Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
RACER35
09.Mart.2013, 14:48
Şans faktörü diyelim :|
Yok yok öle bişi yok onun hocası benim8) cihan yangına körükle gidiyosun yine :cheesy:
cihan54
09.Mart.2013, 14:49
Sıfır makineyi yatırsaydı o zaman çekeceği vardı onun benden, dua etsin koruyucu meleği iş başında..
marlox
09.Mart.2013, 14:59
kanki bak arka teker varya
hanio arka tekerin üstünde iki adet sarı çizgi varya
hani o sarı çizgiler işte...
:D
neyse o çizgiler amatörlük çizgisiymiş
amatör sürücüler motoru gerektiği kadar yatırmayıp hep düz kullanırmış
profesyonel sürücülerde gerekli yatırmayı yaptıklarından çizgiler zamanla yok olurmuş
motoru kullanmaya başladığından itibaren o çizgiler yok olduğunda amatörlüğü atlatmışsın demekmiş
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Alıntı _____ Keith Coast
benim çizgiler şu anda sağdaki yok soldaki hafif görünüyor
demek ki sola dönüş tamam ama sağa dönüşlerde sıkıntım var halen :D
ama şu bir gerçek çok acemiyim ama amacıma ulaşıp gitmek istediğim yere kazasız belasız gitmekten ziyade başıma gelen türlü olumsuzluğa kafa tutup profesyonel gibi düşünebiliyorum uygulaması ise zamanla oturacak sanıyorum...
cihan54
09.Mart.2013, 15:11
Ne diyon olm :p
mrtckrt
09.Mart.2013, 15:14
Ortalık karışacak gibi :)
marlox
09.Mart.2013, 15:30
:D anlasan zaten fazer a binmezsin :D:D:D:D
cihan54
09.Mart.2013, 15:41
Gonuşma len :x
Biz yerlerin yaş olduğundan lastiklerin stock lastik olduğundan bahsediyoruz. sen lastiklerdeki yatırma çizgilerinden bahsediyosun :mrgreen:
marlox
09.Mart.2013, 15:52
işte bunu anlamıyorsun yatırmaya başlamışım sen halen acemilikten bahsediyorsun:D
cihan54
09.Mart.2013, 16:02
neyse.
ıslak havada motoru çıkarma. "özellikle güzergahında viraj ve rampa varsa" 8) Celil abiden bu konunun ayrıntılarını alabilirsin.. 8)
av. Cevdet Yılmaz
09.Mart.2013, 16:05
Engin dostum, gecmis olsun,aman dikkat islak zemin oldugu zaman x4 dikkat8)
Keyifli haftasonlari guzel ailemizin guzel insanlari:cheesy:
Özlemkayra
09.Mart.2013, 16:18
Ortalık baya karışmış, heralde benle sürüş yaptığınız zamasinir olursunuz...
ekinoks
10.Mart.2013, 02:22
Salağa yatalım salakla yatmayalım :)
mrtglc
10.Mart.2013, 03:51
ne içtiniz beaa :D
ağfndrdm
10.Mart.2013, 03:57
taze portakal suyu sıktım içtim ben murat malum bugun siz içmeyince bende sağlıklı takılıyorum:D
mrtglc
10.Mart.2013, 04:10
arada ir ara vermek lazım
arada ir ara vermek lazım
İçmediğimiz akşamda böyle oldu hoppalaaaaaa.....
Biz içmeyince ortalık fenaaaaaa olmuş beyaaaaaa.
Bundan sonra her haftasonu içelim biz.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
marlox
10.Mart.2013, 09:48
Günaydın RAPTOR RIDERS
İzmir de hava güzel sayılır
buluşmaya saylı saatler kaldı...
sezonu açıyoruz ;)
Günaydınlar herkese :)
istanbulda hava çok güzelll 8)
Emrehan
10.Mart.2013, 12:44
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
av. Cevdet Yılmaz
10.Mart.2013, 12:48
İzmir de hava güzel sayılır
buluşmaya saylı saatler kaldı...
sezonu açıyoruz ;)
Engin izmirin ilk bulusmasinda bol bol fotograf cekin,bekliyoruz8)
istanbulda hava çok güzelll 8)
Ahh havayi gordukce icim cizz ediyor nasil sattim ben demiratimi:cry:
Cumleten keyifli haftasonlari,huzurlu pazarlar :cheesy:
cihan54
10.Mart.2013, 13:58
Günaydınlar canım ailem.. Mutlu pazarlar dilerim. Hava güzel. Keyifli kazasız belasız sürün e mi :|
Emrehan
10.Mart.2013, 19:08
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer...
Gelsin bakiim çorbam. :p
cihan54
10.Mart.2013, 20:26
Nerden bilcem beklediğini. Belki sen de benim gibi şimdi geldin :p
Emrehan
10.Mart.2013, 20:43
Nerden bilcem beklediğini. Belki sen de benim gibi şimdi geldin :p
Beklediğimi bilsen çorba hazır yani? :p
Emrehan
10.Mart.2013, 20:46
15 dakkaya maç başlıyor; Tanis is off... :cheesy:
cihan54
10.Mart.2013, 20:58
Çorba köpeen ossun :p:cheesy::lol:
ağfndrdm
10.Mart.2013, 21:03
bugun temde motora veda ederken:D
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72307_472924762756298_1139508589_n.jpg
cihan54
10.Mart.2013, 21:13
Bu kardeşiniz de gezdi ki bugün.. Huh... :oky:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300301_317501925019435_2111667655_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578284_317501911686103_933490011_n.jpg
Emrehan
10.Mart.2013, 21:30
Iyyy... Nasıl takarsın o vizörü çizik kaskı Cihan? :p :p :p
cihan54
10.Mart.2013, 21:36
Takmıyorum... :?
Yani kafaya takmıyorum... :?
Yani çiziği kafaya takmıyorum :? :p
(takmamaya çalışıyorum diyelim, hatırlatmasan olmuyo di mi)
marlox
10.Mart.2013, 21:42
Selamlar olsun millet harika bir İzmir buluşmasının ardından eve kazasız belasız günü bitirdik...
çok keyif aldık çok konuştuk dertleştik ilk buluşma ve ilk tanışma olmasına rağmen ortamımız oldukça sıcak ve samimiydi...
bizleri bodrumdan görmeye gelen Alp hocama başta olmak üzere bugün buluşup beraber sürdüğümüz bütün dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilir ve bir daha ki toplantıyı bu güzel aile bir arada oldukça iple çekerim :D
en kötü günümüz böyle olsun...
( fotoğraflar en kısa sürede 10 mart İzmir buluşması başlığı altında yayımlanacaktır )
Selamlar olsun millet harika bir İzmir buluşmasının ardından eve kazasız belasız günü bitirdik...
çok keyif aldık çok konuştuk dertleştik ilk buluşma ve ilk tanışma olmasına rağmen ortamımız oldukça sıcak ve samimiydi...
bizleri bodrumdan görmeye gelen Alp hocama başta olmak üzere bugün buluşup beraber sürdüğümüz bütün dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilir ve bir daha ki toplantıyı bu güzel aile bir arada oldukça iple çekerim :D
en kötü günümüz böyle olsun...
( fotoğraflar en kısa sürede 10 mart İzmir buluşması başlığı altında yayımlanacaktır )
maşallah siftahı yaptınız devamıda gelir artık başta engin tüm izmirli dostlerımza bu oluşumdaki katkılarından dolayı teşekkür ederim nazar8)
av. Cevdet Yılmaz
10.Mart.2013, 22:42
abi kac yapiyor bu diyenlere tokat gbi cevap:cheesy:,aman agam genclere kotu ornek olma,ibre okunmuyor ama 80-90 dir o ibrenin dayandigi:cheesy:
Var var pasamizin baliklari goturdugunden,bizede nispetin kralini yaptigindan haberimiz var:cheesy:
Kardesim o cizik ne olmus,buyumus mu o biraz daha:(:):)
cihan54
10.Mart.2013, 22:46
Müvekkilim cbf600'ün hayrına bu konuya istersen pek dalma :p
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72307_472924762756298_1139508589_n.jpg
kesin bu resmi internetten alıp yapıştırmıştır ağa hayatında o sürate çıkmadı :mrgreen:
cihan da pek karizmatik çıkmış beee nazar8)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300301_317501925019435_2111667655_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578284_317501911686103_933490011_n.jpg
ağfndrdm
10.Mart.2013, 22:55
kesin bu resmi internetten alıp yapıştırmıştır ağa hayatında o sürate çıkmadı :mrgreen:
sahidim var 8)
birde mobese kamerasından geçtim ,hayırlısı artık
cihan54
10.Mart.2013, 22:55
Sizin fotolarınızdan sonra ben sönük kaldım .. [smilie=greencolorz:
sahidim var 8)
birde mobese kamerasından geçtim ,hayırlısı artık
yemezler :mrgreen:
ağfndrdm
10.Mart.2013, 23:15
bir kartepe sendromu olursa önümüzdeki günlerde varaderoyla dahi iyisini görürsün,yada doğrusu göremessin:p
bir kartepe sendromu olursa önümüzdeki günlerde varaderoyla dahi iyisini görürsün,yada doğrusu göremessin:p
kih kih senin yarından sonra kartepeye gelicek motorun bile yok :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
mrtckrt
11.Mart.2013, 08:55
Günaydın Rr ailesi bugün tükkanı ben açayım dedim :)
20 günlük uzun. İstirahati yiyip bugün işe başlıyorum ..... :(
Ve geleneksel kural yine bozulmadı : "tatil ne kadar uzun olursa olsun biter ve YETMEZ ..."
