Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
ozguralic
09.Ekim.2012, 09:43
Günaydın. Cihan hayırlı olsun güle güle kullan. :)
Günaydın Cihan kardeş, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin. Makineyi aldın mı şimdi nedir son durum?
Bu arada Ağa sen hangi motora niyetlendin? Birde neden vaz geçtin? Burası uygun değilse özelden banada bildirir misin? Birde v-strom Türkiye' ye ben nasıl üye olabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misin? Adresi http://www.vstromturkiye.org dimi?
av. Cevdet Yılmaz
09.Ekim.2012, 11:21
Gunaydin Raptorriders ailesi,Cihanim yolun acik olsun,go and get her!!:)
Emrehan
09.Ekim.2012, 14:03
Günaydınlaaaar RR ailesii.. Bana dua edin olur mu, birazdan yeni makinemi almaya gidiyorum.. hayırlısınï ve kazasız belasız getirmeyi dileseniz yeter :D
Hayırlı olsun Cihan; sağ salim git gel de bir an önce yeni makinanın tadını çıkarmaya başla inşallah. nazar
Erkan 28
09.Ekim.2012, 19:04
Günaydın Cihan kardeş, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin. Makineyi aldın mı şimdi nedir son durum?
Bu arada Ağa sen hangi motora niyetlendin? Birde neden vaz geçtin? Burası uygun değilse özelden banada bildirir misin? Birde v-strom Türkiye' ye ben nasıl üye olabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misin? Adresi http://www.vstromturkiye.org dimi?
emre burdan koşulları kabul et ve kayda başla
http://www.vstromturkiye.org/ucp.php?mode=register
ağfndrdm
09.Ekim.2012, 19:49
abi kusura bakma geç cavap verebiliyorun ancak:mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-acil-satilik-2006-model-29-995-km-99330295/detay
bu motora niyetlendim,belli bir neden yok biraaz daha bekliyorum aksesuarlısını düşer belki
vstrom tr. ye bilğiğin üye oluyorsun fakat
yönetici onayı gerekiyor üyeliğin akftif olabilmesi için ,aksi halde ne konu okuyabilirsin nede birşeyler yazabilirsin
ben orada mod olan bi abimizi tanıyordum öyle aktif oldum
sende üye ol nickname ini ver bana söylerim
ayrıca çok ama çok faydalı bir site kitap niteliğinde ,fazla goygoy orada
iki gündür okuyorum 2 haftaya okumadık konu bırakmam
cihan54
09.Ekim.2012, 21:08
Kuş yuvaya iner :lol: Şimşek McQueen sizlerle :cheesy:
Teşekkürler sayın ailem :D
Maşallah nazar hayırlı olsun bir konu aç ve acil resimleri yükle 8)
cihan54
09.Ekim.2012, 21:25
adam akıllı resim çekemedik ki koşturmaktan :p
adam akıllı resim çekemedik ki koşturmaktan :p
artık koşturmuyon uçuyon maşallah nazar değmesin nazar
en son 180 mi gördüm demiştin 8)
hopperakin
09.Ekim.2012, 21:52
Cihan hayırlı olsun :) Bu arada abiler kardeşler gencolar, facebook eski adresime geçiş yaptım bir süredir, ekli olanları tekrar oradan ekleyeceğim direkt, bundan sonra sadece onu kullanıcam haberiniz olsun :) Herkese selamlar ayrıca. Kantin, barmenlik falan derken pek vakit bulamıyorum
ağfndrdm
09.Ekim.2012, 22:21
Kuş yuvaya iner :lol: Şimşek McQueen sizlerle :cheesy:
Teşekkürler sayın ailem :D
hayırlı olsun baboş
ıslatalım bunu8)
cihan54
09.Ekim.2012, 23:38
Yağmurlar geliyo diyolar zaten :p
Yolu boş görmeden gaz çekeyim deme...:lol: Hayırlı olsun Cihan[smilie=greencolorz:nazar
cihan54
10.Ekim.2012, 00:58
Yolu boş görmeden gaz çekeyim deme...:lol: Hayırlı olsun Cihan[smilie=greencolorz:nazar
Yolu boş görmeyim be abi :( makine benden önce çıldırıyo ben ona yetişemiyom. :shock:
cihan54
10.Ekim.2012, 09:08
Biri yazsın diye bekledim flood yapmayım diye ama kimse de yazmaz mı arkadaş... :|
GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNN :mrgreen::mrgreen::p:p nazarnazar :lol::lol:
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Cihan sen açılış yap diye ben bekliyorum 8)
özellikle bugün senin açman gerek çünki oğluşunu sattığından beri ilk mutlu güne başlayışın :mrgreen:8)
cihan54
10.Ekim.2012, 09:19
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Cihan sen açılış yap diye ben bekliyorum 8)
özellikle bugün senin açman gerek çünki oğluşunu sattığından beri ilk mutlu güne başlayışın :mrgreen:8)
Aynen valla ya sabah bi uyandım, ne oluyo ya dedim bi garip geldi bu sabah :mrgreen:
eralp_goksu
10.Ekim.2012, 09:38
Gunaydın Raptorriders! 8) İyi fazerlar Cİhan Bey. :)
cihan54
10.Ekim.2012, 09:39
iyi fazerlar :mrgreen: bu da yeni sloganımız olsa gerek :mrgreen:
eralp_goksu
10.Ekim.2012, 09:44
zengının malı zugurdun cenesını yorar abı :D fazer hakkında felsefı dusuncelerdeyım :mrgreen:
cihan54
10.Ekim.2012, 09:49
zengının malı zugurdun cenesını yorar abı :D fazer hakkında felsefı dusuncelerdeyım :mrgreen:
zengin mi :mrgreen: bir sene nasıl geçincem hesabı yapar mı la zengin :mrgreen:
Aynen valla ya sabah bi uyandım, ne oluyo ya dedim bi garip geldi bu sabah :mrgreen:
Cihan motora sarılıp uyumuşsan dün gece ondandır. :mrgreen:
cihan54
10.Ekim.2012, 10:08
Cihan motora sarılıp uyumuşsan dün gece ondandır. :mrgreen:
motora pek yakın sayılmazdım. Nikah düğün tamam ama hala koynuna giremedim gibi bişey oldu bu :p:p
Henüz branda kilit vs. almadığım için arkadaşın kapalı garajına koydum yavrumu.
Motorda alarm var ama benden önceki adam hiç kullanmadım iptal ettirdim demişti. ben de akşam alarmı tekrar bağlatayım dedim, kaçak mı var bi terslik var anlamadım, enjeksiyon sigortasını kesti sıkıntı çıkardı. Yeni sigorta aldım, ama alarmı bağlatmadım iptal ettirdim. Arkadaşın bi önerisi oldu, 30 liraya pilli alarmlar var onlardan al dedi. ona bakıcam yakın zamanda artık. Öyle sigortlara aküye falan bağlı bişey değil en azından..
Konu nereden nereye geldi. Hayalime kavuşmamın gönül rahatlığıydı sanırım o his :mrgreen:
Emrehan
10.Ekim.2012, 10:17
Günaydın güzel forumumun güzel insanları.
Dileyene bol feyzırlı, dileyene gümmbür gümbür çapırlı; ama herkese kazasız belasız mutlu huzurlu günler. nazar
Sevgiler, saygılar sunar; esenlikler dilerim.
Bir sonraki yayınımızda birlikte olmak dileğiyle; esen kalınız efendim. :mrgreen:
cihan54
10.Ekim.2012, 10:25
Çok kısa bi yayın dönemi oldu bu :mrgreen:
Emrehan
10.Ekim.2012, 10:29
Çok kısa bi yayın dönemi oldu bu :mrgreen:
Kısa kısa ama sık sık yapıcaz yayını Şimşek Cihan Bey kardeşim. :mrgreen:
Bak bu yayının da sonuna geldik; esen kalınız. 8)
cihan54
10.Ekim.2012, 10:34
Kalalım tabi.. cümleten.. :mrgreen:
Hayırlı olsun Cihan Allah kazasız sürüş nasip etsin.8)
cihan54
10.Ekim.2012, 10:41
Saolasın abi.. inşallah :|
eralp_goksu
10.Ekim.2012, 17:20
zengin mi :mrgreen: bir sene nasıl geçincem hesabı yapar mı la zengin :mrgreen:
Hıc sanmıyorum oyle hesapların pesınde oldugunu. :mrgreen: Oyle olsa sapancaya geldıgımızde cayları ısmarlama teklıfımızı kabul etmezdın. :mrgreen:
cihan54
10.Ekim.2012, 17:23
Hıc sanmıyorum oyle hesapların pesınde oldugunu. :mrgreen: Oyle olsa sapancaya geldıgımızde cayları ısmarlama teklıfımızı kabul etmezdın. :mrgreen:
Fazer çayla çalışmıyo :p
eralp_goksu
10.Ekim.2012, 17:27
Fazer çayla çalışmıyo :p
Benzın caydan daha pahalı :mrgreen:
cihan54
10.Ekim.2012, 17:38
Benzın caydan daha pahalı :mrgreen:
olay da o ya. hem benim istanbula gelmem falan daha çok çay demek mesela :p
olay da o ya. hem benim istanbula gelmem falan daha çok çay demek mesela :p
bütün siteyi toplayıp gidelim cihan semaverde çay ısmarlasın diyicemde kıyamıyorum adama fena borçlandı bizede çay borcu olsun eli rahatlayınca bizede ödeme yapar 8)
Emrehan
10.Ekim.2012, 17:58
Feyzır da çok yakar. [smilie=greencolorz:
Kardeşim böle yakışıklı yakışıklı makinalar alıyosunuz; benim de aklıma giriyosunuz. :x
Ben chopper kafalı bi adamım; çelmeyin aklımı yahu... :mrgreen:
Hem hanım da kızıyo. :( "Chopper'dan başkasına motosiklet demem, kullanmam" diyo. "Motorlu bisiklet o endurolar neykıtlar falan" diyo. :mrgreen:
Ama bir Feyzır olsun, Vistrom olsun, Efaltıyüzelli veyahut Pegaso olsun; gayet hoş ve alımlılar kanımca.
