Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
cihan54
27.December.2013, 10:48
Gutmornik evribadi! :cheesy:
şş la gutmornik insan.. Huu huu.. Yarın egeye gidiyom gel seni de götüreyim. hafifsindir sen :p
Erkan 28
27.December.2013, 10:53
şş la gutmornik insan.. Huu huu.. Yarın egeye gidiyom gel seni de götüreyim. hafifsindir sen :p
Sabah sabah bu ne enerjidir cancağızım birazcık soluklan, :mrgreen:
cihan54
27.December.2013, 10:59
Sabah sabah bu ne enerjidir cancağızım birazcık soluklan, :mrgreen:
Moral depolama peşindeyim. Kolay bi sürüş olmayacak hem gidişim hem dönüşüm.. :|
Erkan 28
27.December.2013, 11:03
Moral depolama peşindeyim. Kolay bi sürüş olmayacak hem gidişim hem dönüşüm.. :|
Burada Koskocaman bir aile var seninle beraber zaten
Emrehan
27.December.2013, 11:07
Tamam hemen topluyorum bohçamı. :x
Olm yola 2 dakka kala mı davet edilir? Bunun işleri ayarlaması var; hanımdan izin alması var. En az 2 ay önceden diyecen ki yolunu yapalım. :p :p :p
cihan54
27.December.2013, 11:09
Burada Koskocaman bir aile var seninle beraber zaten
Biliyom. Boşuna mı buraya gelip oraya buraya sataşıyom olm. Dur yavaşlatma beni. Nerde bu müvekkil :x o adam buraya gelecek :x
Tamam hemen topluyorum bohçamı. :x
Olm yola 2 dakka kala mı davet edilir? Bunun işleri ayarlaması var; hanımdan izin alması var. En az 2 ay önceden diyecen ki yolunu yapalım. :p :p :p
Ulen ben bile dün karar vermişim yarın gidiyom. Artçı olmaya 2 ay mı lazım. yuh.. :-1:
Erkan 28
27.December.2013, 11:12
Biliyom. Boşuna mı buraya gelip oraya buraya sataşıyom olm. Dur yavaşlatma beni. Nerde bu müvekkil :x o adam buraya gelecek :x
Hacizdedir o hacizde :mrgreen::mrgreen:
cihan54
27.December.2013, 11:17
Hacizdedir o hacizde :mrgreen::mrgreen:
İşi gücü haciz zaten :-1: Sırf can yaksın o..
Sana dragy arıyorum ama henüz bi sonuç çıkmadı. Arkadaşta pırrrrıl pırıl bi 2006 var. Ağzını yokladım da, hayatta satmam diyo :p
Erkan 28
27.December.2013, 11:19
İşi gücü haciz zaten :-1: Sırf can yaksın o..
Sana dragy arıyorum ama henüz bi sonuç çıkmadı. Arkadaşta pırrrrıl pırıl bi 2006 var. Ağzını yokladım da, hayatta satmam diyo :p
olum 2006 modele enaz 15 ister
CELİL
27.December.2013, 11:21
Günaydınlar Herkese Cuma gelmiş yine ne güzel 8)
Cihan yol yapma motivasyonuyla enerji dolmuş maşallah nazar
cihan54
27.December.2013, 11:23
Zaten geyiğine ağzını aradım. Çünkü gördüğüm en temiz dragstar. 20 istese yeridir düşün :p
Günaydınlar Herkese Cuma gelmiş yine ne güzel 8)
Cihan yol yapma motivasyonuyla enerji dolmuş maşallah nazar
Sayenizde yüce kırmızı ulu manitu :sleep:
CELİL
27.December.2013, 11:44
Sana söylediğim Ankaradan umut un makina fiyatta indirim yaptı 14.500 - 14 000 e vericek galiba
Özlemkayra
27.December.2013, 11:44
Günaydın herkese....
Kuzen o zaman İzmir de ki ilk bize uğrayacaksın değil mi?
cihan54
27.December.2013, 11:46
Günaydın herkese....
Kuzen o zaman İzmir de ki ilk bize uğrayacaksın değil mi?
yok sen uzak kalıyon yav. ben direk Gaziemir'e incem. Pazartesi öğlen civarı Kuşadasına geçerken sana uğrayabilirim anca söylediğim gibi..
Özlemkayra
27.December.2013, 11:48
yok sen uzak kalıyon yav. ben direk Gaziemir'e incem. Pazartesi öğlen civarı Kuşadasına geçerken sana uğrayabilirim anca söylediğim gibi..
AA olur mu? Zaten Gaziemirden Kuşadasına geçerken yolun üstü oluyor kuzen.. Siz hangi yoldan gideceksiniz ki?
cihan54
27.December.2013, 11:49
AA olur mu? Zaten Gaziemirden Kuşadasına geçerken yolun üstü oluyor kuzen.. Siz hangi yoldan gideceksiniz ki?
Onu diyorum ya işte. O zaman yolumuzun üstü olabileceksin..
Hangi yoldan gideceğimizi bilmiyorum da, senin olduğun güzergahı söyliycem arkadaşa. Gerçi o götürcek sonuçta. Beraber yol yapmak istiyo. En olmadı çarşamba sabah Adapazarına dönerken uğrarım bakalım..
UCANLAZ
27.December.2013, 11:50
Selam dostlar,
Cihan dostum valla helal olsun soğukta İstanbul, İzmir...
Ben bir ayı geçti marş basmadım soğuktan üşendiğim için.Motoru hareket bile ettirmiyorum yerinden valla.Aküde kesin bitmiştir,
Özlemkayra
27.December.2013, 11:52
Onu diyorum ya işte. O zaman yolumuzun üstü olabileceksin..
Hangi yoldan gideceğimizi bilmiyorum da, senin olduğun güzergahı söyliycem arkadaşa. Gerçi o götürcek sonuçta. Beraber yol yapmak istiyo. En olmadı çarşamba sabah Adapazarına dönerken uğrarım bakalım..
Kuzen ben gelirim kızla Gaziemire Cumartesi günü hem niyetim vardı kızımla beraber bi Gaziemire gitmek, malum yılbaşı geldi çocuğu sevindirmek lazım... Haberleşiriz o zaman... Sen kaç gibi burada olmayı planlıyorsun?
cihan54
27.December.2013, 12:20
Selam dostlar,
Cihan dostum valla helal olsun soğukta İstanbul, İzmir...
Ben bir ayı geçti marş basmadım soğuktan üşendiğim için.Motoru hareket bile ettirmiyorum yerinden valla.Aküde kesin bitmiştir,
Bizde mevsim yaz :lol: Hava durumunda yağış olmadıktan sonra bana pek koymaz yav..
Kuzen ben gelirim kızla Gaziemire Cumartesi günü hem niyetim vardı kızımla beraber bi Gaziemire gitmek, malum yılbaşı geldi çocuğu sevindirmek lazım... Haberleşiriz o zaman... Sen kaç gibi burada olmayı planlıyorsun?
Oluur :lol: hem miniği de görmüş olurum.. Ben takriben 16:30 gibi Gaziemir'e varırım.. 8)
anilaki
27.December.2013, 12:58
Dün akşam yorgun argın eve giderken, dur şu motora bir bakayım dedim. Garaja gittim, baktıkça binesim geldi. Motoru kışlığa yatırırken, benzini boşaltıp, kutup başlarını sökmüştüm. Baktım hava güzel, 2,5 litre kola şişesine koyduğum benzini doldurup, aküyü bağladıktan sonra bastım marşa. Motor biraz nazlandı, sonra pata pata pata içimi rahatlatan ses. Taksim, Mecidiyeköy, fulya, beşiktaş, gümüşsuyu, ve tekrar taksim e dönüş rotasını izledikten sonra, motoru kışlığa yatırmamaya karar verdim. Kışın bile çok keyifli sürmesi.
Bu aralar çok yoğun çalıştığımdan, foruma bile düzenli giremiyorum. Ancak yılbaşı haftam boş geçecek, ve sizleri de en az motor sürmeyi özlediğim kadar özledim. Haftalık buluşmalarda göremedim ama bu hafta bir organizasyon varsa n'olur haber edin. Sevgiler...
cihan54
27.December.2013, 13:04
Dün akşam yorgun argın eve giderken, dur şu motora bir bakayım dedim. Garaja gittim, baktıkça binesim geldi. Motoru kışlığa yatırırken, benzini boşaltıp, kutup başlarını sökmüştüm. Baktım hava güzel, 2,5 litre kola şişesine koyduğum benzini doldurup, aküyü bağladıktan sonra bastım marşa. Motor biraz nazlandı, sonra pata pata pata içimi rahatlatan ses. Taksim, Mecidiyeköy, fulya, beşiktaş, gümüşsuyu, ve tekrar taksim e dönüş rotasını izledikten sonra, motoru kışlığa yatırmamaya karar verdim. Kışın bile çok keyifli sürmesi.
Bu aralar çok yoğun çalıştığımdan, foruma bile düzenli giremiyorum. Ancak yılbaşı haftam boş geçecek, ve sizleri de en az motor sürmeyi özlediğim kadar özledim. Haftalık buluşmalarda göremedim ama bu hafta bir organizasyon varsa n'olur haber edin. Sevgiler...
Bence bu haftasonu bir ufak buluşma ayarlanmalı.. Hava çok iyi. Yılın son haftasonu son buluşması.. Yüce ulu kıpkırmızı manitu bi el at şu işe. bak Eralp de istanbulda olacak, o da katılır belki :dil: yerse..
