Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Yine düştük yollara önümde 1500 km var ...
kolay gelsin murat dönünce haber ver kargonu o zaman göndereyim 8)
mrtckrt
04.May.2013, 21:20
Abi zaten yarın kargolar kapalıdır eğer musaitsen pazartesi yollar mısın ?
Abi zaten yarın kargolar kapalıdır eğer musaitsen pazartesi yollar mısın ?
yarın göndermicem zaten ben dönüşün uzun sürermi diye düşündüm özelden görüştüğümüz gibi devam o zaman ünümüzdeki hafta içi göderirim 8)
mrtckrt
04.May.2013, 21:54
Abi denizli de çok durmicam muhtemelen 1 hafta sonra izmir e gidicem eğer çarşamba ya kadar yollayamazsan sana yeni bir adres vereyim ok?
Abi denizli de çok durmicam muhtemelen 1 hafta sonra izmir e gidicem eğer çarşamba ya kadar yollayamazsan sana yeni bir adres vereyim ok?
seni yakalamışken hemen p.tesi yollayım ben yoksa seni zor yakalıcaz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
mrtckrt
04.May.2013, 22:50
Evet abi haklısın çok fena geziyorum
Hatta son 2 aydA sırasıyla
Denizli
Kars
Denizli
Foça
Denizli
Kochisar
Kars
Denizli
Yaptım ......... :- )
Evet abi haklısın çok fena geziyorum
Hatta son 2 aydA sırasıyla
Denizli
Kars
Denizli
Foça
Denizli
Kochisar
Kars
Denizli
Yaptım ......... :- )
vay maşallah murat sen bekardın değilmi yoksa bu tempoya eşin seni boşar valla:mrgreen: 8)
mrtckrt
04.May.2013, 23:15
Abi evliyim ve bir oğlum var :)
Bizim meslek gerçektende zordur yıpratır, ve ne yazıkki eşin de hatta tüm ailen de bu işten etkilenir :(
Artık hangi koltukların daha rahat olduğunu , daha hizli nasıl check in yapılabileceğini vs. Biliyorum :)
Abi evliyim ve bir oğlum var :)
Bizim meslek gerçektende zordur yıpratır, ve ne yazıkki eşin de hatta tüm ailen de bu işten etkilenir :(
Artık hangi koltukların daha rahat olduğunu , daha hizli nasıl check in yapılabileceğini vs. Biliyorum :)
O ZAMAN ALLAH TÜM AİLELEYE GÜÇ VERSİN İŞİNİZ ZOR nazar
MOTORCU LOFT
05.May.2013, 01:36
mecidiyeköy köprüsünden sarıyer tarafına yola iniyorum sol sinyal açık araba bir sollama yapdı sağa kaçtım sağda işçi servisi şükür çarpmadım.bp istasyonuna girdi ki orayada girişden değil çıkışından girdi.benzinliğe girdim.ne yapmaya çalışdığını sordum.kaza yaptırıyordu ama umurunda değil .benimi izledin al kartım yanımda bayan var ara beni dedi .bağcılarda oyuncakcı.şimdi soruyorum ..siz olsanız ne yapardınız..
REALİST
05.May.2013, 10:16
mecidiyeköy köprüsünden sarıyer tarafına yola iniyorum sol sinyal açık araba bir sollama yapdı sağa kaçtım sağda işçi servisi şükür çarpmadım.bp istasyonuna girdi ki orayada girişden değil çıkışından girdi.benzinliğe girdim.ne yapmaya çalışdığını sordum.kaza yaptırıyordu ama umurunda değil .benimi izledin al kartım yanımda bayan var ara beni dedi .bağcılarda oyuncakcı.şimdi soruyorum ..siz olsanız ne yapardınız..
Geçmiş olsun Hakan ben olsam ne yapardım bilmem s...ret gitsin o kafayla zaten bulacaktır sonunda papazı....yada bağcılara gidelim dükkanın önünde biraz egsoz bağırtalım :p
REALİST
05.May.2013, 10:21
Herkeze günaydın Hayırlı pazarlar güzel bir gün diliyorum çalışmak zorunda olmasam muhtemelen şuanda uyuyordum 2 saat sonra kahvaltı gazete sonra atla motora doğru sahile :mrgreen: olsun gidenlerin paylaşımlarını izleriz:cheesy:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXqk-d2HbNDX1Zms4nnth1RckJUF4WauzJzys4S9EuVnhVgXP4
Yanındaki bayana 1 sana 2 deyip ön camını indireceksin. Kartını alıp hata etmişsen kimsenin mekanına gidilmez böyle durumlarda o anda ne yaptın yaptın
REALİST
05.May.2013, 11:08
Yanındaki bayana 1 sana 2 deyip ön camını indireceksin. Kartını alıp hata etmişsen kimsenin mekanına gidilmez böyle durumlarda o anda ne yaptın yaptın
Yavaşşşş Besss Yavaşşşş boyun kadar oğlun var verdiğin takdiğe bak sakinn sakinn..:shock:
GÜNAYDINLAR Raptor Rıders iyi pazarlar nazar8)
hakan geçmiş olsun bunlardan çok var hangi birini eğiticez dövmek çözüm olmaz ama grupken sıkıştırıp korkutmak güzel oluyor (ama dövmek yok) biz insanlığımızı kaybetmeyelim 8)
Yavaşşşş Besss Yavaşşşş boyun kadar oğlun var verdiğin takdiğe bak sakinn sakinn..:shock:
dün akşam hanım ve oğlan arabadayken köprü gişelerini geçmek için sıra beklerken sağdan girip herkesi geçip önüme kıran elemanı durdurup Allah yarattı demedim onunda yanında hanımı vardı benimde yanımda eşim vardı. Nolmuş yanında bayan varsa trafiği katletme hakkı vermez kimseye bu durum dün akşamdan beri gerginim onun etkisiyle böyle yorumlar yapıyorum galiba :shock:
dün akşam hanım ve oğlan arabadayken köprü gişelerini geçmek için sıra beklerken sağdan girip herkesi geçip önüme kıran elemanı durdurup Allah yarattı demedim onunda yanında hanımı vardı benimde yanımda eşim vardı. Nolmuş yanında bayan varsa trafiği katletme hakkı vermez kimseye bu durum dün akşamdan beri gerginim onun etkisiyle böyle yorumlar yapıyorum galiba :shock:
Hiç yakıştıramadım RELAKS :evil:
Hiç yakıştıramadım RELAKS :evil:
Doğrusu bende yakıştıramadım kendime ama insanın bazen ddamarı atıyor sonra düşününce yanlış olduğu açık tabi :(
mrtckrt
05.May.2013, 23:44
Herkese iyi geceler büyük ailem zor, uzun ve yorucu bir 24 saatti. Neyseki geçti...