Herkese iyi haftalar...........
marlox
11.Mart.2013, 09:57
Günaydın RAPTOR RIDERS...
RACER35
11.Mart.2013, 10:05
Güzel bir hafta sonunun ardından, Günaydın RR ailesi...:D
cihan54
11.Mart.2013, 10:14
Herkese keyifli huzurlu hayırlı güzel bir hafta ve sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Günaydınlar ailem :)
marlox
11.Mart.2013, 10:18
vay kankacım gelmiş napıon cihanım dün kulağını çok çınlattım yaaa :D
Erkan 28
11.Mart.2013, 10:18
Günaydın Regal Raptor Ailesi:cheesy::cheesy:
yeni bir hafta, yeni bir iş günü herkese hayırlı işler.:cheesy:nazar:lol::mrgreen:
cihan54
11.Mart.2013, 10:20
vay kankacım gelmiş napıon cihanım dün kulağını çok çınlattım yaaa :D
Konuşma olm benle, küstüm ben sana.. fotoları sıcağı sıcağına paylaşman gerekiyodu. Nie başkalarında bırakıyosun :x
iyi beyaaa ne olsun takılıp gidiyoz bi hafta daha başladı :cheesy: dün de oğluşuma kavuştum 3 haftadan sonra :happy:
marlox
11.Mart.2013, 10:49
valla sabah sabah bulaşırım bak sana :D adam prof makina ile gelmiş onun yanında başka makina çıkarmı yerinden :D:D:D:D
cihan54
11.Mart.2013, 11:01
Sarsan kaç yazar nan :x (Ortam nie bu kadar sessiz :? ürkütüyo insanı bu sessizlik..)
Özlemkayra
11.Mart.2013, 11:18
Günaydın arkadaşlarr..
Erkan 28
11.Mart.2013, 11:58
sabah sabah bi durun lennn, illaki takışacaksınız dimi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
11.Mart.2013, 12:00
sabah sabah bi durun lennn, illaki takışacaksınız dimi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Maksat uykum açılsın :mrgreen:
marlox
11.Mart.2013, 12:05
hayır maksat millet karışsın ortam canlansın demi kanka :D:D:D
fake kavga bunlar :D:D:D
cihan olum sen tam fake sin haaa :D:D:D
fake chopercı :D:D pis fazer cı :D:D:D:D
Özlemkayra
11.Mart.2013, 12:06
hayır maksat millet karışsın ortam canlansın demi kanka :D:D:D
fake kavga bunlar :D:D:D
cihan olum sen tam fake sin haaa :D:D:D
fake chopercı :D:D pis fazer cı :D:D:D:D
Bu lafın altında kalınmamalı bence... :?
cihan54
11.Mart.2013, 12:16
Vaay izmir gümbür gümbür atakta. :p
Bütün izmir toplansanız ne yazar, Sakaryalıyız biz :x
Şehirlerarası arbede çıkıyomuş. :p
Şu pis fazercı adını kim çıkardıysa çok temiz duygular besliyorum ona karşı.. Bi kere nie pis.. :? Bi de tek Fazer kullanan ben değilim, 3 Fazer kullanıcısı daha var sitede.. :|
marlox
11.Mart.2013, 12:24
3 fazer mı hani ???
sakaryalı mı nerde ???
pis fazercıyı çıkartanın ağzına sağlık!!!
izmiri küçümseme :!!!!
:D:D:D:D:D:D
cihan sizin sakaryanın bütün nüfusu motora binse
izmirdeki motorcu sayısına ulaşamaz :D:D:D:D:D
cihan54
11.Mart.2013, 12:25
3 fazer mı hani ???
sakaryalı mı nerde ???
pis fazercıyı çıkartanın ağzına sağlık!!!
izmiri küçümseme :!!!!
:D:D:D:D:D:D
cihan sizin sakaryanın bütün nüfusu motora binse
izmirdeki motorcu sayısına ulaşamaz :D:D:D:D:D
Yavaş :mrgreen:
marlox
11.Mart.2013, 12:29
şaka maka bir yana gerçekten izmir de motorsiklet olarak çok büyük bir potansiyel var...
cihan54
11.Mart.2013, 12:33
Büyük şehirlerde vardır tabi.. Ama İzmir biraz kendini soyutlamış gibi duruyo..
Günaydınnlar iyi haftalarr raptor rıders 8)
marlox
11.Mart.2013, 12:37
izmirdeki sadece pizzacı çocukları göndersek sakaryaya sizin ortayı yakarlar :D :D
günaydın patron naber..
bana söyleyene bakın hele.Zıpır Ağa Apaçi Ağa.
Rahat duramaz kiiiiiiiiiiiiii:mrgreen::mrgreen:
Özlemkayra
11.Mart.2013, 13:02
izmirdeki sadece pizzacı çocukları göndersek sakaryaya sizin ortayı yakarlar :D :D
günaydın patron naber..
Ben Cihana zamanında demiştim, sen gelde buraya bi kapışma olsun arkadaşlarla dedim de gelmiyor kendisi... Engin sende çağırdın bak gelmedi... Neden acaba???
cihan54
11.Mart.2013, 13:09
Korkuyo korkuyo :mrgreen: Gelicem de havalar açsın asfalt ısınsın diyorum. Lastikler asfalta daha iyi tutunur hani :p
RACER35
11.Mart.2013, 13:09
Ben Cihana zamanında demiştim, sen gelde buraya bi kapışma olsun arkadaşlarla dedim de gelmiyor kendisi... Engin sende çağırdın bak gelmedi... Neden acaba???
alahallaaaaa neden acabaaaaa merak ettim bak bende :p
RACER35
11.Mart.2013, 13:10
Korkuyo korkuyo :mrgreen: Gelicem de havalar açsın asfalt ısınsın diyorum. Lastikler asfalta daha iyi tutunur hani :p
lastikler sakız galiba :) çivileri taplayıp gelme yolda :mrgreen:
marlox
11.Mart.2013, 13:11
gelmez tabi gelse ben ona plaket yaptıracaktım :D en pis fazercı plaketi :D:D:D::D:D
cihan54
11.Mart.2013, 13:12
Yok. Lastikler yumuşak hamur performans lastiği olunca :mrgreen::mrgreen:
Gelcem de önce bi Tekirdağ çıkarmam lazım aradan. Malum, asker ziyaret bekler..
marlox
11.Mart.2013, 13:17
cihan şu festival programını bi paylaşırmısın ona uygun bi gezi palnlayalım artık havalar ısınıyor
Özlemkayra
11.Mart.2013, 13:20
cihan şu festival programını bi paylaşırmısın ona uygun bi gezi palnlayalım artık havalar ısınıyor
Sayısaldan para çıksın bütün Festival masrafları bendennn... Cihan o zaman sana daha uygun lastikler alırız böylece gelmek için bahanen kalmaz...
i
günaydın patron naber..
iyidir engin sağol 8)
cihan54
11.Mart.2013, 13:22
Nası yani yavru? Festivallere göre uygun gezi derken?
Sayısaldan para çıksın bütün Festival masrafları bendennn... Cihan o zaman sana daha uygun lastikler alırız böylece gelmek için bahanen kalmaz...
hehehe. Yok yani iyi lastik var zaten.. Daha iyisi daha yumuşak hamur olur. Zaten bi dahaki alacağım lastik de o olacak. 8)
hadi forum hep birlikte dua ediyoruz özleme sayısal çıksın 8)
RACER35
11.Mart.2013, 13:23
enginim dünkü düzensizlik problemini çözmek için,birkaç toplu sürüş yapıp herkesi tecrübe sahibi yapmamız gerekir yoksa sonumuz kötü olur.
cihan54
11.Mart.2013, 13:25
dünkü düzensizlik problemi
Hayırdır nasıl bir düzensizlik bu?
marlox
11.Mart.2013, 13:25
yani festival varken gezi düzenlemeyelim diye...
şimdilik
sasalı doğal parkı gezisi 25 km
çeşme gezisi 80 km
gümüldür mangal sefası 60 km
marmaris 300 km
bodrum 250 km
bunları planlıyorum o yüzden tarihleri bilmem işime yarayacak ki çakışmasın
marlox
11.Mart.2013, 13:26
sayısaldan para çıkarsa bence cihana bi spyder alalım da benden kurtulsun ;:D
RACER35
11.Mart.2013, 13:28
Hayırdır nasıl bir düzensizlik bu?
geride yavaş kalmalar, ana yol üzerinde beklemeler,çok yavaş şekilde trafiği felç etme,benzin bitimi,geri dönüşler.... vs :mrgreen:
bunları arkadaşlar tecrübe ederek öğrenecek ama dreksiyonu çok zayıf olan arkadaşlarımız war önce bir egitim şart olduğunu düşünüyorum...8)
marlox
11.Mart.2013, 13:32
hacım bunu dünde konuştuk aramızda er5 makinası olanlar vardı biz onlara ayak uydurmucaz grupta en yavaş sürene ayak uydurulmalı TABİ TRAFİĞİ KASMADAN
benzini biten arkadaşa birşey diyemeyiz adamın depo yedekte kalmış
önemli olan orada tedbirli bir şekilde grubu tekrar toplayıp geride kimseyi bırakmamaktı bunu da başardık
ama dediğin gibi toplu sürüşte arayı açmalar ve araya başka araçların girmesine olanak veren haraketler olmamalıydı... ben en arkadan geldim hep devamlı gözlemledim sen önden gidiyordun bu durumda benim kadar gözlemlemiş olabileceğini sanmıyorum :D
normalde er5 in en arkadan toplaması gerkirdi
grup liderinin de gruba hakim şekilde ilerlemesi ama siz ne yaptınız adamın benzini bitti teeeeeeeeee nerde durdunuz :D bunlar da senin yanlışların :D
cihan54
11.Mart.2013, 13:35
yani festival varken gezi düzenlemeyelim diye...
