Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Salih
24.October.2012, 01:16
Yav Abicim sen benim motosikleti biliyorsun.
Ben dip gazla rüzgarsız havada ve düz yolda 150 km/h yapabiliyorum.O sürate çıkarsan rekor olacak valla o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hatta deneme için birlikte yola çıkıp gaz açalım.8):cheesy:
Atila, kurufasulyeyi bol miktarda yiyip yola çıkarsan bir ihtimal kısa süreliğine 160 görülebilir diye düşünüyorum... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ağfndrdm
24.October.2012, 01:25
Celil'im ilk başlarda 160 yapmaya tüzzzzüğü yemez.Ne de olsa Raptorcu.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alışacak abisi alışacak.......
peh pehhh
yok 150 yaparım ,üstüne yatarım, rüzgarı arkama alırım,yol düz olsun falan filan kas allah kas
celil 120 km ile giderken bir anda gaza yüklendi 5. viteste 160 kmye geldi (belkide motorun 6 vites olduğunu söylemediğimden o kadar gitti)
bi 10 km o hızda devam etti virajlara filan da o hızla girmeye başlayınca yeter amk dedim kibarca motorun üstünde duramıyom düşecem nerdeyse
bende yola çıkmadan önce ortalama 100 km ile gelirim düşünüyordum
fakat mesafenin uzun olması ve motorun hızı belli etmemesi
ortalama 120 km ile gelememe sebep oldu
hatta yalava iskeleye 10km kala okadar yoruldum ve sitreslendim ki artık bi an önce feribota uşalmanın hayaliyle viralara 130-140*la*girmeye başladım celil de yeter amk diyerek kibarca uyardı:)
yani anlıycağım
150 km ile gitmek var,150 km ile gitmek var:)
sabah ustaya dedim 'şu makinayı bir sıkıştır yağ yakması çamura batması varmı bak'
demez olaydım
gel beraber gidelim dedi
bindik
tin tin gitmeye başladık
taki çevre yoluna gelene kadar
vites 1 de o gazana öyle bir yüklendiki ön lastik takribi 30- 50 cm havaya kaltı
15-20 sn içerisinde 200km hızla giden bi makinanın üstünde şu meşhur hayatın filim şeridini gördüm
motordan indikten sonra 1 2 dakka elim ayağım titredi
Emre evet celilinde dediği gibi sana da bir makina bulduk
sen şimdi alacam de motoru irtibata geçeriz
cihan54
24.October.2012, 02:26
Ne kadar kibar bi yolculuk olmuş :mrgreen: evet ilginçtir bu tarz makineler hızı belli etmiyo.. :? ben de motoru ilk aldığımda dönüş yolunda 70'le gidiyorum diye gezine gezine gelirken kadranda 180'i okudum. bir an içimden bildiğim tüm duaları okuyasım gelmişti :p
Rona
24.October.2012, 09:37
Atila, kurufasulyeyi bol miktarda yiyip yola çıkarsan bir ihtimal kısa süreliğine 160 görülebilir diye düşünüyorum... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
160 yapacağımı iddia etmiyorum Salih.Yazıları ve iddia sahibini iyi takip et sonuca ulaşabileceğini umuyorum:p:p:p
Rona
24.October.2012, 09:47
peh pehhh
yok 150 yaparım ,üstüne yatarım, rüzgarı arkama alırım,yol düz olsun falan filan kas allah kas
celil 120 km ile giderken bir anda gaza yüklendi 5. viteste 160 kmye geldi (belkide motorun 6 vites olduğunu söylemediğimden o kadar gitti)
bi 10 km o hızda devam etti virajlara filan da o hızla girmeye başlayınca yeter amk dedim kibarca motorun üstünde duramıyom düşecem nerdeyse
hatta yalava iskeleye 10km kala okadar yoruldum ve sitreslendim ki artık bi an önce feribota uşalmanın hayaliyle viralara 130-140*la*girmeye başladım celil de yeter amk diyerek kibarca uyardı:)
yani anlıycağım
sabah ustaya dedim 'şu makinayı bir sıkıştır yağ yakması çamura batması varmı bak'
demez olaydım
gel beraber gidelim dedi
bindik
tin tin gitmeye başladık
vites 1 de o gazana öyle bir yüklendiki ön lastik takribi 30- 50 cm havaya kaltı
15-20 sn içerisinde 200km hızla giden bi makinanın üstünde şu meşhur hayatın filim şeridini gördüm
Vay vay vay duyanda litrelik racing motosiklet kullanıyo sanır .Ben dedim abiler .Bu adam sümüğünü atmaz artık bize.....:mrgreen::mrgreen:
Salih
24.October.2012, 10:49
160 yapacağımı iddia etmiyorum Salih.Yazıları ve iddia sahibini iyi takip et sonuca ulaşabileceğini umuyorum:p:p:p
Celil abi nos kullanıyormuş :mrgreen:
.Ben dedim abiler .Bu adam sümüğünü atmaz artık bize.....:mrgreen::mrgreen:
Ağa'yı kayıp mı ettik şimdi?:cry:
eralp_goksu
24.October.2012, 11:25
Buyuk makınacılar sıze cok ozenıyorum :mrgreen:
Arkadaslar bır saate kadar cok sevgılı motorumla (fazer ya da v-strom olmasa da :mrgreen:) Altınoluk tarafına yola cıkıyorum bayram tatılı ıcın. Yıne annemle bırlıkte gıdecegız. Var mı onerılerınız? 8)
CELİL
24.October.2012, 11:32
Arkadaslar bır saate kadar cok sevgılı motorumla (fazer ya da v-strom olmasa da :mrgreen:) Altınoluk tarafına yola cıkıyorum bayram tatılı ıcın. Yıne annemle bırlıkte gıdecegız. Var mı onerılerınız? 8)
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller işallah yağmura denk gelmezsin gerçi yağmur ögleden sonra marmaradan gidiyormuş 8)
cihan54
24.October.2012, 12:14
Şimdi niye durduk yere taş atıyosun :mrgreen: ne güzel işte bak az yakacaksın :mrgreen:
Günaydın millet..
CELİL
24.October.2012, 12:36
Günaydınlarrrrrrrr nazar:cheesy:
Emre
24.October.2012, 12:55
peh pehhh
yani anlıycağım
demez olaydım
gel beraber gidelim dedi
bindik
tin tin gitmeye başladık
Çok keyifli yolculuk olmuş anladığım kadarıyla :mrgreen: Siz ciddisiniz anladığım kadarıyla, ben sahibinden ilan takip ediyorum şu aralar. Kısmet olursa Kasım ayı içerisinde çözmeyi düşünüyorum bende. Neyse ben seninle facebook üzerinden iletişime geçeyim detaylarını öğreneyim. Ya da bana özelden numaranı atsana Ağa, telefonda daha rahat konuşuruz.
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim 8)
Günaydınlar olsun inşallahhhhh :)
Rona
24.October.2012, 13:05
[quote=Salih;112589]Celil abi nos kullanıyormuş :mrgreen:
NOS : Natürel Osuruk Sistemi :mrgreen::mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy::cheesy :
eralp_goksu
24.October.2012, 16:17
Benım yolculuk ısı yarına kaldı abıler. Yarın da nereye gıdecegımız bellı degıl onerılerınızı alabılırım.. :mrgreen:
CELİL
24.October.2012, 16:38
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/3926_417182114997230_1237612458_n.jpg
cihan54
24.October.2012, 17:40
Benım yolculuk ısı yarına kaldı abıler. Yarın da nereye gıdecegımız bellı degıl onerılerınızı alabılırım.. :mrgreen:
sapancaya gel gez..
eralp_goksu
24.October.2012, 19:03
sapancaya gel gez..
Kalmalı ıstıyorum abı. Bı de sapanca cok yakın. Benı kesmez :mrgreen:
cihan54
24.October.2012, 19:04
Kalmalı ıstıyorum abı. Bı de sapanca cok yakın. Benı kesmez :mrgreen:
Vaay.. gel bende kal o zaman ne diyim.. yakın dedi adam yaa. altında 1200GS var sanır gören de :mrgreen:
eralp_goksu
24.October.2012, 19:09
Vaay.. gel bende kal o zaman ne diyim.. yakın dedi adam yaa. altında 1200GS var sanır gören de :mrgreen:
Benım motorum 1200GS'i aratmaz :lol: :mrgreen:
Ridos
24.October.2012, 19:23
Benım motorum 1200GS'i aratmaz :lol: :mrgreen:
kesinlikle aratmazzzz
8)
cihan54
24.October.2012, 19:35
Hiç aratır mı :mrgreen:
eralp_goksu
24.October.2012, 19:40
Hiç aratır mı :mrgreen:
İmalı gülüşler benım moralımı bozamaz (bkz::mrgreen:) :x 8)
cihan54
24.October.2012, 20:24
Kaşınıyosun ama 8)
eralp_goksu
25.October.2012, 00:01
Kızma abım tamam. Herkes beygır gucu kadar konussun dıyorum ama anlatamıyorum kendıme. :mrgreen:
cihan54
25.October.2012, 00:06
Kızma abım tamam. Herkes beygır gucu kadar konussun dıyorum ama anlatamıyorum kendıme. :mrgreen:
Yok o kadar da değil.. Hoş, arabada erkeğin gücü arabasının beygir gücüyle ölçülür de bu iki teker :p
eralp_goksu
25.October.2012, 00:08
Yok o kadar da değil.. Hoş, arabada erkeğin gücü arabasının beygir gücüyle ölçülür de bu iki teker :p
Bunda da oyle oldugunu sanan ıkı tekercıler yok degıl ama. :x :mrgreen:
cihan54
25.October.2012, 00:30
Bunda da oyle oldugunu sanan ıkı tekercıler yok degıl ama. :x :mrgreen:
öylemiymiş :yesil:
eralp_goksu
25.October.2012, 02:29
öylemiymiş :yesil:
Ben cok tanık oluyorum :mrgreen:
burak_332
25.October.2012, 02:33
tabi canım bazı gruplar vra forumlar var isim vermiyim millete motoruna göre muammele yapıolar :D
eralp_goksu
25.October.2012, 02:43
tabi canım bazı gruplar vra forumlar var isim vermiyim millete motoruna göre muammele yapıolar :D
Ortalık artist dolu Burak be.. :lol:
cihan54
25.October.2012, 10:03
Bayraaaamm. erken kalkın ÇOCUKLAR :p
Öyleyse Barış mançodan gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=3eygDnes3bM
Herkese güzel bir bayram günü diliyorum. günaydınlar.. :D
Tüm bayram boyunca odamda kös kös oturcam. canı sıkılan olursa itina ile muhabbet edilir.. Can sıkıntısından kurtulmuş olurum hem :mrgreen:
kürşat ışık
25.October.2012, 10:43
Bayraaaamm. erken kalkın ÇOCUKLAR :p
Öyleyse Barış mançodan gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=3eygDnes3bM
Herkese güzel bir bayram günü diliyorum. günaydınlar.. :D
Tüm bayram boyunca odamda kös kös oturcam. canı sıkılan olursa itina ile muhabbet edilir.. Can sıkıntısından kurtulmuş olurum hem :mrgreen:
günaydın cihan..seninde bayramın güzel geçsin inşalah..
