Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
cihan54
09.Mayıs.2014, 11:19
Moderatörünüzün yeni aracı 8)nazarnazar
BMW E46 kasa 320 İ
http://www.resimagaci.com/img/df3b3b3.jpg (http://bc.vc/56971/http://www.resimagaci.com/img/df3b3b3.jpg)
http://www.resimagaci.com/img/532hl6d.jpg (http://bc.vc/56971/http://www.resimagaci.com/img/532hl6d.jpg)
Hayırlı olsun, Bursa'dan mı :mrgreen:
Erkan 28
09.Mayıs.2014, 11:25
Hayırlı olsun, Bursa'dan mı :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yok bu sefer istanbuldan ama antalya plakalı :mrgreen::mrgreen:
cihan54
09.Mayıs.2014, 11:30
yok bu sefer istanbuldan ama antalya plakalı :mrgreen::mrgreen:
Dikkat et masraf açmasın :mrgreen:
Temiz temiz bin kazasız belasız.. Bol bol Sakarya yolu yapasın e mi :mrgreen:
omer_cip23
09.Mayıs.2014, 11:31
erkan abi hayırlı olsun allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
CELİL
09.Mayıs.2014, 11:34
Herkese gunaydin
bereketli istanbul sabahından güzel insanlara selaaam olsun :)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
- Erkan yeni BMW de çok güzelmiş Tekrar hayırlı olsun Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin nazar
- Ömer' de Dragstar almış Hayırlı olsun resimleri görelim 8) nazar
- Mesut nerelerdesin hoş geldin :)
Yeni araç alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Tatlıları bol olsun vesselam
cihan54
09.Mayıs.2014, 12:04
Yeni araç alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Tatlıları bol olsun vesselam
Ömer agam, Xtrem dediğin nedir yav http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_mrgreen.gif
Erkan 28
09.Mayıs.2014, 12:20
Dikkat et masraf açmasın :mrgreen:
Temiz temiz bin kazasız belasız.. Bol bol Sakarya yolu yapasın e mi :mrgreen:
Ne sakaryamı orasıda neresi
erkan abi hayırlı olsun allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Sağolasın ömerim sanada hayırlı olsun konuyu aç biran önce8)
yok sana tatlı matlı
Ömer agam, Xtrem dediğin nedir yav http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_mrgreen.gif
http://i.hizliresim.com/rL36b1.png (http://hizliresim.com/rL36b1)
Önde giden gibi bişey :)
cihan54
09.Mayıs.2014, 12:25
Önde giden gibi bişey :)
En son bi cevap verdim, bi karışıklığı ortadan kaldırmak için :mrgreen:
Ne sakaryamı orasıda neresi
Kimileri ölmeyi bayılmak zannediyo :-1:
En son bi cevap verdim, bi karışıklığı ortadan kaldırmak için :mrgreen:
:-1:
Gördüm şimdi 8)
UCANLAZ
09.Mayıs.2014, 13:08
2 dk boş bıraktık topiği BMW ler havada uşuşmuş
Erkan hiç bahsetmedin telefonda insan BMW almayı düşünüp minareden anons yapmazmı halka 8)
Bunun tatlısıda ağar olur kendisi gibi :mrgreen:
omer_cip23
09.Mayıs.2014, 13:35
- Erkan yeni BMW de çok güzelmiş Tekrar hayırlı olsun Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin nazar
- Ömer' de Dragstar almış Hayırlı olsun resimleri görelim 8) nazar
- Mesut nerelerdesin hoş geldin :)
çok teşekkürler abiler en kısa sürede halledicem resimleri havalar düzelsin geçicem hemen başına :)
Erkan 28
09.Mayıs.2014, 14:58
2 dk boş bıraktık topiği BMW ler havada uşuşmuş
Erkan hiç bahsetmedin telefonda insan BMW almayı düşünüp minareden anons yapmazmı halka 8)
Bunun tatlısıda ağar olur kendisi gibi :mrgreen:
ben almadım serdar okadar param yokki :mrgreen::mrgreen: açlıktan nefersim kokuyor sadece ailemize katıldı :mrgreen:
CELİL
09.Mayıs.2014, 15:03
ben almadım serdar okadar param yokki :mrgreen::mrgreen: açlıktan nefersim kokuyor sadece ailemize katıldı :mrgreen:
Serdar görüyormusun nasıl kıvırdı az aşağıda mod.un yeni BMW si yazıyordü :mrgreen:
Erkan 28
09.Mayıs.2014, 15:11
Serdar görüyormusun nasıl kıvırdı az aşağıda mod.un yeni BMW si yazıyordü :mrgreen:
:twisted::twisted::twisted:
Bu arada plakalığım geldi. teşekkürler Reşat
UCANLAZ
09.Mayıs.2014, 16:08
:twisted::twisted::twisted:
Bu arada plakalığım geldi. teşekkürler Reşat
Ebay den plakalık sipariş etmek için senden halen haber beklemiyorum ozaman..doğrumu anladım :mrgreen:
"Moderatörünüzün yeni aracı
BMW E46 kasa 320 İ"
Yukarıdaki yazıyı kim yazdı leemmmmmmm.
BMW yi alan talıyı peşin alır arkadaş.Hem de 10tl lik tatlı olmasın bi zahmet Karaköy'deki Güllüoğlu"ndan isteriz.
Yok öyle hiiiiiç cart curt, cızt bızt yapma hele mezarcılık hiç yapma.O tatlı alınacak arkadaş.Yoksa ilk buluşmada moturuna topluca binerizzzzzzz............................. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vay beee ........
Bakmayalı online geyik uçmuuuuş gitmişşşşş.
Herkese iyi haftalar olsun arkadaşlar.
Herkese günaydın, bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler.
Celil abi şileye taktı sende :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana ömer abi bu hafta en kötü kargo yapacağım sana 8)
Maalesef bu hafta sonu antalyada olacağım oyüzden sizlere eşlik edemeyeceğim yoksa 3. sıraya hemen yazdırırdım kendimi:mrgreen:
Fırça yemeden konuyu buraya taşıyıp birazda buradan taşlayım dedim :evil:
İnterkomu mu isterim madem Antalyalara gidecen gitmeden ver artık :)
Emrehan
12.Mayıs.2014, 10:12
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Çok süper bi hafta olsun. Hava apaçık, güpgüneşli olsun; şu Polonya - Şili gezisi de yapılsın artık bu hafta inşallah. :p
Çok süper bi hafta olsun. Hava apaçık, güpgüneşli olsun; şu Polonya - Şili gezisi de yapılsın artık bu hafta inşallah. :p
Aha sen yazdın ya sırf pislik olsun diye bir bulut bizi takip eder terbiyesizim.... :p :p :mrgreen: :mrgreen:
Emrehan
12.Mayıs.2014, 10:26
Aha sen yazdın ya sırf pislik olsun diye bir bulut bizi takip eder terbiyesizim.... :p :p :mrgreen: :mrgreen:
Öyle deme abi; kalbim temizdir benim. Fevkalade saf bir insanımdır üzerinize afiyet. :p
UCANLAZ
12.Mayıs.2014, 10:34
Abi öğle bir şansı yok elimizde kapı gibi belge var..Hem de resimli :p:p
omer_cip23
12.Mayıs.2014, 10:38
günaydın abiler kardeşler :) pazar günü gelirmi yahu :D
Erkan 28
12.Mayıs.2014, 10:59
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Abi öğle bir şansı yok elimizde kapı gibi belge var..Hem de resimli :p:p
Demek öyle serdar Alacağın olsun :mrgreen:
Herkese günaydın, bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler.
Fırça yemeden konuyu buraya taşıyıp birazda buradan taşlayım dedim :evil:
İnterkomu mu isterim madem Antalyalara gidecen gitmeden ver artık :)
Bugun Kargo yaparım sana ömer abi bu hafta çok yoğun olacağa benziyor. Ama istersen atla arabaya buraya kadar gel bide çay ısmarlıyayım sana :mrgreen::mrgreen:
CELİL
12.Mayıs.2014, 11:00
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar nazar:)
Demek öyle serdar Alacağın olsun :mrgreen:
Bugun Kargo yaparım sana ömer abi bu hafta çok yoğun olacağa benziyor. Ama istersen atla arabaya buraya kadar gel bide çay ısmarlıyayım sana :mrgreen::mrgreen:
Şuan pek öyle bir ihtimal gözükmüyor, çay alacağım olsun :(
UCANLAZ
12.Mayıs.2014, 11:57
İsterseniz ben Maltepe'den gelip Kemerburgaz'dan interkomu alıp Beylikdüzü'ne getirip bırakayım :p
İsterseniz ben Maltepe'den gelip Kemerburgaz'dan interkomu alıp Beylikdüzü'ne getirip bırakayım :p
Sen haftasonuna belini düzeltmeye bak, Erkan bir şekilde getirir onu ban :mrgreen:
ercankarşı
12.Mayıs.2014, 14:28
motorun evde yatıyor olması,havanın güzel olması, işyerinde sıkılmış olmam... Akşam olsada sürsem biraz canım gidiyor..
cihan54
12.Mayıs.2014, 14:30
Sabah bir organizasyonum vardı. Engelliler haftası münasebeti ile Engelliler şenliği yapıldı, kulüp olarak bizi de davet ettiler katıldık. İşe anca gelebildim ve gelirken yüksek hızların birinde yola intercom ekmişim, ağacı çıkar meyvelerini toplarız belki :mrgreen:
Günaydın :?
