Orijinalini görmek için týklayýnýz : Online geyik
Mehmet A.
14.May.2019, 09:48
Günaydýn gençler...
Mehmet A.
newmoon06tr
14.May.2019, 09:50
Günaydýn arkadaþlar [emoji869]
ALE-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Günaydýn, haftanýn yarýsýna gelmek üzereyiz, az kaldý :)Hocam daha haftanýn 2.günü sabahýndayýz. Çok pozitif gördüm seni.[emoji3]
Günaydýnlar herkese..
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bence kampta en güzeli karpuz,kavun,peynir,zeytin ve semaverde kömürde piþmiþ bakýr demlikte demlenmiþ çay.Ohh mis gibi vallahi.
Karpuz kabuðu denize düþsün o da olur :)
Eðer yapýlabiliyorsa Ankara buluþmasý için anket yapalým forumda :cheesy:
Sonuca göre de hareket ederiz.
Herkesin tuzu olur çorbada, kuzu döner sopada.
Sucuk ekmekte güzeldir soðuk havada
Olursa Raptor Riders bir arada
kapanýr bu konu da burada
8)
Bence de bu dörtlük son noktayý koydu mevzuya :Rockn Roll:
Hocam daha haftanýn 2.günü sabahýndayýz. Çok pozitif gördüm seni.[emoji3]
Günaydýnlar herkese..
Bugün iyi tarafýmdan kalktým galiba :)
Eray Aksoy
14.May.2019, 10:47
Arkadaþlar herkese hayýrlý günler dilerim.Iþiniz gücünüz rast gelsin.
SM-J730F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Herkese Günaydýnlar Arkadaþlar :) 8)
Ýyi geceler RR
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
erkopaþa
15.May.2019, 00:39
Hayýrlý geceler RaptorRiders [emoji42]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Akcollu
15.May.2019, 00:45
Ýyi geceler Raptor Riders [emoji869]
Mi A2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Akcollu
15.May.2019, 09:27
Günaydýn herkese [emoji4]
Mehmet A.
15.May.2019, 09:46
Günaydýn RR [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
Günaydýnlar RR.
Yatýyoruz kalkýyoruz hop forumdayýz, daha yeni yazmýþtým iyi geceleri :)
O zaman hepinize günaydýn, iþleriniz rast gelsin, hayýrlý ve bol kazançlý iþler diliyorum.
erkopaþa
15.May.2019, 10:19
Günaydýn hayýrlý günler bol kazançlar[emoji2937]
endroad
15.May.2019, 11:08
Günaydýn Forum, günaydýn Raptor Riders
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
erkopaþa
16.May.2019, 01:46
Ýyi geceler RaptorRiders...
newmoon06tr
16.May.2019, 01:47
O zaman, iyi geceler.
endroad
16.May.2019, 08:38
Herkese Günaydýn [emoji41]
Mehmet A.
16.May.2019, 08:50
Günaydýn RR
Mehmet A.
newmoon06tr
16.May.2019, 09:41
Günaydýn RaptoRRiderS
GÜNAYDIN Raptor Riders Ailesi
Günaydýnlar RR..
Herkese Günaydýnlar Raptor Riders :) 8)
Eray Aksoy
16.May.2019, 10:47
Günaydýn Arkadaþlar.Herkese saðlýklý,mutlu ve huzurlu bir gün dilerim.
erkopaþa
16.May.2019, 10:48
Günaydýn hayýrlý günler herkese [emoji2937]
Haftanýn sonuna gelmiþiz artýk, yarýn cuma :)
O zaman günaydýn...
Günaydýn RR.
Eray Aksoy
16.May.2019, 19:26
Yarýn izinliyim.Ohhh yatýþ baþlasýn þimdiden :)
Mehmet A.
16.May.2019, 19:27
Tabi yaaa insanlar yatabiliyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
erkopaþa
17.May.2019, 00:17
Hayýrlý geceler gençler ve kendini genç hissedenler sesiniz çýkmýyor nerelerdesiniz[emoji2937]
Genc hssedenler býrda hocam
Ýyi geceler olsun. Ruyanýzda goldwing sürün.
Akcollu
17.May.2019, 00:26
Ýyi geceler [emoji869]
Mehmet A.
17.May.2019, 08:50
Saate yanlýþ bakýp erkenden iþe gelenlere günaydýn [emoji33][emoji33][emoji33]
Mehmet A.
endroad
17.May.2019, 09:39
Günaydýn, haftasonuna bir kala [emoji869]
Günaydýnlar RR.
Günaydýn hayýrlý cumalar.....
Eray Aksoy
17.May.2019, 10:06
Günaydýn.Cuma'mýz mübarek ve hayýrlara vesile olsun.
erkopaþa
17.May.2019, 10:40
Günaydýn cümleten RaptorRiders hayýrlý günler hayýrlý cumalar [emoji2937]
Sabah olmuþsa günaydýn o zaman, hem de ne sabah, hafta sonunun habercisi ve mübarek cuma günümüz kutlu olsun efendim.
Raci hocam Goldwing sürüþü yaptýðýnýz zaman lütfen bizi de davet edin, hep Ankara olmuyor ama :)
Baktým tüm Ankara ekip gece sokaklarda rengarenk ýþýklý goldwinglerle geziyordunuz.
Herkese Günaydýnlar Arkadaþlar cuma gelmiþ bir haftayý daha bitiriyoruz :) 8)
newmoon06tr
17.May.2019, 11:40
Herkese günaydýn, hayýrlý cumalar.
erkopaþa
17.May.2019, 15:06
Ýyi geceler olsun. Ruyanýzda goldwing sürün.
2303
Raci abi sürmek nasip olmasa sevmek nasip oldu [emoji2937]
2303
Raci abi sürmek nasip olmasa sevmek nasip oldu [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildiSürmekte nasip olur inþallah. Amin.
