Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
ağfndrdm
04.March.2013, 00:23
Yine yeni yeniden buluşmak güzeldi :) RR ailesinin yeni ve eski üyelerini görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak da güzeldi.inşallah festivallerde tekrar görüşmek nasip olur.
kısa zamanda bursaya doğru sürecez
görüşmek üzere
mrtglc
04.March.2013, 01:05
herkes evine sağ salim varınca haber versin.
cihan54
04.March.2013, 01:17
herkes evine sağ salim varınca haber versin.
Yolculuk tamamdır, asayiş berkemal 8)
Aynen Kucağımızı açtık bekliyoruz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydınlar Raptor RİDERS Ailesi
:p Cihan korkacak geri dönecek :mrgreen::mrgreen: .
korkacak bir şey yok salih abi altı üstü 30 kişi kucağımızı açtık bekliyoruz :mrgreen::mrgreen:
Gel Cihan Gel:mrgreen::mrgreen:
Salih abi gayet nacizane bi itham kullanmış. sen o ithamı al çamura bula e mi :x çık çık çık arkamdan ne konuşmalar ne pisleşmeler :x bugün bunları okumuş olsaydım da seni de bi çimlerde sürseydim beyaaa :x
Bugün katılan herkese Sakaryadan KUCAK KUCAK sevgiler gönderiyorum :p iy'ki varsınız ailem. Seviliyorsunuz. Gerçekten özlediğim yüzleri gördüm çok mutlu, unutumaz bir gündü yine benim için.. Sizleri şimdiden özledim..
Enginim ve Emrehanım. Özellikle benim için büyük süpriz oldu gelmeniz. Biliyorsunuz, gelmeniz için çok direttim ama üzülmüştüm hani... Teptiğiniz yollara sağlık kardeşlerim [smilie=greencolorz:
Havalar kıvamına geldiğinde ilk uzun sürüş ve toplu buluşma olarak ortada dolaşan dedikoduda olduğu gibi; bi Bursa buluşması peşine koşturuyor olacağım. Özgürümle irtibatta olucaz bu konuyla ilgili hayırlısıyla... Bakalım zaman ne gösterecek 8)
ağfndrdm
04.March.2013, 01:29
bi Bursa buluşması peşine koşturuyor olacağım. Bakalım zaman ne gösterecek 8)
sen yap bütün biraların benden
hatta sana viski getitreceğim:D
hatta sana saklıyorum https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/374493_469793653069409_1518634032_n.jpg
cihan54
04.March.2013, 02:04
Red bull veya limonata soda da yeter yavru bunlar bize uymuyo :mrgreen:
Bu arada son aldığım haberlere göre Engin ve Emrehanın yarım saat yolu kalmış, varmak üzereler cancağızlarım :cheesy:
eralp_goksu
04.March.2013, 02:07
Red bull veya limonata soda da yeter yavru bunlar bize uymuyo :mrgreen:
Bu arada son aldığım haberlere göre Engin ve Emrehanın yarım saat yolu kalmış, varmak üzereler cancağızlarım :cheesy:
Hıc Eralpten haber alayım, eve gıttı mı cocuk demek yok. :evil:
cihan54
04.March.2013, 02:15
Gören de bacak kadar çocuk sanacak.. Benimle güreşmeye yelteniyo.. :p
eralp_goksu
04.March.2013, 02:55
Ilk festivalde yenilmeye hazir ol :mrgreen:
Emrehan
04.March.2013, 03:33
Arkadaşlarım, kardeşlerim hepinize çok çok teşekkür ederim. Müthiş bir gündü. Birazcık da yorulmuşum sanki. :p Şimdi yatayım da; yarın fuar maceralarına gireriz. :) İyi geceler.
cihan54
04.March.2013, 09:28
Ilk festivalde yenilmeye hazir ol :mrgreen:
Hee olur olur..
Arkadaşlarım, kardeşlerim hepinize çok çok teşekkür ederim. Müthiş bir gündü. Birazcık da yorulmuşum sanki. :p Şimdi yatayım da; yarın fuar maceralarına gireriz. :) İyi geceler.
Hoşgeldin kardeşcağızım.. 8)
Herkese günaydınlaar.. :mrgreen:
Celil abiye sevgiler Salih abiye saygılar :?
Erkan 28
04.March.2013, 10:02
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS Ailesi
Dünkü mükemmel organizasyon sonrası gelen veya gelemeyen tüm arkadaşlara sevgiler saygılar, İyiki varkısınız nazar nazar nazar
dün sanıyorum hepimiz için unutulmaz bir gündü, Bursa, Sakarya Ankara ve İzmir den gelen dostlarımızla beraber güzel bir 2 gün geçirdim. Kendi adıma;
İyiki varsınız, İyiki bu güzel Ailenin üyesi olmuşum. Hepinize SELAMLAR.
nazar nazar nazar
marlox
04.March.2013, 10:31
Herkese günaydınlar ....
İzmirin güzel güneşi ile istanbula ankaraya bursaya sakaryadaki kankama :D ve bütün regal raptor üyelerine selamlar...
gerçekten güzel bir buluşma oldu şimdiden büyük sürüşümüzü iple çekiyorum...
ozguralic
04.March.2013, 10:36
Herkese selam. Moral depoladık iyi oldu :)
cihan54
04.March.2013, 10:38
Herkese günaydınlar ....
İzmirin güzel güneşi ile istanbula ankaraya bursaya sakaryadaki kankama :D ve bütün regal raptor üyelerine selamlar...
gerçekten güzel bir buluşma oldu şimdiden büyük sürüşümüzü iple çekiyorum...
Yavru. Doyamadım ya la :( Kalabalık olunca iyice karışık oluyo ortalık, vakit de ayırılamıyo adam akıllı [smilie=greencolorz:
marlox
04.March.2013, 10:43
önümüzde uzzzzuuuun yıllar var rahat ol yaaa :D bu arada o viskide bana da pay bırakın :D
cihan54
04.March.2013, 10:47
önümüzde uzzzzuuuun yıllar var rahat ol yaaa :D bu arada o viskide bana da pay bırakın :D
Benim payım senin olsun bebeğim :p
marlox
04.March.2013, 10:52
bak yaaa kardeş işte yaa kardeş... cihan aklıma geldi 9 martta geliyormusun ?
cihan54
04.March.2013, 10:53
bak yaaa kardeş işte yaa kardeş... cihan aklıma geldi 9 martta geliyormusun ?
9 martta geliyor muyum :? nereye :?
Emrehan
04.March.2013, 11:00
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p:p:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:8)8)nazarnaz ar
Ne güzel bir gündü yahu! Şimdiden iple çekiyorum sıradaki buluşmayı. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. :cheesy:
İyi ki gelmişim valla. Celil Abim de motorlan gezdirdi beni. :p:cheesy:
marlox
04.March.2013, 11:01
valla ya emrehan sende iyiki geldin gerçekten ben sürpriz yapıyordum senin gelmen bana sürpriz oldu :D bir daha ki buluşma ne zaman :D HAFTAYA BULUŞMAMI VAR NE VAR :D:D:D:D:D:D
marlox
04.March.2013, 11:04
9 martta geliyor muyum :? nereye :?
10 martta izmirde yapılacak buluşmanın perde arkasına :D:D:D
cihan54
04.March.2013, 11:14
Haftaya buluşma mı var ne var :?
Anladım. Olm bunda beni azad et la.. Bu hafta sonu maddi olarak açıldım. Cebimde kalanları da 2 hafta sonraya saklıyorum artık 18 mart çanakkale gezim için [smilie=greencolorz:
DR.ALP
04.March.2013, 11:30
günaydınlar gençliknazar..
marlox
04.March.2013, 11:31
çanakkale hmmm... iyimiş
izmire yolculuk ne zaman raptor riders???
cihan54
04.March.2013, 11:33
günaydınlar gençliknazar..
Hoşgeldin abim :|
çanakkale hmmm... iyimiş
Vaay enteresan bi atılım :mrgreen:
DR.ALP
04.March.2013, 11:36
Engin yamamı saklıyomusun??:?:
marlox
04.March.2013, 11:37
tabikide saklıyorum abi bütün izmir grubunun yaması bende..
DR.ALP
04.March.2013, 11:37
çanakkale hmmm... iyimiş
çkale şu an için sana uzak8)
DR.ALP
04.March.2013, 11:38
bakıyorum izmire bonservis çalışması yapıyosun bodrumdan:cheesy:
DR.ALP
04.March.2013, 11:39
tabikide saklıyorum abi bütün izmir grubunun yaması bende..
yeni üyelerden biri izmir buluşması soruyodu bi bak istersen
mrtckrt
04.March.2013, 11:49
herkese günaydın arkadaşlar oralardan havalar nasıl kars ta yine kar... :(
cihan54
04.March.2013, 11:52
yeni üyelerden biri izmir buluşması soruyodu bi bak istersen
SİYAH İNCİ'ydi sanırım.
herkese günaydın arkadaşlar oralardan havalar nasıl kars ta yine kar... :(
Yağış yok ama hava çok soğuk. Çok bulutlu bi hava var... Havalar açsa da yeni cicilerimizi giyip yollara düşsek :|
DR.ALP
04.March.2013, 11:54
bodrum masmavi..........hastane çıkışı 3 arkadaş 40 km virajlı parkur eğitimi mevcut.........