Erkan 28
12.Mayıs.2014, 15:01
Vurun Abalıya ohhh ne güzel :x:x
Sabah bir organizasyonum vardı. Engelliler haftası münasebeti ile Engelliler şenliği yapıldı, kulüp olarak bizi de davet ettiler katıldık. İşe anca gelebildim ve gelirken yüksek hızların birinde yola intercom ekmişim, ağacı çıkar meyvelerini toplarız belki :mrgreen:
Şimdi onlara ek özellik koymuşlar. Adresi yazıyorsun kendi gidiyormuş :p
CELİL
12.Mayıs.2014, 15:37
Sosyal faliyetler 10 numara maşallah 8)
Senin intercom zaten yenilenmek istiyordu al bizimkilerden bir tane bak keyfine 8)
cihan54
12.Mayıs.2014, 17:19
Sosyal faliyetler 10 numara maşallah 8)
Senin intercom zaten yenilenmek istiyordu al bizimkilerden bir tane bak keyfine 8)
Al bana bi tane bakayım keyfime :?
CELİL
12.Mayıs.2014, 18:29
Al bana bi tane bakayım keyfime :?
Tabi tabi :mrgreen:
Erkan 28
12.Mayıs.2014, 23:23
Az önce Büyük bir umutla beklediğimiz İSTANBUL MOTOFEST' in Ücretli olduğunu gördüm. Ben Şahsen ücretli yapılan organizasyonlara karşıyım ve büyük bir olasılıklada katılmayacağım onun yerine gider kamp yapar kafamı dinlerim daha iyi:shock::evil::evil::evil:
CELİL
12.Mayıs.2014, 23:33
Evet bu duruma benimde canım çok sıkıldı :(
Bende ücret alınan moto festivale karşıyım evimizde festival yapmanın heyacanı hayal kırıklığına dönüştü :x
Erkan 28
12.Mayıs.2014, 23:52
Evet bu duruma benimde canım çok sıkıldı :(
Bende ücret alınan moto festivale karşıyım evimizde festival yapmanın heyacanı hayal kırıklığına dönüştü :x
Büyük ihtimal 7-8 haziranda yalovada kamp yapmaya bile gidebilirim:?:
Günler sonra güneşli bir İstanbul sabahından herkese Günaydın
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 09:59
Kapalı ve soğuk bir Göktürk sabahından merhaba
Emrehan
13.Mayıs.2014, 09:59
Ücretli motosiklet festivali olmaz. Biz grup olarak ücretli olacağını bilmeden destek verdik ama bence desteğimizi çekmeliyiz bu haberden sonra. :x
Günaydın arkadaşlaaaaaar. :)
Ücretli motosiklet festivali olmaz. Biz grup olarak ücretli olacağını bilmeden destek verdik ama bence desteğimizi çekmeliyiz bu haberden sonra. :x
Yav yapmayın Allahaşkına bu festivalin lansmanı yapıldı kaç ay önce.Ücretsiz yapılacağını düşünmek saflık olur.
Ayrıca burası İstanbul yok öööle beleş hıhahahaaaaa....... :p :p :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cihan54
13.Mayıs.2014, 10:11
Ben de ücretli yapacam görürsünüz siz RR'cılar sizi :x
Yav yapmayın Allahaşkına bu festivalin lansmanı yapıldı kaç ay önce.Ücretsiz yapılacağını düşünmek saflık olur.
Ayrıca burası İstanbul yok öööle beleş hıhahahaaaaa....... :p :p :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Motorcu adam beleş adam :p
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 10:16
İstanbul motofeste katılmayanlar :mrgreen::mrgreen:
1- Erkan 28 +1 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Emrehan
13.Mayıs.2014, 10:17
Abi çok haklısın. Hakikaten saflığımıza gelmiş. Lansmandan anlamamız lazımdı böyle olacağını. :|
Ayrıca İstanbul'un pisliğiyle ilgili de yorum yapmayayım hadi sabah sabah. :p
Kaç para istiyon aslanım? :p :p :p
[QUOTE=Tanis;157624]Abi çok haklısın. Hakikaten saflığımıza gelmiş. Lansmandan anlamamız lazımdı böyle olacağını. :|
İstanbul pişmaniye gibidir yiyen pişman yemeyen ne olsunn...................... :p :p :p
Biz burada totoyu kaybetmemek için kaç takla atıyoz diğer illerde oturanların haberi yok.
cihan54
13.Mayıs.2014, 10:28
Abi çok haklısın. Hakikaten saflığımıza gelmiş. Lansmandan anlamamız lazımdı böyle olacağını. :|
Kaç para istiyon aslanım? :p :p :p
Bilmiyorum henüz, ama bugün son bi anlaşma toplantımız olacak. Büyük bir firma ile sponsorluk anlaşmasında sona gelindi. Bugünki toplantı olumlu geçerse, festivalin tüm giderlerini firma üstlenecek. O zaman ücretli olmaz. Aksi taktirde Festival alanının kirasını karşılamak için sanırım girişte motor başına 5tl gibi bi ücret alıcam.. :ntr:
Kapalı ve soğuk bir Göktürk sabahından merhaba
Tekirdağ'ın havasıydı şimdi İstanbul'un havası oldu.
Sen boşver onu naptın intercomication postaleyşın işlerini
Bizden topladığın ücretleri iade edersin artık :)
Motorcu adam beleş adam :p
Yukarda toplanan paralar senin olsun :mrgreen:
Bilmiyorum henüz, ama bugün son bi anlaşma toplantımız olacak. Büyük bir firma ile sponsorluk anlaşmasında sona gelindi. Bugünki toplantı olumlu geçerse, festivalin tüm giderlerini firma üstlenecek. O zaman ücretli olmaz. Aksi taktirde Festival alanının kirasını karşılamak için sanırım girişte motor başına 5tl gibi bi ücret alıcam.. :ntr:
geçen sene kime ......di o zaman para vermedik te. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 10:35
bugun postalayacağım :mrgreen:
cihan54
13.Mayıs.2014, 10:37
geçen sene kime ......di o zaman para vermedik te. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Her sene bizim başkana ...yordu. Ama artık hem festival çok büyüdü, hem de adam da bezmeye başladı haliyle.. Her festivalde bir Night Rod parası gidiyodu..
Dur bakalım. Ünlü yağ firmasıyla bugün anlaşmaya varılacak mı, bekleyip görücez.. :|
bugun postalayacağım :mrgreen:
Postacıdan çektiğimi çektirmeden göndermem diyorsun
Emrehan
13.Mayıs.2014, 10:44
Şaka sanmıştım, adam ciddiymiş yahu. :?
Gelmiyorum ücretli olursa, protesto ediyorum. :p Ne zamandı festival? Söyle de ona göre gelmiim. :p
UCANLAZ
13.Mayıs.2014, 10:44
Günaydın arkadadaşlar,
Ücret konusunda birşey diyemiycem...
Kim yapıyor,maliyet nedir,kazanç nedir, devlet,belediye desteği varmı,varsa bunu parayla hizmetemi çeviriryorlar,bİr sivil toplum kuruluşu veya motsiklet federasyonumu yoksa ticari bir şirketmi kar amaçlımı düzenlenmekte? (ki buna ben karşıyım ama örneğin plaj ticari bir işletme elbet bir maliyeti olacaktır..)..bilmiyorum
Ancak benim motor kullanma sevdama yol yapamayacağım bir festival dahil değil..O sebeple İstanbul'daki festival beni hiç heyecanlandırmamıştı..Ayrıca bir beleş tepe illaki vardır :p
cihan54
13.Mayıs.2014, 10:51
Şaka sanmıştım, adam ciddiymiş yahu. :?
Gelmiyorum ücretli olursa, protesto ediyorum. :p Ne zamandı festival? Söyle de ona göre gelmiim. :p
:p adi herif.. Ağustos 8-9-10 gelme lan kapıdan içeri almam seni :p
Her sene bizim başkana ...yordu. Ama artık hem festival çok büyüdü, hem de adam da bezmeye başladı haliyle.. Her festivalde bir Night Rod parası gidiyodu..
Dur bakalım. Ünlü yağ firmasıyla bugün anlaşmaya varılacak mı, bekleyip görücez.. :|
ooohhooooouuuuvvv fenamış yav bu nasıl bir motor aşkı. :? :?