Yok abi çapır çapır. Girmeyin aklıma. :x
cihan54
10.Ekim.2012, 18:02
bütün siteyi toplayıp gidelim cihan semaverde çay ısmarlasın diyicemde kıyamıyorum adama fena borçlandı bizede çay borcu olsun eli rahatlayınca bizede ödeme yapar 8)
Yani bu demek oluyo ki Sapanca mı karar :?:
Feyzır da çok yakar. [smilie=greencolorz:
Kardeşim böle yakışıklı yakışıklı makinalar alıyosunuz; benim de aklıma giriyosunuz. :x
Ben chopper kafalı bi adamım; çelmeyin aklımı yahu... :mrgreen:
Hem hanım da kızıyo. :( "Chopper'dan başkasına motosiklet demem, kullanmam" diyo. "Motorlu bisiklet o endurolar neykıtlar falan" diyo. :mrgreen:
Ama bir Feyzır olsun, Vistrom olsun, Efaltıyüzelli veyahut Pegaso olsun; gayet hoş ve alımlılar kanımca.
Yok abi çapır çapır. Girmeyin aklıma. :x
İyi dedin üstadım :mrgreen:
abi kusura bakma geç cavap verebiliyorun ancak:mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-acil-satilik-2006-model-29-995-km-99330295/detay
bu motora niyetlendim,belli bir neden yok biraaz daha bekliyorum aksesuarlısını düşer belki
vstrom tr. ye bilğiğin üye oluyorsun fakat
yönetici onayı gerekiyor üyeliğin akftif olabilmesi için ,aksi halde ne konu okuyabilirsin nede birşeyler yazabilirsin
ben orada mod olan bi abimizi tanıyordum öyle aktif oldum
sende üye ol nickname ini ver bana söylerim
ayrıca çok ama çok faydalı bir site kitap niteliğinde ,fazla goygoy orada
iki gündür okuyorum 2 haftaya okumadık konu bırakmam
Estağfurullah Ağa, bende hasta olduğumdan geç okuyorum zaten sorun yok yani :)
Sisteme üye oldum, xcell kullanıcı adını kullanıyorum yine. Müsait bir zamanında iletebilirsen sevinirim. Bende 2 haftada tamamlarım inşallah bilgileri :)
Tekrar sağolasın Ağa görüşmek üzere. 8)
Bu arada Cihan tekrar hayırlı olsun, darısı başımıza inş. :p
cihan54
10.Ekim.2012, 23:56
Daha iyileri sizlerin olsun 8)
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS ALİESİ nazar:D:D:D
cihan54
11.Ekim.2012, 09:01
Günaydınlar tabi günaydınlar :mrgreen:
Eee Sapancaya mı geliyosunuz şimdi son karar nedir? :mrgreen:
Günaydınlar tabi günaydınlar :mrgreen:
Eee Sapancaya mı geliyosunuz şimdi son karar nedir? :mrgreen:
oraları çok seviyorumda ne zaman gelsek birdaha gelelim diye arkadan su dökerler ya sizin bölgede tepemize yağmur boşaltıp uğurluyor :mrgreen:
cihan54
11.Ekim.2012, 09:14
oraları çok seviyorumda ne zaman gelsek birdaha gelelim diye arkadan su dökerler ya sizin bölgede tepemize yağmur boşaltıp uğurluyor :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen: ıslanmak güzeldir :p ama iyi ıslanmıştınız be...
Haftasonu yağmur açısından gayet güvenli buralar.. bu da ispatı: http://www.wunderground.com/global/stations/17069.html
8) bugün perşembe bence karar verin de ona göre millet toplanmaya plan yapmaya başlar 8)
Emrehan
11.Ekim.2012, 10:12
Günaydın size ey raptorseverler.
Ankara'da yağmur var. Hava da buz. Kış mı geldi ne? :(
Günaydın size ey raptorseverler.
Ankara'da yağmur var. Hava da buz. Kış mı geldi ne? :(
istanbul maslak da hava kapalı yağmur yağacak gibi evet galiba kış geliyor :(
cihan54
11.Ekim.2012, 10:28
Adapazarında hava açık, ama soğuk. Evet kış geliyor.. [smilie=greencolorz:
Akşamları yoğun çiğ var... Gece ve sabah erken saatlerde hesaplı gitmek lazım..8)
cihan54
11.Ekim.2012, 11:11
Buradan da bu taraflara gelmeyeceğinizi anlamış bulunuyoruz..
Bu da mı gol değil Celil Bey :x
DR.ALP
11.Ekim.2012, 11:14
bodrumda dün gece gök gürültülü,şimşekli sağanak yağış mevcuttu..ancak bugün masmavi bir gökyüzü ve sıcacık bir güneş..kontak kapatasım gelmedi valla...
cihan54
11.Ekim.2012, 11:19
bodrumda dün gece gök gürültülü,şimşekli sağanak yağış mevcuttu..ancak bugün masmavi bir gökyüzü ve sıcacık bir güneş..kontak kapatasım gelmedi valla...
Bu da nispet olsa gerek :mrgreen: hocam, toplanıp bodruma mı akın etsek ne yapsak :cheesy:
Alpaslan bodrumun havası harika her sene geliyorum gümbet alman hastanesinin yakınında kardeşim var sağolsun onun yanında keyif yapıyorum sen hangi hastanedesin 8)
Buradan da bu taraflara gelmeyeceğinizi anlamış bulunuyoruz..
Bu da mı gol değil Celil Bey :x
bizim için malesef senin bölgenin sezonu kapandı hava riskili soğuk ve çok benzin gidiyor :mrgreen:
aslında bir ara niyetlenmedim değil ama herkese ters geldi :)
cihan54
11.Ekim.2012, 11:33
bizim için malesef senin bölgenin sezonu kapandı hava riskili soğuk ve çok benzin gidiyor :mrgreen:
aslında bir ara niyetlenmedim değil ama herkese ters geldi :)
illaki biz tehlikeli istanbul trafiğine gelcez [smilie=greencolorz:
illaki biz tehlikeli istanbul trafiğine gelcez [smilie=greencolorz:
biz o trafiğin içinde sürekli kurtlarla dans yapıyoruz malesef 8)
cihan54
11.Ekim.2012, 11:45
E bırak da biz tehlikeye atmayalım kendimizi. sizi daha tehlikesiz bölgeye davet ediyoruz ona da gelmiyosunuz :mrgreen:
DR.ALP
11.Ekim.2012, 11:47
Alpaslan bodrumun havası harika her sene geliyorum gümbet alman hastanesinin yakınında kardeşim var sağolsun onun yanında keyif yapıyorum sen hangi hastanedesin 8)
nispet haddimize düşmez..her zaman beklerim..özel bodrum hastanesinin diş doktoruyum..cevaplamalar geç olabilir..hastaları ihmal etmek olmaz..şimdiden özürlerimizi sunuyoruz efem...
nispet haddimize düşmez..her zaman beklerim..özel bodrum hastanesinin diş doktoruyum..cevaplamalar geç olabilir..hastaları ihmal etmek olmaz..şimdiden özürlerimizi sunuyoruz efem...
durumunu anlıyorum beni hiç görme o zaman ben dişçiden kaçan tiplerdenim :mrgreen:yazın bondruma gelince görüşürüz kolay gelsin 8)
DR.ALP
11.Ekim.2012, 11:53
durumunu anlıyorum beni hiç görme o zaman ben dişçiden kaçan tiplerdenim :mrgreen:yazın bondruma gelince görüşürüz kolay gelsin 8)
korkma..önce telkin sonra sedasyon baktık olmuyor bağlarız koltuğa:p..görüşmek üzere...
cihan54
11.Ekim.2012, 11:54
Ben de tanışmayı isterim, bakarsın beraber gideriz Celil abi :mrgreen:
DR.ALP
11.Ekim.2012, 11:57
Ben de tanışmayı isterim, bakarsın beraber gideriz Celil abi :mrgreen:
memnun olurum..kapımız herkese açık..
korkma..önce telkin sonra sedasyon baktık olmuyor bağlarız koltuğa:p..görüşmek üzere...
durum o kadar ciddi değil mecbur kalısam kuyrugu kıstırıp koltuga oturuyorum
şimdilik bana göre operasyonel bir durum yok ben çay içmeye gelicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
11.Ekim.2012, 12:26
şimdilik bana göre operasyonel bir durum yok ben çay içmeye gelicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
diş temizletmek sağlıklı mıdır hocam.. Aldığım bir duyuma göre diş minesini incelttiği için mine zayıf düşüyor ve normalden daha hızlı ve kısa zamanda sararıyor dişler. Doğru mudur? :?