cihan54
04.March.2013, 11:55
Kortejlik etmek isterdim :|
DR.ALP
04.March.2013, 11:58
şeref duyardık emin ol..rebel-raptor-dragstar üçlemesi..arkadaşlara viraj ve düz yolda fermuar sistemi göstericem..belki gören olrda yanaşr yanımıza..enteresan bi yer burası:shock:
CELİL
04.March.2013, 12:03
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:cheesy:
HARİKA BİR HAFTA SONU VE MOTİVASYONDAN SONRA YENİ HAFTAYA BOMBA GİBİ BAŞLIYORUZ HERKESE İYİ HAFTALAR 8)
DR.ALP
04.March.2013, 12:18
bu arada ön cam-siperlik düşünen varsa( 90tl ) haberim olsun8)
mrtckrt
04.March.2013, 12:21
abi kendininkini mi satıyorsun?
hiç spyder a takdıran var mı acaba?
marlox
04.March.2013, 12:21
ne bomba ama felaket yorgunluk var cuma akşamından kalan işlerle başladım daha cumartesiyi yarılayamadım :D:D:D
DR.ALP
04.March.2013, 12:23
abi kendininkini mi satıyorsun?
hiç spyder a takdıran var mı acaba?
hayır benim değil..yeni mal..izmir rüzgar motordan sipariş ettim..tüm chopper lara uyumlu..dragstarlarda olanlardan...
av. Cevdet Yılmaz
04.March.2013, 12:38
Gunaydinlar Raptorriders ailesi8)Pazartesiye keyifli baslayalim sonu cabuk gelsin,
Buarada sabah Cihanin siddetli uyandirmasi olmadan kendi keyfimle uyandim,aman Allahim ne beter gundu pazar sabahi:cheesy::cheesy:
cihan54
04.March.2013, 12:40
Gunaydinlar Raptorriders ailesi8)Pazartesiye keyifli baslayalim sonu cabuk gelsin,
Buarada sabah Cihanin siddetli uyandirmasi olmadan kendi keyfimle uyandim,aman Allahim ne beter gundu pazar sabahi:cheesy::cheesy:
Çok adisin olm :| Ben sevdiğim özlediğim insanlara kavuşacağımın heyecanıyla uyandırmıştım sizi halbuki :| tamam biraz tepik atarak uyandırmış olabilirim ne var.. :| Salih abimeee Celil abimeee Atilla abimee Erkanımaaa Özgürümee Eralpimeee kimlere kimlere kavuşuyodum ohooo. :|
marlox
04.March.2013, 12:50
bana bile kavuştu o heyecanla :D:D:D
cihan54
04.March.2013, 12:59
Valla yaa sen ve Emrehan resmen Milli piyangoydunuz yani..
DR.ALP
04.March.2013, 13:03
Valla yaa sen ve Emrehan resmen Milli piyangoydunuz yani..
amorti olarak:p
marlox
04.March.2013, 13:04
emrehan bana bile piyango oldu :D süpriz yapana süpriz yapılırmı yaa :D
cihan54
04.March.2013, 13:08
Uhhh.. :mrgreen: çok sivri çok :mrgreen:
DR.ALP
04.March.2013, 13:15
büyük ikramiye de ben8)
eralp_goksu
04.March.2013, 13:24
Gunaydın Raptorriders! :x
Festivallerde fazercının cadırını sıddetle durterız. Ocunuzu alırız :mrgreen:
marlox
04.March.2013, 13:25
:D festivalde fazercı çadır mı kuracak :D hmmm :D
eralp_goksu
04.March.2013, 13:26
:D festivalde fazercı çadır mı kuracak :D hmmm :D
Elimizdekı kozları dusun abı :mrgreen:
cihan54
04.March.2013, 13:30
:x:x hepiniz gelseniz ne yazar. Çadırımın etrafına sur dikecem, burca da yazı asacam "Don't disturb! :?"
CELİL
04.March.2013, 13:36
arkadaşlar patch ödemesi yapamayan arkadaşların acil ödemeleri bugün yapması gerekiyor üreticiye göndereciğimiz rakamdan 300 tl açık var konuya hassiyet gösterelim :)
Emrehan
04.March.2013, 13:38
Teselli ikramiyesi deseydin bari doktorum. Amorti çok sert hakikaten. :mrgreen::p
DR.ALP
04.March.2013, 13:49
Teselli ikramiyesi deseydin bari doktorum. Amorti çok sert hakikaten. :mrgreen::p
ya hasta hücumu yüzünden cümleyi toplayamadık özürdilerim binlerce kez..yaşa göre teşbih yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık..:(:(:(
cihan54
04.March.2013, 13:58
Yok bea.. Espriyi yakaladık her nihayetinde abim ya :mrgreen: aramızda o kadar samimiyet var en azından. ayıpsın yav :mrgreen:
Emrehan
04.March.2013, 14:11
ya hasta hücumu yüzünden cümleyi toplayamadık özürdilerim binlerce kez..yaşa göre teşbih yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık..:(:(:(
Estağfurullah doktorum; espiri anlaşıldı; gülmeye devam edelim dedik onun için sürdürüyoruz biz de. :p Yoksa sitem falan değil yanlış anlaşılmasın. :cheesy:
DR.ALP
04.March.2013, 14:13
olsun..ben beğenmedim cevabı yinede..daha doğrusu eksik bırakmamalıydım..yinede anlayışa tskrler..8)
cihan54
04.March.2013, 14:19
abim aramızdaki samimiyeti arka plana atacaksak nasıl biz bir aileyiz diyebilelim ki.. Ben bunun gibi binlercesini kullanıyorum hem de yüz yüzeyken bile. Dün müvekkilime neler dediğimi neler yaptığımı Emrehan biliyo. Sor anlatsın :p:p:p
av. Cevdet Yılmaz
04.March.2013, 14:41
abim aramızdaki samimiyeti arka plana atacaksak nasıl biz bir aileyiz diyebilelim ki.. Ben bunun gibi binlercesini kullanıyorum hem de yüz yüzeyken bile. Dün müvekkilime neler dediğimi neler yaptığımı Emrehan biliyo. Sor anlatsın :p:p:p
Terbiyesiz adam neler neler dedi hemde:cheesy::cheesy:
Ama ben adama uyanir uyanmaz hakki bulut dan ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz dinliyorum,unutuyorum:cheesy:
Özlemkayra
04.March.2013, 14:44
Herkese iyi haftalar.. Kusura bakmayın biraz geç kaldım, haliyle yol dönüşü işe başlamak azap gibi...
RACER35
04.March.2013, 14:50
iyi haftalar arkadaşlar...:)
RACER35
04.March.2013, 14:57
arkadaşlar sahibinden de gezinirken bakın gözüme ne çarptı:?
asya motor ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-yaza-merhaba-denilecek-makina-tarz-sahiplerine-duyurulur-116616405/detay
marlox
04.March.2013, 15:07
hoşgeldiniz nasıldı yolculuk...???
cihan54
04.March.2013, 15:14
Terbiyesiz adam neler neler dedi hemde:cheesy::cheesy:
Ama ben adama uyanir uyanmaz hakki bulut dan ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz dinliyorum,unutuyorum:cheesy:
İntikamım acı olacak olm. Seni festivalde çadırından öyle bi çıkarıcam ki... Uyandırma şarkın şimdiden hazır.. ıımmmmmmMMMMM bomba bomba mmmmmmMM nokta KOM :?:mrgreen::lol::p
arkadaşlar sahibinden de gezinirken bakın gözüme ne çarptı:?
asya motor ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-yaza-merhaba-denilecek-makina-tarz-sahiplerine-duyurulur-116616405/detay
Kapa kapa.. Hiç bakma o ilana 8)
RACER35
04.March.2013, 15:19
yolculuk iyiydi mouse nin tekerleğinden ses gelmeye başladı çıktım sahibinden yağladım :)
RACER35
04.March.2013, 15:22
Kapa kapa.. Hiç bakma o ilana 8)
adamlar çalmış resmen,:( ben diğer markaları görmüştüm skygo skyjet mondial hep aynı model makinalar sadece isim değişiyordu :mrgreen:bi baktım regal makina asya etiket şaşırdım :?::(
Özlemkayra
04.March.2013, 15:22
Dönüş yorucu ve sıkıntılı geçti açıkçası... İlk önce otobüs otogardan değil Alibeyköyden kalkıyormuş, Servisle yolladılar bizi, ancak servis şoförü yolu bilmiyormuş, baya bi başka yerlerde dolandık, anca yetiştik otobüse.... Önümde ki zat koltuğu iyicene indirince bana sıkıntı bastı ve uyuyamadım doğru düzgün... heryerde de durunca otobüs iyicene sinirlendim, haliyle bütün gecenin sıkıntısı günüme de yansımış oldu böylece....
AMA sizlerle tanıştığım için çok memnum oldum ve gerçekten çok güzel bir ortamın içinde olduğuma kanaat getirdim... Tekrar teşekkür ederim... İnşallah bu yaz güzel gezilerle dostluklarımız pekişir...
marlox
04.March.2013, 15:36
aynen özlem zaten 10 marttan sonra bol bol izmir kolu olarak buluşma yapıcaz...
ağfndrdm
04.March.2013, 22:13
Olan biten.
Malumunuz bugun doktorum civanım taa bodrumlardan durumumu farkedip
bu fotoğrafa
http://d1303.hizliresim.com/17/4/kqvln.jpg
şu mejamı yazmıştı,
ağanın göbekde fena değilmiş hani8)nazar
ne acı:(
Bu mesajı okuduktan sonra özgüvenimi korumayı amaçladığım cevap mesajını attıktan sonra durdum düşündüm.
Kalktım lavobaya gittim .Boy aynasından kendime şöyle bir baktım ,yandan ,önden,arkadan...
Aman tanrım yok böyle bir ızdırap şekli anlatamam burada.