duzunay
05.May.2013, 23:45
Galatasaray şampiyon :D :cheesy:
ağfndrdm
06.May.2013, 01:07
hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim
ama en büyük fener:cheesy:
MOTORCU LOFT
06.May.2013, 02:31
ama bişiler yapalım çünkü bunu sonu yok gurup olup sıkıştıralım yada aramızdan fahri trafik müfettişi çıksın dersini verelim.
serhatsezer
06.May.2013, 07:05
Günaydın RR.. Uyku tutmadı, insan durup dururken sabahın 5.30 unda neden uyanır anlamadım :?:
ozguralic
06.May.2013, 09:35
günaydınlar..
akşamdan karpuz veya çilek yiyip yatanı sabah sıkıştırırlar :|
Emrehan
06.May.2013, 10:24
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Günaydın millet hayırlı haftalar...
GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ İYİ HAFTALAR nazar:cheesy:
19 Mayıs ta
Atatürk'ü anma ve Spor bayramı etkinliği olarak
İzmir RR olarak Foça'ya sürüyoruz arkadaşlar...
Gelen kişilere bu güzel günün bir hatırası olarak,
Yeleklerimize takmak üzere ( pin ) rozet takdim edilecektir...
Bütün Ege deki RR sürücülerini yelekleri ile beraber bu sürüşte görmek isteriz...
Ata'mızı onurlandırmak ve spor bayramımızı kutlamak adına güzel bir sürüş olacağına inanıyorum...
Görüşmek üzere...
ozguralic
07.May.2013, 09:33
Günaydın millet 8)
günaydın gençliknazar nazar nazar
Emrehan
07.May.2013, 10:37
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Merhabalar RAPTOR RIDERS iyi günler 8)
Günaydın sitemin güzel insanları :)
Hafta sonu iş yerinden arkadaşlarla Kerpe taraflarında kamp yaptık, çok keyifliydi. Yola çıkmadan boş depoyu 102 TL' ye doldurdum, 100 km. şehir içinde kullandım, 250 km.' de uzun yolda kullandım. Işık yeni yandı, 50 km. kesin gidiyor ışık yandıktan sonra, test ettimde :) Yani hesaplayınca km.' de 25 kuruş yaktığını görünce çok sevindirik oldum :p
Maşallah 1150cc makina bizim RR kadar yakıyor emre sana bahsettiğim bmw ustası senin makinanın 100 km ortalama 5.5 lt yaktığını söylemişti nazar8)
Maşallah 1150cc makina bizim RR kadar yakıyor emre sana bahsettiğim bmw ustası senin makinanın 100 km ortalama 5.5 lt yaktığını söylemişti nazar8)
Abi fabrika verileri 4.3 lt., basma olayına göre artış gösteriyor ama 6 lt.' yi geçmediğini söylüyorlar genelde. Bende şehir dışında çoğunlukla 100 - 120 km aralığında kullandım, ara ara hızlanmam gerektiğinde 120' yi geçtim. Tek depoyla 450 km. yaptıklarını falan okumuştum, değerler doğru demekki nazar
Onun için ayrıca sevindirik oldum abi :p
Düzeltme: Ara ara 120' yi geçmekten kastım, arkama araç yapıştığında mesafeyi açıp şerit değiştirmek için yaptığım hamleler. Yoksa o hızlarda kullanmıyorum tabi ki, yanlış anlaşılma olmasın 8)
ağfndrdm
07.May.2013, 17:28
emre kerpe taradları nasıl anlat hele biraz.:)
emre kerpe taradları nasıl anlat hele biraz.:)
Yaa çok güzel bir koyda kamp kurduk, arka tarafı orman, ön tarafı deniz, seyretmelere doyamadım :) Resimleri internete atınca buraya da bir kaç resim ekleyecem inş. Yolu çok güzel, çok tatlı virajları var. Sadece Kerpeye girdikten sonra 3 - 4 km. yarı asfalt yarı bozuk bir yoldan ilerliyorsun, onun dışında yol çok keyifli.
Kamp kurduğumuz yer dümdüzdü, çimler yemyeşildi. Gerisinide resimlerden paylaşırım inş. 8)
ağfndrdm
07.May.2013, 19:06
Yaa çok güzel bir koyda kamp kurduk, arka tarafı orman, ön tarafı deniz, seyretmelere doyamadım :) Resimleri internete atınca buraya da bir kaç resim ekleyecem inş. Yolu çok güzel, çok tatlı virajları var. Sadece Kerpeye girdikten sonra 3 - 4 km. yarı asfalt yarı bozuk bir yoldan ilerliyorsun, onun dışında yol çok keyifli.
