Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Sen olmazsan Celil abim olmazsa benim ne anlamım olur bu başlıkta abim. :lol: Özledim vallahi özledim bak bi daha vurdu hasretin. Abim sen niye böyle özletiyosun kendini ama :(
Cihan'cım bu bahar Mayıs'tan sonra rahatım diye düşündüm ama daha dün bitti derslerim. 2 tane kamp kaçırdım baksana, birinde sen de vardın galiba.
cihan54
06.June.2013, 10:08
Ben bu sene bi çınarcıkta vardım. Zaten o da bu sezonun ilk ve tek kampı oldu. bundan sonra beraberiz ama abim :happy: hatta sabahtan beri iyi bi sırt çantası bakıyorum netten. Şöyle içine çadırı tulumu çamaşırı vs. atabileceğim, aynı zamanda artçı selesine bağlayabileceğim iyi bi çanta bakınıyorum.. henüz bulamadım. Fiyatlarının da maşallahı var :|
sabahtan beri iyi bi sırt çantası bakıyorum netten. Şöyle içine çadırı tulumu çamaşırı vs. atabileceğim, aynı zamanda artçı selesine bağlayabileceğim iyi bi çanta bakınıyorum.. henüz bulamadım. Fiyatlarının da maşallahı var :|
Motor arkasına bağlayacaksan çok para vermeye gerek yok. Sırtta uzun süre taşıdığın zaman marka olmayan çantalar askı yerlerinden kopabiliyor, ama nasılsa sırtta çok taşımayacaksın.
Sağlamı için eskiden Kanyon diye bir yerli firma vardı, çantaları çok sağlam ve nispeten hesaplıydı fakat şimdi aynı çantaları üretmiyor.
Şu sitede ekonomik çantalar diye bir grup ürün var:
http://www.atlaskamp.com/ekonomik-cantalar-urunleri/
cihan54
06.June.2013, 10:36
Atlas'ı biliyorum oradan tulumlara falan bakıyorum. Çanta olarak şunu beğendim ama sadece mavi olması kötü oldu. Gerçi erkek adamın rengi mavidir di mi daha bebekken mavi giydirirler :p
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-yamaha-racing-sirt-cantasi-mavi-118955809/detay
Şöyle içine çadırı tulumu çamaşırı vs. atabileceğim, |
Bu arada yaz için tuluma da gerek yok, çantada çok yer tutuyor. Polar battaniyeyi tavsiye ederim, küçük bir rulo 8)
Çadırın direklerini hariçten çanta dışına bağlarsan, kumaşı çanta içine atarsan 35 litre yeter bence 8)
Cihan'cım Allah bol para versin Goldwing alalım :mrgreen: Klima var, müzik var, çanta var :mrgreen: Adamlar bütün problemleri çözmüş :mrgreen:
cihan54
06.June.2013, 10:44
Tulum olayını idareten çözdüm. Burada bir abim var sizden iyi olmasın, elinde 2 tulumu varmış depremden zamanından kalan; kullanmıyomuş. al kullan dedi.
Çadır dedin de aklıma takılan diğer bir konu, benim çadır teleskobik yav :p onu napsam acaba :p büyük çadırı olan birine mırnaklık yapıcam galiba, benim çadırı evde bırakıp :p
Cihan'cım Allah bol para versin Goldwing alalım :mrgreen: Klima var, müzik var, çanta var :mrgreen: Adamlar bütün problemleri çözmüş :mrgreen:
Hahah.. valla ne derdin ne tasan kalır.. Arabadan bozma motor :p
cihan54
06.June.2013, 11:45
Bak bak bak Celil-Tanis ikilisi özel mesajdan fısır fısır fısır konuşuyolar. neyin fiskosunu yapıyosunuz arkadaşım :x Burada konuşun biz de bilelim. Hadi? var mı hadi? :ban:
Günaydınlar Raptor Rıders ailesi nazar
cihan salihin dediği gibi sen yokken geyik başlığı yürümüyor hoş geldin geyiğe :mrgreen:
ayrıca 2 kişi özelden dedikodu yapamayacakmıyız arkaları gözetliyon :p
çanta için bir ilan gördüm ugun fiyat güzel model 69.90 tl
kataloğun 26 ıncı sayfasında
http://www.carrefourkatalog.com/27_05/desktop/
cihan54
06.June.2013, 12:05
Valla gayet güzel ve fiyatı da iyi.. Dağçı çantasını diyosun di mi abim. 69tl olanı.. Bu akşam izmite gezmeye gidicem. Outlet Center, carrefour, Real falan gezeyim biraz diyorum. Oğlumu da özledim, 2 aydır adam akıllı yol yapamadım.. Gitmişken alıp gelirim bakarsın bu çantayı :cheesy:
Valla gayet güzel ve fiyatı da iyi.. Dağçı çantasını diyosun di mi abim. 69tl olanı.. Bu akşam izmite gezmeye gidicem. Outlet Center, carrefour, Real falan gezeyim biraz diyorum. Oğlumu da özledim, 2 aydır adam akıllı yol yapamadım.. Gitmişken alıp gelirim bakarsın bu çantayı :cheesy:
evet alt sağdaki dağcı çantası siyah turuncu olan 69.90 tl
bakınca haber ver güzelmi 8)
cihan54
06.June.2013, 12:33
Tamam abim akşam bakınca seni de bilgilendiririm 8)
ozguralic
06.June.2013, 18:57
Bu ox hükumet böyle zıt giderse bütün festival sezonumu kapatıcam anasını satayım cumadan beri 1000 tl zarardayım ya piyasaya bak adam hala konuşuyor uzaktan:evil:
REALİST
06.June.2013, 19:25
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s480x480/970752_10151458431883603_2006880578_n.jpg
cihan54
07.June.2013, 09:12
Günaydınlar hayırlı cumalar efendim. :happy:
Ya Celil abi daha aybaşında çanta tükenmiş carrefour'da yaa bu ne yaa yapılır mı bu Celil abime yaa [smilie=greencolorz:
Erkan 28
07.June.2013, 11:47
Günaydınlar RAPTOR RİDERS Ailemiz,
Hayırlı cumalar, Allah tüm dilek ve isteklerinizi kabul eder İnşaAllah.
Online geyikte cihanı görmek güzelmiş :mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.June.2013, 11:49
Olm öldürmüşsünüz la bu başlığı.. Baksana siteye bile girmez olmuşsun. Kulağını çekmek lazım..
Erkan 28
07.June.2013, 11:53
Olm öldürmüşsünüz la bu başlığı.. Baksana siteye bile girmez olmuşsun. Kulağını çekmek lazım..
iş yoğunluğu vesaire vebenzeri konulardan dolayı giremiyorum ama bilki hep arkadan destek veriyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.June.2013, 11:56
Tövbe yaa.. Ne biçim konuşuyosun banlarım bak :ban:
Mazeret de hazır haa, iş yoğunluğu. Biliyom ben senin iş yoğunluğunu; Face'den çıkmıyosun.. :ntr:
Erkan 28
07.June.2013, 11:57
Tövbe yaa.. Ne biçim konuşuyosun banlarım bak :ban:
Mazeret de hazır haa, iş yoğunluğu. Biliyom ben senin iş yoğunluğunu; Face'den çıkmıyosun.. :ntr:
bana laf ediyorsun ama yukarı bak Alp bey ve emre beyler yarım saattir burada daha selam bile vermediler. Ayıp Ayıp:mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.June.2013, 12:04
Emre 25, Alp abi 45 dakika önce sitedeymiş gözüm... :-1: Kınıyorum bu milleti.. Ve siteye uğramayanları..
Sadece Eralp ve müvekkilime özel ayrım var.. onların durumu farklı..
ozguralic
07.June.2013, 12:34
Selam gençlik 8)
Erkan 28
07.June.2013, 12:35
Bende seni kınıyorum online geyiği boşladığın için :mrgreen:
bu arada akşam müvekkil aramıştı unuttum lan bir arayayım
Günaydın..
Hanginiz Karagöz hanginiz Hacivat??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
cihan geldi ortalık canlandı nazar:cheesy:
herkes burdayken başlıkta açıcam ama
c.tesi akşam 18.00 da bakırköy sahil deniz otobüsü yanındaki belediye çay bahçesinde buluşuyoruz herkesi bekleriz :)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7673
cihan54
07.June.2013, 12:41
Bende seni kınıyorum online geyiği boşladığın için :mrgreen:
bu arada akşam müvekkil aramıştı unuttum lan bir arayayım
Bak burayı boşladığın gibi müvekkilimi de boşlarsan bozuşuruz :x sana emanet bıraktık onu oraya, sahipsin değil o leyyynn :x
Hoşgeldiniz ağır abilerim..
Valla edi büdü mü hacivat karagöz mü bilmem ki :|
Erkan 28
07.June.2013, 12:49
Günaydın..
Hanginiz Karagöz hanginiz Hacivat??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yeri geldi ben karagöz yeri gelir cihan :mrgreen::mrgreen:
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
cihan geldi ortalık canlandı nazar:cheesy:
herkes burdayken başlıkta açıcam ama
c.tesi akşam 18.00 da bakırköy sahil deniz otobüsü yanındaki belediye çay bahçesinde buluşuyoruz herkesi bekleriz :)
Size iyi eğlenceler :shock::cry::(:duvar::twisted::ban::tr:
Cevo cevap vermiyor akşam geç yattı herhalde :mrgreen::mrgreen:
Bakırköy trafiği :lol::?
İstanbul'da ''trafiği'' kelimesinin önüne Kadıköy, İkitelli, E5, Aksaray, Eminönü, vs...hepsi cuk oturuyor. Trafiğin olmadığı yer yok :(
Erkan cevo seni c.tesi akşamı bakırköy buluşması için arıyor mutlaka orda olsun dedi 8)
cihan54
07.June.2013, 12:59
Erkan cevo seni c.tesi akşamı bakırköy buluşması için arıyor mutlaka orda olsun dedi 8)
Vaay.. Bana nispet artıyo. Önce celil abinin çay buluşması şimdi de bu.. Haftaya nasıl bi hışımla geliyorum belli değil :x
Erkan 28
07.June.2013, 13:06
zor görünüyor ama imkanlara bakayım :shock:
cihan54
07.June.2013, 13:12
Bak bak su yolu arıyo :p
Erkan beni şikayet etmiş ama ben girdiğimde kimsecikler yoktu sitede. Hem çok duramadan çıktım işten dolayı, ondan bir şey yazamadım :(
Sen kendine bak bee pissss :mrgreen:
Erkan 28
07.June.2013, 18:30
Bak bak su yolu arıyo :p:mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.June.2013, 18:33
Çekeceğin var benden hazırlıklı gel haftaya :x :twisted:
cihan54
08.June.2013, 11:58
Günaydın gençleeeeer :cheesy: Bana pek gün ayamadı aslında ama moral mutluluk açısından çok şükür süperim. Sabah 4'te eve geldim 5'te yattım 10'da çevresel gürültülerden uyanmak zorunda kaldım.
