Orijinalini görmek için týklayýnýz : Online geyik
aslantürk34
10.April.2017, 23:29
Özer çok geçmiþ olsun krdsm çok üzüldüm
Saðol kardeþim
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kerem Düzgün
11.April.2017, 00:08
Cümleten iyi geceler dostlar
Ozer gecmis olsun kardesim guzel gecen birgun kotu bitmis RR ailesine bi fikir olarak sunmak istiyorum.Her raptorlu aileden koleksiyonun icin bi araba hediye edelim eksikleri tamamlamaz belki ama tekrar baslaman icin motive eder 👍
Poseidon tarafindan gönderildi...
Kerem Düzgün
11.April.2017, 00:30
Ýyi geceler Raptorlar
nedemek
11.April.2017, 00:51
iyi geceler aile :uyuyorum
acryvz
11.April.2017, 01:06
Ýyi geceler arkadaþlar ....
bjorngelotte
11.April.2017, 01:07
Ýyi geceler rr
Biliyosunuz spyder veya daytona almak gibi bir planým var ve almýþken direkt 350cc yi alayým hem mct dem daha kuvvetli gelir hemde kafama göre customlar uzun yýllar binebilirim diye düþünüyorum.fakat sizin görüþleriniz nedir rr almaya deðer mi çin malý diye kötüleyenler haklýmý yoksa alýp keyfine bakmalýmý.bide 2011-2012modelleri alýnýr mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Oðuzhan Ocak
11.April.2017, 01:08
Herkese iyi geceler aileee :) :)
Murat Kemah
11.April.2017, 01:12
Ýyi geceler rr
Biliyosunuz spyder veya daytona almak gibi bir planým var ve almýþken direkt 350cc yi alayým hem mct dem daha kuvvetli gelir hemde kafama göre customlar uzun yýllar binebilirim diye düþünüyorum.fakat sizin görüþleriniz nedir rr almaya deðer mi çin malý diye kötüleyenler haklýmý yoksa alýp keyfine bakmalýmý.bide 2011-2012modelleri alýnýr mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi Çin malý diyenlere selamýmý söyle. 23bin olucak bu ay. Maþallahý var:). Deli gibi sürdüðüm günler de var. Gazlamadým, atlamadým zýplamadým da demiyorum. Hatta arkadaþlar bilir benim gösterge bozuk 180 falan gösteriyor gurur duyuyorum yalandan da olsa :cheesy:. Al bakýmýný eksik etme, rahat rahat bin. Bu arada bu konuya ben çok rastladým forumda, arama kýsmýndan arat birsürü baþlýk var kardeþim. Böyle düþünen 365238 kiþisin. Hadi iyi geceler 8)
Mustafa B.
11.April.2017, 01:53
Ýyi geceler rr
Merhabalar,
Öncelikle Çin ticaretini son yýllarda gözlemlediðim kadarýyla ucuz iþ gücü ve ucuz hammadde kullanýlarak oluþturulan Çin malý algýsýný kýrmak için çaba sarf ettiklerini ve daha kaliteli ürünler daha iyi hizmetler sunduklarýný söyleyebilirim ki bu algýyý malesef biz piyasadaki muadillere sürekli ucuz alternatif arayarak kendimiz bile isteye ortaya çýkardýk. Üstelik global ihracat ve doðrudan son müþteri odaklý yapýlan ticaret konusunda dünyanýn tamamýna hakim baþka bir ülke göremiyorum. Ayrýca kaynaþmaya baþladýðýnýzda gayet de sevimli ve anlayýþlý insanlar. En azýndan ben hep öyleler ile temas kurdum.
Çin malý motosikletlere gelince tamamen bu ön yargýnýn sonucu binilmeyecek yada tercih edilmeyecek derecede kalitesiz olduklarý gibi yanlýþ bir genel kaný var. Çin menþeili olsun Japon, Alman, Amerikan menþeili olsun her motosiklet hatta her motorlu taþýt bakabildiginiz kadar sizi üzmeyecektir. Bir kere alayým ömür boyu anahtar dokundurmadan (Yine pozitif bir yanlýþ algý mesela, Mercedes'lerde bakým ister, hemde anamýzý aðlatan cinsten) bineyim dememiz için hareketli aksamý olmayan bir makine olmasý lazým bunlarýn. Dünyanýn hangi ülkesinde olursak olalým sadece makinelere deðil topraða bile ne kadar bakarsak o kadar mutlu eder bizi.
Bindiðimiz motosikletler, çok uzun haþýr neþir olmamýþ olmama raðmen bir yerden bir yere ulaþalým, bizi sürekli sýrtýnda taþýsýn, evden iþe iþten eve gidelim deðilde; bir prestijim olsun, sürdüðüm zaman keyif alayým, diðerlerinden farklý olayým diyerek aldýðýmýz makineler. Hal böyle olunca þahsým adýna elime anahtarý lokmayý tornavidayý alýnca, yanýndan ayrýldýðýmda ellerimde o yaðý görünce, ufak tefek eksiðini giderip günlük olarak bakýmýný yapýnca mutlu oluyorum.
100bin lira bütçemiz varsa o sýnýfta bir makineye binebiliriz ama ben kendimi düþünüyorum düþen her bir vida için servisin yolunu tutarým. Çin malý olmasýnýn dezavtajý varsa karþýlýðýnda avantajý da budur ben 200liraya tas tamam bakým görebilirken 2bin liraya sadece zinciri deðiþen motosikletde var. Tekrar tekrar vurguluyorum marka menþei ne olursa olsun bu basit makineleri marka prestiji olarak deðil baþlý baþýna bir ruh olarak görmek gerektiðine inanýyorum.
Þanzuman diþlisi kýrýldýðý zaman amaaaaaan bu motosikleti çöpe atayým da gökdelenimin son katýndaki ofisimden bir yenisini sipariþ edeyim diyebilen adam mý motorcudur? Yoksa kan ter içinde ben bu diþliyi en ucuza nasýl kapatýrýmda nasýl taktýrýrým da yeniden yoluma revan olurum diyen adam mý daha motorcudur?
Bu düþüncelerin hepsi kendimi göz önüne alarak dile getirdiðim þahsi görüþlerimdir, içinde bu aileden herhangi birini üzecek yada düþündürecek en ufak bir cümle varsa affola.
Sonuç olarak bu bir ruh iþidir, cebin neye el veriyorsa ona bin kardeþim, ama severek, bakarak ve yaþayarak bin.
---------------------------------------
Motorcu çocuk deðil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 01:56
Murat katýlýyorum sana kendi bünyesinde ve fiyat olarak çinlilerin yapmýþ olduðu sanatsal bir çalýþma :) bu dönemde hem fiyatlar arttýðýna göre hemde çok fazla seçenek olmamasýndan elde olanlar deðerlendirilmeli. 350 daytona kulanan biri olarak oldukça memnunum
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 01:59
Ýyi geceler RR ailesi. Kalacaklara iyi geceler uyuyanlara da huzurlu uykular. malum yarýn mesai var
Recep YAÞAR
11.April.2017, 02:06
Fatih arkadaþýmýza hayýrlý olsun
Fiyat konusunda anlaþtýlar yarýn satýþ alýp Eskiþehir e gidecek.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170410/f585c2fdcb80ace030f681502e4b9f88.jpg
siz bu mesajý okurken o çok uzakta olabilir...