Desene aşkından plaj şemsiyesiyle dolaşıyomuş bu amca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yav sponsor olmasada 5 tl nin önemi mi var Cihanım .Bu amcayı daha fazla şemsiyeyle dolaştırmamak lazım.
Tu tu tu dağlara taşlara bırrrrrrr .(Bir an kendimi düşündüm de) :p :p :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emrehan
13.Mayıs.2014, 10:55
Bu arada bu bahsi geçen başkanı ben tanıyo muyum bebişim? :p
Postacıdan çektiğimi çektirmeden göndermem diyorsun
Dert oldu kardeşime yaaaa..............
Ama ben boşuna mezarcı demiyom bak. :mrgreen:
Lemmmmmm Erkan ne ağlatıyon lan küçücük çocuğu versene lemmmmm oyuncağını birazda o oynasın seni gidi seniiiiiii hııııııııııı.... :evil:
Bu arada bu bahsi geçen başkanı ben tanıyo muyum bebişim? :p
Ahah bi mezarcı daha......... :p :p :p :p
cihan54
13.Mayıs.2014, 11:14
Adam mezarcılıkta ihtisas yapmış. sorusunun bile altyapısı belli.. Hee tanıyon tanıyon, geçen uğramış sana.. Tövbe yaa.. :p
Emrehan
13.Mayıs.2014, 11:17
Adam mezarcılıkta ihtisas yapmış. sorusunun bile altyapısı belli.. Hee tanıyon tanıyon, geçen uğramış sana.. Tövbe yaa.. :p
Lan hakaret edicem şimdi bak. :x
İstanbul'da yanımızda bi abi vardı; o mu bahsettiğin başkan? onu soruyorum. Özümsemesi zayıf şahsiyet. :p
cihan54
13.Mayıs.2014, 11:19
Lan hakaret edicem şimdi bak. :x
İstanbul'da yanımızda bi abi vardı; o mu bahsettiğin başkan? onu soruyorum. Özümsemesi zayıf şahsiyet. :p
Ooo o gönlümüzün başkanı.. :mrgreen: Eski 2. başkan o, Hüseyin abim.. Bana 2. başkanlığı devreden abim o.. Salih abimle de tanıştırdım ki, çok benzetiyorum onların karakter yapılarını :happy:
Emrehan
13.Mayıs.2014, 11:23
Ooo o gönlümüzün başkanı.. :mrgreen: Eski 2. başkan o, Hüseyin abim.. Bana 2. başkanlığı devreden abim o.. Salih abimle de tanıştırdım ki, çok benzetiyorum onların karakter yapılarını :happy:
Hah; bak Sakarya'ya gelirsem Hüseyin Abim için gelebilirim. :mrgreen:
cihan54
13.Mayıs.2014, 11:28
Hah; bak Sakarya'ya gelirsem Hüseyin Abim için gelebilirim. :mrgreen:
http://img03.blogcu.com/images/v/a/n/vanessa-ashley-miley/0cdf735dae3e780fd686aaec47644ceb_1326494146.gif
CELİL
13.Mayıs.2014, 11:33
Festival masraflar için paralı olabilir ama en fazla 5 tl olabilir üstünü vermeyiz :mrgreen:
istanbul festvali tamamem ticariye dükülmüş moto festivale her gün için 26.5 tl kombine 56 tl tl çok yüksek bir rakam ama olaya konsere gidiyorum ünlü sanatçılar var diye bakarsan ucuz bir maliyet olayı birbirinden ayıramamışlar kimse onlardan ünlü sanatçıları getirin maliyeti çok yüksek noktalara çekin demiyor amaç tüm motorcuları biraraya getirmek amatör guruplar bile motorcuların keyifli zaman geçirmesine yeterli ama bence amaç festivali konser havasına sokup istanbul halkınıda 10.000 kişilik hazırlanan alana çekip para kazanmak 8)
Festival masraflar için paralı olabilir ama en fazla 5 tl olabilir üstünü vermeyiz :mrgreen:
istanbul festvali tamamem ticariye dükülmüş moto festivale her gün için 26.5 tl kombine 56 tl tl çok yüksek bir rakam ama olaya konsere gidiyorum ünlü sanatçılar var dersen ucuz bir maliyet olayı birbirinden ayıramamışlar kimse onlardan ünlü santçıları getirin maliyeti çok yüksek noktalara çekin demiyor amaç tüm motorcuları biraraya getirmek amtör gurup bile motorculara yeterli ama bence amaç festivali konser havasına sokup istanbul halkınıda 10.000 kişilik hazırlanan alana çekip para kazanmak 8)
Abi ya hiç İstanbul'da motosikletçileri rahat bırakırlar mı .Motoru olanın parası vardır mantığı hemen kafalarda TL ,dolar ampullerini yakıyor haliyle.
Gitmeyiveririz olur biter .Keşke diğer motosiklet grup ve federasyonları da katılım göstermese de festivali düzenleyenler projektor yemiş tavşan gibi kalsalar......
Dert oldu kardeşime yaaaa..............
Ama ben boşuna mezarcı demiyom bak. :mrgreen:
Lemmmmmm Erkan ne ağlatıyon lan küçücük çocuğu versene lemmmmm oyuncağını birazda o oynasın seni gidi seniiiiiii hııııııııııı.... :evil:
Yarına gelirse konu bitecek yeni bir şey üretmek lazım :?
Yarına gelirse konu bitecek yeni bir şey üretmek lazım :?
Üreeeer sen hiç takma o bölüme.8)
Yeni konuyu buldum :p
Son duyumlara göre bir arkadaş Antalya'ya kaçıyor.
Pach falan alacağı yapışsın yakasına :evil::evil:
http://i.hizliresim.com/RyOkaa.jpg (http://hizliresim.com/RyOkaa)
Nihayet emanetler kargo süresini doldurdu ve geldi :)
Teşekkürler Erkan, ilk görüşmemizi de fırça atmak için gecikme yaşadığımız dağıtım şirketiyle yaptık 8)
UCANLAZ
13.Mayıs.2014, 14:04
ne interkommuş arkadaşşş :p
Bu kadar lakırdı olacağını bilseydim açardım kollaruımı basardım bağrıma bıramazdım ellere :p:p:p
Ayrıca budar enerji sarfiyatından sonra bununda bir tatlısı olmalı diye düşünüyom ben
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 14:05
Yeni konuyu buldum :p
Son duyumlara göre bir arkadaş Antalya'ya kaçıyor.
Pach falan alacağı yapışsın yakasına :evil::evil:
http://i.hizliresim.com/RyOkaa.jpg (http://hizliresim.com/RyOkaa)
Nihayet emanetler kargo süresini doldurdu ve geldi :)
Teşekkürler Erkan, ilk görüşmemizi de fırça atmak için gecikme yaşadığımız dağıtım şirketiyle yaptık 8)
Güle Güle kullan bundan sonra badim oldum yolda söyleyeceğim (edeceğim küfür v.s leri) herşeyi duyacaksın şimdiden formül çalışmalarına başla :mrgreen::mrgreen:
Bu kadar lakırdı olacağını bilseydim açardım kollaruımı basardım bağrıma bıramazdım ellere :p:p:p
Geldiğinde zaten hep seni sayıklıyordu, bastım reseti artık hatırlamıyor seni :)
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 14:06
Ayrıca budar enerji sarfiyatından sonra bununda bir tatlısı olmalı diye düşünüyom ben
İşte bu evetttttt Baklavalar gelsinnnn. Öyle 1 kiloda değil 2-3 kilo felan olsun:mrgreen::cheesy:
Yaz geldi tatlı kaşıntı yapar :p
Gelen varsa B.çekmecede çiğköfte yaparız 8)
CELİL
13.Mayıs.2014, 15:18
İşte bu evetttttt Baklavalar gelsinnnn. Öyle 1 kiloda değil 2-3 kilo felan olsun:mrgreen::cheesy:
Evet intercomun sahibi ve alan kişi olarak erkan 2-3 kilo tatlı alınması gerekdiğini yazdı kayıtlara geçsin erkan tatlı alacakmış :mrgreen:
Evet intercomun sahibi ve alan kişi olarak erkan 2-3 kilo tatlı alınması gerekdiğini yazdı kayıtlara geçsin erkan tatlı alacakmış :mrgreen:
işte bu hızır gibi yetişti :)
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 15:54
Sahibinden Satılık
2005 model 31000 km de Full + Full kazasız bakımları yeni yapılmış ( yağ, yağ filtresi, debriyaj balatası, v.s ) yaza hazır Yamaha XVS 650 Dragstar
Fiyat 15.500 ufakta olsa pazarlık payı vardır. Ekstralarını yazmıyorum resimlerde herşey görünüyor. Aktif kullanıldığı için km si artabilir, Takas yok
http://www.resimagaci.com/img/5248d5d.jpg (http://bc.vc/56971/http://www.resimagaci.com/img/5248d5d.jpg)
http://www.resimagaci.com/img/7ljrf3.jpg (http://bc.vc/56971/http://www.resimagaci.com/img/7ljrf3.jpg)
http://www.resimagaci.com/img/l0pt3v.jpg (http://bc.vc/56971/http://www.resimagaci.com/img/l0pt3v.jpg)
Emrehan
13.Mayıs.2014, 16:04
Hayırdır Sayın Şengün? :? :? :?