Akabinde döndüm masama pc mi kadadım tel, çakmak ,cuzdan, sigara ve çakmağımı cebime koydum ceketimi giydim ve kimselere bişey demeden evin yolunu tuttum
ne haber verecem lan ,zaten ruh halim berbat akm işinin gidiyorum ben eve kafam da planlarım var
benim tüm emektarları toparladım ve bir program yaptım.
neden bilmem şu sahne aklıma geldi
http://www.youtube.com/watch?v=RBtgkjNAAbY
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544118_470408439674597_627410899_n.jpg
bi besmele çektim ve giriştim allah ne verdiyse mekik şınav
ama abi ben ne olmuşum böyle ilk set yerım mekik çektim ayakların titriyor yeni kesilmiş manda ete gibi durduramıyorum
düşündüm en son ne zaman spor yaptım diye
ve buldum dedim hemen ispat için açtım resimleri nafile
meğer salih abiymiş
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380342_363194277062681_463364153_n.jpg
biraz ısındıktan ve kendime güven geldikten sonra
biceps yaparken kendime "ehh doktor benim yolum bodruma bir düşer nasıl olsa gösterecem sana göbeğin nasıl olduğunu "
diye sayıkladıktan sonra bunları yazmaya karar verdim
sonuçta yarını hamlamış bir vucutla ,sırf benden daha fit diye imreneceğim tanımadığım insanlara bakmakla tüteketeğim sanırım
ayrıca dr.alp tıpta çığır açmış oldu Online tedavi
ehh bakalım hayat bizi nerelere sürükleyecek.
cihan54
05.March.2013, 00:24
Anaaam kıyamam la nasıl da içerlemiş.. Olm üzülme son bir iki ayda ben bir saldım bir yedim. bundan 5 yıl önce düşünsem bu hale geleceğim aklımın ucundan geçmezdi. Sen iyi durumdasın yani..
Ayrıca, o haketten Salih abi mi yaa :? Hani beni artçı alırken katiyetle kask takmamı tembihleyen abim :? Dağdan çamaşır ipiyle iniyo, kask koruma vs. yokken :?
Adam king yaa :p :cheesy:
DR.ALP
05.March.2013, 03:19
yazdıkların yüzündeki ifadeyi destekliyor deyip konuyu kapatıyorum:cheesy:..bodruma geldiğinde yeniden açarız sevgili ağa:cheesy:
mrtglc
05.March.2013, 03:57
Aga spor salonuna verecegimiz parayi sana verelim yabanciya gitmesin
marlox
05.March.2013, 09:40
GÜNAYDIN MİLLET HAFTAYI ORTALADIK:D:D:D:D
aga aklımdakini yapmışsın sana burdan şeyi sorayım o kum torbasından memnunmusun???
cihan54
05.March.2013, 10:06
Günaydınlar efenim.. Salınız mübarek olsun. :)
Engin, olm ne ortası salı bile daha başlamadı sayılır.. :mrgreen:
marlox
05.March.2013, 10:20
başlamak bitirmenin yarısı değilmiydi :D:D:D:D:D
Erkan 28
05.March.2013, 10:24
Günaydınlar millet
cihan54
05.March.2013, 10:25
Tamam salıyı bitirmenin yarısı oluyo düz mantık. sen haftayı bitirdin :p
Eee ne var ne yok oralarda?
Erkan 28
05.March.2013, 10:34
Ewet arkadaşlar yeni bir duyum aldım
Sakarya festivalinde Tüm Regal Raptor Ailesinin 3 Günlük ihtiyaçlarını Cihan54 nickli Cihan Çiçek arkadaşımız karşılıyormuş :D Kendisine bu ince davranışından dolayı Teşekkürlerimi Sunarım. :cheesy::x:p:mrgreen::mrgreen:
cihan54
05.March.2013, 10:36
Vaaay komplo ha.. :mrgreen: RR ailesinin ihtiyaçları cüzzidir yaa..:mrgreen: Yani öyledir heralde :?
marlox
05.March.2013, 10:39
cihan bana öyle yada değil de ne kaçırdığını yada ne kaçırmadığını ben sana söylerim :D:D:D
günaydın erkan bey hayırdır nick değişmiş :S
Erkan 28
05.March.2013, 10:41
canım sıkıldı eski nickten biraz alıntı yapayım dedim ama boşver çaktırma:mrgreen::mrgreen:
cihan54
05.March.2013, 10:45
cihanne kaçırdığını yada ne kaçırmadığını ben sana söylerim :D:D:D
Anlamadım ya la :?
marlox
05.March.2013, 10:45
yani diyorum ki eğer sakarya festivalinde herşeye sponsor oluyorsan seni çok büyük sürprizler bekliyor olacak diyorum :D:D:D
nasıl değiştirdin nicki peki bende bunu anlamadım :D
Erkan 28
05.March.2013, 10:51
yani diyorum ki eğer sakarya festivalinde herşeye sponsor oluyorsan seni çok büyük sürprizler bekliyor olacak diyorum :D:D:D
nasıl değiştirdin nicki peki bende bunu anlamadım :D
orasını sorma çok uzun hikaye taaaaaaaaaaaaaaa tepelere kadar çıkman lazım o yüzden kapatalım bu konuyu engin8)
cihan54
05.March.2013, 10:58
Heeaaa anladım.. EEee senin süprizinin üstüne su dökemez.. :mrgreen:
RACER35
05.March.2013, 11:19
Günaydın arkadaşlar...:)
mrtckrt
05.March.2013, 11:44
Ewet arkadaşlar yeni bir duyum aldım
Sakarya festivalinde Tüm Regal Raptor Ailesinin 3 Günlük ihtiyaçlarını Cihan54 nickli Cihan Çiçek arkadaşımız karşılıyormuş :D Kendisine bu ince davranışından dolayı Teşekkürlerimi Sunarım. :cheesy::x:p:mrgreen::mrgreen:
bu hafta başından beri aldığım en iyi haber cihanım yol masrafları da dahil mi buna? :)
HERKESE GÜNAYDIN
cihan54
05.March.2013, 11:45
bu hafta başından beri aldığım en iyi haber cihanım yol masrafları da dahil mi buna? :)
HERKESE GÜNAYDIN
Eyyvaaah [smilie=greencolorz:
Erkan gelsene sen şöyle bi.. :x
eralp_goksu
05.March.2013, 11:49
hazir baslamisken benim su deri yelegi de kapatalim fazerci :mrgreen:
cihan54
05.March.2013, 11:51
Yavaş kapat http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/Smile144.gif
marlox
05.March.2013, 11:56
naber berkan???
Erkan 28
05.March.2013, 11:57
Son aldığımız duyumlara göre Cihan54 nickli Cihan Çicek arkadaşımızın tüm bekarlara güzel birde süprizi olacakmış.:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:
marlox
05.March.2013, 11:58
yaaa 45 dk nın lafını yaparsan böyle patlar işte :D:D:D:D
helal sana erkan başka neler neler var cihan sponsordan...
Emrehan
05.March.2013, 12:10
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p:p:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:8)8)nazarnaz ar
(Biraz geç mi kaldım ben bugün?) :p
marlox
05.March.2013, 12:14
:D geç kağıdı al da gel :D:D:D:D
bi proje üstünde çalışıyorum eğer başarırsam kurumsallaşıyoruz :D:D:D:D
Özlemkayra
05.March.2013, 12:16
Gene karışmış ortalık... Günaydın mı yoksa tünaydın mı desem bilemedim...
cihan54
05.March.2013, 12:21
Son aldığımız duyumlara göre Cihan54 nickli Cihan Çicek arkadaşımızın tüm bekarlara güzel birde süprizi olacakmış.:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:
Hee dansöz oynatcam festivalde.. İşin ilginç yanı, heavymetal müziğinde oynatcam :x anladın sen onu :x
(Biraz geç mi kaldım ben bugün?) :p
Öyle görünüyo.. :| (Sen bi özele gelsene bi konu var danışacağım.)
:D geç kağıdı al da gel :D:D:D:D
bi proje üstünde çalışıyorum eğer başarırsam kurumsallaşıyoruz :D:D:D:D
Ne gibi..
Gene karışmış ortalık... Günaydın mı yoksa tünaydın mı desem bilemedim...
Sen buralara yazar mıydın..
Erkan 28
05.March.2013, 12:30
cihan ortalarda çok dolaşıyorsun. anladın sen oniiii :mrgreen::mrgreen:
cihan54
05.March.2013, 12:33
Kaşınıyosun :x
http://motomodification.com/wp-content/uploads/2011/06/biz-3.jpg
Anladın sen onu...
mrtckrt
05.March.2013, 12:34
ooooo ortalık kızışıyor....:)
eralp_goksu
05.March.2013, 12:40
engin abi kurumsallasma olayi ne
CELİL
05.March.2013, 12:43
GÜNAYDINLARRRR HERKESEEE nazar:cheesy:
cihan54
05.March.2013, 12:48
Bakıyorum da yanına fedaileri dizdiğinden beri giriş saatlerinde iyiden iyiye gelişme var. Yaradı galiba moderatörlerin :mrgreen: eskiden sekiz gibi girer kontrol ederdin. Gözün arkanda kalmıyo mu ne :lol:
Bak iyi oldu abim senin için de.. En azından biraz rahatlamışsındır (Yani belki sanırım inşallah :?)
Bizden bir şikayetin uyarın olursa söyle abim. Arzular şelale... 8)
Özlemkayra
05.March.2013, 12:48
Günaydın sizede..