CELÝL
11.April.2017, 02:10
Fatih arkadaþýmýza hayýrlý olsun
Fiyat konusunda anlaþtýlar yarýn satýþ alýp Eskiþehir e gidecek.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170410/f585c2fdcb80ace030f681502e4b9f88.jpg
Oooo bu ne hýz hayýrlý olsun Fatih :) 8)
Recep YAÞAR
11.April.2017, 02:12
Oooo bu ne hýz hayýrlý olsun Fatih :) 8)
Abi gerçekten makina çok temiz
Benim kýz biraz kýskanýr diye yan yana getirip resim çektirmedim o yüzden [emoji23] [emoji23] [emoji23]
bronks
11.April.2017, 02:13
Ýyi geceler Raptorlar
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
nedemek
11.April.2017, 02:13
uyku tutmadý geri geldim ben :p
Recep YAÞAR
11.April.2017, 02:15
uyku tutmadý geri geldim ben :p
Uykumu o ne oluyor
Ben eve yeni girdim daha :)
E-5 te küfür yemekle meskuldum :)
RAFOCANN
11.April.2017, 02:15
hayýrlý geceler
nedemek
11.April.2017, 02:25
Uykumu o ne oluyor
Ben eve yeni girdim daha :)
E-5 te küfür yemekle meskuldum :)
dikkat et kalýcý çýnlama yapar :p
acryvz
11.April.2017, 07:43
Günaydýn RR kardeþliði .....
alibaba07
11.April.2017, 08:09
Herkese günaydýn
centaur
11.April.2017, 08:15
Cümleten günaydýn ahali..
Bypale
11.April.2017, 08:28
Günaydýn Raptorlar 8)
Recep YAÞAR
11.April.2017, 08:43
Günaydýn RR
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/6cba9db40e6542e7cb58ef5fbac21376.jpg
Bugün de böyle olsun tüm aileye günaydýn.
Ýlker fena gaza getirdin. Keyfiniz bol olsun.
Oðuzhan Ocak
11.April.2017, 09:16
Herkese gunaydinn :)
Fatih
11.April.2017, 09:18
Abi gerçekten makina çok temiz
Benim kýz biraz kýskanýr diye yan yana getirip resim çektirmedim o yüzden [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Eskisehir den selamlar :) yok yok daha gitmedim satisini almaya motorun. Tesekkur ederim Celil abi. Hayirlisiyla hayalimize kavustuk.kazasiz belasiz hep birlikte insallah.
Recep YAÞAR
11.April.2017, 09:20
Hadi tekrardan hayýrlý olsun Fatih
Yola çýkarken ve yolda mutlaka bilhilendir beni
gorkemYýlmaz
11.April.2017, 09:45
Gunaydin Rr
GT-I8190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Falcon07
11.April.2017, 09:45
Günaydýnlar tum RR ailesine
Vodafone Smart ultra 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
aslantürk34
11.April.2017, 09:55
Ozer gecmis olsun kardesim guzel gecen birgun kotu bitmis RR ailesine bi fikir olarak sunmak istiyorum.Her raptorlu aileden koleksiyonun icin bi araba hediye edelim eksikleri tamamlamaz belki ama tekrar baslaman icin motive eder 👍
Eyvallah saðolasýn kardeþim dusunmeniz bile yeter
aslantürk34
11.April.2017, 09:55
Günaydýn rr ailem hayýrlý iþler
Birkan Bozkuþ
11.April.2017, 10:06
Günaydýn RaptorRiders ailesi
CELÝL
11.April.2017, 10:14
Herkese Günaydýnlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
CaNeR
11.April.2017, 10:27
Günaydýn raptorlar :Rockn Roll:
Ali ÜNVERDÝ
11.April.2017, 10:32
Herkese günaydýn iyi çalýþmalar.
Kerem Düzgün
11.April.2017, 10:34
Günaydýn Raptorlar
emreozkok
11.April.2017, 10:41
Gunaydin aile...
SM-A500F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
nedemek
11.April.2017, 11:05
günaydýn millet, uyuya kalýp iþe geciken bir Berk çizelim þuraya :p
Punisher45
11.April.2017, 11:06
Günaydýn millet güzel bir günden hepinize selamlar.. 8)
Fatih Ucek
11.April.2017, 11:08
Günaydýn dostlar.
bronks
11.April.2017, 11:10
Günaydýn millet
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/04426b03e4449eedde9c03cc3b0a306d.jpg
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 11:28
Gün mü aydýn?? :) ben gelemedim daha kendime ofiste masada boþ boþ ekrana bakýyorum :) bi ara aymasýný bekliyorum. Bugün çabuk bitmez benim için
bronks
11.April.2017, 11:33
Gün mü aydýn?? :) ben gelemedim daha kendime ofiste masada boþ boþ ekrana bakýyorum :) bi ara aymasýný bekliyorum. Bugün çabuk bitmez benim için
Kafein eksikliðin var bence :))
bjorngelotte
11.April.2017, 11:36
Günaydýn millet
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/04426b03e4449eedde9c03cc3b0a306d.jpg
lpler gibson mu?
downoflight
11.April.2017, 11:37
Günaydýn RR :D
ASUS_Z00AD cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bronks
11.April.2017, 11:40
lpler gibson mu?
...gibi duruyor :)
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 11:44
Kafein eksikliðin var bence :))
Abi o açýðý da tamamladým gelirken starbuckstan yetmedi sanýrým. Gözler kapanýyor :)
Oðuzhan Ocak
11.April.2017, 11:53
Hazirliklar tamam kýsmetse uygulamadan sonra bursa yolculuðu baþlar [emoji1] [emoji1] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/cd0656b9c59f22305b025e7f46fdc6cf.jpg
LG-D855 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 11:54
O deðilde asýl yorucu olan dün 10 km yürüyüþ yapmýþ olmam. Sanýrsýn olimpiyata hazýrlanýyor sýpa
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 11:55
Hazirliklar tamam kýsmetse uygulamadan sonra bursa yolculuðu baþlar [emoji1] [emoji1] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/cd0656b9c59f22305b025e7f46fdc6cf.jpg
Haydý hayýlýsý. Yolun açýk olsun
centaur
11.April.2017, 12:13
Allah yolunu açýk etsin biraderim. Çýkýþta ,molalarda ve vardýðýnda haberdar edersen içim rahat olur :)
Oðuzhan Ocak
11.April.2017, 12:16
Allah yolunu açýk etsin biraderim. Çýkýþta ,molalarda ve vardýðýnda haberdar edersen içim rahat olur :)
Eyvallah abi saðolasýn :) ederim abi aklýn kalmasýn :)
centaur
11.April.2017, 12:18
Eskisehir den selamlar :) yok yok daha gitmedim satisini almaya motorun. Tesekkur ederim Celil abi. Hayirlisiyla hayalimize kavustuk.kazasiz belasiz hep birlikte insallah.
Allah kazadan beladan sakýndýrsýn bro :) Hayýrlý-uðurlu olsun..
Oðuzhan Ocak
11.April.2017, 12:22
Eyvallah saðolasin :)
bjorngelotte
11.April.2017, 12:37
...gibi duruyor :)
Senin deðiller mi [emoji15]
Erkan1855
11.April.2017, 12:41
Hekese Tünaydýnlar :D:Rockn Roll:
HeavyCustom
11.April.2017, 15:15
Herkese iyi günler
acryvz
11.April.2017, 16:16
Mehmet Üstünbaþ
Mehmet Üstünbaþ
11.April.2017, 16:30
Mehmet Üstünbaþ
Buyrun benim.
Nasýl yardýmcý olabilirim efenim.
acryvz
11.April.2017, 16:45
Buyrun benim.