şimdilik
sasalı doğal parkı gezisi 25 km
çeşme gezisi 80 km
gümüldür mangal sefası 60 km
marmaris 300 km
bodrum 250 km
bunları planlıyorum o yüzden tarihleri bilmem işime yarayacak ki çakışmasın
Anladım. Ama henüz tüm tarihler açıklanmadı. Size en yakın açıklanan festivaller balıkesir sındırgı, kuşadası, didim özeladamlar
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527949_10151444265574320_1826849578_n.jpg
Bunların hangilerine kimler katılır o da belli olmaz henüz. Diğer festlerin de açıklanması bu konuda önemli.. 8)
sayısaldan para çıkarsa bence cihana bi spyder alalım da benden kurtulsun ;:D
350 airbrush'lı olursa sevinirim :mrgreen:
geride yavaş kalmalar, ana yol üzerinde beklemeler,çok yavaş şekilde trafiği felç etme,benzin bitimi,geri dönüşler.... vs :mrgreen:
bunları arkadaşlar tecrübe ederek öğrenecek ama dreksiyonu çok zayıf olan arkadaşlarımız war önce bir egitim şart olduğunu düşünüyorum...8)
Hmm.. Bunların büyük çoğunluğu birlikte sürüşler yapılarak aşılacak şeyler. Bir de yola çıkmadan önce ufak brifinglerle çözülecektir.. :|
RACER35
11.Mart.2013, 13:39
hacım bunu dünde konuştuk aramızda er5 makinası olanlar vardı biz onlara ayak uydurmucaz grupta en yavaş sürene ayak uydurulmalı TABİ TRAFİĞİ KASMADAN
benzini biten arkadaşa birşey diyemeyiz adamın depo yedekte kalmış
önemli olan orada tedbirli bir şekilde grubu tekrar toplayıp geride kimseyi bırakmamaktı bunu da başardık
ama dediğin gibi toplu sürüşte arayı açmalar ve araya başka araçların girmesine olanak veren haraketler olmamalıydı... ben en arkadan geldim hep devamlı gözlemledim sen önden gidiyordun bu durumda benim kadar gözlemlemiş olabileceğini sanmıyorum :D
normalde er5 in en arkadan toplaması gerkirdi
grup liderinin de gruba hakim şekilde ilerlemesi ama siz ne yaptınız adamın benzini bitti teeeeeeeeee nerde durdunuz :D bunlar da senin yanlışların :D
şimdi kankam orası izmirin en işlek yolu durmak için en güvenli yeri seçmek gerekir senin gibi benzini bitti diye yardım için arkadaşının yanında duran 3-4 üyede sende tehlikedesin akan trafik ,
ve ben dönüp ona benzin alıp grubu tekrar toparlamam 10-15 dk sürdü sizin orada beklemeniz anlamsız, er5 gelince en seri içmizdeki mak. oydu zaten hızımız 60 km/h idi o adam en arkadan 40 la gelen üyelerin peşinden gelse mak. hararet yapardı 8)
dediğim gibi bi eğitim sürüşü şart boş yolda 8)
RACER35
11.Mart.2013, 13:42
Hmm.. Bunların büyük çoğunluğu birlikte sürüşler yapılarak aşılacak şeyler. Bir de yola çıkmadan önce ufak brifinglerle çözülecektir.. :|
cihan bi sonraki toplantıda bir ustaya bir acemi düşecek
yani denyimli olan her sürücü yanında bir acemiyi kollayıp onu düzene sokacak
askerdeki gibi herkesin bi badisi olacak :)
Özlemkayra
11.Mart.2013, 13:44
Bence grup sürüşü ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında en yakın zamanda toplandığımız vakit konuşalım derim, çünkü herkesin kendine ait fikri vardır ve bunları eğrisiyle doğrusuyla konuşup toplu sürüş nasıl olmalıdır ve neler yapılması gerekir en ince detayına kadar konuşmamız, öğrenmemiz gerekiyor...
RACER35
11.Mart.2013, 13:47
Bence grup sürüşü ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında en yakın zamanda toplandığımız vakit konuşalım derim, çünkü herkesin kendine ait fikri vardır ve bunları eğrisiyle doğrusuyla konuşup toplu sürüş nasıl olmalıdır ve neler yapılması gerekir en ince detayına kadar konuşmamız, öğrenmemiz gerekiyor...
özlem abla benimde deyinmek istediğim bu, bir boş arazide yada trafiğe kapalı yolda toplanıp hem konuşma hem uygulama şart8)
Özlemkayra
11.Mart.2013, 14:03
özlem abla benimde deyinmek istediğim bu, bir boş arazide yada trafiğe kapalı yolda toplanıp hem konuşma hem uygulama şart8)
Evet hepimiz hemfikiriz, o zaman uygun bir zamanda Engin buluşma ve eğitim için başlık açar ve hep beraber hem eğitimimizi alırız hemde uygulamalı bir sürüş yaparız... En kısa sürede olacağına inanıyorum çünkü bahar geliyor ve eğitimleri tamamlayarak yaza kadar hazır olmalıyız...
av. Cevdet Yılmaz
11.Mart.2013, 14:30
Bol getirili bir pazartesi olsun,basladigi gibi haftasonunu getirsinnazar8)
Buarada izmirin ilk bulusmasiydi bu,ufak duzensizlikler sevk kirmamali,en yakin bulusma da asilmaya calisip keyifli guzel dostluklara yol acilmali:cheesy:
Cihanim buarada konustugumuz ilan gozukmuyor,adam dedi ki fazercilar dolasiyor ilanimda,kaldirayim artik bu ilani:p:cheesy:
cihan54
11.Mart.2013, 15:06
Bol getirili bir pazartesi olsun,basladigi gibi haftasonunu getirsinnazar8)
Buarada izmirin ilk bulusmasiydi bu,ufak duzensizlikler sevk kirmamali,en yakin bulusma da asilmaya calisip keyifli guzel dostluklara yol acilmali:cheesy:
Cihanim buarada konustugumuz ilan gozukmuyor,adam dedi ki fazercilar dolasiyor ilanimda,kaldirayim artik bu ilani:p:cheesy:
Aynen 10500'lük çufçuflamış :mrgreen:
Sen yine beni dinle.. Sık kendini, silkelen. Bunu ciddi düşün.. 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orijinal-cbf-600-117337207/detay
ağfndrdm
11.Mart.2013, 15:10
Aynen 10500'lük çufçuflamış :mrgreen:
Sen yine beni dinle.. Sık kendini, silkelen. Bunu ciddi düşün.. 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orijinal-cbf-600-117337207/detay
Temize benziyor bu 12500 veryim bakalim. Ne kufuru edecek:D
cihan54
11.Mart.2013, 15:19
Temize benziyor bu 12500 veryim bakalim. Ne kufuru edecek:D
Müvekkilim mezarcılık yapsın ayakkabısını parlatsın bakarsın adam aşka gelir.. Bi de desin ki, "olm o kornanın ne işi var orda... "Behzat ç. gibi duruyo orda :?" desin.. :?
marlox
11.Mart.2013, 15:22
43 binde makina temizmidir sizce???
cihan54
11.Mart.2013, 15:23
90 binde de temiz makine gösteririm sana 8)
Ama 9 binde de ekmeği yenmiş haşatı çıkmış makine de gösteririm :|
ağfndrdm
11.Mart.2013, 15:26
43 binde makina temizmidir sizce???
Ne demek istiyon mudur :Dbende 38binde aldim 43 binde sattim adam gibi kullanlirsa 150bin km patca degusmeden yag yakmadan gider.
Cin malimi bunlar canim disli kirsin krank vursun8)
cihan54
11.Mart.2013, 15:27
Ne demek istiyon mudur :Dbende 38binde aldim 43 binde sattim adam gibi kullanlirsa 150bin km patca degusmeden yag yakmadan gider.
Cin malimi bunlar canim disli kirsin krank vursun8)
Ihhhh bu ağır oldu biraz.. :p
yok ben son kısımlarda katılmıyorum. Yaşasın çin malı :| iyi ki varsın çin :|
grup olarak en iyi olduğumuz zaman ben kendime iyi demek istiyorum :D
bilinçli moderatör ve şehir sorumlusu olmak böyle birşey :D:D:D::D
Kırılcan nan..
marlox
11.Mart.2013, 15:32
ne bileyim bro ben 43 binde araba bile bakmam da ondan dedim :D:D:D:D
cihan54
11.Mart.2013, 15:33
Ooo sen iyice kıl kuyrukmuşsun. seninle arkadaşlığımı gözden geçiricem :p
ağfndrdm
11.Mart.2013, 15:34
Ihhhh bu ağır oldu biraz.. :p
yok ben son kısımlarda katılmıyorum. Yaşasın çin malı :| iyi ki varsın çin :|
.