Tatlı parasını çıkarmak için motorundan vazgeçti :(
Ahmet Turan
13.Mayıs.2014, 16:05
Siyah olsaydı alırdım :p
Ahmet Turan
13.Mayıs.2014, 16:06
Tatlı için satıyorsan ben alayım tatlıları :?
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 16:19
Tatlı için satıyorsan ben alayım tatlıları :?
Ahmet sen zaten motoru aldığın zaman alacaksın
Ahmet Turan
13.Mayıs.2014, 16:24
Ahmet sen zaten motoru aldığın zaman alacaksın
önden tatlıyı yesek motor alma işini hızlandırırmıyız acaba :p
Ahmet Turan
13.Mayıs.2014, 16:27
Bugün RR mi satalı 6 gün oldu :( motorsuz :( hissediyor
Erkan'cığım sen daha önce de böylemiydin yaaa.......
Yoksa özel eğitim alıp ta mı bu hale geldin.
Yuh yaaaaaaaaaaaa tatlı almamak için motorunu satacak kadar gözü kararırmı bir insanın .
Ustaya saygı duyarım bu durumda .Boru değil adam cimrilik ve mezarcılık konusunda master yapıp doktora vermiş . :p :p :p:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Daha önce kameraya vantuz ararken araç içi güvenlik kamerası almıştım. Vantuz parasına geldiği için tercih etmiştim.
Artık vantuz ihtiyacı olan http://www.dx.com/p/universal-car-swivel-mount-holder-for-camera-100955#.U3IjBZ8iwx8
Birde alternatif olarak https://www.dx.com/p/m08b-universal-360-degree-swivel-mount-for-digital-camera-dvr-motorcycle-black-256751#.U3Iilp8iwx9 var.
Vantuz yerine daha kullanışlı olacağını düşündüğüm için bunu tercih ettim.
ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
Kullanım şekline örnek, sonradan daha arkaya vantuzu indirip kameraya gelecek rüzgarı azalttım.
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=50&pictureid=353
UCANLAZ
13.Mayıs.2014, 17:58
2 Kilo tatlı uğruna Dragstar harcamak :x
Motor için belirediğin fiyat buysa bende yavaş yavaş satışa çıkarsammı.Gönlüm vfr 800x e doğru kayıyor 8) .Bugun birtanesine takas gönderdim.26.000 istyordu üste 16000 verirsen olur diye cevap yazmış komik insan..
Çanta demirleri çok şık olmuş.Bukadar beklemiyordrum açıkçası.Gönül isterki benim çanta demirllerinide birine iliştirsen hafta sonu gezide taksam artık yerine 8).
Erkan 28
13.Mayıs.2014, 18:01
Erkan'cığım sen daha önce de böylemiydin yaaa.......
Yoksa özel eğitim alıp ta mı bu hale geldin.
Yuh yaaaaaaaaaaaa tatlı almamak için motorunu satacak kadar gözü kararırmı bir insanın .
Ustaya saygı duyarım bu durumda .Boru değil adam cimrilik ve mezarcılık konusunda master yapıp doktora vermiş . :p :p :p:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Atilla abi hayat şartları bvazen okadar zorluyorki mecbur kalıyorsun :mrgreen::mrgreen: henüz master yapamadık ama tezlerime başladım :mrgreen::mrgreen:
2 Kilo tatlı uğruna Dragstar harcamak :x
Motor için belirediğin fiyat buysa bende yavaş yavaş satışa çıkarsammı.Gönlüm vfr 800x e doğru kayıyor 8) .Bugun birtanesine takas gönderdim.26.000 istyordu üste 16000 verirsen olur diye cevap yazmış komik insan..
Çanta demirleri çok şık olmuş.Bukadar beklemiyordrum açıkçası.Gönül isterki benim çanta demirllerinide birine iliştirsen hafta sonu gezide taksam artık yerine 8).
Ne demek serdar adresini yazarsan yarın kargoya veririm, hatta iş adresini ver daha iyi8) senden kıymetlimi evde duruyor:cheesy:
Gerçi bu haftasonu yağmur yağacak ama olsun
CELİL
13.Mayıs.2014, 21:20
Tamam Tamam tatlıdan vaz geçtik bu kadarda duygu sömürüsü yapılmazki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:zaten motorun tatlısını yemiştik biz intercom tatlısı istemiştik ama tatlı yerine intercomu satılığa çıkaracaksan onuda istemiyoruz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Salih
14.Mayıs.2014, 00:27
Salih abimle de tanıştırdım ki, çok benzetiyorum onların karakter yapılarını :happy:
Sağ kulağım niye çınlıyor diyorum :lol: :mrgreen: . Sol kulak el sağ taraf akraba derler 8)
Yalnız...
Erkan'ın motor satılık mı, yoksa yemekten sonra uyuyakaldım tok karnına kabus mu görüyorum? :shock:
Emrehan
14.Mayıs.2014, 00:30
Salih gününde Salih Abim nerde diyodum ben de. Gün bitmeden yetişti güzel abim. nazar :mrgreen:
Salih
14.Mayıs.2014, 00:40
Salih gününde Salih Abim nerde diyodum ben de. Gün bitmeden yetişti güzel abim. nazar :mrgreen:
Pencerede pusudaydım :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2 metreden fazla sokulanın vay haline :x:mrgreen:
Emrehan
14.Mayıs.2014, 00:42
Tamam hatırladım abi durumu. :mrgreen:
Ne demiştik? Kabasından. :cheesy: :p :cheesy:
Salih
14.Mayıs.2014, 00:43
Bu arada bu sene motosiklet hırsızlığı arttı mı? Geçen sene bu kadar var mıydı?
Face grubunda gördükçe benim canım yanıyor :(
Emrehan
14.Mayıs.2014, 00:45
Bu arada bu sene motosiklet hırsızlığı arttı mı? Geçen sene bu kadar var mıydı?
Face grubunda gördükçe benim canım yanıyor :(
Evet bu sene daha çok haber ve ilan görüyorum ben de. :(
İyi sabahlar arkadaşlar.Gününüzün iyi geçmesini dilerim.............
Ayrıca Manisa'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum...........
omer_cip23
14.Mayıs.2014, 10:10
günaydınlar olsun güzel insanlara herşey gönlünüzce olsun abilerim :)
Emrehan
14.Mayıs.2014, 10:12
Günaydın demek ne kadar doğru olabilir bilmiyorum... Soma hala karanlık. Atilla Abim gibi iyi sabahlar dileyeyim.
Günaydın demek ne kadar doğru olabilir bilmiyorum... Soma hala karanlık. Atilla Abim gibi iyi sabahlar dileyeyim.
Soma hakkında yorum yapmayayım sabah sabah.Aksi halde sorumlular hakkında terbiyesizleşeceğim,küfür, edeceğim,hakaret edeceğim. :x :x :x
Emrehan
14.Mayıs.2014, 10:39
Soma hakkında yorum yapmayayım sabah sabah.Aksi halde sorumlular hakkında terbiyesizleşeceğim,küfür, edeceğim,hakaret edeceğim. :x :x :x
Seni çok iyi anlıyorum abi. Aynı durumdayım ben de.
CELİL
14.Mayıs.2014, 10:41
Günaydın Raptor Rıders Ailesi :)
Soma da çok yaşananlar çok acı ALLAH sabır versin :(
Erkan
14.Mayıs.2014, 10:59
Günaydın herkese. Biliyorsunuz. Söyleyecek bir şey yok. Boğazımız düğüm düğüm. Sunay Akın'ın bir şiirini paylaşmak istedim...
Yine bir kömür
kütürdedi sobada
kayıp bir madencinin
kalbi rastgeldi
atıverdi sıcak odada
Erkan 28
14.Mayıs.2014, 11:01
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Dünden beri türkiye yasta. Soma da hayatını kaybeden vandaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı ailelerinede Allah sabır ihsan ettin. Çok üzücü bir durum :(:(
Sağ kulağım niye çınlıyor diyorum :lol: :mrgreen: . Sol kulak el sağ taraf akraba derler 8)
Yalnız...