Nasýl yardýmcý olabilirim efenim.
þunu çözerek ..............
merhaba ben 22 yaþýndayým ve 44 yaþýnda dul bir bayanla evliyim. eþimin 25 yaþýnda bir kýzý var. babam ise bu kýzla evlendi. böylelikle babam, karýmýn kýzýyla evlenmiþ olduðu için damadým oldu. bunun üzerine kýzým da babamla evlenmiþ olduðu için üvey annem oldu. hanýmýn ve benim de geçen sene bir oðlmuz oldu. oðlum hanýmýn kýzýnýn erkek kardeþi oldu, ayný zamanda babamýn da eniþtesi. bir de üvey annemenin erkek kardeþi olduðu için dayý oldu. anlayacaðýnýz benim oðlum benim dayým oldu. babamýn eþi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuk getirdi. o babamýn oðlu olduðu için benimde erkek kardeþim ve de kýzýmýn oðlu olduðu için torunum. yani ben torunum erkek kardeþiyim. ayrýca bir annenin evladýnýn babasý eþi olduðuna göre ben de eþimin kýzýnýn babasýyým ve kýzýmýn erkek çocuðunun erkek kardeþiyim. kýsacasý kendimin dedesiyim.
nedemek
11.April.2017, 16:52
abilerim kardeþlerim pek kýymetli ailem bu ay(Nisan ayý) þirketteki operasyon ekiplerinin olduðu binada teknik destek tarafýnda olduðum için iþ biraz yoðun geçiyor forum açýk sürekli ama kafamý kaldýrýp bakmaya fýrsat bulamýyorum o yüzden forumdan biraz uzak kalýyorum :( bana ulaþmak isteyen numaram pek çoðunuzda mevcut forumdan yazarsa bir hatýrlatma yapsýn da iþi gücü býrakýp buralara bakayým :) seviyorum sizi
Mehmet Üstünbaþ
11.April.2017, 16:52
merhaba ben 22 yaþýndayým ve 44 yaþýnda dul bir bayanla evliyim. eþimin 25 yaþýnda bir kýzý var. babam ise bu kýzla evlendi. böylelikle babam, karýmýn kýzýyla evlenmiþ olduðu için damadým oldu. bunun üzerine kýzým da babamla evlenmiþ olduðu için üvey annem oldu. hanýmýn ve benim de geçen sene bir oðlmuz oldu. oðlum hanýmýn kýzýnýn erkek kardeþi oldu, ayný zamanda babamýn da eniþtesi. bir de üvey annemenin erkek kardeþi olduðu için dayý oldu. anlayacaðýnýz benim oðlum benim dayým oldu. babamýn eþi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuk getirdi. o babamýn oðlu olduðu için benimde erkek kardeþim ve de kýzýmýn oðlu olduðu için torunum. yani ben torunum erkek kardeþiyim. ayrýca bir annenin evladýnýn babasý eþi olduðuna göre ben de eþimin kýzýnýn babasýyým ve kýzýmýn erkek çocuðunun erkek kardeþiyim. kýsacasý kendimin dedesiyim.
Abi allah aþkýna yapma böyle. benim devreler yandý duman çýkýyor. :(
vay arkadaþ....
Hani biz marjinaldik
Kimin eli kimin cebinde belli deðil.
emreozkok
11.April.2017, 16:53
Hani biz marjinaldik😀
acryvz
11.April.2017, 16:55
Abi allah aþkýna yapma böyle. benim devreler yandý duman çýkýyor. :(
vay arkadaþ....
Hani biz marjinaldik
Kimin eli kimin cebinde belli deðil.
ben dayýya kadar takip edbiliyorum .... sonrasý týrt ....
emreozkok
11.April.2017, 17:09
ben dayýya kadar takip edbiliyorum .... sonrasý týrt ....
😂
nedemek
11.April.2017, 17:57
bende de 6. cümleden sonra ekran bulanmaya baþlýyor abi :cry:
Mustafa B.
11.April.2017, 18:05
Fikret hanginiz? Kimlikleri çýkarýn 🤣
Mustafa B.
11.April.2017, 18:09
Az önce biri bana senin yerin orta þerit mi dedi 😔
Yol hýzlý bir yol solumdan arabalar sola dalgalý dönüþe geçiyor bende orta þeridini önüne saklandým ýþýðý göreyim diye de biraz geri alýnca korna kýyamet koptu.
Benim yerim orta þerit deðilmiþ, sanki kocaman Motormuþum?
Naaptim tabi? ayaða alýp indim arkasýndaki bütün araçlar geçti arkadaþ öbür ýþýðýda bekledi. Plakam var mý var, bende aracým bu 3 þeritte benim dedim, köpürdü 🤣🤣
Mustafa B.
11.April.2017, 18:09
Yapmasa miydim? 😔😔
acryvz
11.April.2017, 18:22
Yapmasa miydim? 😔😔
Evet ....... sana motorcu çocuk deðil , Beyefendi desinler .....
Ters bir olayda olabilirdi .... O yüzden mümkün olduðunca alttan al ....
aycanblmts
11.April.2017, 18:30
Ne yaptýn abi halledebildin mi? 1 saat sonra falan evdeyim yaklaþýk sonrasýnda bakabiliriz?
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
maalesef halledemedim kardeþim.
centaur
11.April.2017, 22:28
asdfdkj :) :x ::::: :cheesy: :Rockn Roll: Acar Abi alkolü býrakalý neredeyse 2 ay oldu. Bu neyin kafasýysa hepsinden iyi görünüyor. Ben de istiyorum abi :)
Bypale
11.April.2017, 23:06
Bir kez daha anladýmki istanbulda, motorda araçta kullanmak sanat iþi. Çocuk sað aynamdan görmeme ve durmama raðmen sol arka pegini tampona taktý. Þükür kendisine birþey olmadý . Dikkat edin arkadaþlar. Tipi hayal edin zaten plaka yok. Kask takýlý drðil. Araçlarýn arasýndan makas atýp zart zurt dalýp çýkacaktýki. Çýkamadý bana tosladý. Vardýr bundada bi hayýr. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/7558eb7a2299b860fbdd1ff9a5839556.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/64b4fa4c37288eeb0f6f18a05eb789d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/2a150c3dfd7b993ed127abb985b29e9b.jpg
SM-G900FQ cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Anýl DEMÝRSOY
11.April.2017, 23:08
Bir kez daha anladýmki istanbulda, motorda araçta kullanmak sanat iþi. Çocuk sað aynamdan görmeme ve durmama raðmen sol arka pegini tampona taktý. Þükür kendisine birþey olmadý . Dikkat edin arkadaþlar. Tipi hayal edin zaten plaka yok. Kask takýlý drðil. Araçlarýn arasýndan makas atýp zart zurt dalýp çýkacaktýki. Çýkamadý bana tosladý. Vardýr bundada bi hayýr. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/7558eb7a2299b860fbdd1ff9a5839556.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/64b4fa4c37288eeb0f6f18a05eb789d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170411/2a150c3dfd7b993ed127abb985b29e9b.jpg
Abi geçmiþ olsun neyin nerede nasil gelecegi belli olmuyor
Murat Kemah
11.April.2017, 23:09
Abi geçmiþ olsun. Akýllanýr arkadaþ umarým. Ciddi bisey olmamasina sevindim 👍
LG-D723 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
CELÝL
11.April.2017, 23:20
Bir kez daha anladýmki istanbulda, motorda araçta kullanmak sanat iþi. Çocuk sað aynamdan görmeme ve durmama raðmen sol arka pegini tampona taktý. Þükür kendisine birþey olmadý . Dikkat edin arkadaþlar. Tipi hayal edin zaten plaka yok. Kask takýlý drðil. Araçlarýn arasýndan makas atýp zart zurt dalýp çýkacaktýki. Çýkamadý bana tosladý. Vardýr bundada bi hayýr. [IMG]https://uploads.tapatalk-
Uður geçmiþ olsun Allah'tan kötü bir durum olmamýþ :(
HeavyCustom
11.April.2017, 23:24
Abi geçmiþ olsun böyle arkadaþlar bi an önce bilinçlenmeli
Mustafa B.