Anılım özlemişim seni yav.. İsmini görünce şaşırdım birden oooOo dedim refleks olarak :mrgreen:
CELİL
27.December.2013, 13:28
Anıl gerçekten insan makinasından ayrı kalamıyor güneşi görür görmez hemen marşa basıyoruz o yüzden ben makinayı kışlamıyorum daima hazır bekliyor
Geçen hafta buluştuk bu hafta çoğunluk toplamak zor olur ama çoğunluk talebi olursa c.tesi veya pazar bakırköyde toplanıp muhabbet edebiliriz 8)
av. Cevdet Yılmaz
27.December.2013, 15:42
Raptorriders ailesi , Hepimize hayırlı cumalar , dualarımızın kabul edildiği bir cuma olması dileğiyle:)
mavibuz
28.December.2013, 09:32
günaydın gençler bügün bir aksilik ( uyuya kalmazsam ) olmaz ise inancın ordayım bi çiğköfte yiyeim
https://www.facebook.com/pages/Me%C5%9Fhur-Ad%C4%B1yaman-%C3%87i%C4%9Fk%C3%B6ftecisi-Beykent-%C5%9Eb/1447120878844427?fref=ts
:cheesy:
Erkan 28
28.December.2013, 10:37
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar
Cancağızım çıktınmı yola, arada bilgi ver foruma:cheesy:
Salih
28.December.2013, 10:52
Cihan güneşi gördü mü yerinde duramıyor.:mrgreen:
Günaydınlar 8)
mrtckrt
28.December.2013, 12:25
günaydın gençler bügün bir aksilik ( uyuya kalmazsam ) olmaz ise inancın ordayım bi çiğköfte yiyeim
https://www.facebook.com/pages/Me%C5%9Fhur-Ad%C4%B1yaman-%C3%87i%C4%9Fk%C3%B6ftecisi-Beykent-%C5%9Eb/1447120878844427?fref=ts
:cheesy:
günaydın dostlar
bu arada birşey soracağım neden tüm çiğ köfteciler KIRMIZI-BEYAZ döşenir
yanlış anlamayın problemim yok tabi hatta çok hoşuma gidiyor ama merak ederim ne zamandır. :)
motorlarını sürebilen arkadaşlara : tadını çıkarın (Kars:-22)
CELİL
28.December.2013, 12:42
Günaydınlar Herkese 8)
Fazlı bugün inanç ın orada çiğ köfte partisi yapabiliriz kaçta gidicen belki gelebilirim
Murat renklerin kırmızı beyaz olması kırmızının en dikkat çekici renk olmasından kaynaklanıyor sanırım :mrgreen:
mavibuz
28.December.2013, 13:11
abi bir gibi orada olurum
CELİL
28.December.2013, 13:16
abi bir gibi orada olurum
Ok bende gelirim 8)
av. Cevdet Yılmaz
28.December.2013, 15:18
Raptorriders ailesi,keyifli haftasonlari,benim yerime de bool bol yeyin cikofte;)
Ömer
28.December.2013, 15:46
Babam bizde benim gelme şansım yoktu, zaten yeni gördüm...
Kırmızı iştah açtığı için tercih ediliyormuş, yeme dürtüsünü harekete geçiriyormuş.
Bilim adamlarının yalancısıyım :)
UCANLAZ
28.December.2013, 16:31
selam millet bende yikadim motoru caddeye inip bi kahve icerim birazdan varsa musait olan 0532 6205530
CELİL
28.December.2013, 22:03
Kaskın üzerine şöyle bir http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-gopro-vakumlu-baglanti-aparati-145505794/detay
alet takılsa nasıl bir etki yapar ve kaskın üzerinde durur mu?
Motordan inince kamerayı kafada bulamama ihtimali nedir acaba?
Ömer daha ucuz fiyata kamerası içinde buldum :)
Bugüne özel indirimli fiyat buldum 44 tl
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-ici-guvenlik-kamerasi-hd-dvr-sok-fiyat-100852223?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM291213CarMotM-male-291213&ggap_c=Oto&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0
Bir tane daha
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-guvenlik-sistemleri-gece-goruslu-arac-kamerasi-arac-kara-kutusu-137704521/detay/
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
http://image5.sahibinden.com/photos/70/45/21/thmb_137704521rng.jpg
GECE GÖRÜŞLÜ ARAÇ KAMERASI ARAÇ KARA KUTUSU
59,99 TL
http://image5.sahibinden.com/photos/70/45/21/big_137704521ts7.jpg
cihan54
29.December.2013, 11:26
Günaydınlar ailem. Seviliyosunuz valla :mrgreen: herkese Ege yöresinden, mutlu keyifli pazarlar bol sürüşlü yollar diliyorum. .
CELİL
29.December.2013, 11:32
Günaydınlar ailem. Seviliyosunuz valla :mrgreen: herkese Ege yöresinden, mutlu keyifli pazarlar bol sürüşlü yollar diliyorum. .
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi hafta sonu herkese iyi eğlenceler 8)
Cihan asıl keyif senin maşallah bizim yerimizede gez resim çekmeyi unutma 8) nazar
Erkan 28
29.December.2013, 13:18
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Cancağızım egede keyfin yerinde, tadını çıkarnazar8)
Ömer
29.December.2013, 14:01
Günaydın, gençler yine erkenci, iyi pazarlar herkese...
sinem54
29.December.2013, 14:21
herkese iyi pazalar benim icin buyuk motot arayisi drvam ediyir :)
Ömer
30.December.2013, 10:26
Herkese günaydın ve iyi bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler.
Celil senin verdiğin linkteki kamera ve aparat süper ama araba için daha uygun gibi geliyor. Bende biliyorsun küçük bir kamera var ve 5 metreye kadar su geçirmezlik özelliği var. Sadece onu bağlayıp daha sağlam bir şekilde motorda kullanabilmek düşüncesiyle vantuzlu aparatlara yönelmiştim.
Ama senin tavsiyen zaten vantuz ve kamera bir arada, gece görüşü olması ayrıca bir avantaj, fakat onların vantuzları diğerleri gibi sağlam mı bilmiyorum? Yoksa vantuz parasına kamerayı da birlikte almak çok cazip.
Erkan 28
30.December.2013, 10:32
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Haftanın ilk gününden, soğuk bir istanbul sabahından merhaba
Salih
30.December.2013, 10:39
Herkese günaydın ve iyi bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler.
Celil senin verdiğin linkteki kamera ve aparat süper ama araba için daha uygun gibi geliyor. Bende biliyorsun küçük bir kamera var ve 5 metreye kadar su geçirmezlik özelliği var. Sadece onu bağlayıp daha sağlam bir şekilde motorda kullanabilmek düşüncesiyle vantuzlu aparatlara yönelmiştim.
Ama senin tavsiyen zaten vantuz ve kamera bir arada, gece görüşü olması ayrıca bir avantaj, fakat onların vantuzları diğerleri gibi sağlam mı bilmiyorum? Yoksa vantuz parasına kamerayı da birlikte almak çok cazip.
Hafta başı sabah 8:30 da bu ne büyük çelişki? :mrgreen:
Ömer bu sene ben de düşünüyorum, motorun bir önüne bir arkasına takayım diyorum. :|
Günaydınlar herkese, hayırlı haftalar :D
Emrehan
30.December.2013, 10:47
Ömer
30.December.2013, 10:56
Hafta başı sabah 8:30 da bu ne büyük çelişki? :mrgreen:
Ömer bu sene ben de düşünüyorum, motorun bir önüne bir arkasına takayım diyorum. :|
Günaydınlar herkese, hayırlı haftalar :D
Fuarda iyi birşeyler çıkarmı acaba?
CELİL
30.December.2013, 11:11
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar 8)
Ömer vantuz sistemi ne kadar kuvvetli bilemiyorum ama senin baktığından farklı değil km saatinin altındaki düz nikalaj zemini tutarsa sorun olmaz oradan ön görüşü harika olur düşersede kucağına düşer tutmazsa o nikaj zemini tutan üstte 2 vidası var oraya küçük bir L ayak ile bağlanabilir
fuarda bu tip ucuz şeyler olmaz profosyonel çok pahalı örnekler olur
Salih sanada bundan alalım ucuz ucuz bence iş görür 8)
omer_cip23
30.December.2013, 11:36
günaydınn abilerim kardeşlerimmm herkeze iyi haftalarr :)
Ömer
30.December.2013, 11:44
Sabah sabah girdin kanıma yine.
Mesajını okuduktan sonra siparişini verdim. Birde kart yokmuş içinde kart siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak. Önce arabada denerim. sonra havalar ısınınca motora takarım artık.
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar 8)
Ömer vantuz sistemi ne kadar kuvvetli bilemiyorum ama senin baktığından farklı değil km saatinin altındaki düz nikalaj zemini tutarsa sorun olmaz oradan ön görüşü harika olur düşersede kucağına düşer tutmazsa o nikaj zemini tutan üstte 2 vidası var oraya küçük bir L ayak ile bağlanabilir
fuarda bu tip ucuz şeyler olmaz profosyonel çok pahalı örnekler olur
Salih sanada bundan alalım ucuz ucuz bence iş görür 8)
CELİL
30.December.2013, 11:47
Mesajını okuduktan sonra siparişini verdim. Birde kart yokmuş içinde kart siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak. Önce arabada denerim. sonra havalar ısınınca motora takarım artık.
Hadi hayırlı olsun siz deneyin ileride iyiyse bende alırım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dediğin gibi sen arabayada takarsın her durumda zarar etmesin :)
Erkan 28
30.December.2013, 11:53
Desene Celil abi yine yaptı yapacağını. "Önce başkası alsın güzelse bende alırım" mantığı :mrgreen::mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
30.December.2013, 12:26
Raptorriders ailesi ,
Yılın son haftası hepimiz için keyifli geçer inşallah,herkese günaydın:)
Salih
30.December.2013, 12:27
Şoka dayanıklı su geçirmez ve titreşimi emen birşey olması gerek sanırım. Kask kameralarında bildik küçük merceklerdeki fıçı etkisi olduğundan biraz daha geniş mercekli birşeyler olsa. Erkan anlar bu işlerden.
