloğu siyah renklidir ve balansörlü revize edilmiş motora sahiptir titreşim yoktur 2011 altı modellerde blansör yoktur az biraz 90 dan sonra titreşim olur
V makina takmak hepimizin istediği bir şey ama uyacak motoru bulmak ve işlemi başaracak ustayı bulmanın yanında ruhsata işletemiyorsun kaçak kullanmak gerekiyor yaparsan bol resim çek bizlerle paylaş bu konuda çok takipçi var kolay gelsin 8)
cihan54
14.July.2013, 03:10
Sahurcular sizi :mrgreen:
Sahurcular sizi :mrgreen:
az kaldı birdenbire yiyip yatalım bari :mrgreen:
Ten0baY
14.July.2013, 03:16
zhongshen 250 cc v motor sifir olarak burda camgoz motorda var kendileri rr de satiyor ve servisligide var kendileriye konhstum ve burda beyaz motor var kendileri custom crusher yapiyorlar kendileriyle gorustum onlar takicaklarini soylediler ruhsat iside kesinlikle oluyor hic bir zorlugu yok ben 1 yildir bunun uzeride calisiyordum hersey planlandi yapicaktim fakat balansor olayini duyunca son anda temiz 2011 modelden vazgectim 2012 aldim eger titresim yoksa uzerinde küp motoru oldurcem sanirim sonra V motoru aticam ustune cunki allahin izniyle o beni oldurcek :D
zhongshen 250 cc v motor sifir olarak burda camgoz motorda var kendileri rr de satiyor ve servisligide var kendileriye konhstum ve burda beyaz motor var kendileri custom crusher yapiyorlar kendileriyle gorustum onlar takicaklarini soylediler ruhsat iside kesinlikle oluyor hic bir zorlugu yok ben 1 yildir bunun uzeride calisiyordum hersey planlandi yapicaktim fakat balansor olayini duyunca son anda temiz 2011 modelden vazgectim 2012 aldim eger titresim yoksa uzerinde küp motoru oldurcem sanirim sonra V motoru aticam ustune cunki allahin izniyle o beni oldurcek :D
Maşallah iyi araştırma yapmış birçok sıkıntıyı çözmüşsün o makinayı biliyorum bizimkinden çokta kaliteli değil ve bizimkiyle aynı 250 cc değiştirmeye ve masrafa sadece V motor olsun diye değmez bu işe girersen en az 600 cc bir makina takmak daha mantıklı olur 8)
Ten0baY
14.July.2013, 03:26
1300 tl 250cc v motor bunu 350 cc ceviriyoruz dislilerle oynuyoruz 2 silindir ortasina hava filitresi koyuyoruz buda 2 veya 3 cc yukseltiyor 160 km titresimsiz hiz oluyor ve sifir tabiki :) 350 cc sifir spydr bugun 9000 tl siz 2011 model 5000 tl'ye spydr aliyosunuz 1300 tl motor 180 tl egsozu 100 tl 250 cc den 350 cevrim ve motor bindirmeyle ki torna iside olucak size 7000 tl ye maal oluyor ki daha 2000 tl cebimizde ve satarkende cok fazla zarar etmessiniz :D
1300 tl 250cc v motor bunu 350 cc ceviriyoruz dislilerle oynuyoruz 2 silindir ortasina hava filitresi koyuyoruz buda 2 veya 3 cc yukseltiyor 160 km titresimsiz hiz oluyor ve sifir tabiki :) 350 cc sifir spydr bugun 9000 tl siz 2011 model 5000 tl'ye spydr aliyosunuz 1300 tl motor 180 tl egsozu 100 tl 250 cc den 350 cevrim ve motor bindirmeyle ki torna iside olucak size 7000 tl ye maal oluyor ki daha 2000 tl cebimizde ve satarkende cok fazla zarar etmessiniz :D
aynı işlemleri RR motorada yapabilirsin ayrıca cc yükseltmeyi 100 tl ye yapıyorlarsa süper uygun bir fiyat burda motoru dağıtma işçiliğne 250 tl alıyorlar 8)
Ten0baY
14.July.2013, 03:34
600 cc lik bir makinanin bana ne faydasi olucak. ben hiz istiyorum 160 km aliyorum guc deseniz tek kisi seyahat edicem icin 350 cc bana yeticektir ki ses te ayni orjinaj regal sesiyle V motor egzoz sesindede fark var ki bu iyi anlamda bir ses. ve ben burda gercekten isi bilenlerle calisiyorum
Ten0baY
14.July.2013, 03:36
ama V motorun durusu yeter gorselligi yeter
cihan54
15.July.2013, 09:08
Günaydınlar ailem.. :happy: herkese mutlu sağlıklı bir hafta dilerim...