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:13
Yaklaþýk on gündür hava sýcaklýklarý Manavgat'ta 33 - 35 dereceleri görmeye baþladý.Üç gündür dýþarýda telef oldum.Bugün evden çýkýp bir kaç ufak iþimi halledeyim dedim.Kot pantolon resmen bacaklarýma yapýþtý.Bu sene yaz çok fena geçecek anlaþýlan :shock:
Yaklaþýk on gündür hava sýcaklýklarý Manavgat'ta 33 - 35 dereceleri görmeye baþladý.Üç gündür dýþarýda telef oldum.Bugün evden çýkýp bir kaç ufak iþimi halledeyim dedim.Kot pantolon resmen bacaklarýma yapýþtý.Bu sene yaz çok fena geçecek anlaþýlan :shock:
istanbul yaðmurlu serin :)
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:40
istanbul yaðmurlu serin :)
Ne güzel maþallah.Ben sanýrým haftaya klimalarý çalýþtýrmaya baþlarým.Nem,sýcak bunaltýyor þimdiden.Arabaya binemiyorum bile.Resmen fýrýn gibi içi.Direksiyon el yakýyor.Bu zamanda bu kadar sýcaklýk normal deðil.Temmuz'u Aðustos'u falan düþünmek dahi istemiyorum.
Köyceðiz de en az Manavgat kadar sýcak. .. 😨😨😨😨
Özlemiþiz böyle havayý...
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:44
Köyceðiz de en az Manavgat kadar sýcak. .. 😨😨😨😨
Özlemiþiz böyle havayý...
Yok ya ne özlemesi...Ben nefret ederim böyle sýcaklardan.En fazla 25 derece kafidir benim için.Yanlýþ bölgede yaþýyorum aslýnda ama iþ güç burada olunca katlanmak durumunda kalýyoruz mecburen.
Yok ya ne özlemesi...Ben nefret ederim böyle sýcaklardan.En fazla 25 derece kafidir benim için.Yanlýþ bölgede yaþýyorum aslýnda ama iþ güç burada olunca katlanmak durumunda kalýyoruz mecburen.
Yanlýþ bölge ozaman. Karadeniz taraflarýnda mesleðini icra etmelisin sanki.. ama yinede sýcak baþkadýr 😎😎😎😎
Greywolf
17.May.2019, 17:49
Biz bu duruma Ankara da yasayanlar ve dört gözle hava artýk isinsin diye bekleyenler olarak kýsaca Eray bulmuþ da bunuyo deriz. :) :) :)
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:52
Yanlýþ bölge ozaman. Karadeniz taraflarýnda mesleðini icra etmelisin sanki.. ama yinede sýcak baþkadýr
Aynen.Karadeniz candýr.Soðuk iklimlerin adamýyým aslýnda.Ama emekli olana kadar el mahkumu bu sýcaklarý çekeceðiz.
Bu arada özelden de yazýp tebrik edip kutladým ama bir de buradan yazayým.Belki böylece fark edip bir "Hayýrlý olsun" demek isteyen olabilir ? Raptor Riders Aday Üyeliðin hayýrlý olsun.En kýsa zamanda Patchlenip,yeleðinin arkasýnda Logomuz ile keyif li sürüþler gerçekleþtirirsin inþallah ? Tebrik eder,hayýrlý olmasýný dilerim.
Aynen.Karadeniz candýr.Soðuk iklimlerin adamýyým aslýnda.Ama emekli olana kadar el mahkumu bu sýcaklarý çekeceðiz.
Bu arada özelden de yazýp tebrik edip kutladým ama bir de buradan yazayým.Belki böylece fark edip bir "Hayýrlý olsun" demek isteyen olabilir ? Raptor Riders Aday Üyeliðin hayýrlý olsun.En kýsa zamanda Patchlenip,yeleðinin arkasýnda Logomuz ile keyif li sürüþler gerçekleþtirirsin inþallah ? Tebrik eder,hayýrlý olmasýný dilerim.
Dikkatin muhteþem abi. 😊😊😊 Çok Teþekkür Ederim 😊😊😊
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:57
Biz bu duruma Ankara da yasayanlar ve dört gözle hava artýk isinsin diye bekleyenler olarak kýsaca Eray bulmuþ da bunuyo deriz. :) :) :)
Doðrudur Erdem Abi.Uzaktan herkese davulun sesi hoþ gelir.Buraya gelmeden denizin özlemiyle yanýp tutuþuyordum.Þimdi ise yaklaþýk 7-8 yýldýr denize girmiyorum.Ýnsanoðlu hep elde edemediklerini arar,hasretini çekermiþ.Ýnan burada yaþasanýz ilk bir iki sene keyifli olur ama sonra "Yeter lan bu nasýl bir nem,sýcaklýktýr böyle" der ve baþka yerlere kaçmak için çare arardýnýz.Temmuz,Aðustos,Eylül aylarýnda akþam bile motoru kullanmak zordur.Ekipman ve kask yüzünden piþme ve delirme tehlikesini göze alanlar biniyor elbette :)
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:58
Dikkatin muhteþem abi. Çok Teþekkür Ederim
Dikkatlerden kaçacak gibi deðil.Neon tabela gibi parlatmýþ seni Celil Baþkaným :cheesy:
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... 😎😎😎😎
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:59
2304
Bir þýmarýklýk yapayým...
Yap kardeþim.Hakkýndýr 8)
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]Ooo.. Hayýrlý olsun Deniz. Eray olmasa farledemeyeceðiz olayý.
Eray Aksoy
17.May.2019, 22:00
Ooo.. Hayýrlý olsun Deniz. Eray olmasa farledemeyeceðiz olayý.
Estaðfirullah Abi.Bizim de gözümüz hep oralarda olduðundan ister istemez fark ediyoruz.Siz bu evreleri atlattýnýz çok þükür :) Deniz adýna çok sevindim.Gerçekten çok gayretliydi ve sonunda aday olarak bunun karþýlýðýný almaya baþladý 8)
newmoon06tr
17.May.2019, 22:16
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]Vayyy Deniz hayýrlý olsun, Allah tamamýna erdirsin.
Bu arada tapatalk kullandigimizdan dolayý farkedemedim, Erayin dikkat çekmesiyle farketmiþ olduk. Teþekkürler Eray.
erkopaþa
17.May.2019, 22:26
Sürmekte nasip olur inþallah. Amin.
Amiiiin inþallah
Mehmet A.
17.May.2019, 22:27
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]Hayýrlý olsun. Artýk bunun devamý gelir. Her þey aday olana kadar sonrasý çorak söküðü misali [emoji16][emoji16][emoji16][emoji106][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
Eray Aksoy
17.May.2019, 22:27
Vayyy Deniz hayýrlý olsun, Allah tamamýna erdirsin.
Bu arada tapatalk kullandigimizdan dolayý farkedemedim, Erayin dikkat çekmesiyle farketmiþ olduk. Teþekkürler Eray.