Evet kuzi ben buralara yazarım, geçte olsa yazarım, yahu sen biliyon başımdakileri... :(
Harbiden kurumsallaşma olayı nedir, bende merak ettimm...
marlox
05.March.2013, 12:57
kurumsallaşma olayı biraz bizim izmir grubu için düşündüğüm bir proje ama tutarsa bütün tr için neden olmasın dediğim birşey...
tabi daha sadece bir proje aşamasında
amaç izmir içinde yapılan buluşmaları tarih saat falan filan olarak raptor riders adı altında bütün izmir üyelerine göndermek...
tabi bunu istanbul yada ankara için de yapabiliriz...
araştırmaya devam ediyorum...
cihan54
05.March.2013, 12:59
Biz sakaryada böyle bi sistem kullanıyoruz. Anlık buluşmalar için çok iyi oluyor 8) normalde anlık buluşmada sıkıntı, az kişi katılmasıdır. Bu şekilde çok kişiye anında ulaşıyorsun ve anında geri bildirimin oluyor haliyle.. 8)
CELİL
05.March.2013, 13:05
Bakıyorum da yanına fedaileri dizdiğinden beri giriş saatlerinde iyiden iyiye gelişme var. Yaradı galiba moderatörlerin :mrgreen: eskiden sekiz gibi girer kontrol ederdin. Gözün arkanda kalmıyo mu ne :lol:
Bak iyi oldu abim senin için de.. En azından biraz rahatlamışsındır (Yani belki sanırım inşallah :?)
Bizden bir şikayetin uyarın olursa söyle abim. Arzular şelale... 8)
Cihanım sırtımı artık sizlere ( modaratörlere) dayıyorum güzüm arkada kalmıyor aslansınız kaplansınız sizi kim tutar sizi diyerek olayı bağlıyorum :cheesy:
cihan54
05.March.2013, 13:07
Arada bir kulağımızı çek ama.. Şu ana kadar da yaptığın gibi :mrgreen: cıvıyoz biz sonra.. :p
marlox
05.March.2013, 13:14
bu sefer cıvımaya fırsatım yok çok fena bir yoğunuktayım :D
cihan sen cıvı ben sana yetişirim :D
cihan54
05.March.2013, 13:16
Valla benim de hiç cıvıyacak havam yok. Garanti bankasıyla günlerdir uğraşıyorum, artık süründürmeye başladılar. İyi bi sövcem de buraya yansıtmak istemiyorum bu ruh halimi. Sabah Erkan bi zorladı gazladı tammm cıvıyodum ki son ihtarımla ortadan yokoluverdi :p
CELİL
05.March.2013, 13:18
PATCH ÖDEMESİ
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ENGİNE PARANIN TAMAMINI GÖNDERDİM AÇIK OLAN 135 TL yi CEPTEN VERDİM HALA ÖDEME YAPAMAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE EKSİK OLAN ÖDEMELERİ ACİL BEKLİYORUM 8)
DR.ALP
05.March.2013, 14:01
selamlar gençliknazarnazarnazar..fikri olan var mı acep???
http://bidepo.com/images/bighondadn.jpg (http://bidepo.com/images/bighondadn.jpg)
Fatih
05.March.2013, 14:12
selamlar gençliknazarnazarnazar..fikri olan var mı acep???
http://bidepo.com/images/bighondadn.jpg (http://bidepo.com/images/bighondadn.jpg)
Ortaya karışık bişi yapmışlar valla.scooter racing naked chopper :p
Ortaya karışık bişi yapmışlar valla.scooter racing naked chopper :p
Honda DN01 deli alettir.Dünyanın ilk otomatik otomobil şanzumanına sahip motosikletidir.
2 sene evvel fuarda inceleme şansım olmuştu şu an Türkiye'de satışı kalktı.
ManufacturerHonda (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda)Class (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles)Cruiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Cruiser),[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-PerfIndexMCN-1) or a crossover of cruiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Cruiser), sportbike (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Sport_bike) and scooter (http://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_(motorcycle)) categories[2] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Carpenter2009-2)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)Engine (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_engine)Liquid-cooled (http://en.wikipedia.org/wiki/Water_cooling#Automotive_usage) 680 cc (41 cu in) V-twin (http://en.wikipedia.org/wiki/V-twin) 8 valves (http://en.wikipedia.org/wiki/Multivalve)
Top speed113.1 mph (182.0 km/h)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)[4] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Duke2009-4)Power (http://en.wikipedia.org/wiki/Power_(physics))43.3 bhp (32.3 kW) @ 7300 rpm[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
45.6 bhp (34.0 kW)@ 7300 rpm[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5)Torque (http://en.wikipedia.org/wiki/Torque)33.61 lb·ft (45.57 N·m) @ 6100 rpm[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
35.8 lb·ft (48.5 N·m) @ 5800 rpm
[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5)Transmission (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_transmission)Shaft drive automatic
Continuously variable transmission (http://en.wikipedia.org/wiki/Continuously_variable_transmission)Suspension (http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_(motorcycle))Front: non-adjustable telescopic forks
Rear: single shock w/adjustable preload
Brakes (http://en.wikipedia.org/wiki/Brake)Honda Combined Braking System, Front: ABS (http://en.wikipedia.org/wiki/Antilock_brakes) dual discs, 4 piston calipers
Rear: Single disc, single pistonTires (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_tyre)Front: 120/70 ZR17 on 3.50" x 17" wheels
Rear: 190/50 ZR17 on 6.00" x 17" wheelsRake (http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_and_motorcycle_geometry#Steering_axis_angl e), Trail (http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_and_motorcycle_geometry#Trail)28.5° 4.5 in (110 mm)Wheelbase (http://en.wikipedia.org/wiki/Wheelbase)63.2 in (1,610 mm)DimensionsL (http://en.wikipedia.org/wiki/Length) 72.0 in (1,830 mm)
H (http://en.wikipedia.org/wiki/Height) 40.0 in (1,020 mm)
Seat height27.25 in (692 mm)Weight591 lb (268 kg)[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5) (dry (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_testing_and_measurement#Dry_weight))
602.5 lb (273.3 kg)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
595 lb (270 kg) (claimed)[6] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-AmericanHondaMotorCo-6) (wet (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_testing_and_measurement#Wet_weight))Fue l capacity4.0 US gal (15 L)Oil capacity4 L (1.1 US gal)Fuel consumption42.3 mpg-US (5.56 L/100 km)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
48 mpg-US (4.9 L/100 km)[2] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Carpenter2009-2)Turning radius3.2 m (130 in)
DR.ALP
05.March.2013, 15:43
sonsuzluk iksirini içerek kutsanmış olan ARRAY iyiki doğdun8):x..kıskanıyom valla:?[smilie=greencolorz:
marlox
05.March.2013, 16:18
:D abi hepimiz array ız diye boşuna demiyoruz...
bu arada Alp abi patch lerin bende ne zaman geleceksin? ben mi getireyim :D
ozguralic
05.March.2013, 17:23
PATCH ÖDEMESİ
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ENGİNE PARANIN TAMAMINI GÖNDERDİM AÇIK OLAN 135 TL yi CEPTEN VERDİM HALA ÖDEME YAPAMAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE EKSİK OLAN ÖDEMELERİ ACİL BEKLİYORUM 8)
Arkadaşlar bu konuya özen gösterelim bu kadar kısa zamanda böyle güzel iş çıkartan arkadaşlarımızı mağdur edip küstürmeyelim ki devamı gelsin. 8)
Fatih
05.March.2013, 18:01
Honda DN01 deli alettir.Dünyanın ilk otomatik otomobil şanzumanına sahip motosikletidir.
2 sene evvel fuarda inceleme şansım olmuştu şu an Türkiye'de satışı kalktı.
ManufacturerHonda (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda)Class (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles)Cruiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Cruiser),[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-PerfIndexMCN-1) or a crossover of cruiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Cruiser), sportbike (http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_motorcycles#Sport_bike) and scooter (http://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_(motorcycle)) categories[2] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Carpenter2009-2)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)Engine (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_engine)Liquid-cooled (http://en.wikipedia.org/wiki/Water_cooling#Automotive_usage) 680 cc (41 cu in) V-twin (http://en.wikipedia.org/wiki/V-twin) 8 valves (http://en.wikipedia.org/wiki/Multivalve)
Top speed113.1 mph (182.0 km/h)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)[4] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Duke2009-4)Power (http://en.wikipedia.org/wiki/Power_(physics))43.3 bhp (32.3 kW) @ 7300 rpm[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
45.6 bhp (34.0 kW)@ 7300 rpm[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5)Torque (http://en.wikipedia.org/wiki/Torque)33.61 lb·ft (45.57 N·m) @ 6100 rpm[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
35.8 lb·ft (48.5 N·m) @ 5800 rpm
[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5)Transmission (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_transmission)Shaft drive automatic
Continuously variable transmission (http://en.wikipedia.org/wiki/Continuously_variable_transmission)Suspension (http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_(motorcycle))Front: non-adjustable telescopic forks
Rear: single shock w/adjustable preload
Brakes (http://en.wikipedia.org/wiki/Brake)Honda Combined Braking System, Front: ABS (http://en.wikipedia.org/wiki/Antilock_brakes) dual discs, 4 piston calipers
Rear: Single disc, single pistonTires (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_tyre)Front: 120/70 ZR17 on 3.50" x 17" wheels
Rear: 190/50 ZR17 on 6.00" x 17" wheelsRake (http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_and_motorcycle_geometry#Steering_axis_angl e), Trail (http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_and_motorcycle_geometry#Trail)28.5° 4.5 in (110 mm)Wheelbase (http://en.wikipedia.org/wiki/Wheelbase)63.2 in (1,610 mm)DimensionsL (http://en.wikipedia.org/wiki/Length) 72.0 in (1,830 mm)
H (http://en.wikipedia.org/wiki/Height) 40.0 in (1,020 mm)
Seat height27.25 in (692 mm)Weight591 lb (268 kg)[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Hoyer2009-5) (dry (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_testing_and_measurement#Dry_weight))
602.5 lb (273.3 kg)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
595 lb (270 kg) (claimed)[6] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-AmericanHondaMotorCo-6) (wet (http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_testing_and_measurement#Wet_weight))Fue l capacity4.0 US gal (15 L)Oil capacity4 L (1.1 US gal)Fuel consumption42.3 mpg-US (5.56 L/100 km)[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Rousseau2009-3)
48 mpg-US (4.9 L/100 km)[2] (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DN-01#cite_note-Carpenter2009-2)Turning radius3.2 m (130 in)
Yanılmamışım tahminlerimde valla :cheesy:
DR.ALP
05.March.2013, 18:15
:D abi hepimiz array ız diye boşuna demiyoruz...