Ama niye 4'te eve geldim? Oğluşumun pabıçları geldi onları almaya gittim beyaaaa :cheesy:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/980112_10152913490250220_1124210968_o.jpg
Merhaba RAPTOR RIDERS Ailesi nazar8)
cihan oğluşunun yeni pabuçları hayırlı olsun güle güle eskit nazar
cihan54
08.June.2013, 15:02
Saolasın abim.. Akşam iyi eğlenceler herkese selam. Müvekkilimin kulağını çek :x
REALİST
08.June.2013, 16:48
Papuçlara bak bende çocuk resmi varmı diye bakıyom :mrgreen: güle güle kullan.
cihan54
09.June.2013, 11:41
Günaydın iyi pazarlar gençler.. Akşamki buluşmada sefanız olmuş valla. Müvekkilim de renklendirmiş ortalığı oh oh ne iyi ne iyi.. Özlediğim yüzleri gördüm fotolarda valla :happy:
iyi pazarlar herkese 8)
cihan akşam hoş muhabbet oldu güzeldi nazar8)
cihan54
10.June.2013, 08:20
iyi pazarlar herkese 8)
cihan akşam hoş muhabbet oldu güzeldi nazar8)
Kadroya baksana kimler kimler :mrgreen: bırak da güzel olsun :mrgreen:
Günaydınlaar iyi haftalar herkese.. bu hafta kavuşuyoz beyaaaa :cheesy:
REALİST
10.June.2013, 09:18
Günaydın RR ...:)
ozguralic
10.June.2013, 09:59
günaydın millet 8)
Günaydınlar..:|
Ne yapsam, 30 Haziran'da evde mi otursam :lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Seneye Kakava Festivali'ne katılalım, makara olur :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Y1cUCuO9WI4
cihan54
10.June.2013, 10:52
Aaa taş geldi.. nereye doğru :mrgreen:
Aaa taş geldi.. nereye doğru :mrgreen:
Ortaya atıyorum, sen kafanı eğ Cihancım :mrgreen:
GÜNAYDINLARRR iyi haftalar Raptor Rıders Ailesi nazar8)
Salih hadi toplan edirneye gidiyoruz :mrgreen:8)
Bir zamanlar Ecevit çok kullanırdı: Ben çekimserim. :evil:
Sonra da kriz patladı :lol::p
Salih hadi toplan edirneye gidiyoruz :mrgreen:8)
Abi kaskını yanından, motoru gözünün önünden ayırma. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Motorla gidip otobüsle dönme riski var:mrgreen:8)
korhan_751
10.June.2013, 12:35
Arkadaşlar cumartesi günü marmara ereğlisine gittim arabayla. öyle bir manzara gördümki aşık oldum. yanlış anlamayın gördüğüm manzara deniz güneş hava değil. yaklaşık 8 9 tane chopper yolları inlete inlete çete gibi dolaşıyorlardı en sonunda sahile dizdiler motorları simetrik bir şekilde. o an istanbula gidip motoru alıp takılsammı peşlerine diye düşünmedim değil :) kısa zamanda bizimde böyle toplanıp bir organizeyşın yapmamız gerek özellikle şehir dışına :)
Korhan altında motor olmadığı zaman böyle bir güzellikle karşılaşınca insanın içi cız ediyor keşke motorla olsaydım diyor 8)
festivaller yakında gelenlerle uzun yollar yapıcaz işallah 8)
korhan_751
10.June.2013, 13:05
inş haftasonu iş olaylarını ayarlıyabilirsem bende katılmaya çalışıcam hepsine :)
cihan54
10.June.2013, 17:05
Ve Cihan yine bir iş görüşmesi macerasına atılır :sleep:
http://www.kariyer.net/website/isarama/ilandetay.aspx?ilankodusfr=5nVMexH8KfM%3d!e!&b=1
Yarın 9'da bu ilanın görüşmesine geçiyorum. dualarınızı eksik etmeyin gençler :happy:
Emrehan
10.June.2013, 17:10
Ve Cihan yine bir iş görüşmesi macerasına atılır :sleep:
http://www.kariyer.net/website/isarama/ilandetay.aspx?ilankodusfr=5nVMexH8KfM%3d!e!&b=1
Yarın 9'da bu ilanın görüşmesine geçiyorum. dualarınızı eksik etmeyin gençler :happy:
Hayırlısı olsun kardeşim. Allah zihin açıklığı versin. nazar:cheesy:
İK uzmanı: Cihan Bey sizin için hayatta en önemli şey nedir?
Cihan: Tabiiki de para. Nightrod kaç para haberiniz var mı?
İK uzmanı: Peki neden evlenmediniz?
Cihan: Sizin gibi güzel bayanlara her daim yakın olabilmek için.
İK uzmanı: Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?
Cihan: Otobana çıkar kamyonların arasında gaz çekerim
Cihan'cım bir de bu türden cevapları dene.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şaka bir tarafa, hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin:cheesy::cheesy::cheesy:
cihan54
10.June.2013, 17:38
İK uzmanı: Cihan Bey sizin için hayatta en önemli şey nedir?
Cihan: Tabiiki de para. Nightrod kaç para haberiniz var mı?
Cihan: Sizin gibi güzel bayanlara her daim yakın olabilmek için.
İK uzmanı: Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?
Cihan: Otobana çıkar kamyonların arasında gaz çekerim
Cihan'cım bir de bu türden cevapları dene.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şaka bir tarafa, hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin:cheesy::cheesy::cheesy:
:p:p:p:p:cheesy:
Kırmızı başlıklı kızla kurt gibi oldu bu :p:p:p mülakat sonunda hatun artçım olur artık :p
Saol abim güzel de moral de oldu da bi de hem de :lol::mrgreen:
:
Ülker şirketler grubunun popüler sorusu. :lol::mrgreen::mrgreen:
cihan54
10.June.2013, 17:42
Ülker şirketler grubunun popüler sorusu. :lol::mrgreen::mrgreen:
Night Rod'u gösteririm. "Hani derler ya herkesin kısmeti orada bir yerde bekler. Birgün onu bulur diye... Ahanda işte benim kısmetim. Ben onu bekliyorum o beni bekliyor :cheesy:"
:mrgreen::mrgreen: Şu an Platonik :p
cihan görüşme iyi geçer seninde kafana yatar işallah hayırlısı olsun nazar8)
cihan54
10.June.2013, 18:00
cihan görüşme iyi geçer seninde kafana yatar işallah hayırlısı olsun nazar8)
işallah :mrgreen:
işallah :mrgreen:
kopyacı fark etmediğimi sanma :mrgreen:
cihan54
10.June.2013, 18:06
ehe :mrgreen: fenomensin ama :mrgreen:
cihan54
10.June.2013, 22:36
Yakaladım seni kocaoğlan :mrgreen:
http://imageshack.us/scaled/thumb/62/84963004.png
Yakaladım seni kocaoğlan :mrgreen:
http://imageshack.us/scaled/thumb/62/84963004.png
baak sonunda 2 numara olmayı başardın tebrikler nazar8)
REALİST
10.June.2013, 23:30
Celil abi sana fenomen cuk oturuyor senin nick bu olsa olmazmı bitek adıyla kalan sensin Fenomen tam sana göre nikah tazelemiş olursun :mrgreen:
cihan54
12.June.2013, 11:15
Aaaa ne kadar ayıp. Bu başlık anasayfadan nasıl düşer. Kendime hiç yakıştıramadım :p
cihan54
13.June.2013, 09:22
Günaydın canlar..
Hava durumuna bakılırsa morallerimiz bozulacak gibi. Burada hem cuma hem cumartesi full sağanak yağışlı gösteriyo :(
İstanbul da hakeza öyle.. Bilemiyorum... [smilie=greencolorz:
mrtckrt
13.June.2013, 10:32
herkese günaydın güneşli bir kars sabahı :)
bugün yine yolculuk var arabayı tıka basa doldurdum önce ankara'ya(beypazarı) oradan da denizliye herkese iyi sürüşler
cihan54
13.June.2013, 10:34
bugün yine yolculuk var arabayı tıka basa doldurdum önce ankara'ya(beypazarı) oradan da denizliye herkese iyi sürüşler
Hayırlı yolculuklar, dikkatle inşallah.. :|
REALİST
13.June.2013, 10:42
Günaydın RR nazar
Günaydınlar Herkese nazar8)
Günaydın canlar..
Hava durumuna bakılırsa morallerimiz bozulacak gibi. Burada hem cuma hem cumartesi full sağanak yağışlı gösteriyo :(
İstanbul da hakeza öyle.. Bilemiyorum... [smilie=greencolorz:
hava dediğin gibi biraz sorun son ana kadar takip edicez bakalım :(
murat sana iyi yolculuklar kolay gelsin 8)
cihan54
13.June.2013, 11:36
Bi DR.ALP gördüm sanki :?