Rica ederim Abi.Arkadaþýmýz kadar bizler de sevinip mutlu olduk kendisi adýna.
erkopaþa
17.May.2019, 22:29
Deniz hayýrlý olsun güzel olmuþ [emoji106][emoji2937][emoji2937]
erkopaþa
17.May.2019, 22:30
Eray hocam sen orada yandým diyorsun bizim burada sýrtýmýz ýsýnmýyor
Napsak becayiþ mi yapsak [emoji23][emoji2937][emoji2937]
Eray Aksoy
17.May.2019, 22:37
Eray hocam sen orada yandým diyorsun bizim burada sýrtýmýz ýsýnmýyor
Napsak becayiþ mi yapsak [emoji23][emoji2937][emoji2937]
Bir haftadýr ama özellikle de son üç gündür aþýrý sýcak oldu.Sýrtým sýrýlsýklam kaldý resmen.Güneþ,sahil,mayo falan güzel ama her þeyin fazlasý gerçekten de zarar.
newmoon06tr
18.May.2019, 00:01
Rica ederim Abi.Arkadaþýmýz kadar bizler de sevinip mutlu olduk kendisi adýna.Darýsý size Eray [emoji4]
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]Senin þýmarýklýk bizim miskinliðe kurban gidecekti ama keskin gözlü kardeþlerimiz yakalamýþlar mevzuyu [emoji869]
Hakkýndýr artýk biraz þýmarmak. Tamamýna ermesi dileðiyle hayýrlý olsun [emoji106]
Eray Aksoy
18.May.2019, 00:45
Darýsý size Eray [emoji4]
Abi belki size sahte gelecek ama samimi söylüyorum benim artýk öyle bir beklentim yok.Evet.Ýlk zamanlar çok fazla istemiþtim yalan yok.Ama sonra buradaki samimiyeti,dostluðu,birlikteliði yaþayýp,aranýzda kabul gördükten sonra benim için artýk olsa da olur olmasa da olur.Gerçekten farklý bir ortamýmýz var.Her þeyi sýkýntýya düþmeden paylaþýp birbirimize yardým ediyoruz.Kuzu muhabbetinin cýlkýný çýkarýp iþi biraz antipatik hale getirmemize raðmen tüm arkadaþlarýn hoþgörüsü ve efendiliði bize laf söylemelerine dahi engel oldu.Benim için muhabbetiniz ve birlikteliðimiz ille bir isim yada statü için deðil,sizleri sevmemden dolayýdýr.Takdir edilirse üye oluruz,takdir edilmezse de sonuna kadar buradayýz.Allah hepinizden razý olsun.
Eray Aksoy
18.May.2019, 00:49
Senin þýmarýklýk bizim miskinliðe kurban gidecekti ama keskin gözlü kardeþlerimiz yakalamýþlar mevzuyu [emoji869]
Hakkýndýr artýk biraz þýmarmak. Tamamýna ermesi dileðiyle hayýrlý olsun [emoji106]
Devamlý kontrol ederim.Kaçmaz benden :) Cemil ve Cihan'ý takib edip "Acaba Aday Üye oldular mý ?" diye bakarým hep..O arada fark ettim ve mutlu oldum 8)
Devamlý kontrol ederim.Kaçmaz benden :) Cemil ve Cihan'ý takib edip "Acaba Aday Üye oldular mý ?" diye bakarým hep..O arada fark ettim ve mutlu oldum 8)
Eray gizli mesajlar görüyorum bu konular hasas oraya girme :) 8)
Eray Aksoy
18.May.2019, 01:32
Eray gizli mesajlar görüyorum bu konular hasas oraya girme :) 8)
Yok Baþkaným.Her hangi bir mesaj,üstü kapalý imalý bir söz yok.Yol da yapmýyorum.Aklýna sakýn öyle þeyler gelmesin lütfen :) Þahsen açýk konuþmak gerekirse Cihan epeyce bir zahmete girip onca yolu gelip gidiyor buluþmalar için.Benden daha çok hak ettiðini düþünüyorum.Cemil de elini taþýn altýna sokmak deðil,taþýn altýndan çekmiyor hiç maþallah.Bende daha motor,hatta bisiklet yok.O yüzden bir þey beklememin anlamý da yok.Ama onlarý sevdiðimden takip ediyorum foruma girdikçe.Bu sene mi,iki yýl sonra mý yoksa hiç mi üye olamazlar bilemem ? O sizlerin takdiridir.O konularda görüþ dahi belirtecek saygýsýzlýðý yapmam 8) Yazdýðým gibi benimkisi arkadaþlarýmýzýn durumunu takip etmemden dolayý olan bir gözlemdir :)
Eray Aksoy
18.May.2019, 02:20
Saat geç oldu.Sabah mesai var yine.Bana ufaktan yol göründü.Herkese iyi geceler.Allah rahatlýk versin.
erkopaþa
18.May.2019, 02:24
Hayýrlý geceler cümleten iyi uykular [emoji99]
endroad
18.May.2019, 03:01
2304
Bir þýmarýklýk yapayým... [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]Vay, yakýþýr kardeþime [emoji869] tebrikler, çok sevindim senin adýna. [emoji41]
endroad
18.May.2019, 03:16
Sanýrým ýþýklarý söndürmek yine bana kaldý. Endroad iyi geceler diler.
erkopaþa
18.May.2019, 03:30
Sanýrým ýþýklarý söndürmek yine bana kaldý. Endroad iyi geceler diler.
Ýyi geceler [emoji16]
Mehmet A.
18.May.2019, 04:01
Ýyi geceler
[emoji41][emoji41][emoji41]
Mehmet A.
Ýhtiyarlýk uyuya kaldým yine
Günaydýn RR hayýrlý sahurlar
Günaydýnlar Arkadaþlar :) 8)
Mehmet A.
18.May.2019, 09:57
Günaydýn RR nin güzide insanlarý [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
endroad
18.May.2019, 10:03
Günaydýn RR [emoji41][emoji869]
Gunaydýn RR. Boþ yapmýyoruz burda ekip fenaaaaa. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190518/dc9658fd4acd0169ae38ece2198f6303.jpg
Ekip birazdan direk dansýna baþlayacak. Çay molasý vermiþler. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190518/60e09784c0f155057f228340d0399df5.jpg
Raci yazý özlemiþ nostalji yapýyor yaza az kaldý sýk diþini raci :) 8)
Raci yazý özlemiþ nostalji yapýyor yaza az kaldý sýk diþini raci :) 8)Aynen baþkaným. Aslýnda hava ýsýnda ama ramazan girince araya biraz ötelendi yaz. Bu yaz güzel olacak inþallah her þey. [emoji3]
23092310
Köyceðiz den Merhaba....😎😎😎
23092310
Oooo Cemil gelmiþ muhabbetiniz Bol olsun selamlar :) 8)
Mehmet A.