bu arada Alp abi patch lerin bende ne zaman geleceksin? ben mi getireyim :D
cuma veya ctesi ordayım Engin..pazar dönüyorum..ararım seni8)
cihan54
05.March.2013, 18:26
Benzine 10 kuruş indirim...
http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/825190-benzine-indirim
CELİL
05.March.2013, 18:30
Yuuupppppyyyy benzine 10 krş. indirim olmuş :cheesy:
cihan54
05.March.2013, 18:35
şöyle 1 lira falan yapsalar indirimi, anlıycam da.. Böyle ucundan ucundan arttırmaları azaltmaları pek hissettirmiyo.. :|
DR.ALP
05.March.2013, 18:51
şöyle 1 lira falan yapsalar indirimi, anlıycam da.. Böyle ucundan ucundan arttırmaları azaltmaları pek hissettirmiyo.. :|
size de iyilik yaramıyor...15 gün sonra 15krş zam var ona göre.........:mrgreen:
cihan54
05.March.2013, 18:53
size de iyilik yaramıyor...15 gün sonra 15krş zam var ona göre.........:mrgreen:
Evet onu bildiğim için sevinemiyorum zaten biraz da :|
DR.ALP
05.March.2013, 18:57
75 tl ye izmire giderdim 6 ay önce....şimdi 104tl oldu..tüp 57tl idi..78tl oldu..detaylara inmiyorum..Allah sonumuzu hayretsin diyorum..büyük sürüş bu gidişle zor hocammmm:(..
cihan54
05.March.2013, 19:02
Abi toplantı buluşma şusu busu en fazla sana uzak zaten napcaz bilmem :(
DR.ALP
05.March.2013, 19:13
Abi toplantı buluşma şusu busu en fazla sana uzak zaten napcaz bilmem :(
''kalbim sizinle'' olcak...motorda yerinde duramıyor iyimi..artık yarımadayı turlar:(
ağfndrdm
05.March.2013, 19:13
sıçtım yeni zam geliyor dayanın beyler.
cihan54
05.March.2013, 19:24
''kalbim sizinle'' olcak...motorda yerinde duramıyor iyimi..artık yarımadayı turlar:(
Bakalım farklı fikirler de çıkabilir ama zor be abi [smilie=greencolorz:
sıçtım yeni zam geliyor dayanın beyler.
Şunu 5'e sabitleseler de onlar da rahatlasa biz de rahatlasak.. Oyuncak oldu indir kaldır..
Erkan 28
06.March.2013, 00:52
Bakalım farklı fikirler de çıkabilir ama zor be abi [smilie=greencolorz:
Şunu 5'e sabitleseler de onlar da rahatlasa biz de rahatlasak.. Oyuncak oldu indir kaldır..
cihan devlete az önce mesaj attım senin için 5.00tl de sabitleyecekler
celil abiye saygılar, salih abiye selamlar :) :):p:x
mrtglc
06.March.2013, 00:52
Hayır olsun ya bu topic bu kadar boş kalmazdı. nabıyonuz hepiniz öyle bir geçerki zamankiyi mi izliyorsunuz :mrgreen:
CELİL
06.March.2013, 00:57
Hayır olsun ya bu topic bu kadar boş kalmazdı. nabıyonuz hepiniz öyle bir geçerki zamankiyi mi izliyorsunuz :mrgreen:
evet :mrgreen:
Erkan 28
06.March.2013, 01:01
benim için üzülme var kesin onu izliyorlardır. :cheesy:
ula asistann
DR.ALP
06.March.2013, 01:01
cevap kısa..en heyecanlı yerinde sormuşsun sanırım:mrgreen:
mrtglc
06.March.2013, 01:05
aynen alp abi :D öyle oldu heralde 10 dakkaya damlar hepsi :D
cihan54
06.March.2013, 01:07
cihan devlete az önce mesaj attım senin için 5.00tl de sabitleyecekler
celil abiye saygılar, salih abiye selamlar :) :):p:x
Ya bu ne özentiliktir arkadaş.. :x hem yanlış da yazıyo.. Tam çin malı yaa :p
Celil abiye sevgiler Salih abiye saygılar :? olacak o :x
cevap kısa..en heyecanlı yerinde sormuşsun sanırım:mrgreen:
Bu iyiydi :mrgreen:
CELİL
06.March.2013, 01:10
biliyorsunuz ben pek geyik yapamıyorum o yüzden kısa kısa mesajlar atıyorum bu arada 20 dakika ya geçtim bu mesajdan sonrada uykuya geçicem herkese iyi geceler :mrgreen:8)
marlox
06.March.2013, 08:58
Günaydın Raptor Riders
nasılsınız bakalım
bu kadar dert etmeyin benzini be... :D
biraz politik düşünün ne kadar pahalı benzin o kadar motorcu kardeş demek :D:D:D:D:D
hmm çok pahalı da olursa motora binemeyiz ama aslan besleyen de yemini düşünmez ki canım...
RACER35
06.March.2013, 10:00
günaydınn RR :) günaydın enginim nasılsın?
marlox
06.March.2013, 10:10
saol yavru seni sormalı???
bugün sizin o taraflar da dış görevim var...
su analizleri için gelcem
cihan54
06.March.2013, 10:12
Haftayı ortalıyoruz gibi gibi..
Günaydın herkese... :)
RACER35
06.March.2013, 10:12
saol yavru seni sormalı???
bugün sizin o taraflar da dış görevim var...
su analizleri için gelcem
beklerim dükkandayım ;)
marlox
06.March.2013, 10:13
beklerim dükkandayım ;)
uğramaya çalışırım
Haftayı ortalıyoruz gibi gibi..
Günaydın herkese... :)
hafta dün ortalandı :D:D:D:D
marlox
06.March.2013, 10:14
neyse millet siz devam edin sohbet e
iki kankim kanki olana kadar sohbet etsin bende hazırlanayım bir sürü iş var bugün...
EHLİYETİ ÇIKARTÇAM ARADA 8)
cihan54
06.March.2013, 10:18
Islatmak lazımgelir..
RACER35
06.March.2013, 10:26
Islatmak lazımgelir..
kesinlikle ıslatmak gerek :)
mrtckrt
06.March.2013, 10:30
hayırlı olsun ehliyetin
ya bu arada benzine zam mı geldi yine :(
ozguralic
06.March.2013, 10:32
GünaydınlaRR
cihan54
06.March.2013, 10:33
hayırlı olsun ehliyetin
ya bu arada benzine zam mı geldi yine :(
Hayır 10 kuruş indirim yapıldı.
Erkan 28
06.March.2013, 10:33
Günaydınlar raptor riders:?:
Emrehan
06.March.2013, 10:52
cihan54
06.March.2013, 10:54
Bitti mi teftiş müdür :mrgreen:
Emrehan
06.March.2013, 10:56
Yok kardeşim ne bitmesi... [smilie=greencolorz: En az 1 ay. :(
cihan54
06.March.2013, 11:02
uuh... :?:
Naptın yav.. 1 ay off musun sen şimdi..
Emrehan
06.March.2013, 11:06
Bilmiyorum ki yavru; ama sürekli tepemde dikilecek değil ya adam. :p Müşteri de yoğun olmazsa illa ki buralarda olurum. :cheesy:
Asıl büyük sıkıntı akşam işten çıkış olacak. Bakalım kaçta çıkıcaz akşam... [smilie=greencolorz:
cihan54
06.March.2013, 11:09
doğru. Öyle bi sıkıntı da var sizde. Abim de bankacı, ordan biliyorum. senin bölüm ne? Vezne, kambiyo, kurumsal satış vs.?
DR.ALP
06.March.2013, 11:32
günaydın gençliknazarnazarnazar
Emrehan
06.March.2013, 11:47
Vay benim doktorum da gelmiş, pîrim de gelmiş... nazar
Günaydın abilerim! :D
CELİL
06.March.2013, 11:48
Günaydınlarrr Raptor Rıders nazar:cheesy:
DR.ALP
06.March.2013, 12:08
Vay benim doktorum da gelmiş, pîrim de gelmiş... nazar
Günaydın abilerim! :D
gece 2,5 ve 4,5 da acile gittim..diş ağrısından yerlerde sürünüyorlardı..anlıyacağınız her işde bir zorluk ve bu zorlukların dereceleri var..hayat hep mücadele..sevdiklerimiz için bu mücadeleyi yapıyoruz ve yapıcazda..mücadeleye devam8)8)8)8)
eralp_goksu
06.March.2013, 12:08
gunaydin raptorriders :x
CELİL
06.March.2013, 12:32
gece 2,5 ve 4,5 da acile gittim..diş ağrısından yerlerde sürünüyorlardı..anlıyacağınız her işde bir zorluk ve bu zorlukların dereceleri var..hayat hep mücadele..sevdiklerimiz için bu mücadeleyi yapıyoruz ve yapıcazda..mücadeleye devam8)8)8)8)
Alp senin sayende herkes artık dişçiye korkmadan gidecek vallahi MAŞALLAH nazar:cheesy:
DR.ALP
06.March.2013, 12:44
Alp senin sayende herkes artık dişçiye korkmadan gidecek vallahi MAŞALLAH nazar:cheesy:
son 4 senedir daha çok korkan hastalar geliyor..birazcık iriyiz ama ''elimiz ve kalbimiz yumuşacık''mış(hasta söylemi):)nazar...herkesi bekleriz..sözümüzün arkasındayız..foruma kayıtlı aktif arkadaşlara diş temizliği ücretsiz:cheesy:
cihan54
06.March.2013, 12:59
son 4 senedir daha çok korkan hastalar geliyor..birazcık iriyiz ama ''elimiz ve kalbimiz yumuşacık''mış(hasta söylemi):)nazar...herkesi bekleriz..sözümüzün arkasındayız..foruma kayıtlı aktif arkadaşlara diş temizliği ücretsiz:cheesy:
Ben gelcem mesela :cheesy: Yeterince aktifmiyim abi :mrgreen:
cihan54
06.March.2013, 13:08
1- Marlox ( Engin )
2- Daytona250 ( Kaan )
3- Racer35 ( Berkan )
4- Özlemkayra ( Özlem )
5- kaan ın yeni spyder alan arkadaşı ?????????