11.April.2017, 23:27
Geçmiþ olsun.
bjorngelotte
11.April.2017, 23:33
Hocam geçmiþ olsun
Uður geçmiþ olsun. Yeni gördüm. Allah beterinden korusun. nazar
centaur
11.April.2017, 23:47
Uður dostum geçmiþ olsun,Allah beterinden sakýndýrmýþ.
SM-G600F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bypale
11.April.2017, 23:48
Saðolun abiler kardeþler. Þükür. Yinede mala gelmesi iyidir. Haksýzda olsa vicdan sahibiyiz. Canlýya birþey olmasýn yeter.
emreozkok
11.April.2017, 23:49
Ugur abim gecmis olsun.Allah korumus.ole sorumsuz binen biri yuzunden sikintiyada girebilirdin.allah beterinden korusun.
Ali ÜNVERDÝ
11.April.2017, 23:54
Uður büyük geçmiþ olsun Allah beterinden korusun,görünmez kaza.
nedemek
12.April.2017, 00:14
Bir kez daha anladýmki istanbulda, motorda araçta kullanmak sanat iþi. Çocuk sað aynamdan görmeme ve durmama raðmen sol arka pegini tampona taktý. Þükür kendisine birþey olmadý . Dikkat edin arkadaþlar. Tipi hayal edin zaten plaka yok. Kask takýlý drðil. Araçlarýn arasýndan makas atýp zart zurt dalýp çýkacaktýki. Çýkamadý bana tosladý. Vardýr bundada bi hayýr.
Uður abi geçmiþ olsun, þimdi gördüm var mý yapýlacak bir þey? atlayýp geleyim hemen?
Gezgindelikanlý
12.April.2017, 00:31
Uður keçmiþ olsun gercekten bu iþin arabasý motoru yayasi yok kaza hersekilde gelir seninde dediðin gibi cana geleceðine mala gelsin ALLAH beterinden korusun tekrar geçmiþ olsun
Recep YAÞAR
12.April.2017, 01:01
Geçmiþ olsun Uður :(
Kerem Düzgün
12.April.2017, 01:10
Gecmis olsun adamim fazlasi ile masrafini alip ceza vermek gerekir bunlara sende bi kursun mu dokturcen hamama mi gidicen adak mi kesicen yap bisiler 😊
acryvz
12.April.2017, 01:21
Geçmiþ olsun Uður .... Dikkat et kendine diyeceðimde , daha ne yapacaksýn !!!!
HeavyCustom
12.April.2017, 02:34
Ýyi geceler rr
acryvz
12.April.2017, 02:36
Kutsal Çarþamba gününden herkese iyi geceler.....
aycanblmts
12.April.2017, 02:46
Uður geçmiþ olsun Allah beterinden korusun.
alibaba07
12.April.2017, 08:02
Herkese günaydýn.
centaur
12.April.2017, 08:20
Günaydýn RR Ailesi.. Allah kazadan-beladan hepimizi uzak tutsun inþallah..
acryvz
12.April.2017, 08:24
Ahanda Kutsal Çarþamba
Günaydýn RR....
Tüm aileye günaydýn. Kazasýz belasýz bol güzel günler bizlerle olsun.
bozbirbaykus
12.April.2017, 08:48
Günaydýn RR ailesi. Bu arada çok geçmiþ olsun Uður abi, Allah beterinden sakýnsýn..
centaur
12.April.2017, 08:57
Günaydýn RR ailesi. Bu arada çok geçmiþ olsun Uður abi, Allah beterinden sakýnsýn..
Mehmet günaydýn :)
Forum üzerinden senden yaklaþýk 5 mesaj aldým.
Hepsine cevap yazýyorum ama sonrasý gelmiyor. Bunlarý sen mi yazdýn yoksa virüs tarzý bir durum mu mevcut??
Birkan Bozkuþ
12.April.2017, 09:00
Bir kez daha anladýmki istanbulda, motorda araçta kullanmak sanat iþi. Çocuk sað aynamdan görmeme ve durmama raðmen sol arka pegini tampona taktý. Þükür kendisine birþey olmadý . Dikkat edin arkadaþlar. Tipi hayal edin zaten plaka yok. Kask takýlý drðil. Araçlarýn arasýndan makas atýp zart zurt dalýp çýkacaktýki. Çýkamadý bana tosladý. Vardýr bundada bi hayýr.
Abicim çok geçmiþ olsun var senin üstünde bir kara bulut bu aralar allah beterinden korusun
Recep YAÞAR
12.April.2017, 09:00
Günaydýn RR ailesi
Herkeze kazasýz belasýz günler ...
centaur
12.April.2017, 09:14
Saðolun abiler kardeþler. Þükür. Yinede mala gelmesi iyidir. Haksýzda olsa vicdan sahibiyiz. Canlýya birþey olmasýn yeter.
Dostum ekmeðini yollarda kazanýyorsun. Aman dikkat.. Az sadaka çok belayý defeder. Sýk sýk sadaka ver kardeþim benim. Allah'ýn Resulü bu konuyu övdü ise muhakkak vardýr bir hikmeti..
Herkese günaydýnlar...8)
Uður geçmiþ olsun. nazar
emreozkok
12.April.2017, 09:36
Gunaydinn aile
Eray Gürman
12.April.2017, 10:04
günaydýnlar, güzel insanlar.. hayýrlý iþler, iþiniz rast gelsin..
Eray Gürman
12.April.2017, 10:05
uður çok geçmiþ olsun, allah beterinden korusun, ne yaparsan yap olacaðý varsa oluyor
aslantürk34
12.April.2017, 10:30
Günaydýn rr dostlar
Bypale
12.April.2017, 10:34
Tüm aileye günaydýn 8)
Geçmiþ olsun dilekleriniz için çok teþekkür ederim dostlar.
Gün buluþma günü. Akþam olsada þu stresi atsam üzerimden
kaan tokyol
12.April.2017, 10:36
Günaydýn RR
nedemek
12.April.2017, 10:41
herkese günaydýn RR ailesi bugün kutsal Çarþamba 8) hýzlý geçecek gibi duruyor :)
Ali ÜNVERDÝ
12.April.2017, 11:09
Günaydýn arkadaþlar bugün toplantý günü herkese hayýrlý olsun.
Enes Sarýgene
12.April.2017, 11:13
Günaydýn dostlar
aycanblmts
12.April.2017, 11:36
Günaydýn millet. Hayýrlý iþler bol güneþler.