18.May.2019, 14:21
23092310
Köyceðiz den Merhaba....[emoji41][emoji41][emoji41]Muhabbetiniz bol olsun daim olsun [emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
23092310
Köyceðiz den Merhaba....[emoji41][emoji41][emoji41]Keyfiniz bol olsun
erkopaþa
18.May.2019, 14:28
Bol muhabbetler canlar [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Ekip birazdan direk dansýna baþlayacak. Çay molasý vermiþler. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190518/60e09784c0f155057f228340d0399df5.jpg
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiKampa getirecekmisiniz bunu :)
Kampa getirecekmisiniz bunu :)
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiHahahhaha... Belki. Organizator sahneye boyle bi direk diker..
Eray Aksoy
18.May.2019, 16:35
23092310
Köyceðiz den Merhaba....[emoji41][emoji41][emoji41]Ohh keyifler yerinde maþallah [emoji106]Ýnþallah en kýsa sürede iade-i ziyaret'e bekliyoruz [emoji847]
endroad
18.May.2019, 19:36
23092310
Deniz le tanýþmak güzeldi, misafir perverliðinden dolayý teþekkür ederim, býraksalar sabah kadar sohbet ederdik herhalde. :Rockn Roll:
Köyceðiz ayrý güzel, ilk defa gittim. Diðer illerdeki baþkanlara da seslenmek istiyorum, üyeleriniz gittiðinde rehberleri Deniz ise iþiniz çok zor :artiz:, bir saat dursaydým istafa edip ev bakmaya baþlayacaktým :cheesy:.
newmoon06tr
18.May.2019, 20:25
23092310
Köyceðiz den Merhaba....[emoji41][emoji41][emoji41]Maþallah keyifler süper, arkadasliginiz dostlugunuz daim olsun.
Eray Aksoy
18.May.2019, 20:57
Deniz le tanýþmak güzeldi, misafir perverliðinden dolayý teþekkür ederim, býraksalar sabah kadar sohbet ederdik herhalde. :Rockn Roll:
Köyceðiz ayrý güzel, ilk defa gittim. Diðer illerdeki baþkanlara da seslenmek istiyorum, üyeleriniz gittiðinde rehberleri Deniz ise iþiniz çok zor :artiz:, bir saat dursaydým istafa edip ev bakmaya baþlayacaktým :cheesy:.
Anlaþýldý Cemil.Bu durumda bir daha seni ve bir baþkasýný Deniz'e emanet etmeyeceðiz.Baksana adam önüne gelene zarf atýp kafasýný bulandýrýyor :cheesy:
endroad
18.May.2019, 21:16
Anlaþýldý Cemil.Bu durumda bir daha seni ve bir baþkasýný Deniz'e emanet etmeyeceðiz.Baksana adam önüne gelene zarf atýp kafasýný bulandýrýyor :cheesy:
Denizin bir suçu yok, olay beldenin kendisinde 8)
Benim çocukluðum 1986 - 1990 yýllarýnda Ayvalýkta geçti, ilk okulu orada okudum ve Köyceðiz bana o günlerimi hatýrlattý. Küçük nezih bir sahil kasabasý. Ama Ev fiyatlarýný duyunca dikiz aynasýna bile bakmadan uzaklaþtým :cheesy:
Eray Aksoy
18.May.2019, 21:57
Denizin bir suçu yok, olay beldenin kendisinde 8)
Benim çocukluðum 1986 - 1990 yýllarýnda Ayvalýkta geçti, ilk okulu orada okudum ve Köyceðiz bana o günlerimi hatýrlattý. Küçük nezih bir sahil kasabasý. Ama Ev fiyatlarýný duyunca dikiz aynasýna bile bakmadan uzaklaþtým :cheesy:
Maalesef sahil kasabalarýnda ev almak bizleri fazlasýyla aþar.Hele ki adý çýkmýþ,moda haline gelmiþ beldeler adamý duman eder.Mesela Alaçatý örneði var en basitinden.Ýzmir de zamanýnda orada bedavaya ev,arsa buluyordun.Sonra bir anda bir kaç ünlünün oraya gitmesiyle bir anda fiyatlar çýldýrmýþcasýna arttý.Biz en iyisi Köyceðiz'i Deniz'e býrakýp kendi güzelliklerimizin keyfini çýkaralým :)
vayyy vayy vayyy
tele bakamadým hemen ortalýk karýþmýþ.
Valla muhabbet çok güzeldi. o konudan bu konuya atlayýp durduk. her birinizin kulaðýný cinlattik. Zamanýmýz olsa tüm günümüzü muhabbet ile gecirebilirdik. Sýcak kanliligin ve samimiyetin için çok teþekkür ederim Cemil hocam.
Eray abi iade ý ziyareti ne zaman yaparým býkmýyorum. ama gelirsem haberiniz kesin olur.
Boþuna türkü yakmamislar Köyceðiz için. þu Köyceðiz yollarý kaldýr Ayþem kollarý 😉😉😉 gelip te buyulenmemek elde deðil. Ayrýca SAKIN ÞEHÝR ÜNVANÝNA SAHÝP OLDU . neyse reklam yapmicamdaha fazla... 😎😎😎
Rahatlýkla gelebilirsiniz beklerim herzaman.....
Iyi geceler raptor riders
erkopaþa
19.May.2019, 00:45
Hayýrlý geceler cümleten
Akcollu
19.May.2019, 01:01
Ýyi geceler Raptor Riders [emoji4]
Eray Aksoy
19.May.2019, 01:18
Cümleten iyi geceler :uyuyorum
Sahur da bitti hayýrlýsýyla.
O zaman iyi pazarlar dilerim hepinize
Mehmet A.
19.May.2019, 05:23
Sahur da bitti hayýrlýsýyla.
O zaman iyi pazarlar dilerim hepinize
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiMadem sahur da bitti sabah olmuþtur...