Kamp kurduğumuz yer dümdüzdü, çimler yemyeşildi. Gerisinide resimlerden paylaşırım inş. 8)
saolasın emre
resimleri yükle ve daha detaylı bir anlatım yap şurda da bize rehber olsun
örneğim harita konumu, wc ,yeme içme ,temizliği falan filan
hadi yirim tatlı canını hadi:mrgreen:
Merhabalar RAPTOR RIDERS ailesi nazar :cheesy:
Selam arkadaşlar... sizin için çalışıyorum bu ara giremedim foruma :d neler oluyor neler bitiyor anlatın bakalım :D
ortalık sakin sen bizim için neler yaptın bakim :mrgreen:8)
t-shirt işi ile uğraştık be abi ne yapalım sana sürpriz yapcam harika olacak :D
t-shirt işi ile uğraştık be abi ne yapalım sana sürpriz yapcam harika olacak :D
Emeğinize sağlık merakla bekliyoruz kolay gelsin 8)
abi baskıdan çıksın zaten önce ben bi giycem sana bak böyle dicem kapağın kaycak
hani söylediğin RR ortada olsun falan muhabbeti vardı ya o konuda çığır açtım :D
abi baskıdan çıksın zaten önce ben bi giycem sana bak böyle dicem kapağın kaycak
hani söylediğin RR ortada olsun falan muhabbeti vardı ya o konuda çığır açtım :D
Ne zaman baskıdan çıkıp görücüye çıkabilecek bana çok yakın gibi geliyor 8)
Erkan 28
08.May.2013, 15:24
Herkese Selamlar beyler
işlerimin yoğunluğu nedeni ile bir kaç gündür boşladım sizi nasılsınız bakalım :cheesy:8)
ozguralic
08.May.2013, 15:26
iyi kaçak sen nasılsın? :mrgreen:
REALİST
08.May.2013, 18:54
Herkese Selamlar beyler
işlerimin yoğunluğu nedeni ile bir kaç gündür boşladım sizi nasılsınız bakalım :cheesy:8)
BOŞOL BOŞOL BOŞOL :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Valla bizde yoğunlaştık görüşemiyoz hadi artık al şu motoruda tur yapalım geçen gün Besle Rumelikavağı yaptık....:cheesy:
Erkan 28
09.May.2013, 12:06
Günaydınlar millett
Gerçi öğlen oldu ama idare edin :mrgreen::mrgreen:
geçen hafta sonu bursa daydım ve güzel bir hafta sonu tatili geçirdim. Bazı dostlarımla pek vakit geçiremesemde daha sonraki gelişlerimde bunu telafi edeceğim 8) . Pazartesi sabahıda Muratla beraber döndük istanbula 2,5 saatte vardık benim için yorucuydu malum artçılığa alışamadım henüz :mrgreen::mrgreen:
BURSA daki Tüm dostlarıma Teşekkürler, İyiki varsınız 8)8)
Günaydın ahali, keyifler nasıl?
Erkan ne zaman geliyor yeni makine bir tarih ver artık. :mrgreen:
Erkan 28
09.May.2013, 12:20
Günaydın ahali, keyifler nasıl?
Erkan ne zaman geliyor yeni makine bir tarih ver artık. :mrgreen:
Emre büyük ihtimalle ben bu yılı pas geçeceğim gibi görünüyor ama belli de olmaz :cry: hatta senin motora akraba bile getirebilirim. biraz karışık durumlar var halledebilirsem çok şık motorla dönüş yapabilirim. Herşey kısmet, oluruna bıraktım.:mrgreen:
merhabalar herkese
erkan bursa ve istanbulu murat ve sen birleştirdiniz maşallah ne güzel 8)
Emre büyük ihtimalle ben bu yılı pas geçeceğim gibi görünüyor ama belli de olmaz :cry: hatta senin motora akraba bile getirebilirim. biraz karışık durumlar var halledebilirsem çok şık motorla dönüş yapabilirim. Herşey kısmet, oluruna bıraktım.:mrgreen:
İnşallah Allah güzel gönlüne göre versin kardeşim 8)
izmir de öyle bir hava var ki anlatamam sis yok ama felaket bir yağmur yağıyor yağmur damlalarından sis varmış gibi önümüzü göremiyoruz :D
ağfndrdm
09.May.2013, 19:40
erkan murat pazartresi yanıma geldi
ağlaya ağlaya dönmüşsün bursdan üşümüşsün vs vs
neyse ya baboş benim isimilik ne oldu ya
Erkan 28
09.May.2013, 20:05
erkan murat pazartresi yanıma geldi
ağlaya ağlaya dönmüşsün bursdan üşümüşsün vs vs
neyse ya baboş benim isimilik ne oldu ya
KİM benmi ağlaya ağlaya dönmüşüm :mrgreen: bak murata sen. abi alışamamışız ufacık koltuklara kasıklarım ağrıdı resmen ama motora diyecek lafım yok gayet seri ve atak bir sıkıtur:mrgreen:.
isimlikler geldi, ilk buluşmada vereceğim veya barışla da gönderebilirim8)
MOTORCU LOFT
10.May.2013, 02:38
https://www.facebook.com/events/108529932655485/,
beyler fuara gidermiyiz..
GÜNAYDINLAR HERKESE CUMA GELDİ BİR HAFTA DAHA BİTİYOR 8)
Hakan fuarın başılığı var zaten kaçırmışsın 8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7288
Erkan 28
10.May.2013, 11:28
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS AİLESİnazar:cheesy::p8)
REALİST
10.May.2013, 16:15
Geç olsun güç olmasın Herkeze Selamlar....:cheesy:
Geç olsun güç olmasın Herkeze Selamlar....:cheesy:
Aleyküm selam
Naılsınız millet bi konu atayım ortaya dedim
Ne olur FB - GS maçı????
ben bilmem fanatikler bilir :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sana sormadım zaten abi
dermişim :D:D:D:D
cidden iddaa oynayacak olsanız ne oynardınız?
sana sormadım zaten abi
dermişim :D:D:D:D
cidden iddaa oynayacak olsanız ne oynardınız?
bak ya bende seni bir banlarım dermişim :mrgreen:
Erkan 28
10.May.2013, 18:39
bak ya bende seni bir banlarım dermişim :mrgreen:
celil beyden bir sağ kroşe :mrgreen::mrgreen:
ozguralic
10.May.2013, 18:54
kavgada söylenmez :?
Yaw gaz vermeyin sizde alışmışsınız ara gazına tabi :p
Yaw gaz vermeyin sizde alışmışsınız ara gazına tabi :p
bana işlemez bağışıklığım var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
REALİST
11.May.2013, 00:33
Son bomba Büyük insan Ali usta aliusta nicki ile foruma dahil olmustur nekadar cevap yazar bilinmez ama :)
sercan.m
11.May.2013, 11:11
Naılsınız millet bi konu atayım ortaya dedim
Ne olur FB - GS maçı????
Ben GS 100 tl atıyorum :cheesy:
günaydın millet
ali usta kendisini tanıtmazsa banlayalım :D:D:D:D:D
merhabalarrr RAPTOR RIDERS :)
Son bomba Büyük insan Ali usta aliusta nicki ile foruma dahil olmustur nekadar cevap yazar bilinmez ama :)
artık üye ol seslenişimize uyup üye oldu ama o ekrandan pek anlamaz fazla heveslenmeyin 8)
REALİST
11.May.2013, 16:16
Merhaba RR SAYGILARRR...8)8)8)8)8)
sercan.m
11.May.2013, 17:47
Selam millet aranızda 150e-2 kullanıp egsoz yaptıran varmı??