CELİL
30.December.2013, 12:35
Şoka dayanıklı su geçirmez ve titreşimi emen birşey olması gerek sanırım. Kask kameralarında bildik küçük merceklerdeki fıçı etkisi olduğundan biraz daha geniş mercekli birşeyler olsa. Erkan anlar bu işlerden.
Bu kamerada araç için olduğundan titreşim olayı kısmen idare eder diye düşüyorum ilanda deneme çekimleri var güzel görülüyor geniş mercek var. zaten bu fiyata çok birşey beklemek mantıklı değil iş görsün yeter mantığı geçerli 8)
Ömer
30.December.2013, 12:39
http://www.kadinlar.web.tr/wp-content/uploads/2011/01/masa-lambasi5.jpg
şu lambanın sapı gibi esneyebilen bir bağlantı sayesinde motor gövdesindeki sarsıntıların büyü kısmı kameraya geçmez. ama bu bağlantı parçasını nasıl ve nereden buluruz.
Ömer
30.December.2013, 12:47
Bu kamerada araç için olduğundan titreşim olayı kısmen idare eder diye düşüyorum ilanda deneme çekimleri var güzel görülüyor geniş mercek var. zaten bu fiyata çok birşey beklemek mantıklı değil iş görsün yeter mantığı geçerli 8)
Aynı ürünün farklı fiyatla bir ilanı var, burda önemli olan video, Tuzla tarafında video kaydı yapmışlar, açı ve sarsıntı olarak tatmin edip etmediği konusunda fikir verebilir.
http://www.zorunluarackamerasi.net/
CELİL
30.December.2013, 12:47
http://www.kadinlar.web.tr/wp-content/uploads/2011/01/masa-lambasi5.jpg
şu lambanın sapı gibi esneyebilen bir bağlantı sayesinde motor gövdesindeki sarsıntıların büyü kısmı kameraya geçmez. ama bu bağlantı parçasını nasıl ve nereden buluruz.
Titreşimi emsede esneme sallantı yapar sabit olması lazım kamera ile ayak bağlantı arasına korumaların pet leri gibi sert ama esneyebilen bir şey konursa titreşimi emer bence 8)
Erkan 28
30.December.2013, 13:57
ürünü kullanmadım ama Araç içi kameralar dış ortam çekimi için iyi sayılmazlar, nedenleri ise;
1- rüzgar sesi: Rüzgar sesini aşırı derecede alır ve motorun sesini duyulmaz (boğuk bir ses çıkar)
2- netlik : Gopro netliği beklemem lazım çözünürlük ne kadar iyi olursa olsun lens açısı önemli
3- Sarsıntı : ne kadar sabitlersen sabitle sarsıntıyı çok hissediliyor ve netlik bozuluyor (hafif flu bir görüntü önündeki aracın plakası bile bazen okunmuyor)
Sonuça gelirsek. En iyisi parayı verip bir tane Gopro alıp keyfini çıkarmak ucuz olan araç içi kameralara yönelmeyelim derim. (Şahsi Fikrim. :mrgreen: )
Ömer
30.December.2013, 14:19
Bittiğim andır, birinin gazına gel sipariş ver, sonra ürünü almadan buz gibi ol :?
Neyse deneyip görücez artık :cry:
ürünü kullanmadım ama Araç içi kameralar dış ortam çekimi için iyi sayılmazlar, nedenleri ise;
1- rüzgar sesi: Rüzgar sesini aşırı derecede alır ve motorun sesini duyulmaz (boğuk bir ses çıkar)
2- netlik : Gopro netliği beklemem lazım çözünürlük ne kadar iyi olursa olsun lens açısı önemli
3- Sarsıntı : ne kadar sabitlersen sabitle sarsıntıyı çok hissediliyor ve netlik bozuluyor (hafif flu bir görüntü önündeki aracın plakası bile bazen okunmuyor)
Sonuça gelirsek. En iyisi parayı verip bir tane Gopro alıp keyfini çıkarmak ucuz olan araç içi kameralara yönelmeyelim derim. (Şahsi Fikrim. :mrgreen: )
Emrehan
30.December.2013, 14:27
Titreşimi emsede esneme sallantı yapar sabit olması lazım kamera ile ayak bağlantı arasına korumaların pet leri gibi sert ama esneyebilen bir şey konursa titreşimi emer bence 8)
Kauçuk ped koyulabilir araya ama kameranın ağırlığının arttırılması lazım bence abi. Kamera 100 gramsa kauçuk pedi esnetmez, titreşimi aynen alır. Daha yumuşak malzeme de ezilir. Acaba ebatlara uygun olarak sekizlik onluk sac kestirip kameraya bağlayarak ağırlığı mı arttırmak lazım? :?
CELİL
30.December.2013, 14:30
Kauçuk ped koyulabilir araya ama kameranın ağırlığının arttırılması lazım bence abi. Kamera 100 gramsa kauşuk pedi esnetmez, titreşimi aynen alır. Daha yumuşak malzeme de ezilir. Acaba ebatlara uygun olarak sekizlik onluk sac kestirip kameraya bağlayarak ağırlığı mı arttırmak lazım? :?
Ağırlaştırmak gövdeye bağlanan vakum sisteminine yük verir zaten tutup tutmayacağından emin değiliz uçup gidebilir :mrgreen: daha yumuşak esnek malzeme olabilir 8)
Emrehan
30.December.2013, 14:32
Ağırlaştırmak gövdeye bağlanan vakum sisteminine yük verir zaten tutup tutmayacağından emin değiliz uçup gidebilir :mrgreen: daha yumuşak esnek malzeme olabilir 8)
Veya montaj şeklini değiştiririz. :p
mavibuz
30.December.2013, 14:32
Bittiğim andır, birinin gazına gel sipariş ver, sonra ürünü almadan buz gibi ol :?
Neyse deneyip görücez artık :cry:
abi olmazsa ben alırım senden kamerayı :) :cheesy:
Ömer
30.December.2013, 14:40
abi olmazsa ben alırım senden kamerayı :) :cheesy:
Adam yılların admini öyle dandik ürünleri tavsiye eder mi nazar
Kamerayı denemeye bakarsın bir yol yaparız yine :mrgreen:
cihan54
30.December.2013, 15:40
Pazartesi sendromu mu o da ne :mrgreen:
CELİL
30.December.2013, 16:01
Pazartesi sendromu mu o da ne :mrgreen:
Tadını çıkar kürkçü dükkanına döneceksin :mrgreen:
Özlemkayra
30.December.2013, 16:11
Saat 2 olmuş, ne çabuk zaman geçmiş, bi günaydın diyemedim...
sinem54
30.December.2013, 16:22
Pazartesi ve okul uff :S
cihan54
30.December.2013, 16:36
Tadını çıkar kürkçü dükkanına döneceksin :mrgreen:bozma işte bozma :x
Saat 2 olmuş, ne çabuk zaman geçmiş, bi günaydın diyemedim...
Ohoo ben yokken de eğleniyon desene..
Pazartesi ve okul uff :S
Senin işin de zor valla..
Özlemkayra
30.December.2013, 16:38
Ohoo ben yokken de eğleniyon desene...
Yok be kuzican yoğunluk var malum hem ay hemde yıl sonu...
Asıl eğlenen sensin bence... Face te güzel fotolar vardı...
UCANLAZ
30.December.2013, 17:09
Selam Arkadaşlar,Hayrılı haftalar..
Cumartesi motoru çıkardım,Aküyü şarj ettim.Akşam bir işim vardı 2-3 saat kadar gezdim.Akşam bir anda hava soğudu
Sonuç;
Başlarım böyle sevdaya,Cihan İzmir'e gidebiliyorsa bende sahile inip bi kahve içerim diye gaza geldim,Pazar akşamına kadar titredim. Benden motorcu olmaz ama kara sevda işte..
CELİL
30.December.2013, 17:19
Selam Arkadaşlar,Hayrılı haftalar..
Cumartesi motoru çıkardım,Aküyü şarj ettim.Akşam bir işim vardı 2-3 saat kadar gezdim.Akşam bir anda hava soğudu
Sonuç;
Başlarım böyle sevdaya,Cihan İzmir'e gidebiliyorsa bende sahile inip bi kahve içerim diye gaza geldim,Pazar akşamına kadar titredim. Benden motorcu olmaz ama kara sevda işte..
Sen kışın hazırlıksız motor sürersen donmak standart olur :mrgreen:
cihanın üzerinde termal içlik neopren yelek üzeri kışlık içlikli mont var sende onlar olsa sende üşümezdin :mrgreen: yani kışın motora binmeden bunları giymen gerekli 8)
Ömer
30.December.2013, 17:23
Sen kışın hazırlıksız motor sürersen donmak standart olur :mrgreen:
cihanın üzerinde termal içlik neopren yelek üzeri kışlık içlikli mont var sende onlar olsa sende üşümezdin :mrgreen: yani kışın motora binmeden bunları giymen gerekli 8)
Şimdi sorsan gözlüğün vizörü bile yoktur :)
cihan54
30.December.2013, 17:54
Eyvaah.. :mrgreen: ortalık karışmış.. :p
UCANLAZ
30.December.2013, 20:23
Yok be yaa,başka kask kullanıyorum ama vizörü buldum,gidip almak için baharı bekliyorum:p
Acımasız Celil emmi.. ben İzmir'e gittim demedim 2 km aşağıya inip sahile indim.