Rednexi
12.April.2017, 11:44
Bugün baya moral oldu bu sigorta olayý :) herkese tekrar günaydýn dün motorum serviste komple motor yaptýrýyorum + þanzýman ve motor içindeki aklýnýza gelebilecek herþeyi yamaha virago 250 parçasý olarak aldým :D ve biraz silindiri büyütüyoruz toplamda 1.600 tl rakam çýktý motosikletimi yaptýrýyorum çýktýktan sonra muayeneyide yaptýrýyorum ve bundan sonra yaz bizi bekler :) biz artýk yazý beklemiyoruz :D
aslantürk34
12.April.2017, 11:47
Bugün baya moral oldu bu sigorta olayý :) herkese tekrar günaydýn dün motorum serviste komple motor yaptýrýyorum + þanzýman ve motor içindeki aklýnýza gelebilecek herþeyi yamaha virago 250 parçasý olarak aldým :D ve biraz silindiri büyütüyoruz toplamda 1.600 tl rakam çýktý motosikletimi yaptýrýyorum çýktýktan sonra muayeneyide yaptýrýyorum ve bundan sonra yaz bizi bekler :) biz artýk yazý beklemiyoruz :D
Hayýrlý olsun ozaman bende servise verdim ayný þekilde herþey deðiþti 2500
CC den 300 CC ye çýktý bu yaz gümbür gümbür geliyorum
CELÝL
12.April.2017, 11:47
Merhabalarrrr Raptor Riders Ailesi :) :) :)
aslantürk34
12.April.2017, 11:48
Günaydýn millet. Hayýrlý iþler bol güneþler.
Sensin günaydýn 😁
Erkan1855
12.April.2017, 11:55
Günaydýn RR ailesi :Rockn Roll:
Erkan1855
12.April.2017, 12:03
çok geçmiþ olsun :shock:
Can Akkuzuluoglu
12.April.2017, 12:21
Günaydýnlar RR ☀️
Mustafa B.
12.April.2017, 12:31
Günaydýn abiler, siz buluþun ben 900km uzaktan gözlerim yaþlý izliyorum sizi 😭
MTV ile ilgili bir problemim var, 2 dönem yatýrdým (elimde ivd ödeme alýndýsý var) ama e devlet üzerinden 1 dönem borçlu görünüyorum, nereye baþvurayým?
centaur
12.April.2017, 12:36
Günaydýn abiler, siz buluþun ben 900km uzaktan gözlerim yaþlý izliyorum sizi 😭
MTV ile ilgili bir problemim var, 2 dönem yatýrdým (elimde ivd ödeme alýndýsý var) ama e devlet üzerinden 1 dönem borçlu görünüyorum, nereye baþvurayým?
Gelir Ýdaresi Baþkanlýðý :) Bi vergi dairesine git , makbuzlarý göster, dönem güncellemesi yaparlar, hop, sorun biter..
Anýl DEMÝRSOY
12.April.2017, 12:38
Gününüz güzel ve aydýnlýk olsun RR ailesi. Güzel çarþamba hoþgeldin akþam görüþmek üzere
bjorngelotte
12.April.2017, 13:11
Tünaydýn rr ailesi
zebani
12.April.2017, 14:15
merhaba RR ailesi hepimize kazasýz sürüþler.Ýzmir'den selams :Rockn Roll:
HeavyCustom
12.April.2017, 14:17
Herkese iyi günler vizeler bitti 11 gün tatildeyiz moraller tavan :D
Murat Kemah
12.April.2017, 14:33
Fýrýn boya yapan birini arýyorum. Uzaktan akrabasý olanlar, arkadaþý, eþi, dostu, selam verip aldýðý, geçerken gördüðü, tanýdýðý olanlar bi el atsýn da þu makineyi boyayalým artýk :)
emreozkok
12.April.2017, 14:42
Lan millet yapinca tarz oluyo biz yapinca mahallenin delisine benziyoz bu nasil is yaw..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/e003388fbfeed458944228848c841730.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/c62ea20f8ee84d0012b608049f3942a1.jpg
Mustafa B.
12.April.2017, 14:48
Lan millet yapinca tarz oluyo biz yapinca mahallenin delisine benziyoz bu nasil is yaw..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/e003388fbfeed458944228848c841730.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/c62ea20f8ee84d0012b608049f3942a1.jpg
Ahahah 🤣🤣🤣 çok iyi 🤞
http://i.hizliresim.com/nRypll.jpg
Özentici gençlik : DDD
Mustafa B.
12.April.2017, 15:00
[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/c6edb62e0e8c7363cd7237b6220bdcd0.jpg
Enes Sarýgene
12.April.2017, 15:19
Hahahaha :D Vecihi
aslantürk34
12.April.2017, 15:29
Vizotele deki emin e benzemissin
emreozkok
12.April.2017, 15:33
Ayakkabidan radyo yapiyorum😀
HeavyCustom
12.April.2017, 17:31
Hayýrlý kilometreler herkese
Mehmet Üstünbaþ
12.April.2017, 17:37
Günaydýn abiler, siz buluþun ben 900km uzaktan gözlerim yaþlý izliyorum sizi ðŸ˜*
www.gib.gov.tr Gelir idaresi baþkanlýðý sitesi oradan sorgulatýp bütün dökümü alabilirsin. birazdan çýkýyorum gerçi ama 0532 227 13 66 numaradan ararsan bende bi bakabilirim. yapabileceðimiz biþey varsa yaparýz kardeþim.
acryvz
12.April.2017, 17:59
www.gib.gov.tr Gelir idaresi baþkanlýðý sitesi oradan sorgulatýp bütün dökümü alabilirsin. birazdan çýkýyorum gerçi ama 0532 227 13 66 numaradan ararsan bende bi bakabilirim. yapabileceðimiz biþey varsa yaparýz kardeþim.
Ben aradým numarayý , kimse çýkmadý , dolandýrýcý demek ki , telesekreter çýktý , bende bastým kalayý .... artýk arkadaþ kimse 😜 Kusurakalmasýn 😂
acryvz
12.April.2017, 18:02
Lan millet yapinca tarz oluyo biz yapinca mahallenin delisine benziyoz bu nasil is yaw..
Çünkü onlar tarz olmak için o metaryallere ihtayaçlarý var , seni çamura batýrsak yine karizmasýn ... ( sana asýlmýyorum yanlýþ anlama olmasýn )
Mustafa B.
12.April.2017, 18:03
Ben aradým numarayý , kimse çýkmadý , dolandýrýcý demek ki , telesekreter çýktý , bende bastým kalayý .... artýk arkadaþ kimse 😜 Kusurakalmasýn 😂
Ben aradým numarayý gayet güzel tanýþtým ruhsat yanýmda olmadýðý için bakamadýk teþekkür ettim Mehmet abime 😊 Sonra evden ruhsata baktýrdým gib'de ödemem 2017/1-2017/2 olarak görünüyor, þöyle bir çözüm buldum zaten 2 ay sonra 2017/2yi ödeyecem, onun yerine 2016/2yi öderim 4 lira da vade farký beni öldürmez 🤘
bozbirbaykus
12.April.2017, 18:43
Ben de aradým da yüzde 20 faizli kredi baþvurusu yaptýrýldý otomatik, þimdi iptal etmeye çalýþýyorum abi sen yine ucuz yýrtmýþsýn.. :cheesy:
Recep YAÞAR
12.April.2017, 18:45
Ben de aradým da yüzde 20 faizli kredi baþvurusu yaptýrýldý otomatik, þimdi iptal etmeye çalýþýyorum abi sen yine ucuz yýrtmýþsýn.. :cheesy:
bu Mehmet'lerden herþey beklenir :D
kaan tokyol
12.April.2017, 20:06
Iyi aksamlar RR egzozu boyadim sonunda daha insancýl gözüküyo :)
centaur
12.April.2017, 20:07
Üstad benim de mtv çýktý :) Ama çok ilginç bir þekilde.. Vade tarihi 31.07.2017 olan 2 nci taksiti iki kez tahakkuk ettirmiþler 46+46 :) Ýþin daha ilginci noterde görünüyor ,noter satýþ yapamýyoruz dedi. Noter ve vergi dairesi çok yakýn , 3 dk da vergi dairesine geçtim vadesi gelmemiþ mtv için .. Lakin vergi dairesi temiz sorun yok diyor :) 444 0 189 aradým onlar da biz de sorun görünmüyor dedi mtv açýsýndan. Bende görünmeyen 189.2 lira þahsýma 2015 te yazýlmýþ yanlýþ park cezamý gördüler :) Ama mtv yok :) En sonunda ben 46 ya baðladým :) Ardýndan bir daha notere gittim noter yine mtv dedi :)
Oðuzhan Ocak
12.April.2017, 21:18
Ufak aksilikler olsada Bursaya gelmek çok guzel ozlemisim
Enes Sarýgene
12.April.2017, 21:35
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/b5fed4269d5150e85f10eef220c8f5ca.jpg
Sýðmýyoruz
kaan tokyol
12.April.2017, 21:39
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/b5fed4269d5150e85f10eef220c8f5ca.jpg
Sýðmýyoruz
Abi konseri dýsardan cekirdek kolayla izleyen cocuklar gibi çýkmýþsýn :)
Mustafa B.