hava güzel olaydı iyiydi..:|
CELİL
25.October.2012, 11:33
nazarnazarnazarGüzel bayram sabahından Günaydınlarrrr herkese nazarnazarnazar
Salih
25.October.2012, 12:01
Herkese iyi bayramlar...8)[smilie=greencolorz:
eralp_goksu
25.October.2012, 12:11
İyi bayramlar. Gunaydınlar. 8)
Ridos
25.October.2012, 14:55
yagmur durmadı ....:p
Emre
26.October.2012, 11:32
Hava bugün güzel gibi Anadolu yakasında :) Bayramınız tekrar mübarek olsun arkadaşlar.
CELİL
26.October.2012, 11:40
Günaydın
Büyükçekmecede de hava güzel 8)
eralp_goksu
26.October.2012, 12:53
Gunaydın Raptorriders! :p
Ataköyde de hava guzel ama ben evde oturmus ders calısıyorum :mrgreen:
cihan54
26.October.2012, 12:58
Hayırlı cumalar RR..
Sakarya'dan bildiriyorum, burada hava arzular şelale.. :mrgreen:
kürşat ışık
26.October.2012, 13:15
herkese hayırlı cumalar..
kocaeli de hava harika..sabah bi iki tur attım çiçeği burnunda regalci olarak..
aman akşamlar olmasın diyorum..:)
burak_332
27.October.2012, 03:27
yav bu arada dikkatimi çekti google a raptor riders yazında powerrangers resimleri çıkıo :-D
eralp_goksu
27.October.2012, 12:00
Gunaydın guzel ınsanlar. Mutlu bayramlar. :D
cihan54
27.October.2012, 12:35
Günaydınlar..
CELİL
27.October.2012, 13:10
Günaydınlarrr:cheesy:
Erkan 28
27.October.2012, 13:57
Tünaydın millet nasılsınız:D
eralp_goksu
27.October.2012, 18:54
Tünaydın millet nasılsınız:D
Oo iyiyiz Erkan abim sen nasılsın? :mrgreen:
CELİL
28.October.2012, 10:49
Kurban bayramının son gününden
günaydınnnnn 8)
cihan54
28.October.2012, 11:04
Ve güzel uzun bir tatil bomboş geçer, biter :( Son tatil gününden günaydınlar..
( Bu da Celil abinin taklidi:
GÜNAYDINLAAARRRRR.. :cheesy::cheesy::cheesy::mrgreen:nazar :cheesy: :cheesy: )
eralp_goksu
28.October.2012, 14:44
Gunaydın herkesee. Cihan abı koparttın benı :mrgreen:
cihan54
29.October.2012, 10:20
:mrgreen::mrgreen:
GÜNAYDINLAARRRRR :mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy::cheesy: :mrgreen:
iyi sabahlar herkese.. Benim gibi mesaide olanlara kolay gelsin. Yatanlara Allah rahatlık versin.
Oğluşum ilk arızasını verdi ağlamak istiyorum :mrgreen: ama bahtsızlığıma gülüyorum naparsın. :p bi tarafına yüklü miktarda TL sıkıştı sanırsam :p
CELİL
29.October.2012, 10:44
nazarGÜNAYDINLARRRR
RAPTOR RIDERS CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN nazarnazarnazar
az sonra kortej için yola çıkıyorum 8)
eralp_goksu
29.October.2012, 13:45
GÜNAYDINLAARRRRR :mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy::cheesy: :mrgreen:
iyi sabahlar herkese.. Benim gibi mesaide olanlara kolay gelsin. Yatanlara Allah rahatlık versin.
Oğluşum ilk arızasını verdi ağlamak istiyorum :mrgreen: ama bahtsızlığıma gülüyorum naparsın. :p bi tarafına yüklü miktarda TL sıkıştı sanırsam :p
Hayırdır? Nesi var? Kurtulucak mı? :mrgreen:
cihan54
29.October.2012, 13:59
Hayırdır? Nesi var? Kurtulucak mı? :mrgreen:
Celil abiye teessüflerimi sundum haberi yok :!:
Eyvallah kardeşim umarsız kalmadığın için :|
Ön abs çalışmıyor. arka abs aralıklı aralıklı çalışıyor, sürekli takırdamıyor da aralıklı vurduruyor. dün akşam farkettim baya bi deneme yaptım ama bana mısın demedi.. Sanırım dünkü hız denememden sonra oluştu. biraz soruşturdum. Abs sensörünün ayarı kaçmıştır serviste ayarlattır dediler. bakıcaz artık.. :?
Celil abi :? huhh.. :?
CELİL
29.October.2012, 21:36
cihan geçmiş olsun sabah zaman yoktu yazamadım işallah dediğin gibi ufak bir sorundur abs beyninden değildir regal olsa cevap yazıcam ama malesef fazer bilgim yok :x
cihan54
30.October.2012, 00:46
:p:p:p sebep sonuç istemedim yahu.. :mrgreen: insan bi; oh olmuş iyi olmuş der :p
Bakalım haftasonu düzceye yola çıkıcam servisine göstereyim de ne olduğunu söylesinler.. Arka tarafta da abs kalmadı zaten..
CELİL
30.October.2012, 09:18
İLK İŞ GÜNÜNDEN GÜNAYDINNNNNN
nazar RAPTOR RIDERS nazar
cihan54
30.October.2012, 09:57
İLK İŞ GÜNÜNDEN GÜNAYDINNNNNN
nazar RAPTOR RIDERS nazar
İkinci iş günümden günaydın :?
Celilce: "GÜNAYDIINNN :mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy:nazarnazar :mrgreen: :mrgreen:"
CELİL
31.October.2012, 10:04
GÜnaydınnnnnn
RAPTOR RIDERS nazar8)
cihan54
31.October.2012, 10:07
GÜNAYDIINNNN :cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:nazarnazar :mrgreen: :cheesy:
ağfndrdm
31.October.2012, 19:26
hacılar bu konuda gğnaydın demekten başka mevzu yok,yeni bi kuralmı bu
öyleyse inadına isyan HAYIRLI AKŞAMLAR.:cheesy:
CELİL
31.October.2012, 22:22
Tamam yeni konu ağafendinin bugün doğum günü
İYİKİ DOĞDUN AĞAFENDİ NİCE MUTLU YILLARA nazar8)
DAYTONA
31.October.2012, 22:40
MUTLU YAŞLAR AĞAEFENDİ. YENİ YAŞINI TEBRİK EDERİM. nazar
Emre
01.November.2012, 00:27
Nice mutlu yıllara Ağa, sevdiklerine beraber güzel yaşlara inş. 8)
ağfndrdm
01.November.2012, 00:32
teşekkurler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
cihan54
01.November.2012, 01:04
iyyki doooduuun aaağaaa... iiyyki doo.. yok olmadı..
Nice senelere koca vstromcu :cheesy:
eralp_goksu
01.November.2012, 04:32
İyi ki dogdun aga 8)
eralp_goksu
01.November.2012, 04:37
Celil abiye teessüflerimi sundum haberi yok :!:
Eyvallah kardeşim umarsız kalmadığın için :|
Ön abs çalışmıyor. arka abs aralıklı aralıklı çalışıyor, sürekli takırdamıyor da aralıklı vurduruyor. dün akşam farkettim baya bi deneme yaptım ama bana mısın demedi.. Sanırım dünkü hız denememden sonra oluştu. biraz soruşturdum. Abs sensörünün ayarı kaçmıştır serviste ayarlattır dediler. bakıcaz artık.. :?
Celil abi :? huhh.. :?
Kolayca hallolur insallah cihan abi. Gecmis olsun:)
cihan54
01.November.2012, 09:58
eyvallah dersler ne durumda bakim..
Herkese güzel günler diliyorum, günaydın faslını Celil abiye bırakıyorum :mrgreen:
CELİL
01.November.2012, 10:04
cihan bende sana bırakmıştım yine iş başa düştü :mrgreen:
GÜNAYDINNNNNN HERKESE nazar8)8)8)
eralp_goksu
01.November.2012, 10:43
eyvallah dersler ne durumda bakim..
Herkese güzel günler diliyorum, günaydın faslını Celil abiye bırakıyorum :mrgreen:
İyi abim sagolasin 8) gunaydinlar herkese 8)
CELİL
02.November.2012, 11:04
cihan ve tüm ahali GÜNAYDIN bugün mutlu gün cuma
cihan ben böyle olacagını biliyordum aldın fazer ı ufak ufak kaybolmaya başladın :p
cihan54
02.November.2012, 11:24
cihan ve tüm ahali GÜNAYDIN bugün mutlu gün cuma
cihan ben böyle olacagını biliyordum aldın fazer ı ufak ufak kaybolmaya başladın :p
Ben de sabahtan beri takip ettim, böyle diyeceğini biliyordum :p
yav online geyik, ağanın da dediği gibi günaydın başlığına döndü. Günaydın dışında bi muhabbet gelişmiyo.. Günaydın diyoruz kimse üzerine alınmıyo.. [smilie=greencolorz:
Bi Salih abi çıksa günaydın sana da dese hayırlı cumalar dese güzel olmazmıydı. Ama yok işte. Seninle tenis oynuyormuş gibi atışıyoruz günaydın günaydın.. :|
Bu serzeniş tüm forum üyelerinedir. Canlanmanızı ve canlandırmanızı öneririm, daha samimi bir ortam ve paylaşım, bu sayede olacaktır...