Günaydýn RR... [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Herkese Günaydýnlar iyi Pazarlar Arkadaþlar :) 8)
Akcollu
19.May.2019, 11:39
Günaydýnlar, iyi pazarlar [emoji869]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190519/8198f4282ced6c8c3e38f23de766a173.jpg
endroad
19.May.2019, 13:18
Bayram tadýnda herkese iyi pazarlar. 19 Mayýsýmýz kutlu olsun.
newmoon06tr
19.May.2019, 14:04
Herkese tünaydýn, 19 Mayýs Gençlik ve Spor Bayramýmýzýn 100. Yýlý Kutlu Olsun. Bayram tadýnda iyi pazarlar.
erkopaþa
19.May.2019, 14:29
Günaydýn cümleten RaptorRiders [emoji2937]
19 Mayýs Gençlik ve Spor Bayramý kutlu olsun [emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]
Herkese iyi akþamlar.
19 mayýs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramýnýzý kutlarým.
Samsun'da yaktýðýn meþale yolumuzu aydýnlatýyor..
Allah bizi 19 mayýslarý, Mustafa Kemalleri olmayan milletlerin durumuna düþürmesin.
Ýbrahim_Zenter
19.May.2019, 21:55
Merhaba iyiakþamlar arkadaþlar
SM-J700F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýbrahim_Zenter
19.May.2019, 21:58
Bayrak direkleri hazýr kýsmet olursa ilk toplu sürüþte takacagým
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190519/507df417ea01bd6da65626ac6b1a051d.jpg
Ýyi geceler RR..
newmoon06tr
20.May.2019, 01:16
Bayrak direkleri hazýr kýsmet olursa ilk toplu sürüþte takacagým
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190519/507df417ea01bd6da65626ac6b1a051d.jpg
SM-J700F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiAbi ellerine saðlýk, gayet þýk görünüyor [emoji869]
erkopaþa
20.May.2019, 02:31
Hayýrlý geceler RaptorRiders sabah ola hayrola [emoji2937]
endroad
20.May.2019, 02:34
Bu sefer ýþýklarý söndürmiycem, geçen herkes uyuma numarasý yapmýþ [emoji16].
Ýyi geceler Raptor Riders
Iyi geceler raptor riders ýþýklar sönmedi henüz.
Mehmet A.
20.May.2019, 04:18
Ýyi geceler RR [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
erkopaþa
20.May.2019, 05:16
Günaydýn RaptorRiders Türkiye [emoji2937]
endroad
20.May.2019, 09:17
Herkese Günaydýn[emoji106]
Ýbrahim_Zenter
20.May.2019, 09:19
Günaydýn arkadaþlar güzel bir hafta baþý diliyorum. Selamlar
Günaydýn RR, hepimize güzel ve bol kazançlý bir hafta olmasý dileðiyle iþlerimiz rast gelsin...
newmoon06tr
20.May.2019, 10:15
Günaydýn arkadaþlar, mutlu huzurlu bereketli bir hafta dilerim.
Herkese Günaydýnlar iyi Haftalar Hayýrlý Ýþler Raptor Riders :) 8)
Günaydýnlar.. Ýyi bir hafta olsun.
Baharýn son haftasý sayýlýr. Tadýný çýkarýn.
Günaydýnlar.. Ýyi bir hafta olsun.
Baharýn son haftasý sayýlýr. Tadýný çýkarýn.
Abi bizde bahar biteli çok oldu. :artiz: Hafta sonu sahildeydik....
erkopaþa
20.May.2019, 11:13
Abi bizde bahar biteli çok oldu. :artiz: Hafta sonu sahildeydik....
Oh oh maþallah. Ankara’da daha sýrtýmýz ýsýnmadý bizim [emoji106][emoji2937]
2321
Hafta sonu keyfimiz... Böyle geçti... Oðlum ile birlikte....
2321
Maþallah koca adam olmuþ kum kova olayýna girmiþ bile :) 8)
Maþallah koca adam olmuþ kum kova olayýna girmiþ bile :) 8)
Girdik baþkaným daha 19 aylýk ama çok fena. karýþtýrmadýk yer býrakmýyor....
erkopaþa
20.May.2019, 12:20
Maþallah nazar deðmesin
2321
Maþallah çok tatlý...
newmoon06tr
20.May.2019, 19:17
2321
Hafta sonu keyfimiz... Böyle geçti... Oðlum ile birlikte....Maþallah çok tatlý, Bahtý açýk olsun.
Mehmet A.
20.May.2019, 19:22
2321
Hafta sonu keyfimiz... Böyle geçti... Oðlum ile birlikte....Yukardaþ aþaðýya sabahtan beri bir tek ben maþallah dememiþim [emoji16][emoji16][emoji16]
Bende diyeyim de yerini bulsun [emoji16][emoji16][emoji16]
Maþallah Allah analý babalý büyütsün, hayýrlý uðurlu evlat olsun [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
endroad
20.May.2019, 20:00
Yukardaþ aþaðýya sabahtan beri bir tek ben maþallah dememiþim [emoji16][emoji16][emoji16]
Bende diyeyim de yerini bulsun [emoji16][emoji16][emoji16]
Maþallah Allah analý babalý büyütsün, hayýrlý uðurlu evlat olsun [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.Bir Maþallahda benden gelsin [emoji106] [emoji56]
Eray Aksoy
20.May.2019, 21:08
Allah hayýrla büyütmeyi nasip eylesin ve acýsýný göstermesin inþallah.Sana da bugün söylediðim gibi bu günlerin kýymetini bilmek lazým.Çok çabuk büyüyorlar.Her saniyenin tadýný çýkar keratayla :hastayýz:
Maþallah paþaya. Allah kaza bela vermesin. Bahtý açýk olsun tüm yavrularýöýzla beraber.
Iyi geceler raptor riders.
erkopaþa
21.May.2019, 01:43
Ýyi geceler RaptorRiders [emoji869]
Az kaldý geliyor gelmekte olan [emoji3508]
endroad
21.May.2019, 02:02
Yazýn baþladýðý diyardan iyi geceler Raptor Riders
erkopaþa
21.May.2019, 04:54
Yazýn baþladýðý diyardan iyi geceler Raptor Riders
Biz burada hala yorgan ile yatalým sen oradan ver mehteri [emoji1][emoji2]
Elbet bir gün hava ýsýnýr Ankara’da
Bizde uyanýrýz güneþli günlere ve deriz ki günaydýn RaptorRiders coþkuyla [emoji2][emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji2937]
Günaydýn
erkopaþa
21.May.2019, 09:00
Hayýrlý günler herkese [emoji1]
Mehmet A.