12.April.2017, 22:42
Bi ara Üsküdar sahile de taklidiniz mý? 2011-2012 gibi, nikah dairesini geçince hemen solda görürdüm böyle sýra sýra Chopper'larý da ne özenirdim bee..
Hey maþallah.
HeavyCustom
13.April.2017, 01:12
Ýyi geceler rr
HelmettolgA
13.April.2017, 01:36
iyi geceler kabilem 💤💤💤💤💤💤
.... / . / .-.. / -- / . / -/
acryvz
13.April.2017, 01:39
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/b55df70358b98e641e89d8c328bd4c26.jpg
YORUMSUZ
RAKI kullanýlarak kadeh aracýlýðýyla gönderildi
Oðuzhan Ocak
13.April.2017, 02:25
Su kmnin güzelliðini de þuraya birakayim [emoji1] Herkese iyi geceler[emoji1] [emoji1] [emoji1] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/84f4124d56d75fc713ccd17f1e0244f1.jpg
Kerem Düzgün
13.April.2017, 02:29
Su kmnin güzelliðini de þuraya birakayim [emoji1] Herkese iyi geceler[emoji1] [emoji1] [emoji1] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/84f4124d56d75fc713ccd17f1e0244f1.jpg
Ýsil isil masallah 👍 iyi geceler Raptorlar
Kerem Düzgün
13.April.2017, 02:29
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/ccf4f66ab9f387649241ebed5fde47b6.jpg bende spyderimi birakiyim buraya 😊
Oðuzhan Ocak
13.April.2017, 02:30
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170412/ccf4f66ab9f387649241ebed5fde47b6.jpg bende spyderimi birakiyim buraya 😊
Abi vallahi wallpaper yapýlacak fotoðraf olmus 10 numara 😄😄😄
Mehmet Üstünbaþ
13.April.2017, 02:31
Ben aradým numarayý , kimse çýkmadý , dolandýrýcý demek ki , telesekreter çýktý , bende bastým kalayý .... artýk arkadaþ kimse [emoji12] Kusurakalmasýn [emoji23]
Biz görüþtük Mustafa'yla abi. Arayan buluyor. [emoji2][emoji2]
Güvercin ile gönderildi
kaan tokyol
13.April.2017, 02:35
Iyi geceler RR
bronks
13.April.2017, 02:36
Ýyi geceler millet
Mehmet Üstünbaþ
13.April.2017, 02:36
Üstad benim de mtv çýktý :) Ama çok ilginç bir þekilde.. Vade tarihi 31.07.2017 olan 2 nci taksiti iki kez tahakkuk ettirmiþler 46+46 :) Ýþin daha ilginci noterde görünüyor ,noter satýþ yapamýyoruz dedi. Noter ve vergi dairesi çok yakýn , 3 dk da vergi dairesine geçtim vadesi gelmemiþ mtv için .. Lakin vergi dairesi temiz sorun yok diyor :) 444 0 189 aradým onlar da biz de sorun görünmüyor dedi mtv açýsýndan. Bende görünmeyen 189.2 lira þahsýma 2015 te yazýlmýþ yanlýþ park cezamý gördüler :) Ama mtv yok :) En sonunda ben 46 ya baðladým :) Ardýndan bir daha notere gittim noter yine mtv dedi :)
Yarýn arada bende bi bakayým abi. Numaram açýk merak etme yazan üç kaatçýlara takýlma sen. [emoji2][emoji2]
Güvercin ile gönderildi
Mehmet Üstünbaþ
13.April.2017, 02:48
Sendemi bürütüs.
Güvercin ile gönderildi
K.Erkut
13.April.2017, 02:57
Ýki gün önce beni bu numaradan Komser Behzat diye bir amir aradý banka hesabým terör örgütünün eline geçmiþ. Araþtýrma için bütün paraný vereceðimiz savcýlýk hesabýna yatýr dedi. Benim sicil zaten bozuk bende hemen paramýn tamamý olan 3,75 TL'yi verilen hesaba yatýrdým sonra aradým komseri dedim "amirim yatýrdým bütün paramý dediðiniz hesaba" tamam dedi kapattý telefonu. Aradan 10 dk geçti tekrar aradý öyle bþr küfürler etti ki anlatamam. Þimdi benim bu araþtýrma iþi ne olacak anlamadým. Karakol, mahkeme falan baþým belaya girer mi?
acryvz
13.April.2017, 07:00
Benim 2012 model aracýma , vergi dairesi 2010 yýlýndan borç çýkarmýþtý .... Türk vergi dairelerinde 2010 sayýsýnýn 2012 sayýsýndan daha küçük olduðunu bilen kimse olmadýðýndan , bu matamatik iþlemini yapabilecek zekaya sahip kimse kadrolaþma için devlet dairelerinde iþe alýnmadýðýndan , iþin zor ... Sen mtv öderken , sistemde kalbinizi baðýþladýðýnýz görünüyor diyip ,böbreðini almadýklarýna þükret bence .... 46 neki ... böbreðin en azýndan hala sende 😂😂😂😂
alibaba07
13.April.2017, 07:47
Herkese günaydýn
Bypale
13.April.2017, 08:20
Günaydýn RaptorRiders 8)
centaur
13.April.2017, 08:32
Günaydýn güzel insanlar..
Tüm aileye günaydýn
Birkan Bozkuþ
13.April.2017, 08:36
Herkese günaydýn :Rockn Roll:
centaur
13.April.2017, 08:38
Yarýn arada bende bi bakayým abi. Numaram açýk merak etme yazan üç kaatçýlara takýlma sen. [emoji2][emoji2]
Güvercin ile gönderildi
Kandýra ile görüþtüm üstad. En son kapattýk noter biþey göremeyecek dediler. Ceza da mý görünmeyecek acaba [emoji38] [emoji16]
emreozkok
13.April.2017, 08:41
Gunaydin aile......🤘😎
bronks
13.April.2017, 09:19
Günaydýn millet
gorkemYýlmaz
13.April.2017, 09:28
Herkese Günaydýn
GT-I8190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
acryvz
13.April.2017, 09:29
Günaydýn RR ......
CaNeR
13.April.2017, 09:35
Günaydýn herkese 8)
Recep YAÞAR
13.April.2017, 09:36
Günaydýn millet
Murat Kemah
13.April.2017, 09:44
Günaydýn :uyuyorum
Eray Gürman
13.April.2017, 09:46
günaydýn millet..