Celil abi, bana gelince... Dün fabrika müdürü yanıma geldi, o sakalları yarın görmiycem dedi. :( Ben hayatımda sadece askerde sakal kestim. Çok kötü oluyorum sakalımı kesince, ne özgüven kalıyor ne bişey. psikolojik olarak dağılıyorum. Üstüne üstlük yumurta gibi oluyorum, nefret ediyorum bu halimden. Bunun da moral bozukluğunun etkisi var :(
Bi de motoru servise götürcem ama ne kadar masraf çıkartıcaklar bilmiyorum. Ona göre biryerlerden borç bulcam. Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Servisi arasam desem abs çalışmıyo, adam haklı olarak bakıp görmek lazım arızanın nerede olduğunu, ona göre fiyat çıkar diyecek... :(
Abs'siz binsem diyorum, tam karar veriyorum, pat teker kitliyo, yolda geziyorum resmen... :(
CELİL
02.November.2012, 11:38
evet işlemim amacına ulaştı bak silkelendin kendine geldin :mrgreen:8)
evet başlıgın sadece birkaç kişi tarafından ayıp olmasın diye günaydın yazmasından bende sıkıldım bırakıcam artık :(
senin durumuna gelince sakalı kesince göz yadırgıyor ama kesin sen öylede yakışıklı olmuşsundur bir süre sonra gözün alışır idare edersin takma kafana
fazer konusu biraz zorlu tabi öncelikle servise baktırıp kaça çıkacagını sor yaptırmak zorunda değilsin rakam uygun gelirse yaptırırsın ama kazık çıkarsa bir süre abs siz idare edicen sen eski makinadan alışıksın 8)
cihan54
02.November.2012, 11:40
evet işlemim amacına ulaştı bak silkelendin kendine geldin :mrgreen:8)
evet başlıgın sadece birkaç kişi tarafından ayıp olmasın diye günaydın yazmasından bende sıkıldım bırakıcam artık :(
senin durumuna gelince sakalsız kesince göz yadırgıyor ama kesin sen öylede yakışıklı olmuşsundur bir süre sonra gözün alışır ışıksın idare edersintakma kafana
fazer konusu biraz zorlu tabi öncelikle servise baktırıp kaça çıkacagını sor yaptırmak zorunda değilsin rakam uygun gelirse yaptırırsın ama kazık çıkarsa bir süre abs siz idare edicen sen eski makinadan alışıksın 8)
işin kötü yanı, servise git gel 150 km. 50 tl'lik benzin demek :p düzcede servis..
ozguralic
02.November.2012, 11:42
Selam millet. Uzun zaman oldu bede giremiyorum hızlıca bakıp çıkıyorum ama biraz ağırlık vermek lazım. Sanrım bu psikoloji herkesin motorunu geçen ay topluca satışa çıkarmasıyla başladı gibi geliyor. :mrgreen:
Emre
02.November.2012, 11:45
Öncelikle herkese hayırlı Cumalar :) Bende Celil abi gibi diyecektim, sen regal kullanmış adamsın, ABS ne yapar sana Cihan kardeş :)
Biraz keyiflen diye yazmak istedim. İnş. cuzi bir masraf çıkarda hemen halletirirsin 8)
Rona
02.November.2012, 11:52
işin kötü yanı, servise git gel 150 km. 50 tl'lik benzin demek :p düzcede servis..
Merhabalar hayırlı Cumalar.
Ben sana demedim mi Fazer parasına 2 tane regal al değiştirip değiştirip binersin diye.:mrgreen::mrgreen::p:p
cihan54
02.November.2012, 11:54
:mrgreen: parasında değilim ya, servis uzak kalıyo, bi de daha ilk aldığım ay olduğu için baya bi açıktayım, bu ay maddi olarak elimden gelen pek bişey yok. şurda zaten kışa ne kaldı, kış uykusuna yatırınca biraz maddiyatı da toparlarız, arıza ve yakıt masrafı olmayınca. şu sıralarda motorun yakışını hesaplıyorum. Bugün yarın ne kadar yaktığı da ortaya çıkacak :|
Salih
02.November.2012, 11:59
Bi Salih abi çıksa günaydın sana da dese hayırlı cumalar dese güzel olmazmıydı. Ama yok işte. Seninle tenis oynuyormuş gibi atışıyoruz günaydın günaydın.. :|
(
Ben bu oyunda ortadaki fileyi canlandırıyorum. :mrgreen: Kış rehaveti Cihancığım :mrgreen:
Hayırlı cumalar, namaz ve duanız kabul olsun şimdiden.. 8)
Cuma günleri Celil abi vaaz versin madem, foruma hareket gelsin. Yolculukta motor üzerinde namaz kılsak kabul olur mu? Motora kalbi temiz tutup artçı manita almak haram mıdır? Herşeye sağdan başlanır, ama ayaklık solda, sola yatık makinaya mecbur soldan biniyoruz, acaba bu caiz midir? Bunları tartışırız.:mrgreen:
CELİL
02.November.2012, 12:05
:mrgreen: parasında değilim ya, servis uzak kalıyo, bi de daha ilk aldığım ay olduğu için baya bi açıktayım, bu ay maddi olarak elimden gelen pek bişey yok. şurda zaten kışa ne kaldı, kış uykusuna yatırınca biraz maddiyatı da toparlarız, arıza ve yakıt masrafı olmayınca. şu sıralarda motorun yakışını hesaplıyorum. Bugün yarın ne kadar yaktığı da ortaya çıkacak :|
cihan senin için en uygunu bence şu önümüzde kalan birkaç günde abs siz idare edip sonrada makinayı kış uykusuna yatıp bahara kadar toparlanırsın sezon bakımı yaptırırken hepsini birlikte halledersin 8)
CELİL
02.November.2012, 12:08
Ben bu oyunda ortadaki fileyi canlandırıyorum. :mrgreen: Kış rehaveti Cihancığım :mrgreen:
Cuma günleri Celil abi vaaz versin madem, foruma hareket gelsin. Yolculukta motor üzerinde namaz kılsak kabul olur mu? Motora kalbi temiz tutup artçı manita almak haram mıdır? Herşeye sağdan başlanır, ama ayaklık solda, sola yatık makinaya mecbur soldan biniyoruz, acaba bu caiz midir? Bunları tartışırız.:mrgreen:
evet cemaati müslüm diye başlıyıcam
amaaa ben o işlerden hiç anlamamki :mrgreen:
bu konuda kılavuzunuz ben olursam durumunuz sakata girer ben söylimmm:mrgreen:iyisimi ben sadece motorsikletler konusunda kılavuz olimmm 8)
cihan54
02.November.2012, 12:13
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :mrgreen::mrgreen::p:p:p Celil abi, mikrofonu kontrol et önce :p
ayaklık ve soldan binme olayına bittim :p Celil abi imam ben müezzin yuvarlanıp gideriz :mrgreen::mrgreen:
cihan senin için en uygunu bence şu önümüzde kalan birkaç günde abs siz idare edip sonrada makinayı kış uykusuna yatıp bahara kadar toparlanırsın sezon bakımı yaptırırken hepsini birlikte halledersin 8)
Aklıma yatmıyo da değil..
Salih
02.November.2012, 12:19
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :mrgreen::mrgreen::p:p:p Celil abi, mikrofonu kontrol et önce :p
ayaklık ve soldan binme olayına bittim :p Celil abi imam ben müezzin yuvarlanıp gideriz :mrgreen::mrgreen:
.
Celil abi kürsüye çıkınca kürsünün merdivenini yürüt, hepimiz gülelim...:p:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Ondan sonra takunya mı gelir kafamıza bilmem :p:p
Salih
02.November.2012, 12:22
Bak Atila da burada. Atilayı da gasilhaneye veririz.. Yanlız Ati ciğim pamukları küçük küçük seçelim, lütfen.:lol: :p:p:p
CELİL
02.November.2012, 12:24
Celil abi kürsüye çıkınca kürsünün merdivenini yürüt, hepimiz gülelim...:p:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Ondan sonra takunya mı gelir kafamıza bilmem :p:p
o kolay hallederiz kürsüye bir yürüyen merdiven yaptırırz olur biter :mrgreen:
bu arada 10 kayıtlı toplam 110 kişi şu an forumda aktif görünüyor bir süredir bu kadar kişi aktif olmuyordu nazar:cheesy:
Salih
02.November.2012, 12:28
o kolay hallederiz kürsüye bir yürüyen merdiven yaptırırz olur biter :mrgreen:
Kürsünün altından tünel daha orijinal geliyor bana. Hocaefendi ilk olarak kafasını uzatıp cemaate doğru bakınca o cemaatin yüz ifadesini görmek isterdim:p
CELİL
02.November.2012, 12:33
Kürsünün altından tünel daha orijinal geliyor bana. Hocaefendi ilk olarak kafasını uzatıp cemaate doğru bakınca o cemaatin yüz ifadesini görmek isterdim:p
tarkan ın sahneye çıkışı gibi bir asansör sistemi kursak :mrgreen:
cihan54
02.November.2012, 12:33
Kahkaha attım atıcam. atarsam şirket de beni atar. Müdür yardımcısı benim şefim :p:p:p
Erkan 28
02.November.2012, 12:39
günaydınlar millet Hayırlı cumalar herkese
joness
02.November.2012, 12:44
hayırlı cumalar.
cihan54
günaydınlar millet Hayırlı cumalar herkese
Adam adam 8)
cihan54
hayırlı cumalar.
Hoşgeldin joness.. tanıyalım mı seni de.. :mrgreen:
joness
02.November.2012, 12:46
merhaba adım vehbi inşaat mühendisiyim. istanbulda yaşıyorum. motor almaya karar verdim ama ilk deneyimim olacak. chopper tarzı 4000-5000 tl arası bütçem var. sizlerin yardımcı olacabileceğini düşünerek foruma katıldım. teşekkür ediyorum.