21.May.2019, 09:01
Günaydýn RR
Mehmet A.
Gunaydýnlar RR.
newmoon06tr
21.May.2019, 11:07
Günaydýn RaptoRRiderS [emoji869]
Eray Aksoy
21.May.2019, 11:58
Günaydýn arkadaþlar [emoji847]
Günaydýn & Tünaydýn :)
Maþallahlar için çok teþekkür ederim....
Bu gün ne oldu ekibe kimseden ses soluk yok. herkes iþ güç peþinde sanýrým....
Mehmet A.
21.May.2019, 16:44
Ay sonu iþ güç çoook [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
Eray Aksoy
21.May.2019, 19:46
Offf...Bugün çok gergin geçti.Ýki farklý otelde iki farklý turist grubunu fýrçaladým."Medeniyet dediðin tek diþi kalmýþ canavar" :) Hakikaten de bunlar kendilerine "Medeni !!!" deyip bizi beðenmiyorlar ya,bir görmeniz lazým.Telefonda görüþtüðü kiþinin ben olduðumu anlamadan neler sallýyorlar :) Kendimi tanýtýnca da rezil rüsva olup özür diliyorlar.Çok gergin bir gün oldu çoookkk :yorgun:
Mehmet A.
21.May.2019, 20:05
Dövelim abi [emoji16][emoji16][emoji16]
Sonrada deriz onlarda turist [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Mehmet A.Hahahah Gelelim mi [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Eray Aksoy
21.May.2019, 20:40
Mehmet A.
Hahahah Gelelim mi [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Allah razý olsun ikinizden de :cheesy: Akþam akþam güldürdünüz beni.Merak etmeyin ben onlarý dövmekten beter ediyorum.Bazýlarý çok paçoz ve resmen sömürgeci zihniyetinde.Ama Eray Baba yemez bu ayaklarý :cheesy: Bunlarýn ciðerini biliyor,ruhlarýný tanýyorum.
Ýbrahim_Zenter
21.May.2019, 22:01
Ýyi akþamlar geceniz iyi olsun arkadaþlar
Atlýgezgin
21.May.2019, 22:46
Ýyi akþamlar arkadaþlar, yoldaþlar. Yorgun geçen bir günün ardýndan keyfiniz bol olsun.
SM-J810F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
erkopaþa
21.May.2019, 22:56
Ýyi akþamlar Raptorlar [emoji2937][emoji2937]
Eray Baba ne zaman gelelim dövmeye sen iste yeter [emoji16] [emoji23]
Eray Aksoy
21.May.2019, 23:33
Ýyi akþamlar Raptorlar [emoji2937][emoji2937]
Eray Baba ne zaman gelelim dövmeye sen iste yeter [emoji16] [emoji23]
Bizim Manavgat Festivalinden bir gün önce gelseniz yeter.Dalarýz adamlara.Ardýndan da Festival,sonrasýnda da topluca Ankara :)
endroad
21.May.2019, 23:45
Bizim Manavgat Festivalinden bir gün önce gelseniz yeter.Dalarýz adamlara.Ardýndan da Festival,sonrasýnda da topluca Ankara :)
Hadi bakalým Festival için bir sebep daha :Rockn Roll:
Iyý geceler RR..
Çukuru fazlamý kaçýrdýnýz dün?
endroad
22.May.2019, 00:49
Iyý geceler RR..
Çukuru fazlamý kaçýrdýnýz dün?
Yok Raci Abi, festivale gelmek için bahane arýyorlar :cheesy:
Mehmet A.
22.May.2019, 01:11
Bakalým ýþýllarý kapatabilecek miyim [emoji16][emoji16][emoji16]
Ýyi geceler RR...
Mehmet A.
erkopaþa
22.May.2019, 01:14
Ýyi geceler tatlý rüyalar RaptorRiders sönsün artýk ýþýklar ve sabah olsun[emoji2937]
endroad
22.May.2019, 01:18
Bakalým ýþýllarý kapatabilecek miyim [emoji16][emoji16][emoji16]
Ýyi geceler RR...
Mehmet A.
Üzgünüm Mehmet, bu sefer iddialýyým :)
Mehmet A.
22.May.2019, 01:19
Kapatamamýþ belli oldu [emoji16][emoji16][emoji16]
O zaman iyi eðlenceler [emoji106][emoji16][emoji106][emoji16]
Mehmet A.
endroad
22.May.2019, 01:35
Saate bakýnca kaçasým geldi arkadaþlar, herkese iyi geceler.
Mehmet A.
22.May.2019, 04:14
Kapama iyi geceleri [emoji16][emoji4][emoji33][emoji16][emoji4][emoji33]
Mehmet A.
Kapanýþa bir de açýlýþ lazým.
Sahurumuz bereketli günümüz aydýn olsun.
Buluþma zamanýna az kaldý [emoji869]
Mehmet A.
22.May.2019, 08:52
Buraya bir de günaydýn gerek [emoji16][emoji4][emoji16][emoji4]
Günaydýn RR...
Mehmet A.
Akcollu
22.May.2019, 09:17
Günaydýnlar Raptor Riders [emoji869]
erkopaþa
22.May.2019, 09:41
Günaydýn hayýrlý günler RaptorRiders
Gunaydýnlar RR.
Günaydýn Raptor Riders ailesi....
endroad
22.May.2019, 10:50
Günaydýn Arkadaþlar :)
newmoon06tr
22.May.2019, 11:11
Günaydýn RaptoRRiderS [emoji869]
Eray Aksoy
22.May.2019, 11:38
Cümleten hayýrlý günler [emoji847]
Ýbrahim_Zenter
22.May.2019, 20:56
Ýyi akþamlar. Arkadaþlar
Iyi geceler raptor riders.
newmoon06tr
23.May.2019, 00:53
Öyleyse, Ýyi Geceler 8)
Biraz daha sonra iyi geceler https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190522/ace16f8ea26fd554dc57097f9e92efa3.jpg
Iyi geceler.. Ýstanbul, antalya, köyceðiz, ankara, izmir, konya..
ahmet kaþýkçý
23.May.2019, 01:39
Herkese iyi geceler saðlýcakla kalýn ve iki tekerde kalýn 😎
Eray Aksoy
23.May.2019, 02:09
Ýyi geceler,tatlý rüyalar
erkopaþa
23.May.2019, 04:44
Hayýrlý geceler ve günaydýn herkese [emoji1]
Mehmet A.