Iyi ara gazi cektin ama engin akillii cikti:cheesy:
Saolsun
marlox
11.Mart.2013, 15:42
pis fazer cı deyince kızıyor sonra :D pissin olum sen harbi pissin :D
aga sen bıyıkalrı kestinmi??? bak sana özendim bende bıyık bırakıyorum :D ama sakalla beraber benimki :D
soruyorlar hastanede memura top sakal yasak değilmi diye bende sakal yokki onların hepsi bıyık diyorum :D:D:D:D
ağfndrdm
11.Mart.2013, 16:14
pis fazer cı deyince kızıyor sonra :D pissin olum sen harbi pissin :D
aga sen bıyıkalrı kestinmi??? bak sana özendim bende bıyık bırakıyorum :D ama sakalla beraber benimki :D
soruyorlar hastanede memura top sakal yasak değilmi diye bende sakal yokki onların hepsi bıyık diyorum :D:D:D:D
Bizim biyigin boyu seninki kadar uzun degil.kendi halinde egleniyorlar abisi:(
DR.ALP
11.Mart.2013, 16:14
Müvekkilim mezarcılık yapsın ayakkabısını parlatsın bakarsın adam aşka gelir.. Bi de desin ki, "olm o kornanın ne işi var orda... "Behzat ç. gibi duruyo orda :?" desin.. :?
ilk takıldığımda o kırmızı korna oldu valla..düdük gibi durmuş..
DR.ALP
11.Mart.2013, 16:17
biladerde ybr125 mevcut..42000 de..yemin olsun daha alet değmedi..bizzati şahidimdir yani..temiz kullan temiz bak km önemli değil..
cihan54
11.Mart.2013, 16:25
Doktorum abim kalbimiz bir.. 8)
Özlemkayra
11.Mart.2013, 16:26
Siz burada bu kadar takışıyorken yanyana geldiğinizde neler yapacaksın merak ettim açıkçası...
cihan54
11.Mart.2013, 16:30
Dostluğumuzu perçinliyoruz burda. Ben izmire geldiğimde gül çiçek olcaz. :mrgreen:
Özlemkayra
11.Mart.2013, 16:31
Dostluğumuzu perçinliyoruz burda. Ben izmire geldiğimde gül çiçek olcaz. :mrgreen:
İnşallahhh...
av. Cevdet Yılmaz
11.Mart.2013, 16:36
Konustum simdi elemanla,temiz kazasiz yatmasiz bakimlari zamaninda yapildi gbi kliseler saydirdi,sonra top case yok,on balata vericem 13000 e son diyor ama ugrasmak lazim ki 12750-12800 e dusurmek icin:x,bir sonradan 100 lira civarina yaptirdigi on arka ledler saglam olmus,onu da alinca yaptirmak farz olur:mrgreen:
Birde sunu kestirdim gozume,bir yorum yapin km dusuk,temiz gbi,cantali ama ilan tarihi eski
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-siyah-temiz-cbf-600s-98378228/detay/
Aga sen bakma:p:p
cihan54
11.Mart.2013, 16:42
Konustum simdi elemanla,temiz kazasiz yatmasiz bakimlari zamaninda yapildi gbi kliseler saydirdi,sonra top case yok,on balata vericem 13000 e son diyor ama ugrasmak lazim ki 12750-12800 e dusurmek icin:x,bir sonradan 100 lira civarina yaptirdigi on arka ledler saglam olmus,onu da alinca yaptirmak farz olur:mrgreen:
Birde sunu kestirdim gozume,bir yorum yapin km dusuk,temiz gbi,cantali ama ilan tarihi eski
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-siyah-temiz-cbf-600s-98378228/detay/
Tankpedi güzelmiş :|
Valla bi bak bakalım naptı satıyor mu hala.. Temiz gibi görünüyo.. Egsoza yakın bi açıdan da çekse iyi olurmuş. egsoz görünmüyo..
ağfndrdm
11.Mart.2013, 16:50
Bakmadim haci
Ama begenmedim girmem bunla pazarliga .bide o dandik topcase fiyata dahil degil demis ya .bedava verse alinmaz.
Özlemkayra
11.Mart.2013, 17:04
Alakasız bir mevzudan bahsedeceğim... Lütfen bazı arkadaşlar özel msj kutularını kontrol edebilirler mi?
marlox
11.Mart.2013, 17:23
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden ne zaman görmeye gideceksiniz??? pazarlığı motor başında canlı parayı göstererek te yaparsınız ;)
Emrehan
11.Mart.2013, 19:47
İyyakşamlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Felaket bir gündü; yeni bakıyorum foruma. Neler yaptınız bakiim? Feyzırcı sorun çıkardı mı? :p
Özlemkayra
11.Mart.2013, 19:55
Forum sessiz...
ağfndrdm
11.Mart.2013, 19:59
Oyle oldu boyle oldu emrehan.hersek z raporuni kesti.
Kim benmi ben anahtarimi evde unuttum sokakta kaldim .biri geklir diye bekliyorum.
bugün herkes uslu :mrgreen:
cihan54
11.Mart.2013, 20:03
İyyakşamlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Felaket bir gündü; yeni bakıyorum foruma. Neler yaptınız bakiim? Feyzırcı sorun çıkardı mı? :p
Hadi hadddiiii.. Arada bi geldin oraya buraya baktın bakındın.. Dedim işte bilinçli moderatör dedim. Teftiş var, müfettiş başında.. Yine de forumdan uzak kalmıyo.. Heyt kardeşime bak benim :mrgreen: ama o sonraki; konuyu bana bağlayışın olmadı biliyo musun :mrgreen: iyi gidiyodun ama son anda sıvadın :mrgreen:
Asayiş berkemal :|
Emrehan
11.Mart.2013, 20:05
Oyle oldu boyle oldu emrehan.hersek z raporuni kesti.
Kim benmi ben anahtarimi evde unuttum sokakta kaldim .biri geklir diye bekliyorum.
Ağacım bize gel salça ekmek yeriz dicem ama uzaksın be. :p Neyse; illa ki biri gelir. 8) Böle aniden motor satmalar değiştirmeler falan; şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim satacağın da, alacağın da. Ama gitgide hızlanıyosun; nal toplatmada ihtisas yapıcan gibi geliyo ama hayırlısı bakalım. :p
Pîrim sen varken sesi çıkmıyo tabii kimsenin. :mrgreen:
Sen olmadığın zamanlarda o pis feyzırcı neler çektiriyo bize bi bilsen... :( Dimi Ağa? :mrgreen:
cihan54
11.Mart.2013, 20:07
Emrehan Demiröz.... Olmadı....
:mrgreen: o yağcı ve moral verici, kardeşçe sözlerimi geri alıyorum :mrgreen:
Emrehan
11.Mart.2013, 20:09
Emrehan Demiröz.... Olmadı....
:mrgreen: o yağcı ve moral verici, kardeşçe sözlerimi geri alıyorum :mrgreen:
Bak gördün mü Pîrim; nasıl da yaralayıcı konuşuyo... :(
Ama yine de kardeştir; atsan atılmaz, satsan satılmaz. Seviyom ben onu. :mrgreen:
ağfndrdm
11.Mart.2013, 20:10
Sabah engin cihanin gazina gelmedi ama ben senin gazina geldim emre han.
Evet ya karin agrisi gibi sorma:p sabah enginle beni nerdeyse tutusturuyordu
cihan54
11.Mart.2013, 20:27
Arkadaş, bir kişi de benim yanımda olmaz mı :? Tüm şehirler bir oldu, sakaryaya karşı bu alemde.. neyse .. ben tek de yeterim.. Sakaryalıyız nihayetinde.. :x
RACER35
11.Mart.2013, 20:31
Arkadaş, bir kişi de benim yanımda olmaz mı :? Tüm şehirler bir oldu, sakaryaya karşı bu alemde.. neyse .. ben tek de yeterim.. Sakaryalıyız nihayetinde.. :x
boşver be cihanım senin hızına yetişemez onlar en hızlı mak. sende ;)
cihan54
11.Mart.2013, 20:40
Yok ben olaya mantalitesie bakıyorum. Hepimiz motor sevdalısıyız. Kim hızlı kim daha çok silindirli falan önemi yok.. (nasılsa rakip yok :p)
RACER35
11.Mart.2013, 20:43
Yok ben olaya mantalitesie bakıyorum. Hepimiz motor sevdalısıyız. Kim hızlı kim daha çok silindirli falan önemi yok.. (nasılsa rakip yok :p)
bu iyiydi işte kendini rakip sananlar koca bi kayanın altında kaldılar yazamazlar artık :cheesy::mrgreen:
Emrehan
11.Mart.2013, 20:47
Kaya mı var ne var? :?
ağfndrdm
11.Mart.2013, 20:50
bu iyiydi işte kendini rakip sananlar koca bi kayanın altında kaldılar yazamazlar artık :cheesy::mrgreen:
Dostum biz hizli gitmeye degil guvenki ulasmaya inanlardaniz.
Mezheplerimiz farklı olsada8)
marlox
11.Mart.2013, 22:25
millet geldim ben nasılsınız neler oluyor burada bakiim :D
Özlemkayra
11.Mart.2013, 23:37
Pazartesi mahmurluğu herkes köşesine çekilmiş ya tv seyrediyor ya kitap okuyor yada ailesiyle zaman geçiriyor... diye umuyorum.
mrtckrt
11.Mart.2013, 23:43
Pazartesi mahmurluğu herkes köşesine çekilmiş ya tv seyrediyor ya kitap okuyor yada ailesiyle zaman geçiriyor... diye umuyorum.