REALİST
12.May.2013, 19:56
Selam Arkadaşlar Anneler gününüz kutlu olsun 8)
http://www.gulselim.com/wp-content/uploads/2009/02/anneler-gunu-hediye-21.jpg
REALİST
12.May.2013, 19:59
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224361_10200176834435827_1143946568_n.jpg
Tüm ailemizin annelerinin anneler günü kutlu olsun nazar:cheesy:
REALİST
13.May.2013, 09:24
GÜNAYDIN RAPTOR RİDERS....8)http://blog.custommade.com/wp-content/uploads/2011/02/Siren-of-TI-Chopper-by-Scott-Cawood-Metal-Artist1-1024x680.jpg
ozguralic
13.May.2013, 09:46
günaydınlar
nazarGÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİnazar :D
nazarHERKESE İYİ HAFTALAR nazar
ozguralic
14.May.2013, 00:45
bu ne durgunluk böyle ya :cry:
Günaydın millet hadi bakalım canlanın biraz...
Emrehan
14.May.2013, 09:45
Ankara'ya kış geri geldi; şakır şakır yağmur yağdı, yağmaya da devam edecek gibi... :(
ozguralic
14.May.2013, 10:12
Günaydın biniciler :mrgreen:
REALİST
14.May.2013, 10:24
GÜNAYDIN DOSTLAR :cheesy:
http://plaatjessite.mine.nu/motor/0002.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/0005.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/008.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/010.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/001-m.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/07.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/moter-10-lijn.gif
http://plaatjessite.mine.nu/motor/moter-06.gif
REALİST
14.May.2013, 10:26
İstanbulda da yağmur var yoğun olmasada motorla çıkmıyorum 2 gündür tabanvaya talim...:(
REALİST
14.May.2013, 10:55
Nostarji sevenlere http://www.youtube.com/watch?v=T5emcbg_wZk&feature=player_detailpage
Erkan 28
14.May.2013, 11:41
GÜNAYDINLAR DOSTLAR
Görüşmeyeli Konuşmayalı Nasılsınız bakalım :mrgreen:
Merhabalar herkeseeeeee nazar:cheesy:
çok sinirliyim yaaa motorun orasını burasını kurcalayıp duruyorlar püskülleride çalmışlardı zaten ulen bi yakalarsam varya eşşeği suyun oraya bağlıcam eşşek sudan gelinceye kadar dütdürüdütdüt
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/route-66-navking-mini-3-5-navigasyon-cihazi-85125359?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM100513CarMotM-male-100513&ggap_c=Piranha+&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0
şu navigasyon için fikri olan var mı?
REALİST
14.May.2013, 17:38
çok sinirliyim yaaa motorun orasını burasını kurcalayıp duruyorlar püskülleride çalmışlardı zaten ulen bi yakalarsam varya eşşeği suyun oraya bağlıcam eşşek sudan gelinceye kadar dütdürüdütdüt
Nerde duruyor abi bu motor bendeki şu kamera gibi bişiy biyere montajlasana bi bak bakalım kim karıştırıyor yada alarm falan düşün .
REALİST
14.May.2013, 17:41
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/route-66-navking-mini-3-5-navigasyon-cihazi-85125359?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM100513CarMotM-male-100513&ggap_c=Piranha+&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0
şu navigasyon için fikri olan var mı?
Fena durmuyor ben böyle uygun bişey almıştım ama sonra güncellemeyi beceremedik yanında gönderdikleri cd falan da bi işe yaramyor haberin olsun.
REALİST
14.May.2013, 17:42
Hayırlı Günler
Besim havalar böle giderse perşembe napcaz 2 gündür motorsuz gidom işe..:shock:
engin alarm bağlat elleyen olursa bağırıp seni çağırsın 8)
MOTORCU LOFT
15.May.2013, 01:37
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=585652431455525&set=a.526393290714773.115074.526368400717262&type=1&theater
lastik hakkında kısa bilgi paylaşayım dedimde...
Emrehan
15.May.2013, 09:59
GÜNAYDINLARRRRRR RR nazar
ozguralic
15.May.2013, 11:42
Günaydınlarr
REALİST
15.May.2013, 11:57
Günaydın arkadaşlar hava muhalefeti sebebi ile motorsuz 3.günüm:x
Barış
b.çekmecede hava açtı sık dişini güneş oraya doğru geliyor yakında sizede doğacak :mrgreen::cheesy:
ozguralic
15.May.2013, 12:51
Günaydın arkadaşlar hava muhalefeti sebebi ile motorsuz 3.günüm:x
bende 3 gündür binmiyorum diye akşam bindim yağmura yakalandım sırılsıklam oldum. Hiç kıpırdanma bence 2 gün bekle :)
REALİST
15.May.2013, 15:12
Barış
b.çekmecede hava açtı sık dişini güneş oraya doğru geliyor yakında sizede doğacak :mrgreen::cheesy:
Çok iidi Celil abi gönder karşılıyacam Güneşi :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sabah Maltepe tarafında E5' te 8 sularında hareket halinde kırmızı bir 250E-9 gördüm, sahibi buralardamıdır acaba? :p
Anilgardiyan
15.May.2013, 23:26
Sabah Maltepe tarafında E5' te 8 sularında hareket halinde kırmızı bir 250E-9 gördüm, sahibi buralardamıdır acaba? :p
artçısı da varsa eğer o regalin arkasında , kim oldugunu biliyorum sanırım :D
MOTORCU LOFT
16.May.2013, 02:46
RiderScan Motosiklet Kör Nokta Aynası (Detaylar Ekteki Word Dosyasında. Dosyayı açmak için ÖNİZLEME ye tıklamanız yeterli, direk açılıyor)
Bir motosiklet sürücüsünün hayatını gerçekten de kurtarabilecek bir ürünü tüm motosiklet kullanıcılarına sunmaya başladık. Riderscan Kör nokta ayna. Şu an için Türkiye geneli çoğu motosiklet grubuna vermeye ve sunmaya başladık. Eğer siz de ilgileniyorsnız sizi de bilgilendirmek istedim. Ürünü yurtdışından 2 arkadaş getirtiyoruz ve umarız tüm motosiklet kullanıcılarına bir faydamız dokunur ve kaza oranları saymeizde düşer. Sipariş vermek istediğiniz taktirde bana haber vermeniz yeterli. Motosiklet Grupları için toplu alımlarda indirim yapmaktayız. Ayna hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflar da ektedir. Şebnem Aydinç 0.554.7090774
riderscan kör nokta ayna.docx
Önizleme · İndir · Revizyonu Yükle
MOTORCU LOFT
16.May.2013, 02:47
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151507700597771.1073741852.559172770&type=1
toplu alabiliriz.