15-20 Km de oralarda dolaştım.Sorun termal içlikle filan alakalı değil direkt benle alakalı.
Ben tropical iklim canlısıyım abi belgesellerde filan görmüşsündür :p
CELİL
30.December.2013, 20:45
Yok be yaa,başka kask kullanıyorum ama vizörü buldum,gidip almak için baharı bekliyorum:p
Acımasız Celil emmi.. ben İzmir'e gittim demedim 2 km aşağıya inip sahile indim.
15-20 Km de oralarda dolaştım.Sorun termal içlikle filan alakalı değil direkt benle alakalı.
Ben tropical iklim canlısıyım abi belgesellerde filan görmüşsündür :p
bende soğuk havada motora binmeyi sevmem tatlı su motorcusuyum binmem için güneş olması lazım ama çıkarsamda içlik üzeri 2 kat daha giyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ömer
31.December.2013, 09:49
Günaydın arkadaşlar, bugün tükanı ben açayım dedim, anahtarları unutmuşum.
Herkese güzel bir gün olsun.
Emrehan
31.December.2013, 10:47
Hepi niv yiır hayırlısıyla inşallah. :p
Erkan 28
31.December.2013, 10:55
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
2013 Son gününden, yağmurlu istanbul sabahından herkese merhaba
Özlemkayra
31.December.2013, 11:21
Yeni yılın herkese sağlık mutluluk huzur bol kazanç getirmesi dileklerimle... Günaydın...
Ömer
31.December.2013, 11:25
Geçenlerde boş bir vaktimde ne film seyredeyim diye düşünürken aklıma motosikletlerin konusunu oluşturduğu filmler geldi.
Biraz araştırdım ve tam filmlerle ilgili bir sayfa açılmamış bunu bir başlık halinde toparlayım derken bir baktım bir arkadaş zaten başka bir ortamda bu konuyu açmış.
Bende fazla uğraşmadan bu arkadaşın emeğini paylaşarak ilgisini çekecek arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Aslında bir başlık açılıp bu paylaşımda olmayan filmlerde eklenebilir. Belki sitenin bir köşesinde vardıır ama ben bulamadım.
http://mymotorcycleexperience.blogspot.com/2012/11/motosiklet-filmleri-1.html
CELİL
31.December.2013, 11:37
2013 Yılının son gününden Herkese Günaydınlar 8)
mesutdikmen
31.December.2013, 11:37
Herkese bol sürüşlü, sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.nazar:cheesy:8)
cihan54
31.December.2013, 11:51
Hepi niv yiır hayırlısıyla inşallah. :p
İnşallah canım yaa :happy:
UCANLAZ
31.December.2013, 12:48
Günaydın ve nice yıllara,Sağlık ve mutluluk başta para sonda olmak kaydıyla..8)
Salih
01.January.2014, 02:54
2014 ün ilk hesabını ben sorayım :lol: Kaçınız bu gece kırmızı don giydi :lol::mrgreen:
Hesap verin bakayım :lol::mrgreen::mrgreen:
CELİL
01.January.2014, 03:38
2014 ün ilk hesabını ben sorayım :lol: Kaçınız bu gece kırmızı don giydi :lol::mrgreen:
Hesap verin bakayım :lol::mrgreen::mrgreen:
Ben kırmızı polar hırka giydim olmazmı:mrgreen:
cihan54
01.January.2014, 03:54
Kırmızı motosiklet kullanıyorum.. yer mi :mrgreen: yemez :p
mavibuz
01.January.2014, 12:23
günaydın 8)
CELİL
01.January.2014, 12:53
nazarYENİ BİR YILIN İLK GÜNÜNDEN TÜM RAPTOR RIDERS AİLESİNE GÜNAYDINLARRRRR nazar
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s851x315/1491761_10152088823232521_695745243_n.jpg
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152088823232521&set=gm.705304579488700&type=1)
Salih
01.January.2014, 13:01
Ben kırmızı polar hırka giydim olmazmı:mrgreen:
Akşam face de gördüm. Bir sakal bir de şapka eksik :mrgreen: İki de geyik bulursak :p
CELİL
01.January.2014, 13:02
Akşam face de gördüm. Bir sakal bir de şapka eksik :mrgreen: İki de geyik bulursak :p
Sakalı bırakırız olur geyik yerine motora bineriz tamamdır :mrgreen:8)
sinem54
01.January.2014, 13:14
gorusmeyeli 1yildir ne yapiyorsunuz diye igrenc bir espirik yapayim :D
CELİL
01.January.2014, 14:33
gorusmeyeli 1yildir ne yapiyorsunuz diye igrenc bir espirik yapayim :D
Aynı formattan cevap vereyim :mrgreen:
Uzun zaman oldu geçen seneden beri görüşemiyoruz biz iyiyiz yaz gelsinde motora binip gezelim diye bekliyoruz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
01.January.2014, 16:12
Bu adam yılın ilk gününü yollarda geçiriyor :happy: Susurlukta moladayım.. :+1:
CELİL
01.January.2014, 16:30
Hayırlı yolculuklar eve az kalmış 2014 yılında seni hiç tutamıcaz 2013 ü yolda bitirip 2014 e yolda girdin maşallah nazar
mavibuz
01.January.2014, 17:55
adam şahsi mad run yapıyor arkadaş :cheesy:
cihan54
01.January.2014, 19:36
adam şahsi mad run yapıyor arkadaş :cheesy:
Kıskanmayalım :mrgreen:
Evdeyim bu arada..
mavibuz
01.January.2014, 19:57
Kıskanmayalım :mrgreen:
Evdeyim bu arada..
sen onun duasını hepimizin adına yap :cheesy: , kıskandım valla ne yalan söyleyeyim ( ne yalan söyleyeyim motor bende değil :mrgreen: )
CELİL
01.January.2014, 20:04
Evdeyim bu arada..
Hoş geldin maşallah nazar:cheesy:
cihan54
01.January.2014, 20:26
sen onun duasını hepimizin adına yap :cheesy: , kıskandım valla ne yalan söyleyeyim ( ne yalan söyleyeyim motor bende değil :mrgreen: )
:mrgreen: bu arada müdür, o lastikçiye kendim gittim yerinde gördüm. 250'liklere çıkma lastik bulunmuyomuş.. [smilie=greencolorz:
Hoş geldin maşallah nazar:cheesy:
Hoşbuldum işallah :mrgreen:
mavibuz
01.January.2014, 20:41
[QUOTE=cihan54;148838]:mrgreen: bu arada müdür, o lastikçiye kendim gittim yerinde gördüm. 250'liklere çıkma lastik bulunmuyomuş.. [smilie=greencolorz:
:x 10 nomaraymış 160/70/17 120/70/17 olsa da olur :mrgreen:
cihan54
01.January.2014, 20:44
[QUOTE=cihan54;148838]:mrgreen: bu arada müdür, o lastikçiye kendim gittim yerinde gördüm. 250'liklere çıkma lastik bulunmuyomuş.. [smilie=greencolorz:
:x 10 nomaraymış 160/70/17 120/70/17 olsa da olur :mrgreen:
:? yuhara.. Bi de, senin arıza olayı için. Subap ayarını yaptırdıktan sonra gaz teli ayarını da kontrol ettir. O arkadaşın arızası gaz telinin ayarsızlığından yapmış.. 8)
mavibuz
01.January.2014, 20:49
[QUOTE=mavibuz;148839]
:? yuhara.. Bi de, senin arıza olayı için. Subap ayarını yaptırdıktan sonra gaz teli ayarını da kontrol ettir. O arkadaşın arızası gaz telinin ayarsızlığından yapmış.. 8)
baktırırım tamam da bizim lastik işi yatar :(mı sonuç bumudur yani
sinem54
01.January.2014, 20:57
iyi akşamlar nasılsınız rr ailesi
cihan54
01.January.2014, 20:59
Mavibuz'la uğraşıyorum ne olsun :mrgreen: sen nasılsın toprak :happy:
mavibuz
01.January.2014, 21:01
:cheesy: sizi sormalı
cihan54
02.January.2014, 10:10
Günaydınlar aileeem :mrgreen: işte yine aranıza döndüm beyaaa.. Mutluyum mutlusun mutlu :cheesy:
Celil abime sevgiler :happy:
Salih abime saygılar :sleep:
Erkan 28
02.January.2014, 10:20
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Salih
02.January.2014, 10:41
Gribi vertical pozisyonda atlatıyorum. Her an horizontal pozisyona geçebilirim :mrgreen:
Günaydınlar [smilie=greencolorz:
cihan54
02.January.2014, 10:45
Gribi vertical pozisyonda atlatıyorum. Her an horizontal pozisyona geçebilirim :mrgreen:
:mrgreen: bakış açına kurban.. Geçmiş olsun abim. Bol vitamin, no haşhaş no kokain :cheesy:
Erkan 28
02.January.2014, 10:54
Geçmiş olsun Salih abi Dikkat et kendinenazar
Emrehan
02.January.2014, 11:00
No horizontıl yes vöötikıl inşallah Salih Abi. :p Geçmiş olsun. :|
cihan54
02.January.2014, 11:01
No horizontıl yes vöötikıl inşallah Salih Abi. :p Geçmiş olsun. :|
Heh ingilizcenin de dibini gördük.. :ntr:
av. Cevdet Yılmaz
02.January.2014, 11:25
Günaydınlar Raptorriders ailesi ,
2014 bize bol festival organizasyonu , bol kamp , bol gezi,ailecek bol kavuşma getirsin bize:))
Salih abi geçmiş olsun , muhabbetin bize lazım ,gel bana bir corba nane-liimon yapalım sana:D
UCANLAZ
02.January.2014, 11:34
Günaydınlar efem,
Cihan hoşgeldin,Sayende motorcuyum demeye utanır oldum.Kamuya açık alanlarda söyleyemiyorum artık :p
Salih hocam geçmiş olsun,2014 e hasta girdin,İnşallah öyle devam eder geyiği yalandandır 8)
Celil abi,Salih hocam "kırmızı don" demiş sen "kırmızı polar" inşallah giyecek alanı karştırmamışsındır:cheesy:
İyi seneler tüm mortorcu dostlara,25 Nisant gelsede Çanakkale ile açsak sezonu...
cihan54
02.January.2014, 11:42
Günaydınlar efem,
Cihan hoşgeldin,Sayende motorcuyum demeye utanır oldum.Kamuya açık alanlarda söyleyemiyorum artık :p
Salih hocam geçmiş olsun,2014 e hasta girdin,İnşallah öyle devam eder geyiği yalandandır 8)
Celil abi,Salih hocam "kırmızı don" demiş sen "kırmızı polar" inşallah giyecek alanı karştırmamışsındır:cheesy:
İyi seneler tüm mortorcu dostlara,25 Nisant gelsede Çanakkale ile açsak sezonu...