önümüzdeki yaza bir ege turu organizemi etsem çok taliplisi var
ama o tura en az 2 sezondur devamlı motor üstünde olan tecrübeli sürücüler dahil olabilir 8)
cihan54
11.Ekim.2012, 12:31
ama o tura en az 2 sezondur devamlı motor üstünde olan tecrübeli sürücüler dahil olabilir 8)
Yani? Bana nasıl bi taş geldi anlayamadım. :?
diş temizletmek sağlıklı mıdır hocam.. Aldığım bir duyuma göre diş minesini incelttiği için mine zayıf düşüyor ve normalden daha hızlı ve kısa zamanda sararıyor dişler. Doğru mudur? :?
cihan soruyu bana niye soruyorsun doktor olan ben değilimki alpaslan :mrgreen:
not: alpaslan önce vizite ücretini hesaba yatırsın sonra cevap ver :mrgreen:
Yani? Bana nasıl bi taş geldi anlayamadım. :?
sen taşı üstüne ne çekiyon konu genelllllll 8)
cihan54
11.Ekim.2012, 12:37
Vaay tiye de aldı.. gösteririm ben sana :mrgreen::p
Emrehan
11.Ekim.2012, 12:48
önümüzdeki yaza bir ege turu organizemi etsem çok taliplisi var
Abi sezondan ziyade kilometre alt sınırı koysak?
Yani iki sezon motor kullanıp da 2000km yapmayan adam yok mudur? Vardır. :p
4000 - 4500 km alt sınır koyarsan ben geçiyorum elemeyi. :mrgreen:
Abi sezondan ziyade kilometre alt sınırı koysak?
Yani iki sezon motor kullanıp da 2000km yapmayan adam yok mudur? Vardır. :p
4000 - 4500 km alt sınır koyarsan ben geçiyorum elemeyi. :mrgreen:
evet oda doğru en iyisi ben yola çıkmadan sınav yapayım geçenler gelsin :mrgreen:
sınav şartı yolda beni yakalamak beni yolda yakalayabilenler gelir 8)
cihan54
11.Ekim.2012, 12:56
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p: p:p:p
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p: p:p:p
Sen sevinme
sen hariç sana özel birşeyler bulucam :mrgreen:
Emrehan
11.Ekim.2012, 13:02
evet oda doğru en iyisi ben yola çıkmadan sınav yapayım geçenler gelsin :mrgreen:
Eveeet. Geldik zurnanın zırt dediği yere.
Benden kabul. Kışın yapacağım şeylerden sonra sınava 2011 DD250E-9B görünümlü bir canavarla katılacağım için no problem.
Hız göstergesini değiştirmem lazım ama; malum bizimkiler 180'e kadar. :p
cihan54
11.Ekim.2012, 13:05
Sen sevinme
sen hariç sana özel birşeyler bulucam :mrgreen:
eheheheh.. bana, 3. vitese atmama şartı koyalım :p:p:cheesy:
eheheheh.. bana, 3. vitese atmama şartı koyalım :p:p:cheesy:
değil 3 üncü vites 2 yi geçmicen desek yine kurtarmaz bence o makina 2 de 100-120 görür :mrgreen:
Eveeet. Geldik zurnanın zırt dediği yere.
Benden kabul. Kışın yapacağım şeylerden sonra sınava 2011 DD250E-9B görünümlü bir canavarla katılacağım için no problem.
Hız göstergesini değiştirmem lazım ama; malum bizimkiler 180'e kadar. :p
hesapta makinayı büyüttüm bu gidişle ben size yetişmeye çalışıcam :mrgreen:
Emrehan
11.Ekim.2012, 13:27
hesapta makinayı büyüttüm bu gidişle ben size yetişmeye çalışıcam :mrgreen:
Abi zor gelip de vazgeçmezsem hakikaten güzel şeyler planlıyorum. Şanzıman, zincir-dişli, piston gömlekleri, tüm rulmanlar, vesaire vesaire...
Adım adım fotoğraf çekeceğim ve maliyet hesabı tutacağım. Buradan da paylaşacağım.
İşe yarar bir sonuç çıkarsa ve maliyet de çok uçuk olmazsa herkese tavsiye edeceğim. :)
cihan54
11.Ekim.2012, 13:42
değil 3 üncü vites 2 yi geçmicen desek yine kurtarmaz bence o makina 2 de 100-120 görür :mrgreen:
2. vites 150km/h redline :|
Abi zor gelip de vazgeçmezsem hakikaten güzel şeyler planlıyorum. Şanzıman, zincir-dişli, piston gömlekleri, tüm rulmanlar, vesaire vesaire...
Adım adım fotoğraf çekeceğim ve maliyet hesabı tutacağım. Buradan da paylaşacağım.
İşe yarar bir sonuç çıkarsa ve maliyet de çok uçuk olmazsa herkese tavsiye edeceğim. :)
Benim ileride yapmak istediğimi şimdiden yapacaksın .Evladiyelik olacak .
Yapacağın modifikasyonlardan sonrada motorunu satmazsın inşallah o kadar emeğe yazık olur aksi taktirde.
Konunun takipçisi olacağım .Sabırsızlıkla bekliyorum.8)
Emrehan
11.Ekim.2012, 14:04
Benim ileride yapmak istediğimi şimdiden yapacaksın .Evladiyelik olacak .
Yapacağın modifikasyonlardan sonrada motorunu satmazsın inşallah o kadar emeğe yazık olur aksi taktirde.
Konunun takipçisi olacağım .Sabırsızlıkla bekliyorum.8)
Sağol Atilla Abi. Valla inşallah becerebilirim yapmayı. Ama yaparsam da zaten istesem de satamam; isteyeceğim parayı kimse vermez çünkü. :mrgreen:
geçektende yapmayı düşündüklerin çok zorlu bir süreç ama herkesin gerçekleştirmek istediği hayali gerçekleştirmiş olur forumda takip rekoru kırarsın sabırsızlıkla bekliyoruz hadi hayırlısı 8)
hııııı demek 2.inci vites 150 km redline
duydunuzmu uslu kullanıcam diyen adam ilk günden bunları denemiş eeeee başka neler yapabiliyor bu makina :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
11.Ekim.2012, 14:37
cık cık cık:x:x
DR.ALP
11.Ekim.2012, 14:41
çayın lafı olmaz..bodrum deyince bir laf vardır:barbun-roka-rakı:cheesy:
cihan54
11.Ekim.2012, 14:43
hııııı demek 2.inci vites 150 km redline
duydunuzmu uslu kullanıcam diyen adam ilk günden bunları denemiş eeeee başka neler yapabiliyor bu makina :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben denemedim, aldığım bilgiler arasındaydı, serdar'a denettirmiştim ben daha almadan önce; denedi harbiden aldığımız bildi doğru çıktı. Ben devri o kadar yükseltmiyorum, ama bazen gaza gelmiyorum da değil hani [smilie=greencolorz:
cık cık cık:x:x
Ne diyon olm avukatça konuş :mrgreen:
DR.ALP
11.Ekim.2012, 14:43
6 ayda bir muayene ve gerekirse diş temizliği..aşındırma değil ancak temizleyici kavitron dediğimiz aleti yanlış ve ters basınçla kullanırsanız mineye çizik atma ihtimali var..%99 diş hekimi doğru kullanır merak etmeyin..
cihan54
11.Ekim.2012, 14:45
6 ayda bir muayene ve gerekirse diş temizliği..aşındırma değil ancak temizleyici kavitron dediğimiz aleti yanlış ve ters basınçla kullanırsanız mineye çizik atma ihtimali var..%99 diş hekimi doğru kullanır merak etmeyin..
Hmm. benim birader eskiden sık sık temizletirdi de bu şekilde, şimdi nasıl olduysa hepimizden çok sarardı dişleri.. Karbonat falan da ileri de sarartıyo diyolar. :? (Hocayı bulduk kaçırmayalım :p)
DR.ALP
11.Ekim.2012, 14:46
cihan soruyu bana niye soruyorsun doktor olan ben değilimki alpaslan :mrgreen:
not: alpaslan önce vizite ücretini hesaba yatırsın sonra cevap ver :mrgreen:
kiminin parası kiminin duası...