Günaydın RR ailesi
çok heyecanlıyım bu hafta sonu RoSPA eğitimine katılıyorum
duzunay
16.May.2013, 09:56
günaydın :)
Emrehan
16.May.2013, 10:28
Devrim'in 19 Mayıs kortejine neden katılmadığını herkes merak ediyor değil mi? :mrgreen:
artçısı da varsa eğer o regalin arkasında , kim oldugunu biliyorum sanırım :D
Evet artçıda vardı, Kartal' dan Kadıköy istikametine doğru süzülüyordu, anılarımı depreştirdi :mrgreen:
RiderScan Motosiklet Kör Nokta Aynası (Detaylar Ekteki Word Dosyasında. Dosyayı açmak için ÖNİZLEME ye tıklamanız yeterli, direk açılıyor)
Bir motosiklet sürücüsünün hayatını gerçekten de kurtarabilecek bir ürünü tüm motosiklet kullanıcılarına sunmaya başladık. Riderscan Kör nokta ayna. Şu an için Türkiye geneli çoğu motosiklet grubuna vermeye ve sunmaya başladık. Eğer siz de ilgileniyorsnız sizi de bilgilendirmek istedim. Ürünü yurtdışından 2 arkadaş getirtiyoruz ve umarız tüm motosiklet kullanıcılarına bir faydamız dokunur ve kaza oranları saymeizde düşer. Sipariş vermek istediğiniz taktirde bana haber vermeniz yeterli. Motosiklet Grupları için toplu alımlarda indirim yapmaktayız. Ayna hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflar da ektedir. Şebnem Aydinç 0.554.7090774
riderscan kör nokta ayna.docx
Önizleme · İndir · Revizyonu Yükle
Merhaba fotoğraflar hangi ekte acaba, fiyat konusunda da bilgi verebilirmisiniz.
Günaydın RAPTOR RIDERS ailesi :cheesy:
Erkan 28
16.May.2013, 12:34
Günaydınlar raptor rider8)
Anilgardiyan
16.May.2013, 15:11
Evet artçıda vardı, Kartal' dan Kadıköy istikametine doğru süzülüyordu, anılarımı depreştirdi :mrgreen:
Maltepe'den oğuz diye bi cocuk :) galeri İlyasın teknik servisinin ustası :)
Anilgardiyan
16.May.2013, 15:12
Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun ...
MOTORCU LOFT
17.May.2013, 02:01
Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun ...
hayırlı kandiller allah dualarımızı kabul etsin inşaallah...
MOTORCU LOFT
17.May.2013, 02:23
Merhaba fotoğraflar hangi ekte acaba, fiyat konusunda da bilgi verebilirmisiniz.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151507700742771&set=a.10151507700597771.1073741852.559172770&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151507700757771&set=a.10151507700597771.1073741852.559172770&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151507700857771&set=a.10151507700597771.1073741852.559172770&type=1&theater
fiat söylemedi ama telefonu var.05547090774 şebnem hanım.
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı cumalar...
Emrehan
17.May.2013, 10:25
Erkan 28
17.May.2013, 11:15
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDER AİLESİ nazar:cheesy:8):lol::mrgreen:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
günaydın gençliknazar nazar
Uğur Yalçın
17.May.2013, 11:58
Günaydın :) gençliği hemen üstüme alındım
Günaydın :) gençliği hemen üstüme alındım
biz ebedi gençliğiz yaşdaş:mrgreen:nazar
Hepimiz gencizzzz :cheesy: Herkese hayırlı Cumalar.
A101' e kamp malzemeleri gelmiş, 5 TL' ye kafa feneri satılıyor. Gidip incelemedim ama yakın olanlar inceleyebilirler diye haber vermek istedim 8)
ozguralic
17.May.2013, 18:14
Çok durgunnnnnn........ :|
Emrehan
17.May.2013, 18:17
Başlığı değiştirelim: Online Günaydın... :p:cheesy:
REALİST
17.May.2013, 20:00
Arkadaşlar Dün ben Besim ve forum dışından benim bacanak keyifli bir tur yaptık taksim-bakırköy ordan Tekirdağa köfte yemeye :) 8)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/253201_10151593534687567_1993569111_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/260225_10151593537152567_1918118855_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/970966_10151593538267567_182109511_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/969709_10151593544997567_1111962356_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/946680_10151593543707567_1514455636_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/599458_10151593551677567_1961109675_n.jpg
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazar
REALİST
17.May.2013, 22:13
http://img-fotki.yandex.ru/get/4811/mr-serg-bask.8ab/0_642a7_e17fa45a_XL
güzel gezi:cheesy:..ancak rejimde olan bazı arkadaşlar var di mi yani öyle tabaklar falan:evil:..gitti rejim hoşgeldin sucuk ekmek ve bira:mrgreen:
REALİST
18.May.2013, 11:26
güzel gezi:cheesy:..ancak rejimde olan bazı arkadaşlar var di mi yani öyle tabaklar falan:evil:..gitti rejim hoşgeldin sucuk ekmek ve bira:mrgreen:
Abi rejimin en güzel yanı ara sıra bozmaktır :mrgreen:
REALİST
18.May.2013, 11:27
Herkeze günaydınlar RR:cheesy::cheesy::cheesy:
Günaydın herkese güzel pazarlar...