DR.ALP
13.June.2013, 13:30
ben kendimi göremiyom ki Cihancım..yaz geldi gömüldük kliniğe..herkese selam saygı sevgi bu arada..sevgili Engini de dün kaldığı otelde ziyaret ettim..bi kahvesini içtim.misafirdir ödeyelim dedik meğersem herşey dahilmiş:mrgreen:..bugün dönüyorlar.kazasız belasız inşallahnazar..dışarıda dertliler deva beklerler..sağlıcakla kalın:cheesy:
ozguralic
13.June.2013, 13:48
dertlilere devaağğğ
borçlulara edaağğğ nasib eyle yarabbiii :mrgreen:
Alp herkesin tatil zamanı senin yoğun iş zamanı başladı allah kolaylıklar versin 8)
cihan54
13.June.2013, 14:23
ben kendimi göremiyom ki Cihancım..yaz geldi gömüldük kliniğe..herkese selam saygı sevgi bu arada..sevgili Engini de dün kaldığı otelde ziyaret ettim..bi kahvesini içtim.misafirdir ödeyelim dedik meğersem herşey dahilmiş:mrgreen:..bugün dönüyorlar.kazasız belasız inşallahnazar..dışarıda dertliler deva beklerler..sağlıcakla kalın:cheesy:
Abi bu gidişle sen foruma giremeden biz ziyaretine gelicez anlaşıldı. Kısmet olursa bayramda 2000km'lik bi akdeniz-ege turu düşünüyorum. Route'da senin mevkiiler de var. Nasip olursa o taraflara da uğrayabilirim, kahvem şekersiz olsun yanında fıstıklı çikolata iyi gider :mrgreen:
AHANDA ROTA (https://maps.google.com/maps?saddr=Ormanpark,+Sakarya,+T%C3%BCrkiye&daddr=Alanya,+T%C3%BCrkiye+to:Kemer,+T%C3%BCrkiye+ to:36.238786,29.989446+to:%C3%96l%C3%BCdeniz,+T%C3 %BCrkiye+to:Marmaris,+T%C3%BCrkiye+to:Bodrum,+T%C3 %BCrkiye+to:Didim,+T%C3%BCrkiye+to:37.868955,27.27 0253+to:Bornova,+%C4%B0zmir,+T%C3%BCrkiye+to:40.40 8642,29.297955+to:Ormanpark,+Sakarya,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&ll=38.039439,30.651855&spn=5.925714,11.634521&sll=38.043765,27.935486&sspn=1.481647,2.90863&geocode=FVvhbQIdnaXPASEJgLkzs2FodCkhedUV47LMFDEJgL kzs2FodA%3BFQvdLQIdSVDoASn71SyCe6LcFDELF9yzyMFg0Q% 3BFdZvLgIduxrSASnnIgqCpLfDFDGR0mmEZDI1lw%3BFcL1KAI dRprJASnFjTPMEPLBFDH_g5eggHFPzA%3BFfkqLgIdL7e8ASlv EFB9K0fAFDEd_iqREDkPcA%3BFYZLMgIdYiWvASkjFZbxv72_F DG-su7RDnOO3w%3BFUsdNQIdko2iASlp1rCuT2y-FDEKWQb3GOKmUQ%3BFZBWOwIdy8mgASkrcQrJEoW-FDHyUdKe1E8Grg%3BFZvVQQIdbRygASnbnriBta6-FDEB3j-XWwcKig%3BFb_kSgIdQLafASkj3ip8hHy5FDFcVtggmDHvyQ%3 BFUKWaAIdIw2_ASl3lq0EN1HKFDGXmllkzNvRZw%3BFVvhbQId naXPASEJgLkzs2FodCkhedUV47LMFDEJgLkzs2FodA&oq=ormanpark&mra=dpe&mrsp=8&sz=9&via=3,8,10&t=m&z=7) :mrgreen:
dertlilere devaağğğ
borçlulara edaağğğ nasib eyle yarabbiii :mrgreen:
Aaaamiiiin :mrgreen:
ozguralic
13.June.2013, 14:46
Bursa'nın çevresinden mi geçip gidicen :evil:
cihan54
13.June.2013, 14:48
Bursa'nın çevresinden mi geçip gidicen :evil:
Olm çok yorgun olcam ya la [smilie=greencolorz: Bursaya özel geliriz sonra, nope problemo.. :happy:
DR.ALP
13.June.2013, 14:56
beklerim:cheesy:..kaş kalkan etabı yoğun virajlı ama çok zevkli:cheesy:
cihan54
13.June.2013, 15:00
Tam benlikmiş. :cheesy: zaten abim ben bu rotayı tam kesinleştirirken sana baya danışcam gibi görünüyo. Mesela Marmaris-Bodrum arası nasıl gidilirse daha iyi. karadan baya bi dolaşıyosun 170km kadar. Denizden Datça üzerinden fetibot da var galiba.. Bu gibi konularda tavsiyelerini alıcam.. Zamanı gelince :happy:
Emrehan
13.June.2013, 15:14
Doktorum Kaş - Kalkan'ı ben ekledim rotaya; yoksa genç arkadaşım kolaya kaçıp Kemer'den Fethiye'ye transit geçecekti. :p
cihan54
13.June.2013, 15:17
Doktorum Kaş - Kalkan'ı ben ekledim rotaya; yoksa genç arkadaşım kolaya kaçıp Kemer'den Fethiye'ye transit geçecekti. :p
Yeah, biraz öyle oldu. Ama dediğim gibi, rota netleşmedi henüz, bazı eklemeler ve çıkarmalar olabilir. Mesela en büyük muallaklardan biri Side-Alanya tarafı.. Antalyadan direk Kemere salabilirim, Alanyayı es geçebilirim bilmiyorum bakalım..
Bu arada şu İKİye bitiyorum yaa :p
http://www.regalraptor.net/forums/image.php?u=4008&dateline=1368984169
Emrehan
13.June.2013, 15:19
Taam canım; Ereğli'de sana özel bir "İKİ SHOW" yapmak farz oldu. :p
cihan54
13.June.2013, 15:28
Taam canım; Ereğli'de sana özel bir "İKİ SHOW" yapmak farz oldu. :p
Seni arkaya vercem ben, dikiz aynasında nasıl görünüyo diye bakıcam o 'İKİ' :p
Abi bu gidişle sen foruma giremeden biz ziyaretine gelicez anlaşıldı. Kısmet olursa bayramda 2000km'lik bi akdeniz-ege turu düşünüyorum. Route'da senin mevkiiler de var. Nasip olursa o taraflara da uğrayabilirim, kahvem şekersiz olsun yanında fıstıklı çikolata iyi gider :mrgreen:
AHANDA ROTA (https://maps.google.com/maps?saddr=Ormanpark,+Sakarya,+T%C3%BCrkiye&daddr=Alanya,+T%C3%BCrkiye+to:Kemer,+T%C3%BCrkiye+ to:36.238786,29.989446+to:%C3%96l%C3%BCdeniz,+T%C3 %BCrkiye+to:Marmaris,+T%C3%BCrkiye+to:Bodrum,+T%C3 %BCrkiye+to:Didim,+T%C3%BCrkiye+to:37.868955,27.27 0253+to:Bornova,+%C4%B0zmir,+T%C3%BCrkiye+to:40.40 8642,29.297955+to:Ormanpark,+Sakarya,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&ll=38.039439,30.651855&spn=5.925714,11.634521&sll=38.043765,27.935486&sspn=1.481647,2.90863&geocode=FVvhbQIdnaXPASEJgLkzs2FodCkhedUV47LMFDEJgL kzs2FodA%3BFQvdLQIdSVDoASn71SyCe6LcFDELF9yzyMFg0Q% 3BFdZvLgIduxrSASnnIgqCpLfDFDGR0mmEZDI1lw%3BFcL1KAI dRprJASnFjTPMEPLBFDH_g5eggHFPzA%3BFfkqLgIdL7e8ASlv EFB9K0fAFDEd_iqREDkPcA%3BFYZLMgIdYiWvASkjFZbxv72_F DG-su7RDnOO3w%3BFUsdNQIdko2iASlp1rCuT2y-FDEKWQb3GOKmUQ%3BFZBWOwIdy8mgASkrcQrJEoW-FDHyUdKe1E8Grg%3BFZvVQQIdbRygASnbnriBta6-FDEB3j-XWwcKig%3BFb_kSgIdQLafASkj3ip8hHy5FDFcVtggmDHvyQ%3 BFUKWaAIdIw2_ASl3lq0EN1HKFDGXmllkzNvRZw%3BFVvhbQId naXPASEJgLkzs2FodCkhedUV47LMFDEJgLkzs2FodA&oq=ormanpark&mra=dpe&mrsp=8&sz=9&via=3,8,10&t=m&z=7) :mrgreen:
Güzelmiş belki + 1 diyebilirim (maddiyata bağlı ):mrgreen:8)
DR.ALP
13.June.2013, 15:59
Yeah, biraz öyle oldu. Ama dediğim gibi, rota netleşmedi henüz, bazı eklemeler ve çıkarmalar olabilir. Mesela en büyük muallaklardan biri Side-Alanya tarafı.. Antalyadan direk Kemere salabilirim, Alanyayı es geçebilirim bilmiyorum bakalım..
kemer yolu harikadır..alanya yolu konya ovası gibidir,sıkılabilirsin..hepimiz İKİYİZ8)..