Sezon? :?
Şaka bir yana, bu biraz da benim deliliğim yahu öyle deme :mrgreen:
Özlemkayra
02.January.2014, 12:17
Yeni yılın 2. gününde günaydın herkesee...
OO Cihan kaçmışızz.. Yağmura yakalanmadın dimi?
mavibuz
02.January.2014, 12:19
geçmiş olsun abi rapor lazımsa ayarlayalım :cheesy:
cihan54
02.January.2014, 12:22
Yeni yılın 2. gününde günaydın herkesee...
OO Cihan kaçmışızz.. Yağmura yakalanmadın dimi?
Kaçtım kuzen yaa.. Uğrayamadım sana da kusura bakma. Yılbaşı sabahı olduğundan geçe kaldım biraz. Bi de sabah can sıkan şeyler oldu falan.. [smilie=greencolorz:
Özlemkayra
02.January.2014, 12:24
Kaçtım kuzen yaa.. Uğrayamadım sana da kusura bakma. Yılbaşı sabahı olduğundan geçe kaldım biraz. Bi de sabah can sıkan şeyler oldu falan.. [smilie=greencolorz:
Sorun yok kuzen, sonuçta o gün herkes pestil gibiydi :p...
Hayırdır ne oldu?
cihan54
02.January.2014, 12:26
Sorun yok kuzen, sonuçta o gün herkes pestil gibiydi :p...
Hayırdır ne oldu?
Gezinin konusunu açtım, bi göz at 8)
CELİL
02.January.2014, 13:12
Merhabalar herkese :D
Salih geçmiş olsun nazar
Cihan yuvaya hoş gelmiş 8)
Serdar kırmızı poları başka yere olurmu diye baktım olmuyormuş :mrgreen:
cihan54
02.January.2014, 13:13
Merhabalar herkese :D
Salih geçmiş olsun nazar
Cihan yuvaya hoş gelmiş 8)
Serdar kırmızı poları başka yere olurmu diye baktım olmuyormuş :mrgreen:
Şakacı seniii :mrgreen:
Salih
02.January.2014, 14:39
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.8) Cevdetin elinden nane limon içilir8)
cihan54
02.January.2014, 14:59
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.8) Cevdetin elinden nane limon içilir8)
:evil: önce ben bi içeyim. bana bişey olmazsa sen içersin abim. Müvekkile güvenmemek lazım :x
CELİL
02.January.2014, 15:12
:evil: önce ben bi içeyim. bana bişey olmazsa sen içersin abim. Müvekkile güvenmemek lazım :x
Ben sana diyeyyim müvekkili kızdırma bak bulur bir bahane açar davayı sen arayı iyi tut ne olur ne olmaz zaten son tel görüşmesinde kızdırmışsın adamı :mrgreen:
cihan54
02.January.2014, 15:18
Ben sana diyeyyim müvekkili kızdırma bak bulur bir bahane açar davayı sen arayı iyi tut ne olur ne olmaz zaten son tel görüşmesinde kızdırmışsın adamı :mrgreen:
Yavaş bulsun bahane beyaaa.. Armut mu topluyoz :x :p bugüne bugün buradaki hakime hanımla dalga geçmiş (Başka tabiri var da burası yeri değil :mrgreen:) adam var karşında :p
CELİL
02.January.2014, 15:30
Yavaş bulsun bahane beyaaa.. Armut mu topluyoz :x :p bugüne bugün buradaki hakime hanımla dalga geçmiş (Başka tabiri var da burası yeri değil :mrgreen:) adam var karşında :p
:scared: :smile: :dil::dil::dil:
mavibuz
02.January.2014, 15:38
Ortadan bodoslama dalayım :mrgreen: Sakarya' lı gezgin bizim lastik işi yattımı şimdi kesin olarak
cihan54
02.January.2014, 15:42
Ortadan bodoslama dalayım :mrgreen: Sakarya' lı gezgin bizim lastik işi yattımı şimdi kesin olarak
Sen yine sıfır lastik alıcan öyle görünüyo..
Vatan millet Sakarya :x
mavibuz
02.January.2014, 15:51
Sen yine sıfır lastik alıcan öyle görünüyo..
Vatan millet Sakarya :x
nasip ne yapalım milli piyangoda çıkmadı zaten :(
cihan54
02.January.2014, 15:52
nasip ne yapalım milli piyangoda çıkmadı zaten :(
Yav sizin lastikler o kadar uçuk fiyatlı olmasa gerek bre.. :|
mavibuz
02.January.2014, 16:05
Yav sizin lastikler o kadar uçuk fiyatlı olmasa gerek bre.. :|
valla 300 ile 700 arasında sanırım ama iyi bir şey istersen 700 tl cik ne yapalım güzel ülkemim güzel vergi politikası :x
cihan54
02.January.2014, 16:13
valla 300 ile 700 arasında sanırım ama iyi bir şey istersen 700 tl cik ne yapalım güzel ülkemim güzel vergi politikası :x
Bence 700 liralık olana hiç gerek yok. Sonuçta bu motor sende evladiyelik olmıycak. Ama en ucuzunu da yani fabrikasyon ve türevlerinden de alma. Sonuçta memnun kalmak için alıyorsun. Arasında kalan performansa sahip bir lastik al, yani 500 lira ver takımına.. Hem memnun etsin, hem cebini çok üzmesin..
mavibuz
02.January.2014, 16:21
Bence 700 liralık olana hiç gerek yok. Sonuçta bu motor sende evladiyelik olmıycak. Ama en ucuzunu da yani fabrikasyon ve türevlerinden de alma. Sonuçta memnun kalmak için alıyorsun. Arasında kalan performansa sahip bir lastik al, yani 500 lira ver takımına.. Hem memnun etsin, hem cebini çok üzmesin..
öyle olacak yapacak bişi yok
cihan54
03.January.2014, 10:08
Günaydınlar ailem.. hayırlı cumalar olsun inşallah :sleep:
Erkan 28
03.January.2014, 10:27
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Herkese Hayırlı Cumalarnazar
Ömer
03.January.2014, 10:32
Herkese günaydın, hayırlı cumalar.
Dün sipariş verdiğim kamera elime ulaştı. Çok iyi birşey değil ama kötü de değil. O paraya normal. Sonuçta vantuz parasına hem vantuz hem kamera almış oldum.
Bugün deneyim diye işe gelirken şirket arabasına taktım. Ama akşam fotoğraf makinesinin hafıza kartını takmıştım seyrederken bilgisayar üzerinde unutmuşum çektiğim görüntüleri kayıt edemedim.
Hafta sonu dener paylaşırım.
av. Cevdet Yılmaz
03.January.2014, 11:11
Günaydın Raptorriders ailesi ,
Cumanız mübarek olsun:)
Ömer güle güle kullan , artık kartepeye bahar zamanı çıktığımızda o güzelim yolların görüntüsü sende:)
omer_cip23
03.January.2014, 11:16
günaydınlar olsunn cumanız mübarek hafta sonunuz süper geçsin inşallah :)
Özlemkayra
03.January.2014, 11:26
Günaydın, gene hafta sonu geldi... Bide şu hafta sonları 1 ay olsa :?
emirhano
03.January.2014, 11:40
Günaydın, gene hafta sonu geldi... Bide şu hafta sonları 1 ay olsa :?
Yada hergün hafta sonu olsa :)
Özlemkayra
03.January.2014, 11:46
Yada hergün hafta sonu olsa :)
Yok o çok can sıkıcı olur, arada bi çalışmak lazım...