Aslında haklısın "yalan dünya " ya takıldım ama onun da pek tadı yok bu hafta
Özlemkayra
12.Mart.2013, 00:00
Kuzen sen ne seyrediyorsun...
cihan54
12.Mart.2013, 00:41
Ben hocayı seyrettim.. Anlattı güzel güzel.. Huşu içindeyim çok şükür :|
Yeni geldim eve.. Bakındım şöyle bi, ailem neler yazmış.. Ama Emrehanım hala gelmemiş.. (Emre hanım kim la :?) Engin. Hani kuşlar ağaçlar binbir renkli fotoğraflar... :dil:
ağfndrdm
12.Mart.2013, 01:54
beyler ilk festival için yerlerimizi ayırıyorum lem . geç gelen dışarda kalır
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/409756_384390401609735_1973635431_n.jpg
cihan54
12.Mart.2013, 01:59
Ooo Sakarya :mrgreen:
mrtglc
12.Mart.2013, 02:01
Hangisi ilk gideceğimiz festival
ağfndrdm
12.Mart.2013, 02:02
Ooo Sakarya :mrgreen:
güzeldi be,kene sıçraması hariç
bundan kelli hergün bu saatlere muteakip festivalleri özendirici fotolar paylaşacağım
görev bilinci mode on
marlox
12.Mart.2013, 09:24
Günaydın millet sabahın köründe açtım pc yi fotoları görebilme umudu ile ama siyah inci yüklememiş ah be güneykan yaktın beni :D:D:D:D
cihan54
12.Mart.2013, 09:38
Günaydınlar ailem. Henüz servisteyim, işe daha gelmedim. Dayanamadım Napim.
Murat, ilk festival didim özel adamlar. Ikinci festival kuşadası fest. Kimler hangisine gider bilmiyorum. Ben en azından birine gidicem kısmetse...
Ağa, biz de iç geçire gecire bakarız fotolara artık..
Engin......... :x
marlox
12.Mart.2013, 10:21
kuşadasına da aydına da gidiyorum ben buyrun gelin :D
hatta RR izmir olarak gidebiliriz
cihan54
12.Mart.2013, 10:24
E olması da lazım zaten. dibinizdeki festivallere katılmazsanız ayıp zaten :mrgreen:
Şimdiden ekipte kamp malzemelerini tamamlayın, noksan kalmasın 8)
RACER35
12.Mart.2013, 10:27
Günaydııınnnnnnnn millet :)
marlox
12.Mart.2013, 10:28
benim kamp malzemem hazır :D bir buluşmada planı yapar kampımızı kurarız...
cihan54
12.Mart.2013, 10:30
Kamp kurmak için fest'leri beklemene de gerek yok :|
marlox
12.Mart.2013, 10:33
yavru havalar burada dansöz gibi dün denize girilirdi şu anda şemsiye açılır desem anlarsın demi beni :D
cihan54
12.Mart.2013, 10:37
Yok yavru, şimdi demiyorum zaten :| havalar açtığında sezonu gördüğünde çeşmeydi kuşadasıydı falan filan bi taraflara atarsın ekibi hafta sonları.. Birlikteliği pekiştirir, sayıyı arttırır.. 8)
Bu arada bi de sana 380 km uzaklıkta olacağını düşündüğüm bi yer de var ortak bir haftasonu kamp buluşması.. Devrik bi cümle oldu ama anla işte.. Henüz kesin değil, çalışmalar sürüyo. Gelebilir misin 380km mesafeye..
mrtglc
12.Mart.2013, 10:41
İlk festivaller uzakmış gün için değmez okadar yola. bu arada elektro gitar ve amfimi satıyorum :D arkadaşınız olur arkadaşınızın arkadaşı olur kulağınız delik olsun yani. bu fiyat sizler için geçerli değil tabi.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-jd-elektro-gtitar-plus-marshall-mg15cdr-elektro-gitar-amfisi-117923903/detay
cihan54
12.Mart.2013, 10:43
İlk festivaller uzakmış gün için değmez okadar yola. bu arada elektro gitar ve amfimi satıyorum :D arkadaşınız olur arkadaşınızın arkadaşı olur kulağınız delik olsun yani. bu fiyat sizler için geçerli değil tabi.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-jd-elektro-gtitar-plus-marshall-mg15cdr-elektro-gitar-amfisi-117923903/detay
Bize 700tl di mi :mrgreen:
Emrehan
12.Mart.2013, 10:54
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
cihan54
12.Mart.2013, 10:55
Geldin mi ciğerparem..
mrtglc
12.Mart.2013, 10:57
size 750 tl :D
Emrehan
12.Mart.2013, 10:57
Geldin mi ciğerparem..
Geldim kardeşcağızım. :) Mesaiye 3 dakka var; bi daha ne zaman uğrayabilirim bilmiyorum. :|
cihan54
12.Mart.2013, 11:01
Geldim kardeşcağızım. :) Mesaiye 3 dakka var; bi daha ne zaman uğrayabilirim bilmiyorum. :|
Hadi Allah kolaylık versin. Müfettişe selamımı söyle, akıllı olsun.
marlox
12.Mart.2013, 11:05
Yok yavru, şimdi demiyorum zaten :| havalar açtığında sezonu gördüğünde çeşmeydi kuşadasıydı falan filan bi taraflara atarsın ekibi hafta sonları.. Birlikteliği pekiştirir, sayıyı arttırır.. 8)
Bu arada bi de sana 380 km uzaklıkta olacağını düşündüğüm bi yer de var ortak bir haftasonu kamp buluşması.. Devrik bi cümle oldu ama anla işte.. Henüz kesin değil, çalışmalar sürüyo. Gelebilir misin 380km mesafeye..
ben gelirim diye düşünüyorum neden gelmeyeyim neden olmasın :D
ama biraz daha kısa mesafe olursa daha iyi olur bence... 250 falan ;)
hayırlı satışlar murat amfi kaç watt??? birde gitarı biraz tanırıtmısın manyetikler ne marka orjinalmi yoksa sen sonradan ek yaptınmı tonlar sertmi yoksa slave mi ?
günaydın yavrum hiç sesiniz çıkmıyor ankara ekibi olarak sizden de bir buluşma bekliyoruz...
cihan54
12.Mart.2013, 11:08
250 olur mu bilmiyorum ama zor. Şu anda bir yer var düşündüğümüz. Hoş bir yer. oraya mesafen 380 km hesaplarıma göre.. Bursada bir yer..
mrtglc
12.Mart.2013, 11:17
Amfi 15w. gitarın manyetikleri orjinal. klavye gül ağacında. tuşesi çok rahat. manyetiklere dokunmadım herşeyi ile orjin. yumuşak tonlu. ben soft tonlardan hoşlandığım için şu an üzerinde 10 numara tel var.
DR.ALP
12.Mart.2013, 11:18
günaydın gençliknazarnazar.
Engin bi daha gelmiyom yanınıza..sadece fotoğraf değildi yüklenecek olan;bir gönül buluşması bir heyecan fırtınası,gözlerden akan yaşlarımızdı birbirimizin kalbine..............falan filan..madem bölge sorumlusu sensin disiplini sağla kardeşim:evil:..
1130 da ordayım..hafıza kartını verin..1430da resimler forumda..:?:cry:
güneykanın acil işi olabilir..gidersin alırsın aleti sen halledersin...di mi Cihan:mrgreen:
mrtglc
12.Mart.2013, 11:19
voovv çok sert :D
cihan54
12.Mart.2013, 11:21
günaydın gençliknazarnazar.
Engin bi daha gelmiyom yanınıza..sadece fotoğraf değildi yüklenecek olan;bir gönül buluşması bir heyecan fırtınası,gözlerden akan yaşlarımızdı birbirimizin kalbine..............falan filan..madem bölge sorumlusu sensin disiplini sağla kardeşim:evil:..
1130 da ordayım..hafıza kartını verin..1430da resimler forumda..:?:cry:
güneykanın acil işi olabilir..gidersin alırsın aleti sen halledersin...di mi Cihan:mrgreen:
Ağzından bal damlıyo abim. Nerdeyse ben adamdan fotoları isteyip yükliycem yemin ediyorum.. Olm bu işin raconu böyle. Buluşma henüz sıcakken fotolar yüklenirki olayın sıcaklığıyla yorumlar yapılsın eleştiriler fikirler sunulsun. Ama şimdi olay soğudu ve fotoları koyduğunuzda sadece, "Güzel fotolar","Güzel bigün olmuş","Nice buluşmalara" gibi klişe yorumlarla gri renkte süslenecek ve geçiştirilecek..
Olayın sıcaklığı ile yükleyebilseydiniz yorumlar rengarek olurdu, fotoğraflara yapılan yorumlar, anı yaşatır cinsten ve sıcak sohbeti samimiyeti arttıracak cinsten olurdu.. Neyse tecrübe olsun artık.. 8)
RACER35
12.Mart.2013, 11:24
ozaman şöyle yapıyoruz bu işe izmirde gönül verecek birine bu sorumluluğu verelim benim telefonum var bende alp abinin çektiği gibi çekip koyarım o bile yetiyor sonuçta fotoğraf mak. şart deil 8)
RACER35
12.Mart.2013, 11:25
aaaa bu arada yeni farkettim bana bir yıldız gelmiş :mrgreen:
marlox
12.Mart.2013, 11:31
sen böyle girişken ol sana daha ben çok yıldız vercem D:D:D:D
tamam beko bundan sonra fotolar sende :D
bu arada güneykan ile buca da buluşu al şu fotolarıda koy allah rızası için yaa zan altında ben kalıyorum :D
DR.ALP
12.Mart.2013, 11:32
voovv çok sert :D
abilik sertliği8)...dilimize vurmuş ama kalbimiz pamuk helva:cheesy:
marlox
12.Mart.2013, 11:33
abi sen bana istediğin kadar sert olabilirsin sen bana yumruk atsan acıtan yumruğun sertliği olmaz elini bana kaldırman için kendini yorman olur
RACER35
12.Mart.2013, 11:33
bu arada güneykan ile buca da buluşu al şu fotolarıda koy allah rızası için yaa zan altında ben kalıyorum :D
tamam bu gün bende o fotolar aksam iş çıkışı aldım bilin 8)
DR.ALP
12.Mart.2013, 11:34
zan değil koçum direk suçlu sensin8)..çünkü sen bölge sorumlususun:mrgreen:..neyse deşarj oldum..var mı başka dermişimmm:cheesy:..