REALİST
19.May.2013, 10:14
Günaydın güzel pazar ama çalışıyorum :p
http://www.tru-biker.net/public/album_photo/5b/77/76e4_3dd3.jpg?c=9afc
ozguralic
20.May.2013, 09:58
Günaydın millet8)
Erkan 28
20.May.2013, 10:54
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar8):cheesy:
GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALAR nazar:cheesy:
REALİST
20.May.2013, 15:06
Herkeze Merhaba RR :mrgreen:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
ozguralic
22.May.2013, 11:08
Günaydın millet 8)
Emrehan
22.May.2013, 11:09
Günaydınlarreptırraydırs! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
ozguralic
22.May.2013, 11:44
Günaydınlarreptırraydırs! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
tişikkirlir sipirmin :mrgreen:
Erkan 28
22.May.2013, 11:45
Günaydınlar Rapor Riders Ailesi8):cheesy:
Günaydın millet haftayı ortaladık hadi bismillah...
bu arada dün yoğurdu sek yedim fena kafa yapıyor tavsiye ederim...
http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/30373493719.jpg
Emrehan
23.May.2013, 22:08
Az önce hanım bir şey izletti; gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Bakalım siz karar verebilecek misiniz ahâli. :?:
http://www.youtube.com/watch?v=nhlpP17s47k
Az önce hanım bir şey izletti; gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Bakalım siz karar verebilecek misiniz ahâli. :?:
http://www.youtube.com/watch?v=nhlpP17s47k
emrehan bu video çok popiler face de sayfasına herkes yükledi adam pes artık dedirtiyor sonunda en uygun yeri buluyor :mrgreen:8)
Emrehan
23.May.2013, 23:52
emrehan bu video çok popiler face de sayfasına herkes yükledi adam pes artık dedirtiyor sonunda en uygun yeri buluyor :mrgreen:8)
Abi feysbuk cahili olunca bilemedim. :p Haberim olmuyo böyle şeylerden. :p
Abi feysbuk cahili olunca bilemedim. :p Haberim olmuyo böyle şeylerden. :p
bizim raptor rıders face sayfasıda var onu biliyonmu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.facebook.com/groups/180218118698251/
Emrehan
24.May.2013, 00:05
Bak onu biliyodum. :cheesy: :p
Emrehan
24.May.2013, 10:10
Erkan 28
24.May.2013, 10:32
günaydınlar Raptor Riders Ailesi :xnazar:cheesy:
Emrehan
24.May.2013, 10:45
24 Mayıs 2013 Cuma, 01:11:15
http://im.haberturk.com/2013/05/23/847039_detay.jpg?1369347075
"Alkol (http://www.haberturk.com/etiket/alkol)lü içkiler, 22.00 ile 06.00 saatleri arasında perakende olarak satılamayacak.
TBMM (http://www.haberturk.com/etiket/tbmm) Genel Kurulu'nda alkol (http://www.haberturk.com/etiket/alkol) ile ilgili düzenlemeleri de içeren "Torba Kanun" teklifi görüşülüyor.
Teklifin 2. maddesi üzerinde, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile arkadaşlarının imzasını taşıyan önerge kabul edildi."
Altına bi yorum yazayım diyorum ama yazamıyorum... :?
sadece ayran satmayacaklar heralde :D
günaydın cümleten...
Günaydınlarrrrr Raptor Rıders nazar8)
ozguralic
24.May.2013, 11:27
Günaydın millet,
Kuzen bu tarz yasaklar kendi ipini çekmektir, verginin büyük payını aldıkları alkolü yasaklamak kolay değil,
bunların taktiği belli oldu önce fitili veriyorlar sonra tepki görünce geri çekiliyorlar, deneme yanılmayla devlet yönetiyorlar
Günaydın Sayın Raptors ailesi. Alkolsüz bir hayata merhaba diyelim hep beraber :)
inancalio
24.May.2013, 13:21
Alkol kötü birşey zaten arkadaşlar, içmeyin...
Miss gibi RAKI varken alkolle ne işiniz var :)
inancalio
24.May.2013, 13:28
Bu arada olmayacak şey oldu ve Yuvacık gezimizin video çekimlerini ilgili konu başlığına ekledim. Bi boş vaktinizde bakarsınız...
Bu arada olmayacak şey oldu ve Yuvacık gezimizin video çekimlerini ilgili konu başlığına ekledim. Bi boş vaktinizde bakarsınız...
bende öyle yaptım bakmaya çalıştım ama erişim iznim yokmuş bakamadım :mrgreen:
inancalio
24.May.2013, 13:41
bende öyle yaptım bakmaya çalıştım ama erişim iznim yokmuş bakamadım :mrgreen:
Artık var. Açıklamasını konuya yazdım :p
Artık var. Açıklamasını konuya yazdım :p
eyvallah seyrettim çok güzel olmuş nazar:cheesy:
ağfndrdm
24.May.2013, 15:04
Alllallaala
REALİST
24.May.2013, 15:05
Günaydın Sayın Raptors ailesi. Alkolsüz bir hayata merhaba diyelim hep beraber :)
Besim nerden çıktı alkolsüz hayat hayırdır doktormu yasakladı milli içki ayranınmı etkisinde kaldın :mrgreen:
inancalio
24.May.2013, 15:27
Alllallaala
Aaaa lütfen ama.. Ne zaman videoları yüklediğimi görmedin :?
Besim nerden çıktı alkolsüz hayat hayırdır doktormu yasakladı milli içki ayranınmı etkisinde kaldın :mrgreen:
Ohooo sen kazada kafayı fena çarpmışsın haberin yokmu yeni yasa tasarısına göre artık 22:00 - 06:00 saatleri arası alkol satışı yasaklandı. Ya gündüzden alıp stok yapacan ya da içmeden vadeni dolduracan napacan yazıııkkk :)))
REALİST
25.May.2013, 17:40
Merhaba RR sabah yenibosnada fuardaydık diğer resimleride bekliyorum...:cheesy:
http://l1305.hizliresim.com/19/t/ng053.jpg
http://l1305.hizliresim.com/19/t/ng09y.jpg
BÜYÜK KAPTAN CELİL BAŞKAN TARZ MI DEĞİŞTİRİYOR ACABA? :mrgreen:
http://n1305.hizliresim.com/19/t/ng0cw.jpg
http://n1305.hizliresim.com/19/t/ng0f3.jpg
http://n1305.hizliresim.com/19/t/ng0gm.jpg
http://n1305.hizliresim.com/19/t/ng0jn.jpg
Selam RR ailesi eeee neler yaptınız fuarda???