DR.ALP
11.Ekim.2012, 14:50
Hmm. benim birader eskiden sık sık temizletirdi de bu şekilde, şimdi nasıl olduysa hepimizden çok sarardı dişleri.. Karbonat falan da ileri de sarartıyo diyolar. :? (Hocayı bulduk kaçırmayalım :p)
başka sebebleri de olabilir..sık sık temizlemek değil en az 7-8 ayda bir o da gerekli ise..
cihan54
11.Ekim.2012, 14:57
Teşekkürler, güzel bilgiler hocam... Borcumuz ne kadarsa Celil abiye fatura edebilirsin. Son zamanlarda çok cömert kendileri hazır :mrgreen:
ağfndrdm
11.Ekim.2012, 16:30
ne sınavı var gençler MGTS Mİ
boş geçin egeyi yaza bi orta avrupa turu yapalım şöyle
viyana,prag,budapeşte8)
Şanzıman dişlisi mi bu? Yanlış foruma mu girdim? :mrgreen:
eralp_goksu
11.Ekim.2012, 23:22
Toplu tur cok guzel olur abıler. 8) Ben de sınavı gecebılıyorum sımdıden :D 1 Yıl oldu. 9500 KM. 8)
cihan54
12.Ekim.2012, 00:23
Şanzıman dişlisi mi bu? Yanlış foruma mu girdim? :mrgreen:
Bizde her yol var :p
cihan54
12.Ekim.2012, 07:58
GÜNAYDIIIIN hayırlı CUMALAAARR.... :?: :D:D:D :mrgreen:
GÜNAYDINLARRRRR 8)
Cihan güne hızlı giriş yapmışsın maşallah nazar8)
cihan54
12.Ekim.2012, 09:06
GÜNAYDINLARRRRR 8)
Cihan güne hızlı giriş yapmışsın maşallah nazar8)
Motorla işe geleyim dedim. Vaktim de vardı evde pineklendim biraz... :p
eralp_goksu
12.Ekim.2012, 09:21
Gunaydın herkese 8)
samimkymk
12.Ekim.2012, 10:09
günaydınnn, haftaya cumartesi yazılı sınav var yine. :|
günaydınnn, haftaya cumartesi yazılı sınav var yine. :|
samim işallah bu sefer bir sıkıntı olmadan kolayca halledersin 8)
Emrehan
12.Ekim.2012, 10:46
Günaydın genç arkadaşlarım.
Cumartesi çalışanlardan af dileyerek söylüyorum; çoook mutluyum sabah sabah. İki gün yatış var yahu. :p
cihan54
12.Ekim.2012, 10:50
di mi yaa. hava da güzel gösteriyo.. nereye gitsek nereye gitsek :lol:
Emrehan
12.Ekim.2012, 11:08
Valla ben yağmuru soğuğu görünce bu haftasonu makinayı sökmeye başlarım demiştim ama; hava güzel olacak gibi. Gezilir evet. :mrgreen:
Bayramdan sonraya kalacak o iş demek ki. :D
Serkan
12.Ekim.2012, 11:15
Burdanda online çagrı yapalım zararı olmaz sanırım =))
PAZAR durusu karaburun gezi balık yapıyoruz kimler geliyor
DR.ALP
12.Ekim.2012, 12:24
herkese selam..izlemeyenler için........http://youtu.be/t5G6FPcGXps
cihan54
13.Ekim.2012, 10:36
Herkese günaydınlar.. Güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim.. :D
Bensiz bensiz [smilie=greencolorz:
eralp_goksu
13.Ekim.2012, 11:41
Gunaydınlar. :) Iyı haftasonları 8)
herkese gunaydin iyi hafta sonlari mutlu surusler ;)
Erkan 28
13.Ekim.2012, 12:28
Herkese GÜNAYDINLARR :oky::oky:
Yaklaşık 2 haftadır motorsuzum ve şimdiden özledim keratıyı :(
cihan54
13.Ekim.2012, 18:57
Herkese GÜNAYDINLARR :oky::oky:
Yaklaşık 2 haftadır motorsuzum ve şimdiden özledim keratıyı :(
Blirim o hissi. berbat bişey [smilie=greencolorz:
Merhaba günaydını kaçırdım bende iyi akşamlar diyeyim bari 8)
erkan senin makina satıldımı niye motorsuzsun :D
Erkan 28
14.Ekim.2012, 14:21
Malesef sattım keratayı :cry::cry: Haziran veya temmuz başına kadar yenisinide alamayacağım.
Emektar (150zc) kapının önünde duruyor , 250 RR dan sonra ona binmek fena koyuyor :mrgreen::mrgreen:
Malesef sattım keratayı :cry::cry: Haziran veya temmuz başına kadar yenisinide alamayacağım.
Emektar (150zc) kapının önünde duruyor , 250 RR dan sonra ona binmek fena koyuyor :mrgreen::mrgreen:
hayırlısı olsun çok hızlı satılmış işallah kısa sürede gönlündeki yeni makinaya kavuşursun 8)
eralp_goksu
15.Ekim.2012, 00:46
Erkan abı benım motoru kıralıyım sana ıstersen. Asla kısısel bı cıkarım yok. Ozlem gıder dıye. :mrgreen:
nazarGÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ İYİ HAFTALARRRRR nazar
Erkan 28
15.Ekim.2012, 08:58
GÜNAYDINLAR MİLLET:cheesy:
Erkan abı benım motoru kıralıyım sana ıstersen. Asla kısısel bı cıkarım yok. Ozlem gıder dıye. :mrgreen:
Saol celil abi, Kısmt olursa yaz başı Shadow VT750 alıcam koydum kafaya :mrgreen:
eralp hafta sonları kiralayayım 24 saati 10 kuruştu demi :D
cihan54
15.Ekim.2012, 09:01
Günaydınlar pazartesi sendromunun takipçileri..
eralp_goksu
15.Ekim.2012, 12:05
Gunaydın Raptorriders! :x:x
GÜNAYDINLAR MİLLET:cheesy:
Saol celil abi, Kısmt olursa yaz başı Shadow VT750 alıcam koydum kafaya :mrgreen:
eralp hafta sonları kiralayayım 24 saati 10 kuruştu demi :D
Zam geldı 15 kurus oldu 24 saatı abı ama sana bı guzellık yaparız. :mrgreen:
Erkan 28
15.Ekim.2012, 12:45
Saolasın eralp
bu arada bu hafta sonu göktürk tarafında 3 tane motor grubu geçti, vallahi içim cızzz etti onları görünce :(
Saolasın eralp
bu arada bu hafta sonu göktürk tarafında 3 tane motor grubu geçti, vallahi içim cızzz etti onları görünce :(
evet ya sen niye dün gelmedin yanına kadar geldik :x
Erkan 28
15.Ekim.2012, 13:02
Ayıp abi eğer gerçekten buraya kadar geldiyseniz ve haber vermediyseniz ayıp :(:(
cihan54
15.Ekim.2012, 13:09
Ayıp abi eğer gerçekten buraya kadar geldiyseniz ve haber vermediyseniz ayıp :(:(
Harbi ayıp yaa Celil abi :x
tabi yağ gibi üsste çık gizli gizli gelmedik herhalde 1 haftadır başlık açılı ve seni başlıgı okurken yakaladım ben :mrgreen:
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6605&page=4
Erkan 28
15.Ekim.2012, 18:23
konuyu biliyorum ama karaburunu bilmiyrdum. vallahi şimdi google amcadan baktım karaburun bizden ilerdeymiş :mrgreen:
cihan54
16.Ekim.2012, 09:15
Günaydınlar tükan açıldı 8)
cihan54
16.Ekim.2012, 09:23
Beni bekliyodun di mi kerata :mrgreen:
Beni bekliyodun di mi kerata :mrgreen:
ne zaman sesin çıkacak diye bekliyordum
cihan54
16.Ekim.2012, 09:44
benzin fiyatları sesimi kesti :|
eralp_goksu
16.Ekim.2012, 09:45
Gunaydınlar beyler. 8)
cihan54
16.Ekim.2012, 09:50
Günaydın bey :|
Sarı smililer bozulmuş, zaten çok klişelerdi. Celil abi aidikurt'a söyleyelim şöyle janjanlı yeni smililer koysun yav :|
Erkan 28
16.Ekim.2012, 09:55
Günaydınlar beyler:cheesy:
:roll::yesil::oops::+1::-1:[smilie=redcolorz3_::scared::duvar::srch::smile::id ea::happy::!::offtopic::love::clp::arw::alkis::sle ep::info::saveded::pls::ntr::dil::msj::hırr::crs:: oky:
benim sarı smiler sağlam
:oky::oky::oky::oky::oky::oky:
cihan54
16.Ekim.2012, 10:03
Günaydın amcaaaaa :mrgreen:
:oky::oky::oky::oky::oky::oky::oky:
Ya tamam bende çalışmıyodu belki de. hadi çalışıyo olsun. ben yeni bi soluk getirsin diye dedim. bizim yeşiller güzel de ortaya çeşit olur :|
benzin fiyatları sesimi kesti :|
Herkesin sesini kesti.. Arkadaş bir litre benzin 5 lira olur mu ??? :x 4 lira olur mu dedik,5 oldu.. sırada 6 mı var?:?
cihan54
16.Ekim.2012, 11:44
Herkesin sesini kesti.. Arkadaş bir litre benzin 5 lira olur mu ??? :x 4 lira olur mu dedik,5 oldu.. sırada 6 mı var?:?