CELİL
03.January.2014, 11:57
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi cuma ne çabuk gelmiş ne güzel nazar
Ömer kamera hayırlı olsun zaten makinadan çok beklentimiz yoktu ama işimizi görecek kadar iyi sanırım güle güle kullan 8)
Emirhan sende benim gibi emekli oldun zaman çabuk geçsin hafta sonu gelsin istiyorsun tabi :mrgreen:
sinem54
03.January.2014, 12:29
Gunaydin herkese hayirli cumalar
cihan54
03.January.2014, 12:41
Gunaydin herkese hayirli cumalar
Sinem sen hukuk okuyodun di mi.. Bizim Cevdet (nam-ı diğer müvekkil) de geçtiğimiz yaz mezun oldu hukuktan.. Sana yardımı olabilir belki bazı konularda.. Arşivdir, dökümandır vs. ben pek anlamam sizin alanınızdan da :p
UCANLAZ
03.January.2014, 15:19
Hayırlı cumalar ve hafta sonları
sercan.m
03.January.2014, 17:19
Celil abi "Tapatalk" kullanabilcekmiyiz :offtopic:
CELİL
03.January.2014, 18:00
Celil abi "Tapatalk" kullanabilcekmiyiz :offtopic:
Tapatalk ne demek bilmiyorum şimdi internetten baktım (alttaki açıklamaya ulaştım) şimdilik böyle bir işlem yok bireysel olarak isteyen kullanabilir
tapatalk:
iphone, blackberry, android ve nokia kullanıcıları için forum gezmeyi hızlandıran bir uygulama. programın bedava versiyonunda çok sayıda foruma ulaşıp, hızlı görüntüleme yapılabilmesi , değiştirilebilir kullanıcı arayüzü mevcut olmakla beraber, yaklaşık 3 dolar ödeyerek tam sürümü aldığınızda özel resim eklemek ve mesaj yazabilmek gibi özelliklere de sahip olabiliyorsunuz.
http://www.tapatalk.com/
https://eksisozluk.com/tapatalk--2428319
sercan.m
04.January.2014, 02:35
Abi site sahipleri tanimliya biliyor diye biliyorum Tapatalk uzerinde bizim forumu bulamadim
CELİL
04.January.2014, 11:33
Günaydınlar Herkese İyi tatiller :) :) :)
Abi site sahipleri tanimliya biliyor diye biliyorum Tapatalk uzerinde bizim forumu bulamadim
Bilemiyorumpek ihtiyaç duymuyorum kullanan birinden bilgi almak lazım [smilie=greencolorz:
Emre
04.January.2014, 11:54
Günaydınlar Herkese İyi tatiller :) :) :)
Bilemiyorumpek ihtiyaç duymuyorum kullanan birinden bilgi almak lazım [smilie=greencolorz:
Herkese günaydınlar olsun 8)
Abi forumu tapatalk' a uyumlu hale getirip kaydettirmek gerekiyor sanırım. Bunu siteye bir şeyler ekleyip yapıyorsundur herhalde. Ücret isteyip istemediklerini bilmiyorum. Baya bi kullanışlı program ama. Telefonundan rahat rahat takip edip, istediğin başlıklara abone olup, o başlıklarda bir şeyler yazıldığında telefonuna bildirim gelmesini sağlayabiliyorsun. Buna benzer güzel özellikleri olan bir uygulama.
sercan.m
04.January.2014, 12:25
Yeni moda bu teknolojiden geri kalmayalım :)
Ömer
04.January.2014, 12:26
Günaydın herkese iyi hafta sonları, şöyle bir iki tur atacak birileri çıkarmı acama diye sorup kaçtım
CELİL
04.January.2014, 13:12
Abi forumu tapatalk' a uyumlu hale getirip kaydettirmek gerekiyor sanırım. Bunu siteye bir şeyler ekleyip yapıyorsundur herhalde. Ücret isteyip istemediklerini bilmiyorum. Baya bi kullanışlı program ama. Telefonundan rahat rahat takip edip, istediğin başlıklara abone olup, o başlıklarda bir şeyler yazıldığında telefonuna bildirim gelmesini sağlayabiliyorsun. Buna benzer güzel özellikleri olan bir uygulama.
Yeni moda bu teknolojiden geri kalmayalım :)
Forum sistem ve formatınla ilğili müdahelede bulunamıyoruz malesef [smilie=greencolorz:
CELİL
04.January.2014, 13:14
şöyle bir iki tur atacak birileri çıkarmı acama diye sorup kaçtım
Olabilir ne düşünüyorsun :mrgreen:8)
mavibuz
04.January.2014, 13:23
Günaydın herkese iyi hafta sonları, şöyle bir iki tur atacak birileri çıkarmı acama diye sorup kaçtım
çiğköfte yemeye gidelim :mrgreen:
Ömer
04.January.2014, 16:12
Baya bir haber çıkmayınca ben çıktım.
Bir tur attım, sonra İnaç'a gittim. Yarın için bir plan yapabiliriz.
Olabilir ne düşünüyorsun :mrgreen:8)
çiğköfte yemeye gidelim :mrgreen:
mavibuz
04.January.2014, 16:26
Olur yarın çiğköfte yeriz ama İnnaç'ın yarın işi vardı onu arayıp ona göre gitmek lazım 8)
CELİL
04.January.2014, 16:30
Olur yarın çiğköfte yeriz ama İnnaç'ın yarın işi vardı onu arayıp ona göre gitmek lazım 8)
Yarın hava daha güzel karaburuna gidelim 8)
Zafer
04.January.2014, 16:39
bende gelebilirim belki celil abi
mavibuz
04.January.2014, 16:41
O zaman sen İnanç'ın ordan yollukları al gidek :cheesy:
mavibuz
04.January.2014, 16:57
celil abi gidersek kaç gibiyola çıkarız benim motor Atilla abinin orada ona göre gerekirse bügün gidip motoru alayım
Ömer
04.January.2014, 17:09
Celil senden programla ilgili bilgi bekliyoruz o zaman. Hareket ve toplanma yeri vs. vs.
Dönüşte fazla geç kalmayalım pazartesi iş var :)
O zaman sen İnanç'ın ordan yollukları al gidek :cheesy:
CELİL
04.January.2014, 17:13
bende gelebilirim belki celil abi
celil abi gidersek kaç gibiyola çıkarız benim motor Atilla abinin orada ona göre gerekirse bügün gidip motoru alayım
Gidersek beylikdüzü bauhaus önünde 11.00 de buluşabiliriz 8)
Erkan 28
04.January.2014, 17:56
Güzergahınızı Göktürk yönünde belirleyin en azında pachlerinizi alırsınız :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ömer
04.January.2014, 18:11
Kuru kafalı bayrak direği de var mı 8)
Güzergahınızı Göktürk yönünde belirleyin en azında pachlerinizi alırsınız :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan 28
04.January.2014, 18:38
Kuru kafalı bayrak direği de var mı 8)
henüz yok ama numuneyigörmüş olursunuz :?
Ömer
04.January.2014, 22:09
Napıyoruz???
Yarın sabah buluşuyor muyuz?
Gidersek beylikdüzü bauhaus önünde 11.00 de buluşabiliriz 8)
mavibuz
04.January.2014, 22:13
Evet ne yapıyoruz Celil abi buluşalım da bugünü kaçırdık :( yarın ömer abinin kamerasına bakarız :cheesy:
CELİL
04.January.2014, 23:15
Napıyoruz???
Yarın sabah buluşuyor muyuz?
Evet ne yapıyoruz Celil abi buluşalım da bugünü kaçırdık :( yarın ömer abinin kamerasına bakarız :cheesy:
Okey diyorsanız buluşuyoruz 8)
Gelmek isteyen herkesi bekleriz yarın sabah beylikdüzü bauhaus önü 11.00 da hareket :)
mavibuz
04.January.2014, 23:20
abi okey de deriz durex de :mrgreen:
cihan54
04.January.2014, 23:21
Gelirsem beleş yerim :mrgreen:
CELİL
04.January.2014, 23:22
Tamam sen gel ayarlarız 8)
mavibuz
04.January.2014, 23:25
sen gel ben ısmarlıycam 8)
Ömer
04.January.2014, 23:26
nazarnazarnazar
cihan54
05.January.2014, 00:06
Az biraz açıldım da. motorun ağır bakımı, genel bakımı, istanbul gezisi, kuşadası gezisi falan derken... Ben biraz oturayım evimde, dinleneyim. Bi tarafları dağıttık, oraları toparlayalım yine geliriz :mrgreen:
CELİL
05.January.2014, 00:08
Az biraz açıldım da. motorun ağır bakımı, genel bakımı, istanbul gezisi, kuşadası gezisi falan derken... Ben biraz oturayım evimde, dinleneyim. Bi tarafları dağıttık, oraları toparlayalım yine geliriz :mrgreen:
O konuda haklısın masraflı bir dönemdesin bir sonrakine bekleriz 8)
cihan54
05.January.2014, 00:12
O konuda haklısın masraflı bir dönemdesin bir sonrakine bekleriz 8)
Zaten fuara şunun şurasında ne kaldı :lol:
Salih abim nerelerde yaa :(
Salih
05.January.2014, 00:30
Kulağım çınladı bir foruma gireyim dedim.:lol: Burdayım :mrgreen:
CELİL
05.January.2014, 00:32
Dersten eve yeni geldi yatıp dinlenecek grip iyileşmeye çelışıyor 8)
cihan54
05.January.2014, 02:26
Kulağım çınladı bir foruma gireyim dedim.:lol: Burdayım :mrgreen:
Abime bak bee hızır gibi maşallah.. :mrgreen: Seviliyosun abim.. Hayırlı geceler..
Dersten eve yeni geldi yatıp dinlenecek grip iyileşmeye çelışıyor 8)
Hadi be :( GEÇMİŞ OLSUN ABİİM.. Bol bol ıhlamur iç.. [smilie=greencolorz:
Axii
05.January.2014, 02:33
Slm milet online kimse var mı ?
cihan54
05.January.2014, 02:58
Slm milet online kimse var mı ?