DR.ALP
12.Mart.2013, 11:38
abi sen bana istediğin kadar sert olabilirsin sen bana yumruk atsan acıtan yumruğun sertliği olmaz elini bana kaldırman için kendini yorman olur
okumamış olayım bi daha:evil:8)..haddimize düşmez..aslında kimsenin haddine düşmez..burası dostlar sofrası kavga platformu değil..kazak erkek modeli ile geldim bir an ama hemen light erkek olan özüme döndüm Engincim..:p
size yan bakanların birkaç kez daha düşünüp öyle bakmasını tavsiye ediyoruz..o derece sevgimiz yani8) nazar
RACER35
12.Mart.2013, 11:40
zan değil koçum direk suçlu sensin8)..çünkü sen bölge sorumlususun:mrgreen:..neyse deşarj oldum..var mı başka dermişimmm:cheesy:..
yok yok benim kankam sorumluluk sahibidir öyle deme abi o elinden geleni yapmıştır o,ona vurma bana vur dermişim :p
marlox
12.Mart.2013, 11:41
abi sen zahmet etme ben şimdi alcam bekoyu ayağımın altına
bu arada pis fazer cı nerde yaa :D
RACER35
12.Mart.2013, 11:44
kankam ayıp ediyon ama ben seni koruyım sen bana uç :mrgreen:
DR.ALP
12.Mart.2013, 11:46
diye diye beni fazer dan soğuttunuz valla..dışarıda görüyom ağzımdan pis lafı çıkıyor tövbe tövbe :(
marlox
12.Mart.2013, 11:49
hahahahaha abi işte bu içgüdüsel birazda...
cihan54
12.Mart.2013, 11:51
McQueen'ime laf yok. Tüm eleştiriler bana.. :?
RACER35
12.Mart.2013, 11:53
McQueen'ime laf yok. Tüm eleştiriler bana.. :?
cihan pis olan sen misin motorun mu kardeşim merak etmeye başladım bak şimdi :cheesy:
cihan54
12.Mart.2013, 11:56
Eralp'in deyişiyle benim.. Motoruma laf yok :evil:
RACER35
12.Mart.2013, 12:01
Eralp'in deyişiyle benim.. Motoruma laf yok :evil:
ah kardeşim benim izmire yolun düştüğünde gelde bi hamama götüreyim seni düş şu insanların dilinden :cheesy::mrgreen::p
cihan54
12.Mart.2013, 12:02
:mrgreen: bakarık.. Nerde bu millet yine gecikti yav..
RACER35
12.Mart.2013, 12:03
:mrgreen: bakarık.. Nerde bu millet yine gecikti yav..
aynen işe güce dalıp ihmal ediyolar,benim bi gözüm işte bi gözüm sitede 8)
Özlemkayra
12.Mart.2013, 12:11
Günaydın arkadaşlar... Bu arada ne istiyorsunuz kuzenimden anlamadım gitti ya... nie pis diyosunuz ona bakim?
marlox
12.Mart.2013, 12:15
kuzenine pis demiyoruz yaa cihanım benim en fdeğerli kardeşlerimden
onun motoru pis :D
cihan54
12.Mart.2013, 12:18
Günaydın arkadaşlar... Bu arada ne istiyorsunuz kuzenimden anlamadım gitti ya... nie pis diyosunuz ona bakim?
Döv onları kuzen :(
kuzenine pis demiyoruz yaa cihanım benim en fdeğerli kardeşlerimden
onun motoru pis :D
Nesi pis nan. sensin pis.. :x
marlox
12.Mart.2013, 12:27
bak yaaaa celil abiiiiiiiiii cihan şahsıma hakaret ediyoooooooo...
olum benim ne pisliğimi gördün
ama senin motorun pis tabi
regal forumunda fezer mı olur pis fazer eeeeeg tühhhh
cihan54
12.Mart.2013, 12:33
Aha :x Regal forumu veya raptorriders forumu. Marka model ayrımına son :evil:
Özlemkayra
12.Mart.2013, 12:40
İşte budur.... :cheesy:
marlox
12.Mart.2013, 12:59
pis aslan burçlu ben işte ne olacak :D:D:D:D
marlox
12.Mart.2013, 13:02
yok yaa cihanımı çok seviyorum ben ona şaka yapmaya da bayılıyorum neyse geyik bölümünü özelleştirdik iyice
nerdesiniz millet hadi gelin artık yaa herkes yoğun galiba...
GELDİM GELDİM SİLDİKLERİNİZ DAHİL HEPSİNİ OKUDUM :p
elleşmeyin cihanıma o benim korumam altında 8)
marlox
12.Mart.2013, 15:09
abi elleşmiyorm yaa :D biraz kankama bulaşma sınırını arttırdım o kadar sorun yok.. biliyorsun biz onunla kardeş gibiyiz sorun olmaz aramızda...
ozguralic
12.Mart.2013, 20:03
selam millet :) haftasonu Bursa'ya gelin gezelim biraz
ağfndrdm
12.Mart.2013, 20:57
selam millet :) haftasonu Bursa'ya gelin gezelim biraz
Yaramı dağlıyorsun Özgür.
av. Cevdet Yılmaz
12.Mart.2013, 21:00
Hayirli aksamlar Ailem8)
Bugun gittim su linkdeki motoru gordum,fotoya gore cok temiz ve bakimli gorunuyor,35binde canta dahil en son 12300 yapiyor en son,birde zinciri degismesi gerekiyor,200 lira masrafi var
Su arkadasla da iletisime gectim en son 12750 ya kadar dusebildik,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbf-600-sa-113991801/detay/
Gri renk biraz daha one cikiyor ama siyahin da tarzi baska,
Herkes bir yorum atsa,beraber aydinlanir dogru karar veririz,hadi pamuk eller klavyeye:lol:
marlox
12.Mart.2013, 21:00
özgür biraz yakın olsan hemen gelirdim ama çok km be dostum :D
ağfndrdm
12.Mart.2013, 21:14
,
Herkes bir yorum atsa,beraber aydinlanir dogru karar veririz,hadi pamuk eller klavyeye:lol:
Benim yorumum bu motora alacak ciddi ciddi ,eğer 35 binde zincir değişmemişse hiç, zincirle beraber dişlininde değişmesi şart, bu normal. fakat 200 tl ye dandiğin ötesinde zincir dişli alırsın eğer alırsan tavsiyem DİD marka orling li zincir dişli seti alman.
ne farkeder deme çok farkeder.
ayrıca lastık dişlerini ölçtünmü? resimlerden bitik gibi geldi bana
balata durumu nasıl?.
ben anlamıyorum bi ilanı koyan vatandaşlar neden plakayı gizliyor ayrıca? tramer kaydına bakmanın nesi şahsi olabilirki
son olarak ise çanta nın nuansına kapılma sakın.150 200 e kral çanta bulursun çıkma
tavsiyem ise ustaya göstermeden önce 12.000 e bağla eğer usta tamam derse ve ufak tefek eksiklikler bulursa örneğin akünün ömrü yitik gibi 50 100 lira kırmaya çalış.
genel tavsiyem ise bu tip motorlarda albenisinden çok lastik,zinciridişli,akü,tüm balatalar,amartsör keçelerinin ve yan yatma durumu öncelik olsun ,inan çok masfaflı işler bunların hepsi teker teker:) .tüm bunlar tamamsa
aksesuar ve gösterişine yoğunlaşılarbilir.
yanlışım varsa düzeltilsin
mrtglc
12.Mart.2013, 22:23
kardeşim hayırlısı olsun diyelim. ağanın dedği gibi böyle resimlerden falan anlaşılacak şeyler değil iyice bi röntgen çekmek lazım. ve ayrıca bende bugün bütün gün cbf600 lere baktım durdum
DR.ALP
12.Mart.2013, 23:32
bu pazar bir aksilik olmazsa 7-8 motor güllük bölgesine sürüş var..hem toplu sürüş eğitimi hem kahvaltı..katılımcı sayısı artacak gibi..tek raptor da bende iyimi:cheesy:
bu pazar bir aksilik olmazsa 7-8 motor güllük bölgesine sürüş var..hem toplu sürüş eğitimi hem kahvaltı..katılımcı sayısı artacak gibi..tek raptor da bende iyimi:cheesy:
şimdiden iyi eğitimler ve eğlenceler 8)
ağfndrdm
13.Mart.2013, 00:06
görev bilinci
bursa end.f.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252701_377380055644103_1309222896_n.jpg
av. Cevdet Yılmaz
13.Mart.2013, 00:08
kardeşim hayırlısı olsun diyelim. ağanın dedği gibi böyle resimlerden falan anlaşılacak şeyler değil iyice bi röntgen çekmek lazım. ve ayrıca bende bugün bütün gün cbf600 lere baktım durdum
Kardesim benim adamsin sen hatta adamligin sozluk anlamisin:cheesy:
Benim yorumum bu motora alacak ciddi ciddi ,eğer 35 binde zincir değişmemişse hiç, zincirle beraber dişlininde değişmesi şart, bu normal. fakat 200 tl ye dandiğin ötesinde zincir dişli alırsın eğer alırsan tavsiyem DİD marka orling li zincir dişli seti alman.