6- ballı61 ( Mehmet )
7- kofitürk (abuzer)
8- mavi ( özgür)
9-
10-
Ya hep dikkatimi çekti.. Ne gizemli adam bu "Kaanın yeni spyder alan arkadaşı" :p Adamın ne ismi var ne cismi var ne nick'i var. Sadece uzunca bi adı var "Kaanın yeni spyder alan arkadaşı " :p:p:p Tanışmak istiyorum ben o adamla yaa.. İmzalı fotoğrafını alcam duvarıma asacam. Hayranıyım ben onun :p Keşke ben de böyle gizemli bi kimliğe sahip olabilsem :p:cheesy::mrgreen::cheesy::p
CELİL
06.March.2013, 13:13
harika teklif ben heman geliyorum diyicem ama işallah yaza görüşücez ama diş için değil çay içmeye ben dişçiden korkarım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.March.2013, 13:15
Vaaay Celil abi Alp abiden korkuyo.. :p:cheesy:
Isırır heee :x:p
marlox
06.March.2013, 13:15
ehliyeti o gün ıslatcaz bekleriz herkesi gelmek isteyen gelsin ilk içecekler benden :D ( alkolsüz )
bu arada yeni ehliyet masrafları aşağıdaki şekilde
benzine indirim gelse kaç yazar...
sürücü kursu = ( değişiyor ) 350 tl
Yazılı sınav harcı = 50 tl
direksiyon sınav harcı = 50 tl
Şoförler odasının özel mavi dosyası = 20 tl
vergi dairesine ehliyet harcı = 111 tl
trafik ehliyet harcı = 101 tl
yani toplamda ortalama 680 tutuyor
650 - 750 tl yi gözden çıkartın ehliyet için diyorum :D
CELİL
06.March.2013, 13:29
ehliyeti o gün ıslatcaz bekleriz herkesi gelmek isteyen gelsin ilk içecekler benden :D ( alkolsüz )
bu arada yeni ehliyet masrafları aşağıdaki şekilde
benzine indirim gelse kaç yazar...
sürücü kursu = ( değişiyor ) 350 tl
Yazılı sınav harcı = 50 tl
direksiyon sınav harcı = 50 tl
Şoförler odasının özel mavi dosyası = 20 tl
vergi dairesine ehliyet harcı = 111 tl
trafik ehliyet harcı = 101 tl
yani toplamda ortalama 680 tutuyor
650 - 750 tl yi gözden çıkartın ehliyet için diyorum :D
Engin hadi hayırlı olsun nazar:cheesy:
ve uyanık izmir kadrosu mülayim sayıda tabi ehliyeti orada ıslatırsın yiyorsa istanbuda ıslatsaydın ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL
06.March.2013, 13:29
Vaaay Celil abi Alp abiden korkuyo.. :p:cheesy:
Isırır heee :x:p
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Emrehan
06.March.2013, 13:30
Doktorum benim halim çok kötü ya. :cry:
Hakikaten çok korkuyorum ben diş hekimlerinden. Bilinçaltıma işlemiş artık, o koltuğa oturduğum an, hele bir de o "vızzzzzz" sesi varsa ortamda bittim ben...
Gözümün önüne gelen sahne;
5-6 yaşlarındayım, annemle "dişçiye" gidiyoruz; İbrahim Amca'ya... Alt dişlerimden biri çekilecek. Bekliyoruz, sıramız geliyor, oturuyorum koltuğa, "fıs fıs" sıkıyor İbrahim Amca ağzıma. Uyuştuktan sonra alyor "kerpeteni" eline, yakalıyor dişi, başlıyor zorlamaya. Diş inatçı ama, çıkmıyor yerinden. O zorladıkça benim canım yanmaya başlıyor; çekiştirmeye devam ediyor İbrahim Amca. O kadar ki, koltuktan havalanıyorum neredeyse. Dayanamayınca sarılıyorum bileğine. Kızıyor; öyle bir asılıyor ki kerpetene, elini de tutup destek aldığım için havalanıyorum. Elinde kerpeten, kerpetenin ucunda dişim, bileğine sarılmış vaziyette havadayım. İbrahim Amca başlıyor silkelemeye beni, elini kurtaracak...
Nitekim ellerim bileğinden kurtuluyor, iniyorum koltuğa; dişimin bir kısmı kerpetenin ucunda, kökü bende...
İbrahim Amcanın önlüğünde kan var; annem basıyor feryadı "parçaladın çocuğumu" diye. Üst dudağım patlamış; kan revan...
İbrahim Amca "kökü kaldı" diye arkamızdan bağırıyor ben annemin kucağında kaçarcasına muayenehaneden çıkarken...
Yazarken bile psikolojim bozuldu yemin ediyorum, ağzımda sağlam diş yok; doktora gidemiyorum hayvan İbrahim'in yüzünden... :x
cihan54
06.March.2013, 13:40
Kötü olmuş be [smilie=greencolorz: Bu da bana kalırsa biraz şans oluyor. Ben diş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ağzımda heralde bütün dişlerim çekilmiştir. Ki yarısını kendim çekiyodum. Eğlenceli geliyodu bana.. Arka taraftaki zor olanları da güle oynaya dişçiye gidip çektiriyodum. Hem de dişçi soruyodu "spreyle mi uyuşturayım iğneyle mi" diye.
"Ne spreyi amca yaa çocuk muyuz. Hem sprey ya yeterince uyuşturmazsa? Sen yap iğneni en uyuşturanından amca yaa, elini korkak alıştırma" diyodum. tık diye alıyodu, hadi selametle diyip çıkıyodum :?
CELİL
06.March.2013, 13:41
Emrehan korku filmi olmuş be bende olsam bir daha dişçiye gitmezdim
tabi alp in eli hafif onu ayrı tutuyorum 8)
cihan54
06.March.2013, 13:44
Ama korkuyosun tabi :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL
06.March.2013, 13:49
Kötü olmuş be [smilie=greencolorz: Bu da bana kalırsa biraz şans oluyor. Ben diş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ağzımda heralde bütün dişlerim çekilmiştir. Ki yarısını kendim çekiyodum. Eğlenceli geliyodu bana.. Arka taraftaki zor olanları da güle oynaya dişçiye gidip çektiriyodum. Hem de dişçi soruyodu "spreyle mi uyuşturayım iğneyle mi" diye.
"Ne spreyi amca yaa çocuk muyuz. Hem sprey ya yeterince uyuşturmazsa? Sen yap iğneni en uyuşturanından amca yaa, elini korkak alıştırma" diyodum. tık diye alıyodu, hadi selametle diyip çıkıyodum :?
tek bir kelime diyicem oda mazoşist miydi neydi :mrgreen:
cihan54
06.March.2013, 13:52
tek bir kelime diyicem oda mazoşist miydi neydi :mrgreen:
Aaa bak o konuda üstüme tanımam :x:p
DR.ALP
06.March.2013, 14:01
Ben gelcem mesela :cheesy: Yeterince aktifmiyim abi :mrgreen:
hiperaktivite nörolojik ve çevresel faktörlerin temelini oluşturduğu bir hastalıktır Cihancım..seni önce nöroloğa sevk edicem:p..
şaka tabii...ama bir gerçek var ki memnuniyetle işini yapacağız:Dnazar
DR.ALP
06.March.2013, 14:02
harika teklif ben heman geliyorum diyicem ama işallah yaza görüşücez ama diş için değil çay içmeye ben dişçiden korkarım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen ne istersen dostum:cheesy:
cihan54
06.March.2013, 14:04
Adamsın :cheesy::p
DR.ALP
06.March.2013, 14:08
Doktorum benim halim çok kötü ya. :cry:
Hakikaten çok korkuyorum ben diş hekimlerinden. Bilinçaltıma işlemiş artık, o koltuğa oturduğum an, hele bir de o "vızzzzzz" sesi varsa ortamda bittim ben...
Gözümün önüne gelen sahne;
5-6 yaşlarındayım, annemle "dişçiye" gidiyoruz; İbrahim Amca'ya... Alt dişlerimden biri çekilecek. Bekliyoruz, sıramız geliyor, oturuyorum koltuğa, "fıs fıs" sıkıyor İbrahim Amca ağzıma. Uyuştuktan sonra alyor "kerpeteni" eline, yakalıyor dişi, başlıyor zorlamaya. Diş inatçı ama, çıkmıyor yerinden. O zorladıkça benim canım yanmaya başlıyor; çekiştirmeye devam ediyor İbrahim Amca. O kadar ki, koltuktan havalanıyorum neredeyse. Dayanamayınca sarılıyorum bileğine. Kızıyor; öyle bir asılıyor ki kerpetene, elini de tutup destek aldığım için havalanıyorum. Elinde kerpeten, kerpetenin ucunda dişim, bileğine sarılmış vaziyette havadayım. İbrahim Amca başlıyor silkelemeye beni, elini kurtaracak...