Ağzından yel alsın abi [smilie=greencolorz: 115 tl ile bi depo doldurmaya kalkarsak depo fullenme günü görmez valla :(
Bu benzin fiyatları ne olursa düşer? darbe falan olursa mı savaş olursa mı hükümet değişirse mi ne olursa 2-3 lira benzin olur? (Ulen ne güzel de söyleniyo "2-3 lira benzin" ah bee dilden dökülmesi bile güzel arkadaş)
cihan54
16.Ekim.2012, 16:28
Ağzından yel alsın abi [smilie=greencolorz: 115 tl ile bi depo doldurmaya kalkarsak depo fullenme günü görmez valla :(
Bu benzin fiyatları ne olursa düşer? darbe falan olursa mı savaş olursa mı hükümet değişirse mi ne olursa 2-3 lira benzin olur? (Ulen ne güzel de söyleniyo "2-3 lira benzin" ah bee dilden dökülmesi bile güzel arkadaş)
Daha sabah sordum, öğleden sonra cevap gibi haber başlığı atıldı :p
http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/785820-benzin-fiyatini-dusuren-formul
Basın da tanıdıklarınmı var hemen haber yaptırmışsın :mrgreen:
cihan54
16.Ekim.2012, 17:11
Basın da tanıdıklarınmı var hemen haber yaptırmışsın :mrgreen:
Eyvah eyvah, yine uçacak benzinin fiyatı :cry::cry::cry::(:(:(:(
http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/785837-benzine-indirim
Petrol ihraç eden ülke olsaydık belki diyeceğim ama bir anı geldi aklıma:
Yıl 1995, yer İstanbul Üniversitesi, doğal kaynaklar dersinde Doçent: ''Arkadaşlar, bir dahaki dersimizde ''Eğer Türkiye'de petrol bulunsaydı, Türkiye 'de ne değişirdi'' sorusunu tartışacağız, fikirlerinizi oluşturup gelin'' der ve dersi sonlandırır...
Bir sonraki ders saati gelir, sözkonusu petrol ülkesi olma varsayımı gündeme taşınır, öğrenciler birbirinden akılcı, kimi marjinal bir yığın fikirle hocanın gözüne girmeye çalışırlar.. Kimi der, ''krizler olmazdı'', kimi der ''bütçe açık vermezdi'' kimisi ''petrol ihraç eder, diğer malları ithal ederdik'' falan derken ders biter ve Doçent kendi fikrini söyler ''Arkadaşlar, hiçbir halt olmazdı, biz o nimeti değerlendiremezdik, hem o petrolü zaten bize yedirmezlerdi''
O yüzden biraz zor Cihancığım.. Dua edelim de 6 yı görmeyelim.:(
8)
Petrol ihraç eden ülke olsaydık belki diyeceğim ama bir anı geldi aklıma:
Yıl 1995, yer İstanbul Üniversitesi, doğal kaynaklar dersinde Doçent: ''Arkadaşlar, bir dahaki dersimizde ''Eğer Türkiye'de petrol bulunsaydı, Türkiye 'de ne değişirdi'' sorusunu tartışacağız, fikirlerinizi oluşturup gelin'' der ve dersi sonlandırır...
Bir sonraki ders saati gelir, sözkonusu petrol ülkesi olma varsayımı gündeme taşınır, öğrenciler birbirinden akılcı, kimi marjinal bir yığın fikirle hocanın gözüne girmeye çalışırlar.. Kimi der, ''krizler olmazdı'', kimi der ''bütçe açık vermezdi'' kimisi ''petrol ihraç eder, diğer malları ithal ederdik'' falan derken ders biter ve Doçent kendi fikrini söyler ''Arkadaşlar, hiçbir halt olmazdı, biz o nimeti değerlendiremezdik, hem o petrolü zaten bize yedirmezlerdi''
O yüzden biraz zor Cihancığım.. Dua edelim de 6 yı görmeyelim.:(
GÜNAYDINLARRRR 8)
Salih ben o hocayı çok sevdim adam çok doğru söylemiş valla 8)
cihan54
17.Ekim.2012, 09:07
Hocanın öngörüsüne sağlık. Memlekette taryum yatakları bor yatakları var da ne oluyo :| yedirirler mi yaa..
İşin diğer karanlık yüzü de şu; hadi birilerinin kuklası olduk bunu geçtim. Yahu Tüpraş da diyor, biz 1.57tl'den çıkarıyoruz benzini, ötv kdv stv atv trt derken 5tl'ye kakalıyolar vatandaşa diyor. Bir kere hainliği başta kendimiz kendimize yapıyoruz.. :x
Bu arada günaydınlar günaydınlar bol güneşler :mrgreen:
Erkan 28
17.Ekim.2012, 09:46
Günaydınlar Beyler
Benzin Lafını duymak istemiyorum artık :mrgreen::(
cihan54
17.Ekim.2012, 09:47
Günaydınlar Beyler
Benzin Lafını duymak istemiyorum artık :mrgreen::(
Ne zaman shadow'a biniyoruz :mrgreen:
DR.ALP
17.Ekim.2012, 10:22
hastalara başlamadan günaydınlar keyifli kazasız belasız günler...benzine gelen indirimle insan psikolojisini gel gitlere yönlendiriyorlar.indirim geldi diye sevinen vatandaş 10 gün önce zaten bu fiatta olan zamma kızıyorlar.nabzı çok iyi tutuyorlar..yurdum insanı da bi güzel kanıyor onlara..burada 4.78-4.83 aralığında fiatlar..10 gün önce de böyleydi zaten..
hastalara başlamadan günaydınlar keyifli kazasız belasız günler...benzine gelen indirimle insan psikolojisini gel gitlere yönlendiriyorlar.indirim geldi diye sevinen vatandaş 10 gün önce zaten bu fiatta olan zamma kızıyorlar.nabzı çok iyi tutuyorlar..yurdum insanı da bi güzel kanıyor onlara..burada 4.78-4.83 aralığında fiatlar..10 gün önce de böyleydi zaten..
Ölümü gösterip hastalığa razı etmek..8)8)8)
cihan54
17.Ekim.2012, 10:28
yapacaksın 1 tl indirimi, bak o zaman seviniyor muyuz sevinmiyor muyuz :mrgreen:
Haklısın valla hocam. Alıştıra alıştıra psikolojisi mi diyelim ne diyelim..
meşhur tilkinin kurnazlık hikayeleri bile bunların yanında sıfır kalır :x
DR.ALP
17.Ekim.2012, 10:52
şu anda cep tlf için ödediğimiz ötv yi deprem vergisi adıyla oturtmuştular..hala ödüyoruz..itiraz eden oldumu hiç..hayır..biraz kültür meselesi bu bence..özel bir hastanede ayağı kayıp düşen amerikalı hasta hastaneye dava açıp kazanmıştı..ihmal ve tedbirsizlik yüzünden..bizde düşene kendi düşen ağlamaz diyoruz..milletler hakettikleri yönetimlerle yönetilirler(winston churchill)..
cihan54
17.Ekim.2012, 10:53
meşhur tilkinin kurnazlık hikayeleri bile bunların yanında sıfır kalır :x
Kızdırmayın küçük enişteyi :x
..milletler hakettikleri yönetimlerle yönetilirler(winston churchill)..
aynen katılıyorum ve
malesef bizle onlarla birlikte aynı şartlarda yaşamak zorunda kalıyoruz
Kızdırmayın küçük enişteyi :x
Yaa Cihan krize soktun beni iş yerinde yaa, Allah razı olsun ne diyim :)
Yaa Cihan krize soktun beni iş yerinde yaa, Allah razı olsun ne diyim :)
bende merak ettim oralardan kısmetimmi çıktı acaba :mrgreen:
cihan54
17.Ekim.2012, 12:07
Birden aklıma geldi Celil abiye takılayım dedim.. Seviyorum bu adamı yaa :mrgreen: Sevdiğimden takılıyom o da bişey demiyo saolsun :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
17.Ekim.2012, 12:23
Derin mevzulara girilmiş burada.Günaydın Regal raptor ailesi:)Şeker gbi mc miz var kızmaz artık canına tak ederse :ban::ban:
cihan54
17.Ekim.2012, 12:30
Derin mevzulara girilmiş burada.Günaydın Regal raptor ailesi:)Şeker gbi mc miz var kızmaz artık canına tak ederse :ban::ban:
(Sen yaşıyon mu müvekkil..) Beni banlamaz o :p bitane o bitane..