Rona
02.November.2012, 12:48
Bak Atila da burada. Atilayı da gasilhaneye veririz.. Yanlız Ati ciğim pamukları küçük küçük seçelim, lütfen.:lol: :p:p:p
Hiç merak etme Salih bir tek damla bile sızmayacak şekilde tamponlarım:mrgreen:
Erkan 28
02.November.2012, 12:49
Adam adam 8)
insan motorunu sattıktan sonra kendini bir boşlukta buluyor :mrgreen::mrgreen:
cihan54
02.November.2012, 12:52
merhaba adım vehbi inşaat mühendisiyim. istanbulda yaşıyorum. motor almaya karar verdim ama ilk deneyimim olacak. chopper tarzı 4000-5000 tl arası bütçem var. sizlerin yardımcı olacabileceğini düşünerek foruma katıldım. teşekkür ediyorum.
Doğru düşünmüşsün hoşgeldin 8)
ehliyet, kullanım tecrübesi, boyun vs. gibi ayrıntıları söylersen, ben dahil forumdaşlarım sana elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
insan motorunu sattıktan sonra kendini bir boşlukta buluyor :mrgreen::mrgreen:
Bilirim.. İnsanı garip garip hallere sokan bir hal..
CELİL
02.November.2012, 12:53
Merhaba Vehbi aramıza hoş geldin :D
sen modelini belirle bizler sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)
joness
02.November.2012, 12:55
A2 ehliyetim henüz yok. kullanım tecrübem de yok denecek kadar az. ama arabadan bıktım ve motora heveslendim. boyum 1.85 kilo 85kg. :)
CELİL
02.November.2012, 12:57
şimdi bende 2 makina varya kendimi 2 kat daha huzurlu hissediyorum canım hangisine binmek isterse ona biniyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bugün OTOSHOW fuarı başladı ilk defa benim eve yakın tüyap ta yapılıyor ama davetiye bilet'im yok kimsede davetiye varmı bana veririrmi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
A2 ehliyetim henüz yok. kullanım tecrübem de yok denecek kadar az. ama arabadan bıktım ve motora heveslendim. boyum 1.85 kilo 85kg. :)
Hmm.. Ehliyet sahibi olduktan sonra derimki bi 250 daytona gider sana 8) tabi korumaları saymıyorum bile :|
şimdi bende 2 makina varya kendimi 2 kat daha huzurlu hissediyorum canım hangisine binmek isterse ona biniyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bugün OTOSHOW fuarı başladı ilk defa benim eve yakın tüyap ta yapılıyor ama davetiye bilet'im yok kimsede davetiye varmı bana veririrmi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Beni de götürsene.. :mrgreen: bi spyder'a ben binerim diğerine sen binersin :cheesy:
joness
kafamda oluşturduğum model henüz canlısını görmeden internet üzerinde fotolardan hoşuma giden ve bütçeme uygun diyebileceğim dd150-e2 ancak hava soğutmalı oluyor sanırım? hava soğutmalı da istanbul gibi bi yerde pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum...
cihan54
02.November.2012, 12:59
kafamda oluşturduğum model henüz canlısını görmeden internet üzerinde fotolardan hoşuma giden ve bütçeme uygun diyebileceğim dd150-e2 ancak hava soğutmalı oluyor sanırım? hava soğutmalı da istanbul gibi bi yerde pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum...
Celil abinin ağzından çaldığım bir klişeyle yorumumu destekliyorum: "150'lik bir süre sonra seni sıkacaktır, sen iyisimi gel 250'lik al. Hem su soğutmalı da." 8)
CELİL
02.November.2012, 13:00
ilk hamlen ehliyete yazılmak olmalı sonra
senin boyuna en uygun herkese dediğimiz gibi SPYDER dir motor üstüne oturmuşluğun varmış araba sürmeyi bildiğine göre çok çabuk alışırsın sorun olmaz 8)
joness
02.November.2012, 13:01
evet 250 lik daha iyidir elbette ancak bütçe yönünden 4000-5000 arasında 250 lik sıfır motor bulmam zor.
2.elde de güvenemiyorum çünkü bu konuya uzağım :S
CELİL
02.November.2012, 13:01
Hmm.. Ehliyet sahibi olduktan sonra derimki bi 250 daytona gider sana 8) tabi korumaları saymıyorum bile :|
Beni de götürsene.. :mrgreen: bi spyder'a ben binerim diğerine sen binersin :cheesy:
tamam biletleri bul gel 8)
joness
02.November.2012, 13:03
spyder 2. ellerde ortalama ne kadar? ve sitelerde spyder olarak mı aratacam 2. el bakarsam ?
Rona
02.November.2012, 13:04
evet 250 lik daha iyidir elbette ancak bütçe yönünden 4000-5000 arasında 250 lik sıfır motor bulmam zor.
Yav sen kararını ver gerisi kolay yardımcı oluruz .
Hangi semtte oturuyorsun?
joness
02.November.2012, 13:05
kadıköydeym
Rona
02.November.2012, 13:08
spyder 2. ellerde ortalama ne kadar? ve sitelerde spyder olarak mı aratacam 2. el bakarsam ?
Regal Raptor Spyder 250 E-10
cihan54
02.November.2012, 13:12
tamam biletleri bul gel 8)
UZaktır da orası şimdi :mrgreen: bu haftasonu istanbuldan bir misafirim olacak. o olmasaydı gelirdim..
İkinci ele güvenme zaten. Tabi destekleyen kişiler yoksa.. 5000 tl'ye ikinci el spyder sahibi olabilirsin.. Sitede bol miktarda ilan var, tanıdığımız bildiğimiz motorlar..
Üstadların da dediği gibi. Sen ehliyeti korumaları bütçeni ayarla, motor alması kusur kalsın orası kolay 8)
joness
daytona 250-e10 yakıt tüketimi nasıl ?
Rona
kadıköydeym
Maaşallah uzakmış.Yaklaşık 40-45 km kadar mesafe var aramızda ama sen kararını ver.Dediğim gibi sonrası kolay.
Rona
02.November.2012, 13:16
Motor bloğu siyah olan Spyder ler tercihin olsun.Metalik gri renkli bloklara yanaşma
CELİL
02.November.2012, 13:20
250E-10 spyder 250 ve 350cc si de var 250 cc olanlarlar 2011 ve üzeri modellerde blansör var titreşim yok gibi
fiyatları
2011 model altı balansörsüz olanlar 5000-5500 gibi
2011 üstü blansörlü olanlar 5500 - 6500 gibi
benim 2012 model 250cc spyder satılık siteden alacak arkadaşlara kolaylık sağlarım 8)
joness
02.November.2012, 13:29
sizin motorun ilanını nereden görebilirim ?
CELİL
02.November.2012, 13:32
sizin motorun ilanını nereden görebilirim ?
buradan bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sorunsuz-2012-model-uygun-fiyata-99726373/detay/
joness
02.November.2012, 13:34
blansör nedir ?
CELİL
02.November.2012, 13:39
blansör nedir ?
blansör motorun içinde takılan krank ın blansını yani titreşimini alan parçadır bu parça olan modellerde motorun titreşimi yok denecek kadar azdır buda motor ve sürücü için çok iyidir 8)
samimkymk
02.November.2012, 18:18
selamlarrrr :)
sayılı gün geçmek bilmiyor [smilie=greencolorz:
önümüzdeki salı günü sınav sonuçları açıklanacak, soruları cevapları ile kendimce kontrol ettim geçiyorum. Birde resmi sonuçlar açıklansa da artık direksiyon sınavına girsek. tekerlerin havası indi valla otoparkda. :)
CELİL
02.November.2012, 18:58
selamlarrrr :)
sayılı gün geçmek bilmiyor [smilie=greencolorz:
önümüzdeki salı günü sınav sonuçları açıklanacak, soruları cevapları ile kendimce kontrol ettim geçiyorum. Birde resmi sonuçlar açıklansa da artık direksiyon sınavına girsek. tekerlerin havası indi valla otoparkda. :)
Merhaba Samim işallah resmi sonuçlarda iyi gelirde kolayca ehliyeti alırsın direksiyon sınavını hiç saymıyorum makinayı yerinden kaldıran sınavı geçiyor sorun olmaz 8)
ağfndrdm
02.November.2012, 20:10
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-bicycle-Bike-Mount-case-for-Apple-iPhone-4-3G-3GS-4G-4S-S-iPod-Touch-/180813279663?pt=PDA_Accessories&hash=item2a194fb1af#ht_1467wt_997
uygun ve kullanışlı bi aparat
su geçirmez olasıda artısı
http://i.ebayimg.com/t/Waterproof-bicycle-Bike-Mount-case-Apple-iPhone-4-3G-3GS-4G-4S-S-iPod-Touch-/00/s/NDAwWDQwMA==/$(KGrHqZ,!p4E8Wqqb0BUBPL7Gvj+(g~~60_12.JPG
siparişi verdim buarada
eralp_goksu
03.November.2012, 12:09
Gunaydın Raptorriders! :) Bugun de dukkanı ben acayım. :)
Herkese guzel haftasonları. İstanbulda bugun gun ortasına kadar yagıs olabılırmıs. Haftasonunun gerı kalanı yagıssız olacakmıs.
Herkes motorların basına! :mrgreen:
CELİL
03.November.2012, 12:50
GÜNAYDILARRRR
büyükçekmecede hava açtı çok güneşli yarında hava çok iyi olucak son güneşli günleri değerlendirin 8)
bahadir
03.November.2012, 15:59
tünaydın Bursada dün akşamki yağmura karacabeyden gelirken yakalandım ıslanmayan tek yerim sanırım saçlarımdı o da terden kendin geçti :D birazdan detaylı temizliğe başlıyacam benim atı .
Salih
04.November.2012, 12:12
Cihan çok sitem etti, bugünün ilk günaydını benden olsun :mrgreen:
CELİL
04.November.2012, 12:23
günaydınnn :cheesy:
eralp_goksu
04.November.2012, 13:46
Gunaydınlar. Bulusmalarımızı ozledım.. :(:(
CELİL
05.November.2012, 10:02
nazar GÜNAYDINNNNN RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar
HERKESE İYİ HAFTALAR 8)
Bu hafta sonu kim ne yaptı
ben
c.tesi onurun yeni makinasını almaya refaket ettim
pazar günü 250 spyderimi sattım kaporasını aldım bugün satışı vericem :)
cihan54
05.November.2012, 10:04
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum... Esenlikle...
Celil abiye sevgiler Salih abiye saygılar.
ozguralic
05.November.2012, 10:33
herkese günaydın.