DR.ALP
13.June.2013, 16:00
Güzelmiş belki + 1 diyebilirim (maddiyata bağlı ):mrgreen:8)
biriktirmeye başla şimdiden..rota güzel8)
DR.ALP
13.June.2013, 16:01
helal kardeşim..gençlik işte:mrgreen:
cihan54
13.June.2013, 16:05
helal kardeşim..gençlik işte:mrgreen:
Emrehan genç değil abi yaa, şimdi bi havalara girecek. Demeyeydin öyle :p
Haa dur yanlış anlamışım bana demiş.. Olsun yine Emrehan havalara gircek, demeyeydin :p
Emrehan
13.June.2013, 16:12
Emrehan genç değil abi yaa, şimdi bi havalara girecek. Demeyeydin öyle :p
Haa dur yanlış anlamışım bana demiş.. Olsun yine Emrehan havalara gircek, demeyeydin :p
Havam batsın... :p
cihan54
13.June.2013, 16:17
Bi havalar bi havalar
Emrehan
13.June.2013, 16:29
Bi havalar bi havalar
Tencerem var tavam var, ÇAPULCUYUM havam var. nazar
cihan54
13.June.2013, 16:30
Tencerem var tavam var, ÇAPULCUYUM havam var. nazar
Şşş Banlarım :ban:
ozguralic
13.June.2013, 17:20
I chapul everywhere :x
cihan54
13.June.2013, 17:22
Seni iki kere banlarım :p forumun dili Türkçedir kuralından :p
marlox
13.June.2013, 21:41
Selam millet tatil bitti yuvaya döndüm :D
dönüşte bir yağmur a yakalandık ki hani bırakın donu monu kaskın içine kadar yağmur olduk :(
hanım bir daha motora binmem diyor :D
motorumla bafa gölünün kıyısından sürdük ( ki bu benim küçüklük hayalimdi )
ama yol çalışması nedeni ile bazı yerler çamur olduğundan hayalim suya değil çamura battı motor ben eşim çantalar her yer çamur :(
merhaba engin hoş geldin iyisiyle kötüsüyle hoş unutulmaz maceralar yaşamışsındır biz daha yerimizdn kımıldayamadık
resimleri bekliyorum bari resimlerden avunalım 8)
cihan54
14.June.2013, 09:28
Günaydınlar hayırlı cumalar efendim :sleep:
Ahmet Çakıl
14.June.2013, 09:56
Hayırlı cumalar
ozguralic
14.June.2013, 10:38
Selam millet tatil bitti yuvaya döndüm :D
dönüşte bir yağmur a yakalandık ki hani bırakın donu monu kaskın içine kadar yağmur olduk :(
hanım bir daha motora binmem diyor :D
motorumla bafa gölünün kıyısından sürdük ( ki bu benim küçüklük hayalimdi )
ama yol çalışması nedeni ile bazı yerler çamur olduğundan hayalim suya değil çamura battı motor ben eşim çantalar her yer çamur :(
Geçmiş olsun Engin umarım iyi eğlenmişsindir. Çamur iyidir motoru yıkamak için bi bahane çıkmış oldu 8)
ozguralic
14.June.2013, 10:57
Bu arada Bodrum'da da festival olmamış, ne kadar ters başladı bu sezon böyle ya, Ramazan da girdiği zaman zaten kopuyoruz. Açıkçası benim pek beklentim kalmadı bu yaz için :|
cihan54
14.June.2013, 10:59
Valla ne yalan söyliyim, benim de içime doğmuyor değil ay sonundaki çakışan 3 festivalin de iptal edilmesi (Ereğli-sındırgı-manavgat)
Ben yine route'u yaparım Emrehanımla da festivali kusur kalsın.. Hem Salih abim Celil abimler de geliyo, oh oh :mrgreen:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar8)
yağmurlu bir istanbuldan selamlar :(
Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar olsun inş. 8)
Cihan' ım noktalama işaretlerine, en azından hiç olmazsa kesme işaretlerine dikkat etsen diyorum :mrgreen: Çünkü uykum açıldı Emre hanım kim diye yaa :mrgreen: :mrgreen:
Şaka yapıyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın 8)
cihan54
14.June.2013, 11:47
Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar olsun inş. 8)
Cihan' ım noktalama işaretlerine, en azından hiç olmazsa kesme işaretlerine dikkat etsen diyorum :mrgreen: Çünkü uykum açıldı Emre hanım kim diye yaa :mrgreen: :mrgreen:
Şaka yapıyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın 8)
eheuheuhe aposrofla mı ayırmamı istiyosun virgülle mi.. Ayırmadım işte, senin için fesat :p
Ama orada bir virgül eksik, doğru söylüyosun. "Emrehanımla da," :mrgreen:
eheuheuhe aposrofla mı ayırmamı istiyosun virgülle mi.. Ayırmadım işte, senin için fesat :p
Ama orada bir virgül eksik, doğru söylüyosun. "Emrehanımla da," :mrgreen:
Yaa içimin fesatlığını geçtim, bir de adım Emre, o açıdan düşün :p
cihan54
14.June.2013, 11:55
Yaa içimin fesatlığını geçtim, bir de adım Emre, o açıdan düşün :p
Anaaaa ehuehue dimi ya la :p
Bundan sonra senin adın Kemal olsun :p
marlox
14.June.2013, 14:06
bodrum sadece festival için bir geçiş yolu olmuş festival KOS adasında yapılmış DRHA :)
bu arada kuşadası motofest fotolarını yüklüyorum fazla foto yok ama idare edin kendi fotolarımızdan paylaşcam artık...
hayırlı cumalar...
Madem Türkiye'deki festivallerden hayır yok, seneye feribotla ver elini Roma :lol::mrgreen:
Bu seferler halen yapılıyor mu acep?
http://www.altunhaber.com/node/2308
http://www.mfa.gov.tr/feribot-seferleri.tr.mfa
Alttaki linkte fiyat tarifesinde motosiklet 50€ diyor, 2 kişilik kabin 450 € diyor.
cihan54
14.June.2013, 19:38
Pasaport işi olmasa çoktan uçardım yurt dışına.. Artık pasaport çıkarttırmak şart oldu..
marlox
15.June.2013, 07:45
pasaporttan ziyade yurt dışına çıkmanın bir sürü extra masrafı olur yaaa çok isterim gitmeyi ama sanırım bu hayata sığdıramıcam :D
pasaporttan ziyade yurt dışına çıkmanın bir sürü extra masrafı olur yaaa çok isterim gitmeyi ama sanırım bu hayata sığdıramıcam :D
1000 € gidiş dönüş, yemek yok. En az 3000 € hariçten gider.
Sultanahmet'e gelen turistlerin ilgi dolu bakışları (bildiğimiz Sultanahmet işte) ya da , her gün önünden trafik yüzünden küfrederek geçtiğim Bizans surlarını nasıl kanıksamışsam (ulan orada çağ değişti işte), İtalya'da da aynısı var. Eğer gidersek Roma'da yaşayan bir İtalyan vatandaşı için biz de aynı konumda olacağız. :lol:
Değer mi Engin?:lol:
Bak iki dakikada 4000 € dan kurtardım seni :p:p:p
GÜNAYDINLARRR HERKESEEE 8)
yurt dışı için size formül bence olabilirliği olan en uygun formül
buradan gemiye binip italyada inileceğine göre yolda motor kullanmıcaz bu durumda
burdan gemiye motorsuz yaya binip italyaya gidilir oradan istediğin model çok güzel bir makina kiralanır (siğortalı hiç bir derde masrafa girmeden buraya göre çok uygun fiyata ) istedğin heryeri gezer motorla turlar yapar dönerken makinayı bırakır gemiye biner eve dönersin emin olun çok daha uyguna gelir 8)
cihan54
15.June.2013, 13:02
GÜNAYDINLARRR HERKESEEE 8)
yurt dışı için size formül bence olabilirliği olan en uygun formül
buradan gemiye binip italyada inileceğine göre yolda motor kullanmıcaz bu durumda
burdan gemiye motorsuz yaya binip italyaya gidilir oradan istediğin model çok güzel bir makina kiralanır (siğortalı hiç bir derde masrafa girmeden buraya göre çok uygun fiyata ) istedğin heryeri gezer motorla turlar yapar dönerken makinayı bırakır gemiye biner eve dönersin emin olun çok daha uyguna gelir 8)
Zaten avrupa turu yapanların büyük çoğunluğu öyle yapıyor. Hem istediğin makineyi kiralamış oluyosun :lol:
Zaten avrupa turu yapanların büyük çoğunluğu öyle yapıyor. Hem istediğin makineyi kiralamış oluyosun :lol:
Ben yarmagülüme ihanet edemem :evil: :mrgreen: Sonra Türkiye ye döndüğümde beni üstünden atar, yan yatar, çamura batar, ben o tripleri çekemem sonra :p
Sahil şeridinden Cebelitarığı görmek, oradan Portekize geçmek, okyanusu izlemek..(Arada Balkan ülkesi görmek istemiyorum o yüzden feribot ta feribot diyorum :mrgreen:).
Da kimi bırakıp nereye gidiyorsun :evil:
Ben yarmagülüme ihanet edemem :evil: :mrgreen: Sonra Türkiye ye döndüğümde beni üstünden atar, yan yatar, çamura batar, ben o tripleri çekemem sonra :p
Emre seni feribot açmaz zaten :mrgreen: Karadeniz için rota belli mi?
Sahil şeridinden Cebelitarığı görmek, oradan Portekize geçmek, okyanusu izlemek..(Arada Balkan ülkesi görmek istemiyorum o yüzden feribot ta feribot diyorum :mrgreen:).
Da kimi bırakıp nereye gidiyorsun :evil:
Emre seni feribot açmaz zaten :mrgreen: Karadeniz için rota belli mi?
Abi rota belli ama daha tam plan yapamadım. Amasra' dan çıkıp Batum' a kadar gidecem inş. ancak şöyle bir sıkıntı var ki oradan da Konya Karaman' a geçmem gerekiyor :mrgreen: Arkadaşın düğünü var tatil dönüşü Pazar günüde oraya geçecem artık. Artvin üzerinden Erzurum - Sivas - Kayseri Konya olacak galiba. Hayırlısı bakalım artık toplamda 15 gün 4.000 km oluyor.
Bende bir yazı yazacaktım aslında, haftaya Cumartesi yola çıkıyorum. Karadeniz' de nerelerde kalayım, kim beni misafir eder falan diye :mrgreen:
marlox
15.June.2013, 16:27
Mystic Routes bi bakın isterseniz...
http://www.mysticroutes.com/
motorlar onlardan siz sadece parayı veriyorsunuz adamlar sizi garantili gezdiriyor... parası olana
REALİST
16.June.2013, 09:27
Günaydın RR :cheesy:
http://img176.imageshack.us/img176/3830/14tq4.jpg
marlox
16.June.2013, 10:37
Günaydın millet...
cihan54
16.June.2013, 13:35
İyi pazarlar :|
cihan54
16.June.2013, 14:31
Sitede bir aidikurt görüldü :mrgreen:
Sitede bir aidikurt görüldü :mrgreen:
kaçak yapmış :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
marlox
17.June.2013, 09:08
Günaydın Hayırlı haftalar....
cihan54
17.June.2013, 09:08
Günaydınlar günaydınlar. İyi haftalar RR.. :)
İşallah sıkıntısız huzurlu bir hafta geçiririz. :happy:
Yav benim afyonum patlamadı, uyanamadım [smilie=greencolorz: Haftasonu yağmurlu olunca motora da binemedik ya, dün gece geç saatlerde baktım yağmur yok. Dedim fırsat bu fırsat. Atladım Şimşeğim Mcqueen'ime.. Yollar benim zaten, bomboş :mrgreen: Lastiğim de yeni, balansı da yeni yaptırmışım, yer misin yemez misin http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/gazlaa.gif yapıştır ali dayııı :p Meğersem benim oğlum, arada bir nefes açmak istermiş yaaauv.. vurdukça vuruyo yollara valla maşşallahı var :happy:
Gerçi bi ara korktum. Bir an içime bir ürperti geldi, "len ölcen yeter gari :ntr:" dedi biri.. Ben de garaja çektim, huzurla uyudum valla. Ama tabi saat çok geç olmuştu bile artık.
Velhasıl, uyanamadım [smilie=greencolorz: Celil abi, Müvekkilimin deyişiyle MC, uyandırsana beni be hadi be :oops:
marlox
17.June.2013, 10:10
vay vay vay kaan bey italya maceranızı anlatırmısınız lütfen :D
Günaydınlar günaydınlar. İyi haftalar RR.. :)
İşallah sıkıntısız huzurlu bir hafta geçiririz. :happy:
Yav benim afyonum patlamadı, uyanamadım [smilie=greencolorz: Haftasonu yağmurlu olunca motora da binemedik ya, dün gece geç saatlerde baktım yağmur yok. Dedim fırsat bu fırsat. Atladım Şimşeğim Mcqueen'ime.. Yollar benim zaten, bomboş :mrgreen: Lastiğim de yeni, balansı da yeni yaptırmışım, yer misin yemez misin http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/gazlaa.gif yapıştır ali dayııı :p Meğersem benim oğlum, arada bir nefes açmak istermiş yaaauv.. vurdukça vuruyo yollara valla maşşallahı var :happy:
Gerçi bi ara korktum. Bir an içime bir ürperti geldi, "len ölcen yeter gari :ntr:" dedi biri.. Ben de garaja çektim, huzurla uyudum valla. Ama tabi saat çok geç olmuştu bile artık.