ne farkeder deme çok farkeder.
ayrıca lastık dişlerini ölçtünmü? resimlerden bitik gibi geldi bana
balata durumu nasıl?.
ben anlamıyorum bi ilanı koyan vatandaşlar neden plakayı gizliyor ayrıca? tramer kaydına bakmanın nesi şahsi olabilirki
son olarak ise çanta nın nuansına kapılma sakın.150 200 e kral çanta bulursun çıkma
tavsiyem ise ustaya göstermeden önce 12.000 e bağla eğer usta tamam derse ve ufak tefek eksiklikler bulursa örneğin akünün ömrü yitik gibi 50 100 lira kırmaya çalış.
genel tavsiyem ise bu tip motorlarda albenisinden çok lastik,zinciridişli,akü,tüm balatalar,amartsör keçelerinin ve yan yatma durumu öncelik olsun ,inan çok masfaflı işler bunların hepsi teker teker:) .tüm bunlar tamamsa
aksesuar ve gösterişine yoğunlaşılarbilir.
yanlışım varsa düzeltilsin
Topragim adamsin,bende digeriyle gorusunce eledim siyahi,simdi nekadar cbf 600 sahibi varsa karabasan gbi coktum tepelerine,not tuttum arkadas hepsi hakkinda,su yarinki fotograf makinesini satabilirsem hayyamda yine bir arycam seni8)
ağfndrdm
13.Mart.2013, 00:10
Kardesim benim adamsin sen hatta adamligin sozluk anlamisin:cheesy:
Topragim adamsin,bende digeriyle gorusunce eledim siyahi,simdi nekadar cbf 600 sahibi varsa karabasan gbi coktum tepelerine,not tuttum arkadas hepsi hakkinda,su yarinki fotograf makinesini satabilirsem hayyamda yine bir arycam seni8)
canım birde 550d lerin alış fiyatlarını sorarmısın benim için,bende satabilirim belki öyle boş boş duruyor.
buda amortisi
caner evrimden önce :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/282027_211029288945848_7949243_n.jpg
mrtckrt
13.Mart.2013, 00:41
Bu nasıl memurluk ya sabah 8.00 akşam 22.00. Tam 14 saat yeni eve geldim
Herkese iyi akşamlar RR
ekinoks
13.Mart.2013, 01:24
Akşam rüyamda kaza geçirip öldüm olurda çıkarsa bi cenaze korteji yaparsınız :)
ağfndrdm
13.Mart.2013, 01:28
Akşam rüyamda kaza geçirip öldüm olurda çıkarsa bi cenaze korteji yaparsınız :)
yeleklerinizi tesr giyer egzoz seslerini kısar
lifanınıda yanına gömeriz:)
ekinoks
13.Mart.2013, 01:34
yeleklerinizi tesr giyer egzoz seslerini kısar
lifanınıda yanına gömeriz:)
Ha bide o var 8. Km de balata kitlendi kaldım yolda dur bakalım bu başıma neler açacak tam diğerinden kurtuldum derken bunu itlemeye başladım
marlox
13.Mart.2013, 10:16
Günaydın güzel ailem...
mrtckrt
13.Mart.2013, 10:27
Herkese Günaydın haftayı ortaladık çok şükür :)
Denizli öyle güneşli ki :) ....
ozguralic
13.Mart.2013, 10:28
Günaydın millet
Ha bide o var 8. Km de balata kitlendi kaldım yolda dur bakalım bu başıma neler açacak tam diğerinden kurtuldum derken bunu itlemeye başladım
Murat motoru yıkamacıda 40'la, mümkünse sende üzerinde ol :mrgreen:
marlox
13.Mart.2013, 10:37
izmirde de havalar harika tama sürüş havası var :D
RACER35
13.Mart.2013, 10:39
günaydın millet :D
kanka dayanamadım motorla geldim işe bu yüzden :mrgreen:
Emrehan
13.Mart.2013, 10:53
Ankara'da hava berbat; katiyen motora binilmez; öyle berbat kötü pis bi hava ki size anlatamam. Bu havada motora binenin aklına şaşarım. Çok bozdu hava çok... Yani bi bozdu ki öyle böyle değil; düzelmez de bu hava şimdi, en az 2 hafta böyle gider. Ben motoru toplayana kadar bu hava böyle gider. Çok kötü hava yaa, yani öyle kötü ki o kadar olur. Iyyy, ne pis hava... Binilmesin motora arkadaş benim motorum yokken! :p :p :p
Emrehan
13.Mart.2013, 11:43
Cihan nerde? :?
Cihan gelsin! :x
RACER35
13.Mart.2013, 11:54
Cihan fazer'ı yıkamaya götürmüş :)
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar :cheesy:
Özlemkayra
13.Mart.2013, 12:03
Bazen insanlar bazı konularda şakayı kaldıramayabilirler, belli bir süre Cihan'a şaka yapmamayı öneriyorum...
Özlemkayra
13.Mart.2013, 12:07
Cumarteside dahil bugünden itibaren yağmurlu gösteriyor... :(
Mesajları nasıl birleştireceğim?
duzunay
13.Mart.2013, 12:19
Ankara'da hava berbat; katiyen motora binilmez; öyle berbat kötü pis bi hava ki size anlatamam. Bu havada motora binenin aklına şaşarım. Çok bozdu hava çok... Yani bi bozdu ki öyle böyle değil; düzelmez de bu hava şimdi, en az 2 hafta böyle gider. Ben motoru toplayana kadar bu hava böyle gider. Çok kötü hava yaa, yani öyle kötü ki o kadar olur. Iyyy, ne pis hava... Binilmesin motora arkadaş benim motorum yokken! :p :p :p
Selam Emrehan
Çabuk topla motoru ;) havalar gayet güzel biraz yamurlu ama bir saatte kuruyosun dün denedim başka bahane bulmalisin :mrgreen:
RACER35
13.Mart.2013, 12:28
Bazen insanlar bazı konularda şakayı kaldıramayabilirler, belli bir süre Cihan'a şaka yapmamayı öneriyorum...
Cihan kolay kolay alınacak biri olduğunu şakaları kaldıracak yapıda olduğunu biliyoruz ablacım, ama yinede bi kırılma alınma söz konusu ise siteye küstürdüysek özür dileriz ondan, engininde tele cvp vermiyormuş iletirseniz seviniriz [smilie=greencolorz:
Erkan 28
13.Mart.2013, 12:34
GÜNAYDINLAR EYYYYYYYYYY CEMAT-İ MÜSLİM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nasılsınız, İyimisiniz , keyfiniz sıhhatiniz nasıl Afiyettesinizdir İnşaAllah :mrgreen::cheesy::pnazar:x:|[smilie=greencolorz::?:?:
Emrehan
13.Mart.2013, 12:39
Kendi adıma konuşayım; önerinizi dikkate almam için şakanın kaldırılamayacağı "bazı konular" dan kastınızı bilmem gerekiyor. Bildiğiniz bir şey mi var, yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz?
Ayrıca bunun uluorta yapılmaması gereken bir öneri olduğunu düşünüyorum. Belli ki Cihan'ın kendisine yapılan bir şakaya alındığını tahmin ediyor veya biliyorsunuz. Forumda da Cihan'la şakalaşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ben de onlardan biriyim. Bu konuda izlenebilecek iyi niyetli yaklaşım; eğer bilinen bir şey varsa ilgilisine özel mesajla durumun bildirilmesi olmalıydı...
Kendi adıma konuştuğumu tekrar edeyim; Cihan benim kardeşimdir ve eğer ben Cihan'a karşı bir hata ettiysem bunu bilmek ve özür dileme fırsatı bulmak isterim. "Online Geyik" başlığı altındaki "Cihan'a bir süre şaka yapmama" önerisi benim için pek yeterli değil aslına bakarsanız.
Kusura bakmayın benim Cihan'ı sormamın üstüne geldiği için mesajınız; üstüme alındım, biraz da rahatsız oldum. Rahatsızlığımı dile getirmek istedim.
Özlemkayra
13.Mart.2013, 12:52
Cihan kolay kolay alınacak biri olduğunu şakaları kaldıracak yapıda olduğunu biliyoruz ablacım, ama yinede bi kırılma alınma söz konusu ise siteye küstürdüysek özür dileriz ondan, engininde tele cvp vermiyormuş iletirseniz seviniriz [smilie=greencolorz:
Benimde açmıyor telimi... msj yolladım oda msj yolladı... Bu sadece Cihan için geçerli değil arkadaşlar hepimiz için geçerli, hiç kimse birbirini en ince ayrıntısına kadar tanıyamaz, o yüzden bazen verilen tepkiler fazla olabilir, böyle olmaması için diyorum ki biraz daha dikkatli olalım, haksızmıyım? Bu arada kimseyi tenkit etmiyorum, genel konuşuyorum... Eğer Cihanın bir sorunu varsa bunu kendisi halledecek...
Özlemkayra
13.Mart.2013, 12:58
Kendi adıma konuşayım; önerinizi dikkate almam için şakanın kaldırılamayacağı "bazı konular" dan kastınızı bilmem gerekiyor. Bildiğiniz bir şey mi var, yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz?