Salih
05.November.2012, 10:36
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum... Esenlikle...
Teşekkür ederim, saygılardan koleksiyon yapacağım..8)
İyi haftalar:|
http://www.youtube.com/watch?v=lAZgLcK5LzI
Erkan 28
05.November.2012, 11:10
Günaydınlar Regal Raptor Ailesi
Hayırlı işler bol kazançlar :?::?:
eralp_goksu
05.November.2012, 11:20
Gunaydınlar Raptorriders! 8)
Cihan Abi bu gunaydın mesajlarında benım adım neden gecmıyo acaba?! :mrgreen:
Celil abi hayırlı olsun kime verdin? Tanıyo muyuz? :)
cihan54
05.November.2012, 11:29
:mrgreen: senin de ellerinden öperim o zaman.. O eller ne canlar kurtaracak...
CELİL
05.November.2012, 11:31
Sağol tanıdık değil yeni başlayan bir arkadaş 8)
cihan54
05.November.2012, 11:37
Her iki taraf için de hayırlı olur inşallah..
Güzel bir fikir haftasonu RR ne yaptı olayı 8)
Cumartesi Sakaryadan gençlerle bi sapanca etrafını dolaştık. Full yağmurda dolaştık, mazoşistliğine :mrgreen:
Pazar istanbuldan misafirim vardı, bütün gün onunla takıldık...
Cumartesi normalde servise gidecektim ama bir hafta daha bekleme kararı aldım. Duygusallll.. :p
Bi de motorun yakıt sarfiyatı hesaplaması belirlendi. "Şehir içi hırçın kullanımda: 32,5 kuruş" :|
eralp_goksu
05.November.2012, 11:49
:mrgreen: senin de ellerinden öperim o zaman.. O eller ne canlar kurtaracak...
El opme demeyelım be abım. Baska bısey bulalım. Utandım. :mrgreen:
Sağol tanıdık değil yeni başlayan bir arkadaş 8)
Hayırlı olsun tekrardan abım. :) Boyle usta surucuden motor almak da kımseye nasıp olmaz, cok sanslı alan arkadas :) Hayırlı olsun tekrardan. :)
CELİL
05.November.2012, 12:33
Her iki taraf için de hayırlı olur inşallah..
Güzel bir fikir haftasonu RR ne yaptı olayı 8)
Cumartesi Sakaryadan gençlerle bi sapanca etrafını dolaştık. Full yağmurda dolaştık, mazoşistliğine :mrgreen:
Pazar istanbuldan misafirim vardı, bütün gün onunla takıldık...
Cumartesi normalde servise gidecektim ama bir hafta daha bekleme kararı aldım. Duygusallll.. :p
Bi de motorun yakıt sarfiyatı hesaplaması belirlendi. "Şehir içi hırçın kullanımda: 32,5 kuruş" :|
cihan senin canavar bayagı yakıyormuş bir anda soğudum makinadan :mrgreen:
cihan54
05.November.2012, 12:48
cihan senin canavar bayagı yakıyormuş bir anda soğudum makinadan :mrgreen:
uzun yolda düşer yakıtı... şehir içi fırlamalık yapsın diye yaratılmamış ki, vur kırbacı ülke ülke gez demişler :mrgreen:
Rona
05.November.2012, 13:58
Teşekkür ederim, saygılardan koleksiyon yapacağım..8)
İyi haftalar:|
http://www.youtube.com/watch?v=lAZgLcK5LzI
Büyüksün üstad Bangles-Manic Monday nereden aklına geldi.Hakikaten manic ettin mondayi .Sabah sabah 1980 lere orta okul yıllarıma gittim.Teşekkürler Salih'im.8):cheesy:
CELİL
05.November.2012, 19:09
Evet arkadaşlar 250cc Spyder imi az önce satışını yapıp ümraniyeden Ata isimli arkadaşa teslim etdim yakında forumda kendisiyle tanışırsınız
ALLAH KAZASIZ BELASIZ BİNMEYİ NASİP ETSİN HAYIRLISI OLSUN 8)
ozguralic
05.November.2012, 19:32
Hayırlı olsun Celil Abi, sen ne alıyorsun?
cihan54
05.November.2012, 19:36
Hayırlı olsun Celil Abi, sen ne alıyorsun?
Özgürüm sen baya bi kaçırmışsın filmi :mrgreen: daha satmadan 350 spyder aldı 8)
CELİL
05.November.2012, 21:11
foruma uğramayanlar nasıl çıkıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ozguralic
05.November.2012, 21:46
valla haklısınız koşturmaca bitmiyor bu aralar. Hayırlı olsun.
Salih
05.November.2012, 23:10
Büyüksün üstad Bangles-Manic Monday nereden aklına geldi.Hakikaten manic ettin mondayi .Sabah sabah 1980 lere orta okul yıllarıma gittim.Teşekkürler Salih'im.8):cheesy:
[smilie=greencolorz:8)8)8)8)8)
cihan54
06.November.2012, 10:05
Adam king yaa..
Günaydın beyler.. Pazar günü izmitte buluşma olmaz mı.. Olabilir :p
CELİL
06.November.2012, 10:20
GÜNAYDINLARRRR nazar8)
Cihan gönül senin oraya gelip şu canavarı ıslatmak istiyor ama havalara güvenilmez hele sizin oranın havasına hiç güvenilmez amaa
ben her kış çıkışı muhakkak kartepeye kahvaltı ve kar manzarası seyretmeye gelirim bu seneki gelişimde görüşürüz artık 8)
cihan54
06.November.2012, 10:27
ne kadar katısın yaa :x kötü kalpli insan :p ya bi niyetlenilir kısmetse gelinir.. Baktık hava bozuk, iptal edilir. Temiz duygularıyla niye oynuyosun bacak kadar çocuğun [smilie=greencolorz:
CELİL
06.November.2012, 10:29
ne kadar katısın yaa :x kötü kalpli insan :p ya bi niyetlenilir kısmetse gelinir.. Baktık hava bozuk, iptal edilir. Temiz duygularıyla niye oynuyosun bacak kadar çocuğun [smilie=greencolorz:
ne yapayım ben yalan söyleyemiyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
merak etme sen kalbimizdesin ilk fırsatta gelicez işallah 8)
cihan54
06.November.2012, 10:35
iyi de sakarya'ya gelin demiyorum :mrgreen: bak bak senaryoya bak. RR ailesi ortada buluşuyor.. Baaak! Niye ortada? Bunun izmit ailesi var, sakaryadır yalovadır vs. var, Bursa var, İstanbul var. Katılımı düşünsene. En büyük RR buluşması izmitte olur kanımca. Hatta gözü kara Ankaralı bile kopup gelir bakarsın :p
CELİL
06.November.2012, 10:41
iyi de sakarya'ya gelin demiyorum :mrgreen: bak bak senaryoya bak. RR ailesi ortada buluşuyor.. Baaak! Niye ortada? Bunun izmit ailesi var, sakaryadır yalovadır vs. var, Bursa var, İstanbul var. Katılımı düşünsene. En büyük RR buluşması izmitte olur kanımca. Hatta gözü kara Ankaralı bile kopup gelir bakarsın :p
evet senaryoyu çok sevdim tamam yapalım
sıcak ve güneşli havalar başlar başlamaz yapalım :cheesy::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
şimdi yaparsan hiç kimseyi toplayamazsın denemesi bedava aç başlık bak bakalım gelen varmı :(
Erkan 28
06.November.2012, 10:44
Herkese Günaydınlar
Tipik bir cihan yazışması :p:p
Cihan İSTANBUL sana ne yaptı, neden bu kadar korkuyorsun İstanbuldan:p:p:p
Salih
06.November.2012, 10:45
GÜNAYDINLARRRR nazar8)
Cihan gönül senin oraya gelip şu canavarı ıslatmak istiyor
Abi hayırlı olsun, manita yapmışsın.. Gönül yenge de motorcu galiba :mrgreen:
Soğuktan biraz daha ılık bir espriyle: herkese günaydın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
cihan54
06.November.2012, 10:52
evet senaryoyu çok sevdim tamam yapalım
sıcak ve güneşli havalar başlar başlamaz yapalım :cheesy::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
şimdi yaparsan hiç kimseyi toplayamazsın denemesi bedava aç başlık bak bakalım gelen varmı :(
Hee oldu, MC elini eteğini çekecek, ondan sonra millet iştirak eder mi diye bakıcaz. Senin elin değmese ben bile gelmem be :p:p
Herkese Günaydınlar
Tipik bir cihan yazışması :p:p
Cihan İSTANBUL sana ne yaptı, neden bu kadar korkuyorsun İstanbuldan:p:p:p
Ya sorma abi harbiden bi istanbul fobisidir gidiyo. Sevmiyorum memleketi yaa, bak şu anda bile mesajda yalvarıyolar gel gel diye. İstanbulda pazar günü arkadaşlar toplanıyo, tutturdular gel.. İstanbul beni geriyo, bir günde bir yıl yaşlanıyorum orda yaa [smilie=greencolorz:
Soğuktan biraz daha ılık bir espriyle: herkese günaydın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
olur mu.. innnceee bi espriydi. anlamam bi 7-8 saniyeyi aldı :p sen yaparsın da soğuk olur mu o espri güzel abim yaa :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 11:15
kış geldi gönül ü sıcak tutmak lazım üşümesin :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 11:18
[quote=cihan54;113134]Hee oldu, MC elini eteğini çekecek, ondan sonra millet iştirak eder mi diye bakıcaz. Senin elin değmese ben bile gelmem be :p:p
en az 5 kişiyi oraya getirmeyi başar söz bende gelicem 8)
beni refarans verebilirsin :mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 11:25
Flood yapmayalım lütfen :evil:
Oldu.. çocuğuz ya eğlendir bakalım :mrgreen:
Rona
06.November.2012, 11:49
[quote=cihan54;113134]Hee oldu, MC elini eteğini çekecek, ondan sonra millet iştirak eder mi diye bakıcaz. Senin elin değmese ben bile gelmem be :p:p
Celil'im bunlar genç uyma sen onlara .Gel biz benim arabayla gidelim.Kemiklerimizi ısıta ısıta. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 11:56
[quote=CELİL;113136]
Celil'im bunlar genç uyma sen onlara .Gel biz benim arabayla gidelim.Kemiklerimizi ısıta ısıta. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Araba mı :mrgreen: Kınıyorum :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 12:16
[quote=CELİL;113136]
tamam ati gidelim cihanda kartepe etegindeki tesiste kahvaltı ısmarlasın bize 8)
CELİL
06.November.2012, 12:18
[quote=Rona;113138]
Araba mı :mrgreen: Kınıyorum :mrgreen:
biz senin oraya gelelim diye her zorluğa katlanıp arabayla gelmeyi göze alalım sen bizi kına:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 12:27
Flood yapıyosun hala :evil:
Kınarım tabi. 4 Tekere karşıyız 8) kahvaltıyı orada ısmarlamam. Sapancada vazgeçilmez yerim var oraya gelin. 300 çeşit açık büfeye buyurun. daha geçtiğimiz pazar oradaydım.. 8)
CELİL
06.November.2012, 12:35
Kınarım tabi. 4 Tekere karşıyız 8) kahvaltıyı orada ısmarlamam. Sapancada vazgeçilmez yerim var oraya gelin. 300 çeşit açık büfeye buyurun. daha geçtiğimiz pazar oradaydım.. 8)
tamam kahvaltı mekanı senin yerinde olabilir ilk güneşli hafta sonu yanındayım
( açık büfe kahvaltı çok teşfik ediciydi:mrgreen:) 8)
Rona
06.November.2012, 12:55
Bak sınırları zorlarım.Daha sonra nereden çağırdım bu öküzü demeyesin
cihan54
06.November.2012, 12:57
Est. :mrgreen: açık büfe yav. Hangi sınır :p
Rona
06.November.2012, 13:08
Est. :mrgreen: açık büfe yav. Hangi sınır :p
Ne açık büfeler gördük bu güne kadar.Fazla tükettiğin zaman evir çevir kıvır çevir şu ekstraydı bu özeldi vs.vs. öpme,sevme kısmına geçiyorlar.:mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 13:23
Valla ben çok gittim. Ortalama 3-4 (Full dolu) tabak yiyorum. Ki harbi harbi sağlam yerim :p standart fiyatına ekstra hiç eklenmedi. :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 13:31
Valla ben çok gittim. Ortalama 3-4 (Full dolu) tabak yiyorum. Ki harbi harbi sağlam yerim :p standart fiyatına ekstra hiç eklenmedi. :mrgreen:
standart fiyatı ne kadarmış
cihan54
06.November.2012, 13:37
Sanane :x Ismarlayan benim :x sen üzümünü ye bağını sorma :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 13:40
Sanane :x Ismarlayan benim :x sen üzümünü ye bağını sorma :mrgreen:
bak bu teklif sayının çoğalmasına sebep olabilir
sonra makinayı bakıma sokacak parayı hiç bulamazsın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 13:43
bak bu teklif sayının çoğalmasına sebep olabilir
sonra makinayı bakıma sokacak parayı hiç bulamazsın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
zaten tahminime göre bu hafta alacağım maaş da makinenin bu haftasonu servis masrafına yetmeyecek.