Erkan'ın motor satılık mı, yoksa yemekten sonra uyuyakaldım tok karnına kabus mu görüyorum? :shock:
Hiç sorma abim ya Zorla sattırıyolar adama [smilie=greencolorz: tatlılara para yetiştirmek için ilana koydum :|
Ahmet Turan
14.Mayıs.2014, 11:07
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Soma da hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı ailerine sabır versin, içeride kalan herkes inşallah sağ sağlim çıkarılır :(
Salih
14.Mayıs.2014, 11:22
21. Yüzyılda halen şu meret kullanılıyor ya..:( Allah sabır versin..
Hiç sorma abim ya Zorla sattırıyolar adama [smilie=greencolorz: tatlılara para yetiştirmek için ilana koydum :|
Hay diabetis mellitus olasıcalar:|
Salih
14.Mayıs.2014, 11:34
Bu mahsun ruh haliyle bu dua da kabul mabul olur.. Toplu halde hiperglisemi vakası yaşamayalım :mrgreen:
Yarabbi günah yazma, ama kendimi bile neşelendiremiyorum. Bu olay çok kötü oldu:(
Erkan 28
14.Mayıs.2014, 11:36
aynen abi katılıyorum :cheesy::cheesy:
UCANLAZ
14.Mayıs.2014, 17:42
Allah sabır versin,rahmet eylesin.Henüz haber alınamayanlara allahım yardım etsin..
Hep kendi tekkesini düşünüp ona göre oy verenler nezaman başkasının tekkesini de düşünüp oyunu ona göre verirse bu ve bunun gibi ucuz ölümler son bulur.Aksi taktirde ateş sadece düştüğü yeri yakmaya devam eder...
Erkan 28
15.Mayıs.2014, 09:58
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar
CELİL
15.Mayıs.2014, 10:06
omer_cip23
15.Mayıs.2014, 10:52
Günaydınlar olsun herkeze. yeni umutlarla uyandığımız bu sabah somadan artık güzel haber gelmesi dileği ile...
ozguralic
15.Mayıs.2014, 17:11
Selam millet ne zamandır giremiyordum. Umarım hepiniz iyisinizdir. En kısa zamanda görüşmek üzere... sevgiler
Emrehan
15.Mayıs.2014, 17:19
Selam millet ne zamandır giremiyordum. Umarım hepiniz iyisinizdir. En kısa zamanda görüşmek üzere... sevgiler
Özledik kuzen. Buralar bildiğin gibi. Sen de iyisindir umarım. Sevgiler bizden.
ozguralic
15.Mayıs.2014, 18:02
İşi gücü bıraktım yabancı dil eğitimine başladım giremiyorum pek nete eskisi gibi. Neyse festivallerde görüşürüz bol bol :)
CELİL
15.Mayıs.2014, 21:33
Özgür özlettin kendini arayı açma yaz geliyor daha sık görüşelim 8)
CELİL
16.Mayıs.2014, 09:48
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi 8)
Erkan 28
16.Mayıs.2014, 09:48
Günaydın Raptor Riders Ailesi nazar
cihan54
19.Mayıs.2014, 09:19
Herkese günaydın, iyi bayramlar dilerim :|
CELİL
19.Mayıs.2014, 11:20
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkesin Bayramı Kutlu Olsun 8)
Tanju Mayda
20.Mayıs.2014, 04:42
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :D
Egemen kardeşimizin başlattığı Celil bey e şiir kampanyası çığ gibi büyümeye başlamıştır.
Yazmayan ishal olsun, motor tepesinde donuna doldursun
:)))))))
Erkan 28
20.Mayıs.2014, 10:32
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi 8)nazar
Maaşallah bensiz güzel güzel gezmişsiniz kortejler yapmışsınız:(
omer_cip23
20.Mayıs.2014, 10:43
günaydınlar olsun güzel insanlara :)
CELİL
20.Mayıs.2014, 11:09
GÜNAYDINLAR iYİ HAFTALAR RAPTOR RIDERS AİLESİ :)
Egemen kardeşimizin başlattığı Celil bey e şiir kampanyası çığ gibi büyümeye başlamıştır.
Yazmayan ishal olsun, motor tepesinde donuna doldursun
:)))))))
Şiirler çok hoş ama dozunda kalması en iyisi olur :mrgreen:8)
Tanju Mayda
20.Mayıs.2014, 14:44
he he he,
:)))))
Erkan 28
21.Mayıs.2014, 10:54
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
CELİL
21.Mayıs.2014, 10:57
Günaydınlar Herkeseeee 8)
Ahmet Turan
21.Mayıs.2014, 11:14
Günaydın, İyi günler, Hayırlı işler :)
Emrehan
21.Mayıs.2014, 15:50
Şu an online olan 16 kayıtlı üyeden 10'u RR ANKARA'dan. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
CELİL
21.Mayıs.2014, 16:47
Şu an online olan 16 kayıtlı üyeden 10'u RR ANKARA'dan. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Maşallah nazar değmesin 8)
Levent
21.Mayıs.2014, 16:48
Mitoz üreyip tüm forumu ele geçireceğiz. :x
CELİL
21.Mayıs.2014, 17:18
Mitoz üreyip tüm forumu ele geçireceğiz. :x
Durum oraya doğru gidiyor kolay değil senelerin özlemi var 8)
A. Emre GÜVEN
21.Mayıs.2014, 17:26
bana güzel bir sticker bulsanıza depo üstü(oturunca önümde olacak yanlarda değil)
öncelikli temalarım:
1- vikingler
2-kurukafa
UCANLAZ
21.Mayıs.2014, 17:27
Başkentimiz herzaman önderimizdir,sorun yok 8)
Emrehan
21.Mayıs.2014, 17:31
bana güzel bir sticker bulsanıza depo üstü(oturunca önümde olacak yanlarda değil)
öncelikli temalarım:
1- vikingler
2-kurukafa
Emre Abi :p aksesuar ve özellikle de kurukelle işleriyle Reşat kardeşin ilgileniyor. Ona danışmak lazım. :mrgreen:
Uğur Yalçın
21.Mayıs.2014, 17:31
Şuan Ankarayı sel götürüyor Çankaya felaket akşam nasıl eve gideceğim bilmiyorum :)))))
CELİL
21.Mayıs.2014, 21:00
Şuan Ankarayı sel götürüyor Çankaya felaket akşam nasıl eve gideceğim bilmiyorum :)))))
İstanbul çok sıcak açık yağmur yok bugün piyango ankaraya vurdu anlaşılan inşallah akşama durur 8)
Tanju Mayda
22.Mayıs.2014, 01:53
500 bakımı hayırlısıyla geçtim, 400 km kaldı rodajdan çıkmaya
Yaş 46 yı eritmeye başladım, 50 de rodaj bitecek beyler, ona da yaklaşık 400 km den az kaldı diyelim
Bu manyak saçlar 50 de tam beyazlamazsa ne yapayım beyler?
Boyatayım mı beyaza?
:))))))))
nenickila
22.Mayıs.2014, 09:15
500 bakımı hayırlısıyla geçtim, 400 km kaldı rodajdan çıkmaya
Yaş 46 yı eritmeye başladım, 50 de rodaj bitecek beyler, ona da yaklaşık 400 km den az kaldı diyelim
Bu manyak saçlar 50 de tam beyazlamazsa ne yapayım beyler?
Boyatayım mı beyaza?
:))))))))
günaydın herkese
Abi maşallah saçlarına nazar değmesin, valla bende daha çok beyaz var :mrgreen:
o değilde oksijenle saçın rengini sarartıyolar, sanayideki kalfalar bilir belki farklı olabilir :p
Bahadır
22.Mayıs.2014, 09:30
ben yıllık izine çıkınca 1-2 haftalığına bu modeli düşünüyorum :D :mrgreen:
http://31.media.tumblr.com/cecbda97e35db531e99312d94d60417f/tumblr_mp4k4gp7s61sobkqjo1_r2_500.jpg
Emrehan
22.Mayıs.2014, 09:45
CELİL
22.Mayıs.2014, 10:21
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi 8)
REALİST
22.Mayıs.2014, 12:12
Merhabalarrrrr:cheesy:
Herkese güzel bir gün olması dileğiyle tünaydın :)
Celil senin için face Regal içine video ekledim, youtube sorunu kalmadı...
CELİL
22.Mayıs.2014, 12:30
Herkese güzel bir gün olması dileğiyle tünaydın :)
Celil senin için face Regal içine video ekledim, youtube sorunu kalmadı...