Velhasıl, uyanamadım [smilie=greencolorz: Celil abi, Müvekkilimin deyişiyle MC, uyandırsana beni be hadi be :oops:
Mevzu geyik olduğu için sormakta sıkıntı olmaz herhalde :mrgreen: Çok merak ediyorum yoksa tasvip ettiğimden değil yani hatta karşıyım :p Uzun lafın kısası Cihan' ım kaç bastın en fazla? :x
GÜNAYDINLAR İYİ HAFTALAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
cihan bir daha o kadar gaz açtığını duymamyıyım bak Allah korusun :evil::p:p:p
cihan54
17.June.2013, 10:30
Mevzu geyik olduğu için sormakta sıkıntı olmaz herhalde :mrgreen: Çok merak ediyorum yoksa tasvip ettiğimden değil yani hatta karşıyım :p Uzun lafın kısası Cihan' ım kaç bastın en fazla? :x
Cancazım, buralarda çok yüksek hızlara çıkabileceğim yer ve o kalitede yol olmadığından; bir de o ses "olm dur napıyosun" dediğinden, tam o sırada 210 küsürdeydim.. Ama asıl amaç yüksek hızlara çıkmak değildi sadece, o hıza kaç saniyede çıkacağı da önemiydi :shock:. Lastiği hem balans hem de yol tutuş açısından denemek içindi. Balansı yüksek hıza çıkıp test ettim (Maşallah 200'leri gördüm, akıyodu velet :mrgreen:), yol tutuşunu hızlanmayla test ettim (Rüzgarın oğlu mübarek :p)...
Ama bir test daha var. O da Celil abi Salih abi Emrehan da olacak.. Viraj-yatış kabiliyeti testi. Akçakoca yollarında olacak o da inşallah :happy:
GÜNAYDINLAR İYİ HAFTALAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
cihan bir daha o kadar gaz açtığını duymamyıyım bak Allah korusun :evil::p:p:p
Abim yaa kırk yılda bir bak görüyosun. bi de öyle trafikte kötü şartlarda değil, temkinli olduğum için gece yarılarında yollar boşken düm düz yollara gidip yapıyorum. Yoksa biliyosun, fıtratımda apaçilik yok :sleep:
Emrehan
17.June.2013, 10:35
Cihan akıllı ol, kaldırma beni ayaa! :x
cihan54
17.June.2013, 10:36
Kalksana :x Bu arada Emrehan sen de o hıza kaç saniyede çıktığımı sor nan çok güzel oluyo böyle :p
Emrehan
17.June.2013, 10:43
Sormuyorum, merak etmiyorum. :p Benim o hıza ulaşmam minimum 3 sene mesela. :p
Gerekirse Ereğli'de motorsuz olarak 0-100, 0-200 testlerini yaparız. :p
cihan54
17.June.2013, 10:46
Sormuyorum, merak etmiyorum. :p Benim o hıza ulaşmam minimum 3 sene mesela. :p
Gerekirse Ereğli'de motorsuz olarak 0-100, 0-200 testlerini yaparız. :p
Bunu sevdim :cheesy:
emrehan uzun turda da bu adam gaza gelir 200 km testine kalkarsa bir daha onu göremez tek başına yola devam edersin artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
17.June.2013, 10:59
Yok öyle bişey yapar mıyım.. :? kendi ağzıma acı biber sürerim valla :ntr: abim sen de konuşuyosun yani heee, sanki bilmiyosun benim nekaddannnn uyumlu bir insan olduğumu :happy: bir gün boyunca sizinle 60km/h hızla gittim gıkım çıktı mı :p
Emrehan
17.June.2013, 10:59
emrehan uzun turda da bu adam gaza gelir 200 km testine kalkarsa bir daha onu göremez tek başına yola devam edersin artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yok yapmaz herhalde öyle bişey abi. :? Motorları halatla falan bağlasak mı birbirine? :p
cihan54
17.June.2013, 11:01
Yok yapmaz herhalde öyle bişey abi. :? Motorları halatla falan bağlasak mı birbirine? :p
motoruna yazık laaa :p
Emrehan
17.June.2013, 11:04
motoruna yazık laaa :p
Bişey olmaz bişey olmaz. :p
yok yok yapmaz canım (herhalde):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan guruba uyumludur aykırılık yapmaz tek başınayken çoşuyor 8)
cihan54
17.June.2013, 11:35
yok yok yapmaz canım (herhalde):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan gruba uyumludur aykırılık yapmaz uyumludur tek başınayken çoşuyor 8)
nasıl da biliyo öğrencisini.. :mrgreen: kendi de öyle olunca :mrgreen:
Cihanla Konyaya gdelim. :lol::mrgreen::mrgreen:
http://www.nioya.com/images/wp/konya_ovasi.jpg
cihan54
17.June.2013, 12:45
Cihanla Konyaya gdelim. :lol::mrgreen::mrgreen:
http://www.nioya.com/images/wp/konya_ovasi.jpg
hahah :p abim bunun için Konyalara gitmeye gerek yok, hemen burnumuzun dibinde çok çok daha sağlamı var.
http://1.bp.blogspot.com/_9fAGF39zHSo/SOR7euqUC-I/AAAAAAAABfA/xEjrj415HAo/s400/IMG_0501.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_9fAGF39zHSo/SOR7epKODDI/AAAAAAAABe4/CTDW1d49IAY/s400/IMG_0498.JPG
fotoğraftaki viraja aldanma (Aslında asıl yerin resmini bulamadım).. yolun asfalt kalitesi, yolun genişliği (Duble yol ve kenardan tali yol bağlantısı bile yok, ve yolun ip gibi uzuuuuuuuu....uunnn düzlüğü tatmin edecektir :p
Silivriyi geç, Tekirdağ'a ulaşmaya çalış.. Bakalım yol bitiyo mu :p
Benim canım sıkılmıştı artık ne zaman bitecek bu düzlük diye. Araba bile yok yolda, o derece :p:p:p (Sanırım 40 km kadar bir virajsız rampasız üç şeritli düzlük var...)
Silivriyi geç, Tekirdağ'a ulaşmaya çalış.. Bakalım yol bitiyo mu :p
Evet, bizim eski yazlık yolu. Eskiden geliş gidiş tek şeritti, şimdi duble yaptılar. 8)
Ben çocukken o yolda ancak 15 dakikada bir araba geçerdi. :mrgreen:
cihan54
17.June.2013, 12:57
Öylesine düüüüüüz bi yolda canları sıkılıyo napcaak mecbuuur :p
Adamlar elinden geldiğince o yola çıkmamaya çalışıyolardır. İnsan ister istemez hayallere dalıyo uykusu geliyo :mrgreen:
cihan54
17.June.2013, 17:15
Emix seni BURAYA (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7029) davet ediyoruz. Herkes bir telaş bir merak içerisinde, halk tedirgin :p
marlox
18.June.2013, 08:40
Günaydın millet hayırlı sabahlar yarıladık haftayı :D
cihan54
18.June.2013, 09:04
Günaydınlar salı sallanır..
EMİX, aşağıda yazdığımı gözden kaçırma.. 8)
GÜNAYDINLARRR HERKESE nazar:cheesy:
cihan54
18.June.2013, 11:19
Adama bak bütün konulara girip çıkıyo yazıyo ediyo.. Bakıyo yazacak bişey yok, "GÜNAYDIIIIIIN :)"
:p :p abim benim yaa :p
Emix aldın di mi mesajı :ntr:
cihan54
19.June.2013, 08:08
Günaydınlar çarşambalılar :mrgreen:
marlox
19.June.2013, 08:54
Günaydın RR ailesi...
GÜAYDINLARRRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:)
haftanın yarısını bulduk 8)
cihan54
19.June.2013, 11:21
Abim senden bişey istiyim mi :love:
ozguralic
19.June.2013, 11:25
Gülaydın 8)
Abim senden bişey istiyim mi :love:
iste bakimm
cihan54
19.June.2013, 12:47
iste bakimm
:happy: abim benim bee canım abim, bi tane abim benim :mrgreen:
Abim.. Ya abim.. :love: abim ben motomaxtan bişey alcam da, netten alırsam kargo parası binecek. Doğa sporları fest'e geldiğimde alcaktım, gelemedik..
Ben bundan istiyom (http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-MICROFIBER-YAZLIK-BALAKLAVA-pmu2055.html) :love:
hani diyorum siz gelceksiniz ya hani buraya hani :oops: sen diyorum bundan bi tane alsan da gelirken getirsen ben sana parasını versem de hani :love: abim benim yaa bi tane abim canım abim aslan abim benim hadi abim bitanecik abim yaa :love:
:happy: abim benim bee canım abim, bi tane abim benim :mrgreen:
Abim.. Ya abim.. :love: abim ben motomaxtan bişey alcam da, netten alırsam kargo parası binecek. Doğa sporları fest'e geldiğimde alcaktım, gelemedik..
Ben bundan istiyom (http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-MICROFIBER-YAZLIK-BALAKLAVA-pmu2055.html) :love:
hani diyorum siz gelceksiniz ya hani buraya hani :oops: sen diyorum bundan bi tane alsan da gelirken getirsen ben sana parasını versem de hani :love: abim benim yaa bi tane abim canım abim aslan abim benim hadi abim bitanecik abim yaa :love:
dün oradaydım söyleseydin alırdım geç kaldın (bana gidiş dönüş 40 km yazıyor )bugün alpay o tarafa gidicekti sorayım
cihan54
19.June.2013, 12:55
:( dün söyliycektim aklımdaydı ama unutmuşum :cry: eralp de gelcek sanırım ereğli faslına. ona mı sulansam :mrgreen: Ya da ben canım abim bitanecik abim Salih abime mi yanaşsam :love:
:( dün söyliycektim aklımdaydı ama unutmuşum :cry: eralp de gelcek sanırım ereğli faslına. ona mı sulansam :mrgreen: Ya da ben canım abim bitanecik abim Salih abime mi yanaşsam :love:
dün alpay'a k.ereğli turu için çanta bakmaya gittik oraları 2 saat gezdik çanta demiri aldık çantalar için oraya tekrar gidicek şimdi aradım o tarafa gitme ihtimali var giderse beni arayacak 8)
bunun yanında salih'e de orası uzak amaa eralp 'e 2-3 km ona yakın 8)
alpaydan haber gelsin bakarız hallederiz 8)
cihan54
19.June.2013, 13:43
Halleder benim abim :happy:
cihan54
20.June.2013, 09:05
Günaydınlar efem.. :)
marlox
20.June.2013, 10:11
Günaydın millet Hayırlı perşembeler....