Ne zaman shadow'a biniyoruz :mrgreen:
Fazer'a bindiğin zamanı görebilecek mi acaba bu site????????:oops::duvar::duvar::p:p:p:mrgreen::mr green::mrgreen:
şu anda cep tlf için ödediğimiz ötv yi deprem vergisi adıyla oturtmuştular..hala ödüyoruz..itiraz eden oldumu hiç..hayır..biraz kültür meselesi bu bence..özel bir hastanede ayağı kayıp düşen amerikalı hasta hastaneye dava açıp kazanmıştı..ihmal ve tedbirsizlik yüzünden..bizde düşene kendi düşen ağlamaz diyoruz..milletler hakettikleri yönetimlerle yönetilirler(winston churchill)..
Bir de ülke yönetmek zor derler .Koyundan biraz daha zeki olmak yeterli olur sanırım.:mrgreen::mrgreen:
cihan54
17.Ekim.2012, 14:17
Fazer'a bindiğin zamanı görebilecek mi acaba bu site????????:oops::duvar::duvar::p:p:p:mrgreen::mr green::mrgreen:
Başka motorlara binerek kendi motorumda yakıt tasarrufuna gidiyorum :p
Birden aklıma geldi Celil abiye takılayım dedim.. Seviyorum bu adamı yaa :mrgreen: Sevdiğimden takılıyom o da bişey demiyo saolsun :mrgreen:
Arada 200 km mesafe olsaydı ben de takılırdım :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :p Büyükçekmeceden kalk, 200 km yol tep, Cihan'ın kulağını çek, geri dön, uzun iş. :mrgreen: Bizim kulak kol mesafesinde, Celil abiye takılamıyoruz.. :mrgreen::mrgreen:
Arada 200 km mesafe olsaydı ben de takılırdım :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :p Büyükçekmeceden kalk, 200 km yol tep, Cihan'ın kulağını çek, geri dön, uzun iş. :mrgreen: Bizim kulak kol mesafesinde, Celil abiye takılamıyoruz.. :mrgreen::mrgreen:
salih suç sende ortadan kayboluyorsun seni bulamayınca bana sarmaya yelteniyo :mrgreen:
salih suç sende ortadan kayboluyorsun seni bulamayınca bana sarmaya yelteniyo :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
Adam bir de seni enişte yaptı baksana.. Küçüğü de var başında:mrgreen::mrgreen:
cihan54
17.Ekim.2012, 23:35
İkiniz de benim bebeklerimsiniz
http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/0/1/1/1/0/0/0/1/0/0/1/1/1/1/0/1/file/189051.jpg
eralp_goksu
18.Ekim.2012, 00:10
Ortamımızı cok sevıyorum ya. Yenı uye olanlar "uzun suredır forumunuzu takıp edıyorum, ortamınızı cok sevdım aranıza katılmak ıstıyorum" dıyolar ya sırf bunları tekrar soyleyebılmek ıcın hesap acıcam valla. :)
Raptorriders harıka bır grup. Neşemız, dostlugumuz hep yerınde olsun ınsallah. :)
ağfndrdm
18.Ekim.2012, 00:11
eskişehirde motorcu arkadaşımız yada arkadanızı varmı?
:D
cihan54
18.Ekim.2012, 00:45
Gelicem inşallah bi gün kulağımı getircem. yani sırf kulağım için gelicem oralara :mrgreen:
Nasıl da biliyo :mrgreen:
Ortamımızı cok sevıyorum ya. Yenı uye olanlar "uzun suredır forumunuzu takıp edıyorum, ortamınızı cok sevdım aranıza katılmak ıstıyorum" dıyolar ya sırf bunları tekrar soyleyebılmek ıcın hesap acıcam valla. :)
Raptorriders harıka bır grup. Neşemız, dostlugumuz hep yerınde olsun ınsallah. :)
Bu da aşka geldi.. Derslerden haber ver sen :mrgreen:
eskişehirde motorcu arkadaşımız yada arkadanızı varmı?
:D
Festivalde bi eskişehirli spyder'a yolda giderken rastlayıp selam vermiştim. Onun haricinde aklıma gelen yok. o adam da yaşıyo mu meçhul :| hayır mı, mevzu mu var, emanetleri hazırlayım :x
eralp_goksu
18.Ekim.2012, 01:12
Aska getırenler utansın.:mrgreen: Dersler ıyı gıdıyo abım. Her sey yolunda. 8)
cihan54
18.Ekim.2012, 09:08
İyi bakalım.. Doktor olduğunda ilk kobayın ben olurum artık, pardon hastan :mrgreen:
Günaydınlarr... :D Salih abiye saygılar Celil abiye sevgiler... :lol:
GÜNAYDILARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:cheesy:
cihan54
18.Ekim.2012, 09:34
Abim nasılsın :|
Abim nasılsın :|
iyiyim sağol senden ne haber alıştınmı makinaya :D
cihan54
18.Ekim.2012, 09:56
iyiyim sağol senden ne haber alıştınmı makinaya :D
şükür; iş, kurs, ek iş, ev arasında mekik dokuyorum :)
makineye alıştım. biraz da dizginleri sıkı tutup gaza gelmemeye kendimi alıştırsam iyi olacak sanırım. bazen insan ister istemez gaz kolunun yalnızca 1mm daha çevrildiğinde ne olacağını merak ediyor :?
Bu arada 29 ekim kortejinde ismim var. ama katılabileceğimi pek sanmıyorum. Bi istanbul planım var ama motorla mı olur otobüsle mi olur bilmiyorum. arkadaş, motorla gelmezsen tüm harcamalarını ben karşılarım diyo da :p bayramın 4. günü gibi belki atlar otobüse gelirim..
O da sırf kulağın birini sana getirmek için. Hatta sende kalcak, canın sıkıldıkça çekersin 8)
şükür; iş, kurs, ek iş, ev arasında mekik dokuyorum :)
makineye alıştım. biraz da dizginleri sıkı tutup gaza gelmemeye kendimi alıştırsam iyi olacak sanırım. bazen insan ister istemez gaz kolunun yalnızca 1mm daha çevrildiğinde ne olacağını merak ediyor :?
Bu arada 29 ekim kortejinde ismim var. ama katılabileceğimi pek sanmıyorum. Bi istanbul planım var ama motorla mı olur otobüsle mi olur bilmiyorum. arkadaş, motorla gelmezsen tüm harcamalarını ben karşılarım diyo da :p bayramın 4. günü gibi belki atlar otobüse gelirim..
O da sırf kulağın birini sana getirmek için. Hatta sende kalcak, canın sıkıldıkça çekersin 8)
Allah kolaylık versin sıkı tempo
arkadaşın motoru getirmeme şartını niye koyuyor sen otobüs yerine motorla gel o burdaki masrafları karşılasın yine :mrgreen:
cihan54
18.Ekim.2012, 10:07
Allah kolaylık versin sıkı tempo
arkadaşın motoru getirmeme şartını niye koyuyor sen otobüs yerine motorla gel o burdaki masrafları karşılasın yine :mrgreen:
Tehlikeli olduğu için.. Korkuyo.. :| motorla gelsem depoyu iki kere fulletiyodum. dedim tamam 250 yapıştırır gelirim dedim. korktu. motorsuz gelirsen karşılıycam giderlerini diyo şimdi :p
Tehlikeli olduğu için.. Korkuyo.. :| motorla gelsem depoyu iki kere fulletiyodum. dedim tamam 250 yapıştırır gelirim dedim. korktu. motorsuz gelirsen karşılıycam giderlerini diyo şimdi :p
arkadaş haklıymış o zman 250 tl biraz kazık
ben ne güzel 50 tl ye senin oraya gider gelirim 8)
cihan54
18.Ekim.2012, 10:26
arkadaş haklıymış o zman 250 tl biraz kazık
ben ne güzel 50 tl ye senin oraya gider gelirim 8)
Yok 250tl değil :mrgreen: 250km/h :p
Yok 250tl değil :mrgreen: 250km/h :p
aaa durum öyle ise bana iki kulağınıda bırakman gerekir :mrgreen:
cihan54
18.Ekim.2012, 10:41
Haklısın valla ne desen haklısın :mrgreen: ama yürüyo alet beee :p
DR.ALP
18.Ekim.2012, 12:19
4 sene önce milanoda bir arkadaşımın düğününe gitmiştim nikah şahidi olarak...mal varlığı gerçekten çok fazla olan bir ailenin oğluydu.hayatımda 1200 kişiyi ilk defa bir arada görmüş ve şahitlik sırasında heyecanlanmıştım..muhteşem düğünden 9 gün sonra tabutunun en ön safında onu taşıyorken buldum kendimi..testarossa sının km ibresi 324 km de takılı kalmış..onun aleti daha iyi gidiyordu be cihan kardeşim..moral bozucu yazımdan ötürü üzgünüm..ancak illa çok hız yapacaksanız trafiğe kapalı pistlerde yapın lütfen..sadece kendi canınızı tehlikeye atacağınız tek yer orası çünkü..
cihan54
18.Ekim.2012, 13:14
4 sene önce milanoda bir arkadaşımın düğününe gitmiştim nikah şahidi olarak...mal varlığı gerçekten çok fazla olan bir ailenin oğluydu.hayatımda 1200 kişiyi ilk defa bir arada görmüş ve şahitlik sırasında heyecanlanmıştım..muhteşem düğünden 9 gün sonra tabutunun en ön safında onu taşıyorken buldum kendimi..testarossa sının km ibresi 324 km de takılı kalmış..onun aleti daha iyi gidiyordu be cihan kardeşim..moral bozucu yazımdan ötürü üzgünüm..ancak illa çok hız yapacaksanız trafiğe kapalı pistlerde yapın lütfen..sadece kendi canınızı tehlikeye atacağınız tek yer orası çünkü..