Buyurun benim :happy:
CELİL
05.January.2014, 10:40
Günaydın İyi Pazarlar 8)
cihan54
06.January.2014, 10:12
Günaydınlar pazartesi sendromunun fedaileri :mrgreen:
Erkan 28
06.January.2014, 10:34
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Haftanın ilk iş günü ve hiç çalışmak istemiyorum:(
cihan54
06.January.2014, 10:53
Haftanın ilk iş günü ve hiç çalışmak istemiyorum:(
haftasonun son iş günü de yok senin için yavru? 7 gün 24 saat çalıştığın için. Ne bu memnuniyetsizlik.. :evil:
CELİL
06.January.2014, 10:58
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese iyi Haftalar 8)
Erkan 28
06.January.2014, 10:59
haftasonun son iş günü de yok senin için yavru? 7 gün 24 saat çalıştığın için. Ne bu memnuniyetsizlik.. :evil:
olsun yinede pazartesi, insanın içine bi karamsarlık çöküyo :mrgreen::mrgreen:
omer_cip23
06.January.2014, 11:00
günaydınlaar pazartesi aşıkları :)
cihan54
06.January.2014, 11:05
olsun yinede pazartesi, insanın içine bi karamsarlık çöküyo :mrgreen::mrgreen:
Bi de karabulutlarınla gelme be birader, bi de neşe saç be.. Nerde bu Gutmornik evribadi gecikti bugün..
Özlemkayra
06.January.2014, 11:34
Günaydın yılın ilk pazartesinden...
Erkan 28
06.January.2014, 12:27
Bi de karabulutlarınla gelme be birader, bi de neşe saç be.. Nerde bu Gutmornik evribadi gecikti bugün..
Yok sana neşe meşe, bundan sonra hep neşesizim (biraz uğraşsam tekerleme çıkartacağım)
cihan54
06.January.2014, 12:29
Yok sana neşe meşe, bundan sonra hep neşesizim (biraz uğraşsam tekerleme çıkartacağım)
Dün ayağına kadar geldiler. Gidip gördün mü aileyi bakim :evil:
Erkan 28
06.January.2014, 12:40
Dün ayağına kadar geldiler. Gidip gördün mü aileyi bakim :evil:
ayağına kadar geldiler dediğin 40 km vardı aramızda ben oraya gidene kadar sakaryaya giderim be :mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana işteydim ben,ne onlar gelebildiler nede ben onlara gidebildim. Ama bu hafta güzel bir buluşma ayarlıyacağız hasret gideririz:cheesy::mrgreen:
cihan54
06.January.2014, 12:42
ayağına kadar geldiler dediğin 40 km vardı aramızda ben oraya gidene kadar sakaryaya giderim be :mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana işteydim ben,ne onlar gelebildiler nede ben onlara gidebildim. Ama bu hafta güzel bir buluşma ayarlıyacağız hasret gideririz:cheesy::mrgreen:
Kınıyorum :x
Ne buluşmasıymış o bakim :roll:
Salih
06.January.2014, 12:59
Hayırlı haftalar der ve maratona başlar. :D
Erkan 28
06.January.2014, 13:17
Kınıyorum :x
Ne buluşmasıymış o bakim :roll:
Pachleri ve direkleri verecegim celil abiye o yani
cihan54
06.January.2014, 13:32
Pachleri ve direkleri verecegim celil abiye o yani
Heeaa.. Ben de bensiz bensiz yine gezilecek sandım :x senin para durumu noldu. almıyoz mu hala dragy'yi..
Erkan 28
06.January.2014, 14:33
Heeaa.. Ben de bensiz bensiz yine gezilecek sandım :x senin para durumu noldu. almıyoz mu hala dragy'yi..
Alıyoruz olum 21 den sonra kesin alıyoruz oğluşumu :mrgreen::mrgreen:
Ömer
06.January.2014, 14:41
Bir sonraki buluşmanın sebebi belli oldu. Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman Erkan.
Erkan 28
06.January.2014, 16:57
Bir sonraki buluşmanın sebebi belli oldu. Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman Erkan.
Bakalım bekliyoruz eskiden ayları sayardımçabuk biterdi şimdi günleri sayıyorum geçmek bilmiyor.:mrgreen: Şafak 17 :mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.January.2014, 16:58
Bakalım bekliyoruz eskiden ayları sayardımçabuk biterdi şimdi günleri sayıyorum geçmek bilmiyor.:mrgreen: Şafak 17 :mrgreen::mrgreen:
direk o gün almıycan sonuçta olm. motor arıycan daha..
Erkan 28
06.January.2014, 17:49
direk o gün almıycan sonuçta olm. motor arıycan daha..
Motor aramaya başladım bile ben ama fiyatlar düşeceğine yükseliyor.
Fuara geldiğin zaman baklavalar benden
cihan54
06.January.2014, 17:54
Motor aramaya başladım bile ben ama fiyatlar düşeceğine yükseliyor.
Fuara geldiğin zaman baklavalar benden
Baklava gelmezse ayıp zaten :x
SÜRÜCÜ
06.January.2014, 18:14
beyler herkeze merhaba çorludan sevgiler
CELİL
06.January.2014, 18:43
beyler herkeze merhaba çorludan sevgiler
Merhaba :)
Erkan 28
07.January.2014, 10:38
Bu sabah kepenkleri ben açayım bari
cihan54
07.January.2014, 10:43
Bu sabah kepenkleri ben açayım bari
E aç bari.. Şafak kaç bro..
CELİL
07.January.2014, 10:47
Günaydınlar Herkeseeee :cheesy:
Emrehan
07.January.2014, 10:48
Erkan 28
07.January.2014, 10:50
E aç bari.. Şafak kaç bro..
olm benim şafağı benden daha iyi biliyon sen :mrgreen::mrgreen:
Zafer
07.January.2014, 10:55
Herkese Günaydın.
av. Cevdet Yılmaz
07.January.2014, 11:08
Günaydın Raptorriders:)
omer_cip23
07.January.2014, 11:08
güneşli istanbul sabahından herkeze günaydınlarr güneş daima tepenizde olsun abiler :)
cihan54
07.January.2014, 11:10
olm benim şafağı benden daha iyi biliyon sen :mrgreen::mrgreen:
Hee kıllığına sordum zaten :mrgreen: dragy'den haber var mı peki..
Emre
07.January.2014, 11:11
Günaydın abiler, kardeşler :mrgreen:
Erkan çok sevindim planlarının netleşmesine. İnş. gönlündeki makineye biran önce kavuşursun. Allah en güzelini nasip etsin kardeşime inş. 8)
cihan54
07.January.2014, 11:26
Erkan çok sevindim planlarının netleşmesine. İnş. gönlündeki makineye biran önce kavuşursun. Allah en güzelini nasip etsin kardeşime inş. 8)
Adam ne güzel dua ediyo ya la :|
Özlemkayra
07.January.2014, 12:18
İşe dalıp günaydın demeyi unuttukkk!!!
cihan54
07.January.2014, 12:39
İşe dalıp günaydın demeyi unuttukkk!!!
Bi daha olmasın :evil:
Bi de, günaydın demeyenler utansın :mrgreen::cheesy:
Özlemkayra
07.January.2014, 12:47
:cry: :( :cry: :( :( :( :( :( :( :( :(
Erkan 28
07.January.2014, 12:49
Hee kıllığına sordum zaten :mrgreen: dragy'den haber var mı peki..
1 kaç yerle ufak ufak başladım biraz nazlanıyorlar ama bakacazzz:cheesy::mrgreen:
Kardeşim benim ya çok sağolasın darısı isteyipte olmayanlara :cheesy:8)
Emrehan
07.January.2014, 12:52
"Gutmornik" de günaydın sayılır dimi yeğen? :mrgreen:
cihan54
07.January.2014, 13:00
"Gutmornik" de günaydın sayılır dimi yeğen? :mrgreen:
Sen hiç konuşma bi kere :x unuttun bizi unuttun. Adam şirket kurdu bizi unuttu. :x
(Otokar eleman alımını durdurmuş, sinirimi çıkartacak yer arıyorum. O yüzden önüme gelene saldırıyorum.)
Emrehan
07.January.2014, 13:03
Sen hiç konuşma bi kere :x unuttun bizi unuttun. Adam şirket kurdu bizi unuttu. :x
(Otokar eleman alımını durdurmuş, sinirimi çıkartacak yer arıyorum. O yüzden önüme gelene saldırıyorum.)
Sen az sabret (10 sene kadar) holdingi kurunca alcam ben seni. :p
Özlemkayra
07.January.2014, 13:05
Geçmişş olsuuunnnnn... (hadi bana sinirlen sen izin veriyorum)
cihan54
07.January.2014, 13:06
Sen az sabret (10 sene kadar) holdingi kurunca alcam ben seni. :p
Ya hiç sorma olm kafam iyice karıştı. Otokar eleman alımını açınca şansım yüksek. Bir yandan da bi iş teklifi de bi arkadaşımdan var. Departman müdürlüğü teklif etti. Napcam bilmiyom :cry::cry:
Özlemkayra
07.January.2014, 13:10
Ya hiç sorma olm kafam iyice karıştı. Otokar eleman alımını açınca şansım yüksek. Bir yandan da bi iş teklifi de bi arkadaşımdan var. Departman müdürlüğü teklif etti. Napcam bilmiyom :cry::cry:
Otokar eleman alımını ne zaman açacak? Arkadaşının işini bi enine boyuna düşün istersen, şartları neler bi bak derim... Zaman kıymetli...
CELİL
07.January.2014, 13:19
Cihan otorkar işi kötü olmuş :( arkadaşının teklifide değerlendirilebilir ama kariyer için gideceğin firmanın holding seviyesinde kurumsal büyük bir firma olması iyi olur 8)
cihan54
07.January.2014, 13:24
Otokar eleman alımını ne zaman açacak? Arkadaşının işini bi enine boyuna düşün istersen, şartları neler bi bak derim... Zaman kıymetli...
Ne zaman açacağını kimse bilmez. 1 ay, 6 ay, 1 yıl...