Günaydınlarrrr herkese 8)
Emrehan
20.June.2013, 10:41
"Online günaydın" ın dönüşü... :p
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
cihan54
20.June.2013, 10:48
"Online günaydın" ın dönüşü... :p
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Heyt be :mrgreen: Ne kadar smili varsa :p
Madem öyle bir günaydında benden beee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p
Karadeniz turu ile ilgili konu açmayı çok istedim ama kısmet olmadı bir türlü, daha turu bile düzgün planlayamadım. Kabaca rotam aşağıdaki gibi olacak, bakalım hayırlısı :mrgreen:
http://img12.imageshack.us/img12/2394/jhv6.jpg
Buyrun rota (https://maps.google.com/maps?saddr=Orhantepe+Mh.,+%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrk iye&daddr=safranbolu+to:Ankara+Bart%C4%B1n+Yolu%2FD010 +to:Murat+Yenig%C3%BCn+Cd+(Bart%C4%B1n+%C4%B0nebol u+Yolu)%2FD010+to:%C4%B0tfaiye+Cd%2FD010+to:Adal%C 4%B1+Halil+Cd+to:Marto%C4%9Flu+Sk+to:Giresun+%C5%9 Eebinkarahisar+Yolu%2FD865+to:Kader+Cd+to:Bilinmey en+yol+to:Ayder+Yaylac%C4%B1+Otel,+%C3%87aml%C4%B1 hem%C5%9Fin,+T%C3%BCrkiye+to:Kavrun+Cami,+Kavrun+C ami,+53780+Rize,+T%C3%BCrkiye+to:Karadeniz+Sahil+Y olu%2FD010%2FE70+to:E70+to:08+Radyo+Televizyon,+08 +Radyo+Televizyon,+%C3%87ar%C5%9F%C4%B1+Mah.,+Sabi t+Osman+Avc%C4%B1+Cd+Pehlivan+Apt.+No:6+D:11,+Artv in+Merkez%2FArtvin,+T%C3%BCrkiye+to:%C4%B0pekyolu+ Kv%C5%9F%2FD100+to:Erzincan-Erzurum+%C3%87evre+Yolu%2FD200%2FE88+to:Ahmet+Hilm i+Nal%C3%A7ac%C4%B1+Cd+to:Ahmet+Hilmi+Birant+Cd+to :Orhantepe+Mh.,+Kartal%2F%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrki ye&ie=UTF8&ll=39.35129,36.254883&spn=13.15671,19.753418&sll=37.03764,27.927246&sspn=13.577686,19.753418&geocode=Fb8tcAIdoPe8ASmVIrqS9sPKFDEIDopydBIq0g%3BF W1qdQIdwLTyASmDrbsaxaqcQDE96Yd6rLN9aw%3BFUMZfAIdmh DuAQ%3BFfcwfwIdXRf3AQ%3BFX1HgQIdtFoYAg%3BFa4odgId1 g0qAg%3BFRuQcwId_9M4Ag%3BFYjFbwIdZYlKAg%3BFZ98cQId ybVdAg%3BFTETbQIduQhdAg%3BFR7ocAIdpR5zAiFnWzjjIzB7 5ylRBe8LDhhmQDFnWzjjIzB75w%3BFbLTbwIdTJZzAim1Jl30u x5mQDEfwrM54g4xFg%3BFfGVdwIdtvd3Ag%3BFTIhewIdB-96Ag%3BFTJmdAIdsxh-AintUJhxNHZoQDFP2ADT0WtGDQ%3BFQnVYAIdZKp1Ag%3BFZNI XgIdLOs0Ag%3BFZcMQgIdTMPvAQ%3BFYJQNwIdruj6AQ%3BFb8 tcAIdoPe8ASmVIrqS9sPKFDEIDopydBIq0g&t=m&z=6)
cihan54
20.June.2013, 12:28
Maşallah :? kaç bin milyon kilometre bu ? :?
ha alta rota koymuşun. 4000km MAAAŞŞALLLAAAAAH. :?:
Ben bayramda çıkıcam ama bu kadar abartamam. Benimki ortalama 2250 km olcak :ntr:
Ya da ben canım abim bitanecik abim Salih abime mi yanaşsam :love:
Hallederiz bir şekilde Cihan 8) Pek evden çıkmıyorum trafik & sıcak ama en olmadı sen birimizin adresini müşteri ödeyecek şekilde verip online olarak satınalırsın, biz gelirken getiririz. 8)
Günaydın:mrgreen::mrgreen:8)
cihan54
20.June.2013, 12:50
Hallederiz bir şekilde Cihan 8) Pek evden çıkmıyorum trafik & sıcak ama en olmadı sen birimizin adresini müşteri ödeyecek şekilde verip online olarak satınalırsın, biz gelirken getiririz. 8)
Günaydın:mrgreen::mrgreen:8)
Teşekkür butonu kırılgan değilmiş yoksa elimde kalırdı :p
Abim benim yaa.. Valla Araya Emrehan'ı bile soktum. Büyük oynuyorum. İlk kim müsait olursa onun vasıtasıyla alabilicem sanırım. Ama herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, cansınız :love:
Maşallah :? kaç bin milyon kilometre bu ? :?
ha alta rota koymuşun. 4000km MAAAŞŞALLLAAAAAH. :?:
Ben bayramda çıkıcam ama bu kadar abartamam. Benimki ortalama 2250 km olcak :ntr:
Valla Cihan' ım min. 4000 km. gözüküyor hayırlısı bakalım artık. Arkadaşın Konya' da düğünü olmayaydı çok iyiydi, hadi onu geçtim bari Karaman' da olmayaydı :p
marlox
20.June.2013, 15:49
BU hafta sonu pazar günü izmir den çeşmeye denize gelecek olan varmı???
Karadeniz turu ile ilgili konu açmayı çok istedim ama kısmet olmadı bir türlü, daha turu bile düzgün planlayamadım. Kabaca rotam aşağıdaki gibi olacak, bakalım hayırlısı :mrgreen:
http://img12.imageshack.us/img12/2394/jhv6.jpg
Buyrun rota (https://maps.google.com/maps?saddr=Orhantepe+Mh.,+%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrk iye&daddr=safranbolu+to:Ankara+Bart%C4%B1n+Yolu%2FD010 +to:Murat+Yenig%C3%BCn+Cd+(Bart%C4%B1n+%C4%B0nebol u+Yolu)%2FD010+to:%C4%B0tfaiye+Cd%2FD010+to:Adal%C 4%B1+Halil+Cd+to:Marto%C4%9Flu+Sk+to:Giresun+%C5%9 Eebinkarahisar+Yolu%2FD865+to:Kader+Cd+to:Bilinmey en+yol+to:Ayder+Yaylac%C4%B1+Otel,+%C3%87aml%C4%B1 hem%C5%9Fin,+T%C3%BCrkiye+to:Kavrun+Cami,+Kavrun+C ami,+53780+Rize,+T%C3%BCrkiye+to:Karadeniz+Sahil+Y olu%2FD010%2FE70+to:E70+to:08+Radyo+Televizyon,+08 +Radyo+Televizyon,+%C3%87ar%C5%9F%C4%B1+Mah.,+Sabi t+Osman+Avc%C4%B1+Cd+Pehlivan+Apt.+No:6+D:11,+Artv in+Merkez%2FArtvin,+T%C3%BCrkiye+to:%C4%B0pekyolu+ Kv%C5%9F%2FD100+to:Erzincan-Erzurum+%C3%87evre+Yolu%2FD200%2FE88+to:Ahmet+Hilm i+Nal%C3%A7ac%C4%B1+Cd+to:Ahmet+Hilmi+Birant+Cd+to :Orhantepe+Mh.,+Kartal%2F%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrki ye&ie=UTF8&ll=39.35129,36.254883&spn=13.15671,19.753418&sll=37.03764,27.927246&sspn=13.577686,19.753418&geocode=Fb8tcAIdoPe8ASmVIrqS9sPKFDEIDopydBIq0g%3BF W1qdQIdwLTyASmDrbsaxaqcQDE96Yd6rLN9aw%3BFUMZfAIdmh DuAQ%3BFfcwfwIdXRf3AQ%3BFX1HgQIdtFoYAg%3BFa4odgId1 g0qAg%3BFRuQcwId_9M4Ag%3BFYjFbwIdZYlKAg%3BFZ98cQId ybVdAg%3BFTETbQIduQhdAg%3BFR7ocAIdpR5zAiFnWzjjIzB7 5ylRBe8LDhhmQDFnWzjjIzB75w%3BFbLTbwIdTJZzAim1Jl30u x5mQDEfwrM54g4xFg%3BFfGVdwIdtvd3Ag%3BFTIhewIdB-96Ag%3BFTJmdAIdsxh-AintUJhxNHZoQDFP2ADT0WtGDQ%3BFQnVYAIdZKp1Ag%3BFZNI XgIdLOs0Ag%3BFZcMQgIdTMPvAQ%3BFYJQNwIdruj6AQ%3BFb8 tcAIdoPe8ASmVIrqS9sPKFDEIDopydBIq0g&t=m&z=6)
Hayırlı yolculuklar şimdiden insan ordan Kahramammaraşa da geçer yaşar pastanesinde bi dondurma yer sonra sivstan devam eder :cheesy:
uygun 4 kişilik kamp çadırı ihtiyacı olanlar baksın 8)
http://urun.gittigidiyor.com/spor/cadir-4-kisilik-86073814
cihan54
21.June.2013, 00:35
uygun 4 kişilik kamp çadırı ihtiyacı olanlar baksın 8)
http://urun.gittigidiyor.com/spor/cadir-4-kisilik-86073814
Emrehan çadır alcak. alsın işte bunu..