Nitekim ellerim bileğinden kurtuluyor, iniyorum koltuğa; dişimin bir kısmı kerpetenin ucunda, kökü bende...
İbrahim Amcanın önlüğünde kan var; annem basıyor feryadı "parçaladın çocuğumu" diye. Üst dudağım patlamış; kan revan...
İbrahim Amca "kökü kaldı" diye arkamızdan bağırıyor ben annemin kucağında kaçarcasına muayenehaneden çıkarken...
Yazarken bile psikolojim bozuldu yemin ediyorum, ağzımda sağlam diş yok; doktora gidemiyorum hayvan İbrahim'in yüzünden... :x
kötü bir anı,kötü bir maniplasyon.......önce hasta psikolojisi sonra biraz sohbet duruma göre sedasyon..bu konularda kendini yetiştirmeyen bir meslektaşıma düşmüşssün..ama inan %80 çok iyidir meslekdaşlarım..
DR.ALP
06.March.2013, 14:09
uymlu hasta sınıfı bu arkadaş..her hekimin hayali:cheesy:
av. Cevdet Yılmaz
06.March.2013, 14:11
Emrehan resmen uykum acildi gozlerim fal tasi:cheesy:
Cumleten gunaydin Raptorriders ailesi:cheesy:
Emrehan
06.March.2013, 14:12
Başka anılarım da var bu konuda, çocukluğumda ne kadar korksam da anne - baba zoruyla diş doktoruna gittim yine de. Onların da izleri var bende, bi ara anlatırım bir hikaye daha. :|
Ama 2005 senesinde askere gitmeden önce annemin "oğlum askerde bir de diş ağrısıyla uğraşma, en azından çürüklerden kurtul" telkinleriyle bir diş doktoruna gittim tekrar. Müthiş bir adamdı; hakikaten... Hakan Abim... Bir sürü dolgu yaptı, kanal tedavisi yaptı, bazı dişlerimi çekti, 2 ay falan gittim geldim. Resmen korkumu yenmiştim sayesinde. Dönüşte kaplamalar bişeyler yapılması planlandı; askere gittim. Döndüğümde yok iş bulmaydı, yok para kazanmaydı falan filan derken; dişler de eksiklere rağmen tüm zamanların en iyi formunda olduğu için biraz; erteledim, önemsemedim. Yılbaşından sonra, bayramdan sonra, tatilden sonra derken yıllar geçti, dişler yine dökülmeye başladı...
Hakan Abimi de 2-3 yıl önce yurtdışında -galiba Hollanda- saçma sapan bir trafik kazasında kaybettik. :(
Geçen gün saydım; 24 adet dişim var, bunların yarısı dolgulu veya çürük...
DR.ALP
06.March.2013, 14:13
Emrehan korku filmi olmuş be bende olsam bir daha dişçiye gitmezdim
google amcaya dişçi filmini sorun..2 serisi var..tv de onlarca kez yayınlandı..psikopat bir meslekdaşımın icraatları..zaten zor olan bir olayı dahada zor hale getiren bu devlet..o filmi yayınlıyosunuz ama adam sigara içiyor diye sansür koyuyorsunuz..baba filminde marlon brando ve parmağında çiçek sansürü adam mafya babası..komedi:p:evil::cheesy:8):?::?:x:p
DR.ALP
06.March.2013, 14:15
Başka anılarım da var bu konuda, çocukluğumda ne kadar korksam da anne - baba zoruyla diş doktoruna gittim yine de. Onların da izleri var bende, bi ara anlatırım bir hikaye daha. :|
Ama 2005 senesinde askere gitmeden önce annemin "oğlum askerde bir de diş ağrısıyla uğraşma, en azından çürüklerden kurtul" telkinleriyle bir diş doktoruna gittim tekrar. Müthiş bir adamdı; hakikaten... Hakan Abim... Bir sürü dolgu yaptı, kanal tedavisi yaptı, bazı dişlerimi çekti, 2 ay falan gittim geldim. Resmen korkumu yenmiştim sayesinde. Dönüşte kaplamalar bişeyler yapılması planlandı; askere gittim. Döndüğümde yok iş bulmaydı, yok para kazanmaydı falan filan derken; dişler de eksiklere rağmen tüm zamanların en iyi formunda olduğu için biraz; erteledim, önemsemedim. Yılbaşından sonra, bayramdan sonra, tatilden sonra derken yıllar geçti, dişler yine dökülmeye başladı...
Hakan Abimi de 2-3 yıl önce yurtdışında -galiba Hollanda- saçma sapan bir trafik kazasında kaybettik. :(
Geçen gün saydım; 24 adet dişim var, bunların yarısı dolgulu veya çürük...
bekleriz:cheesy:...zevklenazar
ekinoks
06.March.2013, 14:20
hakan özdündar dan bahsediyorsan gerçekten tanınması gereken bir insandı
CELİL
06.March.2013, 14:20
hakikaten emrehanı ancak sen korkularından arındırabilirsin bence
emrehan sen bodruma bir sağlık turizimi olayına gir bence 8)
ekinoks
06.March.2013, 14:21
yanlış alıntı olmuş :)
Emrehan
06.March.2013, 14:23
Evet Murat. Hakikaten çok güzel bi adamdı... Allah rahmet eylesin.
DR.ALP
06.March.2013, 14:32
rotterdamda otoyolda arkadan gelen bir tır...istanbul rotary üyesi ve bursa kayıtlıydı..uludağda bir kongrede tanışmış izmire geldiğinde diyetisyen eşiyle misafir etmiştik...kızları yaralıydı ne oldu acaba??toprağı bol olsun:(
marlox
06.March.2013, 14:43
alp abi bodruma havalar ısınınca bi ziyaret planlıyorum :D ama diş için değil :D
DR.ALP
06.March.2013, 15:28
alp abi bodruma havalar ısınınca bi ziyaret planlıyorum :D ama diş için değil :D
BEKLERİZZZZZZ:cheesy:
Özlemkayra
06.March.2013, 17:10
Birşey soracam arkadaşlar, şimdi posta kutunuz 50 ile sınırlı olduğu için dolunca msj alamıyorsunuz değil mi?
cihan54
06.March.2013, 17:14
Birşey soracam arkadaşlar, şimdi posta kutunuz 50 ile sınırlı olduğu için dolunca msj alamıyorsunuz değil mi?
Hayır :| özel mesaj kutusunu kastediyosun di mi.
Özlemkayra
06.March.2013, 17:17
Hayır :| özel mesaj kutusunu kastediyosun di mi.
Evet özel msj kutusundan bahsediyorum.... :p
marlox
06.March.2013, 17:25
BEKLERİZZZZZZ:cheesy:
gelirizzzzzz
Özlemkayra
06.March.2013, 18:04
gelirizzzzzz
Burdan ne kadar sürer orası ortalama 70 - 80 km hız ile... tabii benim depoyu fullesem bile depo 2,6 lt olduğu için ne kadar gidebilirim bilemem... devamlı mola vermem gerekir!! yada yanıma bidonla benzin almam gerekir :mrgreen:
ağfndrdm
06.March.2013, 18:10
Dekana verilen tokat gibi teblig
Dekanin tepkisi soyle olmustur tahminimce
"Vay anasin bunlar komole komunust cikti"
http://balikbilir.org/2013/02/aileden-istanbul-universitesi-iletisim-fakultesi-dekanligina-teblig/
Emrehan
06.March.2013, 18:37
Dekana verilen tokat gibi teblig
Dekanin tepkisi soyle olmustur tahminimce
"Vay anasin bunlar komole komunust cikti"
http://balikbilir.org/2013/02/aileden-istanbul-universitesi-iletisim-fakultesi-dekanligina-teblig/
Annemi hatırlattı;:mrgreen:
Lise sondayken dershaneden arıyorlar;
-Oğlunuz sigara içiyor haberiniz var mı?
-Evet.
-Tuvalette sigara içerken yakalandı; bir daha yakalanırsa dershaneden atılır.
-Tamam söylerim dikkat eder, bir daha yakalanmaz.
:p:p:p:p:p
ağfndrdm
06.March.2013, 19:04
banada annemi babamı hatırlatttı
nitekim
"vay essogluessek,
eti sizin kemigi bizim hocam. "
"hocam biz dövdük oglani,
bi kusuru olmuş affedin, sevgiler.."
ağfndrdm
06.March.2013, 22:58
Yok kardeşim ne bitmesi... [smilie=greencolorz: En az 1 ay. :(
abi sabah soracaktımda zaman olmadı
size kontrölörmü ,müfettiş mi geldi
Emrehan
06.March.2013, 23:04
abi sabah soracaktımda zaman olmadı
size kontrölörmü ,müfettiş mi geldi
Müfettiş geldi Ağacım.:cry:
ağfndrdm
06.March.2013, 23:08
Müfettiş geldi Ağacım.:cry:
allah kolaylı versin
o zaman
kontrölör geleydi iyiydi:evil:
ama onlarında işi zor br ağa rotasyon gece hep 12 lere kadar çalış çalış
2 tane arkadaşım sizin bankada müfettiş yrd belki tanırım gibisinden
sordum
ayrıca bende 2010 yılında kont.luğu hak etmiştim
ama haftasına maliyeye zıpladım:)
Emrehan
07.March.2013, 00:32
allah kolaylı versin
o zaman
kontrölör geleydi iyiydi:evil:
ama onlarında işi zor br ağa rotasyon gece hep 12 lere kadar çalış çalış
2 tane arkadaşım sizin bankada müfettiş yrd belki tanırım gibisinden
sordum
ayrıca bende 2010 yılında kont.luğu hak etmiştim
ama haftasına maliyeye zıpladım:)
Maliye candır kardeşim boşver. Teftiş kontrol hakikaten zor işler.