Kerem Düzgün
13.April.2017, 10:05
Günaydýn Raptorlar:artiz:
CELÝL
13.April.2017, 10:30
Herkese Günaydýnlar Raptor Riders Ailesiiiiiiii ;) 8)
Mehmet Üstünbaþ
13.April.2017, 10:52
Kandýra ile görüþtüm üstad. En son kapattýk noter biþey göremeyecek dediler. Ceza da mý görünmeyecek acaba [emoji38] [emoji16]
Hayýrlý olsun ozaman. Göremese iyi olur. [emoji2][emoji2]
Güvercin ile gönderildi
Mehmet Üstünbaþ
13.April.2017, 10:56
Ýki gün önce beni bu numaradan Komser Behzat diye bir amir aradý banka hesabým terör örgütünün eline geçmiþ. Araþtýrma için bütün paraný vereceðimiz savcýlýk hesabýna yatýr dedi. Benim sicil zaten bozuk bende hemen paramýn tamamý olan 3,75 TL'yi verilen hesaba yatýrdým sonra aradým komseri dedim "amirim yatýrdým bütün paramý dediðiniz hesaba" tamam dedi kapattý telefonu. Aradan 10 dk geçti tekrar aradý öyle bþr küfürler etti ki anlatamam. Þimdi benim bu araþtýrma iþi ne olacak anlamadým. Karakol, mahkeme falan baþým belaya girer mi?
Bittin sen Kadir. Balyoz fetö pkk ne varsa hepsinden yargýlanýrsýn. Dalgamý geçiyorsun len sen koskoca komserle 3.75 e çatýn ýsmarlýyorsun [emoji23][emoji23][emoji23]
Güvercin ile gönderildi
kaan tokyol
13.April.2017, 11:06
Herkese günaydýýn :Rockn Roll:
Punisher45
13.April.2017, 11:14
Günaydýnlar herkese, güzel bir günden hepinize merhaba.. 8)
nedemek
13.April.2017, 11:19
herkese selam olsun millet
HelmettolgA
13.April.2017, 11:20
Gunaydin ahaliii😈😈😈
.... / . / .-.. / -- / . / -/
HeavyCustom
13.April.2017, 11:46
Herkese günaydýn
Anýl DEMÝRSOY
13.April.2017, 12:06
Gününüz güzel ve aydýnlýk olsun ahali
bozbirbaykus
13.April.2017, 12:13
Günaydýn RR ailesi :)
centaur
13.April.2017, 12:22
Hayýrlýsýyla devir-teslim yapýldý, motoru pedere devrettim :) Günlerdir süren dehþet mücadele bir saat önce sonlanmýþ bulunmaktadýr. Emeði,yardýmý, manevi desteði olan ,benimle birlikte iþini adam gibi yapmayan kurumlara söven tüm dostlara selam olsun :)
centaur
13.April.2017, 12:23
Hayýrlý olsun ozaman. Göremese iyi olur. [emoji2][emoji2]
Güvercin ile gönderildi
Gördü gördü lakin hallettik abi :)
Enes Sarýgene
13.April.2017, 12:32
Tünaydýn millet [emoji4]
Ali ÜNVERDÝ
13.April.2017, 12:35
Günaydýn arkadaþlar.
CELÝL
13.April.2017, 12:47
Hayýrlýsýyla devir-teslim yapýldý, motoru pedere devrettim :) Günlerdir süren dehþet mücadele bir saat önce sonlanmýþ bulunmaktadýr. Emeði,yardýmý, manevi desteði olan ,benimle birlikte iþini adam gibi yapmayan kurumlara söven tüm dostlara selam olsun :)
Gözün aydýn Ýlker geçmiþ olsun :) 8)
bjorngelotte
13.April.2017, 12:50
Günaydýn rr ailesi.Notebook hakkýnda teknik bilgisi olup yardýmcý olabilicek varmý acil?
Kerem Düzgün
13.April.2017, 12:52
Gözünaydýn abi þükür kavuþturana :cheesy:
Bypale
13.April.2017, 12:56
Gözün aydýn abi.8)
acryvz
13.April.2017, 14:51
Ohhh be ..... vallahi ben gerildim senin yerine .... þimdi sýrada ne var ?
zebani
13.April.2017, 15:10
tünaydýn RR
bjorngelotte
13.April.2017, 15:16
Yokmudur teknolojiden anlayan.. msi u230 alýyorum. Ofis programlarý-guitar pro kullanmak için birde internette rahatça gezip video izleyebileyim yeter. 2gb ram 2gb ekran kartý 250gb hdd var.300tlye býrakýyor adam tam bütçeme uygun ve acil notebook ihtiyacým var.. almaya deðer mi
centaur
13.April.2017, 15:45
Guitar heronun gereksinimlerini bilmiyorum lakin diðer ihtiyaçlarýný rahat görür. Fakat çok demiþ fiyatý.. 200 'ün üzerinde verme bence..
bjorngelotte
13.April.2017, 16:04
Abi u210 a bile 400tl demiþler saçma saçma notebooklar 400-500tl iken bence bunun fiyatý baya iyi 350tl idi en son 300e býraktý
kaan tokyol
13.April.2017, 17:30
Yokmudur teknolojiden anlayan.. msi u230 alýyorum. Ofis programlarý-guitar pro kullanmak için birde internette rahatça gezip video izleyebileyim yeter. 2gb ram 2gb ekran kartý 250gb hdd var.300tlye býrakýyor adam tam bütçeme uygun ve acil notebook ihtiyacým var.. almaya deðer mi
Ibrahim anlýyodu galiba ona yaz bence
bjorngelotte
13.April.2017, 17:39
Ibrahim anlýyodu galiba ona yaz bence
Ýbrahim kim [emoji23][emoji23] hacý acil ihtiyaç var yoksa az daha birikir düzgün biþi alýrdýmda tam ihtiyacýmýn üstüne böyle biþi buldum ama eminde olamýyorum
acryvz
13.April.2017, 18:28
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170413/6a8450e62d9605616dd4725618ef0ce4.jpg
Enese yamuk yapacaklar bence birdaha düþünsün !!!!!
centaur
13.April.2017, 18:34
Maþallah kardeþimize .. RR Eskiþehir de de MMA ci(Oðuzhan) var Acar Abi , benim de Türk kasým var ,hayýrdýr bizi mi koparýyorsunuz :x
centaur
13.April.2017, 18:34
Ýbrahim kim [emoji23][emoji23] hacý acil ihtiyaç var yoksa az daha birikir düzgün biþi alýrdýmda tam ihtiyacýmýn üstüne böyle biþi buldum ama eminde olamýyorum
Ýbrahim Berk (nedemek)
fthblkglu
13.April.2017, 18:35
Bu arkadaþ öz kuzenim bu da bi dip not olsun
acryvz
13.April.2017, 18:35
Maþallah kardeþimize .. RR Eskiþehir de de MMA ci(Oðuzhan) var Acar Abi , benim de Türk kasým var ,hayýrdýr bizi mi koparýyorsunuz :x
Benim her yerim kas .... Enes napsýn bana benzemek için çalýþýyorda çalýþýyor .....
centaur
13.April.2017, 18:36
Abi u210 a bile 400tl demiþler saçma saçma notebooklar 400-500tl iken bence bunun fiyatý baya iyi 350tl idi en son 300e býraktý
Yahu herkes her fiyatý çeker de satabilir mi o ayrý.. Sen bunu dükkandan mý þahýstan mý alýyorsun? 350 dediyse 250 den fazla verme o zaman. Bataryasýný falan da iyi bi kontrol et. Ölü çýkmasýn..
http://i.hizliresim.com/ZZz2YA.jpg
Abi Gerçekten çok týrstýk : DDDD
acryvz
13.April.2017, 18:38
Abi Gerçekten çok týrstýk : DDDD
bence Photoshop ..... yalancý Enes ....
centaur
13.April.2017, 18:41
bence Photoshop ..... yalancý Enes ....