Erkan 28
15.July.2013, 09:30
Günaydınlar Kardeşlerim, Abilerim :mrgreen::mrgreen: (bu sabah online geyik'i açan kardeşimize istinaden :mrgreen:) nasılsınız.
yeni bir hafta, yeni heyecanlar, yepyeni duygularla tüm güzellikler sizlerle olsun:cheesy::mrgreen::p:lol:nazar8)
cihan54
15.July.2013, 09:37
Günaydınlar Kardeşlerim, Abilerim :mrgreen::mrgreen: (bu sabah online geyik'i açan kardeşimize istinaden :mrgreen:) nasılsınız.
yeni bir hafta, yeni heyecanlar, yepyeni duygularla tüm güzellikler sizlerle olsun:cheesy::mrgreen::p:lol:nazar8)
Vayy vayy vayyy çantaya bak.. (Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş bro) 8)
O nasıl bir girizgahtır öyle.. :+1:
Ne diycem. Müvekkili tut kolundan getir artık şuraya beya.. Yoksa ben arıycam adamı bozcam kötü olan ben olcam. Ondan sonra "Cihan sen niye böyle oldun booolluuuum." diyenler oluyo :-1:
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALAR nazar
Günaydınlar Celil abicim sana da hayırlı haftalar.
Hayırlı sabahlar ola efenim 8)
eralp_goksu
15.July.2013, 12:36
Gunaydin gencler :mrgreen:
ozguralic
15.July.2013, 13:24
Gunaydin gencler :mrgreen:
günaydın moruk :mrgreen:
eralp_goksu
15.July.2013, 13:29
günaydın moruk :mrgreen:
:p aldigim en guzel gunaydin mesaji :mrgreen:
cihan54
15.July.2013, 13:31
Özgürüm adamın vücudundaki bilimum kılları ağırdı ders çalışmaktan beyaa.. Yaşlılık zor zenaat :ntr:
Erkan 28
15.July.2013, 15:23
Vayy vayy vayyy çantaya bak.. (Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş bro) 8)
O nasıl bir girizgahtır öyle.. :+1:
Ne diycem. Müvekkili tut kolundan getir artık şuraya beya.. Yoksa ben arıycam adamı bozcam kötü olan ben olcam. Ondan sonra "Cihan sen niye böyle oldun booolluuuum." diyenler oluyo :-1:
Bugun yarın gelir müvekkilimiz ama 1 dersi kaldığı için yine girmeyebilir foruma kendini 27 temmuza sakla orda patlarsın :mrgreen:
:p aldigim en guzel gunaydin mesaji :mrgreen:
Canım benim ya :mrgreen::mrgreen: eralpime çocuk çocuk çocuk diye diye sakılmış çocuklukdan, yaşlanmayı istiyor:mrgreen: yazıkkkk :D
cihan54
15.July.2013, 15:29
buradaki konuyu kirletmeyelim geyiğe gel :mrgreen: son 3 mesajıda siliver sana zahmet :mrgreen:
hahahah aleyhinde delil olarak kullanıcam o 3 mesajı. bak ben sana demiştim diycem..
(Müvekkilin hala tek dersi mi varmış. Bitme di mi olm bunun sınavları. Bitti de Niğde'ye öyle gitti sanıyorum ben? :?)
Erkan 28
15.July.2013, 15:30
önemli bir ders değilmiş sınavı vermiş ama sonucunu bekliyordu galiba veremesse tekrar girecekti (yanlış hatırlamıyorsam )
cihan54
15.July.2013, 15:35
önemli bir ders değilmiş sınavı vermiş ama sonucunu bekliyordu galiba veremesse tekrar girecekti (yanlış hatırlamıyorsam )
Neççektin be Cevo
https://si0.twimg.com/profile_images/3506573962/ce248c69237deeef54b167b8893a0da6.jpeg
Erkan 28
15.July.2013, 15:46
Neççektin be Cevo
https://si0.twimg.com/profile_images/3506573962/ce248c69237deeef54b167b8893a0da6.jpeg
Müvekkilimiz Hayatta 3 şeyden çok çekiyor (kulakları çınlasın (kesin çınlıyordur) )
1- derslerden
2- GV650 den
3- Cihan 54 nickli üyemizden
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
15.July.2013, 15:56
Müvekkilimiz Hayatta 3 şeyden çok çekiyor (kulakları çınlasın (kesin çınlıyordur) )
1- derslerden
2- GV650 den
3- Cihan 54 nickli üyemizden
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sana Cihan'ın çektirdikleri neyse de, GV650'de her stop edişinde tekrar çalıştırmak için yediğin marş kömürleri buradan Niğde'ye yol olur be evladım, Neççektin be
Erkan 28
15.July.2013, 16:03
yok be olm o kadarda olmamıştır ankarayı yeni geçmiştir:mrgreen::mrgreen:
Bizim gençler nerde kimsecikler yok bugun :? :shock:
cihan54
15.July.2013, 16:10
yok be olm o kadarda olmamıştır ankarayı yeni geçmiştir:mrgreen::mrgreen:
Bizim gençler nerde kimsecikler yok bugun :? :shock:
Gençleeeer.. Sayın Celil Sayın Salih Sayın Atilla Sayın Alp Sayın..... Protokolü sayıyomuş gibi hissettim :p sayın valim sayın belediye başkanım sayın müdürüm sayın karıcım falan.. :mrgreen:
Erkan 28
15.July.2013, 16:15
artık işlere yoğunlaşmam lazım bugunluk bu kadar yeter CANCAĞIZIM :mrgreen: kal sağlıcaklanazar8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.