Teşekkürler Ömer 8)
Ama ses var görüntü yok :cry:
Erkan 28
22.Mayıs.2014, 12:45
Tünaydınlar Raptor Riders Ailesi:cheesy:nazar
Tanju Mayda
22.Mayıs.2014, 13:17
günaydın herkese
Abi maşallah saçlarına nazar değmesin, valla bende daha çok beyaz var :mrgreen:
o değilde oksijenle saçın rengini sarartıyolar, sanayideki kalfalar bilir belki farklı olabilir :p
yok yahuuuu, ne sarısı, ben bembeyaz saç istiyorum, natürel olsun baba :)))))
Tanju Mayda
22.Mayıs.2014, 13:21
ben yıllık izine çıkınca 1-2 haftalığına bu modeli düşünüyorum :D :mrgreen:
http://31.media.tumblr.com/cecbda97e35db531e99312d94d60417f/tumblr_mp4k4gp7s61sobkqjo1_r2_500.jpg
super yakışır, tavsiye ederim :)))))
hatta içinde kalmasın, yaş geçmeden yap derim, zira ben yaşlara gelince gür saçlar hayal olduğundan istesende yapamazsın kardeşim :))))
Tanju Mayda
22.Mayıs.2014, 13:26
Bu arada guıd aftınuun fo ooll rapto ridıız femili
Emrehan
23.Mayıs.2014, 00:32
yok yahuuuu, ne sarısı, ben bembeyaz saç istiyorum, natürel olsun baba :)))))
Tanju Abi'ye Cahit Berkay saçı lazım. :cheesy:
cihan54
23.Mayıs.2014, 09:03
Hayırlı cumalar olsun gençlik. Günaydın herkese.. :happy:
Emrehan
23.Mayıs.2014, 09:38
Bir Celil gününden daha gutmornik evribadi! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
cihan54
23.Mayıs.2014, 09:57
Bir Celil gününden daha gutmornik evribadi! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Sen istmotofest'e gidiyon mu la :ntr:
Emrehan
23.Mayıs.2014, 10:02
Sen istmotofest'e gidiyon mu la :ntr:
Sanmıyorum. :mrgreen: Ya sen?
CELİL
23.Mayıs.2014, 10:14
bir haftayı daha yedik galiba cuma gelmiş :mrgreen:
Cihan F8 koruma takozu isteyen bir arkadaş var senin konuya yazmıştı 8)
cihan54
23.Mayıs.2014, 11:16
Sanmıyorum. :mrgreen: Ya sen?
Ben de :ntr:
bir haftayı daha yedik galiba cuma gelmiş :mrgreen:
Cihan F8 koruma takozu isteyen bir arkadaş var senin konuya yazmıştı 8)
Özel mesaj atmış, cevap verdim arkadaşa.. Sayın Celilus Rumulus.. :ntr:
Erkan 28
23.Mayıs.2014, 11:27
Günaydın Raptor Riders Ailesinazar:cheesy:
Ahmet Turan
23.Mayıs.2014, 11:28
Günaydın Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Herkese hayırlı cumalar, cumadayım gelicem :)
ozguralic
23.Mayıs.2014, 16:32
selam hayırlı cumalar :)
cihan54
23.Mayıs.2014, 17:11
selam hayırlı cumalar :)
Vayt, Özgürüm :happy: özletiyosun kendini.. :happy:
omer_cip23
23.Mayıs.2014, 18:33
hayırlı cumalar olsun abilerimee büyükçekmecede çiğköfte partisi yeni motorların tatlıları ondan sonrada sahilde çay keyfi var diye duyum aldım ama benmi yanlış duydum kulağım ağır işitiyoda :D
CELİL
23.Mayıs.2014, 19:00
hayırlı cumalar olsun abilerimee büyükçekmecede çiğköfte partisi yeni motorların tatlıları ondan sonrada sahilde çay keyfi var diye duyum aldım ama benmi yanlış duydum kulağım ağır işitiyoda :D
Benim haberim yok ama kulağa çok güzel geliyor neden olmasın ben tarif ettiğin yerdeyim beklerim 8)
Erkan 28
23.Mayıs.2014, 20:11
öyle duyumlar bizde yok maalesef
Önce haber vereceksin; Arkadaşlar hafta sonu yeni motorumun baklavasını yemeye gelen varmı diye:mrgreen: sonra toplanacağız ve toplu halde afiyetle yiyeceğiz :evil::evil:
Kaçgündür canım bir çiğ köfte istiyor gidicem bir türlü fırsat bulamıyorum. Boşa değilmiş :?
omer_cip23
24.Mayıs.2014, 03:57
ozaman ufak çaplı bir parti yapılması uygun gibi görnüyor abilerim :=)
CELİL
24.Mayıs.2014, 10:25
Günaydınlarrr Raptor Rıdersssss :)
Erkan 28
24.Mayıs.2014, 11:24
ozaman ufak çaplı bir parti yapılması uygun gibi görnüyor abilerim :=)
Aynen öyle Ömercim :mrgreen::mrgreen: biz sana haber veririz :mrgreen:
Erkan
24.Mayıs.2014, 11:29
Gûnaydın Raptor Riders ailesi.:cheesy: Kötü havalar geldi yine:(
Erkan 28
24.Mayıs.2014, 12:30
Normaldir erkan, ben hafta sonları boş olduğum zaman hava kapalı oluyor :mrgreen: işim olursa hava çok güzel sanki bana inat yapıyor :mrgreen::mrgreen:
Erkan
24.Mayıs.2014, 12:54
Hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aynen abi bana da genelde oyle olur ama bugün çalışıyorum iyi ki aklım hiç dışarda degil:p
Ahmet Turan
24.Mayıs.2014, 13:18
hava kapalımı :? ben motorum yok diye üzülüyorumv :( Ben lalelideyim hava süper :cheesy:
Ahmet Turan
24.Mayıs.2014, 13:33
Marmara depremi hisseden ?
Orhakdeniz
24.Mayıs.2014, 16:23
heryer hissetti bi ankara da hissedilmedi galiba ? .s
Erkan 28
26.Mayıs.2014, 10:11
Mayıs ayının son haftasında, Güneşli ve sıcak bir göktürk ten herkese merhaba8)
Günaydın herkese güzel bir hafta olsun...
Bu arada Haziran ayını iple çekenler var, gelmedi gitti :)
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.
Öööle bakıp bakıp yazamayanlara da iyi haftalar arkadaşlaaaaar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CELİL
26.Mayıs.2014, 10:48
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar :) :) :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10402634_765694906797204_5184044454707262964_n.jpg
(https://www.facebook.com/217044121662288/photos/a.258913640808669.69724.217044121662288/765694906797204/?type=1)
cihan54
26.Mayıs.2014, 10:48
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.
Öööle bakıp bakıp yazamayanlara da iyi haftalar arkadaşlaaaaar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ooo müdür sen yaşıyon mu :mrgreen:
Günaydın iyi haftalar herkese..
Ooo müdür sen yaşıyon mu :mrgreen:
Günaydın iyi haftalar herkese..
Diyene bakın asıl sen ne ediyon .:x
Hem niye herkez bana müdür diyo :?
Emrehan
26.Mayıs.2014, 11:37
cihan54
26.Mayıs.2014, 11:39
Diyene bakın asıl sen ne ediyon .:x
Hem niye herkez bana müdür diyo :?
Tamam başkan diyim :mrgreen: ben bişey etmiyom aynı işte iş güç.. Bu haftasonu bi istanbul yapıcam, düğün var. gidip döncem..
Ahmet Turan
26.Mayıs.2014, 11:41
Günaydın Herkse iyi haftalar :)
Artçı yapmışsın hiç renkte vermiyorsun bakıyım :mrgreen:
Makine'de Erkanın dragstar sanki
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar :) :) :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10402634_765694906797204_5184044454707262964_n.jpg
(https://www.facebook.com/217044121662288/photos/a.258913640808669.69724.217044121662288/765694906797204/?type=1)
Erkan 28
26.Mayıs.2014, 11:47
Artçı yapmışsın hiç renkte vermiyorsun bakıyım :mrgreen:
Makine'de Erkanın dragstar sanki
benim makine değil harley o harleyy:mrgreen::mrgreen:
CELİL
27.Mayıs.2014, 06:54
Günaydınlar Raptor Rıders :)
cihan54
27.Mayıs.2014, 09:03
Günaydınlar Raptor Rıders :)
Rüyanda mı gördün :dil:
Günaydın herkese, güzel bi Salih günü :)
Sabahın köründe yollara düşmek için erken kalkanlara günaydın
Tabi geç kalkan ve emeklilerede günaydın
Erkan 28
27.Mayıs.2014, 10:07
Hayırdır bu sabah erken kalkanlar var :mrgreen:
Emrehan
27.Mayıs.2014, 10:23
Güneşli bir Salih Günü'nden gutmornik evribadi! :cheesy:
CELİL
27.Mayıs.2014, 10:25
Rüyanda mı gördün :dil:
Sabah 4 de uykum kaçtı gelmiyor ne yapayım biraz forumla ilğilendim saat 7 de tekrar denedim 2 saat daha kestirmişim 8)
omer_cip23
27.Mayıs.2014, 10:36
günaydınlar olsun büyük aile :)
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 02:08
Yok arkadaş, öğlene doğru kalktığımdan, ben de geceden günaydın yazayım millete yahu, sonuçta yeni gün başladı.
Günaydınlar herkese.
Hah Perşembe uzaklarda olacağım
Perşembe günü için de günaydınlar RR ailesi
:)
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 02:11
Yok yok, Cuma'da buralarda olmayabilirim.