Cihan otorkar işi kötü olmuş :( arkadaşının teklifide değerlendirilebilir ama kariyer için gideceğin firmanın holding seviyesinde kurumsal büyük bir firma olması iyi olur 8)
O yüzden kafam karışık ya. Arkadaşımın başında olduğu firma bi sanayide ufak bi dükkan, büyük fabrikalara taşeronluk yapan bi firma. Hyundai, Goodyear, Toyota, Otokar vs. fabrikalara makine ve hat yapıyo. Aslında tam benim alanım. Ama hem şirket ufak çaplı bi şirket, hem de ben müdürlük vasfı taşıyan biri miyim, müdürlük yapabilir miyim bilmiyorum. Orayı tercih edersem Hyundai'de makine kuran ve bakımını yapan 10 kişinin başında olucam.. [smilie=greencolorz:
Özlemkayra
07.January.2014, 13:29
O yüzden kafam karışık ya. Arkadaşımın başında olduğu firma bi sanayide ufak bi dükkan, büyük fabrikalara taşeronluk yapan bi firma. Hyundai, Goodyear, Toyota, Otokar vs. fabrikalara makine ve hat yapıyo. Aslında tam benim alanım. Ama hem şirket ufak çaplı bi şirket, hem de ben müdürlük vasfı taşıyan biri miyim, müdürlük yapabilir miyim bilmiyorum. Orayı tercih edersem Hyundai'de makine kuran ve bakımını yapan 10 kişinin başında olucam.. [smilie=greencolorz:
Müdür olup olamayacağını sınamam için bir fırsat olarak düşünebilirsin belkide...
Otokar eleman alımı yaptığında en azından bunu da yaptım deme şansın olur.. Ancak şuan ki çalıştığın yerin arkadaşın firmasına göre büyük olması da sınırım CV'in için avantaj...
cihan54
07.January.2014, 13:33
Arkadaşın çağırısını kabul edip orada başlarsam, Otokarın daha sonra eleman alımını açıp beni çağırmasına olumsuz yanıt vermek zorunda kalırım.
CELİL
07.January.2014, 13:36
Zor bir durum
müdürlük yapabilirsin yapamıyacak bir durum yok fakat duygularını evde bırakmayı ögrenmen gerek gerektiğinde zalim olmak zorundasın :(
holdingler taşeron firmaları çok zorluyorlar resmen canını alıyorlar taşeron firmada çalışmak mücadele fedakarlık ister 8)
Özlemkayra
07.January.2014, 13:38
Zor bir durum
müdürlük yapabilirsin yapamıyacak bir durum yok fakat duygularını evde bırakmayı ögrenmen gerek gerektiğinde zalim olmak zorundasın :(
holdingler taşeron firmaları çok zorluyorlar resmen canını alıyorlar taşeron firmada çalışmak mücadele fedakarlık ister 8)
Arkadaşın çağırısını kabul edip orada başlarsam, Otokarın daha sonra eleman alımını açıp beni çağırmasına olumsuz yanıt vermek zorunda kalırım.
Tabi bunlarda var... Gerçekten zor bir durum... Sen ne istiyorsun Cihan yani kariyer mi yoksa huzurlu bir şekilde geçimini sağlayacak kadar bi kazanç mı ne istiyorsun beklentin nedir işten?
cihan54
07.January.2014, 13:48
Tabi bunlarda var... Gerçekten zor bir durum... Sen ne istiyorsun Cihan yani kariyer mi yoksa huzurlu bir şekilde geçimini sağlayacak kadar bi kazanç mı ne istiyorsun beklentin nedir işten?
İki türlü de pek huzurlu olmıycam. İki türlü de aldığım ücret artacak. Ama mesai saatlerim de artacak. Bilemiyorum ikisinin de birbirine göre iyi ve sıkıntılı yanları var.. Şu an bulunduğum yer onlara göre çok çok rahat.. Ve çalışma saatleri az. Ayrıca mesaiye kaldım mı da mesai ücreti veriliyo burda.. Onlarda yok..
Emrehan
07.January.2014, 13:50
Yavrum bu Otokar eleman alırken bile bi açıp bi kapatıyosa sandığımız kadar kurumsal ve ciddi falan değil demek ki. Seni işe aldıktan sonra da neyi açıp neyi kapatacağı belli olmaz. :p
Bence arkadaşının çağrısını iyice düşün. 8)
Özlemkayra
07.January.2014, 13:54
İyice karıştı kafalar...
Şuan günlük çalışma saatlerin nasıl? Ayrıca kurumsal bi yer mesai saatlerini nasıl vermiyor (Otokar için dedim)... Maaşında ki artışta hangisi maaş artışı yönünden daha avantajlı? Otokar kurumsalsa o zaman orada da rahat çalışman gerekir? Sen aralarında ki + ve - lerin hepsini bi kağıda dök... hangisi daha fazla + varsa onu değerlendir ama kendini de dinle... acele de etme eğer zamanın varsa...
Erkan 28
07.January.2014, 13:57
İki türlü de pek huzurlu olmıycam. İki türlü de aldığım ücret artacak. Ama mesai saatlerim de artacak. Bilemiyorum ikisinin de birbirine göre iyi ve sıkıntılı yanları var.. Şu an bulunduğum yer onlara göre çok çok rahat.. Ve çalışma saatleri az. Ayrıca mesaiye kaldım mı da mesai ücreti veriliyo burda.. Onlarda yok..
Şuanki durumundan memnunsan ve aldığın ücret seni tatmin ediyorsa başka bir yer arama 8) derim ben.
CELİL
07.January.2014, 14:05
Bence görünüşe göre şuanki çalışığın yerin şartları daha uygun holding bazında daha iyi bir kariyer ve maaş olmadan yerinden oynama 8)
cihan54
07.January.2014, 14:13
Otokar'ın prosedürü böyle. Beyaz yakaya mesai ücreti vermiyo. Ve Cumartesileri falan mesaiye gitmen gerekiyo iş yoğunluğundan falan..
Otokar, Kurumsal değil gibi görünmeyebilir :| Ama Sakaryanın En büyük ilk 3'ünde bu firma. Ve Türkiyenin de sayılılarından. Ki Koç'un firması.. Ki, devlet memurluğunu tercih etmem Otokar'ı tercih ederim, o derece.. 8)
Şuanki durumundan memnunsan ve aldığın ücret seni tatmin ediyorsa başka bir yer arama 8) derim ben.
Şu anki işimde psikolojik olarak mutlu değilim, huzurum yok. Ama bedenen rahatım, çalışma saatleri olarak da rahatım, ücret olarak da tatmin ediyo..
CELİL
07.January.2014, 14:21
Otokar'ın prosedürü böyle. Beyaz yakaya mesai ücreti vermiyo. Ve Cumartesileri falan mesaiye gitmen gerekiyo iş yoğunluğundan falan..
Otokar, Kurumsal değil gibi görünmeyebilir :| Ama Sakaryanın En büyük ilk 3'ünde bu firma. Ve Türkiyenin de sayılılarından. Ki Koç'un firması.. Ki, devlet memurluğunu tercih etmem Otokar'ı tercih ederim, o derece.. 8)
.
Sömürgeci kurumsal holding bunlara niye mesai ücreti vermiyorsunuz diyince maaşınızın içinde maaşınız ona göre ayarlanıyor yalanı var :x
Özlemkayra
07.January.2014, 14:24
Şu anki işimde psikolojik olarak mutlu değilim, huzurum yok. Ama bedenen rahatım, çalışma saatleri olarak da rahatım, ücret olarak da tatmin ediyo..
Otokardan alacağın maaş, burada ki mesailerle beraber aldığın maaşa denk geliyor mu peki? daha az mı yoksa daha fazla mı? bunları da göz önünde bulundur...
cihan54
07.January.2014, 15:03
Sömürgeci kurumsal holding bunlara niye mesai ücreti vermiyorsunuz diyince maaşınızın içinde maaşınız ona göre ayarlanıyor yalanı var :x
Aynen öyle :sleep:
Otokardan alacağın maaş, burada ki mesailerle beraber aldığın maaşa denk geliyor mu peki? daha az mı yoksa daha fazla mı? bunları da göz önünde bulundur...
Yok orada fahiş bi yükseliş var maaş açısından. Zaten burada yılda toplasan 3-4 gün mesai yapıyorum. Burda ayda 1 hafta fazla mesai yapsam yine Otokar'dan alacağım paranın yanından bile geçmez.. :ntr:
SÜRÜCÜ
07.January.2014, 15:17
çorludan herkese selamlar :d
cihan54
07.January.2014, 15:27
WWWOOOOooouuuWW.. http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif 10.000'inci mesajı attık.. Ben attım Ben attım http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif
Emrehan
07.January.2014, 15:32
WWWOOOOooouuuWW.. http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif 10.000'inci mesajı attık.. Ben attım Ben attım http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif
Emin misin genç? :mrgreen:
cihan54
07.January.2014, 15:35
Evet. Bak senin mesajda
Konudaki Cevap Sayısı
10001
Yazıyo 8) :mrgreen:
Ne vefalı konuymuş be.. Özgür'ümün yine kulaklarını çınlatayım. Ne konu açmışsın be Özgür'üm :cheesy:
CELİL
07.January.2014, 15:40
çorludan herkese selamlar :d
Merhaba sürücü 10 000 ci oldu :) :) :)
cihan senin mesajda 10.001 yazıyor canım :mrgreen:
cihan54
07.January.2014, 15:51
Ben cevap olarak diyorum. Anasayfada 10 bin yazısını yazdım. İçerde yazan rakam, açılan başlıkla birlikte olan sayı..
(Gören de sanki 10 bin mesajın hepsini Cihan yazdı sanacak.) Amerikayı ben keşfettim ulen :x:p
Emrehan
07.January.2014, 16:40
Onbininci mesaj SÜRÜCÜ'nün; onbininci cevap pis feyzırcının. :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.