Kahvaltı kredi kartına dahil :mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 13:47
zaten tahminime göre bu hafta alacağım maaş da makinenin bu haftasonu servis masrafına yetmeyecek.
Kahvaltı kredi kartına dahil :mrgreen:
O zaman Allah bütçene bol bereket versin 8)
cihan54
06.November.2012, 13:54
O zaman Allah bütçene bol bereket versin 8)
Amin inşallah :|
samimkymk
06.November.2012, 14:11
merhaba
sınav sonucu sözde bugün açıklanacak ama sabahtan beri bir hareketlenme yok daha. :|
Salih
06.November.2012, 16:34
Kınarım tabi. 4 Tekere karşıyız
Cihan cım Atilaya bulaşma, kafaya koyarsa arabayı iki tekere diker yine gelir.. :lol::p :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu arada bu 300 çeşit bizim elemanları cırcır etmesin. :mrgreen: Herbirinden 5 gram yesen bir buçuk kilo yapar:mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 16:35
Ben hala yaşıyorum :p
eralp_goksu
06.November.2012, 16:55
Cihan abı kahvaltı ısmarlıyomus dedıler, geldik. :p
mesutdikmen
06.November.2012, 17:03
biri kahvaltımı dedi :cheesy::mrgreen::p
cihan54
06.November.2012, 17:11
Gelin yeterki 8)
mesutdikmen
06.November.2012, 17:20
teşekkür ederiz kardeşim ... Aslında güzel bi organizasyonda fena olmaz hani :D
eralp_goksu
06.November.2012, 17:26
İzmitte rekor denemesı yapalım havalar guzel olunca bakalım kac kısı toplayabılıcez? :mrgreen:
cihan54
06.November.2012, 17:28
Sabahtan beri uğraşıyorum da Celil beyefendiler yanaşmıyolar. izmitte ortak bi organizasyon isteyelim. bursa sakarya kocaeli istanbul toplaşsın Salih abi admin olsun benzin 1 tl olsun... :? nereye bağladıysam [smilie=greencolorz:
İmza toplayalım, başbakana çıkalım, ne bileyim miting protesto falan yapalım. hah buldum, hazır gündemde, açlık grevi yapalım. Ama bi yandan da günde üç öğün dengeli beslenelim :p
İzmitte rekor denemesı yapalım havalar guzel olunca bakalım kac kısı toplayabılıcez? :mrgreen:
Ağzından bal damlıyo çocuuuum :p
CELİL
06.November.2012, 17:38
cihan bak ben sana demiştim kahvaltıyı duyan geliyor çok iyi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL
06.November.2012, 17:39
merhaba
sınav sonucu sözde bugün açıklanacak ama sabahtan beri bir hareketlenme yok daha. :|
samim heyacan hat safhada işallah iyi sonuç gelicek 8)
cihan54
06.November.2012, 17:43
cihan bak ben sana demiştim kahvaltıyı duyan geliyor çok iyi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kahvaltı bahane RR şahane :cheesy:
eralp_goksu
06.November.2012, 18:31
Kahvaltı bahane RR şahane :cheesy:
MC takmıyo kı bızı :mrgreen:
samimkymk
06.November.2012, 18:42
samim heyacan hat safhada işallah iyi sonuç gelicek 8)
SATILIK regal raptor dd 250 e9 2005 model 6600 km de ilgilenen ö.m atsın çünkü trafik 80 lanet olası ilk yardım 67
ozguralic
06.November.2012, 18:53
Motoru niye satıyorsun bekle bi dahaki sınavda geçersin. Hayat boyu içinde kalacak pişman olacaksın sonra.
samimkymk
06.November.2012, 18:57
Motoru niye satıyorsun bekle bi dahaki sınavda geçersin. Hayat boyu içinde kalacak pişman olacaksın sonra.
şaka yapıyorum ya daha akü kapağı, ön rüzgarlık ve çanta alacağım motora 8)
motoru satma kısmını şaka yaptım ehliyet olayı malesef gerçek ilk yardım 1 sorudan gitti yine
CELİL
06.November.2012, 19:13
geçmiş olsun samim bir sonrakine daha tecrübeli olucan işi bitirirsin sıkma canını :(
cihan54
07.November.2012, 10:02
Adımlarında ilerliyorum güzel insan, günaydın...
Salih
07.November.2012, 10:20
Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydın.. Rızkınız, kısmetiniz yağmur gibi bol olsun 8) :)
cihan54
07.November.2012, 10:31
Amin inşallah.. Burada da akşamdan beri kış "geldim" diyor. bizim demiratlar yavaştan kış uykusu için inlerine girecek gibi görünüyor. Bu hafta komple yağmur varmış [smilie=greencolorz:
Abi ben bi site buldum. Yabancılarla chat yapıyosun.gerçi büyük çoğunluğunun beyni uçkurunda ama aralarında muhabbet edecek birileri de çıkıyor. Hoş onlarla da toplasan yarım saat konuşuyosun sonra gidiyor. omegle diye bi site.. senin bildiğin başka bir yer var mı bunun gibi. ingilizce pratik yapabileceğim bir site.. :|
Salih
07.November.2012, 10:33
Obama yine başkan olmuş..
Erkan 28
07.November.2012, 10:34
Günaydınlar RR ailesi Herkese hayırlı işler
Salih
07.November.2012, 10:45
Amin inşallah.. Burada da akşamdan beri kış "geldim" diyor. bizim demiratlar yavaştan kış uykusu için inlerine girecek gibi görünüyor. Bu hafta komple yağmur varmış [smilie=greencolorz:
Abi ben bi site buldum. Yabancılarla chat yapıyosun.gerçi büyük çoğunluğunun beyni uçkurunda ama aralarında muhabbet edecek birileri de çıkıyor. Hoş onlarla da toplasan yarım saat konuşuyosun sonra gidiyor. omegle diye bi site.. senin bildiğin başka bir yer var mı bunun gibi. ingilizce pratik yapabileceğim bir site.. :|
Cihan pek bilmiyorum, chat odalarına yıllardır girmiyorum. İnternet & chat ortamı informal, slang öğrenmek için birebir, ama birini denk getirir (tabi genelde hatun kişi olur bu :mrgreen:) msn alır, düzeyli sohbet edebilirsen normal kelime dağarcığı, akıcı cümle kurma yetini de geliştirebilirsin. Chat avenue diye bir site vardı bildiğim, ama dediğin gibi girenlerde amaç farklı. İngilizceyi geliştirme amaçlı olan chat ortamında da anadili İngilizce olan eleman olmadığı için (Japonlarla dolu bir siteye geçmişte girdiğimi hatırlıyorum) yanlışını düzeltebilecek kimse çıkmıyor genelde.. Hatun kişiyle seviyeli sohbet iyidir[smilie=greencolorz: Yanlız kamera işine pek girme, görsel yetilerin gelişmesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.November.2012, 10:58
Cihan pek bilmiyorum, chat odalarına yıllardır girmiyorum. İnternet & chat ortamı informal, slang öğrenmek için birebir, ama birini denk getirir (tabi genelde hatun kişi olur bu :mrgreen:) msn alır, düzeyli sohbet edebilirsen normal kelime dağarcığı, akıcı cümle kurma yetini de geliştirebilirsin. Chat avenue diye bir site vardı bildiğim, ama dediğin gibi girenlerde amaç farklı. İngilizceyi geliştirme amaçlı olan chat ortamında da anadili İngilizce olan eleman olmadığı için (Japonlarla dolu bir siteye geçmişte girdiğimi hatırlıyorum) yanlışını düzeltebilecek kimse çıkmıyor genelde.. Hatun kişiyle seviyeli sohbet iyidir[smilie=greencolorz: Yanlız kamera işine pek girme, görsel yetilerin gelişmesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hiç sorma yaa akşam neler çektim. 14 yaşında kız gelmiş bana yol yapıyo, dedim benim ingilizcem bunun için yetersiz ben muhabbet etmeye geldim. Atarlandı. Bak sen bacaksıza :p ben sana yapacağımı bilirdim de neyse.. Bir iki tane denk geldi yaa Faceden devam ediyorum o iki hatun kişilikle. Hele biri saolsun baya iyi çıktı, lincholn üniversitesinde mi ne okuyomuş falan. Dedim ingilizcem kötüdür, geliştirmek istiyorum falan. Arada bi saçmalıyorum anlamıyo, düzeltiyo garibim :mrgreen: hoşuma gitti yaa baya etkisi oluyo adam akıllı muhabbet edecek birii bulunca. Şu an tek sıkıntım, bildiğim kelimeleri kullanıyolar ama öyle bi sıraya koyuyolarki toparlamak için dedektif lazım. what about it how go to hom to you cart curt diyo.. Ya diyorum, hepsinin anlamlarını biliyorum ama birleştirince saçma bişey çıkıyo ortaya :p:p:p:p:p
Bi de, green kart'a başvurayım mı abi :?