En iyisi Cuma'yı da pas geçmeyelim,
Herkese hayırlı Cuma lar sayın RR ailesi
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 02:15
Valla düşündüm de şimdi, Cumartesi ve Pazar sabahları da tehlikede
Herkese günlük - güneşlik bir Cumartesi sabahından Babaeski'den günaydınlar
Herkese hayırlı hafta sonları, sabah erkenden yola çıkın, motor tepesinde kalın
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 02:17
:)))))))))))))))
nenickila
28.Mayıs.2014, 09:21
Alem adamsın Tanju Abi :cheesy:
İyi sabahlar herkese.
Çarşamba olmuş ya la.:alkis: :alkis: :alkis: :+1: :D
Emrehan
28.Mayıs.2014, 10:13
Erkan 28
28.Mayıs.2014, 10:15
Salih
28.Mayıs.2014, 10:49
Güneşli bir Salih Günü'nden gutmornik evribadi! :cheesy:
Bir de Salih dün görebilseydi bu mesajları iyi olacaktı. :mrgreen: Forumu boşlamamak lazım. :lol:Günaydınlar:)
CELİL
28.Mayıs.2014, 11:03
Tanju döktürmüş yine :mrgreen:
Salih forumu boşlamamak lazım :mrgreen:
cihan54
28.Mayıs.2014, 11:45
Bir de Salih dün görebilseydi bu mesajları iyi olacaktı. :mrgreen: Forumu boşlamamak lazım. :lol:Günaydınlar:)
Abim sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin nasılsın neler yapıyorsun?
Hadi Celilus Rumulus'u az çok buradan takip ediyoruz da, senden ne haber? :|
Salih
28.Mayıs.2014, 12:50
Emir büyük yerden :mrgreen:
Abim sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin nasılsın neler yapıyorsun?
Hadi Celilus Rumulus'u az çok buradan takip ediyoruz da, senden ne haber? :|
Sabah 9 çıkış akşam 9 giriş maalesef ses çıkaramıyorum. :(Şu sınavlar bitsin .8)
Herkese selamlar, internette gezerken bir video gördüm paylaşmak sitedim 8)
http://www.dailymotion.com/video/x1wqli6_the-motorcycle-swing-for-real-men_auto?start=28
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 17:04
İşimi forumla aldatatıp da bi kaçamak yapayım dedim, bakalım var mı piyasada yeni bi şeyler
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 17:06
He he,
Dağdan gelip de bağdakini kovarız dimi len Egemen :)))))
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 17:20
YAhu dayanamadım, bunu da yazcam arkadaş,
Babaeski'de bugün sıcaklık 29 derece ve boğazlı kazakla 1 saat kadar önce birisi geldi vesikalık çektirecekmiş.Tmm dedik dal stüdyoya, hazırlanınca haber verirsin bize.
Biraz sonra gravat var mı abi dedi.Bak aynanın yanında asılı dedik.Neyse biz daldık işe, unuttuk onu gelen gidenle uğraşmaktan.
Aradan 10 dak falan geçti.
Bizim yandaki ufak dükkan pc bölümümüz ikinci el alış-satış, teknik servis vs...Fotoğrafhanede de kameralarımız var.Ben genelde dışarıda çekimlerde olduğumdan stüdyoda da başka bir arkadaş olmadığında pc dükkanındaki ekranlardan kameralar takip edilir, stüdyoya gelen oradan görülüp ilgilenilir.
Pc deki arkadaşlar geldiler, abi içeridekini gördünüzmü ne yapmış diye.Ama bir yandan da gülerken kendilerini yerden yere vuruyorlar :)))))
Yahu ne oluyor demeye varmadan yanımdaki arkadaşlardan biri stüdyonun perdesini şöyle bir aralayıp, o da kendini caddeye attı, vuruyor karnını tutarak kendini yerden yere gülerken.
Len dedim ne oluyor içeride.
Ben de bir baktım, baktım ama attım caddeye kendimi diğerlerinin yanına, ölüyorum babalar, ölüyorum gülmekten.
Zaten adam tipten 10 yıl içeride yatar.Vesikalığını çekerken makinayı çatlatır.
Eeee, ne yapmış bu?
Yahu beyler; 29 derece sıcak havada giydiği boğazlı kazağın üzerine takmış gravatı, bize haber de vermiyor hazırım diye, öylece ayakta bekliyor masum masum.
:)))))))))))
Tanju Mayda
28.Mayıs.2014, 17:28
Vatandaşın vesikalığını hazırlarken gelen sivil polis arkadaşlardan da öğrendiğimize göre, meğer kimi kimsesi olmayan, babadan kalma yıkık - dökük evde oturan,kimsesiz, beyin özürlü bir gariban kardeşimizmiş.
Gerçi o görmedi bizim gülüşmelerimizi ama yine de içim rahat etmedi, güldüğümüzden utandım, vesikalığına ücret almadım.
Beyler olay görünüm itibarı ile oldukça komikdi, ancak insanları hemen dış görünüşü ile yargılayıp şaha kalkmamak diye düşünüyor ve güldüğümden de utanıyorum şimdi açıkçası.
Bu başıma gelen olaydan herkesin bir ders çıkarması temennilerimle :(((((
:(
nenickila
28.Mayıs.2014, 20:48
Vatandaşın vesikalığını hazırlarken gelen sivil polis arkadaşlardan da öğrendiğimize göre, meğer kimi kimsesi olmayan, babadan kalma yıkık - dökük evde oturan,kimsesiz, beyin özürlü bir gariban kardeşimizmiş.
Gerçi o görmedi bizim gülüşmelerimizi ama yine de içim rahat etmedi, güldüğümüzden utandım, vesikalığına ücret almadım.
Beyler olay görünüm itibarı ile oldukça komikdi, ancak insanları hemen dış görünüşü ile yargılayıp şaha kalkmamak diye düşünüyor ve güldüğümden de utanıyorum şimdi açıkçası.
Bu başıma gelen olaydan herkesin bir ders çıkarması temennilerimle :(((((
:(
Böyle bişeyi paylaşman büyük cesaret ister be abi, valla çoğu kimse dürüstce anlatmaz düştüğü böyle durumları, büyüksün.
O arkadaş içinde üzüldüm :cry:
Tanju Mayda
29.Mayıs.2014, 01:45
Şşşşşşşşşttttttttt,
Hop hop hop, değiş Tonton :)))))
He he he,
40 lı yaştakiler hatırlar bu değiş Tonton meselesini, yeni nesil ise bilmez çoook eski yılları.
Bir varmış bir yokmuş, çoookk eskiden sadece TRT 1 varmış.Akşam 19:00 da yayın başlar ve gece 23:30 - 00:00 gibilerde de göndere çekilen ay yıldızlı dalgalanan bayrağımızın videosuyla okunan istiklal marşıyla yayın bitermiş.
İŞte bu yıllarda bir çizgi film karakteri vardı.Hop hop hop değiş Tonton dendiğinde şekilden şekile giren bir baloncukmuydu neydi, işte öyle bir karakter vardı.
Nerden aklıma geldi az önce bilmiyorum ama, iş arasında bir mola vereyim dedim, dayanamadım daldım foruma yine ve yazdım bu sloganı :)))))
Tanju Mayda
29.Mayıs.2014, 01:57
SIFIR NOKTASI (http://www.regalraptor.net/forums/member.php?u=5356)
http://www.regalraptor.net/forums/images/ranks/ranks1.gif
http://www.regalraptor.net/forums/image.php?u=5356&dateline=1398460801 (http://www.regalraptor.net/forums/member.php?u=5356)
Kullanıcı Bilgileri Üye Numarası: 5356
Motoru: RR DD 150 E2
Teşekkür Grafikleri Tesekkür: 3
63 Mesajina 89 Tesekkür Aldi
Alıntı:
laceta Nickli Üyeden Alıntı http://www.regalraptor.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=158859#post158859)
arkadaşlar abilerim uzun ugraslar sonucu telefona root atmamla beraber bazı ayarları bozdum sıstem dosyalarını sıldım ve rom atmayı bılmıyorum telefonu tamırcıyede goturmem cunku bu spy programları cıktıgından berı guvenmıyorum garantıye yollasam 1 ay gelmez suan garantı dısı zaten rom atmayı bılen varsa bana bı acemi agzıyla anlataiblirmi :(
Bence problem hilallerde, hilalleri sıyırmış olabilirsin sen kardeşim.Forum sponsorumuz Demirtaş Motorsiklet Ali usta senin işi çözer bence.
Regal Raptor Uzmanı - Doktoru Sitemizin Ve RaptorRiders Üyelerinin destekçisi Ali Usta dan RaptorRiders Üyelerine özel !!!
Servis Konusunda Bildiğiniz gibi Ali Usta'yı tek geçeriz
Herkese günaydın, bugün kimin günüydü ?
Bahadır
29.Mayıs.2014, 09:20
Hayırlı sabahlar abilerim kardeşlerim:|
Herkese günaydın, bugün kimin günüydü ?