REALİST
26.May.2013, 16:03
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7288
Yeni resimler :)
merhaba faura gittik geldik bir arada olmak güzeldi ama fuar boştu birileri internete fuar iptal yazıp sabote etmiş ne yazıkki emeğe hiç saygı yok üzüldüm 8)
oooo kötü olmuş yaaa neyse siz oraa rahatça dolaşsaymışsınız bari... :D
İyi haftalar RR ailesi nasıl geçti hafta sonu :D
ozguralic
27.May.2013, 09:17
Günaydın millet. 8)
REALİST
27.May.2013, 09:47
Herkeze günaydınlar....8)
ozguralic
27.May.2013, 10:03
Arkadaşlar bu haftasonu Biga festivaline İstanbuldan kimse gelmeyecek mi? :|
sercan.m
27.May.2013, 10:33
Herkese gunaydın cumartesi aksamından pazar aksamına kadar motor uzerindeydim Ya sanki ankara'da chopper patlaması var hiç görmediğim kadar motosiklet görüyorum ya da ben motor alıncamı daha cok dikkat etmeye başladım :cheesy:
Emrehan
27.May.2013, 10:44
Herkese gunaydın cumartesi aksamından pazar aksamına kadar motor uzerindeydim Ya sanki ankara'da chopper patlaması var hiç görmediğim kadar motosiklet görüyorum ya da ben motor alıncamı daha cok dikkat etmeye başladım :cheesy:
Bu aralar benim de dikkatimi çekiyor. Bir artış var evet. Sen Kızılcahamam'a geliyor musun onu söyle. :mrgreen:
sercan.m
27.May.2013, 10:58
günda 20 saat çalışan çinliler gibiyim işlerimi netleştiremedim .
Söz veripte sözümden dönmeyi sevmem gelebilecek gibi olursam pazar günü 150cc ile buluşma yerinde olacağım. :)
Emrehan
27.May.2013, 10:59
günda 20 saat çalışan çinliler gibiyim işlerimi netleştiremedim .
Söz veripte sözümden dönmeyi sevmem gelebilecek gibi olursam pazar günü 150cc ile buluşma yerinde olacağım. :)
Tamam anlaştık. Katılabilirsin inşallah. 8)
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDES AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALAR nazar:cheesy:
Erkan 28
27.May.2013, 12:25
GÜNAYDINLAR DOSTLAR
:cheesy::mrgreen::x:?::p:lol:nazar:oky::-1::+1::oops::alkis::twisted::ban::offtopic:
Kuşadasına gelen varmı???
kuşadası festivali tam olarak kuşadasın da nerede yapılacak bilgisi olan varmı acaba???
ozguralic
27.May.2013, 17:30
nette biraz dolaşırsan kimin organize ettiğini öğrenip face sayfasından bulabilirsin. Genelde afişleri oluyor adres orada yazıyor. 8)
GÜNAYDINLAR HERKESE nazar:cheesy:
Erkan 28
28.May.2013, 11:26
Günaydınlar millet
cuma akşamından itibaren senelik izine ayrılıp
salı günü yola çıkıp
kuşadasındaki festivale gidiyorum...
pazar sabahı kuşadasından ayrılıp
Bodrum daki festivale gidiyorum.
yani
4-5-6-7-8 kuşadasında
9-10-11-12-13 bodrumdayım
gelecek olan kardeşlerim bana bilgi versin...
0505 525 27 83
cuma akşamından itibaren senelik izine ayrılıp
salı günü yola çıkıp
kuşadasındaki festivale gidiyorum...
pazar sabahı kuşadasından ayrılıp
Bodrum daki festivale gidiyorum.
yani
4-5-6-7-8 kuşadasında
9-10-11-12-13 bodrumdayım
gelecek olan kardeşlerim bana bilgi versin...
0505 525 27 83
Şimdiden iyi eglenceler didimi es geçiyorsun galiba
mrtckrt
28.May.2013, 22:08
Herkese selam...
Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Hepinizi çok özlediğimi belrtmem lazım tam 20 gündür elektrik olmadan bir çadırda yaşadığım için dünya ile bağlantım koptu ... Bizi AB ye aldılar mı ? :) galiba kupayı fb almış hayırlı olsun :)
Arkadaşlar bü izmir maceram hiç ama hiç beklediğim gibi gelişmedi dağdan aşağı inmeyi geçin telefonumu şarj bile edemedim nihayet dönüş yoluna geçtim de elektrike kavuştum ama tam 20 gün gitti ... :(
Engin foça ya gittin mi ?
Şimdi yine sarjım bitene kadar tüm eski mesajları okumam lazım ....
Aranıza ve medeni dünyaya dönmek çok güzel
Tatbikat sonucu : başarılı...
Görüşmek üzere
Murat dünyaya hoş geldin geçmiş olsun 8)
mrtckrt
28.May.2013, 23:05
Abi çok sağol bü denizli ye ödediğim son borç tu artık bitti bü arada tayinim kars a çıktı evi topluyorum nihayet :)
Abi çok sağol bü denizli ye ödediğim son borç tu artık bitti bü arada tayinim kars a çıktı evi topluyorum nihayet :)
Hayırlısı olsun murat işallah iyi olur 8)
kars mı :D sen izmire gel dedikçe uzaklaşıyorsun yaaa
Günaydınlar herkese birazdan evden çıkıp alpay arkadaşımızla buluşucam ve yeni aldığı cbf 150 makinasını galeriden almaya gidicez 8)
günaydın kaptan :D hayırlı olsun dileklerimizi iletirsin...
mrtckrt
29.May.2013, 10:32
Herkese günaydın arkadaşlar
Engin sorma ya birdaha hiçbirşeye özenmicem izmir e özenmiştim dağdan inemedim
REALİST
29.May.2013, 13:03
Merhaba Arkadaşlar 2 gündür offline durumdayım işler abardı neyse durulduk 8)
sercan.m
29.May.2013, 16:40
arkadaslar 150cc nin egzosunu kestirmelimiyim sizce hayır kestirince çim biçme makinesi gibi ses çıkartcak diye korkuyorum :mrgreen:
bence yine bir patırtı olur...
100 cc lik cupçık ların bile egsozunu bi açıyorlar patpatpat diye çalışıyor :D
REALİST
30.May.2013, 10:01
Herkeze günaydın RR.
Emrehan
30.May.2013, 10:13
Bir günaydında benden abilerim, kardeşlerim :cheesy:
way emre sen nerelerdesin yahu:?
GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
REALİST
30.May.2013, 12:22
Deriye altarnatif düşünen varsa ...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-reflektorlu-saklama-cepli-motorcu-yelegi-120581289/detay
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
way emre sen nerelerdesin yahu:?
Engin gezmeler artınca birde iş yoğun olunca sadece forumu okumakla takip edebiliyorum. Yazmaya vakit kalmıyor :( Bugün biraz boşluk görünce yazayım dedim :mrgreen:
REALİST
30.May.2013, 12:50
CUMARTESİ AKSİYON YOKMU İSTANBUL TAYFA......kaç haftadır ilk defa c.tesi izin kullancam kimsenin sesi çıkmıyo valla Kurye nerdesin atış taliminbe mi gitsek motorculardan ses yok :mrgreen:
REALİST
30.May.2013, 13:07
https://i.chzbgr.com/maxW500/6837523712/h91929FF1/
https://i.chzbgr.com/maxW500/6818909184/hCF60057D/
https://i.chzbgr.com/maxW500/6795258112/hB9B31C64/
https://i.chzbgr.com/maxW500/6286360832/h2DADCB6B/
buna koptum :D amacını anlamadım ama evime çıkartmak isterdim :D
buna koptum :D amacını anlamadım ama evime çıkartmak isterdim :D
adam tuvalete bile motorla gidiyoru gerçekleştirmiş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
REALİST
30.May.2013, 13:26
Bunu denemem lazım:mrgreen:
https://i.chzbgr.com/maxW500/5471260928/h994DAFF8/
Bunu denemem lazım:mrgreen:
https://i.chzbgr.com/maxW500/5471260928/h994DAFF8/
barış çok tehlike bir hareket aman deneme ben senin yerine dener kendimi feda ederim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bizim spyder ile bu hareketi yapana neremi versem bilemedim ::D:D:D:D ama farketmez :D
REALİST
30.May.2013, 15:21
Ahanda deniyorumm..... odane yüzbaşı olmuşum :cheesy:
http://www.amazing-animations.com/animations/motorcycles18.gif
REALİST
30.May.2013, 15:37
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifMutlaka bakın makina güzel:cheesy:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-custom-bobber-ozel-yapim-motor-isteyenlere-110302218/detay
RR Bobber a ER5 makinası oturtmak daha mantıklı ve az maliyetli bence bu makina 15.000 etmez diyorum...
REALİST
31.May.2013, 09:34
Günaydın TC RAPTOR RİDERS8)
mrtckrt
31.May.2013, 11:00
Herkese günaydın nihayet denizli yolundayım eve gidiyorum...... :)
REALİST
31.May.2013, 11:20
Adam tam gezgin olmuş imrendim valla,
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/934975_523260557710016_270352650_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/923144_523260601043345_1714069972_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/5219_523260514376687_2113000163_n.jpg
GÜNAYDINLARRRR RAPTOR RIDERS nazar:cheesy:
ağfndrdm
31.May.2013, 19:01
beyler 7 de taksimdeyim bende gelen olursa arasın
bu kez başka
marlox
01.June.2013, 22:26
istanbul ekibi varmı bir gelişme?
istanbul ekibi varmı bir gelişme?
face de takipdeyiz 8)
marlox
01.June.2013, 22:59
abi bizde izmir'de beklemedeyiz... ama provakasyonlara kanmamak gerek türkü türke düşürme çabaları fazlaca olacaktır... bazı sosyal medya da polis e karşı çok yanlış hitamlarda bulunuluyor polisin emir kulu olduğu unutuluyor...
marlox
01.June.2013, 23:14
İzmir basmane biber gazı altında alsancak polisler tarafından kapalı...
REALİST
02.June.2013, 10:01
Günaydın Arkadaşlar Yabancı basından bazı başlıklar,
Alman ZDF kanalı ise haberin girişinde "Barbar dediğimiz 10 binlerce Türk doğa için savaşıyor" başlığıyla olayları birinci haber olarak verdi.
CNN International haber spikeri, "100 yıldan beri Türkiye’de ilk kez böyle bir başkaldırı görüyoruz. Nedeni bana göre özgürlüğü geri kazanmak..." derken,
Günaydınlar herkese
işallah kısa sürede bu olaylar istedğimiz sonuca varır uzaması çok tehlikeli bir durum
ozguralic
03.June.2013, 14:52
Taksim'de, Alsancak'da , Kızılay'da, Bursa'da halk hareketine destek veren herkese selamlar.. :tr:
Hiçbir siyasi görüşü ve siyasetçiyi orada görmek istemem. Hareketi "HALK"a bırakın.. :lol:
cihan54
06.June.2013, 09:02
Online Geyik anasayfadan düşmüş, hiç yakışıyo mu benim geyik tutkunu aileme :yesil:
Günaydınlar Türkiye Günaydınlar ailem Günaydınlar RR sevenler, Hayırlı işler bol kazançlar güneşli günler :)
ozguralic
06.June.2013, 09:29
Günaydın Cihan'cım. Sakarya festivalinde tanıştığımız Yamalube nick'li bi abimiz vardı. Balıkesir 10riders'dan. Onun sana selamı var. Biga'da görüştük seni sordu. 8)
cihan54
06.June.2013, 09:34
Günaydın Cihan'cım. Sakarya festivalinde tanıştığımız Yamalube nick'li bi abimiz vardı. Balıkesir 10riders'dan. Onun sana selamı var. Biga'da görüştük seni sordu. 8)
Vay abim yaa ve aleyna aleykümesselam :) Face'de hesabını kapattı; Oradan en azından görüşebiliyoduk. İnşallah başka bir festivalde falan karşılaşırız da iki lafın belini kırarız, en son Yalova'da görüşmüştük onunla da :|
Online Geyik anasayfadan düşmüş, hiç yakışıyo mu benim geyik tutkunu aileme :yesil:
Günaydınlar Türkiye Günaydınlar ailem Günaydınlar RR sevenler, Hayırlı işler bol kazançlar güneşli günler :)
Forumu eğlenceli kılan bu konu başlığı... Demek bu başlığı canlı tutan da sensin.:lol: :D
Günaydınlar..
cihan54
06.June.2013, 10:01
Sen olmazsan Celil abim olmazsa benim ne anlamım olur bu başlıkta abim. :lol: Özledim vallahi özledim bak bi daha vurdu hasretin. Abim sen niye böyle özletiyosun kendini ama :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.