CELİL
07.November.2012, 11:10
günaydınnnn :cheesy:
Salih
07.November.2012, 11:16
Bi de, green kart'a başvurayım mı abi :?
Sonu beni aşıyor, gerçi geçmişte benim de Kanada'ya gitme durumum olmuştu bir ara. Ama ben ABD'ye gidecek olsam yanımda iyi bir parayla gitmeyi, veya buradan Türkiye'den sabit bir getirim olmasını (kira, vs..) tercih ederdim. Gurbet & para sıkıntısı kolay değil.
cihan54
07.November.2012, 11:19
Sonu beni aşıyor, gerçi geçmişte benim de Kanada'ya gitme durumum olmuştu bir ara. Ama ben ABD'ye gidecek olsam yanımda iyi bir parayla gitmeyi, veya buradan Türkiye'den sabit bir getirim olmasını (kira, vs..) tercih ederdim. Gurbet & para sıkıntısı kolay değil.
hmmmm.. yani diyosun ki gidersen açta açıkta kalırsın :| dedim terki diyar eyleyim buralardan. Komple gideyim vatandaşı olayım onların da. Yurt dışına gitmeyi istiyorum ama aklımı o konular karıştırıyor işte. çok iyi ingilizcem yok ama takmıyorum, nasılsa orada pratikle çözülür. Ama iş bulma, geçinme vs. olayları kurcalıyor işte. Ha ne olur, motorumu satar giderim kafama sıkar giderim o olur :? yok vazgeçtim ben motorum olmadan yapamam :p
Salih
07.November.2012, 11:21
hmmmm.. yani diyosun ki gidersen açta açıkta kalırsın :| dedim terki diyar eyleyim buralardan. Komple gideyim vatandaşı olayım onların da. Yurt dışına gitmeyi istiyorum ama aklımı o konular karıştırıyor işte. çok iyi ingilizcem yok ama takmıyorum, nasılsa orada pratikle çözülür. Ama iş bulma, geçinme vs. olayları kurcalıyor işte. Ha ne olur, motorumu satar giderim kafama sıkar giderim o olur :? yok vazgeçtim ben motorum olmadan yapamam :p
Otur oturduğun yerde, boşver.. :mrgreen: Dışarıdan gözüktüğü gibi değil o işler :mrgreen:
cihan54
07.November.2012, 11:22
Otur oturduğun yerde, boşver.. :mrgreen: Dışarıdan gözüktüğü gibi değil o işler :mrgreen:
Ben senin sözünden çıkarm mıyım :cheesy:
günaydınnnn :cheesy:
yoksa keke sen mi geldin :mrgreen:
CELİL
07.November.2012, 11:27
Ben senin sözünden çıkarm mıyım :cheesy:
ben buralardaydım uzaktan izliyordum yine lakap takmış çekicem kulagını:mrgreen::x
cihan54
07.November.2012, 11:28
ben buralardaydım uzaktan izliyordum yine lakap takmış çekicem kulagını:mrgreen::x
Sevdiğimden :mrgreen: Salih abim burdaa Celil abim burdaa.. daha ne olsun, dünya yıkılsa umurumda olmaz :|
Salih
07.November.2012, 11:40
yine lakap takmış çekicem kulagını:mrgreen::x
Daha önce dediğim gibi, arada 200 km olmasının avantajı. :p Nasılsa kışa girdik.. Celil abi bahara kadar unutur lakabı..
Ama Celil abinin alacak defteri var.. 3 kulak şundan iki kulak bundan diye not tutuyor..:mrgreen: Cihan'dan kaç kulak var abi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.November.2012, 11:43
Daha önce dediğim gibi, arada 200 km olmasının avantajı. :p Nasılsa kışa girdik.. Celil abi bahara kadar unutur lakabı..
Ama Celil abinin alacak defteri var.. 3 kulak şundan iki kulak bundan diye not tutuyor..:mrgreen: Cihan'dan kaç kulak var abi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bi açık büfe kahvaltıya bakar :p:cheesy:
Salih
07.November.2012, 11:47
Bi açık büfe kahvaltıya bakar :p:cheesy:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::cheesy:
CELİL
07.November.2012, 12:25
salih defterde kayıtlı gerektiği zaman açıp bakarım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan alacak kulak sayısına göre tahsilat yapıyorum defteri kabartma ödemen zor olur :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
07.November.2012, 12:29
salih defterde kayıtlı gerektiği zaman açıp bakarım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan alacak kulak sayısına göre tahsilat yapıyorum defteri kabartma ödemen zor olur :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Arttırıyorum ve 300 çeşit diyorum :lol:
CELİL
08.November.2012, 10:08
nazar GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:cheesy:
cihan54
08.November.2012, 10:18
nazar GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:cheesy:
E sonunda :x
Ağaç oldum yazcan diye yav..
Günaydın ailem :cheesy:
ozguralic
08.November.2012, 10:34
Günaydın millet
Erkan 28
08.November.2012, 10:45
günaydınlar RR ailesi
Salih
08.November.2012, 11:01
Günaydın millet
Özgür başlığı açtın, hayrat gibi bişey oldu, iyi akıl ettin Allah razı olsun. Öncesinde millet ne yazsam , kime laf atsam, mevcut başlığın konusunu dağıtmadan nasıl söze karışsam diye düşünüyordu. Foruma renk geldi 8)
Günaydın herkese :)
cihan54
08.November.2012, 11:04
Bu başlık daha ne günler görecek :mrgreen: gerçi günaydınları çıkarsak yolunmuş tavuğa döner başlık :p
Erkan 28
08.November.2012, 11:58
Bu başlıkda Sende Daha neler göreceksin Cihan.
Bu arada NİCE MUTLU YILLARA CİHANN, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
http://e1211.hizliresim.com/13/8/fr1j3.jpg
(http://bit.ly/c25MCx)nazarnazarnazar
cihan54
08.November.2012, 12:00
Hahah. Yamaha'cı adama Honda'lı pasta, Bi yaşıma daha girdim :p
Teşekkür ediyorum saol varol inşallah.. Büyüksün :p
Rona
08.November.2012, 12:01
Eveet bir günaydın da benden olsun herkese.:D:oky::alkis::+1:
http://www.youtube.com/watch?v=wmOecBHVhLg
Rona
08.November.2012, 12:06
Nice mutlu yıllara.D
Doğum günün kutlu mutlu bol motorlu az gazlı olsun.
http://3.bp.blogspot.com/-pDx45RGn1Eo/T49qQPRWeNI/AAAAAAAAAGs/poGymRaah2Q/s1600/sanem+kaan+pasta.jpg
Salih
08.November.2012, 12:07
Cihan'cığım doğum gününü kutluyorum güzel kardeşim benim.. Yeni yaşın, yeni yaşların hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun, Allah her daim gönlüne göre versin, hayatta seni muvaffak etsin, kötü gün yüzü göstermesin inşallah...:|nazar
CELİL
08.November.2012, 12:14
Cihan doğum Günün Kutlu Olsun nazarnazarnazar
nice mutlu yaşlara işallah 8)
cihan54
08.November.2012, 12:17
Nice mutlu yıllara.D
Doğum günün kutlu mutlu bol motorlu az gazlı olsun.