Hayırlı yolculuklar şimdiden insan ordan Kahramammaraşa da geçer yaşar pastanesinde bi dondurma yer sonra sivstan devam eder :cheesy:
Yol üstü olsa olurmuşta hiç yol üstü gibi durmuyor abicim :D
cihan54
21.June.2013, 01:53
KArdeşinizle gurur duyun :love:
Bugün 40 Motor - 47Kişilik bir SAKARYA buluşmasına imza attı bu kardeşiniz :oops:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944152_10151672448584320_1674691067_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7467_10152956166140220_738854106_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1015152_10152956166460220_419558921_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1009316_10152956167035220_633713492_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000910_10152956167235220_1583117358_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1004410_10151672433764320_1289723648_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003438_10151672446574320_1210806653_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993777_10151672446914320_903387225_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010662_10151672447019320_1093614666_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936413_10151672447284320_1878809658_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7961_10151672447479320_290808118_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/994781_10152956164280220_1394474668_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/954694_10152956163505220_191083716_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/995808_10152956164010220_1019700336_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1044617_10152956165635220_1167251195_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s720x720/992861_10152956165885220_1140110947_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1016388_10152956164500220_243796076_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1005707_10152956163855220_2094523684_n.jpg
Tenrikler sağlam kadro Maşallah face de okudum nazar:cheesy:
cihan54
21.June.2013, 02:03
Bu arada Ereğli'de de özel davetli sayılırız. Sakarya kardeş kulüp muhabbetinden 8) orada bizi iyi ağırlarlar.. Bi de diycem bak bu Celil abi bu da Salih abi.. Çok ağır adamlardır bunlar, kuş sütü bulun bunlara diycem.. Neler olacak neler :cheesy:
Bu arada Ereğli'de de özel davetli sayılırız. Sakarya kardeş kulüp muhabbetinden 8) orada bizi iyi ağırlarlar.. Bi de diycem bak bu Celil abi bu da Salih abi.. Çok ağır adamlardır bunlar, kuş sütü bulun bunlara diycem.. Neler olacak neler :cheesy:
o kardeş kulübe mesaj atta face'deki festival sayfasına tam yer ve kamp alanı bilğileri verirmisiniz diye yazdım takan olmadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
o kardeş kulübe mesaj atta face'deki festival sayfasına tam yer ve kamp alanı bilğileri verirmisiniz diye yazdım takan olmadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dağıtırım ben o kulubü kimi takmamış onlar :x :x :x
Siz yine de dağıtacağımı söylemeyin, birden gaza geldimde. Düşününce 40 motor fazla oldu birden :mrgreen:
GÜNAYDINLARRR CUMA GÜNÜ OLMUŞ HAFTA SONU GELMİŞ BU HAFTAYIDA YEDİK :mrgreen:8)
cihan54
21.June.2013, 11:27
Şincik şoyle oluyor, Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum efendim. Allah cümlemizi muvaffak etsin mübarek günümüzü hayırlara vesile etsin :sleep:
Dün akşam Celil abinin "Takmadılar" cümlesiyle benim de beynimde şimşekler çaktı, gittim Ereğli kulüp başkanına mesaj yazdım kamp alanı ve programı ile ilgili bilgi istedim. Tabi uyuyordu o sırada. Uyanınca görüp bilgi verecektir. Tanırım kendisini zaten, şen şakrak biridir.
Bende hayırlı Cumalar diliyorum efenim, iyi dilekleriniz içinde teşekkür ediyorum :)
Emrehan
21.June.2013, 12:01
Şincik şoyle oluyor, Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum efendim. Allah cümlemizi muvaffak etsin mübarek günümüzü hayırlara vesile etsin :sleep:
Dün akşam Celil abinin "Takmadılar" cümlesiyle benim de beynimde şimşekler çaktı, gittim Ereğli kulüp başkanına mesaj yazdım kamp alanı ve programı ile ilgili bilgi istedim. Tabi uyuyordu o sırada. Uyanınca görüp bilgi verecektir. Tanırım kendisini zaten, şen şakrak biridir.
Cevap gelmedi mi daha genç arkadaşım? Bekliyoruz burda ağaç olduk. :x :p
Cevap gelmedi mi daha genç arkadaşım? Bekliyoruz burda ağaç olduk. :x :p
onuda takmadılar galiba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Herkese hayırlı cumalar.Allah bol kazançlar ve sağlıklı yaşam versin hepimize.
cihan54
21.June.2013, 12:17
Sürekli Face'e bakamıyorum. Şimdi baktım cevap yazılmış sabah.
'Yol tabelaları sizi yönlendirecek. Kamp alanı "Köseağzı Piknik Alanı" olarak biliniyor.'
Erkan 28
21.June.2013, 12:59
MERHABALAR :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Herkese hayırlı cumalar, nasılsınız millet :?
cihan54
21.June.2013, 13:01
MERHABALAR :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Herkese hayırlı cumalar, nasılsınız millet :?
Şok şok şok :? EEeeeyyy ruh..! :shock:
Erkan 28
21.June.2013, 13:06
Şok şok şok :? EEeeeyyy ruh..! :shock:
ne oldu len uzaylı gören masum köylü edasıyla :mrgreen::mrgreen:
cihan54
21.June.2013, 13:08
bi eko gördüm sanki :ntr:
REALİST
21.June.2013, 15:02
Selamlar hayırlı cumalarnazar
Erkan 28
21.June.2013, 15:14
Geldim kardeşim geldim. işlerimden dolayı herşeye bir müddet ara vermiştim şimdi tekrar buradayım :cheesy:
cihan54
21.June.2013, 15:15
Geldim kardeşim geldim. işlerimden dolayı herşeye bir müddet ara vermiştim şimdi tekrar buradayım :cheesy:
Bu aralar bitmeeeez. yine gidecen.. Noldu mali durumlar? seneye mi kaldın yine..
Erkan 28
21.June.2013, 15:28
Bu aralar bitmeeeez. yine gidecen.. Noldu mali durumlar? seneye mi kaldın yine..
yorum yapmasam kardeşim, herşey kısmet artık belki yarın belki seneye :mrgreen::mrgreen:
cihan54
21.June.2013, 15:29
yorum yapmasam kardeşim, herşey kısmet artık belki yarın belki seneye :mrgreen::mrgreen:
O nası bi politik cevap beee.. hiç değerimiz yokmuş anlaşıldı, parmağında salladı ve fırlattı bizi [smilie=greencolorz:
cihan54
24.June.2013, 09:13
Ahan da pazartesi de geldiii.. :cheesy:
Günaydınlar efendim. hayırlı güzel bir hafta; ve çabucak sonuna ulaşmayı diliyorum. Bu haftasonu büyük gün beyaaaa..
Mesela Salih abimi görcem :|
Mesela Celil abimin gülüşünü dinliycem (kehkehkeh) :p
Mesela Emrehan'ımla karşılıklı sigara tüttürüp keyif yapıcaz geyik çeviricez... :mrgreen:
Eralp'e el ense çekicem meselaaa :happy:
Hayırlısıyla kısmetse güzel bir haftasonu bizleri bekliyor... Herkese tekrardan günaydınlar..:D
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALAR nazar
cihan evet hafta sonunu iple çekicez 8)
cihan54
24.June.2013, 11:23
Abim işler karışık biliyosun. Emrehanın kaçta çıkacağı kaçta Düzcede olacağı belli değil. Ve kuvvetle muhtemel, bizim Düzcede olacağımız saate yetişemiyor. Ne diyosun? [smilie=greencolorz:
Abim işler karışık biliyosun. Emrehanın kaçta çıkacağı kaçta Düzcede olacağı belli değil. Ve kuvvetle muhtemel, bizim Düzcede olacağımız saate yetişemiyor. Ne diyosun? [smilie=greencolorz:
Emrehan dr a git rapor derim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
normal şartlarda kaçta işten çıkıp hazırlanıp kaçta düzceye varabiliyor onu hesaplasın bakalım duruma
cihan54
24.June.2013, 11:30
Her yolu düşündük. doktordan rapor alması değil olay aslında. bu şimdi bankacı ya hani, yılda 4 önemli günü varmış bazı hesapları kapatma ve bilmem ne işlerini yapma günü gibisinden. Tam anlamam. Velhasıl, o 4 günden biri, bu cuma... Ve yapması gereken saat 17:00'dan sonrası...
Onları falan hep düşündük. Çok yavaş gelebiliyolarmış. O yüzden sanırım 2 buçuk - 3 gibi çıkması lazım en geç..
İzleyeceği yol bu
HARİTA (https://maps.google.com/maps?saddr=Ayd%C4%B1nl%C4%B1kevler+Mh.,+Ankara%2FA nkara,+T%C3%BCrkiye&daddr=D%C3%BCzce,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.349227,93.076172&geocode=FRrDYQIdLp_1ASnF9F40w03TFDEkhS80PpiKAA%3BF Uk6bwIdPGnbASkh1DZlG6CdQDHX-IxWIqbQ4Q&oq=d%C3%BCzce&mra=ls&t=m&z=9)
4 saatten fazla sürecekmiş..
Her yolu düşündük. doktordan rapor alması değil olay aslında. bu şimdi bankacı ya hani, yılda 4 önemli günü varmış bazı hesapları kapatma ve bilmem ne işlerini yapma günü gibisinden. Tam anlamam. Velhasıl, o 4 günden biri, bu cuma... Ve yapması gereken saat 17:00'dan sonrası...
Onları falan hep düşündük. Çok yavaş gelebiliyolarmış. O yüzden sanırım 2 buçuk - 3 gibi çıkması lazım en geç..
aslında cuma akşam ona uymuyor o c.tesi sabah çıksa anca uyar ama bize nasıl uyar :(
yada sakaryaya gelmek yerine aşağı yukarı aynı yol olan gerededen k.ereğliye direk gelicekler orada buluşucaz
https://maps.google.com/maps?saddr=Ayd%C4%B1nl%C4%B1kevler+Mh.,+Ankara%2FA nkara,+T%C3%BCrkiye&daddr=D%C3%BCzce,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.349227,93.076172&geocode=FRrDYQIdLp_1ASnF9F40w03TFDEkhS80PpiKAA%3BF Uk6bwIdPGnbASkh1DZlG6CdQDHX-IxWIqbQ4Q&oq=d%C3%BCzce&mra=ls&t=m&z=9
cihan54
24.June.2013, 11:35
aslında cuma akşam ona uymuyor o c.tesi sabah çıksa anca uyar ama bize nasıl uyar :(
Uh.. Herşeyi konuştuk kafa kaşıdık ama hiç aklımızın ucundan geçmedi bu :ntr:
marlox
24.June.2013, 11:39
Günaydın millet... Hayırlı Haftalar...