Vouv :? ben şaka yapıyodum sadece. Hatta son bir iki gündür aklıma komik olduğunu düşündüğüm bişey geldi :? motoru aldım ama henüz 6. vites'e atmış değilim, 6. vitesi var mı yok mu bilmiyorum hala yani :mrgreen: teoride var, ama benim motor daha 6. vites olup olmadığını bilmiyor :p
Hikaye de fenaymış hani.. Arada bir böyle hatırlamak lazım hocam. [smilie=greencolorz: 324 ha :?
Vouv :? ben şaka yapıyodum sadece. Hatta son bir iki gündür aklıma komik olduğunu düşündüğüm bişey geldi :? motoru aldım ama henüz 6. vites'e atmış değilim, 6. vitesi var mı yok mu bilmiyorum hala yani :mrgreen: teoride var, ama benim motor daha 6. vites olup olmadığını bilmiyor :p
Hikaye de fenaymış hani.. Arada bir böyle hatırlamak lazım hocam. [smilie=greencolorz: 324 ha :?
şaka olarak kalsın çok daha sağlıklı 8)
6 ıncı vitesde neymiş hiç gerek yok zaten :mrgreen:
cihan54
18.Ekim.2012, 14:43
şaka olarak kalsın çok daha sağlıklı 8)
6 ıncı vitesde neymiş hiç gerek yok zaten :mrgreen:
6. vites dişlilerini yalnızlığına terk etmemek lazım ama arada bir yağlansın çalışsın yav :mrgreen:
Salih abiye saygılar Celil abiye sevgiler... :lol:
Teşekkür ederim, sabah giremedim geç gördüm.. :|
Celil abi benim saygıyla arasıra senin sevgiyi değişiriz, ama sonra geri isterim:lol::mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Teşekkür ederim, sabah giremedim geç gördüm.. :|
Celil abi benim saygıyla arasıra senin sevgiyi değişiriz, ama sonra geri isterim:lol::mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Ok anlaştık dönüşümlü idare ederiz 8):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
aaa durum öyle ise bana iki kulağınıda bırakman gerekir :mrgreen:
Bir kulağı benim abi...:lol: Cihan??? 250?? :evil: Sakın:lol:
cihan54
18.Ekim.2012, 23:42
:mrgreen::mrgreen: ikinize de yetecek kadar saygı ve sevgim var yahu :mrgreen:
Tamam diğer kulağım da senin :? :(
cihan54
19.Ekim.2012, 08:49
Günaydınlaaaar... Hayırlı cumalar efendiler.. :)
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
yine en sevdiğim haftanın son iş günü cuma gelmiş hoş gelmiş :cheesy:
ayrıca bu cuma ektrasıyla gelmiş p.tesi -salı izin aldım çarşamba tatil ilan edildi arkasından kurban bayramı tatili arkasından cumhuriyet bayramı tatili derken bu akşam 17.15 den itibaren
10 günlük tatile giriyorum nazar:cheesy:8)
cihan54
19.Ekim.2012, 09:30
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
yine en sevdiğim haftanın son iş günü cuma gelmiş hoş gelmiş :cheesy:
katılıyorum ve arttırıyorum :mrgreen:
Merdüm-i dîdeme bilmem ne füsûn etti felek
Giryemi kildi hûn eksimi füzûn etti felek
Sîrler pençe-i kahrimdan olurken lerzân
Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek.
Elaleme karpuz yedirdi..
Bize hep kelek hep kelek...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydın, hayırlı cumalar :D
cihan54
19.Ekim.2012, 09:46
Elaleme karpuz yedirdi..
Sabah güneşi ne taraftan vurdu abi :p
Sabah güneşi ne taraftan vurdu abi :p
Sabah güneşi pas geçti.. :mrgreen::mrgreen: Gece ayazı bu:mrgreen::p
Kanuni duymasın şiirini katlettiğimi :mrgreen:
cihan54
19.Ekim.2012, 09:55
Sabah güneşi pas geçti.. :mrgreen::mrgreen: Gece ayazı bu:mrgreen::p
Kanuni duymasın şiirini katlettiğimi :mrgreen:
İngilizceye çevirsen hani bir nebze :mrgreen: ingilizce demişken, bana yardım et :(
Elaleme karpuz yedirdi..
pek anlayamadım ama duygusal bir çağrışım yaptı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
eralp_goksu
19.Ekim.2012, 10:11
Gunaydın herkese. 8)
cihan54
19.Ekim.2012, 10:14
pek anlayamadım ama duygusal bir çağrışım yaptı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şimdi anlamına hikayesine baktım da, çok acıklıymış yav :cry:
Günaydın dohtor bey.. :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
19.Ekim.2012, 12:39
Hayırlı cumalar Raptorriders,Malum cuma olunca aramızda alkol almayan dostlarımızdan (maalesef ki 1500 kişilik forumda sadece Cihan ve Celil)dualarını eksik etmemelerini bekliyoruz:)
cihan54
19.Ekim.2012, 12:53
Sen bu kadar özletirsen bulursun duayı :mrgreen: Olm bi kayboluyon özlüyoz yani bilmiyorum yani.. :(
sana da hayırlı cumalar olsun :|
av. Cevdet Yılmaz
19.Ekim.2012, 14:16
Adamsin:)
Calismayana ekmek yok dediler,yogunluktan giremez oluyorum ama gonuller bir
cihan54
19.Ekim.2012, 14:56
Adamsin:)
Calismayana ekmek yok dediler,yogunluktan giremez oluyorum ama gonuller bir
Gören de çalışıyo sanar.. IIıııııı hakim beyyyy ... ıııIIıııı itiraz ediyorummm...IIıııı... :p:p neyse sen çalış ben çocuklarımıza bakarım evimin erkeği :p:p
Gören de çalışıyo sanar.. IIıııııı hakim beyyyy ... ıııIIıııı itiraz ediyorummm...IIıııı... :p:p neyse sen çalış ben çocuklarımıza bakarım evimin erkeği :p:p
evimin erkeği :?
yorumsuz .......
cihan54
19.Ekim.2012, 15:05
:p:p:p:p anla be abim, çalışıyorum malışıyorum diyo da biz armut mu topluyoruz :p tamam mahkeme gibi kasvetli bir yerde çalışmıyor olabilirim ama ben de gözleri heba ediyorum akşama kadar pc başında :p:mrgreen:
:p:p:p:p anla be abim, çalışıyorum malışıyorum diyo da biz armut mu topluyoruz :p tamam mahkeme gibi kasvetli bir yerde çalışmıyor olabilirim ama ben de gözleri heba ediyorum akşama kadar pc başında :p:mrgreen:
:mrgreen:ben anlıyorumda benden geride 1500 kişi daha var onlar ne anlar bilmem
cihan54
19.Ekim.2012, 15:09
:mrgreen:ben anlıyorumda benden geride 1500 kişi daha var onlar ne anlar bilmem
Sen böyle heryere çekersen nasıl anlayacakları belli :p
eralp_goksu
19.Ekim.2012, 19:39
Ben yanlıs anladım bıle yanı. 8)
İngilizceye çevirsen hani bir nebze :mrgreen: ingilizce demişken, bana yardım et :(
Bol bol phrasal verb ezberle-konuşurken çok gerekli,
http://www.ozdic.com/ gir, herhangi bir noun (isim) gir, önüne arkasına hangi verb (fiil) gelmiş, hangi prepositionlar ile kullanılmış, hangi adjective (sıfat) nitelemiş, bak, doğru tense ile kur.. Önce verb + noun ; noun+preposition ilişkilerine bak, bu kombinasyonları google'de yanyana yazıp arattır, örnek cümlelere bu şekilde ulaşabilirsin....adjective'lerin çokluğu canını sıkabilir
cihan54
19.Ekim.2012, 19:55
vay.. bu ozdic işime yarıycak gibi :cheesy: teşekkür ediyorum büyük üstad :| çekirgen olayım :mrgreen:
samimkymk
20.Ekim.2012, 10:00
herkese kocaman günaydınnnnnn
bugün sınav günü. :)
eralp_goksu
20.Ekim.2012, 10:43
Gunaydınlar. Sınava gıreceklere basarılar. :)
Günaydın iyi hafta sonları 8)
cihan54
20.Ekim.2012, 11:39
Günaydın RR 8)
cihan54
22.Ekim.2012, 09:05
Günaydın ahaliii... Duyduk duymadık demeyin bu hafta bayram haftası tatil haftası :cheesy:
ağfndrdm
22.Ekim.2012, 14:29
Arkadaşlar eskişehirdeen birileri varmı ??
yardım için
merhaba görüldüğü üzere ben taile girdim bile 8)
cihan54
22.Ekim.2012, 17:38
sen tatile girince bütün sitece girdin sanırım. kimse yok günaydın diyen bile yok :? nerde bu insanlar..
sen tatile girince bütün sitece girdin sanırım. kimse yok günaydın diyen bile yok :? nerde bu insanlar..