23.May.2019, 04:52
Ooo demek öyle
Ýyi gecelerli günaydýn [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
newmoon06tr
23.May.2019, 09:55
Günaydýn arkadaþlar [emoji869]
Günaydýnlar Arkadaþlar :) 8)
Güzel bir güne merhaba...
Günaydýn RR ailesi
Ne çabuk gün aymýþ, günaydýn o zaman...
Merhaba dostlar.
ONLÝNE GEYÝK olduðu için ve alakasýz konu olduðu için baþka yerden konu açmýyorum.
Sizlerin görüþüne ihtiyacým var....
Yeðenim Üniversite sýnavýna giriyor ve mühendislik fakültelerine puaný yetecek düzeyde.
Mühendis olan dostlara öncelikle sizlerin görüþlerini ve mühendislik dýþý görüþlerinizi almak istiyorum.
Mühendisliklerden hangisi tercih edilmeli?
Mühendislik dýþý ne olabilir?
Katkýlarýnýz için teþekkür ederim....
Merhaba dostlar.
ONLÝNE GEYÝK olduðu için ve alakasýz konu olduðu için baþka yerden konu açmýyorum.
Sizlerin görüþüne ihtiyacým var....
Yeðenim Üniversite sýnavýna giriyor ve mühendislik fakültelerine puaný yetecek düzeyde.
Mühendis olan dostlara öncelikle sizlerin görüþlerini ve mühendislik dýþý görüþlerinizi almak istiyorum.
Mühendisliklerden hangisi tercih edilmeli?
Mühendislik dýþý ne olabilir?
Katkýlarýnýz için teþekkür ederim....Ýnþaat mühendisi olarak benim mesleði hiç önermem. Piyasa doydu. Kendi baba parasý varsa mürahitlik yapacaksa olur.yoksa sürünür.
Makine ve elektrik elektronik öneririm alanlarý çok geniþ.
Mekatronik ve endustri muhendisliði iyidir.
Puanlar tutmaz ise.. Kimya ve Gýda mühendisliði iyidir. Uçak seviyosa uçak mühendisliðide iþ yapar.
Eray Aksoy
23.May.2019, 19:34
Offf çok sýkýntýlý bir konu bu.Benim oðlan da iki yýl sonra sýnava girecek.Sayýsalcý ama henüz tam olarak meslek seçebilmiþ deðil.Neredeyse her kasabada bile Üniversite,Fakülte olmasýndan dolayý piyasada Üniversite mezunu çok fazla iþsiz mevcut.Ýleride de geçerliliðini yitirmeyecek,kendisini ve ailesini rahat ettirecek bir meslek seçmesi gerek.Ama karar veremedi henüz :soru? Vallahi ben de sizlerden tavsiye alabilirim bu konu hakkýnda.
erkopaþa
23.May.2019, 21:57
Offf çok sýkýntýlý bir konu bu.Benim oðlan da iki yýl sonra sýnava girecek.Sayýsalcý ama henüz tam olarak meslek seçebilmiþ deðil.Neredeyse her kasabada bile Üniversite,Fakülte olmasýndan dolayý piyasada Üniversite mezunu çok fazla iþsiz mevcut.Ýleride de geçerliliðini yitirmeyecek,kendisini ve ailesini rahat ettirecek bir meslek seçmesi gerek.Ama karar veremedi henüz :soru? Vallahi ben de sizlerden tavsiye alabilirim bu konu hakkýnda.
Ayný durum bizdede var Eray hocam. Benim kýzda 2 yýl sonra girecek þimdi 10. Sýnýfta seneye baþlýyor maraton. Beyin cerrahý olmak istiyordu vaz geçti. Bilgisayar mühendisliði dedi sonra. Þimdi de makina mühendisliði okusam diyor akþama kontrol mühendisliði diyor. Daha kaç þekle gireriz 2 yýlda bilemiyorum. [emoji85]
Eray Aksoy
23.May.2019, 22:39
Ayný durum bizdede var Eray hocam. Benim kýzda 2 yýl sonra girecek þimdi 10. Sýnýfta seneye baþlýyor maraton. Beyin cerrahý olmak istiyordu vaz geçti. Bilgisayar mühendisliði dedi sonra. Þimdi de makina mühendisliði okusam diyor akþama kontrol mühendisliði diyor. Daha kaç þekle gireriz 2 yýlda bilemiyorum. [emoji85]
Maaþallah.Allah baðýþlasýn hepimizin ve bil cümle yavrularýmýzý.Seninle bayaðý ortak noktamýz var anlaþýlan :) Benim oðlan da 10. sýnýfta.15 Temmuz 2003 doðumlu.O da ilk Beyin Cerrahý olacaðým dediydi.Ardýndan Mimar,Makine Mühendisi,Bilgisayar Mühendisi,Yazýlým Uzmaný....Þu an ne olmak istiyor sorumadým bile.Daha fazla kafam allak bullak olsun istemedim :cheesy:
Akcollu
24.May.2019, 01:09
Ýyi geceler herkese [emoji3526] [emoji42]
Mehmet A.
24.May.2019, 01:14
Ýyi geceler RR
Mehmet A.
newmoon06tr
24.May.2019, 02:30
Haydi Ýyi Geceler 8)
Akcollu
24.May.2019, 09:01
Günaydýnlar Raptor Riders [emoji869] hayýrlý Cumalar
Mehmet A.
24.May.2019, 09:03
Günaydýn RR [emoji4][emoji106]
Mehmet A.
Günaydýn RAPTOR RÝDERS AÝLESÝ
Erkan ve Eray abi benim yeðende ayný sizin çocuklar gibi mühendislikler arasýnda gidip gidip geliyor. Ýþ imkaný olan ve geliri mühendise yakýþýr bir bölüm olmasý gerek. Gerçekten zor bir durum muþ.
Raci abimin tavsiyelerini gösterdim. Kimya olmayan bir mühendislik istiyorum diye tutturmuþ. :shock: Bakalým hangi mühendislikte karar kýlacak.
Hepimizin yavrularý en iyi en güzel bölümleri kazanýrlar inþallah....