DR.ALP
07.March.2013, 01:04
Burdan ne kadar sürer orası ortalama 70 - 80 km hız ile... tabii benim depoyu fullesem bile depo 2,6 lt olduğu için ne kadar gidebilirim bilemem... devamlı mola vermem gerekir!! yada yanıma bidonla benzin almam gerekir :mrgreen:
230 km---en az 5 saat..6 bile olabilir..biraz hırpalar:?:lol:
marlox
07.March.2013, 09:06
Günaydın millet güzel bir perşembe sabahından herkese selamlar....
cihan54
07.March.2013, 10:15
Günaydınlar ahali.. Hayırlı işler bol kazançlar :)
marlox
07.March.2013, 10:16
ya cihan gece rüyamda seni gördüm...
marlox
07.March.2013, 10:18
göl kıyısında fotoğraf çekiliyorduk birden sular yükseldi ikimiz aynı ağaca çıktık senin olduğun dalince diyorum gel bu tarafa diyorum yok olmaz seninki ikimizi taşımaz diyorsun :D o zaman atlayalım sudan birşey olmaz diyorum. yüzme bilmiyorum diyorsun :D ulen diyorum yüzme bilmiyorsan göl kıyısına niye gidiyorsun diyorum bilmiyorum diyorsun :d kabus gibisin be birader :D:D:D:D:D
marlox
07.March.2013, 10:21
http://www.mizah-tr.com/wp-content/uploads/2012/12/a%C4%9Fa%C3%A7-kakan-karikat%C3%BCrleri.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Gm2sfG6Gtss/T4sWoAF6rHI/AAAAAAAAJ5k/sMz7p4wVbAk/s1600/deydiriyo-musun-koala-agac.jpg
cihan54
07.March.2013, 10:24
:p :p :p :p :p ulen Engin.. bak bu iki oldu rüyana giriyorum bi üç olmasın alırım ifadeni :p
Karikatür de koymuş adam yaa.. :p Ayrıca yüzme biliyorum yavrum yaa, tutmamış o rüya.. :lol::mrgreen:
marlox
07.March.2013, 10:26
yavru ne yapayım sanki bilerek mi görüyorum yaaa allah allah :D
bütün gün zaten yazışıyoruz birde rüyama mı alayım seni
hem giren sensin
ne diyoruz bak "rüyama girdin" diyoruz
""dün gece seni rüyama aldım"" diye bir şey duydun mu sen hiç???
ben ne yapayım sen girmişsin :D
Erkan 28
07.March.2013, 10:26
Günaydın Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
cihan54
07.March.2013, 10:28
Tövbe Estağfurullah :p
marlox
07.March.2013, 10:30
http://img3.imageshack.us/img3/2883/sayilar.jpg
cihan benden sana gelsin :D
cihan54
07.March.2013, 10:35
ehueheuheu.. Sayısalım iyidir :p hehehehe
marlox
07.March.2013, 10:42
ilginç birşey daha paylaşmak istedim
http://i.tmgrup.com.tr/ahbr/galeri/yasam/gunun-ilginc-kareleri-439538208127/awesome_photo_30_d.jpg?v=1
cihan54
07.March.2013, 10:43
Ohaaaa.. HD'i biz bulamıyoz buda buluyo :p
RACER35
07.March.2013, 10:43
günaydın :)
marlox
07.March.2013, 10:44
günaydın kanki
RACER35
07.March.2013, 10:48
napıyon kanka nasılsın ?
Emrehan
07.March.2013, 10:48
cihan54
07.March.2013, 10:52
O sondaki "naz ar" hiç değişmiyo yalnız hep öyle.. :p
marlox
07.March.2013, 10:55
copy past çılgınlığı :D:D:D:D
ne olsun kanki işteyim fena yoğun yine sabah sabah boğulcam şimdi
Emrehan
07.March.2013, 10:56
O sondaki "naz ar" hiç değişmiyo yalnız hep öyle.. :p
Denemedim mi sanıyosun Cihan? :cry: Sanki ben çok mu memnunum bu durumdan? :cry: Her yolu denedim; olmadı... Düzeltemedim... Sen biliyo musun sabahlara kadar ağlıyorum ben orası neden "naz ar" oluyo ve düzeltemiyorum diye? :( Gitmediğim doktor, üfletmediğim hoca kalmadı; benim bu derdimin dermanı yok Cihan... :cry::(
Yeter ağladığım; bir de sen tuz basma yarama Cihan...:(:(:(
Emrehan
07.March.2013, 10:57
copy past çılgınlığı :D:D:D:D
Kopyala yapıştır yok; her sabah baştan yazıyorum. :x
cihan54
07.March.2013, 10:58
Denemedim mi sanıyosun Cihan? :cry: Sanki ben çok mu memnunum bu durumdan? :cry: Her yolu denedim; olmadı... Düzeltemedim... Sen biliyo musun sabahlara kadar ağlıyorum ben orası neden "naz ar" oluyo ve düzeltemiyorum diye? :( Gitmediğim doktor, üfletmediğim hoca kalmadı; benim bu derdimin dermanı yok Cihan... :cry::(
Yeter ağladığım; bir de sen tuz basma yarama Cihan...:(:(:(
Sabah sabah güldürdün yaa güldürme yaaa :p yapma bunu bana dostum yapma böyle :p :p
smile'ler arasında bi boşluk bırakırsan yazı halinde çıkmaz naz ar diye :cheesy:
ozguralic
07.March.2013, 10:59
Günaydın millet :d
CELİL
07.March.2013, 11:20
Günaydınlar raptor rıders nazar8):cheesy:
DR.ALP
07.March.2013, 11:28
günaydın gençliknazar nazar nazar..
Özlemkayra
07.March.2013, 11:51
Günaydınlar.....
RACER35
07.March.2013, 14:35
tık tık tık iyi günler :)
RACER35
07.March.2013, 15:07
bu gün yoğun bir gün sanırım :mrgreen: kolay gelsin herkese 8)
CELİL
07.March.2013, 15:20
bu gün yoğun bir gün sanırım :mrgreen: kolay gelsin herkese 8)
bir sakinlik var dediğin gibi herhalde işler yoğun sanada kolay gelsin 8)
marlox
07.March.2013, 15:24
ben işleri erittim sonunda döndüm geyiğe :D nerdesiniz millet :D
Özlemkayra
07.March.2013, 15:29
ben işleri erittim sonunda döndüm geyiğe :D nerdesiniz millet :D
Ben dışarıdaydım şimdi geldim.. ama gene gidebilirim...
cihan54
07.March.2013, 15:37
Ben dk başı bakıyorum siteye de .. bi taraftan da çalışıyorum tabi. Alengirli civcivli absürt bi parça verdiler. Onun modellemesiyle uğraşıyorum.. Ufak bi çocuğun eline renkli çevirmeli küp vermişler de oynuyomuş gibi :p
marlox
07.March.2013, 15:41
:D benimde elime parçayı verdiler uğraşıyorum ( ! )
ehliyeti aldım bu arada arkadaşlar...
cihan54
07.March.2013, 15:53
Ne zaman ıslatıyoz..
Emrehan
07.March.2013, 15:54
Ben dk başı bakıyorum siteye de .. bi taraftan da çalışıyorum tabi. Alengirli civcivli absürt bi parça verdiler. Onun modellemesiyle uğraşıyorum.. Ufak bi çocuğun eline renkli çevirmeli küp vermişler de oynuyomuş gibi :p
Arkadaşım bana diyosun ki "aman o parçayı nasıl yapçan merakla bekliyorum"; ondan sonra gidiyosun elin alengirli civcivli absürt parçasını modelliyosun! :x
Modellesene bana da bi tane çantademirlikorumademirlikromajlıyukardanasmalıaşa ğıdançakmalıardçıayakpegi! :p :p :p
DR.ALP
07.March.2013, 15:54
:D benimde elime parçayı verdiler uğraşıyorum ( ! )
ehliyeti aldım bu arada arkadaşlar...
napıyoruzalkışşşş:cheesy:nazar
marlox
07.March.2013, 15:59
Ne zaman ıslatıyoz..
bak doktorum ıslattı bile :D
cihan54
07.March.2013, 16:02
ehuehue Emrehan iyi güldüm. Hatta yapabilirsem telefondan imageshack'e fotoğraf atmaya çalışıyorum. o mesajını fotoğrafladım ölümsüzleştircem.
Bu arada telefonuma bi sapık dadandı.. İzmir RR buluşmasına sayılı günler kaldı falan diyo :p:p
DR.ALP
07.March.2013, 16:03
Engin umarım buluşmanıza gelebiliriz..zira sabah dönüş durumu da mevcut:(
RACER35
Bu arada telefonuma bi sapık dadandı.. İzmir RR buluşmasına sayılı günler kaldı falan diyo :p:p
hahaha çok uzaklarda aramamak gerek :)
marlox
:D sapık falan ama sözün özünü söylüyor :D doğru söyleyen sapığı RR forumdan kovmazlar :D
cihan54
07.March.2013, 16:04
http://img202.imageshack.us/img202/5339/imag0063ey.jpg
:p :p :p hahaaa başardım :p :p
RACER35
07.March.2013, 16:05
alp abi geçen seferki olmadı ateş almaya gelmiş gibi adam akıllı oturup muhabbet edemedik bekliyoruz çok geç saatlere kadar tutmayız seni ;) :)8):D
marlox
07.March.2013, 16:05
gelirsen çok mutlu olurum abi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.