http://3.bp.blogspot.com/-pDx45RGn1Eo/T49qQPRWeNI/AAAAAAAAAGs/poGymRaah2Q/s1600/sanem+kaan+pasta.jpg
Teşekkür ederim. Mükemmel bir hediye daha.. Garajımda koleksiyon yapıcam :p
Cihan'cığım doğum gününü kutluyorum güzel kardeşim benim.. Yeni yaşın, yeni yaşların hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun, Allah her daim gönlüne göre versin, hayatta seni muvaffak etsin, kötü gün yüzü göstermesin inşallah...:|nazar
Teşekkür ederim güzel abim.. saygılar bizden.. :|
Cihan doğum Günün Kutlu Olsun nazarnazarnazar
nice mutlu yaşlara işallah 8)
Teşekkürler güzel insan.. sevgiler sana da :p
ozguralic
08.November.2012, 12:18
Özgür başlığı açtın, hayrat gibi bişey oldu, iyi akıl ettin Allah razı olsun. Öncesinde millet ne yazsam , kime laf atsam, mevcut başlığın konusunu dağıtmadan nasıl söze karışsam diye düşünüyordu. Foruma renk geldi 8)
Günaydın herkese :)
Teşekkür ederim Salih Abi :)
Cihan Doğumgünün kutlu olsun kardeşim. Nice yıllara :)
cihan54
08.November.2012, 12:31
Teşekkür ederim Salih Abi :)
Cihan Doğumgünün kutlu olsun kardeşim. Nice yıllara :)
Saolasın Özgürüm.. :|
ozguralic
08.November.2012, 12:52
Long Life Heavy Metal, Long Life Cihan... :mrgreen:
http://g1211.hizliresim.com/13/8/fr20c.jpg
cihan54
08.November.2012, 13:00
Hahaaah :p Susam sokağından fırlamış gibi :p
Eyvallah :mrgreen:
Erkan 28
08.November.2012, 13:14
Hahah. Yamaha'cı adama Honda'lı pasta, Bi yaşıma daha girdim :p
Teşekkür ediyorum saol varol inşallah.. Büyüksün :p
Hondaya teşvik etmek için yolluyorum daaaaaaaaaaaaaaaaa. :mrgreen::mrgreen:
cihan54
08.November.2012, 13:23
Hondaya teşvik etmek için yolluyorum daaaaaaaaaaaaaaaaa. :mrgreen::mrgreen:
KArdeş marka canım ona bişey dediğimiz yok. :mrgreen:
ağfndrdm
08.November.2012, 15:34
Nice mutluluk saglık dolu yillara cihan
cihan54
08.November.2012, 15:35
Nice mutluluk saglık dolu yillara cihan
Saolasın ağa.. Nası, alıştın mı vstroma :|
ağfndrdm
08.November.2012, 16:29
Saolasın ağa.. Nası, alıştın mı vstroma :|
Cok alistim hemde.icinde sureklu motora binme istegi olusturuyor. Muasit bir zamanda durmaksizin 300-400km yapmak istoyorum
CELİL
08.November.2012, 16:37
Cok alistim hemde.icinde sureklu motora binme istegi olusturuyor. Muasit bir zamanda durmaksizin 300-400km yapmak istoyorum
tamam işte 17 kasımda hava güneşli olursa cihana kalvaltıya gidicez hevesini o zaman alırsın :cheesy:
Emre
08.November.2012, 16:52
Cihan doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah hayırlı, kazasız, keyifli kısacası her şeyi gönlüne göre versin inş. 8)
cihan54
08.November.2012, 17:01
Al benden de o kadar :mrgreen:
tamam işte 16 kasımda hava güneşli olursa cihana kalvaltıya gidicez hevesini o zaman alırsın :cheesy:
Aha :mrgreen:
Cihan doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah hayırlı, kazasız, keyifli kısacası her şeyi gönlüne göre versin inş. 8)
Saolasın eksik olma.. Güzel dua valla inşallah kabul olur :mrgreen:
CELİL
09.November.2012, 09:27
Eveeetttt bugün yine mutlu cuma günü
HERKESE GÜNAYDINNN 8)
Salih
09.November.2012, 09:50
Eveeetttt bugün yine mutlu cuma günü
İlkokul 7'den beri aynı sendrom(Pazartesi), aynı mutluluk (Cuma)... Arada bir vardiyalı çalışıp tatili hafta içine denk getirmek lazım..:mrgreen:8)
Gününüz aydın, Cumanız kabul olsun 8)
CELİL
09.November.2012, 10:05
İlkokul 7'den beri aynı sendrom(Pazartesi), aynı mutluluk (Cuma)... Arada bir vardiyalı çalışıp tatili hafta içine denk getirmek lazım..:mrgreen:8)
Gününüz aydın, Cumanız kabul olsun 8)
Bence şu an içimizde bu sendromu yaşamayan nadir kişilerden biride sensin :mrgreen:8)
cihan54
09.November.2012, 10:08
Sabah bi uyandım, ağlayacaktım :( neden derseniz, umutlarım vardı benim düşlerim. Hayallerim vardı. Hava durumu yağmurlu dese de benim içimde bir umut, "yağmasın"... "Yağmasın da bugün işe motorla gideyim!" 5 gündür motorumun yüzünü göremedim. Hem benzin koyamamıştım hem hava sürekli yağdı. Ama bugün başkaydı, umutluydum, akşamdan huzurluydum, sabah yağmayacak diyordum.. NERDEEEE :x Bi kalktım sel götürüyo ortalığı, şemsiyenin altında bile sırılsıklam oldum, ayakkabı çorap pantolon dizlerime kadar deniz anası gibi oldu.. Bu ne yaa, hani umutlarım vardı benim :(:(:cry::cry: Zaten hayatımın en saman gibi doğum gününü geçirmişim, bütün gün iş, işten çık direk kursa git, kurstan çık zaten pert olmuşsun git bişeyler atıştır, eve git yat uyu :(:(:(
Bugün cuma ama ben bugünü sevemedim, gelişinden belliydi... :(
Salih
09.November.2012, 10:21
Sabah bi uyandım, ağlayacaktım :( neden derseniz, umutlarım vardı benim düşlerim. Hayallerim vardı. Hava durumu yağmurlu dese de benim içimde bir umut, "yağmasın"... "Yağmasın da bugün işe motorla gideyim!" 5 gündür motorumun yüzünü göremedim. Hem benzin koyamamıştım hem hava sürekli yağdı. Ama bugün başkaydı, umutluydum, akşamdan huzurluydum, sabah yağmayacak diyordum.. NERDEEEE :x Bi kalktım sel götürüyo ortalığı, şemsiyenin altında bile sırılsıklam oldum, ayakkabı çorap pantolon dizlerime kadar deniz anası gibi oldu.. Bu ne yaa, hani umutlarım vardı benim :(:(:cry::cry: Zaten hayatımın en saman gibi doğum gününü geçirmişim, bütün gün iş, işten çık direk kursa git, kurstan çık zaten pert olmuşsun git bişeyler atıştır, eve git yat uyu :(:(:(
Bugün cuma ama ben bugünü sevemedim, gelişinden belliydi... :(
İsyanın edebi yüzü :mrgreen:
Bence şu an içimizde bu sendromu yaşamayan nadir kişilerden biride sensin :mrgreen:8)
Serbest çalışınca evet patron, müdür, pazartesi, vardiya vs sıkıntısı yok. Ama böyle olunca da cuma gelmiş neyime :mrgreen:
cihan54
09.November.2012, 10:23
Kime çatacağımı bilemedim, hıncımı mikailden çıkardım :mrgreen: bi hediye bile almadın be mikail :p
Salih
09.November.2012, 10:24
Kime çatacağımı bilemedim, hıncımı mikailden çıkardım :mrgreen: bi hediye bile almadın be mikail :p
Mikail'den yanıt yıldırım olarak gelmesin sakın :mrgreen: Azraile havale ederse o daha da kötü :p
CELİL
09.November.2012, 10:32
cihan sizin oradada hiç yağmur eksik değilki be kardeşim sen en iyiysi motorun yanına birde atv al onlar yüzmeyi biliyor yolda kalmaz :mrgreen:
ayrıca o beğenmediğin istanbulda bu sabah güneş var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
09.November.2012, 10:35
Mikail'den yanıt yıldırım olarak gelmesin sakın :mrgreen: Azraile havale ederse o daha da kötü :p
Sen kimden yanasın sayın abim :?: :p
cihan sizin oradada hiç yağmur eksik değilki be kardeşim sen en iyiysi motorun yanına birde atv al onlar yüzmeyi biliyor yolda kalmaz :mrgreen:
Bolu çakması Kocaeli kırması bi memleket işte :x bi yüzü karadenize bi yüzü marmaraya bakıyo, kararsız kalıyo hangisine benzesem diye. Olan bize oluyo.
O savunduğun istanbul, yedi tepe, sen pencerenden gördüğüne bakma :mrgreen:
Bi teker teker gelin yaa zaten canım burnumda :mrgreen: Öğlen izin alcam öğleden sonra motoruma kavuşcam YAĞMUR YAĞMAZSAAAA... :x
Salih
09.November.2012, 10:35
Cihanın yerinde olsam, Adapazarında otursam, 250 lik bir cross makine alır girmedik yer bırakmazdım.
Salih
09.November.2012, 10:40
Sen kimden yanasın sayın abim :?: :p
Cihancım, motorların sonbaharda fiyatının düşmesinin sebebi Mikail olduğuna göre, e biraz destekliyorum kendisini :mrgreen:
cihan54
09.November.2012, 10:41
Sıkıntı makinede değilki sıkıntı bende, yağmurda kullanmayı sevmiyorum :mrgreen: çıkayım yağmurda, sucuk gibi olana kadar aheste aheste, eller cepte dolaşayım, düşüneyim... Buna eyvallah.. Ama yağmurda motor kullanmak tam bir işkence, motorun hazzını alamıyosunki bi kere, sırılsıklam oluyosun, üşüyosun, heryerde yavaşlayıp neredeyse emekleyerek viraj alıyosun, su birikintisinden kaçıyosun içinde çukur var mıdır falan diye.. Bi de oldum olası bi cross makineyi bi de naked makineyi bi türlü sevemedim... :?
CELİL
09.November.2012, 10:47
Cihanın yerinde olsam, Adapazarında otursam, 250 lik bir cross makine alır girmedik yer bırakmazdım.
sana katılıyorum ama yazıda bir başka güzel o bölgeye 2 makina şart ama aslında bir afrika twin de yeter 8)
cihan54
09.November.2012, 10:52
sana katılıyorum ama yazıda bir başka güzel o bölgeye 2 makina şart ama aslında bir afrika twin de yeter 8)
http://i306.photobucket.com/albums/nn275/davutak/AfricaTwin2009.jpg
750'lik diyosun :p:p abim naptın, Sakarya burası, tamam yağmur yağar da kışın yağar. İstanbuldan çok farkı yok, oradaki hava bir gün sonra buraya geliyor :mrgreen:
CELİL
09.November.2012, 11:04
http://i306.photobucket.com/albums/nn275/davutak/AfricaTwin2009.jpg
750'lik diyosun :p:p abim naptın, Sakarya burası, tamam yağmur yağar da kışın yağar. İstanbuldan çok farkı yok, oradaki hava bir gün sonra buraya geliyor :mrgreen:
600 veya 750 çokda farklı değil
istanbulun 7 tepeden birinde yağmur yağsa diğerinde hava açıyorda 7 tepeden geçen tüm yağmurlu havalar sizin bölgen geçiyor ne oluyor sizde hep yağmur yağıyor birde yeşili, bol bölge yağmuruda üzerine çekiyor oohhh oohhh suyundanda koy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.