Erkan 28
24.June.2013, 12:59
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ
HERKESE İYİ HAFTALAR :mrgreen:nazar8)
cihan54
24.June.2013, 13:04
Hortlak :?
Erkan 28
24.June.2013, 13:25
Hortlak :?
korktunmu :mrgreen::(
cihan54
24.June.2013, 14:20
korktunmu :mrgreen::(
korktum :|
marlox
24.June.2013, 15:15
Korktun mu değil, küstün mü?
Demek lazım :d:d:d:d:d
cihan54
24.June.2013, 15:23
al işte bi tane daha.. Adamlar uğramaz etmez. Ondan sonra gelir bi günaydın der kaçar. Sonra niye korktun olur.. Hortlaklar..
Erkan 28
24.June.2013, 17:09
al işte bi tane daha.. Adamlar uğramaz etmez. Ondan sonra gelir bi günaydın der kaçar. Sonra niye korktun olur.. Hortlaklar..
bak şimdi beni ele alalım
1- bu yıl motorsuzum ve canım çokkkk sıkkın. sizlerin gezi fotolarınızı gördükçe ( aslında bakma bile bakmıyorum :mrgreen: ) içim cızzzzzzzzzz ediyor.
2- daha öncede dediğim gibi işyerimde çalışma saatlerim değişti ve tempomda dahada yoğunlaştı ve bırak siteyi faceyi bile sadece oyun için açıyorum (açıyom-kapıyom, açıyom-kapıyom:mrgreen: )
3- çokkk iyi derecede kazık yediğimiz arabamızı yaptırdık ve onun keyfini tadını çıkarmaya çalışıyorum( cıstaka-cıstak, cıstaka-cıstak :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ozguralic
24.June.2013, 17:12
Murat'ın nikaha gelirsin BMW ile gezdirirsin bizi :mrgreen:
Erkan 28
24.June.2013, 17:29
Murat'ın nikaha gelirsin BMW ile gezdirirsin bizi :mrgreen:
kısmetttt inşaAllah senin nikahada geliriz özgürüm :mrgreen::mrgreen: ne zamandı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
24.June.2013, 17:46
Bunlar bahane sayılmaz :evil:
Erkan 28
24.June.2013, 17:49
Bunlar bahane sayılmaz :evil:
senin için nasıl bahaneler bulabilirim,
ama bir gerçek varki hepinizi çokkk özledimm.:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
cihan54
24.June.2013, 17:51
ama bir gerçek varki hepinizi çokkk özledimm.:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Heh içimin yağları eridi hadi affettim :love:
ozguralic
24.June.2013, 17:52
kısmetttt inşaAllah senin nikahada geliriz özgürüm :mrgreen::mrgreen: ne zamandı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
alttaki linke tıkla, kırmızı kar görünce küçük altını hazırla
http://www.accuweather.com/tr/tr/turkey-weather :mrgreen:
Erkan 28
24.June.2013, 18:24
alttaki linke tıkla, kırmızı kar görünce küçük altını hazırla
http://www.accuweather.com/tr/tr/turkey-weather :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen:
marlox
25.June.2013, 09:03
Günaydın RR ailesi :D Haftayı yarıladık :D
cihan54
25.June.2013, 09:16
Günaydınlar salı sallanır :happy: celil, eralp, emrehan, müvekkil gibi ünlü isimlerin seslerini duyduğum bir pazartesiden sonra; salı günü baya bi ferah geldi bana yahu :cheesy:
bu haftasonu da inşallah kısmetse görüşüyoruz ya, aslında bir yandan da geçmek bilmiyor bu hafta günler :|
Erkan 28
25.June.2013, 10:06
Günaydınlar RAPTOR RİDERS Ailesi :cheesy:
cihan54
25.June.2013, 10:38
eh be Celil abi sabah sabah geldiğin gibi ne özel mesaj yazdın be abi döşedin vallahi haa hala yazıyosun. Bekle bekle ağaç oldum, bi günaydın mesajından mahrum bırakıyosun bu garipleri. Bak adamlar günaydın dedi kaldı, online geyik yürümüyo sen kepenkleri kaldırmadan be abi.. hadi yav..
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan cevap bekleyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum 8)
görev aşkından daha kahvaltı yapamadım :mrgreen:
Erkan 28
25.June.2013, 11:06
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan cevap bekleyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum 8)
görev aşkından daha kahvaltı yapamadım :mrgreen:
BİZDE YEDİK :mrgreen::mrgreen: (kahvaltıyı ):mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.June.2013, 11:13
BİZDE YEDİK :mrgreen::mrgreen: (kahvaltıyı ):mrgreen::mrgreen:
Adam emekli olm senin benim gibi değilki.. Paşa o paşa :p
Erkan 28
25.June.2013, 12:26
Adam emekli olm senin benim gibi değilki.. Paşa o paşa :p
yakında bende emekli olacağım, çok fazla kalmadı yaklaşık 30 yıl sonra :mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.June.2013, 12:29
yakında bende emekli olacağım, çok fazla kalmadı yaklaşık 30 yıl sonra :mrgreen::mrgreen:
Kiimleer geeldiiiii hayatımdan kimler geçti hiç birisiiiii sizin kadar sevilmedi kimler geldiiiii kimleer geeçtiii :p
marlox
25.June.2013, 15:58
cumartesi gelemiyorum hay anasını satayım yaaaa offff çok sinirim bozuldu şimdi kırcam şu bilgisayarı yemin ediyorum kafam attı fena cumartesi ne güzel balıkesirde görüşecektik :(:(:(:(:(:(
cumartesi gelemiyorum hay anasını satayım yaaaa offff çok sinirim bozuldu şimdi kırcam şu bilgisayarı yemin ediyorum kafam attı fena cumartesi ne güzel balıkesirde görüşecektik :(:(:(:(:(:(
bu sezon hepimizin üzerinde bir kısmetsizlik var hiçbirşey düzgün gitmiyor :(
cihan54
26.June.2013, 09:22
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz huoop ordayız :mrgreen: (kısmetse)
Günaydınlar efenim. Hayırlı sabahlar olsun inşallah :happy:
Celil abi uyan da iki arkadaşı aydınlatman lazım güzel konular var yeni açılmış olan. Ben hiç girmiyim dedim, sen temiz bir şekilde aydınlatırsın onları. :mrgreen:
ozguralic
26.June.2013, 09:25
Günaydın millet
marlox
26.June.2013, 09:36
Günaydın millet hafta sonuna enerjik olun olurmu benim yerime de eğleneceksiniz bak benim yerime eğlenirken ki fotoları görcem ok
cihan54
26.June.2013, 09:52
Senin yerine mi eğlensem sana nispet olsun diye mi eğlensem bilemedim şimdi :|
Gününüz aydın olsun dostlar :)
cihan54
26.June.2013, 10:29
Oo hoşgeldin sen geyiğe uğrarmıydın :mrgreen: biz senden ciddi konularda teknik bilgi ve becerilerini konuşturmanı okumaya alışmıştık halbuki :mrgreen:
Oo hoşgeldin sen geyiğe uğrarmıydın :mrgreen: biz senden ciddi konularda teknik bilgi ve becerilerini konuşturmanı okumaya alışmıştık halbuki :mrgreen:
Hahahahaha :D ciddü teknük konumu kaldıda yazayim
istemiyosanız giderim teknik geyik yapacaktım :D
cihan54
26.June.2013, 10:38
Hahahahaha :D ciddü teknük konumu kaldıda yazayim
istemiyosanız giderim teknik geyik yapacaktım :D
Ohoouuv teknik geyik. merak ettim :lol: Ben teknik geyiği şu ana kadar bi Salih abiden duymuştum, senden de dinleyelim :p:cheesy:
Teknik konu kalmaz tabi. Ne konu açıldıysa hepsini cevaplayıp çözdünüz Celil abiyle ikiniz. Artık ne konu açılsa önceden karşılaşılmış ve cevapladığınız-çözdüğünüz şeyler oluyor. :mrgreen:
Ohoouuv teknik geyik. merak ettim :lol: Ben teknik geyiği şu ana kadar bi Salih abiden duymuştum, senden de dinleyelim :p:cheesy:
Teknik konu kalmaz tabi. Ne konu açıldıysa hepsini cevaplayıp çözdünüz Celil abiyle ikiniz. Artık ne konu açılsa önceden karşılaşılmış ve cevapladığınız-çözdüğünüz şeyler oluyor. :mrgreen:
yok estf :) benimde şanzumanla ilgili ne konular açtığımı bilen bilir :D Celil abi sağolsun hiç cevapsız bırakmadı konularımı
özellikle meslek mekanik elektronik ikisi arasında birşey olupta aracınızın haddinden fazla problemi varsa harbiden usta kadar da olmasa yeteri kadar tecrübe sahibi oluyor insan :D
cihan54
26.June.2013, 11:27
yok estf :) benimde şanzumanla ilgili ne konular açtığımı bilen bilir :D Celil abi sağolsun hiç cevapsız bırakmadı konularımı
özellikle meslek mekanik elektronik ikisi arasında birşey olupta aracınızın haddinden fazla problemi varsa harbiden usta kadar da olmasa yeteri kadar tecrübe sahibi oluyor insan :D
Mekatronik diyosun. Tabi biraz da insanın içinde olan birşey. meraklı, öğrenmeye hevesli, kafası çalışan biris olunca başka oluyor :happy:
Mekatronik diyosun. Tabi biraz da insanın içinde olan birşey. meraklı, öğrenmeye hevesli, kafası çalışan biris olunca başka oluyor :happy:
hem bilişim sektöründe hemde savunma sanayide çalışıyorum bilişimde sistem uzmanıyım savunma sanayide elektronik ve mekanik kalibrasyon teknisyeniyim ister istemez böyle oluyor
aslında fark ettim de arızalı masraflı araçları tercih ediyorum her seferinde :D
cihan54
26.June.2013, 11:35
hem bilişim sektöründe hemde savunma sanayide çalışıyorum bilişimde sistem uzmanıyım savunma sanayide elektrik ve mekanik kalibrasyon teknisyeniyim ister istemez böyle oluyor
aslında fark ettim de arızalı masraflı araçları tercih ediyorum her seferinde :D
Neden böyle olduğun anlaşılmaya başladı.. :alkis:
Günaydınlar Raptor Rıders nazar8)
cihan54
26.June.2013, 12:11
Geldi geldi kapatın konuyu, görmesin :ntr:
Erkan 28
26.June.2013, 13:33
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar8):mrgreen:
REALİST
26.June.2013, 13:54
Merhaba Tünaydın arkadaşlar 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.