Ayrıca bunun uluorta yapılmaması gereken bir öneri olduğunu düşünüyorum. Belli ki Cihan'ın kendisine yapılan bir şakaya alındığını tahmin ediyor veya biliyorsunuz. Forumda da Cihan'la şakalaşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ben de onlardan biriyim. Bu konuda izlenebilecek iyi niyetli yaklaşım; eğer bilinen bir şey varsa ilgilisine özel mesajla durumun bildirilmesi olmalıydı...
Kendi adıma konuştuğumu tekrar edeyim; Cihan benim kardeşimdir ve eğer ben Cihan'a karşı bir hata ettiysem bunu bilmek ve özür dileme fırsatı bulmak isterim. "Online Geyik" başlığı altındaki "Cihan'a bir süre şaka yapmama" önerisi benim için pek yeterli değil aslına bakarsanız.
Kusura bakmayın benim Cihan'ı sormamın üstüne geldiği için mesajınız; üstüme alındım, biraz da rahatsız oldum. Rahatsızlığımı dile getirmek istedim.
Bende kendisine aynı şeyi söyledim zaten, gel ve sorunu hallet dedim... azda olsa biliyorum ayrıntıları tam bilemiyorum ve açıkçası bunu açıklamakta bana düşmez, az öncede yazdığım gibi bu hepimiz için geçerli, bugün Cihan darılır, yarın bir durum olur siz darılırsınız... Cihan adına yaptığım öneri aslında genel bir öneridir, ve sadece öneridir, uygulamak kişinin kendisine kalır, bir noktadan sonra beni aşar...
Erkan 28
13.Mart.2013, 13:12
Hayırdır Neler oluyor burda Cihan kime neden küstü
malesef arkadaşlar şaka kaka olmuş herşeyi dozunda tutmak gerekli konuşduklarımıza yazdıklarımıza dikkat etmemiz gerek karşımızdaki kişinin bilmediğimiz özel durumları olabilir :|
emrehan konu senle alakalı değil üzerine alma
özlem güzel yazın için teşekkürler
Özlemkayra
13.Mart.2013, 14:06
malesef arkadaşlar şaka kaka olmuş herşeyi dozunda tutmak gerekli konuşduklarımıza yazdıklarımıza dikkat etmemiz gerek karşımızdaki kişinin bilmediğimiz özel durumları olabilir :|
emrehan konu senle alakalı değil üzerine alma
özlem güzel yazın için teşekkürler
Maksadım kimseyi tenkit yada rencide etmek değil kesinlikle, burası bir aile ortamı olduğu için buradayız, daha başka forumlar var ancak önemli olan keyif alabilmek ve bir birlik olabilmek... Nacizane forum üyesi olarak, sadece biraz daha dikkat edelim demek istemiştim, Cihanıda söylememin sebebi şuan alıngan bir durumda olabilir herhangi bir masum şaka genede ona o şekilde gelemeyebilir...
RACER35
13.Mart.2013, 15:54
cihan gitti sohbet bitti :mrgreen:
Selam millet, ne güzel bir gün değil mi :)
RACER35
13.Mart.2013, 15:57
a.s ewet izmirde son derece açık güneşli :)
marlox
13.Mart.2013, 16:46
cihan bak burada bütün site önünde özür diliyorum allah aşkına gel kankim yaaa valla bu kadar küseceğini bilsem öyle bi eşşeklik etmezdim sadece şaka yaptım yaaa... canım kankim benim bak herkes önünde özür diliyorum söz veriyorum ilk buluşmamızda pis motorunu ben yıkıcam bir daha da pis demicem yemin ediyorum...
bugün herkesten çok sana güzel hayırlı olsun 8)
ozguralic
13.Mart.2013, 16:54
İbrahim sanırım motor aldın. Hayırlı olsun diyelim mi?
ağfndrdm
13.Mart.2013, 17:04
Ibocum yeni atin tekrardan hayirli osun.dedigim gibi bi tur binerim
ekinoks
13.Mart.2013, 17:12
az önce bir dragstar poliçesi kestim çok mutlu oldum hayırlı olsun dostum
ibrahim yeni makinaya yeni başlık ve resimleri bekliyoruz 8)
ekinoks
13.Mart.2013, 17:27
benim lifandan sonra çekinmiştir abi :P
benim lifandan sonra çekinmiştir abi :P
bencede :mrgreen:
bu arada kimin aklına uyupta lifan aldıysan artık oda başka mevzu debriyaj balatasını yaptılarmı
ekinoks
13.Mart.2013, 17:31
bencede :mrgreen:
bu arada kimin aklına uyupta lifan aldıysan artık oda başka mevzu debriyaj balatasını yaptılarmı
oldu canavar gibi şimdi
Erkan 28
13.Mart.2013, 17:34
Adam işi biliyor abi :mrgreen::mrgreen:
Murat şimdi en az 10 foruma üyedir, ayda 2 tane poliçe kesse yeter .:mrgreen::mrgreen:
Murat istanbuldan bir resim :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://b1303.hizliresim.com/17/f/l0qb8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Dip Not : Celil abi ilk resimde MOZAİK leme yapamadım bi sonrakilerde Kesin Mozaikliyeceğim. SÖZ:mrgreen:
oldu canavar gibi şimdi
güle oynaya dağlara çıkıp gel 8)nazar
ekinoks
13.Mart.2013, 17:38
yok dostum tek forum burası başka nerede bulurum bu ortamı her ne kadar fazla yazıp çizmesemde yerim burası
dip not : o tekilaları içmemeliydim sağlam kaldık derken
yok dostum tek forum burası başka nerede bulurum bu ortamı her ne kadar fazla yazıp çizmesemde yerim burası
eyvallah her zaman aramızda yerin var 8)
Erkan 28
13.Mart.2013, 17:51
tekilalara rağmen sağlamdın :mrgreen::mrgreen:
marlox
13.Mart.2013, 18:13
cihan kankam siteye dönene kadar açlık grevindeyim....
av. Cevdet Yılmaz
13.Mart.2013, 18:24
Cumleten iyi aksamlar Raptorriders,
Sabahtan gideyim su benim prof. foto makinesini nakite donustreyim dedim arkadas mezarci cikti hepsi,is basvurulari ve cbf600 ilanlariyla kafayi yaktim sanirim bu koca gunde :x:p
cihan kankam siteye dönene kadar açlık grevindeyim....
Engin nerde benim muvekkil hakikaten:?
marlox
13.Mart.2013, 18:28
bi şaka yaptım ciddi sanmış bana kırıldı
:(
av. Cevdet Yılmaz
13.Mart.2013, 18:35
bi şaka yaptım ciddi sanmış bana kırıldı
:(
:?:( Bi arayip gonlunu alsaydin dostum ya,cihanim yumusak kalplidir cnku:D
Erkan 28
13.Mart.2013, 18:37
Sabahtan gideyim su benim prof. foto makinesini nakite donustreyim dedim arkadas mezarci cikti hepsi,is basvurulari ve cbf600 ilanlariyla kafayi yaktim sanirim bu koca gunde :x:p
MÜVEKKİLİM GELMİŞ HOŞ GELMİŞ. :cheesy:
1 Gün foruma girmedim ortalık tutuşmuş. bu arada müvekkilimiz (Adamın Hası ) makinenin özelliklerini bana özelden atabilirmisin + fiyat + lens v.s işte
bugün herkesten çok sana güzel hayırlı olsun 8)
Sağol abi, Allah hepinizin gönlüne göre versin
İbrahim sanırım motor aldın. Hayırlı olsun diyelim mi?
diyelim diyelim :)
Ibocum yeni atin tekrardan hayirli osun.dedigim gibi bi tur binerim
Onu bırakta bugün fena karıştırdık, akşam adamın dükkanın önünden geçerken ne diyecek bakalım bana :)
Çok daha yüksek meblağa hazırlamıştım kendimi, çerez gibi geldi, sağolasın kardeş
En kısa zamanda gelecek :)
ağfndrdm
13.Mart.2013, 19:59
sordunmu hacı hayyamda ne kadar diyprlar makinalara
benimkine vede
ayrıca burdan da duyurum
bende Canon 550d var lens ıs18*55
lens koruyucu ve koruma kılıfıyla beraber
30 mb\s hızında 8 gb sandisk extreme hafıza kartı (full hd modda video çekimlerinde duraksamadan çekim yapmak için)
düşünen olursa konuşuruz:)
av. Cevdet Yılmaz
13.Mart.2013, 20:11
sordunmu hacı hayyamda ne kadar diyprlar makinalara
benimkine)
Toprak 900 dolar mis sifiri,400 450 dolar civari hayyamdaki alicilar
ağfndrdm
13.Mart.2013, 20:12
Toprak 900 dolar mis sifiri,400 450 dolar civari hayyamdaki alicilar
tam ölü seviciler desene:mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
13.Mart.2013, 20:19
tam ölü seviciler desene:mrgreen:
Agir oluculer:evil::p
ekinoks
13.Mart.2013, 22:33
Nedir bu sessizlik ?
aidikurt
13.Mart.2013, 22:48
arkadaslar yarın ankaraya gıdıp makınamı alıyorum daytona 350
savas kardesım DAYTONA'nın motorunu almaya
arkadaslar yarın ankaraya gıdıp makınamı alıyorum daytona 350
savas kardesım DAYTONA'nın motorunu almaya
hadi kolay gelsin güle oynaya makinayı al gel kutlama yapalım 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.