İyi sabahlar arkadaşlar.
bugün benim değil o kesin.
Perşembe perişandır yav. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şşşşşşşşşttttttttt,
Hop hop hop, değiş Tonton :)))))
He he he,
40 lı yaştakiler hatırlar bu değiş Tonton meselesini, yeni nesil ise bilmez çoook eski yılları.
Bir varmış bir yokmuş, çoookk eskiden sadece TRT 1 varmış.Akşam 19:00 da yayın başlar ve gece 23:30 - 00:00 gibilerde de göndere çekilen ay yıldızlı dalgalanan bayrağımızın videosuyla okunan istiklal marşıyla yayın bitermiş.
İŞte bu yıllarda bir çizgi film karakteri vardı.Hop hop hop değiş Tonton dendiğinde şekilden şekile giren bir baloncukmuydu neydi, işte öyle bir karakter vardı.
Nerden aklıma geldi az önce bilmiyorum ama, iş arasında bir mola vereyim dedim, dayanamadım daldım foruma yine ve yazdım bu sloganı :)))))
Bir de "Dan din dan sevimli dev çık ortaya"repliğini hatırlatayım istersen.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Çok kötüyüm çoook.
cihan54
29.Mayıs.2014, 09:28
İyi sabahlar arkadaşlar.
bugün benim değil o kesin.
Perşembe perişandır yav. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bugün de benim olsun 8)
Periiişanım şimdi, mutlu olduun muu
Başınıı yastığa, rahaat koydunn muu..:srch:
Baştan alıyoruz o zaman;
Bir Cihan gününden herkese günaydın, hayırlı işler...
Dandin sevimli dev sanada günaydın :)
Bugün de benim olsun 8)
Periiişanım şimdi, mutlu olduun muu
Başınıı yastığa, rahaat koydunn muu..:srch:
O ne nan. :p :p :p
İyimisen hoşmusan,dolumusan,boşmusan ayaklarında yan basir mi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p :p
Salih
29.Mayıs.2014, 09:47
Bugün de benim olsun 8)
O halde bu şarkı Cihan'a gelsin :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=IGENkpaPkgw
Günaydınlar :)
O halde bu şarkı Cihan'a gelsin :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=IGENkpaPkgw
Günaydınlar :)
Salih'im yaptın yapacağını .:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"today is thursdaaaaaay" fenamışşşş.:p :p :p
cihan54
29.Mayıs.2014, 09:59
:p eyvah eyvah, almasamıydım acaba perşembeyi :p üstüme kalan şarkılara bak yahu.. :p Ayakların yan basir de song for kids de..
Bir Cihan gününden herkese günaydın. Bugünden tezi yok yurda yağmur gele :lol: Yağmuru getiren adam olacak :dil:
Salih
29.Mayıs.2014, 10:01
Salih'im yaptın yapacağını .:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"today is thursdaaaaaay" fenamışşşş.:p :p :p
Sana da bunu hediye ediyorum Ati'cim. Bu hatunu popüler kılan şarkıları mıydı, o iki unsur muydu halen sorgularım :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=lZSbkYjQer8
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:02
Arkadaş ne geyik dönmüş sabah sabah yahu. :?
cihan54
29.Mayıs.2014, 10:05
Arkadaş ne geyik dönmüş sabah sabah yahu. :?
Sen hala gezin orda, takıl sen. huh :evil:
Ahmet Turan
29.Mayıs.2014, 10:05
Günaydın Herkese :)
alemCi
29.Mayıs.2014, 10:06
Günaydın : )
:p eyvah eyvah, almasamıydım acaba perşembeyi :p üstüme kalan şarkılara bak yahu.. :p Ayakların yan basir de song for kids de..
Bir Cihan gününden herkese günaydın. Bugünden tezi yok yurda yağmur gele :lol: Yağmuru getiren adam olacak :dil:
Adama bak ya....... gamlı baykuş tepesinde bulutuyla geziyo.:x :x
Ama,ama.....ama ben haftasonu gezeceğidim yaaaaaaaaa.[smilie=redcolorz3_: :ban: :dil:
Cum
May 30
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
24°En Düş. 16°
d.fz.
Cmt
May 31
Sağanak
22°En Düş. 15°
d.fz.
Paz
Haz 1
Aralıklarla yağmurlu
22°En Düş. 15°
d.fz.
cihan54
29.Mayıs.2014, 10:10
Adama bak ya....... gamlı baykuş tepesinde bulutuyla geziyo.:x :x
Ama,ama.....ama ben haftasonu gezeceğidim yaaaaaaaaa.[smilie=redcolorz3_: :ban: :dil:
Cum
May 30
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
24°En Düş. 16°
d.fz.
Cmt
May 31
Sağanak
22°En Düş. 15°
d.fz.
Paz
Haz 1
Aralıklarla yağmurlu
22°En Düş. 15°
d.fz.
GÜNAYDIIIIIN :mrgreen:
Sana da bunu hediye ediyorum Ati'cim. Bu hatunu popüler kılan şarkıları mıydı, o iki unsur muydu halen sorgularım :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=lZSbkYjQer8
Samantha Ablamızzzzzzz neydi beyaaaa.
Onun popüleritesi airbaglerinde saklı......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:19
Sen hala gezin orda, takıl sen. huh :evil:
Hakikaten bak gezinirken Perşembe'yi kaçırmışız. Çarşamba mı kaldı şimdi bana? :p :p :p
Dilime yapıştı ya laaaa.
touch me this is the night
touch me I wanna feel your body
Saliiiih,ah Salih.:twisted:
cihan54
29.Mayıs.2014, 10:28
Hakikaten bak gezinirken Perşembe'yi kaçırmışız. Çarşamba mı kaldı şimdi bana? :p :p :p
Pazarı vercem sana. O gün hiç aktiflik yok sitede :p
Dilime yapıştı ya laaaa.
Ne demek istiyosun :shock:
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:30
Atilla Abi iş çığrından çıkmak üzere dikkat et. :p Touch me I wanna feel your body Salih falan... :p :p :p
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:32
Pazarı vercem sana. O gün hiç aktiflik yok sitede :p
İstemem Pazarı. Pazar günü çalışmıyorum. :p
Atilla Abi iş çığrından çıkmak üzere dikkat et. :p Touch me I wanna feel your body Salih falan... :p :p :p
pissssssler siziiii.:evil:
ne güzel geyik yapıyoduk..Şarkının nakaratı o ne yapalım .:x
Biraz manidar ama.:?
Erkan 28
29.Mayıs.2014, 10:37
Kaka Salih attı oltayı çekildi kenara yine.
:x
Sinsi sinsi kıs kıs gülüyodur .
Aha dördüncüyü de bulduk.:mrgreen:
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:41
Gutmornik Erkan!
Taç mi dis iz Spartaaaaaaa!!!! :p :p :p
cihan54
29.Mayıs.2014, 10:47
Herkes birbirini taçıyo arkadaş bu ne yaa, pis..
Herkes tuttuğunu :?
vallaaa bıraktım.....:mrgreen:
Emrehan
29.Mayıs.2014, 10:53
vallaaa bıraktım.....:mrgreen:
Hep Atilla Abi'nin yüzünden. :mrgreen: O başlattı bence. :p
Hep Atilla Abi'nin yüzünden. :mrgreen: O başlattı bence. :p
Yoooh yaaaav,yok yaaaaaaav pışşşşık.:x
Ben ne güzel günaydını mı demişim Bi Cihan laf attı, derken Salih'im de Samantha Fox'u işin içine sokunca(baak) iş çığırından çıktı.:p :p :p
Salih
29.Mayıs.2014, 11:26
Kaka Salih attı oltayı çekildi kenara yine.
:x
Sinsi sinsi kıs kıs gülüyodur .
Airbag ha? Sürekli açık olduğuna göre hatun demek sürekli kaza halindeydi :p
UCANLAZ
29.Mayıs.2014, 11:30
Bu ne abi,Geyiğinde geyiğini yapmışsınız bir saatte 4 sayfa..üstelik yazılanlardan pek bişey anlamadım yöresel bir şive kullanılıyor heralde:p:p:p
Bu arada "şive" kelimesini hayatımda ilk defa yazdım galiba yazarken içim bi hoş oldu..
Airbag ha? Sürekli açık olduğuna göre hatun demek sürekli kaza halindeydi :p
tutacam kendimi yorumlamayacam hayıııır...... :duvar: :duvar: :duvar: :pls:
Bu ne abi,Geyiğinde geyiğini yapmışsınız bir saatte 4 sayfa..üstelik yazılanlardan pek bişey anlamadım yöresel bir şive kullanılıyor heralde:p:p:p
Bu arada "şive" kelimesini hayatımda ilk defa yazdım galiba yazarken içim bi hoş oldu..
Biz böööle biriktiriyoz ondan sonra da koyver gitsin oluyor . :p
Salih'in kliplerini izlersen konu netleşir. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.