Ben de koyardým kaslý fotomu lakin olan var olmayan var.. Þimdi motivasyonunu kötü etkilemeyeyim gençlerin ..
Mustafa B.
13.April.2017, 20:11
Benim sadece göbeði tartalým bu arkadaþýn kas aðýrlýðýna eþit çeker 🤣🤣🤣
Maþallah dambýlýn biceps bassýn kardeþim 💪
Enes Sarýgene
13.April.2017, 20:12
Benim her yerim kas .... Enes napsýn bana benzemek için çalýþýyorda çalýþýyor .....
Hahahha idolümsün Acar abi sana yetiþemem [emoji4] koruma lazým mý ?
bjorngelotte
13.April.2017, 20:34
Yahu herkes her fiyatý çeker de satabilir mi o ayrý.. Sen bunu dükkandan mý þahýstan mý alýyorsun? 350 dediyse 250 den fazla verme o zaman. Bataryasýný falan da iyi bi kontrol et. Ölü çýkmasýn..
Hee anladým.Teþekkür ederim
nedemek
13.April.2017, 22:39
Bugün Ahmet abide gördüðüm güzellik :( bir de gidiþi vardý tabi arkasýndan baktýðým :(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170413/6c656e5becf18bae53df2533373ee1f5.jpg
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bypale
13.April.2017, 22:49
Bende bu raptor kim diyodum 😂https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170413/2a1e9173b268120d9722fdb53a78ff1e.jpg
nedemek
13.April.2017, 23:30
Bende bu raptor kim diyodum
ahahaha Ahmet abinin çektiði fotoðraf bu :p mini mini bir raptor diyeceðim de þu fotoðrafa bakýnca pek mini bir durum göremedim :cheesy: :p
nedemek
14.April.2017, 00:57
bugün herkes sokaklarda mý hayýrdýr pek sessiz buralar? ben yatýyorum bugün hareket yok buralarda, hepinize iyi geceler :uyuyorum
bronks
14.April.2017, 00:59
Good night
Kerem Düzgün
14.April.2017, 01:14
bugün herkes sokaklarda mý hayýrdýr pek sessiz buralar? ben yatýyorum bugün hareket yok buralarda, hepinize iyi geceler :uyuyorum
Besiktas maci var 😁
Kerem Düzgün
14.April.2017, 01:14
Ýyi geceler raptorlar
acryvz
14.April.2017, 01:43
Ýyi geceler arkadaþlar ....
Ali ÜNVERDÝ
14.April.2017, 02:10
Ýyi geceler arkadaþlar.
Recep YAÞAR
14.April.2017, 02:10
Iyi geceler millet
Yarýn iþ var :(
aycanblmts
14.April.2017, 02:15
Ýyi geceler millet
Oðuzhan Ocak
14.April.2017, 02:31
2 haftada 1010km yapmýþým gayet iyi sanki
HeavyCustom
14.April.2017, 03:38
Ýyi geceler raptorriders
Mustafa B.
14.April.2017, 04:14
Antalya yollarý taþtan 🤣
Mustafa B.
14.April.2017, 04:15
Ýki tane kýz durdu tesiste yanýmýzda ilerde çevirme varmýþ biriniz bizi geçirebilir mi dedi, biladerle gidiyoruz Antalyaya. Sakata gelebiliriz dalaðý böbreði kaybedebiliriz plakalarý 07 hub 06
Ýyilik mi yapýyoruz kötülük mü yapýyoruz belli deðil, ehliyetsiz insanlarý çevirmeden geçiriyoruz 😔
Mustafa B.
14.April.2017, 05:16
Saðlamýz, böbrek dalak yerinde baya da sohbet ettik 🤘🤣 ehliyeti en kýsa sürede almalarý konusunda uyardýk tabi 🤞
Bypale
14.April.2017, 08:03
Geçen gün arabamýn camýný kýran hýrsýza.
Arabama çarpan iki teker dostuma.
Minibüse 3300 tl otomobile 620 tl ödediðim sigortacýya
Bu ödediðim sigortalardan 2100 tlyi iade etmeyen yapýya.
Günaydýn.
Geniþ ailem.
Bana
1.çingene
2.hamam
3.hoca
Bu üç þýktan hangisi gerek acaba :cry::cry: :cry::cry: :cry::cry:
centaur
14.April.2017, 08:15
Günaydýn.
Geniþ ailem.
Bana
1.çingene
2.hamam
3.hoca
Uður Allah sabýr versin kardeþim .. Bazen böyle olur.. Musibet silsilesine tutulur insan.. Vardýr bunda da bir hayýr. Listeni ardýþýk olarak uzatýyorum. Çingene + hamam+40 tuðla( bunlar hamamda eriyecek abdest alýrken) + hoca :)
centaur
14.April.2017, 08:16
Cümleten herkese günaydýn. Gününüz aydýn ,Cumanýz mübarek olsun RR Ailesi..
acryvz
14.April.2017, 08:30
Ýki tane kýz durdu tesiste yanýmýzda ilerde çevirme varmýþ biriniz bizi geçirebilir mi dedi, biladerle gidiyoruz Antalyaya. Sakata gelebiliriz dalaðý böbreði kaybedebiliriz plakalarý 07 hub 06
Ýyilik mi yapýyoruz kötülük mü yapýyoruz belli deðil, ehliyetsiz insanlarý çevirmeden geçiriyoruz 😔
Kýzlar güzelse sorun yok ... Atýn ölümü arpadan olsun ....
acryvz
14.April.2017, 08:32
Günaydýn .... Hayýrlý Cumalar ....
centaur
14.April.2017, 08:42
Aferin :) Baþarýlarýnýn devamýný diliyorum :)
centaur
14.April.2017, 08:43
Kýzlar güzelse sorun yok ... Atýn ölümü arpadan olsun ....
Nedir bu zavallý atlarýn arpadan çektiði :)
emreozkok
14.April.2017, 08:46
Gunaydin aile. ...
emreozkok
14.April.2017, 08:48
Nedir bu zavallý atlarýn arpadan çektiði :)
Dimi😂
centaur
14.April.2017, 08:50
Dimi😂
Atýn hatrý yoksa jokeyin,binicisinin yada onu eðiten seyisinin hatrý var :x :Rockn Roll:
Birkan Bozkuþ
14.April.2017, 08:51
Günaydýn.
Geniþ ailem.
Bana
1.çingene
2.hamam
3.hoca
Sana 1 tane Torna lazým abi anladýn sen onu :):):p
Birkan Bozkuþ
14.April.2017, 08:52
Bu arada herkese günaydýn hayýrlý cumalar
bronks
14.April.2017, 09:02
Günaydýn millet
Recep YAÞAR
14.April.2017, 09:04
Günaydýn ahali
aslantürk34
14.April.2017, 09:13
Günaydýn dostlar hayýrlý cumalar
Günaydýn.. Hayýrlý cumalar..
Kerem Düzgün
14.April.2017, 09:43
Günaydýn raptorlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.