Herkese günaydýn, hayýrlý cumalar...
erkopaþa
24.May.2019, 10:09
Günaydýn cümleten RaptorRiders [emoji2937]
Günaydýnlar RR.
newmoon06tr
24.May.2019, 11:41
Herkese günaydýn.
Herkese iyi günler bu haftayýda bitiyoruz :) 8)
Herkese iyi günler bu haftayýda bitiyoruz :) 8)
Hayýrlý Cumalar. raptor rýders
Ýbrahim_Zenter
24.May.2019, 13:38
Hayýrlý cumalar olsun arkadaþlar
erkopaþa
25.May.2019, 03:07
Ýyi geceler canlar sabaha az kaldý Haymana yaðmurlu [emoji106][emoji2937]
Günaydýnlar Raptor Riders Herkese iyi Haftasonlarý :) 8)
Mehmet A.
25.May.2019, 09:51
Günaydýn RR
Mehmet A.
Eray Aksoy
25.May.2019, 11:01
Günaydýn arkadaþlar.Hayýrlý iþler.Keyifli bir Haftasonu dilerim.
erkopaþa
25.May.2019, 12:15
Günaydýn cümleten bugün tembellik yapýp yeni kalktýk akþama dinç olayým diye taaa Haymana’dan Çubuk’a gelecem 120 km [emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Gunaydýnlar RR..
Günaydýn cümleten bugün tembellik yapýp yeni kalktýk akþama dinç olayým diye taaa Haymana’dan Çubuk’a gelecem 120 km [emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildiErkan hocam hiç sýzlanma. Senin battalgazi maþallah mercedes s350 ayarýnda ve de konforunda. Zevkle gelirsin..
Mehmet A.
25.May.2019, 12:23
Islanmayý göze alarak gelin ama [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Islanmayý göze alarak gelin ama [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.Yok mehmedim yaðmur yok. Çekme bulutlarý üstümüze. Negatif iyon yüklü hava sahasý gibisin. Ýlla yaðdýracan yani.
Mehmet A.
25.May.2019, 12:27
Kolay mý abi ben dýþarý çýkacaðým zaman yaðmur bana bi halleniyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Günaydýn RR güzel bir hafta sonu olsun
Ankara nasýl bilmem ama burada fena yaðmur yaðdý
Mehmet A.
25.May.2019, 12:32
Ömer abi sabaha kadar gök gürleye gürleye yaðdý burda da gece hava durumu burda gün boyu gök gürültülü yaðýþlý diyordu þimdi güneþli iyi ama burasý ankara belli olmaz [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
bizde sýcaktan yanýyoruz. ..
Kolay mý abi ben dýþarý çýkacaðým zaman yaðmur bana bi halleniyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.Sen çekiyon evet.. Eskiþehir sürüþüde senden oturu iptal oldu. Güzergahý paylaþýnca oralara yaðmur bulutlarý akýn etti vesselam. Seni petch töreninde iyi ýslatamamýþlar demek. Çamlýderede ben b i ýslatayým seni..
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiAh Deniz ahhhh.. Yanýn kardeþimmm dibinizde deniz daðlarda dereler göller hayat size güzel valla. Omrumuzu yedi bu ankara. Ama ahdým olsun Allah izin verirse egede noktalamak istiyorum hayatýmý.. Amin..
Ah Deniz ahhhh.. Yanýn kardeþimmm dibinizde deniz daðlarda dereler göller hayat size güzel valla. Omrumuzu yedi bu ankara. Ama ahdým olsun Allah izin verirse egede noktalamak istiyorum hayatýmý.. Amin..
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiabi herþey gönlüne göre güzel ve hoþ olsun. Gönlündeki yere en kýsa zamanda kavuþman dileðimle..
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiDeniz aklýnda olsun.. Olurya kelepir bi arsa tarla zeytinlik vs.. düþerse bana yaz uyarsa bi topraðýmýz olsun istiyorum ordan.
Deniz aklýnda olsun.. Olurya kelepir bi arsa tarla zeytinlik vs.. düþerse bana yaz uyarsa bi topraðýmýz olsun istiyorum ordan.
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiaklýma yazdým abi. bu konunun üzerine gideceðim....
aklýma yazdým abi. bu konunun üzerine gideceðim....
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiHadi hayýrlýsý.. Raptorriders nelere kadirmiþ inþallah çýkar ortaya. Kýsmet bu iþler..
Hadi hayýrlýsý.. Raptorriders nelere kadirmiþ inþallah çýkar ortaya. Kýsmet bu iþler..
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildiEvet kýsmetinde varsa olur. Hayýrlýsý diyelim abi...
erkopaþa
25.May.2019, 12:46
Raci abi Battal gazi 120 130 týsýr týsýr gidiyor maþallah yaðmur yaðsada yaðmasada geleceðiz inþallah tek korkum lastikler iyi deðil o sebebten temkinli sürüyorum [emoji106][emoji2937]
Bende ayný þeyi düþünüyorum ah Ankara ah ömrümü tükettin Ankara 2-3 yýla kaçacam senden Ankara [emoji2937]
endroad
26.May.2019, 01:06
Ýyi akþamlar Raptor Riders. Ýþ yerim sað olsun üç günde üç aylýk iþ koydu kucaðýma, sen onu bunu boþ ver, yardýr dediler :cheesy: bütün planlarýmý alt üst ettiler :yorgun:.
Þimdi okuya okuya buraya kadar geldim :) üç günde neler olmuþ neler, sanki bir ay foruma girmemiþim gibi his ettim bir an. Özlemiþim, acaba hangi konuyu büksem diye tek tek geziyorum :cheesy:
Herkesin iyi olmasýna sevindim.
erkopaþa
26.May.2019, 01:19
Hayýrlý geceler cümleten [emoji2937]
Ýyi akþamlar Raptor Riders. Ýþ yerim sað olsun üç günde üç aylýk iþ koydu kucaðýma, sen onu bunu boþ ver, yardýr dediler :cheesy: bütün planlarýmý alt üst ettiler :yorgun:.
Þimdi okuya okuya buraya kadar geldim :) üç günde neler olmuþ neler, sanki bir ay foruma girmemiþim gibi his ettim bir an. Özlemiþim, acaba hangi konuyu büksem diye tek tek geziyorum :cheesy:
Herkesin iyi olmasýna sevindim.Hahhaha. Son konu bükücüler sizi gidi..
Iyi sahurlar ve Gunaydin raptor riders
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.