Galiba öyle olmuş ugrayan yok :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
22.Ekim.2012, 19:59
Sesiz kalmasin buralar,anadolunun bagrindan,nigdeden selamlar:)
ağfndrdm
22.Ekim.2012, 20:40
eskişehir arkadaş ya:cry:
cihan54
22.Ekim.2012, 20:52
Sesiz kalmasin buralar,anadolunun bagrindan,nigdeden selamlar:)
napıyon olm orda.. Dönüşte Eskişehire uğra :mrgreen: bi sevaba girersin bari :mrgreen:
bu gece ağa ile otobüsle eskişehire gidiyoruz yarın eskişehir deyiz motor bakıcaz bize yardımcı olacak kimse varmı 8)
Allah yolunuzu açık etsin, güzel sonuçlarla dönün inşallah :)
av. Cevdet Yılmaz
22.Ekim.2012, 21:56
napıyon olm orda.. Dönüşte Eskişehire uğra :mrgreen: bi sevaba girersin bari :mrgreen:
Memleket kardesim burasi,bayrama geldik:)Aga kolay gelsin kardesim,hayirli haberlerle don ins
mrtglc
22.Ekim.2012, 22:02
hadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inşallah
Eskişehir odunpazarı mı?? (Bildiğimden değil, sahibinden.com dan göz aşinalığı:mrgreen:)
Hayırlı olsun Ağa 8) Dönüşte motoru Celil abi'ye verirsin, 1,5 saatte İstanbul:mrgreen:
ağfndrdm
22.Ekim.2012, 22:57
saolun abiler ,ablalar ,inş hayırlısıyla bi sorun olmazssa motorla dönecem
celil abinin sürmeye cesaret edeceğini sanmiyorum
gözü korkmuş endrodan;)
saolun abiler ,ablalar ,inş hayırlısıyla bi sorun olmazssa motorla dönecem
celil abinin sürmeye cesaret edeceğini sanmiyorum
gözü korkmuş endrodan;)
merak etme sürerim evelallah birazcık ayaklarım yere yetmiyor o kadarcık :mrgreen:durucağımız zaman sen yere basar makinayı tutarsın olur biter :mrgreen::cheesy:
cihan54
22.Ekim.2012, 23:22
Bu olay nasreddin hocaya dönecek :mrgreen:
Nasrettin Hoca oğlunu okulundan alırken eşekle gelmiş. Oğluyla eşeğin üzerinde evin yolunu tutmuşlar. Aradan zaman geçmiş. Bir grup insan önlerine çıkmış. Bir insan;
-Hoca ayıp değil mi? eşeğe o kadar yükü nasıl taşısın?
Hoca da oğulunu eşekden indirip yanından yoluna devam etmiş. aradan zaman geçmiş bir insan;
-Ayıp ulan ayıp. Küçücük çocuk yürütülür mü?
Hoca çocuğu eşeğe oturtmuş. Kendi yoluna devam etmiş. Aradan yine zaman geçmiş birisi;
-Hoca salakmısın? Çocuğu oturtuyon kendin yürüyon.
Sonra hocayla oğlu eşeği taşımaya başlamışlar. Hocayla oğlu tam köye gelince önüne birisi geçmiş
-Hoca salaksın herhalde. Eşek seni taşıyacağına sen onu taşıyorsun.
Hoca da içinden beddua etmiş.
En iyisi ağa ve celil abi birer ucundan tutup getirsinler eşeği :mrgreen:
Bu olay nasreddin hocaya dönecek :mrgreen:
En iyisi ağa ve celil abi birer ucundan tutup getirsinler eşeği :mrgreen:
iyi fikir :mrgreen::mrgreen:
cihan54
22.Ekim.2012, 23:47
En sağlıklı yöntem. :cheesy:
cihan54
23.Ekim.2012, 09:06
Günaydın buralarda olanlar... :|
dün bi günaydın dedik akşam oldu cevap gelmedi de.. deli gibi hissettim kendimi [smilie=greencolorz:
eralp_goksu
23.Ekim.2012, 10:02
Bunlar hep benım yoklugumdan kaynaklanıyor Cıhan Abı. Ah su dersler ah.:mrgreen:
Gunaydın Raptorriders! :x
cihan54
23.Ekim.2012, 10:25
Bunlar hep benım yoklugumdan kaynaklanıyor Cıhan Abı. Ah su dersler ah.:mrgreen:
Gunaydın Raptorriders! :x
hadi dersinin başına hadi :|
eralp_goksu
23.Ekim.2012, 10:53
hadi dersinin başına hadi :|
sımdı kutuphaneye gıdıyorum. ıyı calısıcam bugun. :|
Günaydın buralarda olanlar... :|
dün bi günaydın dedik akşam oldu cevap gelmedi de.. deli gibi hissettim kendimi [smilie=greencolorz:
Deli deli kulakları küpeli................:mrgreen::mrgreen:
Delilik iyidir bazen baskıyı azaltır.İyidir iyidiiiiiir.:cheesy:
cihan54
23.Ekim.2012, 11:39
Deli deli kulakları küpeli................:mrgreen::mrgreen:
Delilik iyidir bazen baskıyı azaltır.İyidir iyidiiiiiir.:cheesy:
Kendimi çok yalnız hissettim ama : ( :p
ağfndrdm
23.Ekim.2012, 19:47
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3926_417182108330564_2126105411_n.jpg
karşınızda Cabbar
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3926_417182108330564_2126105411_n.jpg
karşınızda Cabbar
maşallah bir başlık aç tebrikleri orada kabul edersin nazar8)
cihan54
23.Ekim.2012, 20:57
Cabbarıma nazar değmesin inşallah :cheesy:
Kardeşime hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız sürüşler nasip olsun.
Sınıfı da atladık bundan sonra muhattap olmaz bizlerle bir üye daha kaybettik tüh:(:(:(
ağfndrdm
23.Ekim.2012, 22:43
gençler iyi dilekleriniz için saolun
daha iyileri sizlere nasip olur inş,
bundan sonrasını celil düşünsün
o 350 lik aletle nasıl yetişecek bana merak ediyorum doğrusu:))
gençler iyi dilekleriniz için saolun
daha iyileri sizlere nasip olur inş,
bundan sonrasını celil düşünsün
o 350 lik aletle nasıl yetişecek bana merak ediyorum doğrusu:))
ben o 350 cc cik spyderime 160 km yaptırırım ama sen o 650 cc ye bugün 160km yaptıramadın neyseki arada ben makinayı aldımda makina 160 km yi gördü:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ağfndrdm
23.Ekim.2012, 22:54
ben o 350 cc cik spyderime 160 km yaptırırım ama sen o 650 cc ye bugün 160km yaptıramadın neyseki arada ben makinayı aldımda makina 160 km yi gördü:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yaptıramadın or yaptırmadın ??
aradaki ince farka dikkat çekerim;)
yaptıramadın or yaptırmadın ??
aradaki ince farka dikkat çekerim;)
Hep inkar hep inkar nereye kadar :mrgreen:
Yaa kendim almış gibi sevindim, maşallah valla ya :) Cihan 1, sen 2, hadi inşallah bende 3 olurum :) Gözün aydın tekrar, güle güle kullanmak nasip olur inşallah, makineyi çok beğendim. Bana özelden bilgilendirme geçmeyi unutma :)
karşınızda Cabbar
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazar
Yaa kendim almış gibi sevindim, maşallah valla ya :) Cihan 1, sen 2, hadi inşallah bende 3 olurum :) Gözün aydın tekrar, güle güle kullanmak nasip olur inşallah, makineyi çok beğendim. Bana özelden bilgilendirme geçmeyi unutma :)
bunu alırken senin içinde ayırttık aynısından bir tane daha satılık var 8)
bunu alırken senin içinde ayırttık aynısından bir tane daha satılık var 8)
Abi ciddi misin ya? Bende gelseydim keşke o zaman sizle :mrgreen:
eralp_goksu
24.Ekim.2012, 00:26
Hayırlı olsun aga. 8) Super duruyo makına 8)
Celil'im ilk başlarda 160 yapmaya tüzzzzüğü yemez.Ne de olsa Raptorcu.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alışacak abisi alışacak.......
Yav Abicim sen benim motosikleti biliyorsun.
Ben dip gazla rüzgarsız havada ve düz yolda 150 km/h yapabiliyorum.O sürate çıkarsan rekor olacak valla o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hatta deneme için birlikte yola çıkıp gaz açalım.8):cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.